אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש המלצות? חשוב שיהיה נוח,ושהמיקרופון יהיה באיכות טובה. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אהלן, אם אפשר אבקש המלצה לאוזניות INEAR עד 40$ עד היום השתמשתי ב KOSS the plug ומדי פעם AKG 412P (ה AKG לוחצים לי על הראש. הצליל סבבה לחלוטין) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=DVD_Players_And_VCRs&AuctionId=7712788
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד בנושא הזה בעבר, אבל זה היה מזמן והפרטים שם כבר לא בהכרח רלוונטיים. לעניין: אני צריך DVD שיכול להסתדר עם הארד דיסק חיצוני USB. יש בשוק הרבה מכשירים עם כניסת USB - אבל רובם המוחלט לא מסתדרים עם שום דבר מעבר לדיסק און קי. בדקתי 6 מכשירים שונים עם WD MY PASSPORT, מתוכם 2 של LG וPIONEER, והתוצאות בהחלט לא משהו. כמה מכשירים בכלל לא מספקים את ההספק הדרוש לדיסק כדי להסתובב (מדובר בדיסק 2.5 ללא ספק כוח), השאר מפעילים את הדיסק, מזהים את קיומו אבל לא מצליחים לגשת לתוכן. אני צריך מכשיר שלא עושה את הבעיות האלה. הדיסק שהולך להיות מחובר למכשיר הוא MAXTOR חיצוני 1TB, עם ספק משלו כך שאין בעיית הספק - אבל נשארות הבעיות של הנפח, כמות הקבצים, הפורמט (NTFS) וכו'. למישהו יש מכשיר ש…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הG51 והשאלה שלי היא האם אני יכול לחבר אליו שני מקורות, כלומר לדוגמא את המחשב ואת הטלויזיה ולבחור כל פעם את מה שאני רוצה שהרמקולים ישמיעו כמו בZ5500?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לאחר צפייה בסרט של שעתיים וחצי אני סובל כרגע מכאבים היכן שהאוזניות מונחות על האוזן. הורדתי את הפדים ושמתי לב שהם דקים יותר מאז שקניתי אותן (בחופש הגדול), ובזמן האחרון הם מכאיבים כל פעם יותר, אני לא רוצה למתוח את הקשת. השאלה כאן מופנית בעיקר לבעלי K412 וגם למי שיכול להגיד לי לגבי ההשפעה על הסאונד האם ניתן להלביש פדים של K412 על K414, ומהם השינויים הסאונד? תודה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום - ראיתי תתי-בעיות דומות אבל כלום לא ממש ענה במלואו על המקרה הקשה שלי... אני אתחיל בזה שאני מבין דבר או שניים בתחום אז אפשר לדבר איתי בגובה העיניים. חומרה/תוכנה: מערכת הפעלה: XP (הבנתי ש-VISTA דווקא פותר בעיות מהסוג שאפרת בהמשך אבל אני מחפש פתרון ל-XP). לוח אם: ASUS M3A78-EM (אין כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים - משתמש במובנים) מפענח: Creative Decoder DDTS-100 רמקולים: Logitech X540 נגנים: ניסיתי כמה... GOOM, VLC, MEDIA PLAYER, QUICK TIME... חיבור הרמקולים: המחשב מחובר בכבל אופטי למפענח. המפענח מחובר לתיבת-מיתוג (חלק מהסט של המפענח) שבתורה מחוברת לרמקולים. יש גם חיבור ענלוגי (5.1) מהמחשב ישירות לתיבת-המיתוג (ככה שאפשר להוציא אות ישירות לרמקולים ולעקוף את המפע…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף את הממיר האנלוגי שלי בהוט כבלים לממיר דיגיטלי ולהתחבר לטלויזינ LCD ולמערכת מדיה סנטר של ויסטה. איזה ממיר הכי טוב והכי מתאים עלי לדרוש מהוט, אם כבלל אפשר לדרוש מהם. בתודה רבה gcaspi
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תראו, בעיקרון התקציב הוא 3000 לחדש מחנות, אבל אני בעיקר מתעניין ביד שניה לטלויזיות שהמחיר שלהן בחנות הוא 3000 ז"א שהתקציב הוא בעצם 2000.. אני מעודכן עד לשנה שעברה, מלפני שנה לא התעדכנתי בקשר ל LCD, אז ה LA32 של סאמסונג עדיין מובילה? יש הצעות יותר טובות? ייעודה של הטלויזיה היא חיבור למחשב וצפייה בHD... (יש לי יציאת DVI) פחות לצפייה מהממיר! תודה לעוזרים!!!!! **** כמעט שכחתי: כשאני הולך לבדוק יד שניה, תנו לי תדרוך מהיר מה לבדוק כמובן שעד עכשיו חשבתי על סדקים ופיקסלים..
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, הLCD שיש לי עכשיו בחדר התחיל להשתגע. נראה לי שיהיה יותר משתלם לקנות חדש מאשר לתקן (האחריות נגמרה). לצערי אני מוגבל לגודל של 26-28 אינץ' מטעמי מקום (אני לא חושב ש30 אינץ' יכנסו לשם). התקציב הוא בסביבות ה2000-3000, לא חקוק באבן. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי את המחשב HP Pavilion dv9750ej ואני רוצה לדעת האם יש אפשרות להפעיל DVD או סרט בפורמט XVID ישר כשאני פותח את המחשב, לפני שהווינדוז עולה. תאורתית שיפעל כמו נגד DVD נייד..הרי יש כבר מסך, ואני מאמין שהרכיבים האלקטרונים קיימים.. (המטרה היא למשל כדי לראות סרט בטיסה, ללא צורך להעלות את הווינדוז שגוזל כל כך הרבה משאבים..) האם יש אפשרות כזו? אם כן, איך מבצעים את זה בדיוק? תודה!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
היי כולם.כחולה מוזיקה הצלחתי להשיג להשיג לוח אם שכולל בתוכו את שבב הקול של אנוידיה.הלוח מבוסס nForce 2 תוצרת אסוס. עשיתי השוואה סאונד בין הכרטיס המובנה לבין ה 1212M והם דיי מתקרבים לאיכות דומה.האם זה יתכן? הציפסט הזה מיושן מאד יחסית אולם הוא היה יחודי בזמנו עם השבב הזה.האם דבר כזה יכול להיות שכרטיס ישן ישתווה לכרטיס חדש כמו ה 1212M ועוד מובנה בלוח אם...?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, ראיתי כאן הודעה בפורום לגבי חיבור ה LCD למחשב והיה רשום שבסיטיואציות מסוימות(מרחק,תמיכה ב NR) עדיף לחבר ע"י כבל של VGA-VGA במקום כבל של DVI ורציתי לדעת מה עדיף במקרה שלי של אורך כבל של 10 מ' (התכוונתי לקנות את זה :כבל DVI-HDMI שעולה 300 ש"ח מהיפרטרוניקס) ולגבי ה NR , בכל מקום שאני מחפש לדעת אם ה LCD שלי תומך בו LG - 37LC41 יש רק שאלה בלי תשובה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי השבוע רמקולים 2.1 ATP3 . הבס משמיע כל הזמן זמזום חלש כשאני לא מנגן. גם ניתוק של יחידת הבס מכניסת האודיו לא פותרת את הבעיה . רק כיבוי מוחלט של הרמקולים מפסיקה את הרעש המעצבן. זו תופעה מוכרת או שאני צריך להחליף את הסט ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש דבר כזה ?! אני רוצה לחבר מערכת רמקולים (אם אפשר כולל סאב) למחשב בחדר, ולא רוצה את כל הבלאגן של החוטים... האם יש משהו כזה ? ומה הטווח מחירים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
וידאו שצולם במסרטת DVD , רואים אותו במסרטה אבל כששמים את התקליטור במחשב לא רואים כלום.מה יכולה להיות הסיבה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליקנות רמקולים לXbox 360 שלי בעלות של גג 1000ש"ח. אני מחפש מערכת 5.1. אני חשבתי לחבר רמקולים של מחשב אבל אני לא מוצא רמקולים למחשב עם כניסה דולבית. עם יש כזו תיתנו קישור. אני מעוניין להמלצות ולפתרונות . יש מצב לחריגה קטנה מהתקציב אבל לא גדולה מידי. ?תודה על העזרה עידו.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר בן 6 שנים מדגם DV-414 והוא ZONE1 . האם יש אפשרות להפוך אותו למולטיזון ואיך או איפה עושים את זה? תודה, סם
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שהנושא חרוש ביותר אך הייתי רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע לנגני MP3. חבר שלי ביקש ממני לברר לו על נגן MP3 ואני לא מתמצא בנושא. לכן פניתי לפורום הזה ביודעי שהוא פורום מצויין בכל הקשור לסאונד. ( ) לחבר שלי יש תקציב של, בערך, 2000-2200 ש"ח והוא מתלבט בין כמה נגנים: iPod Photo, Zen ועוד כמה שאיני זוכר את שמותיהם. עכשיו מגיעה השאלה שלי: על איזה נגן הייתם אתם ממליצים? נ.ב המחיר למעלה כולל את הנגן ותוספות, כגון: מעמד שולחני וכו'. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-