עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by skrew,

אני שוקל קניה של אוזניות ( לא ear phones ) , כשהתקציב הוא 200 ש"ח. יש אפשרות להזמין דרך mustop את הפיליפס מחיר של 180 ש"ח. השאלה היא אם יש זוג עדיף במחיר הזה ( עדיף בארץ כמובן ) ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. שלום. אני מעוניין ליקנות רמקולים לXbox 360 שלי בעלות של גג 1000ש"ח. אני מחפש מערכת 5.1. אני חשבתי לחבר רמקולים של מחשב אבל אני לא מוצא רמקולים למחשב עם כניסה דולבית. עם יש כזו תיתנו קישור. אני מעוניין להמלצות ולפתרונות . יש מצב לחריגה קטנה מהתקציב אבל לא גדולה מידי. ?תודה על העזרה עידו.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by raziv1,

שלום לכולם, שאלתי אולי קצת מבלבלת, האם יש הבדל באיכות הצפיה בין כרטיס פשוט לבין כרטיס יקר, או שיש הבדל רק בביצועי הכרטיס (מהירות,צפיה חלקה וכו')? תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. יש לי זוג רמקולים רצפתיים של jbl e-80 התקציב שלי עד 2500 ש"ח השימוש בעיקר למוזיקה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by poop,

שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. הי, אני עומד לפני קנית מגבר (בטוח) ונגן (אולי - נגן DVD כלשהו). הרבה מהשירים שלי הם בפורמט MP3 ויותר נוח לי ככה - להכניס DVD אחד עם הרבה שירים, מקל USB עם שירים (שאותו אני מחבר ברדיו ברכב) וכו'. אני מעדיף לא לחבר נגן כמו iPod למערכת באופן קבוע - למרות שלהם ממשק משתמש הכי נוח (אולי עם מעמד בעתיד - לא עכשיו). מנסיוני, נגני DVD לא ממש מראים יפה את הדיסקים שמכניסים, ורוב המכשירים משתמשים ב On screen display - קצת מרגיז להדליק את הטלויזיה רק בשביל למצוא את האלבום הנכון. רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by STReeT STyLe,

C-Media CMI8738/C3DX Audio DevicePCI יש לי אותו מלפני שנתיים, אני רוצה לדעת עד כמה הוא "טוב" ביחד לאחרים........... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by kawaii,

יש המלצות? חשוב שיהיה נוח,ושהמיקרופון יהיה באיכות טובה. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by yariv245,

התקציב שלי זה 300, אני משתמע בהם בעיקר למוסיקה אם זה באחוזים משו כמו 70 מוסיקה 30 סרטים ומידי פעם משחקי מחשב אם זה חשוב זה הכרטיס קול שלי Gigabyte GAMA78LMTUS2H חיפשתי קצת וזה ומצאתי את אלה http://ksp.co.il/?uin=16133 http://ksp.co.il/?uin=15343 וזה גם http://ksp.co.il/?uin=8812 רק שלגבי 5.1 אני לא בטוח אם במחיר הזה הרמקולים טובים.. תודה על העזרה והמחירים יותר מ300 כי יש 20% אז זה יוצא 300....

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by nucleo,

שלום חברים, אני מחפש רמקולים 2.1 בכ500 שקלים לערך. ניתן לחרוג ב100 שקלים אבל רק אם זה ממש משדרג את העניין. עיקר השימוש יהיה מוסיקה. יהיו גם סרטים וקצת משחקים אבל פחות חשוב לי. אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה? יש לי כרגע ATP3 ואני רוצה מערכת רמקולים נוספת שתבוא כשיפור במקום מערכת הרמקולים הזו או פשוט תהיה לעמדה אחרת אם היא פחות טובה כך שדעתכם בעניין הזה גם תוערך. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

אני צריך שיהיו מחברה טובה ואיכותית ביותר, תקציב עד 250 ... שניי רמקולים קטנים (רגילים) + Sub WOOFER ושוב, זו לא מערכת סטריאו, אלא חיבור הכי רגיל שיש למחשב...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by za-david,

אני צריך כרטיס טלוויזיה עם שלט שניתן לחבר אליו חיבור אנלוגי וגם שתהייה אופציה לחיבור של ממיר דיגיטלי בנוסף חשוב שתהיה לי יכולת להקליט

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by אוריפ,

היי! כפי שאתם יודעים (או לא), קניתי מיני דיסק חדש. עכשיו אני רוצה לקנות לו אוזניות אלחוטיות. עכשיו, הבעיה היא, שבאוזניות אלחוטיות רגילות יש את המשדר הזה שמהווה מעיין בסיס לאוזניות. עכשיו אני לא יכול לטייל עם המשדר הזה ברחבי ת"א ולשמוע מוזיקה... מסכימים? אז יש לכם פתרון? אולי אוזניות עם משדר ממש קטן... אם לא קיים דבר כזה / אין לכם פתרון, אז אני מבקש המלצה על אוזניות לא אלחוטיות, אבל שיהיו טובות. התקציב הוא איזה 500-600 ש"ח, אבל אם יהיה רק דגם אחד או שתיים של האוזניות האלחוטיות שאני רוצה והם יעלו יותר, תגידו, ואני אשקול אם זה שווה את ההפרש. תודה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by Psy,

יש דבר כזה ?! אני רוצה לחבר מערכת רמקולים (אם אפשר כולל סאב) למחשב בחדר, ולא רוצה את כל הבלאגן של החוטים... האם יש משהו כזה ? ומה הטווח מחירים ? תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by RiseAgainst,

אני רוצה לקנות כרטיס קול ורמקולים חדשים למחשב שלי ואנ צריך את עזרתכם. יש ים של מוצרים וכל אחד טוען ששלו יותר טוב ואיבדתי לגמרי את עצמי בנסיון למצוא את השילוב ה"אולטימטיבי"... כמה עובדות: - המחשב בבית משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק כבד. כמעט לא למשחקים ובכלל לא לסרטים. המוזיקה המושמעת היא לרוב או mp3 באיכות גבוהה או CD מקורי. - גודל החדר שלי הוא 6 מטר על 3.5 מטר. - אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל ב2 המוצרים ביחד. please help me! תודה!!! שי

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Shadow223,

שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש אוזניות למחשב,וכרגע אלו שני הדגמים שאני מתלבט בניהם. האוזניות מיועדות בעיקר לגיימינג,אך ביצועי מוזיקה חשובים לא פחות.לסרטים ממש לא אכפת לי,אבל שלא יהיה צורם כמובן. לפי הנתונים,האייסמט יותר טובות מה-HD201,מה דעתכם? מה לקחת? אני רוצה לדעת אילו טובות יותר למוזיקה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש

20. Started by yogev_23,

הבעיה נפתרה, מנהל הפורום בבקשה תמחק יום נהדר

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by razoli,

אני מחפש אוזניות איכותיות ומעדיף אלחוטיות לשימוש ב MP3 ולמחשב כאחד (שאני אוכל להשתמש בהם עם במחשב וגם הMP) טוווח המחירים מוגבל עד 400 אני חשבתי על אלה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=465175 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=382101

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by brum,

שלום. יש לי טלויזיית LCD חדשה ותכננתי לקנות מחשב שיתחבר אליה וכך נוכל להשתמש במסך של הטלויזיה. נאמר לי שהחיבור בטלויזיה הוא HDMI בלבד ובמחשב החדש שאקנה אני חייב כרטיס עם יציאת HDMI . אני די לא מבין בתחום ואשמח אם תסבירו לי מה בעצם אני צריך. תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? מישהו יכול לייעץ לי כי אני לא רוצה לנתק את הבטרייה אני חושב שזה יפגע בהרד דיסק. למישהו יש רעיון או משהו? זה ממש מלחיץ!

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by Chymes,

אני לא מתכון להצית עוד דיון בסגנון IPOD VS IRIVER. רק רציתי לדעת משהו. שמתי לב שאתם ממליצים על כל הנגנים חוץ מאייפוד. אחד הסיבות לכך היא שאייפוד מגיע עם הכי מעט אפשרויות ובאנדל דל. מקובל. אבל אתם גם טוענים שאייפוד הוא הנגן הגרוע ביותר מבחינת איכות סאונד. למישהו יש הוכחה לכך או או שאתם טוענים זאת בגלל שנאתכם לאייפוד?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים