אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 2.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 5-570 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זוהי שאלת תם, אז בבקשה לענות תשובה פשוטה: איך אני מחבר את הלפטופ (הנפלא אגב..) דל 1520 למערכת קולנוע ביתי בצורה האיכותית ביותר? כמובן שהמטרה היא גם לראות תכנים מהמחשב למסך הגדול וגם לשמוע סרטים דולבי דיגיטל או HDTV ישירות ממערכת הרמקולים.. האם בדרך זו אני יכול להימנע משימוש במכשיר DVD?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד על סף קנייה של נגן MP3 ולפני הקנייה רציתי להתייעץ איתכם מה אתם חושבים עליו... http://zap.co.il/model.asp?model_id=36883 מה אתם חושבים על הדגם Clubin VX512FM ?? בתגובות שלכם אבקש להתייחס למוצר ע"פ יחס עלות ביצועים... האם המחיר סביר למה שאני מקבל או שיש בשוק דברים טובים יותר באותו מחיר ?? ובכלל מישהו מכיר את החברה הזאת Clubin והאם היא טובה בתחום הנגנים, למישהו יש נסיון איתה או שלמישהו יש כבר מוצר שלה, איך הוא ?? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו בתקציב של עד 1200 ש"ח (לא חייב לנצל את כל הסכום). אני רוצה שההספק שלה יהיה מינימום 120W ושהאמפידנס שלה יהיה מקסימום 6 ohms. השימושים שלי הם סרטים וטלוויזיה, ומוזיקה במידה מסויימת. אין צרוך בשום פיצ'ר כמו תחנת עגינה Bא ועוד.. כמות הקומפקט דיסקים לא משנה לי.. מבחינתי קומפקט דיסק אחד יספיק. בנוסף.. יש לי שאלה: אני מעדיף לקנות רסיבר ושני רמקולים במקום מערכת סטריאו בסכום שרשמתי למעלה (בחריגה של עד 300 ש"ח). האם אפשר למצוא כזה דבר? ושייספק עוצמה של לפחות 120W? תודה לכל מי שעוזר!!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כל הדברים הלה שכדאי לעשות לאוזניות ורמקולים בהרצה ראשונה, איך ומבצעים והאם בכלל כדאי באוזניות כפתור? ואגב, הגיעו ה-OMX70, אחלה אוזניות!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי את האוזניות ATH-AD700 של AT ורציתי להוסיף להם מיקרופון על מנת שאני יוכל גם לשחק משחקי רשת. אני מחפש מיק' שמתלבש על הכבל של האוזניות ולא יושב על השולחן. ראיתי את האוזניות האלה של ZALMAN http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=655 מה דעתכם? מישהו התנסה איתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 אלה לוגיטק x-220 יש להם חיבור לאוזניות אני לא משתמש בו אבל פעם ניסיתי וראיתי שאי אפשר להגביר ולהנמיך את הווליום אז רציתי לדעת אם זה בכול הרמקולים ככה או שזו בעיה ברמקולים שלי ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן לקרוב משפחה , הדרישה הכי חשובה היא : שיהיה פשוט , העברה פשוטה וגם די חשוב שהממשק יהיה פשוט . איכות האודיו לא צריכה להיות גבוהה , אבל גם שלא תהיה נמוכה . תקציב : מומלץ לא לעבור את ה600 , כמה שפחות - יותר טוב . אני מעדיף לא מינידיסקים ודיסקמן Mp3 בגלל המדיות ובגלל שהרבה יותר פשוט לגרור את הקבצים .
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
צריך משהו במקסימום 400 שקל, לא רציני שיהיה סביר +
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ערב טוב, סוף סוף יש לי אפשרות לקנות אוזניות אלחוטיות לטלויזיה בארצות הברית והתחלתי לחפש דגמים מומלצים. אחד הדברים ששמתי לב אליהם בזמן האחרון זה שכשאר שומעים DVD עם פס קול של 5.1 במערכת של 2 רמקולים (סטריאו) - הסאונד נמוך בהרבה מאשר אם הייתי שומע בפס קול של 2.0. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות, שכמובן בנויות מ-2 רמקולים, לא "יאבדו" עוצמה. עכשיו אני לא יודע אם אפשרי בכלל שאוזניות יתמכו ויספקו סאונד של 5.1, אבל ראיתי בדגם RS 130 של Sennheiser את הפיצ'ר: Switchable surround sound mode (SRS) ולא הבנתי מה בדיוק אומר, האם הוא אכן תומך ב5.1 ? או כפי שאמרתי מקודם, הוא סך הכל לא מאבד מהעוצמה ? ובכללי, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על האוזניות הללו (או המלצה לאוזניות אחרות), הנה דף הפיר…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את ה LCD לכרטיס מסך אני מחפש איפה יש באיזור חולון ככה שאני אוכל לקנות מחר בבוקר כבל איכותי באורך של מטר וחצי עד 2 מטר אם אפשר לינק אני אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר למחוק שירים באמצעות ה-ipod עצמו או שחייבים את המחשב/מק'?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חבל שהוא בצרפתית (חבל לכם אני לומד צרפתית) http://www.generationmp3.com/?page=2 אתר מעולה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מדבר על המכשיר שהאתר הזה מייבא http://www.ictv.co.il/ בגדול הוא נראה סבבה וממש דבר שווה אבל מצד שני נראה קצת חשוד....מישהו קנה את זה כבר?,יש משהו דומה יותר טוב\משתלם? מה דעתכם שווה לקנות אותו במקום כל הסיבוך עם הכבלים של ה10 15 מטר ?,אפשר לחלק את זה ל4 תשלומים של 150 אבל עדיין זה 600 שקל בערך,לא הוצאה קטנה יחסית לדבר כזה .וגם האתר כתוב ברמה של ילד קטן ויש אפילו קצת שגיאות כתיב,למרות שחוץ מזה העסק נראה דיי רציני תהייה חנות הדגמה ברשל"צ,יש להם תמיכה טכנית וכו'....מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליקנות רמקולים לXbox 360 שלי בעלות של גג 1000ש"ח. אני מחפש מערכת 5.1. אני חשבתי לחבר רמקולים של מחשב אבל אני לא מוצא רמקולים למחשב עם כניסה דולבית. עם יש כזו תיתנו קישור. אני מעוניין להמלצות ולפתרונות . יש מצב לחריגה קטנה מהתקציב אבל לא גדולה מידי. ?תודה על העזרה עידו.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום קניתי ATP3 ואין להם יציאה לאוזניות והעניין שהגישה למחשב עצמו לא כ"כ נוחה אז אני מחפש פתרון לאוזניות חיפשתי מתאם USB לאודיו לא מצאתי...בסוף חשבתי על מפצל ומאריך לאוזניות בלבד במקרה הצורך(פחות חשוב פה האיכות של המאריך כי האוזניות זולות..) אבל המפצל- מה לגבי האיכות בלבד של ה-ATP3 ? האם היא תיפגע ? יש מפצלים איכותיים מספיק שימנעו ירידה באיכות ? כמה צריך לעלות אחד איכותי אם יש ? תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים 5.1 למחשב חדש וזקוק לעזרה . מערכת שמחירה יגיע עד ל700 ש"ח , לחדר סגור עם פיזור רמקולים נוח . מחפש מערכת שטובה למשחקים ולמוסיקה יחד . אני מתלבט בין x530 לבין ה x540 של Logitech איזה מערכת יותר טובה לדרישות ? ואם יש דגמים יותר טובים של Creative או של חברות אחרות ? אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
הי, אני עומד לפני קנית מגבר (בטוח) ונגן (אולי - נגן DVD כלשהו). הרבה מהשירים שלי הם בפורמט MP3 ויותר נוח לי ככה - להכניס DVD אחד עם הרבה שירים, מקל USB עם שירים (שאותו אני מחבר ברדיו ברכב) וכו'. אני מעדיף לא לחבר נגן כמו iPod למערכת באופן קבוע - למרות שלהם ממשק משתמש הכי נוח (אולי עם מעמד בעתיד - לא עכשיו). מנסיוני, נגני DVD לא ממש מראים יפה את הדיסקים שמכניסים, ורוב המכשירים משתמשים ב On screen display - קצת מרגיז להדליק את הטלויזיה רק בשביל למצוא את האלבום הנכון. רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD. אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי. אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי. כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה. כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה: הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות שני זוגות אוזניות (אחד in ear והשני אוזניות גדולות) אחד לשמיעה בזמן הספורט ובהזדמנויות והשני לשמיעה יותר רצינית. אני ממקם את עצמי איפשהו בין אדם נורמאלי לבין אודיופיל (קצת יותר לכיוון האודיופיל...) אשמח לשמוע על חברות טובות בתחום כמובן במחירים יחסית שפויים, כמו כן, אשמח לדעת על איזה פרמטרים מהמפרט עלי להתמקד בקניה ומה מהם חשוב יותר ומה פחות (טווח תדרים, התנגדות, נצילות וכדו'..) תודה רבה מראש, יוני
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-