עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא. בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר) הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות. יש לי כמה שאלות, קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר. דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by misi,

שלום לכולם, מישהו מכיר, התנסה ברמקולים למחשב SONIC GEAR EVO3? האם זו מערכת כדאית? הם רמקולים 2.1, אני דווקא חשבתי על 5.1, רבל קיבלתי אחד כזו - כדאי לי לבדוק החלפה? תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by motorishta,

שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by abyss20,

הלכה לי הטלוויזיה שלי והגיע הזמן לקנות חדשה שתהיה LCD התקציב שלי הוא 9K-10K חשבתי על הSAMSUNG LA32M61, יש משהו טוב יותר ואני לא רוצה להתבסס על פרטים טכניים בלבד אלא עדיף אם זו טלוויזיה שראיתם בחנות אצל חבר או שיש לכם.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by As-21,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש רמקולים שיגבירו נגן MP3 עם אופציה אולי גם לחבר אותם למחשב, הרעיון הוא שיהיו לי רמקולים נורמליים במדור בצבא . חשבתי לקנות Creative M2600 או משהו כזה, אבל אז נזכרתי שמדובר ברמקולים 2.1, אני לא בטוח איךם זה נראה בפועל, אבל אם אני מבין נכון - זה אומר שהבאס אמור להגיע בכבל נפרד מהבננה של L/R , לא ? כלומר - ייתכן שאלו רמקולים שנועדו למחשב עם יציאה אחת ל L/R ועוד יציאה ל Sub/Center , ובנגן MP3 מה לעשות ... יש רק L/R. בקיצור , השאלה היא האם הדאגה שלי הוא מוצדקת ? האם רמקולים ב2.1 דורשים שני פורטים כדי לנגן את כל הטווחים ? או שאני סתם מבולבל בגלל המערכת 5.1 שלי שיש לה 3 כבלים? ועל הדרך - , JBL Inspire M2600/ AL vs2421 /Logitech 240 ,eacan מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי אוזניות מדגם creative EP630 (אני חייב להגיד שהאוזניות הללו ממש טובות) אבל נתקלתי בבעיה ואין לי פתרון. כשאני מסיים להאזין לmp3 אני מחזיר את המכשיר + את האוזניות לתיק אבל לאוזניות האלה אין שום נרתיק שיגן עליהן וכמו כן אין לי נרתיק לmp3 (נגן flash). אני רוצה לשמור עליהן לטווח הארוך ולא סתם לגלגל אותן על הנגן ולזרוק לתיק. האם יש למישהו פתרון או המלצה? חבל שחברות האוזניות לא חושבות על מוצר הולם שיעזור לנו הצרכנים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  10. מנסה לעשות clone לקודי לסטרימר שיאומי חדש שבא עם אנדרואיד 11. משתמש באפליקציה Send Files to Tv לא מצליח להיכנס לספרייה הנכונה בסטרימר שיאומי. שנמצאת בData הבנתי שאנדרואיד 11 לא מאפשר גישה לספריית Data. ולכל תת הספריות שם. יש דרך לעקוף את זה? תודה!

11. JVC RX5032 - רסיבר JBL SCS146 - רמקולים HP VP6311 - מקרן Apex DVX811 - מכשיר דיוידי מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  12. יש לי שאלה. חשבתי על זה, האם אפשר לחבר לכרטיס טלווזיה (בעל כניסת RCAX3) את הסוני פלייסטיישן 2 שלי? ולראות את התמונה במסך של המחשב. (שיוצא בHDMI/DVI) אשמח אם תענו לי אורי. וד"א. איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ בכל טווח מחירים. איכות הכי קרובה לשידור טלוויזיה רגיל. עם VISTA MEDIA CENTER ככה שיהיה תואם, ושלט

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Humpo,

שלום רב, במהלך גלישה באינטרנט בחיפוש אחר מדריכים לנגני MP3 נתקלתי במדריך הבא: http://www.myedvisor.com/mp3playerguide/description2.htm מצאתי בו הרבה מידע שימושי ולכן אני רוצה לספר לחברי הפורום על קיומו שהמדריך הנ"ל. מה דעתכם על המדריך?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. Started by AngelDust,

קנית השבוע DVD של פיוניר DV-383 קורה לי בדיסקים מסויימים שפשוט הסרט נתקע והדיסקים שמורים ונקיים מסריטות בדקתי את אותם הדיסקים בנגן אחר שיש לי בבית = פיוניר DV-366 והוא מנגן אותם חלק כמו שתמיד הוא ניגן יש הסבר מקצועי והגיוני לתופעה או שפשוט ה DVD שמחרו לי לא תקין ? קורה לי גם בחלק מסרטי ה DIVX שראיתי שפתאום הפיעו קוביות מוזרות על המסך והסרט המשיך לנגן ... (DIVX שביצעתי להם UNPACK) אשמח לחוות דעת מקצועית

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by IlyaN,

בשעה טובה ומוצלחת ויותר מוקדם ממה שציפיתי קיבלתי אתמול את הX-Fi XtremeMusic שהזמנתי מאיביי. היה אמור אמור לקחת 4-6 שבועות אבל בפועל הגיע בפחות משבועיים ואפילו לא עוכב במכס... מבחינת המחיר קצת פישלתי (360 ש"ל סה"כ עם משלוח) אבל בהתחשב שזו הקנייה הראשונה שלי באיביי אני אסלח לעצמי הפעם. במבחינת הכרטיס עצמו, הוא עובד מצויין ומיותר לציין שכמובן הסאונד השתפר משמעותית לעומת הOB שהיה לי מקודם. הכל נשמע יותר נקי ומפורט, ללא ספק סאונד יותר טבעי. בסרטים אני יכול להבין לשמוע בבירור הראשונה קטעים שלקח לי קודם כמה ריפליים כדי להבין (יותר נכון לפרש ) את הדיאלוגים... במשחקים כמובן שאין בעיות גם כן. הכרטיס מניע טוב מאוד את הHD595 שלי שחיברתי אליו ישירות, עוצמת ווליום מחרישה במקס', מיד…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום, לוחמים. יש לי מחשב משחקים מכובד, נתב אלחוטי, XTREAMER ומערכת קולנוע חמודה ליד הטלויזיה. המחשב מרוחק מהטלויזיה, לא רוצה בשלב זה להעביר כבל. אני רואה סרטים ב-HD ו5.1 ערוצים יפה מאוד. גם רואה תכנים מהאינטרנט בטלויזיה עם ה-XTREAMER באלחוטי. מעוניין לשחק במשחקי PC בטלויזיה - להעביר תמונה באיכות גבוהה (לנצל את ה-42") וקול ביותר מסטריאו. איך עושים? יש לי גם סט עכבר ומקלדת BLUETOOTH של LOGITECH, בספק אם יקלטו ליד הטלויזה...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by boten,

בשעה טובה קניתי Iriver H340. זה הנגן הראשון שלי. אני עוד קצת לא רגיל לכפתורים (לחיצה אחת, לחיצה ארוכה, לחיצה+לחיצה ארוכה) אבל זה יסתדר במשך הזמן. יש לי בעיה קטנה עם האזניות שבאו עם המכשיר. האזניות לוחצות באוזן (כנראה יש לי אוזן קטנה :-\) האם יש אוזניות קטנות יותר שיכנסו בנוחות לאוזן? באיכות שלא תיפול מאלו המסופקות עם המכשיר ובמחיר סביר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, לאחר שהציעו לי לקנות את ה-ATP3 והחלטתי לא לקנות אותם מכל מיני סיבות ועכשיו אני מתלבט בין - JBL-ENCOUNTER, Creative I-Trigue 3400SE, Logitech Z-4 בבקשה תגידו לי מה הכי עדיף כי אני לא ממש מבין ואני לא מדבר על מה הכי טוב אלא על מה הכי משתלם מבחינת איכות ומחיר יכול להיות אולי שאף אחד מהם לא משהו ועדיף לי משהו אחר?? התקציב שלי הוא 600 מקסימום 700 ושיהיה גם עם עיצוב יפה

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by i.k,

מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by daniel_18,

אהלן, כנראה שנהרסו לי הEP-630 (שומעים רק באוזנייה הימנית), אני לא יודע אם זה בגלל שרצתי איתם או שפשוט אחרי שנתיים+ הן עשו את שלהן. סה"כ הייתי מאוד מרוצה מהאיכות השמיעה שהתקבלה ורציתי לדעת אם יש כיום תחלופות יותר טובות באותו טווח מחירים. אם זה משנה, אני עושה הליכה מהירה 3 פעמים בשבוע אז אני לא יודע אם אני צריך אוזניות רגילות או אוזניות לספורט, כמו כן חשוב לי שיהיו איכותיות לא פחות מהEP-630. אגב, אם יש אוזניות מומלצות שחורגות קצת מהתקציב אז זה גם בסדר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by benor,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות דיסקמן, וחשוב לו שהוא יקרא MP3, ושיהיה לו צג LCD. התקציב עד 350 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. ערב טוב! לפני שעה קלה טכנאי של הוט התקין במחשב שלי ממיר של הוט (שמתחבר לכרטיס טלוזיה). הבעיה שיציאות שמע של ממיר, מתחברות לכניסות של הרמקולים, כך שאני נאלץ להוציא את החוטים שמחבורים למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ולהקשיב לטלוזיה. איזה רכיב אפשר לקנות ואיפה, שיאפשר לי לשמוע גם את המחשב וגם את הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. סביבות 2500 שקל משהו כזה?... למשהוא יש המלצה למערכת אולי כדאי לייבא מחול?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by ShayGTi,

או כל דבר אחר שיתחבר לטלווזיית CRT?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.