אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
עם עדיפות לצפון ולמרכז (תל אביב). במחירי סביר (נגיד עד איזור ה 350 ש"ח). חשבתי על לחקות עד שיהיה לי גישה לחו"ל לקנות אותם ב 50$ אבל אני מוכן לשלם עוד 100 ש"ח בשביל לא לחקות 3 חודשים ובעיקר בשביל אחריות בארץ... מי שיודע איפה אפשר לקנות אני אשמח, ואם יש לו מספר טלפון של החנות אפילו יותר טוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מס' ימים מינידיסק mz-r701, אני מנסה להקליט שירים דרך ה- USB. יש למישהו מושג איך להעביר גם את שם השיר המוקלט אוטומטית? (לא מדובר בהעברת שירי mp3 אלא בהקלטה). ועוד משהו: למה המינידיסק הזה, למרות שאינו NetMD כל כך יקר? האם הוא שווה את המחיר? כי אני כבר שוקל להחזירו לחנות.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
http://www.pvmp3.info/reviews.php?id=0006
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך את האוזניות לנגן archos gmini400 אני שומע בעיקר באוטובוס ורוצה שזה לא יפריע לי בנסיעה אלו נסיעות ארוכות שאני רוצה לישון אוזניות שלא נכנסות לאוזן אבל אם אפשר שיהיה בהם בקר ששולט על הקול וכמה שיותר איכותיות ,אני שומע הכל אבל בעיקר פסיכודאלי\טראנס.... התקציב 200 ש"ח +- תודה
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, שבוע שעבר התחדשתי ב-receiver חדש של Pioneer VSX-519V-S/-K, ובמערכת 5 רמקולים + SUB של Tannoy - תענוג. אני מחבר את ה-PS3 אל הרסיבר בכבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה - גם בכבל HDMI - מועבר גם תמונה וגם סאונד. כשאני מחבר מהלטפופ (סטודיו 15 של דל) אל הרסיבר באותו כבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה (שוב - אותו כבל), יש תמונה, אך אין סאונד. במחשב נראה שהוא קולט את החיבור, והוא אף עושה output של המוזיקה דרך HDMI audio output, ואף מראה כאילו הוא מנגן משהו, רק שלא שומעים כלום מהרמקולים. ניסיתי לנתק את הכבל מהרסיבר אל הטלוויזה, כלומר שרק הלפטופ יהיה מחובר אל הרסיבר - והפלא הוא שיש סאונד! ברגע שמחברים את הרסיבר אל הטלוויזה, מופיעה התמונה, אך הסאונד נפסק. מאוד מוזר, לא ברור למה... ד…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS5: http://www.giga-byte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2766&ProductName=GA-X48-DS5 יש לו יציאות SPDIF OUT כאופטי וכ COAX מובנה על הלוח ועוד חיבור פנימי ל IN עם פאנל אחורי נוסף. חיברתי לו כניסה אופטית שהייתה ברשותי מלוח אחר ( DFI LANPARTY SLI-DR) בסדר הבא מלמעלה למטה: אדום, לבן, ירוק. תמונה של הקונקטור הזה מצורפת. חיברתי בעזרת כבל אופטי (שתמונתו מצורפת) מממיר ה yes שהמודל שלו הוא 3100SV לכניסה שחיברתי. בדקתי באפשרויות של הדרייבר איך אני יכל לשמוע את הכניסה הזו ועד לרגע זה לא ממש הצלחתי. כמו כן ניסיתי לחבר את יציאת ה COAX של המחשב לטלויזיה(גם כן כניסת COAX) בעזרת כבל RCA וגם לא שמעתי…
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים טובים למחשב לצורך עריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס ונגינה עם מקלדת שליטה.... האם לדעתכם Altec Lansing VS4621 - 2.1 יספיקו לי והאם הם טובים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי ממיר HD של הוט,ורציתי לחבר אותו למסך המחשב שברשותי, LG W2242T. אפילו קניתי כבל HDMI לDVI,כיוון שהוט לא מספקים כבר כזה,ובמסך אין כניסת HDMI. אבל מה?כשאני מחבר את הממיר,כתוב לי "OUT OF RANGE"ואני לא קולט ווידאו. אני יודע שהממיר עובד,כי הוא מחובר בנפרד לרמקולים=ואני יכול לשמוע את הסאונד. הוט לא עוזרים,כי הם "לא תומכים בDVI". מה אני אמור לעשות? תודה,בעז
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי אנשים , אני מחפש נגן mp3 , לצבא... 5gb ומעלה מסך צבעוני וגם שהסוללה תחזיק הרבה. זה הכל פחות או יותר , התקציב 1700 ש"ח , גמיש... אפשר קצת למעלה .. רצוי כמה שפחות. מבקש המלצות , וסיבות תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות נגן mp3 שנראה לי דיי נחמד , ויש לו המון תכונות וקיבלות ענקית של זיכרון 40G למרות שהוא לא ציבעוני הוא דיי טוב בשבילי. רציתי לדעת מהם שלבי הפיכת הממשק לעברית באופן כללי בנגנים. ואיך אפשר לדעת אם ניתן לעשות עיברות גם בנגן המדובר. הנגן נקרא : X's Drive VP3320 http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 אתר היצרן: http://www.vosonic.com/index.php?php_mode=spec&php_itemid=34 לא לפחד לפרט...
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שישמשו אותי לשמיעת מוזיקה , סרטים ומשחקים בעקרון אני רוצה 5.1 אבל התקציב לא הכי מאפשר , לכן רציתי חוות דעת על רמקולים 5.1 אלו שהם ממש זולים http://skypc.co.il/pl_product~4280101~11~0.htm אם אלו לא מתאימים אני אתפשר על 2.1 .. חשוב מאוד שיהיה סאב וופר וגם מאוד חשוב לי שיוכלו לנגן ממש ממש חזק כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות קשת להאזנה באוטובוס/רכבת בעיקר תקציב 200-350 (כן אני יודע שזה תקציב די רחב אבל העיקר שהאוזניות יהיו שוות את המחיר) דגש קטןבבחירה: אני אוהב לשמוע מוזיקת מטאל בעיקר ומה שאני שונא בcx 300 שלי זה שהצלילים נבלעים אחד בתוך השני ובווליום גבוה והטראבל צורם ומכאיב באוזן תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוזניות PX100 שמתי לב שבמוזיקה עם באסים יש צליל מוזר בצד השמאלי הייתי חייב לבדוק את העניין והודרתי תוכנה שמאפשר בדיקה בתדרים מסויימים בצד הימני אין שום בעיות ואילו בצד השמאלי יש רעש של "טיקים" כאילו ורמקול שבתוך קרוע או משהו... מה לעשות? :-\
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי DVD עם חיבור USB אליו אני מחברת DOK עם הסרט. במחשב, הכתוביות הן בגודל מצוין, אבל ברגע שזה עובר לטלוויזיה הכתוביות בגודל שאפילו עם ראייה 6\6 קשה לראות. מה יכולה להיות הסיבה? יש פתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים עם סאבופר משהו בסיסי לא יקר מידי וחשוב שיהיה שקע לאוזניות כי לא בא לי לחבר לUSB של המחשב זה ממש לא יהיה לי נוח. בבקשה תנו לי לינק מפנדס על דגם שאתם ממליצים , תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. איזו מודיפיקציה חשמלית אני צריך לעשות במידה ואני מעוניין לחבר רמקולים של מחשב לרכב? (נניח לצורך העניין Z5500 שניתן למצוא במחיר מציאה היום). מה אני מרוויח מה אני מפסיד? זה נשמע על פניו כפתרון יעיל כיוון שקיים מגבר מובנה סאב לא רע ואיכות לא רעה במחיר נחמד שלמיטב הבנתי מהפורום לא ניתן להוציא מערכת מי יודע מה במחיר הנ"ל (בסביבות ה 1200-1300..) אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התפנה לי חדר בבית ואני רוצה לעשות סוג של חדר קולנוע וסוני. חשבתי על טלוויזיה הזאת: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=987991 ומקרן קול של שיאומי או משהו כזה החדר נמצא בגג מכיוון שלא נראה לי שיש זורע של 90 מעלות וזה לא כדאי לראות דרך מרפסת, ומקרן בחדר הזה די קטן חשבתי על עגלה מסיבית או פשוט לעשות מתקן תלייה בגג ומתקן תלייה בחדר. למישהו יש ריעון משהו אחר מה כדאי המלצות
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בס"ד שלום לכולם!! מאוד מתלבט מה לקנות האם את iriver h320 או את iaudio x5l את השוני בינהם באופן כללי אני יודע אני מחפש לדעת הבדלים יותר עקרוניים בינהם .... למשל : א) מה זה Iriver juckbox ......... מה זה אומר ? האם יש את זה גם ל iaudio ??? ב) האם ב- iaudio ה usb to go מגלה כל נגן או disk on key מהסוג שלא צרכים כל התקנה שמחברים אותם למחשב ? ג) היתי בבאג גבעתיים והם חיברו ל iaudio את ה disk on key שלי מסוג lg-stick-256m וזה לא זיהה אותו ..... מה אתם יודעים על זה ? המוכר יותר חשב שיש בעיה במכשיר שלו תודה רבה לכולם ! שי!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך בגודל 37 אינצ לצורך צפייה באיכות גבוהה בטלויזיה וכמו מסך שאני יוכל לחבר בקלות למחשב ולשחק משחקים (יש לי מחשב גיימינג ב 20 אלף שקל) הדגש שלי הוא על איכות של התמונה מאוד גבוהה חדות של התמונה ....אני לא מבין בזה ככה שרציתי להתייעץ פה התקציב הוא עד 4 אלף שקל אמרו לי שזה תקציב מספיק בשביל לקנות טלויזיה ברמה גבוהה
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תמליצו לי על הרמקולים הכי איכותיים וטובים עד 400 שח בערך... (רצוי 4.1 או 5.1 אם אפשר, אבל שיהיה איכותי)
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-