עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by brighi,

אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון. ההבנה שלי בתחום הזה שואפת בעיקרון ל0 אז אני אשמח לקבל את עזרתכם. בעיקרון, השימוש בטלוויזיה יהיה יום יומי (בינתיים לא מתוכנן ממיר HD), אבל יהיה שימוש תדיר גם בחיבור הHDMI (אני מתכנן לחבר את הלטפטופ כדי לראות סרטים ולשחק פיפ"א וכאלה), הגודל המבוקש הוא 37 אינץ' ואני יכול לעמוד בעלויות של עד 3000 ש"ח. יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני היחידי בעולם שלא מבין למה בעולם רמקולי הבלוטות' בעלי הסוללה בוטל אפקט הסטריאו שהושג ע"י הרחקת הרמקולים המשדרים ערוץ ימני ושמאלי כמה מטר זה מזה?! אני צריך רמקולים רציניים למשל למסיבה על חוף הים בלי להסתבך עם חוט אודיו שתמיד מתקלקל, מהמחשב, בלי חוטי חשמל ורצוי גם לוותר על חוט בין הרמקולים, אבל על זה הייתי מוכן להתפשר. אגב, כמה וואט RMS צריך למסיבה של נאמר 100 איש? אודה ללינקים לרמקולים כנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Warped,

אתמול קיבלתי את המכשיר iRiver iFP-799. בנתיים הוא אחלה, חוץ מבעיה קטנה שיש לי איתו. נדמה שבחלק מהשירים, אם אני מנסה להגביר את עוצמת הקול מעל לרמה מסויימת (21 אם אני לא טועה), אין באמת שינוי בעוצמה. מישהו חווה את זה? יש אפשרות לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. Started by moshiko211,

שלום דוד שלי בא מאמריקה שבוע הבא וביקשתי ממנו שיביא לי pmp והוא הסכים.בבקשה מהמבינים,תתנו לי איזה ארבעה חמישה דגמים של פחות או יותר הדור החדש(הכסף זה לא בעיה)הכי מוצלחים שאני יבחר בינהם!!? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. שלום. אתמול באופן פתאום לאחר שימוש תקין של חצי שנה, כאשר ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיית ה LCD שלי, שמתי לב על "ניצנוץ" שנראה כמו שלג בחלק השמאלי של המסך שהופיע במקום מסויים (על רקע כחול, החלק של תפריט האקספורר של windows), כאשר הקטנתי את החלון וניסיתי חלקים אחרים של החלון דרך אותה נקודה השלג לא הופיע, המצב התחיל להיות יותר מורגש כאשר התחלתי לראות סרט, השלג הופיע לאורך כל הסרט במיוחד בסצנות החשוכות, להיטים לא הורגש כמעט. חשוב לציים שידורי הכבלים אין את הבעיה הזאת בטלוויזיה, גם במסך מחשב שמחובר ב- VGA (מסך שאינו LCD) אין את הבעיה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? להלן כמה פרטים טכניים שיכולים לסייע: טלוויזיה: 5331 philips מחשב: AMD 4800, לוח אם ASUS M2V HDM…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  7. איפה שומעים יותר טוב ב- spidf או כניסות ויציאות אנלוגיות רגילות?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  8. is the creative x-free sp has a good quality sound for trance music? will 150 sekels is a good price for them? what is the quality diferent betwin a 6channel audio card build in to 8channel audio card build in ? how the sub is for trance music and ganerly ? will the fact that them are made in china is dameged in ther qaulity? 10X you can ansewr in hebrew........

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by zohar678,

בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום, אנחנו מחפשים מסך המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה (80/20%). מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של כ- 2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. 4. בנוסף ציוד היקפי של רמקולים ושות' לצרכים הנ"ל לחדר בגודל 4 על 3.5 מטר בעלות של 1K עם חריגה של 250 ש"J תודה רבה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yakir4u,

http://www.tms.co.il/product/8802 Microlab FC-530

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  12. נימעס לי מהאיכות הירודה של WINAMP2.73 ואני לא אוהב את WMP הWINAMP5 די טוב אבל עולה חצי שנה אם רשימת שירים של 1000+. אים איזו תוכנה אתם מישתמשים לניגון שירים? אני מיתכוון להזמין דרך חבר שלי שכרגע בגרמניה ועוד יומיים באמריקה(טיול פסח 5ימים בגרמניה+שבוע בארה"ב)אוזניות ואני מיתלבט מה לקחת KOSS PORTA PRO או שעדיף Sennheiser PX 200??? אני אוהב מאוד באס! האוזניות יחוברו למיני שלי,אני שומע רוק/אלקטרוני/פופ ודורש באס איכותי עד כמה שאפשר מידי איכותי וטראבל סביר אבל לא מיתחת לסביר...לא חייב עוצמה אבל שיהיה סביר כמו אוזניות רגילות המלצות דעות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  13. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=38388&orderby= אני רוצה להודות לה.. אולי אני לא יפרסם את שמו ..אני יודע dmx בכל אופן תודה על התייחסות מה אתם אומרים על הנגן.. חוץ מדבר שלילי הכסף.. הרב שאני צריך לשלם בעדו והוא לא קורא עברית למרות שרוב השרים שאני שומע באנגלית זה ביאס אותי

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  14. שלום, אני מחפש רמקולים עד 400 ש"ח למחשב. חשוב לי יותר איכות על עוצמה. כרגע יש לי CREATIVE 2500 והם עושים לי בעיות לאחרונה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  15. שלום חברים ושבת שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לרכישת אוזניות (עם דגש על איכות סאונד) שיהיו מותאמות לאייפון/סמארטפון. תקציב: עד 350ש"ח. אודה להמלצות וגם הכוונה מאיפה לרכוש את האוזניות (יש אפשרות רכישה מחו"ל באם יש משלוח לארץ) תודה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  16. אני צריך לדעת מה הכרטיס קול שלי בשביל שאני יוכל לעדכן אותו וכמו כן במה הכרטיס קול שלי תומך אז יש לי שאלה פשוטה איך אני יודע מה הכרטיס קול שלי???? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  17. זה לנגן שלי archos gmini400 PX100 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=357949 הPX100 הם יכולות להיות גם עורפיות? יש תמונה בפומפה שנראה כאילו הם עורפיות ויש תמונה שהם קשת! CX300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 PX200 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=357950 האוזניות הם לשימוש בנסיעות ארוכות באוטובוסים לרוב אז אני צריך שזה יהיה נוח בנסיעה ושיראו טוב לא כמו איזה DJ OTOBUS : ) אני שומע הכל אבל בעיקר מוזיקה אלקטרונית - טראנס.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tal hw king,

זה הנגן שאני רוצה לקנות. המחיר קצת מפחיד אבל אני אוליי יזמין אותו דרך קרוב שלי בארה"ב 2000 שקל מקסימום לפי האתר של החברה (430 דולר חבל שהם שולחים רק בארה"ב :'() אז מה אתם אומרים שווה? או שאוליי אפשר להוצא משהו יותר טוב באותו סכום או אוליי לחסוך קצת אני יוכל להחזיק בעוד 200 שקל אני מניח לא יותר מזה! נ.ב האם הנגנים באמת כולכך רגישים לזעועים כמו ששמעתי ואיך הוא מתפקד עם זעזועים? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אוקיי, אז אמרנו שנאי, אני מניח שיש בכל חנות כלי עבודה כזאת, יש אולי מקום עם שנאים "מומלצים?" מה אתם משתמשים? האם כדאי לעשות לו Firmware update לגרסא האירופאית? כי אמרו לי שההבדל הוא שבאמריקאי הקפיצות ברדיו הן 0.1 ואילו באירופאי הן 0.05. דבר ראשון שאני עושה זה להטעין אותו, ואחרי זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by The Ball,

יש לי כרגע את ה audigy 2 מותקן במחשב ואני סה"כ מרוצה. עם זאת, יש לי אפשרות להשיג את ה xtreme audio או את ה xtreme fidelity (שאין לי מושג איפה הוא ממקום ביחס ל xtreme audio) במחיר מוזל. השאלה שלי היא האם השדרוג הוא בכלל כדאי. האם אני אשים לב לאיזה שהו הבדל בסאונד? או בכלל בביצועים של המחשב במשחקים או בדברים אחרים? עוד שאלה נוספת שעלתה לי, איך הכרטיסי קול המדוברים מתחרים ב asus xonar?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by Eliran Harari,

שלום לכם, אני מחפש מגבר משומש שמיועד בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת לסרטים - תקציב 600-700 ש"ח חשוב לי מוצר אמין ועוצמתי +יכולת לחבר סאב (זו הרכישה הבאה אחרי המגבר) עשיתי קצת חיפושים ביד 2 ודי הלכתי לאיבוד, יש לי ניסיון טוב עם ימאהה יש להם מספר דגמים - אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע אם יש חברות מוצלחות אחרות אני אמשח לשמוע מה כדאי לבדוק לפני הקנייה ? מצ"ב קישור לחיפושים של ימאהה http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=8&SalesSubCatID=591&fromPrice=400&untilPrice=800&Info=yamaha תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. רסיבר פיוניר http://fuse.shopy.co.il/products/30756 או קנווד http://fuse.shopy.co.il/products/30789 התקציב שלי מצומצם אז בקשה לא להגיד להוסיף פה כסף ושם כסף התקציב הוא 800 שקל לרסיבר בערך ויש לי כבר רמקולים של storm המוצרים הם יד שניה והם ב 3 חודשי אחריות.. נראה לי שווה ללכת אותם ולשמוע אותם קודם, אבל אני עדיין בספק אם שווה יד שניה. או לקנות רסיבר של jvc ששמעתי שהם לא משהו אבל עדיין, לא שמעתי אותם, לקנות אותם ב 800 שקל rx 5052 או הדגמים מאותה הסידרה ..

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. זה בהמשך לת'רד הקודם (דפים אחרונים): http://hwzone.co.il/community/threads/525778-%D7%A0%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%92-%D7%99%D7%98%D7%A7-%D7%94%D7%97%D7%96%D7%99%D7%A8%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94-Z5500! אני רוצה לנסות להכיר את הדגם. שווה להסתכל קצת על הנתונים שלו בפועל, למי מכם ששוקל לקנות מערכת 5.1 רצינית ויקרה בקרוב ומתכנן על לוג'יטק\קרייאטיב, להלן אופציה שאמורה (כנראה) ליהיות טובה בהרבה או לפחות שווה. http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=369 בעיקרון הדגם הזה נמכר בארץ כבר זמן מה אבל לא ממש מוכר. לא יודע אם מישהו קנה אותו או לא, והוא (ושאר הדגמים של מיקרולאב והיא עצמה) לא מוכרים באמריקה אז אין ביקורות מערביות. מה שכן, ביקורות ברוסית ו…

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. רציתי לשאול האם קיים ב- iriver מכשיר שמחברים אותו ובעזרתו הוא משדר לכל מקלט רדיו. אני יודע שהדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.