עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ro,

היי חברה, אני מריך רמקולים למשחקים וסרטים למחשב ביתי. אני לא צריך עוצמה גדולה אלא רק איכות סבירה. חשבתי על ה1.5 של קריאיטב שעולים בסביבות ה400 ש"ח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by The World Champion,

שלום לחברי הפורום! אני רוצה לקנות את הנגן הנ"ל, אבל החנויות ב"זאפ" לא מוצאות חן בעיניי. האם תוכלו לתת לי המלצה לחנות אמינה וטובה באזור המרכז שמוכרת את הנגן הזה? עדיפות לרשתות גדולות. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. היי לכולם אני מעוניין לקנות נגן MP3 לאחי בר המצווה.אז ככה מבירור שעשיתי באינטרנט קבלתי את ההמלצות הבאות: 1-IRIVER 795 2-IRIVER 895 3<אגב מה ההבדל בין ה-895 ל-795?> 3-IAUDIO G3 4-IAUDIO U2 עכשיו מישהו אמר לי שה-795 וה-895 כבר ישנים מדיי ולכן כדאי לי לקנות את הדגם T30 .יש לציין שכל המכשירים לעיל הם בנפח 512MB .<עכשיו ראיתי שה-T30 מגיע בלי רדיו.ככה זה מופיע בזאפ.> התקציב: 600-700 פחות או יותר.<אפשרי גם 800 ש"ח..אם זה שווה את המחיר וההבדלים.> לסיכום אני כבר שבוע אחרי הבר מצווה של אח שלי ועדיין לא קניתי. אודה לכם אם תמליצו לי מה לקנות.כל אחד מושך לצד אחר ואין לי מושג מה לקנות. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by dbx22,

יש לי מערכת מיני שמחוברת למחשב במקום רמקולים, היא מחוברת לכרטיס הקול של הלוח אם, אין לי כרטיס קול חוץ ממנו. הרבה פעמים כשאני משחק או שומע מוזיקה, אז מתחיל זמזום מעצבן מהרמקולים של המערכת והוא נמשך כמה דקות כל פעם.. מה אפשר לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by AUDIOO,

יצא המכשיר הזה בגרמניה? כמה בערך הוא עולה בגרסא הכי נמוכה מבחינת מקום? האם יש משהו יותר משתלם לקנות כלומר נגן אחר? האם הוא תומך עברית? :-\

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. לא מזמן רכשתי את הלוח אם הנ"ל עם הכרטיס קול ALC882M של REALTEK שיש לו HIGH DEFINTION AUDIO + עוד כמה דברים שמביאים אותו לרמת סאונד גבוהה, כמוכן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 7900 GS והלוח עצמו בנוי ל HOME DIDGITAL הכוונה לחבר את המחשב למערכת ולטלויזה וליצור סאונד וצפייה ברמה גבוהה, הייתי רוצה לשמוע פה מאנשים איזה מגבר כדאי לי לקנות (שמע כבר יש לי) ואיך אני מנצל את המחשב להגיע לכל מה שהוא מציע לי ?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  8. כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, לאחר שהציעו לי לקנות את ה-ATP3 והחלטתי לא לקנות אותם מכל מיני סיבות ועכשיו אני מתלבט בין - JBL-ENCOUNTER, Creative I-Trigue 3400SE, Logitech Z-4 בבקשה תגידו לי מה הכי עדיף כי אני לא ממש מבין ואני לא מדבר על מה הכי טוב אלא על מה הכי משתלם מבחינת איכות ומחיר יכול להיות אולי שאף אחד מהם לא משהו ועדיף לי משהו אחר?? התקציב שלי הוא 600 מקסימום 700 ושיהיה גם עם עיצוב יפה

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  9. <p><p>איזה gauge אני צריך בשביל הרמקולים הספציפים? </p><p>מדובר בגרסה היותר ישנה של הרמקולים בלי החוטים עם הבננות בקצה אלא שצריך להשחיל בתוך חור וללחוץ על החוט עם הברגה.</p><p>והאם יש אופציה טובה להזמנה מאמזון </p><p>גם כן אני רוצה כבל של אוזניות איכותי שצד אחת שמאל ימין והקצה השני שפיץ יחיד שיכנס ל <strong>Asus Xonar Essence STX</strong></p><p>ליציאה היותר איכותית בכרטיס שמיועדת לאוזניות</p></p>

10. חברי הפורום שלום רב. נא עזרו לי בעצתכם בבחירת כרטיס טלויזיה. אני מתלבט בין כרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE Low Profile w/Microsoft Remote לביןCOMPRO VideoMate E600F Real time HW MPEG 2 MCE PCI-E מה דעתכם ומה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס. באם אתם ממליצים על כרטיס אחר נא כתבו. תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. סביבות 2500 שקל משהו כזה?... למשהוא יש המלצה למערכת אולי כדאי לייבא מחול?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. עשיתי סוג של פירמוט לכל הקודקים, ועכשיו אין לי סראונד. נראה לי שהסאונד סתם משוכפל בכל הרמקולים, בכל מקרה נדמה לי שזה לא נשמע כמו שצריך. יש לי Z-5500 ו- Xtreme Music, ב- Audio Console אני על Entertainment ועל 5.1, אז לא נראה לי שזה העניין. אני חושב שזה משהו עם ה- AC3 Filter, ניסיתי לשחק שם בהגדרות אבל לא עזר... לא נגעתי בזה מאז הסטאפ הראשוני, מישהו זוכר אולי?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by llivny,

חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל HDMI, את הרסיבר חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI. חשוב לציין שיש לי עוד מסך 22" שמחובר ישירות למחשב. כשאני מכבה את הרסיבר המחשב קולט שהטלויזיה "מנותקת" וישר מעביר את כל התצוגה למסך הקטן וזה מעצבן כל פעם לסדר את ההגדרות מחדש. חשבתי שאולי אני אוכל להשאיר את הרסיבר דלוק כל הזמן למרות שניראה לי שזה יקצר את חייו אז אולי זה לא רעיון טוב...... בנוסף גם כשאני מכבה את הטלויזיה (מהשלט ומהכפתור עצמו) זה כאליו שניתקתי את הטלויזיה מהמחשב ואני חייב לכבות את הטלויזיה בלילה כי זה מפריע לי לישון (עם אור של 22" אפשר להסתדר אבל לא של 37"). יש משהו שאני יכול לעשות??????? נ.ב טלויזיה PANASONIC 37 לא זוכר דגם מדויק, ורסיבר ONKYO TX-SR 607 תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by shahar91,

רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by 7omaHawk,

שלום ! ברשותי נגן MP3 של LG דגם MF-PD355N3 הקטע הוא שהתוכנה שמעלה את הקבצים לנגן לא מזהה את הכרטיס הרחבה . מחקתי את התוכנה כדי שווינדוס יזהה את הנגן לבד, לא הלך. אשמח אם תביאו לי קישור לדריבר של הנגן . נ.ב. מה יכול לגרום למחשב לא לזהות את הכרטיס הרחבה ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by brum,

שלום. יש לי טלויזיית LCD חדשה ותכננתי לקנות מחשב שיתחבר אליה וכך נוכל להשתמש במסך של הטלויזיה. נאמר לי שהחיבור בטלויזיה הוא HDMI בלבד ובמחשב החדש שאקנה אני חייב כרטיס עם יציאת HDMI . אני די לא מבין בתחום ואשמח אם תסבירו לי מה בעצם אני צריך. תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by julian,

יש בידי הרבה קלטות ישנות שאני מעוניין להמירם לDVD בגלל איבוד איכות ההקלטה. יש בידי מכשיר להקרנה של הקלטות בטלוויזיה(אם זה יוכל לעזור). בתודה, Julian

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות איי פוד וידיאו. הבנתי שהוא מקבל קבצים רק דרך האייטונז ולא ניתן פשוט לגרור אליו תיקיות כמו בנגנים אחרים, כדוגמת נגני הפלאש הפשוטים. כמו כן ברצוני לדעת האם תצורת העבודה האפשרית בו היא של מעבר על קבצים בתוך תיקיות, באופן מופשט, או שחייבים להסתבך עם תגיות id3 ורשימות שהוא מנהל על דעת עצמו.

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  20. שלום, מבקש לקבל המלצה לאוזניות כפתור או in ear בתקציב של 170-200 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח רשום במפרט, אני מנסה לחבר אליו קריאטיב אינספייר 2100 (2.1) הרמקולים מחוברים לסאב ומשם לכרטיס קול, הבעיה היא ששומעים רק בצד אחד... גרסת הדריברים היא 5.10.0.5290. עכשיו שמתי לב שלא בדיוק שומעים רק בצד ימין אלא שבצד שמאל שומעים יותר חלש. ניסיתי גם עם הרמקולים האלה, גם עם אחרים (משהו ג'נרי, עזבו...) ויוצא שבצד ימין שומעים יותר חזק. בדקתי בווליום והכל למעלה. אז או שלא חיברתי משהו טוב, או שהדריברים דפוקים. אם מישהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון איך לסדר אותה, מודה! ועוד שאלה, אני רוצה לחבר את ה2 סטריאו הג'נריים וגם את הקריאטיב, למישהו יש עצה? כל זה רק זמני, לצערי נאלצתי להפרד מהכרטיס קול שלי לכמה ימים. ושוב, תודה לכל העוזרים וליועצים :-)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by j,

זוהי שאלת תם, אז בבקשה לענות תשובה פשוטה: איך אני מחבר את הלפטופ (הנפלא אגב..) דל 1520 למערכת קולנוע ביתי בצורה האיכותית ביותר? כמובן שהמטרה היא גם לראות תכנים מהמחשב למסך הגדול וגם לשמוע סרטים דולבי דיגיטל או HDTV ישירות ממערכת הרמקולים.. האם בדרך זו אני יכול להימנע משימוש במכשיר DVD?? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by alon83438,

שלום!! ברצוני לרכוש נגן אמפי3 (רצוי מאוד קריאטיב). חיפשתי הרבה וראיתי שני נגנים שבאים בחשבון (מבחינת גודל פיזי, זיכרון ומחיר) הנגן הראשון בנפח 512 מ"ב lx500 (מפלונטר) או בשמו השני - רוהומבה. הזיכרון מסוג זיכרון פלאש, יש לו מסל אלסידי גדול, רדיו ואפשרות להקלטת קול. מחיר: 1500 ש"ח הנגן השני הוא מובו2 בנפח 1.5 ג"ב. הזיכרון מסוג מיני הארדיסק (הנגן עצמו קטן ממינידיסק) אין לו רדיו ואין אפשרות להקלטת קול. המחיר: 1300 ש"ח הרדיו וההקטלה לא כ"כ חשובים לי. הנפח חשוב לי הרבה יותר, אך אני מפחד מקפיצות (יש לי עכשיו נגן דיסקים עם ג'י-פרוטקשן שהוא כל הזמן קופץ) לכן אני רוצה לדעת מה עדיף... תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by EMAN,

מה קורה חבר'ה? אני מתלבט אם להשקיע ברמקולים המעולים JBL ENCOUNTER. אני מודע לאיכותם, שכן אני בעל דגם הCRETURE. בביקורות שונות נאמר שמי שרוצה את האיכות של הקריצ'ר בתוספת עוצמה, יקח את האנקאונטר.. אבל המחיר.. די גבוה. אולי מישהו יכול להמליץ על רמקולים איכותיים מאוד במחיר של עד 500, 550 ש"ח? או שמה ללכת על האנקאונטר?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.