עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tomerco,

מה ההבדל בין שלושת הדגמים אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים האלה ואני לא יודע בדיוק מה יותר כדאי אז בבקשה עזרה ואם מישהו יכול לתת לי המלצה על רמקול 5.1 טובים זה יהיה ממש נחמד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  2. עוד מעט אני מתחדש במסך. אני אחבר את המחשב אליו. כרגע הרמקולים שלי לאותו מסך הם Z-640 של לוג'יטק. האם ניתן לחבר את הרמקולים לרסיבר, ואז למחשב. שהאות והצליל יהיו יותר איכותים מאשר הכרטיס קול של הלוח אם שלי? הלוח אם- DFI lanparty nF4 ultra-d הרסיבר : ONKYO TX-SR603E קישור לרמקולים העלובים [עצוב] http://www.techwarelabs.com/reviews/aud ... tech_z640/ תודה! עריכה****, שכחתי לציין, שהרסיבר מחובר כבר לפלזמה למערכת 5.1 בסלון, DVD , וידיאו, CD PLAYER מאוד ישן, YES MAX עוד מעט וידיאו +DVD משולב של LG.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by ELiA,

המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל... אני מקווה שזה הפורום המתאים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by brum,

שלום יש שאלות לי: אני רוצה לחבר את הנייד לטלויזיית LCD . להפתעתי לא מצאתי כניסת DVI לטלוויזיה והמוכר אמר שבטלויזיות החדשות של פיליפס הכניסה היא SVIDEO . לנייד יש יציאת SVIDEO - האם חיבור כבל ביניהם יספיק? האם צריך הגדרה מיוחדת במחשב עבור זה? והאם יהיה לי גם סאונד? שאלה שניה: איזה כבל אני צריך כדי לחבר מחשב (אחר) למערכת הסטראו ולאן אני מחבר? תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. מבקש המלצה לנייד עבור אודיו דו-ערוצי (סטראו),שקט שקט ואיכותי עם אפשרויות נוחות לחיבור מזרימדיה או הרדיסק חיצוני או כל רעיון חדש אחר לשם שימוש בנייד כמקור למוסיקה תודה עידו

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מכשיר DVD שמסוגל לנגן AVI ברזולוציית 720p. ואם כן, האם זה משהוא שאפשר לקנות בכול חנות או משהוא שצריך להזמין במיוחד? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. היי , יש לי כניסה קואקסילית , יש כרטיס כזה שיכול בכבל אחד קואקסילי להעביר את כל הערוצים? כי ברסיבר שלי , אם זה מונו רגיל , אז יש לי רק סטריאו ואני לא יכול לחבר אחוריים וסנטר וסאב. אז אני חייב את הקואקסילי , שהבנתי שהוא מסוגל להשמיע את כל הערוצים. על מה אתם ממליצים בתחום של עד 500 שקל? איך ה Audigy2 יש לו יציאה קואקסילית שמסוגלת להעביר את כל הערוצים? *בנוסף - יש לי כאן לוח אם של MSI k8n Neo4 939 , יש בו כרטיס קול מובנה משהו ALC850 , ויש לי יציאה קואקסילית מהכרטיס קול המובנה. השאלה שלי , היא אם היציאה הזאת מעבירה רק סטיראו , או שהיא מסוגלת להעביר סראונד מלא. ואיך האיכות הכרטיס קול המובנה הזה.... ? תודה.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אהלן, האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי היתקלקלו, ואני לא סובל אוזניות שנכנסות לאוזן כמו שקיבלתי עם האייריבר H320 שלי אז אין לי ברירה אלא לקנות חדשות אני ממש מבקש ממכם לתת לי המלצות לסוג של האוזניתו ולמקום הקנייה, עדיף לא באינטרנט, הנה קצת פרטים: תקציב: כרגע כ300 ש"ח יכול לעלות עד בערך 350 אולי טיפטיפה יותר אבל זה מה שיש כרגע...... סוג: כמו שכבר ציינתי, אוזניות קשת רגילה ולא קשת עורפית, אם יש בתקציב הזה אוזניות שחוסמות רעים אז מה טוב.... ועוד פרט חשוב, האוזניות הם לנגן, לכן צריך ששהן יהיו קופקטיות שמידת האפשר, ולא אוזניות DJ בנוסף, חשוב שההתנגדות לא תהיה גבוהה! תודה רבה מראש לכל העונים וגם לאלה שרק קראו...

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by blue_wolf,

שלום לכם , יש לי בעיה שלא נתקלתי בה בעבר .. יש לי מחשב NEO 3 865PE MSI התקנתי את הדריבר ALC850 AC97 (כרטיס קול ) התקנתי מקודדים KLITE FULL ניסיתי את הנגנים VLC, BSPLAYER, MEDIAPLAYER 10 אך יש לי בעיה שאני לא בטוח עם זאת בעית תוכנה או חומרה כאשר אני מנגן שיר אני שומע אותו מעוות או כמו זכוכוית שנשברות ואילו בדריבר עצמו כאשר אני מבצע טסט לסאונד אני שומע היטב את הצלילים בסטריאו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לצרוב מספר קבצי AVI למדיית DVD-R ולצפות בסרטונים במכשיר DVD שולחני (פיוניר DV-355). מה אני צריך לעשות בשביל זה? כל נסיונות הצריבה שעשיתי עם נרו לא פעלו (ה-DVD לא מזהה את הדיסק או את הקבצים שעליו). תודה מראש וסליחה מראש עם הת'רד לא שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. אני חיפשתי ולא מצאתי תוכנה כזו :-\ תוכנה אשר מוציאה את הפלט הסאונד הסטריאופוני מהכרטיס קול דרך היציאה הדיגיטלית (לא משנה אם אופטי או קואקסיאלי), על הערוצים האחוריים בנוסף. למי שמכיר את הרסיברים של YAMAHA , יש להם מצב של 5CH STEREO. לבסוף אני צריך שיעבור אות אשר ישדר אות סטראו לקדמיים ולאחוריים. תודה מראש לעוזרים, בני. עריכה: טוב אני אתן לכם קצת השראה: http://img266.imageshack.us/img266/848/nvmixerur5.jpg

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. של אוזניות. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH סגורות. ראיתי היצע גדול בחול. בארץ בקושי. אני לא מכיר ממש חנויות שמתמחות ב AUDIO ושיש להן מבחר גדול של אוזניות( אם יש חנות שגם מאפשרת להתרשם אז עד רבה) אשמח לקבל המלצות על חנויות כאלו. וגם אשמח להמלצה על סט אוזניות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. שלום לכולם, קיבלתי מתנה נגן DIVX של graetz דגם av-770-us. בנתיים בדקתי מספר סוגי סרטים ולא נראה שיש בעיה מיוחדת. הסאונד די זוועתי אבל אני מאמין שזה עניין של הגדרות גם בנגן וגם ברסיבר. בכל מקרה הבעייה שלי היא הכתוביות הקטנות והכמעט בלתי נראות. אם הכתוביות מקודדות כחלק מהסרט או שמדובר בדיסק DVD הכל בסדר והכתוביות קריאות. אם מדובר בSRT או בSUB (הסוג השני), הכתוביות כמעט שקופות ובפונט קטן ומרגיז. בתפריטים של המכשיר לא הצלחתי למצוא אפשרות הגדרה לכתוביות אחרות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו אפילו אם נגנים אחרים? איך מעדכנים את המכשיר? מה ניתן לעשות? תודה, אביעד

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. מחפש כרטיס שרצוי שיהיו לו התכונות הבאות... 1.תמיכה ב מדיה סנטר של ויסטה 2.איכות צפיה טובה 3.איכות הקלטה טובה(רצוי תועמת לאיכות הצפיה) 4.שיהיה לו אפשרויות כגון pause בזמן אמת 5.רצוי גם שלט חיחי^^ תודה רבה מראש!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. המטרה שלי לקבל בעיקר כיוונים מדוייקים של הצלילים... למחשקי מחשב. יש לי כרטיס קול Audigy 4 7.1 והתכוונתי ללכת על מדוזות, אבל בסוף המליצו לי על Sennheiser HD555. הפרש במחיר בניהן לא גדול, אך ההשקעה לא קטנה, כך שלפני שאני רוכש, הייתי רוצה לקבל המלצות מכם בנוגע לשני הסוגים האלו של אוזניות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. יש לי מסך עם כניסת SVIDEO וממיר של HOT עם יציאת SCART יש לי כבל שרשום עליו SVIDEO TO SCART וחשבתי שהוא יכול לחבר את הממיר למסך. זה לא עובד... אז טעיתי נכון?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by D-Bang,

אני רוצה לקנות אוזניות למיני דיסק שלי לפי מה שקראתי בפורום האוזניות המומלצות הן סוני EX 71 / MDR888 או MX500/400 א. יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? ב. איזה עדיפות בינהן (גם מבחינת עלות) ג. יש בארץ מקום בו ניתן לקנות אותם???? ומה ההבל בין סוני 51 ל 71?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by shab669,

שלום המרחק בין המחשב למגבר הוא 7 מטר. המגבר והרמקולים חדשים ואיכותיים מאוד (מעל 10000 ש"ח) האם יש כבל אופטי באורך כזה ? אם כן, איפה אפשר לקנות ? אם לא, האם כבל קאוקסלי איכותי יהיה טוב, ואיפה אפשר למצוא כבל באורך כזה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1052026 אזהרה כולל פרסומות מפגרות ... מה הבדל בין המספקים 720P ל 1080I והאם זה לפלזמה או ל LCD או גם למסך רגיל ? מה המספרים הללו מציינים מה זה HD מה ה READY TO HD ואם באמת יש משהו שראה מה זה באמת .. אני ראיתי את המסכים הללו ב BUG ואני חייב לציין שלא ראיתי שום הבדל משמעותי שמסביר למה שחקני פורנו כלכך מפחדים ממנו.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by yotamavi,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי Z4i וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי (GB 965P-S3) רציתי לשאול אם כרטיס קול בנפרד מהלוח אם יוכל לשפר לי את איכות השמיעה של מוזיקה / סרטים ברמקולים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני מחפש LCD "37 עד 4000 שקל, מאחר ובפעם האחרונה הצעתם לי את הסמסונג LA37A450 והייתי מרוצה מהבחירה אז חזרתי לחוות דעת נוספת. ההמלצות מדברות על Sony/LG בזמן האחרון ופחות על טושיבה והמתחרות (או שאני טועה?) מישהו יכול להמליץ על טלוויזיה טובה (מנסיון!) בתקציב הזה כולל יציאות HD כמובן ושגודל נקודה יהיה מזערי ככל שניתן? כמובן שלקחתי בחשבון שאפשר למתוח מעט את התקציב על גבול הטעם הטוב כדי לבחור במשהו טוב יותר. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מערכת סראונד אבל זה לא הכי משהו למוזקיה..... אז יש לי תקציב לקנות מערכת סטריאו איכותית...... אבל אני חייב שיהיה איזה נתב שאני יכול לבחור אם הסאונד יהיה דרך המערכת או המערכת סטריאו כי אם אין זה ממש באסה ואני אוותר על העסק...... אז האם יש כזה נתב? והאם זה הפורום המתאים? ואם אין זה מסובך לבנות אחד?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by IlyaN,

בשעה טובה ומוצלחת ויותר מוקדם ממה שציפיתי קיבלתי אתמול את הX-Fi XtremeMusic שהזמנתי מאיביי. היה אמור אמור לקחת 4-6 שבועות אבל בפועל הגיע בפחות משבועיים ואפילו לא עוכב במכס... מבחינת המחיר קצת פישלתי (360 ש"ל סה"כ עם משלוח) אבל בהתחשב שזו הקנייה הראשונה שלי באיביי אני אסלח לעצמי הפעם. במבחינת הכרטיס עצמו, הוא עובד מצויין ומיותר לציין שכמובן הסאונד השתפר משמעותית לעומת הOB שהיה לי מקודם. הכל נשמע יותר נקי ומפורט, ללא ספק סאונד יותר טבעי. בסרטים אני יכול להבין לשמוע בבירור הראשונה קטעים שלקח לי קודם כמה ריפליים כדי להבין (יותר נכון לפרש ) את הדיאלוגים... במשחקים כמובן שאין בעיות גם כן. הכרטיס מניע טוב מאוד את הHD595 שלי שחיברתי אליו ישירות, עוצמת ווליום מחרישה במקס', מיד…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים