עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by parker,

בעקרון אני מחפש מקומות בשפלה, סביבת אשדוד וכו' אבל גם ת"א והמרכז יהיו בסדר

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  2. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף לחיבור אנלוגי למערכת 4.1 כשהדגש הוא על קבצי MP3 ומעט סרטים לכן איכות במוזקיה היא החשיבות העליונה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות נגן מפי3 יו אס בי ואני רוצה לשמוע את דעתכם הנגן הוא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66832&saleNo=595832 בתודה לכל העוזרים LIFE?SYSTEM

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. של אוזניות. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סגורות. ראיתי היצע גדול בחול. בארץ בקושי. אני לא מכיר ממש חנויות שמתמחות ב AUDIO ושיש להן מבחר גדול של אוזניות( אם יש חנות שגם מאפשרת להתרשם אז עד רבה) אשמח לקבל המלצות על חנויות כאלו. וגם אשמח להמלצה על סט אוזניות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by jambo7,

בחרתי בכרטיס הקול הזה http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653 אבל עכשיו אני רואה שאין לו יציאה לג'יסטיק האם זה יכול להיות הרי בכרטיסים פשוטים יותר יש יציאה לגויסטיק

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. טוב אז ככה אני כבר מזמן רציתי לקנות אוזניות אבל חיכיתי קצת כי רציתי להגדיל את התציב ולקנות משהו נורמלי. ראיתי ביקורות טובות על האוזניות HD280PRO ואני מעדיף ללכת עליהם. עכשיו ראיתי את האוזניות בארהב במחיר של 80$. מה שאני מחפש זה חנות (ארה"ב) שמוכרת את האוזניות האלה ב80$+- ומוכנה לשלוח אותם לארץ, אז אם מישהו מכיר חנויות כאלה אז שיפרסם כאן בקשה. התקציב שלי הוא 100$ ואפשר לעלות איתו קצת(5-10$), התקציב הוא כמובן לאוזניות ולמשלוח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. Started by ultrAslan,

האחד הוא Creative SBS560 והשני הוא S500וLogitech ... אם מישהו ממליץ על משהו אחר אני אמשח לשמוע... התקציב הוא 400 שקל.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. תקשיבו יש לחבר שלי מערכת של פיוניר באוטו והוא הבין שאפשר להוריד עידכון למערכת הזאת לצרוב על דיסק ואז זה יתקין ישר במערכת.. כמו שיש בדי וי די את העידכונים האלה... אז למישהו יש מושג בזה?? המערכת היא pioneer premier תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by orinky,

אשמח לשמוע לגבי החידושים הקרבים בעולם האודיו, כיוון שהפורום דיי חוזר על עצמו עם שאלות לגבי רמקולים במחירים שונים. יש לי גם כמה שאלות ספציפיות: באחת התערוכות הגדולות בעולם לגבי חידושים בחומרת המחשבים ( שכחתי את השם ) הוציאה אלטק הודעה לגבי דגם חדש שהיא הולכת להוציא, דגם חדש המקביל ל ATP3 המצליח. מה עם הדגם הזה ומתי הוא יצא? עוד שאלה היא אנטולי ענה פעם למישהו שחשב אם לקנות את דגם ה T20 של קריאייטיב שהתברר כמעולה בסאונד, למעט הבאסים. אנטולי רשם לו שיש איזשהו חידוש שהוא לא יכול לפרט עליו כרגע, אך יוכל לפרט עליו בעתיד, חידוש אשר יהפוך את המערכת למוצלחת גם בתחום הבאסים, משהו הדומה לבאס נפרד, לא יודע. אנטולי, מה עם זה? אני מחכה לראות זאת בפורום .. ואין. אשמח לשמוע גם על עוד חידו…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by lioreh,

בבדיקה של הCREATIVE SPEAKERS שומעים מכל הרמקולים אבל כשאני שומע במדיה פלייר עובדים רק 2 רמקולים.. אשמח לתשובה..

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by Dimer,

יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by quantoM,

אני צריך המלצות לכרטיס טוב למוזיקה סרטים ומשחקים, שיתחבר למערכת 5.1. תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. יש לי שאלה. חשבתי על זה, האם אפשר לחבר לכרטיס טלווזיה (בעל כניסת RCAX3) את הסוני פלייסטיישן 2 שלי? ולראות את התמונה במסך של המחשב. (שיוצא בHDMI/DVI) אשמח אם תענו לי אורי. וד"א. איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ בכל טווח מחירים. איכות הכי קרובה לשידור טלוויזיה רגיל. עם VISTA MEDIA CENTER ככה שיהיה תואם, ושלט

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by dodoboy,

קניתי את הרמקולים של LOGITECH X530 עכשיו...........השאלה שלי זה שאני עושה במסנגר נידנוד אז יש זמזום כזה בסאב ........האם זה אור להיות ככה????? בשירים וכל השאר אין לי זמזום רק בנדנוד במסנגר ובעוד איזה שהו משהו.....

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לחבר אותו לממיר שי הוט אני לא צריך מסך כלל הטלביזיה תשמש כמסך ותתחבר ליציאת vga 25 pin

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by GWeizman,

מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by g_s,

אהלן, יש לי פלזמה של סמסומג http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=television&type=tv&subtype=plasmatv&model_cd=PS42C91HX/XSG ו DVD של פיוניר dv420v קניתי כבל HDMI 1.3 וחיברתי אבל אני לא מצליח לראות את התמונה... בדקתי ומצאת שהפלזמה היא HDMI 1.2...הגיוני שזאת הבעיה? אשמח לעזרה

18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=4812 יש כזה רמקולים?? כי זה מופנה לT5400 !! לדעתי זה עות של פנדה נכון? טעות שלי!! בעצם של פנדה.. יש גם T5900 מי יותר טוב 5400 או 5900 ראיתי הם כמעט ואותו הדבר!! http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=10464&nav=2 http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=9541&nav=2

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. Started by tgen,

ברצוני לשפר את איכות ועוצמת הצליל של הטלויזיה שלי. חשבתי לקנות זוג רמקולים לקיר או למדף שיעשו את העבודה עריכה: אחרי תחקיר קטן שעשיתי גיליתי שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... הבנתי שאני צריך מגבר שבעזרתו אוכל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולשאר המוצרים שלי (DVD, פלייסטיישן וכדומה...). השאלה היא האם אני יכול למצוא מגבר קטן עם בערך 4 חיבורי סאונד (אין לי מקום בחדר למשהו גדול!) + 2 רמקולים במקסימום 1000 שקל והאם יש דרך אחרת לחבר את כל המוצרים שלי לרמקולים בלי מגבר? ואיך לעזאזל יכול להיות שבקושי יצא לי לראות מגבר אחד שנמכר בנפרד במינימום 500 שקל אבל מערכות קולנוע אתה תמצא כמו זבל ב-500 שקל ששם יש גם מגבר גם DVD וגם 5 רמקולים - אני ממש לא מבין את זה!!!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by gggilad13,

*

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  21. אני מחפש אוזניות איכותיות [עד כמה שאפשר בתקציב כמובן] למוזיקה וגם לגיימינג.. חשבתי על הסנהייזר PC150 שבאות עם מיקרופון [עולות 250] אופציה שניה הם הסנהייזר hd202 [עולות 214] מה לדעתכם עדיף? או שמשהו אחר בכלל.. פתוח להצעות! תודה..

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by gizzz,

שלום לכולם אינ על סף קניית מחשב שיאפשר לי גם צפייה בתכני HD . כמה שאלות : האם אני יכול לשדר בעזרת סטרימר תכני HD לטלוויזיה? האם זה מצריך ממני כרטיס מסך חזק או שאם אני מתכוון לעשות סטרימינג אז הכרטיס לא כ"כ משנה.? איזה דגמי סטרימר יש בשוק לא יקרים למטרה זו? האם PS3 יכול למשמש כנגן HD או רק פורמט של BLUERAY ?

23. Started by סם אלחדיף,

יש לי DVD של פיוניר בן 6 שנים מדגם DV-414 והוא ZONE1 . האם יש אפשרות להפוך אותו למולטיזון ואיך או איפה עושים את זה? תודה, סם

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס קול בחיבור PCI http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm כרטיס שלפני 3 שנים עלה לי 400 ש"ח קניתי אתמול מחשב חדש, ואני לא רואה על הלוח אם חיבור PCI... יש שם רק חיבור שנראה כמו PCI-E זה אומר שהכרטיס קול הזה הולך לפח בעצם?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. רציתי לדעת אם יש כרטיס קול שאני אוכל לחבר אליו 5.1 רמקולים ובנוסף לחבר את הסאונד של הטלויזיה/ממיר אליו... אני אשמח לדעת איך הוא נקרא תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.