אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם דוד שלי קנה DVD משולב עם וידאו והוא רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו אמרו לו שהוא צריך כרטיס טלויזיה איזה כרטיס טלויזיה מומלץ עד 250 שקל ושזה יפתור את הבעיה !
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על משהו איכותי וטוב. creative altec lansing logitech בעיקר למוזיקה וסרטים
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
השוואה די מקיפה של 4 מכשירים שיכולים לשמש כ Media Machines. די מעניין לראות מה יש בשוק ומה היתרונות והחיסרונות של כל מכשיר. חבל שלא ביצעו השוואה ל HTPC סטנדרטי: http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/11/28/Media-Machines/p1
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זהו עובדים לי כמו שצריך לא חיברתי את הכבלים ( חיברתי 1 ולא את כולם חח ) תגידו מברוק בכל מקרה =]
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש רמקולים 2.1 בכ500 שקלים לערך. ניתן לחרוג ב100 שקלים אבל רק אם זה ממש משדרג את העניין. עיקר השימוש יהיה מוסיקה. יהיו גם סרטים וקצת משחקים אבל פחות חשוב לי. אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה? יש לי כרגע ATP3 ואני רוצה מערכת רמקולים נוספת שתבוא כשיפור במקום מערכת הרמקולים הזו או פשוט תהיה לעמדה אחרת אם היא פחות טובה כך שדעתכם בעניין הזה גם תוערך. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית אוזניות עד 200 ש"ח למוזיקה מזרחית ורוק בעיקר.. אני רוצה שיהיו בהם באסים חזקים ושיישמעו טוב את הגיטרות והתופים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת HTPC שתתחבר לי לפלזמה 42 בסלון,השימושים יהיו בעיקר סרטי HD. עכשיו,אני מבין שיש 2 סוגים של מארזים,קטנים וכאלו שתומכים בלוחות ATX. מכיוון שיש לי כבר לוח אסוס 775 אז נראה לי שאני אלך על מארז ATX (יש לי גם ג'יגה זכרונות DDR2) 1 השאלה שלי היא מה קורה עם ממשק כי אם אני מחבר את המחשב כמו מחשב רגיל לא יהיה לי נוח לנווט מכיוון שהרזולוציה של הפלזמה היא 1024X768 האם יש איזשהי תוכנה כמו למשל המדיה סנטר ב-XBOX360 שיהיה לי ממשק יפה ונורמלי מבלי שאני אהיה צריך להשתמש בעכבר ? 2 על איזה מעבד הייתם ממליצים לי ללכת ? (יש לי כבר לוח שמתאים למעבדי Core 2 Duo). 3 איזה כרטיס מסך יהיה לי טוב (אני מריץ הרבה HD). תודה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי... רציתי לדעת איך המגבר Yamaha V359 בהשוואה לV361 ובכללי איך ההצעה הזאת: http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?CategoryName=stereo&AuctionId=1584 תודה נ.ב: אני לא יודע אם זה חשוב אבל הטלויזיה היא SHARP WD1E 42
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס קול עד מחיר 400 ש"ח. הכרטיס ישמש למטרות הקלטה של מערכת DJ ועוד אינסטרומנטים בנוסף חשוב לי שיהיה בו כניסה אופטית לחיבור 5.1. אני צריך בו חיבורי RCA אדום ולבן של יציאה וכניסה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הטלויזיה: Primeview XHD32 אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI עכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI? ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת או דנון avr1610 או הרמן avr142...מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון זוועה של HYPEREX שעלה יותר מזה https://ksp.co.il/web/item/66027 זה זול בגלל שזה ישן או בגלל שזה חרא? ביקורת שמצאתי:
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
יש בידי מערכת קולנוע ביתית Panasonic sa-pt465 ורציתי לדעת איך אני מגיע איתה למקסימום איכות צליל דרך המחשב כבלים, כרטיס קול, הגדות וכו'.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע בדילמה די גדולה..אני על כרטיס קול למשחקים - מצד אחד יש את הXTERMEGAMER/MUSIC ואת הXONAR DG, ומצד שני יש את הTITANIUM החדש שיצא ויש לי תקציב בשביל להביא אותו - הבעיה היא לוח האם שברשותי הוא INTEL G31 עם PCI-E אחד שכבר תפוס ע''י כרטיס המסך שברשותי..אז נשאר רק PCI אחד פנוי. הדילמה היא בעיקרון: האם הTITANIUM HD באמת שווה את הכסף שבו גם אצטרך לשדרג את כל הלוח האם שלי לחדש (על מנת שיהיה לי עוד PCI-E פנוי בשבילו) גם להרכיב, לקנות RAM חדש בגלל שהDDR2 שלי כבר לא ממש בשימוש. קצת חבל לי על כל זה מכיוון שהמחשב נקנה מפני שנה וחצי והוא מתפקד כמו חדש ומעלה הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר חוץ מהקרייסיס 1. אחרי בירור קטן, חשבתי אולי בכל זאת ללכת על הXTERMEGAMER/MU…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי: http://desmond.imageshack.us/Himg833/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg171/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg220/sc ... res=medium רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים . תודה רבה מראש לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קבלתי את האוזניות היום חברתי אותם עכשיו איך אני מגדיר אותם ל 7.1?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם asus p6t delux v2 שהוא כרטיס קול 8 ערוצים hd עם התוכנה soundmax בבקשה זה דחוף
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש בידי הרבה קלטות ישנות שאני מעוניין להמירם לDVD בגלל איבוד איכות ההקלטה. יש בידי מכשיר להקרנה של הקלטות בטלוויזיה(אם זה יוכל לעזור). בתודה, Julian
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים טובים אבל לא יקרים עד 200 שח אפשר לחרוג עד 250
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קנית השבוע DVD של פיוניר DV-383 קורה לי בדיסקים מסויימים שפשוט הסרט נתקע והדיסקים שמורים ונקיים מסריטות בדקתי את אותם הדיסקים בנגן אחר שיש לי בבית = פיוניר DV-366 והוא מנגן אותם חלק כמו שתמיד הוא ניגן יש הסבר מקצועי והגיוני לתופעה או שפשוט ה DVD שמחרו לי לא תקין ? קורה לי גם בחלק מסרטי ה DIVX שראיתי שפתאום הפיעו קוביות מוזרות על המסך והסרט המשיך לנגן ... (DIVX שביצעתי להם UNPACK) אשמח לחוות דעת מקצועית
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את המערכת קולנוע למחשב שלי.. אם אני לא טועה הם 6 רמקולים קטנים וסאב.. משמע 6.1 לא? או שיש שם 7.1 לא זוכר במדיוק. עכשיוו, יש לי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live .. לא בטוח בדגם המדויק אבל במנהל התקנים וב EVEREST כתוב ככה: Creative SB Live! Value (CT4830) והשאלה היא כמו בכותרת.. האם הוא יוכל לנצל את הרמקולים האלה וישמעו טוב את כל הרמקולים?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות שני זוגות אוזניות (אחד in ear והשני אוזניות גדולות) אחד לשמיעה בזמן הספורט ובהזדמנויות והשני לשמיעה יותר רצינית. אני ממקם את עצמי איפשהו בין אדם נורמאלי לבין אודיופיל (קצת יותר לכיוון האודיופיל...) אשמח לשמוע על חברות טובות בתחום כמובן במחירים יחסית שפויים, כמו כן, אשמח לדעת על איזה פרמטרים מהמפרט עלי להתמקד בקניה ומה מהם חשוב יותר ומה פחות (טווח תדרים, התנגדות, נצילות וכדו'..) תודה רבה מראש, יוני
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש שם sample rate sample size bit rate תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברצוני לשפר את איכות ועוצמת הצליל של הטלויזיה שלי. חשבתי לקנות זוג רמקולים לקיר או למדף שיעשו את העבודה עריכה: אחרי תחקיר קטן שעשיתי גיליתי שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... הבנתי שאני צריך מגבר שבעזרתו אוכל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולשאר המוצרים שלי (DVD, פלייסטיישן וכדומה...). השאלה היא האם אני יכול למצוא מגבר קטן עם בערך 4 חיבורי סאונד (אין לי מקום בחדר למשהו גדול!) + 2 רמקולים במקסימום 1000 שקל והאם יש דרך אחרת לחבר את כל המוצרים שלי לרמקולים בלי מגבר? ואיך לעזאזל יכול להיות שבקושי יצא לי לראות מגבר אחד שנמכר בנפרד במינימום 500 שקל אבל מערכות קולנוע אתה תמצא כמו זבל ב-500 שקל ששם יש גם מגבר גם DVD וגם 5 רמקולים - אני ממש לא מבין את זה!!!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-