עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מערכת סראונד אבל זה לא הכי משהו למוזקיה..... אז יש לי תקציב לקנות מערכת סטריאו איכותית...... אבל אני חייב שיהיה איזה נתב שאני יכול לבחור אם הסאונד יהיה דרך המערכת או המערכת סטריאו כי אם אין זה ממש באסה ואני אוותר על העסק...... אז האם יש כזה נתב? והאם זה הפורום המתאים? ואם אין זה מסובך לבנות אחד?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by IlyaN,

בשעה טובה ומוצלחת ויותר מוקדם ממה שציפיתי קיבלתי אתמול את הX-Fi XtremeMusic שהזמנתי מאיביי. היה אמור אמור לקחת 4-6 שבועות אבל בפועל הגיע בפחות משבועיים ואפילו לא עוכב במכס... מבחינת המחיר קצת פישלתי (360 ש"ל סה"כ עם משלוח) אבל בהתחשב שזו הקנייה הראשונה שלי באיביי אני אסלח לעצמי הפעם. במבחינת הכרטיס עצמו, הוא עובד מצויין ומיותר לציין שכמובן הסאונד השתפר משמעותית לעומת הOB שהיה לי מקודם. הכל נשמע יותר נקי ומפורט, ללא ספק סאונד יותר טבעי. בסרטים אני יכול להבין לשמוע בבירור הראשונה קטעים שלקח לי קודם כמה ריפליים כדי להבין (יותר נכון לפרש ) את הדיאלוגים... במשחקים כמובן שאין בעיות גם כן. הכרטיס מניע טוב מאוד את הHD595 שלי שחיברתי אליו ישירות, עוצמת ווליום מחרישה במקס', מיד…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by Dean7,

שלום אנשים, אני מחפש אוזניות טובות עד 300 שקלים למחשב שלי. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, אבל אולי מידיי פעם גם למשחקים כמו COD4 או RA3 ... אבל בעיקר מוזיקה. יש לכם הצעות טובות?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by gggilad13,

*

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by D-M-X,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by S1BoY,

שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. אני עומד לרכוש את הממיר הזה האם למישהו יש ניסיון מעשי איתו? האם הוא עובד עם קלטות בכל השיטות (PAL+ NTEC ) תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. Started by סם אלחדיף,

יש לי DVD של פיוניר בן 6 שנים מדגם DV-414 והוא ZONE1 . האם יש אפשרות להפוך אותו למולטיזון ואיך או איפה עושים את זה? תודה, סם

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס קול בחיבור PCI http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm כרטיס שלפני 3 שנים עלה לי 400 ש"ח קניתי אתמול מחשב חדש, ואני לא רואה על הלוח אם חיבור PCI... יש שם רק חיבור שנראה כמו PCI-E זה אומר שהכרטיס קול הזה הולך לפח בעצם?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by FatalClaw,

שלום. אני צריך בבקשה טלוויזיה 22-24 לחדר שינה לא גדול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. חשוב איכות תמונה, עדיף חיבורים כמו SCART ו-HDMI, רמקולים טובים (אם לא עדיף אפשרות לחיבור רמקולים חיצוניים), חברה טובה. ישנה אפשרות למסך טלוייזיה שהוא גם מחשב. אשמח לקבל עצות והמלצות. המטרה היא תקציב נמוך לטלוויזיה\מסך מחשב לא גדולה לחדר לא גדול עם איכות צפיה ושמיעה טובה כלל במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  12. רגע לפני הקנייה. בדקתי באתר של M-Audio את רשימת הדרייברים ולא מצאתי דרייבר לויסטה 64 ביט, רק ל32 ביט. מישהו יודע האם הדרייבר הזה תומך גם בויסטה 64?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. שלום אני מחפש המלצה לטלויזיה 32 אינטש לחדר. יש סיכוי שאני אחבר לה Xbox 360 בקרוב ככה שחשוב לי שיראו בה טוב התקציב דיי גמיש תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  14. ערב טוב! לפני שעה קלה טכנאי של הוט התקין במחשב שלי ממיר של הוט (שמתחבר לכרטיס טלוזיה). הבעיה שיציאות שמע של ממיר, מתחברות לכניסות של הרמקולים, כך שאני נאלץ להוציא את החוטים שמחבורים למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ולהקשיב לטלוזיה. איזה רכיב אפשר לקנות ואיפה, שיאפשר לי לשמוע גם את המחשב וגם את הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. ובכן קראתי לא מעט ממה שנכתב אודות כרטיסי הקול כאן בפורום-אבל חשוב לי לחדד שהכרטיס לא ישמש לשמיעת מוסיקה ולמשחקים אלא אך ורק לצפיה בסרטי DIVX אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: א--?AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect? שעולה ב-KSP כ-550 שח במזומן. http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 (שהיתרון שלו שיש לו מפענח dts בחומרה-מדמה צליל סטיראו ל-dts ) ב-לבין ה-m-audio revoulution 7.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9185 אני פתוח להצעות ורעיונות חדשים מעבר לשני הכרטיסים שלעיל. בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. Started by TapUdi,

שלום רציתי לדעת אם מישהו כאן יכול להמליץ על רמקולים לרכב באיזור ה-500 שקלים ואם אפשר על רדיו דיסק גם כן באיזור ה-500 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by unknown71,

יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? אני רוצה שיהיה קול ברמקולים שלי, כלומר לחבר אותם למחשב הנייד שלי, הבעיה שיש לי 2 יציאות במחשב הנייד, אחד עם ציור של אוזניות ואחד עם מיקרופון. ולרמקולים יש כבל עם 3 בננות - בצבע שחור, כתום וכחול. איך אני יכולה לעשות שהוא יתמוך בהם? האם צריך לקנות מפצל או שאין סיכוי שאני אוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב הנייד? במחשב הנייח שהיה לי, היו לי שלושה חיבורים בצבע ירוק,שחור וכתום, חיברתי אותם ע"פ הצבעים, וכמו כן המחשב שלי היה מחובר בכבל HDMI לטלויזיה, ככה שכאשר ראיתי סידרה או תכנית יכולתי לשמוע סאונד מהרמקולים של המחשב, ולא של הטלוי…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by levelone,

נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by shayke,

קניתי מכשיר DVD הנ"ל (כן, כן, בדיוטי פרי ב- 60$), מבקש לדעת: א. איך ניתן הכי טוב לחבר לוידאו הקיים שכבר מחובר לטלויזיה או ישירות לחבר לטלויזיה דרך ה-scart 21 pins (בחיבור הזה בכל פעם שאני מדליק אותו הטלויזיה עוברת ל-AV.) ב. אמרו לי שצריך לשדרג למכשיר את התוכנה - האם צריך למכשיר הזה - אם כן היכן יש קובץ עדכון (לדגם הזה אין עדכון תוכנה באתר החברה בארץ). תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. חשבתי על LOGITECH Z5500 איך הם ? יש לי LCD 32 אינץ בחדר אפשר לחבר אליה והכל ? האם הרמקולים האלה טובים או שיש משהו עדיף מבית CREATIVE וכו' ?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by oamir1,

שלום יש לי מערכת סטריאו עם כניסת AUX אחת (שניים מהחיבורים הפשוטים האלה) ויש לי 3 חוטים שרוצים להתחבר ולכן - אני מחפש מדריך לחבר את כל שלושת החוטים ולשלוט בהם באמצעות "בורר" אפילו לכל אחד מפסק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by online,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by yosisharaby,

שלום, יש לי טלוזיה פלזמה 32" של NORMANDE עכשיו כשאני רוצה לחבר אותה בכבל VGA מכרטיס מסך עם יציאות DVI ומתאם מDVI לVGA נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ובחרתי ב Dual View ולא ראיתי כלום בטלויזיה לאחר מכן עשתי ריסטרט ואיך שמחשב התחיל לעלות אחרי הצפצוף התחלתי לראות את הטעינה של הוינדווס בטלויזיה אך שהמחשב עולה לשולחן העבודה פתאום אין תצוגה והמסך משחיר. ניסיתי לחבר על מחשב אחר עם כרטס מסך 5200FX וזה עבד בלי הגדרות. במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך 7600GT 256MB תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  24. יש לי 200 שקל עכשיו אני צריך לקנות רמקוליים אחוריים למערכת בבית למה הישנים הם גועל נפש+גדולים מידי... בכל מקום ששאלתי אמרו לי שאם כבר אני לוקח 2 רמקולים ב200 שקל עדיף לקנות סט של רמקולים 2.1 למחשב ולקחת מהם ת'רמקולים ולשים כי זה הכי משתלם בתקציב הזה... מה אומרים ועל מה ממליצים?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by amir_dj,

שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס קול עד מחיר 400 ש"ח. הכרטיס ישמש למטרות הקלטה של מערכת DJ ועוד אינסטרומנטים בנוסף חשוב לי שיהיה בו כניסה אופטית לחיבור 5.1. אני צריך בו חיבורי RCA אדום ולבן של יציאה וכניסה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים