אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת רמקולים 5 רמקולים קטנים לא גדולים , וסאב עם מגבר פנימי. משהו בקטנה.. אני עכשיו קונה מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב.. שמתי את הלוח אם - DFI -II Infinity NF4 Ultra SATAnForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 690 ¤ יש בו כרטיס קול מובנה לא? אני לא מחפש משהו איכותי עד כדי כך וזה ,רק שהמערכת תעבוד טוב וזה, האם הכרטיס קול מובנה שיש בו יספיק לי??? ויש בו גם כרטיס רשת מובנה?כאילו הכנה לadsl רק שאני יצטרך להתחבר?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אנשים שכבר בנו cmoy / apheared 47 בשביל שאוכל להתייעץ איתם בתהליך
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אבא שלי עכשיו בחול והוא רוצה לקנות Mp3 הוא איפוד נאנו או קריאיטיב zen 6 ג'יגה.. אם הוא קונה אחד מהם יש אפשרות להוסיף עברית ? הם באנגלית.. אה והם עם בטריה פנימית או חיצונית? כאילו בטריות רגילות שמכניסים כמו כל דבר אחר... ואם הבטריה היא פנימית וקבועה אז אפשר לטעון אותה רק מהמחשב(usb) או שיש אפשרות לטעון גם דרך החשמל בקיר תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה זה הרמקולים שלי מחוברים למחשב, אם נגיד אני מחבר את ה TV למחשב ולTV יש גם רמקולים שלהם אז מאיפה ישמעו את הקול ? מהרמקולים של המחשב \מהרמקולים של ה TV או משניהם? זה חשוב בבקשה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החלתתי שאני יקח את ה G3 של IAUDIO אבל קראתי בביקורות שהאוזניות חרא... אז אני צריך לקנות אוזניות אחרות עד 150 ש"ח מה אתם ממליצים אני מעדיף לא אוזניות שאתה תוקע בתוך האוזן כי הם תמיד נופלות
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי רמקולים למחשב של לוגיטיק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550]] קניתי אותם ב280 שקל השאלה שלי אם שוים את המחיר או שהיה עדיף במקומם לקנות את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 שהם יותר זולים לדעתי אם שוים את המחיר ואני מזה מרוצה מהם ויש לי עוד שאלה כשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז מתחת לסאב וופר היה קצת חם האם זה צריך להיות ככה והם זה יכול להרוס את הסאב והם הרמקולים יכולים להיקרא אם שומעים מוזיקה בעוצמה חזקה לא הכי חזקה אבל די חזקה תודה מראש
-
עבר הרבה זמן מאז כתבתי בפורום 'אפילו שאני גולש פה בכל יום... בכל אופן אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים כתופסת למערכת 5.1 שכרגע מורכבת מזוג רמקולים epos m12 רמקול סנטר ברונז של מוניטור אודיו ורסיבר של מרנץ sr4200. המחיר הוא 1700 עדיף וכדיי פחות . יהיה נחמד באותה הזדמנות לקבל המלצה גם על סאב. תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הי המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו עם מפענח AC3 דרך כרטיס AC97, עם יציאת SPDIF. כשאני מנגן DVD מהמחשב, יש סיגנל של 5.1 ובאמת שומעים בסראונד. האם יש אפשרות לשמוע בסראונד גם סרטי divx או סרטים אחרים ישירות מהמחשב (לא DVD)? (כשאני מנגן אותם מופיע לי no input במפענח) תודה גלעד
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות iriver t20 בנפח 1 ג'יגה איך הוא???
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי חברה, אני מריך רמקולים למשחקים וסרטים למחשב ביתי. אני לא צריך עוצמה גדולה אלא רק איכות סבירה. חשבתי על ה1.5 של קריאיטב שעולים בסביבות ה400 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... ברשותי כרטיס pvr מהסוג הרשום לעיל. בחיבור לממיר של יס דרך כניסת ה-component התמונה רצה למעלה (כאילו אין סנכרון אנכי או משהו כזה). מישהו מכיר ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך שיהיו מחברה טובה ואיכותית ביותר, תקציב עד 250 ... שניי רמקולים קטנים (רגילים) + Sub WOOFER ושוב, זו לא מערכת סטריאו, אלא חיבור הכי רגיל שיש למחשב...
-
טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך לקנות היום אוזניות אני רוצה אוזניות סראונד 5.1 איכותיות ביותר עם באסים גבוהים. המליצו על אלו שבכותרת ..מה יותר טוב מבינהם? אם יש לכן עוד המלצות על אוזנית 5.1 איכותיות ביותר,תציעו. (:
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת או דנון avr1610 או הרמן avr142...מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה. בדקתי באתר של M-Audio את רשימת הדרייברים ולא מצאתי דרייבר לויסטה 64 ביט, רק ל32 ביט. מישהו יודע האם הדרייבר הזה תומך גם בויסטה 64?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה אוזניות ממולצות עבור משחקים ? תקציב: עד 400 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ערוצים: 5.1 תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי רעייון קטן... רציתי לשמוע דעת של אנשים עלייו... -- אזז ככה... אם אני קונה סט של רמקולים ונישאר לי סאב ישן...אבל עובד... אפשר היה לחבר אותו ביחד עים הסאב השני? ככה אם אני מחביא אותו.. אפשר היה להפעיל אותו בייחד עים הסב החדש?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מתלבט בין רמקולים של Creative Inspire 5.1 P5800 או של LOGITECH X530, מה עדיף? (התקציב בערך 500 ש"ח) וגם איזה מסך טוב יש? (דק כמובן ולא יקר)
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הכרטיס קול שיש לי על הלוח (asus commando) רציתי לדעת איך הכרטיס הבא CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 ואם יש משהו אחר שאתם ממליצם (תקציב עד 400 ש"ח ) הכרטיס מיועד למשחקים וקצת סרטים תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי מערכת רמקולים של 2 רמקולים + CENTER ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה סוג הרמקולים: Wastra ולפי מה שהבנתי זה חברה גרמנית , יש לי אותם מהחנות הישנה של אמא שלי ואין לי מושג איך לחבר אותם, הרמקולים נראים ככה: עכשיו לשאלות: איזה חוטים אני צריך ואיך אני מחבר אותם ? באיזה מקום לחבר כל חוט ואיך אני מחבר את הממיר הזה בכלל לטלוויזיה ? האם יש בהם באס בכלל או שצריך להוסיף סאבוופר ? חסר לי 2 הרמקולים הגדולים האם זה ישפיע (לא מבחינת עוצמה, האם שם נמצא הבאס או משהו כזה..)? אשמח להסבר מ 0 עד לסוף.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע בערך התקנתי ווינדוס 7 והכל בסדר, אבל מאז שהתקנתי אותו אני יכול לשמוע מוזיקה רק מ2 רמקולים מתוך 5 ומהסאב. אני מוסיף תמונות עם הסברים של ההגדרות ואת המפרט של המחשב: רמקולים Logitech X530 5.1 לוח אם Gigabyte P31 DS3L Windows 7 32bit השאר לא רלוונטי... בבדיקות של הרמקולים בהגדרות הכל עובד מצויין ואני יכול לשמוע את הבדיקה בכל הרמקולים אבל ברגע שאני נכנס לתוכנה כמו iTunes מדיה פלייר ואפילו ניסיתי winamp המוזיקה פועלת רק ב2 הרמקולים הקידמיים ומהסאב. התקנתי את הדרייברים המתאימים, הנה תמונות: המצב בiTunes: הגדרות: התוכנה של הדרייבר: תודה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מקרן ויונסוניק PJD5 123 השאלה שלי, איך עושים מצב חיסכון בחיי המנורה? תודה מעריך!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין למחשב מערכת סראונד הכוללת 4 רמקולים. חבר שלי אמר שזה אפשרי - אבל איך?!? עכשיו למחשב שלי מחוברת מערכת ולה 2 רמקולים - שכאילו זה יוצא שמשניהם לא שומעים אותו דבר כלומר סטריאו. יש לי עוד מערכת שלא מחוברת עם 2 רמקולים אחרים, איך אני עושה שיהיה לי סראונד מ-4 כיוונים שונים? תודה מראש "YASSER".
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-