עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, אני מחפש לקנות מסך טלויזיה LCD 37 לחדר שינה. המרחק מהמסך הינו כ 3 מטר. ולמרות זאת, הגענו (אני ואישתי) למסקנה שהגודל הנכון עבורנו הוא 37. היינו בכמה וכמה חנויות וקיבלנו כמה אופציות ומחירים. השימוש העיקרי הוא צפייה בממיר כבלים (SD) צפייה בתכני HD, חיבור למחשב (HDMI) לצפייה בסדרות/סרטים ממנו. הרעיון הוא מסך מהשורה הראשונה (LG, סמסונג, טושיבה, סוני...) בתקציב של עד 3500 ש"ח (כולל התקנה על הקיר). האופציות שקיבלתי שעומדות בתקציב זה הן: LG 37LD460 - במחיר של 3200 ש"ח. אחריות של ח.י. LG 37LH3000 - במחיר של 3400 (כולל התקנה על קיר) אחריות של י.שלום TOSHIBA דגם 733 במחיר של 3500 ש"ח. מישהו גם אמר לי שהייסנס זו אופציה לא פחות טובה מאלו למעלה ושכדאי לי לשקול... מה דעתכם? הרע…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  2. שלום אני מחפש בשבילי ובשביל בן דוד שלי שמתגיס שבוע הבא נגן MP3 חמוד שיהיה בו 128 מגה או 256 עדיף 256... והדרישות שלי ממנו הם: משלוח מהיר (1-4 ימים מההזמנה) או אפשרות לאסוף בעצמי את המוצר אבל שלא יהיה תקוע באיזה מקום רחוק...אני גר ביבנה שזה במרכז אז אני רוצה מקום שיהיה באיזור לדוגמא ת"א וכו... הייתי רוצה משהו כזה בערך ולא בצורה של הסוללת אצבע אבל אם אין אז אין... http://www.netaction.co.il/Files/PromoBigImage/19351.jpg וכמו שאמרתי עד 400 ש"ח תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by HellWarrior,

אז ככה - קניתי לי מחשב חדש - ואיתו צריך לקנות רמקולים סבירים - קצת משחקים פה ושם - קצת מוזיקה פה ושם וסרטים פעם ב.... בקיצר, איכות סאונד סבירה במחיר מציאותי - למרות ש"סביר" זו מילה יחסית - אני מוכן להשקיע בסביבות עד 550 ש"ח בערך ברמקולים איכותיים, כדאי 5.1, ובבקשה אל תייעצו לי להחליף כרטיס קול - יש לי ,Realtek ALC850 Audio with 8 Channels and Digital SPDIF שהוא כרטיס סטנדרטי ויספק אותי, לפחות לעת התחלה. חשבתי על : Logitech Z640 שאני יכול להשיג במחיר סופי של 500 ש"ח. Luxeon T5.1 - הפחות איכותיים אבל חזקים שאני יכול להשיג ב340 ש"ח Winner HN680C - ב520 ש"ח Creative SBS LX520E - גם 500 ש"ח Creative SBS560 - ב550 ש"ח בערך מכל אילו - מה הכי כדאי ? בבקשה תענו לי קונקרטית - כי אפ…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. שלום לכולם , יש לי אפשרות לקנות מ-B&H או מ-Newegg , וחשבתי לקנות לי אוזניות... התקציב: 450 ש"ח (100$) . מטרות האוזניות: בעיקר מוסיקה, למרות שאשמח שיהיה טוב גם בתחומים אחרים (משחקים,סרטים וכו') . ז'אנר: ראפ הערות : [*] אנא לא לעבור את התקציב, אלא אם כן זה חורג ממש בקצת, או שמדובר במקרה מיוחד. [*] עדיפות לאוזניות קשת. [*] האוזניות כנראה ישמשו את נגן ה-Iriver H320 שלי, ומדי פעם גם לשימוש במחשב . לא יודע במה משניהם אשתמש יותר, כנראה במחשב. [*] אם זה משנה, יש לי כ.קול Audigy 2 ZS . תודה מראש לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  5. מקווה שזה המקום הנכון להוסיף אשכול זה... יש לי מועדון ביליארד ולפני שבוע רכשתי 4 טלווזיות 42' ואת ההמקרן הבא: Toshiba TDPSP1 קניתי אותו ב3300 מניופאן עם אחריות ל7 שנים... המקרן הפסיק לעבוד לאחר כיומיים, סתם ככה פתאום התכבה בלי שנגענו. הגיע טכנאי, בדק אותו ואמר שצריך להחליף את המקרן, לאחר מכן התקשרו ואמרו לנו שאין להם את הדגם הזה יותר ועכשיו רוצים שנוסיף עוד 3 אלף ש"ח כדי לקחת את זה: Toshiba TDPXP2 כלומר סה"כ הוא יעלה 6300 ש"ח. Toshiba TDPXP2 השאלה היא האם כדאי להחליף אותו? האם יש יותר טובים במחיר? Toshiba TDPXP2 דרישות: מקרן על 70 אינטש. יקרין שידורי טלווזיה כדורגל וFTV ולפעמים את המחשב דרך VGA/I סרטים וכו' יעבוד הרבה שעות ביום - בערך 12 שעות רצוף. את החיבורים יש כבר מוכנ…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. Started by ASSAFsa,

אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  7. טוב אז מה שאני רוצה להשיג בסופו של דבר זה רמקול אלחוטי (מבחינת כבל אודיו, אין לי בעיה שיהיה מחובר לחשמל) שמתחבר למחשב. אז חשבתי על הרמקול הזה: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666291822#footNotes אבל הבעיה היא ששולטים עליו רק מסמארטפון. האם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? האם התוכנה הזאת יכולה לעזור? (היא שולחת סאונד אלחוטי על בסיס רשת WIFI ביתית למחשב אחר ברשת): http://www.extendoffice.com/product/share-speaker-player.html ובסוף המחיר. שיהיה מתחת ל600 ש"ח. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by roei_b,

שלום! יש לי את הכרטיס PVR-150 MCE KIT אבל לא הגיעה איתו שום תוכנה להגדרת הכפתורים. (הם עובדים מצוין, אבל אני מעוניין לשנות כמה כפתורים). מערכת הפעלה: Vista 64Bit תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חושב למכור מערכת חלקים שכרגע יש לי כדי לקנות (אני חושב עם יהיה משהו טוב עכשיו) מדובר במגבר/רסיבר ONKYO TX82 די ישן שנת 92-93 אם אני לא טועה סך הכל יש לו ערוץ A לשני רמקולים וערוץ B לעוד שני רמקולים אקוולזייר ROTEL RE-830 זוג רמקולים JBL TLX-6 AKAI טייפ דאבל קסט מעולה ואחרי זה מה לקנות??

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  10. אני צריך אתר שמוכר את ה ARCHOS AV420 בארצות הברית (דוד שלי שולח לי אותו) על איזה אתר אתם ממליצים לי לקנות ממנו בארצות הברית ??? + וגם אוזניות עד 300 ש"ח בארצות הברית עזרה דחוףף

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  11. כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  12. שיהיו מצוינות למוזיקה , שמעתי על Koss PortaPro שהם אוזניות מצוינות מה אתם אומרים יש יותר טובות במחיר ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. המחיר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. המחיר לא רלוונטי

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. המחיר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by malcolmx9,

ידידה שלי ביקשה שאני אמליץ לה על נגן 128MB (איו צורך בזיכרון גדול יותר), שיהיה בעל איכות שמיעה טובה. התקציב הוא 300 ש"ח. זה מספיק? ובאמת שאין צורך בנפח יותר גדול, אז בבקשה אל תתחילו להמליץ על נגנים של 256MB ויותר, כי זה סתם מוסיף לה כסף!

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by nbd,

אם אני קונה מחנות כלשהיא וזה מה שכתוב: Features: * Plays up to 600 hours of digital music * 20GB of internal storage * Large, vivid color display * Ultra-fast USB 2.0 transfers * Supports secure transfers from Windows Media Player** * Rechargeable battery lasts up to 16hrs * View JPEG or BMP images * Built-in FM tuner * Integrated voice recorder * Record music from any audio source(no PC required) * Supports MP3, WMA, ASF and OGG music files * Store or transfer files of any type * Enhanced 3D audio Box Contents: H320 20GB Digital Music Player iRiver earphones Carrying case USB 2.0 cable Audio line-in cable Installation CD AC adapter לפי מה שאני רואה לא …

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  18. אהלן חברה! אשמח לקבל המלצה או פירוט והסבר על דגם כלשהו של כרטיס קול לעריכת סאונד. כשאני מדבר על עריכת סאונד אני לא מתכוון למשהו מפוצצץ, אלא לעבודה עם מיקסר, קוובייס ושמיעה והקלטה למחשב בו זמנית של מספר ערוצים בודדדים. מעריך מאוד את העזרה!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by Shtupel,

מה דעתכם על HDR-910- APEX ? יש אותו בפומביות ב99 ש"ח +..! תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by adamadamadam,

היי חברה אני חייב דיסק שיש בו כל מני צלילים וסאונד אפקטים בבקשה אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תגידו לי כי אני לא מוצא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by 8-Ball,

זה בשביל חבר..והוא צריך דיסקמן MP3 הכי טוב שהוא לקנות במחיר הזה...(בארץ) אתם יכולים להמליץ על דגמים מסויימים?? או לפחות חברות..? תודה

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. אוקי שלום לכם אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 150 שקל מצאתי כאלה שהם הSennheiser HD201 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=353086 במחיר של התקציב שלי רק 2 שקל יותר היום קיבלתי את הכסף מעבודת תיכנות שעשיתי (בגיל 13 שווה להיות מתכנת) ובכסף הזה אני קונה את זה כי אני שונא לבקש מההורים כסף אז אני רוצה לדעת אם אלה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנות במחיר הנ"ל.. אשמח לתשובה הכי מהירה שיש בגלל שהיום בצהריים אני מזמין אותם שאבא שלי יבוא הבית צריך גם לציין שמומחה לטראנס (יוצר טראנס יותר נכון) ששמו הוא Optical Vision המליץ לי עליהן .. כי הוא חבר קרוב מאוד של המשפחה אני גם סומך עליו.. היתה לי אפשרות לשאול גם את DNA שהוא גם חבר קרוב של המשפחה אבל לא רציתי להציק לבחור ד…

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by Drek Boy,

שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לדעת אם הסוג הזה של הרמקולים הוא טוב YAMAHA YST M30 sub + 2Sp ???

• 2 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.