עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://documents.epanorama.net/documents/groundloop/home_solving.html

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by hundreAd,

יש לי Hauppauge 150 MCE שמחובר ב-SCART לממיר HOT ומשם ל-S-Video של הכרטיס. במעבר ערוצים/פתיחת התוכנה הצבעים דפוקים: אם כי זה אמנם מסתדר לאחר מספר שניות: זה קורה לי על 2 מחשבים שונים ועל מספר תוכנות נפרדות, כך שהאלמנטים היחידים המשותפים זה הכרטיס והכבל SCART to S-Video. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בתודה מראש...

3. Started by gev088,

יש לי אוזניות דיי יקרות שאני משתמש בהם כאשר אני מנגן בגיטרה דרך המגבר.. הצד הימיני הפסיק לעבוד מה קרה? http://ii.alatest.com/product/600x400/e/8/Sony-MDR-V900-MDR-V7509-Headphone-0.jpg

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי כרטיס קול : Creative sound blaster x-fi xtreme audio הצדדים הפוכים ואני לא מצליח לשנות אותם ולא משנה מה עשיתי, בבדיקה שמאל היא אומרת ימין ולהיפך. למישהו יש מושג איך להפוך את זה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. צהרים טובים חברים יקרים יש לי כאן שיר מהמם שאני רוצה לעשות ממנו קריוקי כלומר להוריד ב100% את הקול של הזמר ושישאר לי רק המנגינה תודה לעוזרים! 👍😉🙂

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן !!! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג צוואר כזה לטלויזיה הוא אבד לי שהעברתי את הדירה. יש לי מסך 37' LG וצילצלתי לח.י לפני יומיים והם עדיין לא חזרו אליי.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by kinggil,

http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  8. Started by Allanon,

שלום, אז מה בעצם הציוד הטוב ביותר לשמוע MP3? נניח בצד לרגע את הנושא של האוזניות, ונתרכז בכל השאר. כרטיס קול מומלץ? מגבר, DAC....? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! דוד שלי הודיע לי היום שביום שבת בלילה הוא מגיע לארץ לביקור! הוא מגיע מארה"ב ושאל אם אני צריך משהו.. אני רוצה קנות מכשיר שנקרא מולטי-אפקט לגיטרה.. אם למישהו יש מושג איפה בארה"ב אפשר לקנות כזה מכשיר שיגיד לי.. אתרים,חנויות....זה לא קריטי...לא אכפת לו להזמין מהאינטרנט! חיפשתי בכל האתרים הגדולים ולא מצאתי.. בתודה Anas-Nanas דרך אגב אני רוצה לקנות מולטי של ZOOM עוד לא החלטתי אם אם את ה-GFX 5 או את ה707

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. אתמול התחדשתי ברמקולים של Logitech Z-10. עשיתי סידור חדש של שולחן העבודה וצילמתי. ציוד אודיו: רמקולים: Logitech Z-10, אוזניות Koss UR 40 משודרגות, מגבר בנייה עצמית ל UR40, נגן ה-Cown D2 והאזניות שלו: AKG K414P.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. שלום חברים ברשותי שני רמקולים רצפתיים גדולים KLIPSH KSF 8.5 וטלויזיה חכמה של סמסונג . אני מעוניין בציוד שיאפשר לי חיבור הטלויזיה לרמקולים אך בנוסף גם אפשרות להאזין למוסיקה דרך האינטרנט באמצעות הטלויזיה , סמארטפון ( laptot אם אפשר על-הדרך, אבל לא חייב ). אין לי קליטה של רדיו בבית בגלל בעיות מיסוך קשות, כך שלא יעזור לי חיבור לאנטנה FM/AM . תודה לכל המסייעים

12. Started by o-s-h-r-i,

מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by KoDkOd,

אתם יודעים איפה אפשר למצוא אנט מוצרים כאלה ( ל DJ ) ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by 5TFUX,

אהלן, אני מחפש רמקולים חדשים למחשב שלי, בנוסף אין לי בעיה גם לקנות כרטיס קול. אני מוכן להשקיע גם ברמקולים וגם בכרטיס קול ביחד לא יותר מ-700 שקל. השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים בלבד. לא מעוניין ב5.1, אסתפק ב2.0/2.1 תודה!

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by sbhtkK7,

אם זה מעניין תגיבו, http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-93-portable-headphones-reviewed-pioneer-se-mj71-coloud-colors-added-9-4-11

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by jambo7,

שלום ניסתי למצא תשובה בחיפוש ולא מצאתי יש לי מצלמת אינטרנט לוג'טדק 5000 כאשר אני מצלם את עצמי מנגן הצילום הוא איטי עם קצת דיליי וגם המנגינה נשמעת מאוד איטית עם הדילי של הצילום אני יכול לחיות אך לא עם הדילי של הצליל בזמן ההקלטה אין דיליי ורק כשאני רואה את הסרט מופיע הדליי תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. ובכן, בגלל שכבר כמה ימים שלא היה דיון מעניין מדיי בפורום, החלטתי להעלות דיון קצת "שונה". שאולי יגרום לאנשים להתנסות במשהו חדש. הנה תמונה של המערכת שלי בזמן האזנה: לא, זו לא טעות בתמונה. הכל חשוך, וגם האור שכן יש שם הוא יותר מדיי. לא תאמינו כמה החוויה הויזואלית (או ליתר דיוק חוסר החוויה) משנה את הסאונד. כשאני מאזין למוזיקה ברצינות, זה נעשה בחושך מוחלט. ככה אני "נעלם" מהחדר שלי, ונוחת לי בתוך איזה בר קטן בשנות ה-30 של המאה הקודמת עם מוזיקת הג'אז הפופולארית כל כך, עובד ליבשות אחרות וחווה את הטקסים שלהם עם המוזיקה המאפיינת, ואפילו נכנס לאולמות ענקיים למופעי רוק מדהימים. אני לא יודע עד כמה באמת יקחו את הצעד ויעשו זאת, אך אני ממליץ לכולם לנסות. תפסו ערב רגוע, תאוררו קצת את…

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. כמו בכותרת, הדלקתי את הרמקולים ופתאום הופיעו ציקצוקים מעצבנים. ניתקתי אותם מהכ. קול והציקצוקים נעלמו... כך שזה בודאות הכ. קול. מדובר בAUDIGY2 ZS בן יותר משנתיים... האם ישנו פיתרון לבעיה חוץ מלקנות כ. קול חדש? עריכה - הבעיה ניפתרה ע"י חידוש הדרייבר.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by chenc,

שלום! ברשותי כרטיס קול משולב על הלוח, בעל 3+2 יציאות - 3 מאחורה, 2 מקדימה. כאשר הכרטיס מכוון לפורמט של 6 ערוצים, שלושת היציאות האחרויות הן החיבורים למערכת הרמקולים, ו2 היציאות הקדמיות הן מיקרופון או אוזניות. הבעיה שלי היא, שאני רוצה לחבר עוד מכשיר לכרטיס הקול בכניסה של LineIn - מה שבתצורת 6 ערוצים, לא קיים אצלי בכרטיס קול (שוב - יש רק כניסת מיקרופון מקדימה). עכשיו - האם אוכל לצרף כרטיס קול רגיל ופשוט לחריץ PCI, דרכו לחבר את המכשיר החיצוני לLineIn של כרטיס קול זה - ולשמוע אותו דרך כרטיס הקול הקיים כבר (המשולב)? כלומר האם אפשר לשתף פעולה בין הכרטיסים ולשלשב בין היציאות/כניסות שלהן? או שמא אם אני מחבר לכרטיס אחד - אז רק בו אפשר לשמוע/להתעסק בצורה אחרת...? תודה מראש, לכל מי …

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אני עובר עוד מעט לדירת חדר וחצי לבד, ומתכנן להוריש את האוזניות לאחותי, ולהשתמש סוף סוף בחופשיות ברמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה . מבחינת כרטיס קול, יש לי את ה-CREATIVE Audigy 2 Value, שאני מקווה שהוא יספיק מבחינת ביצועים. בנוגע לרמקולים עצמם, קראתי טיפה בסטיקי, ושם מומלצים ארבעת הרמקולים האלה: SoundStick Harman-Kardon 2.1 העיצוב שלהם נראה פצצתי, ובגלל זה אני נוטה לבחור בהם. אבל בסופו של דבר, האיכות תכריע. Creative I-TRIGUE 3600SE Altec Lansing FX4021 Logitech® Z-2300 אני מקשיב למטאל לרוב, ומגוון פה ושם דברים אחרים. אני לא מתכנן להפציץ מבחינת עוצמת הווליום, אבל שמעתי כמה מערכות שבווליום גבוהה האיכות על הפנים. זה קורה עם אלה שציינתי? איזה מארבעתם הכי יתאים למוסיקה…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. Started by er0101,

בתזמון גרוע לאחר קנית Creative sbs 380 הכרטיס קול realtek בGigabyte GA-7N400-L התחיל לעשות בעיות. בפעם הקודמת שהייתה לי בעיה, זכור לי שהמגעים בחיבורים האחוריים של הכרטיס קול נדפקו והצליל נהרס. לכן חיברתי את הכרטיס קול ליציאות הקדמיות במארז. עכשיו גם מקדימה וגם מאחור יש בעיה. הצליל פשוט מלוכלך. ניסיתי לג'מפר כמו שכתוב במדריך של הלוח אם כדי לחזור ליציאות האחוריות ולא עזר. חיברתי by the book (בערך) את החוטים של היציאות הקדמיות וגם לא עובד. אני לא יכול לחבר את היציאות הקדמיות בדיוק לפי המדריך של הלוח אם כי אין לי כבל שכתוב עליו power ויש לי כבל מיותר שנקרא mic bias. עזרתכם דרושה לפני שאני עוד שניה קונה כרטיס קול!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. שלום לכולם המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בכבל HD ולמגבר סלוני בכבל אופטי SPDIF. כאשר אני צופה בסרטי AC3/5.1 אני רואה את המנורה של DTS נדלקת במגבר ואכן הצליל היקפי: בכל רמקול שומעים צליל אחר, כמו שצריך. כדי שזה יהיה כך הייתי צריך להיכנס להגדרות של המפענחים ולהגדיר להעביר את הצליל "AS IS" ללא עיבוד, אחרת העיבוד מתבצע במחשב ובמגבר לא נדלקת נורת DTS. הבעיה שלי היא במשחקי מחשב, אני לא מבין כיצד ניתן לגרום למשחק לעבוד בצורה של צליל היקפי, למשל המשחק Driver San Francisco , הייתי מאוד שמח לו יכלתי לשחק בו ב- 5.1. האם אפשרי דבר כזה? תודה רבה, חגי.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by EXE25,

קיבלתי מחשב נוסף. במחשב הזה הסאונד מעוות. שומעים דיבור מעוות כמו שמעוותים קול לאדם שמתראיין ברדיו ולא רוצה להזדהות. אני שומע דרך אוזניות שבמחשב אחר שומעים איתן מצוין. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by Grihan,

יש לי את אוזנית הUSB מדגם Gamecom 780 של Platronics. אני מרוצה מאוד מהאוזניות, אבל אני מרגיש שעוצמת הקול גבוהה מדי - אני צריך להוריד ממש את העוצמה בWindows. למשל בשיר הזה אני שומע ברור כשעוצמת הקול בYoutube על כ50% ועוצמת הקול בWindows על אפס.יש איזושהי דרך להוריד את העוצמה לרמות סבירות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ronnie,

אני משתמש בתוכנה MEDIA PORTAL אך כאשר אני צופה ב-TV אני שומע צליל כפול, ואם אני מבצע הקלטה אז ב-PLAYBACK זה נשמע בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.