עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amir_segev,

אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. אבא שלי ביקש ממני שאני אמצא בשבילו טייפ מנהלים דיגיטלי. אני נוסע עוד כמה ימים לארה"ב והוא רוצה שאני אקנה שם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה לקנות. בבקשה תמליצו לי עד אחד שיעלה בסביבות ה500-800 ש"ח או 110 עד 180 דולר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  3. אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי. אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!! אי- מייל keren_edri@hotmail.com בתודה מראש קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....)

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  4. אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...) עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המכשיר הזה כמה צריך בערך לעלות? 200-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by MacGyver,

אפשר לדעת בבקשה איך אני מחשב כמה של ג'יגה מקום נותן לי בדקות שניות ושעות.... תודה מראש! איתן

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. מה נשמע אנשים ? אני רוצה רמקולים למוזיקה... (2.1) חשבתי על http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 לחבר שלי יש אותם ושומעים סוף הדרך.... ובקשא לכרטיס קול http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 מה אתם אומרים?.. לי זה נשמע באמת מצויין ולחבר שלי יש את זה ובאמת שומעים מצויין... תגובות והלצות בבקשה... וגם זה בידיוק בתקציב שלי.. (1300 שקל) בתודה Rima41

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  8. לאור העובדה שאפשר לראות עכשיו אותיות עבריות בסדררה H של איריבר, עלתה השאלה העמוקה והקשה של "איך לעזאזל אסדר את כל המוסיקה שלי עכשיו?" אני מבקש להתיעץ אתכם לגבי הדרך החכמה ביותר לעשות זאת. (אם יש מישהו שעדיין לא שמע ומעוניין לשנות את המכשיר שלו, אז הנה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=105653.0, וכמובן שלא מדובר בעדכון של החברה, כך שמוסרית, אין לכם אחריות על המכשיר. תשתדלו לשמור את הדיון הזה רק על הנושא שלמענו נכתב) ראשי פרקים: 1. הצרכים והרצונות שלי בגבולות המכשיר. 2. מבנה התיקיות הקיים אצלי כיום. 3. א.רעיון כיצד לארגן מחדש את הרשימה. ב.הבעיות ברעיון שלי. 4. כלים (תוכנות) המומלצות לעניין. נתחיל. 1.אני רוצה שיהיה לי עברית. יש לי כ 1,800 שירים בלועזית וכ…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. מדובר בגירסה 1.02 של התוכנה, אשר אין לה תמיכה ב ASIO והיא די באגית, אבל בהחלט עושה את העבודה. כמו כן, היא גם מכילה הרבה יותר פיצ'רים רלוונטיים מגירסה 2.0 סטודיו (שיצא לי לבדוק די בחטף). יש לי פה גם דגימונת קטנה שביצעתי לפני דקות מס' - שילוב של שני קטעים מבית היוצרים של Narcotic Thrust. לא יצא משו, מאחר והשילוב בוצע בלייטנסי יחסית גבוה (של 50 מילישניות) ועל ערוץ אחד (כ' קול אחד, בתוכנה יש אפשרות להגדיר עד שלושה כרטיסי קול על אותה מערכת, ראשי לOutput סופי ועוד שניים למוניטורינג), כך שאת כל התיקונים בשעת השילוב ניתן לשמוע, למרות שאין יותר מדי. תהנו וספרו לכל ה Wanna-Bz אי שם. לקובץ הדגימה - http://s47.yousendit.com/e.aspx?id=2CVRJ7GBRIOQM1WXSDI42CERUJ [attachment delete…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רואה את זה על רמקולים של אלטק לנסינג ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 בהתחלה של המשחק, מה זה אומר?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 עכשיו חיברתי ההכל לדי וי די ורמקולים עכשיו אני שם סרט די וי די אורינל ואני שומע רק ב2 רמקולים גם את הקול ואת הצליליםואני יודע במערכת קולנוע 5.1 בסרט סראונד אני אמור לשומע תדיבור בסנטר ושאר הקולות בפיצול לשאר הרמקולים ואין בשאר הרמקולים אני שומע רק יענו שהם עובדים כזה רעש חלש כזה וזהו וכשאני מחבר את המערכת למחשב אני שומע מכל 5 הרמקולים אומנם בסטריאו אבל שומעים מכולם ב3 רמקולים אני שומע תדיבור חזקוב2 הרמקולים הנוספים אני שומע תמנגינה למה ככה זה לא בדי וי די ???

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. יש לי זוג רמקולים קטנים המתחברים לסאב קטן, שהוא מתחבר לכניסת ה SOUND במחשב. הבעיה היא שמהרמקולים ומהסאב הקטן יוצא זמזום חלש אך מעצבן - בזזזזזזזזזזז ;D הרחקתי מכל מכשיר אלקטרוני שיכול להפריע - לא עזר. אפילו ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב, הרחקתי מכל דבר אחר, וחיברתי לשקע חשמל אחר בכלל בבית - עדיין אותו בזזזזז 1. האם זה אומר שמקומם של הרמקולים הללו הוא בזבל, או שיש מה לעשות ? 2. אני מעוניין בזוג רמקולים קטנטן לחיבור למחשב לשמיעת הסאונד (משהו מאוד פשוט, בלי סאב ובלי שום תחכום, רק כדי לשמוע את הסאונד) יש המלצה למשהו קט, סביר וזול ? תודה !

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  13. כי חבר שלי שם והוא היה בשלוש חנויות (בסט ביי סירקט משהו ועוד אחת) ושתיים אמרו לו שהם לא עובדים איתם ואחד אמר בכלל שהדגם הזה ישן. אודה מאוד למי שיביא לי חנות ספציפית בניו יורק!!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  14. ובכן, אתמול רכשתי לעצמי את ה-EMU1212M, הכרטיס עמוס באפשרויות בצורה שלא תיאמן. לא התחלתי אפילו לעבור על האפשרויות הרבות. הדבר החשוב באמת, האיכות של הכרטיס. במילה אחת, מדהים! כמה רמות מעל לאודיג'י 2ZS שנמצא אצלי באותו המחשב. מניע אפילו את האוזניות בצורה טובה מאוד למרות שיש לו יציאה לא מוגברת, מגיע לעוצמות גבוהות מאוד גם עם אוזניות ב-out פשוט עם כבל מתאם ברמה מאוד נמוכה (כל מה שהצלחתי למצוא עד עכשיו). פירוט כמה רמות מעל לכרטיס הקודם, גם הדיוק וההפרדה השתפרו פלאים. Anatoli.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום אניחנו מתכננים לבנות קולנוע ביתי חדש לגמרי שתהיה מבוססת על טלויזיה 50 אינצ מערבת רמקוליים 5.1 ו d.v.d השאלה שלי היא ככה לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 60 אלף שקל d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל איזה טלויזיה כדי לקנות פלזמה או l.c.d ואיזה דגם מאיזה חברה חשוב שהטוליזיה תתמןך בפורמט של 16x9 ואם אפשר לקבל עוד מידה על דברים שחשוב להסתקל עליהם בזמן שבוחרים טלויזיה רמקוליים אנחנו רוצים לעשות מערבת 5.1 חשוב שיהיה מחברה אמינה, האפ יש הבדל ברמקוליים קדמיים ואחוריים אם כן המלצות לזה (חייב dolby digital 2 d.v.d חשוב שיכול לקרוא צרובים ויתמוך בכל הפורמטיים הכי חדישים בתחום האודיו

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by slater,

שלום!!!!! אני רוצה לקנות נגן mp3 בתקציב של עד 400 שקל ומצאתי שתי אפשרויות: 1.sandisk 256mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8644 והשני: creative muvo tx 128mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1525&products_id=6690 איזה נגן יותר טוב ואיכותי מבין שניהם??? אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה...!!

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by aquarius,

מה דעתכם עליה הרמקולים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=99&scat=199&tcat=30 האם השילוב בינם לבין הכרטיס קול הבא יהיה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4910

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by idankek,

אני מחפש נגן MP3-usb מהסוג הקטן מעוניין בין חצי גייגה עד לגייגה בתקציב של עד 650 שקל ופחות הפרט החשוב ביותר הוא שהווליום יהיה מאד חזק וגבוה (שמעתי הרבה נגנים של חברים שלי שיש בהם ווליום נמוך ונורא התאכזבתי) אם תועילו בתובכם לומר לי מהוא הדגם שאתם ממליצים או קישור לקניה ישירה תודה רבה :-*

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Guns AND Moses,

העברתי תמונות מהמצלמה הדיגיטלית למכשיר והתמונות ברזולוציה של 2560X1920 ....רואים אותם מטושטש ועל חצי מסך חשבתי שאולי הצג לא תומך ברזולוציות גבוהות כאלה....אז אם יש תוכנה שאפשר להוריד איתה רזולוציה אולי יראו טוב?! אז אם מישהו מכיר שיעזור לי...

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by alexta-z,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את המערכת רמקולים שלי (2.1) לסאונדסטורם על הABIT NF7-S שלי ומשום מה שום צליל לא יצא ! בדקתי פעמיים שהרמקולים עובדים והדרייברים של הלוח אם מעודכנים. יש לי גם FORTISSIMO 7.1 של הרקולס ועליו הרמקולים עבדו נהדר.. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שרק כשקניתי את הלוח-אם הכרטיס קול עבד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by אוהד הפועל בדם,

יש לחבר שלי מחשב חדש עם לוח אם של msi עם כרטיס קול מובנה שכתוב שקוראים לו sov8 ויש וינדוס אקס פי וזה אמור לזהות את הכרטיס קול אוטומטית בעיקרון אבל אני לא יודע למה זה לא. בכל מקרה התקנתי לו את כל מה שקשור ללוח אם עדכנתי את הוינוס ועדיין זה לא עזר. יכול להיות שצריך להוריד דרייברים לכרטיס קול אבל אני לא יודע מאיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by ruff stuff,

היא הייתה בשימוש מועט אבל החיווי מאוד נמוך מה הבעיה יכולה להיות? האם המד מזייף ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום. יש לי את הנגן הבא: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1476137 וכפי שאתם רואים, אין לו יציאה למקור חיצוני. עם זאת, מסתבר שהנגן עובד כרגיל אם מחברים אותו למחשב דרך ה-usb, מה שמעלה שתי שאלות: 1. האם קיימים שנאים בחיבור usb? 2. אם לא, האם קיימות סוללות AAA שניתן לחבר לשקע בקיר? תודה לכולכם מראש.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  24. קנית השבוע רמקולים חדשים LOGITECH Z5300 www.logitech.com עכשיו אני משתמש בכרטיס קול המובנה שלי 5.1 SOUNDMAX4. אם אני יקנה AUDIGY 2 ZS אני ירגיש ממש שיפור באיכות? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TUCG,

יש לי מערכת רמקולים Inspire 2.1 של קריאטיב שהיא באמת אחלה. עכשיו קניתי אוזניות+מיקרופון (אלו שהמיקרופון מחובר אליהם ככה ונשלף, שכחתי איך קוראים לזה) למטרות הברורות, כדי לפעמים לראות סרט/לשחק מבלי להפריע לאף אחד ואם אני משחק אז להיות מסוגל לשלוח הודעות קוליות. יש לי כרטיס קול מובנה Soundstorm של נוידיה (לוח האם nForce2 מתוצרת Abit בגרסת NF7-SL). אז קיצר, יש לי במארז 5 כניסות אודיו (לרוע המזל, אף כניסה היא לא מקדימה). אחת למיקרופון והשאר לרמקולים וכאלו. אז עד היום רק השתמשתי בכניסה אחת בשביל הכבל שממנו התפצל הכול בין 2 הרמקולים והסאב. עכשיו יש לי את האוזניות המיקרופוניות שהן מתפצלות ל-2 כבלים, אחד למיקרופון שאיתו אין בעיות ואחד לכניסת אודיו רגילה. אז חיברתי את הכבל מיקרופון…

• 7 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים