עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by Numi1989,

אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך אוזניות איכותיות שאני יוכל לשמוע בהן חזק מוסיקה ושגם אם אני שם אותם יותר משעתיים על האוזניים הם לא ישרפו לי אותם או יחממו אותן יותר מדי תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1 אגב כמה עולה משלוח מה amazon ? כי אם הוא לא כזה יקר המשלוח אז אני כבר יקנה icemat או משו יותר איכותי במחיר אפסי יחסית לארץ

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  5. אז ככה, כבר מלא מלא זמן אני לא בפורום ועכשיו לאט לאט אני יתחיל להתעדכן בינתיים אני צריך לקנות אוזניות שטובות לשמיעת מוסיקה בעיקר וגם קצת סרטים ושהאוזניות לא יחממו את האוזניים יותר מדי כי אני שומע הרבה זמן ברצף וגם שאם אני שם על עוצמה חזקה שישמעו טוב והתקציב הוא משהו כמו 450-500שח' בערך תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by gggil,

אני צריך אוזניות טובות, כאלה שמחברים לרמקולים של המחשב. כל האוזניות שיש לי הם באותה רמה כמו אוזניות שמחלקים במטוס. כל האוזניות עושות מין רעש סטטי כזה מציק או יש איזה מין קצב כזה של צפצופים כאלה מעצבנים. בקיצור אני צריך אוזניות למחשב, לא ברמה גבוהה במיוחד אבל לא ברמה נמוכה כמו שיש לי עכשיו מקווה שהבנתם, גיל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. פתחתי כאן ת'רד קודם, והוא שקע.. אין לי אפשרות להקפיץ אותו (ואני לא רוצה לעשות זאת בצורה שתעבור על חוקי הפורום) - אז נאלצתי לפתוח ת'רד חדש. שמעו, אני לא ידעתי שהאוזניות היותר מקצועיות באות ללא מגבר שליטה חיצוני (של הווליום), זה די חסרון במשחקים.. קיימות אוזניות קשת (שנסגרות על האוזן ואוטמות רעשים מהסביבה) *עם* כפתור ואיכות טובה יחסית, בסביבות ה 200-250 ש"ח? אם כן, אשמח אם תמליצו לי על כאלה. תודה. עריכה: http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=1287 איך אלה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  8. שלום. אני צריך אוזניות שיבלמו רעש של אוטובוס,וסתם שיהיו להם איכות טובה שאני יוכל לשמוע בבית.לפי מה שהבנתי עדיף אוזניות גדולות,לא קטנות, בגלל שזה בולם רעשים.גם קראתי שהם עולות לא מעט (ושאני אומר לא מעט אני מתכוון יותר מהסכום הנקוב למעלה).בעיקרון אני שומע פרוג-מטאל אז האיכות חשובה.גם כן בולם הרעשים.עכשיו,מניסיוני עם הzen micro אוזניות "אוזן" (הקטנות) נדפקות די מהר בזן (בינתיים 3 הלכו) וחבר שלי אמר לי שיש איזהשהוא פתח בזן (איפה שמכניסים את האוזניות) שמצריך רק אוזניות של קריאייטיב או אוזניות מיוחדת.זה נכון? כי אם כן (וגם הם לא בעצם) צריך אוזניות עמידות שמחזיקות להרבה זמן. תודה.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות למחשב לשימוש בעיקר לסרטים/ מוזיקה/ משחקים, משחקים בעדיפות ראשונה. כמו בכותרת, התקציב הוא 250 שקל, אפשר לחרוג קצת אם יש אוזניות עדיפות בהרבה. המלצתי לו על הHD202 הK414 והK512, תוכלו לכוון אותו לאוזניות העדיפות לשימושים שציינתי? כמובן שהמלצות לאוזניות אחרות בתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש, אורי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אנשים אני רוצה לקנות אוזניות למחשב למוזיקה ומשחקים משהו טוב 250 -300 ש"ח תודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. צריך אוזניות נוחות ואיכותיות עם עדיפות למיקרופון משולב... האוזניות ישמשו ל50% משחקים ו50% שירים...לא צריך סראונד... תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by 47,

אני צריך אוזניות, כאלה ש"סוגרות" על האוזן עד 300 שקל, לשמיעה בבית בלבד. מומלץ גם לינק לאתר\חנות שבו\בה אפשר לקנות\לשמוע אותן.

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום, אני צריך אוזניות למוזיקה. האוזניות יהיו מחוברות לנגן נייד ולמקודד של הרמקולים שלי. אחד השימושים העיקריים שלהם יהיה לריצה, אני בכלל לא פוסל אוזניות קשת גדולות היום אני רץ עם סנהייזר HD437 והן ממש לא מפריעות לי כל עוד אפשר לגלגל את הכבל. אני מעדיף איכות על נוחות. היו לי גם בעבר שור E2C והן ממש הציקו לי בריצה כי האוזן מזיעה והאחיזה שלהן באוזן פוחתת. אפשר לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sorkenta,

טוב אז כמו שהכותרת אמורת: אני צריך אוזניות חדשות. האוזניות הקודמות שלי, שהן ממולצות בחום היו הMDR J20 של סוני אני שומע בעיקר בלוז ג'אז ורוק והאוזניות יתחברו לאייפוד קלאסיק 80gb אני מעדיף אין איר או תלויות על האוזן (לא יודע איך קוראים לזה) אפשר ורצוי להזמין מחו"ל (יותר זול, לא?) עדיפות לאי ביי אבל לא קריטי. תודה

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  15. בוקר טוב לכולם... נמאס לי מהאוזנייות של האייפון, תקציב של 300 שקל לא אכפת לי הגודל מידי פעם אני רוצה גם להשתמש בהן במחשב.. האוזנייות הקודמות שלי היו Bose qc2 רוצה לקנות אותן כבר במוצש שיהיה לי לצבא (7שעות נסיעה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by x-dude,

אין לי מושג בנגני mp3 ואני רוצה לקנות אחד לאמא שלי,מבוסס זיכרון,שאלתי היא כמה שירים אפשר בערך להכניס בנגן כזה עם נפח של 256MB? והאם אני יכול לקודד שירים בכל bitrate שהוא?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  17. מדובר במערכת אודיו אלחוטית ביתית ממותג סנהייזר: www.amazon.com/Sennheiser-Digital-Wireless-Headphone-Surround/dp/B002TLT10I הזמנתי אבל נזכרתי דיי מאוחר על נושא אישור ממהת"ק עבור מוצר. יש בערכה אונזיות מקליטות ויש התקן משדר. שמתי לב שמוצר מזוהה בקטגוריית מכס "אוזניות" באתר יושופס אבל זה משנה משהו? בעוד יומיים חבילה יוצאת מחו"ל ומגיעה לארץ אחרי 7 ימים. שלחתי טופס לאישור למהת"ק היום אבל לא סביר שישלחו אישור ב-9 ימים ובמקרה יבקשו אישור, אצטרך לחכות לו בעוד שחבילה צוברת דמי איחסון במכס. יש אפשרות להחזיר מוצר בתשלום דמי טיפול לאמזון ולא לקחת סיכון. אוזניות ניתן לרכוש בארץ אבל ב-300 ש''ח יותר ובאמזון יצא לי קרוב ל-1000 ש''ח כולל משלוח לארץ ומיסים. יש אופציה להחזיק מוצר בחו"ל עבו…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  18. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SHN2500MB&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים עליהם שווה!?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות טלויזיה לחדר עכשיו אני לא יודע מה יותר איכותי מבין הטלויזיות הללו: 32LG60UR SCARLET LCD או SAMSUNG LA32A450 LCD שתי הטלוזיות הם בגודל 32 אינץ' לגבי איזו טלויזיה כדאי ללכת? תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  20. סןף-סוף החלטתי לקנות רמקולים וחשבת לקנות את הרמקולים האלה: LOGITECH Z-640 ועכשיו אני צריך את דעתכם בנוגע להם העם הם שווים 400 ש"ח (זה הסכום שאני יקנה אותם). נ.ב. אני שומע מוזיקה ואוהב סרטים, אז תגידו ותכתבו עם הם טובים לזה אני לא מחפש שלמות אלה תמורה לכסף. עם יש לכם הצעות אחרות לרמקולים טובים אז גם תכתבו אותם, התקציב שלי הוא מקסימום 500 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים!!!!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. אז ככה ברשותי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live יש לי אפשרות לקנות ביד שניה את הכרטיס קול הבא: DMX XFire 1024 רציתי לדעת את חוות דעתכם אם יהיה שיפור משומתי בסאונד יש לציין שרוב עיסוקי זה רק להאזין למוזיקה לכרטיס קול מצורפים רמקולים של יאמהה. תודה ענקית לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם,מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם בפורום חומרה אז נה העבירו את השרשור תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עד כה השתמשתי באוזניות של הנגן שלי IRIVER שהן של סנהייזר MX300, שהם די סיפקו לי הסחורה, כי יחסית לאוזניות שאני הקשבתי בעבר הם אחלה.... ואני גם לא כזה רגיש לצלילים..... בימים אלה הם נהרסו לי לצערי הרב :s05: ולכן החלטתי להשקיע מ"מיטב כספי" במשו קצת יותר טוב... מה שאני מחפש זה כמעט אותם האוזניות רק שיספקו באסים יותר טובים.... והתקציב שלי עומד בסביבו 150 ש"ח.... תודה רבה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg ) אי אפשר לשחק איתן במחשב. המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו. הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד. אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2 ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי). התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה HF

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.