עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by nucleo,

שלום חברים, אני מחפש רמקולים 2.1 בכ500 שקלים לערך. ניתן לחרוג ב100 שקלים אבל רק אם זה ממש משדרג את העניין. עיקר השימוש יהיה מוסיקה. יהיו גם סרטים וקצת משחקים אבל פחות חשוב לי. אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה? יש לי כרגע ATP3 ואני רוצה מערכת רמקולים נוספת שתבוא כשיפור במקום מערכת הרמקולים הזו או פשוט תהיה לעמדה אחרת אם היא פחות טובה כך שדעתכם בעניין הזה גם תוערך. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק (4.1 THX), אני לא זוכר את הדגם המדויק, אבל המערכת הזאת נחשבה לספינת הדגל של לוג'יטק לפני 3~ שנים. יש בעית קרוסאובר קטנה, חלק גדול מהבאסים יוצאים דרך הרמקולים הרגילים ולא מהסאב, אני רוצה להגביר את הבאס עם הבאס-בוסט של הכרטיס קול, אבל כל מה שקורה זה שיוצאים יותר באסים מהרמקולים הסאטלייטים, ובאיזה שהוא שלב זה נשמע נורא. הרמקולים האלה מיודעים להגיע לווליום מטורף (500W RMS), אבל הבאס-בוסט עוצר אותי בחצי מהווליום משום מה. אם למישהו יש הצעות לדרך כלשהי לסידור הבעיה, בבקשה עיזרו לי. כל מה שאני צריך זה לסדר שהבאס יצא מהסאב ולא מהרמקולים הרגילים. חוץ מזה - בחיים שלי לא נהנתי מהרמקולים כמו שאני נהנה עכשיו, הכל נשמע מדהים לחלוטין!

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  4. יש לי בעיה מוזרה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. חיברתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי למחשב, אבל משום מה כשאני כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט דרך המחשב, לא יוצא קול מאחד הרמקולים הקדמיים. בהתחלה חשבתי שהרמקול לא תקין אבל כששמתי דיסק בדי וי די שלי שמחובר גם כן למערכת, כל הרמקולים עבדו כמו שצריך. בדקתי בהגדרות קול של המחשב, אבל הן נראות לי תקינות. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by RiseAgainst,

אני רוצה לקנות כרטיס קול ורמקולים חדשים למחשב שלי ואנ צריך את עזרתכם. יש ים של מוצרים וכל אחד טוען ששלו יותר טוב ואיבדתי לגמרי את עצמי בנסיון למצוא את השילוב ה"אולטימטיבי"... כמה עובדות: - המחשב בבית משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק כבד. כמעט לא למשחקים ובכלל לא לסרטים. המוזיקה המושמעת היא לרוב או mp3 באיכות גבוהה או CD מקורי. - גודל החדר שלי הוא 6 מטר על 3.5 מטר. - אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל ב2 המוצרים ביחד. please help me! תודה!!! שי

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by liho,

יש לי h10 לפעמים הוא נתקע שאני מעביר שיר אחורה או קדימה מה עושים?? שאני מדליק את המכשיר מופיע המסך מהפעם שעברה אבל הקטע שגם השעה נשארת כמו מהפעם שעברה שהמכשיר פעל ולוקח לו כמעט דקה עד שהכל מסתדר מה עושים??

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  7. שלום אני צריך עזרה בבחירת כ. קול להקלטות אורך ההקלטות בסביבות החצי שעה 40 דקות וההקלטות צריכות להיות ממש איכותיות רציתי גם לברר אם יש חיבור למיקרופון עם היציאות הגדולות בכ.קול או שאפשר לחבר רק עם מתאמים מוכן להשקיע את ה600 700 שקל אם צריך לחרוג מוכן לשמוע ואם יש לכם מידע על מיקרופון טובים אני אשמח לשמוע תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by Shadow223,

שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש אוזניות למחשב,וכרגע אלו שני הדגמים שאני מתלבט בניהם. האוזניות מיועדות בעיקר לגיימינג,אך ביצועי מוזיקה חשובים לא פחות.לסרטים ממש לא אכפת לי,אבל שלא יהיה צורם כמובן. לפי הנתונים,האייסמט יותר טובות מה-HD201,מה דעתכם? מה לקחת? אני רוצה לדעת אילו טובות יותר למוזיקה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש

10. Started by yoel14,

שלום לכולם, אגש ישר ולעניין כי כבר היתה לי שגיאה("an error occured on explorer...") ככה שטקסט ארוך ומפורט נמחק בשניה לפני 2 דק' F U C K I N G S H I T ! ! ! ! ! :s05: בכל אופן, (מקווה שלא עצבנתי אף 1 עם ההקדמה הארוכה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת איכשהוא [זה היה או לכתוב על זה בעצבים ולהרוס תמקלדת או לבעוט במחשב, מאחר ואין לי יותר מידי כסף לביזבוזים החלטתי להרוס רק ת'מקלדת] ) לעניינינו, חיברתי ת'מחשב לטלביזיה- רואים סבבה! מה שלא הצלחתי זה להקליט מהטלביזיה- את אות המחשב. מה שעשיתי זה לחבר את המחשב לTV ע"י 3 כניסות RCA VIDEO/AUDIO IN כמו כן חברתי את יציאות RCA VIDEO/AUDIO LINE-OUT לוידאו ע"י חיבור SCART 21 פינים (…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה ככה שהסאונד של המחשב ייצא דרך הטלוייזיה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לחבר את הכרטיס קול לטלוויזיה בעזרת כבל מסוג כזה: http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=120110&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0 השאלה היא האם זה הכבל המתאים והאם זה יעבוד? (כלומר האם זה הכבל שצריך [לטלוויזיה יש חיבור RCA כזה] והאם לא צריך יותר מזה בשביל לחבר?)

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. ערב טוב! לפני שעה קלה טכנאי של הוט התקין במחשב שלי ממיר של הוט (שמתחבר לכרטיס טלוזיה). הבעיה שיציאות שמע של ממיר, מתחברות לכניסות של הרמקולים, כך שאני נאלץ להוציא את החוטים שמחבורים למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ולהקשיב לטלוזיה. איזה רכיב אפשר לקנות ואיפה, שיאפשר לי לשמוע גם את המחשב וגם את הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. דגם : GT-P6000 של GIGABYTE . הכרטיס לפי מה שאני מבין בחיבור פשוט PCI SLOT יש לו יציאה של אנטנה , SVIDEO , ו RCA איך מחברים אותו ? כדי לראות תמונה ? איך מקליטים מישהו פעם התקין כרטיס טלויזיה ? יש לי YES . http://www.giga-byte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2780&ProductName=GT-P6000

15. Started by sufgi123,

קניתי השבוע רמקולים 2.1 ATP3 . הבס משמיע כל הזמן זמזום חלש כשאני לא מנגן. גם ניתוק של יחידת הבס מכניסת האודיו לא פותרת את הבעיה . רק כיבוי מוחלט של הרמקולים מפסיקה את הרעש המעצבן. זו תופעה מוכרת או שאני צריך להחליף את הסט ?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by tomse,

שבוע טוב, יש לי מערכת רמקולים של 2 רמקולים + CENTER ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה סוג הרמקולים: Wastra ולפי מה שהבנתי זה חברה גרמנית , יש לי אותם מהחנות הישנה של אמא שלי ואין לי מושג איך לחבר אותם, הרמקולים נראים ככה: עכשיו לשאלות: איזה חוטים אני צריך ואיך אני מחבר אותם ? באיזה מקום לחבר כל חוט ואיך אני מחבר את הממיר הזה בכלל לטלוויזיה ? האם יש בהם באס בכלל או שצריך להוסיף סאבוופר ? חסר לי 2 הרמקולים הגדולים האם זה ישפיע (לא מבחינת עוצמה, האם שם נמצא הבאס או משהו כזה..)? אשמח להסבר מ 0 עד לסוף.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  17. Started by Bose,

שלום, היום קניתי כבל 0.4 מ"מ 20 מטר כדי שאני אוכל לפצל את הרמקולים (4) שלי לכל פינה בחדר עוד לא פיצלתי כי עוד אין לי סטנדים לרמקולים ויהיו לי רק בסוף סוכות. השאלה שלי האם זה יתאים לרמקולים של מערכת מיני של LG למשל? דוגמא בלינק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3476509 אל תתיחסו למערכת רק לרמקולים.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. ובכן קראתי לא מעט ממה שנכתב אודות כרטיסי הקול כאן בפורום-אבל חשוב לי לחדד שהכרטיס לא ישמש לשמיעת מוסיקה ולמשחקים אלא אך ורק לצפיה בסרטי DIVX אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: א--?AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect? שעולה ב-KSP כ-550 שח במזומן. http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 (שהיתרון שלו שיש לו מפענח dts בחומרה-מדמה צליל סטיראו ל-dts ) ב-לבין ה-m-audio revoulution 7.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9185 אני פתוח להצעות ורעיונות חדשים מעבר לשני הכרטיסים שלעיל. בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  20. Started by DeeKay,

אמשח אם מישהו יסביר לי על מה שולטים הבקרים בתמונה - תחום תדרים, באס, טראבל(אין לי מושג מה זה). עריכה: אה, כן, התמונה -.-' 'צטער אם אני לא בפורום הנכון. פשוט זה נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר לתוכנות.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by Raz20,

יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ?

22. Started by ran_meir,

יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  23. השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 2.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 5-570 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by levelone,

נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. קרובים למסך...המסך הוא lcd ובכל מקרה כשיש ווליום גבוהה אז יש רעידות כאלה במיוחד כשיש באסים...האם זה מזיק למסך? כיוון שהמסך הוא דק ועדין אני מפחד שהעוצמה החזקה הזאת יכולה להרוס תמסך או לגרום נזק כלשהוא בגלל הרעידות האלה..תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.