עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RocknRolla,

קניתי אתמול EDIFIER S550. יותר משעה לקח לי לחבר אותם ואני לא מבין כמה דברים בהגדרות של השלט. דבר ראשון יש שם את ה-SW שזה הכוח של הסאב-וופר אבל יש שם גם אופציה של BASS? מה ההבדל ביניהם? הסאב-וופר זה הבס עצמו לא? ועוד שאלה. מה זה TREB? יש כזאת אפשרות לשנות את זה. זה נשמע אחרת אבל אין לי מושג מה זה ולמה זה טוב.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by crovei,

ערב טוב.. פסח מתקרב ואיתו גם האפיקומן.. צריך להתחיל להתכונן בכל מקרה החלטתי כנראה ללכת על זוג רמקולים חדשים.. 3 שנים שירתו אותי קופסאות העץ המעפנות שלי ונראה לי שבאמת מגיע לי קצת יותר (: אחרי סקר שוק קטן וכמה סקירות ממה שהבנתי ה-Altec Lansing VS4121 הם הרמקולים 2.1 היותר מומלצים בטווח המחירים של 500+ שקל.. אבל הקטע המוזר הוא שבכל סקירה/הודעה בפורם שראיתי עליהם (אפילו מלפני שנה+) כולם ציינו שהמחיר הוא 500-550 שקל גג.. וחיפוש מהיר בזאפ הראה לי שהמחיר הכי נמוך הוא 650 שקל.. בכל זאת 150 שקל זה לא מעט כסף וקצת חבל לי.. אז מישהו יודע מה הולך פה? יכול להיות שבחנויות לא ווירטואליות המחיר יותר נמוך? ואם כן איפה באמת אני יכול לראות אותם בפעולה? (אני גר בת"א.. אז אם מישהו מכיר ח…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  3. אני מתחיל להתאמן במכון כושר בקרוב, ובגלל שאין לי נגן פלאש לקחת, אני מתכנן להשתמש ב-X5. באימון עצמו, מדובר רק באימוני כוח, זאת אומרת הרמת משקולות בישיבה/עמידה. לא מעורב פה אירובי בשום צורה (ריצה וכו'). מבחינה הגיונית, נראה לי שלא אמורה להיות בעיה להשתמש בנגן בזמן האימונים, כי התזוזה היא לא קריטית, בדיוק כמו הליכה ופחות גם. רק ליתר ביטחון, שלא אדפוק את המכשיר, רוצה לוודא שלא אמורה להיות פה בעיה. תודה .

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by itsik1231995,

מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים בתקציב מינמום לחדר 4X3.5 יחובר למחשב ביחד עם מסך 32" FHD יש הכנות לכול הרמקולים (כבלים דרך הקיר) רמקולים לטלייה בלבד

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ro,

היי חברה, אני מריך רמקולים למשחקים וסרטים למחשב ביתי. אני לא צריך עוצמה גדולה אלא רק איכות סבירה. חשבתי על ה1.5 של קריאיטב שעולים בסביבות ה400 ש"ח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Shasoosh,

מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל? האם הם שווים את סכומם? (בסביבות ה - 700 שח) האם יש תחליף ראוי ועדיף? תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Tal Haco,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויויזה לחדר, המרחק שלי הוא כ2 מטר וחזרתי על טלוייזיה בין 32 ל37 אינץ, אשמח לשמוע מה עדיף למרחק כזה. בכל מקרה, התקציב גמיש אבל הוא כ3000 שקלים, אני רוצה טלוייזית FULL HD, שתהיה מחברה אמינה, למישהו יש המלצות ? בנוסף, אני רוצה לקנות רמקולים לרסיבר שיש לי, הרסיבר הוא : reciever DB940 של סוני איזה רמקולים מומלצים? אין תקציב מוגדר, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. אהלן אנשים D: סוף סוף הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה לסלון, והחלטנו על פלזמה 42" בתקציב של עד 10,000 ש"ח. -אני מודע לזה שרואים לא משהו (בלשון המעטה) את השידורים של הוט/יס, אבל הפלזמה הזו הולכת בעיקרון לשמש ל ה-ר-ב-ה סרטי DVD. דרישות: חיבור VGA לפחות, יהיה נחמד DVI או HDMI חיבור קומפוננט כמובן תומכת HD וזה הכל בעיקרון...... -אם למישהו יש סיבה מדוע לא לקנות פלזמה, אתם מוזמנים לציין. אשמח לקבל כל דעה, תודה -אם זה לא המקום המתאים, אז בבקשה להעביר את זה X:

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by miki26,

האם אפשר לחבר 2 כרטיסי קול במחשב אחד וע"י לשמוע ב4 רמקולים במקום ב 2. שאלה 2: איך אפשר לחבר מחשב למערכת CD ישנה עם רמקולים מרשימים(אני לא מדבר על מתאם דרך הקסטה ואין לי את החיבור המיוחד הזה שיש במערכות יותר חדישות)

10. צריך המלצה לטלויזיה, מרחק צפייה 2-3 מטר אני חייב לציין שהתקציב דיי מוגבל, מחפש משהו זול אבל לא משהו גרוע תודה

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  11. Started by Cooler-Master,

ערב שלום לכולם.. שבוע שעבר התחדשתי לי בטלוויזית LCD מסוג TOSHIBA 37 מדגם 3500c עכשיו חיברתי את המחשב בכבל של DVI TO HDMI והכל עובד ורואים מעולה אבל כל פעם שאני מכבה את הטלוויזיה ואז מדליק לא רואים כלום עד שאני לא עושה ריסטארת למחשב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? כי קודם חיברתי עם כבל VGA רגיל והכל היה טוב ועכשיו זה מחרפן לי את המוח כבר.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, אני לא כל כך בטוח לאן האשכול הזה מתאים אז אם יש צורך תעבירו. אז ככה, יש לי אוזניות שאני יודע שהם בסדר במכשירים אחרים (נגן MP4) אך כאשר אני מחבר אותם למחשב יש רעש ברקע לא כל כך חזק אבל מפריע. מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לקנות PS3, וגם אני רוצ לחבר את המחשב לטלווזיה, וגם סתם אני רוצה לשדרג את הטלווזיה בביתי, ושמעתי כבר המון פעמים את המושג HD. מה זה בדיוק HD? כול טלווזיה דקה כיום היא HD? מה בערך המחירים והאם מומלץ לקנות בארץ? תודה לעוזרים! אלון

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by amir85,

אני מחפש 2 המלצות לטלויזיה 42 ו52 (כמובן דרגות מחיר שונות) אני לא בטוח שכדי להשקיע היום בHD FULL לכן HD READY יספיק. מה אתם מציעים ?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  15. שלום לכולם לדעתי הגיע הזמן להתחדש ברמקולים חדשים, הרמקולים יהיו מחוברים למחשב אשר עומד בסלון ומחובר לטלוויזיה ויכול להיות שבהמשך אני אעביר אותם למחשב בחדר שינה בשביל גיימינג אבל השימוש העיקרי שלהם יהיה לסרטים לכן מומלץ שהסאב יהיה כמה שיותר חזק ושיהיו לפחות 20 RMS בתודה מראש לממליצים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איזה דברים צריך לחפש לפני שבוחרים טלוויזית LCD?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Athlon-WINGS,

אהלן... יש לי בעייה מסויימת ואצליח לפתור אותה רק ע"י התוכנה nVidia SoundStorm Control Panel, אך אינני מוצא אותה בשום מקום. יש ברשותי את הלוח ABIT NF7 שבא יחד עם הקול nvidia sound storm, התקנתי את הדרייברים של הלוח, אך אין שום soundstorm control panel בשום מקום. למישהו יש מושג איפה משיגים את זה? רשום שם שזה אמור להופיע ב Control Panel: אבל אין לי שם את האייקון הזה בכלל....ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, עדיין לא הופיע. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, גם לא הופיע. WTF? הנה פרטים על התוכנה בדף הבית: http://www.nvidia.com/object/nf_audio_01.html רשום שם שאחרי שמתקינים את הדרייברים של ה NFORCE האייקון הזה אמור להופיע...אצלי הוא לא מופיע בכלל לאחר מלא התקנות של ג…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  18. שלום לכלום! יש לי מחשב עם HTPC עם ה3450 עליו, וטלויזיה LCD שמצויינת הנ"ל כשאני מחבר ליציאת הDVI של הכרטיס מתאם HDMI ועם כבל מחבר בינו לטלויזיה אני לא רואה כלום ובטח שלא שומע כלום, התקנתי את הדרייברים האחרונים של ATI 8.5 לא עזר במאומה. המחשב כי מזהה את המסך ואת הדגם שלו כאשר אני מחבר את הכבל בינהם אבל שאני עושה Extend desktop או Clone המסך פשוט לא מקבל סיגנל (בVGA המסך עובד פיקס עם המחשב) אבל אני פשוט לא מצליח לחבר עם הHDMI האם יש דרך או פרצודורה שצריך לעשות על מנת שזה יעבוד? (עברתי גם על החבורות של המסך ולא הצלחתי לגרום לזה לפעול) תודה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  19. מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RoiKy,

האוזניות הם steelseries siberia v2 היו בשימוש יום יומי עד שהכלב אכל את הכבל.. הנה תמונות של הנזק חח http://i.imgur.com/2hpru.jpg http://i.imgur.com/Of9Ya.jpg http://i.imgur.com/agRZm.jpg באוזניות לא שומעים כלום, את המיקרופון כן שומעים. עכשיו לשאלה, יש אפשרות לתקן את זה? אפשרי לעשות את זה בבית לבד (כמובן שלהזמין חלקים) או שחייב לשלוח לאיזו חנות? ואם כבר אני משקיע עליהם, אפשר לעשות עליהם סליבינג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לכל מי שרוצה להוריד סרטונים של הפורמט HD המדהים 720P/ 1080P http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx מוריד לי על 205K ...רואים פשוט מדהים.. (זה קבצי התקנה שבתוכם WMV )

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. כותרת^^^ תודה לעזרים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות את: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=403&lineid=6&act=1 ולחבר אותו למחשב הנייד. השאלה היא האם אני יכול להשתמש בEPG של הוט\יס? קראתי ב: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=810635 שהכרטיס צריך להיות DVB-S כדי לעבוד עם הEPG של יס, האם זה נכון? הכרטיס למעלה הוא DVB-T, האם אני אוכל להשתמש בEPG של יס? תודה למי שיוכל לעזור... יוסי.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. יש הבדל משמעותי באיכות הצפיה בין 60hz ל 120hz בטלוזיות LCD ? אני חי בארה"ב ואני רוצה לקנות מסך 37 אינטצ' יש העדפה מסוימת לחברה כלשהי? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.