אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מתעניין ברכישת רמקולים 2.1 (כנראה). מישהו מכיר חנות שיש להם מבחר גדול של רמקולים מהדגמים העדכניים ביותר אשר מאפשרים לשמוע לפני הקנייה? אני מתכוון לרמקולים של: Altec Lansing Logitech Creative תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני טס לאמריקה לנופש ואני מעוניין לקנות שם נגן עד 250$ (ולא אין לי דולר יותר לבזבז) השימוש הוא בעיקר לטיולים ונסיעות ארוכות 5GB בהחלט מספיקים לי ולפי מה שהבנתי בקטגוריה הזו יש את הH-10 או את האייפוד מיני אין לי חיבה רבה מדי לאפל אבל אולי יש עוד נגנים בקטגוריה הזו שלא ידעתי עליהם ומהווים שיקול רציני בתודה דוד
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מפצל/בורר לרמקולים. יציאה אחת ימין/שמאל מהמגבר (שמיועדת לסט רמקולים אחד) ולפצל אותה לשלוש יציאות ימין/שמאל (לשלושה סטים של רמקולים) צריך להוסיף נגדים כל שהם או שפשוט מפצלים בהלחמה רגילה? זה יפגע במגבר? (אני מתחבר על יציאת רמקול B) אני לא רוצה נפילה בסאונד או בעוצמה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל יום בממוצע יש פה שאלה של "איזה רמקולים 2.1 לקנות" וכולם קופצים שהATP טובים למחיר שלהם, בלה בלה בלה.... אולי תעשו הודעה "דביקה" שכתוב בה פשוט "רוצה רמקולים 2.1 - תעשה חיפוש בפורום" או משהו כזה. הייתי כותב בנושא "רוצה רמקולים 2.1 תקנה ATP" אבל זה יהיה כמו פרסום... אז... בלי שום קשר לאיכות הרמקולים כי גם ככה אני לא מכיר אותם אישית,זה פשוט ניראה לי מטופש כל הנושא
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל את זן touch לפני שבוע שבועיים אבל אני יקבל אותו רק בפסח עוד שבוע מארצות הברית עכשיו רציתי לדעת האם עדיין הוא הנגן שהכי שווה קנייה ב220 דולר טופ ,האם יצא משהו חדש שעדיף לקנות או שיש נגן שהוא פשוט יותר טוב? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי סט של 5.1 ( אחוריים קידמיים סנטר וופר) המערכת מצויידת במגבר פינימי עם כל הכניסות והיציאות על הסאב וופר . עכשיו יש אצלי כרטיס קול 6 ערוצים בסיסי על הלוח ואני יודע שיש שיטה להפוך את הכניסות ליציאות או משהו בסיגנון כדי לחבר את כל הרמקולים לסראונד, יש לציין שהלוח מבוסס NFORCE 2 ויש את האפשרויות הסאונד של NVIDIA..מישהו יכול לעזור ? אם צריך לקנו מפצלים או מתאמים ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש משיהו שבאמת יכול להגיד לי מה ההבדל בין Altec Lansing ATP3 ל Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK ולמה כדאי להשקיע בAltec Lansing ATP3 שווים עוד 160 ש"ח? אני ארגיש הבדל באיכות הסואנד של סרט למשל?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב nerovision Express 3 , אני מנסה "ללכוד" - capture עם התוכנה הזאת אך היא לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזיה שלי , כרטיס הטלוויזיה שלי הוא תקין לחלוטין , עם WINDVR הכל עובד חלק. (הסיבה שאני רוצה להשתמש דווקא nerovision Express 3 היא לא סתם בשביל ללכוד וידאו אלא לצרוב אותו בזמן אמת ל DVD .) אין לי מושג מדוע התוכנה לא מצליחה לתקשר עם כרטיס הטלווזייה . עניין חשוב הוא שהאופצייה של video device properties לא אקטיבית הבעייה הזאת מופיעה בתמונה כאשר האיזור הבעייתי מוקף בעיגול ,אם מישהו יודע מה הבעייה ? למה זה קורה או איך להופך את video device properties לאקטיבי ..... ,אנא שייתן עזרה , לדעתי אם החלק של video device properties יהיה אקטיבי אני כבר יסדר את ההגדרות כמ…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
ראיתי את האוזניות ER6i, שעולות בסביבות המאה דולר.. משהו מכיר אותן ויכול לתת חוות דעת?? שוות את המחיר שלהן?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
האם צריך דיסקים/תוכנות מיוחדות כדי לשמוע ברמקולים 5.1??? יש לי כרטיס קול creative soundblaster live 5.1
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי 520 ש"ח, וחשבתי לקנות לעצמי נגן MP3 עם זיכרון FLASH או כונן קשיח (אם אפשר בתחום התצקציב). איזה נגן הכי טוב ומומלץ לקנות בתקציב שציינתי? דרך אגב, הנגן לא מיועד לשום פעילויות... כמו ספורט...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול של קריאטיב 5.1 לייב ואני יכול להשיג את ה- 2 ZS בזול ורציתי לשאול האם ברמקולים שלי: לוג'יטק Z-640 יהיה הבדל במוזיקה או משחקים? תודה לעוזרים... נועם
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר zen touch וקראתי באיזה בנטאקשן שאפשר לכוון שעור מעורר במכשיר עם איזה שיר!חרשתי תמכשיר ולא מצאתי בגרוש איך עושים את זה!עם משהו יסביר לי ממש יעזור לי! נ.ב. מה בקשר לעברית למכשיר?משהו יודע? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-----------ערכתי------------- שלום, קוראים לי נדב. לאחר עזרה רבה שקיבלתי פה מחברי הפורום (שאתם יכולים לראות למטה) קיבלתי שתי הצעות ספציפיות לאוזניות לצרכים שלי. שתיהן נראות לי מצויין אבל יש לי כמה התלבטויות ביניהם. דבר ראשון המחיר, אני לא יודע בדיוק כמה גבוה ההפרש ביניהם אבל יש לי תקציב נמוך ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. דבר שני הספוג המבודד, באתר של סנהייסר כתוב על הPX-100 שהם פתוחות ועל הPX-200 שהם סגורות, אני לא רוצה שישמעו כל רשרוש שמישהו מדבר מבחוץ, השאלה היא באמת מה ההבדל בבידור הצליל מבחוץ. בבקשה כל מי שיש לו אחת מהן או שהוא שמע בהם או מכיר שייתן חוות דעת עליהן. בברכה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשחיברתי את המיני שלי למחשב הוא פתח לי או יצר לי כונן נוסף g והופיעו לי שם תיקיות של notes מה זה צריך להיות? :
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מגבר ONKYO TX-82 שלא תומך 5.1 אני שומע מוזיקה, לא ממש רואה סרטים או משחק משחקים. (למען האמת יש לי זלמן 5.1 בשביל זה) והוא רוצה לתת לי מגבר של קנווד לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא מאחד החדשים... תומך פרו-לוג'יק 2 ו-DTS ו-AC3 וכמובן 5.1 אהה בנתיים יש לי 2 רמקולים אולי אני יקנה מערכת רמקולים 5.1 ככה משהו נחמד לא מפוצץ יש לי כרגע 2 רמקולים JBL TLX-6
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800SE ויש עליו SPDIF קואקסי. כשחיברתי אליו את ה- Z-680 הם לא קיבלו שום אות... מה אני אמור לעשות? איפה מגדירים? נדמה לי זה SPDIF OUT זה אומר משו? P: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן התכונות שאני מחפש הן: קטן יפה איכותי בלי יותר מדי גימיקים שאין בהם שימוש זכרון גדול יחסית והכי חשוב נוח וקל הנגנים שאני מצאתי הם: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48682&item=5766186754&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48686&item=5765975993&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48683&item=5765316934&rd=1 ה ARCHOS AV420 נראה לי הכי מתאים איזה דגמים אתה ממליצים כמובן שלא דווקא מהדגמים האלה יום טוב ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של בין 750 ל 1500 ש"ח עכשיו אני לא יודע האם לקנות פלאש דיסק או דיסק קשיח מבחינת מקום אני מעדיף שיהיה ג'יגה ומעלה איזה נגן כדאי לי לקנות ואיפה? האם בארץ או בארה"ב כאשר ישלחו לי אותו בדואר? מה יותר משתלם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי לשאול כמה דברים מעניינים בקשר לכרטיס קול הזה...שאלות כמו האם ב www.ksp.co.il הם עשו טעות כי רשום שם CREATIVE Audigy NX ולא CREATIVE Audigy 2 NX אז רציתי פשוט לשאול האם זה באמת CREATIVE Audigy 2 NX מה שמוכרים בKSP כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום "CREATIVE Audigy NX"....לא נראה לי שיש כזה בכלל...יכול להיות שהם פשוט לא הוסיפו "2" אבל מצד שני הם גם מוכרים אותו בדיי זול...ועוד שאלה...האם יש הבדל משמעותי בין CREATIVE Audigy NX ל Audigy 2 ZS ? ושאלה אחרונה...האם בשתיי הכרטיסים האלה יש כניסת MIDI ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שני המוצרים הנ"ל עולים 550 שקל. קראתי את הביקורת על הסאן דיסק שמישהו מהפורום עשה באמת עזרה לי על מה אתם ממליצים ללכת? האם מישהו יודע על הבדלים טכניים ביין 2 הנגנים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדלקתי על ה-ipod mini אבל החסרון העיקרי מבחינתי שאין לו רדיו מובנה. ראיתי שיש ל-ipod הרבה מוצרים נילווים (ואפילו משדרי FM) אך לא מצאתי רדיו מישהו מכיר תוספת רדיו (בפרט שניתן להשיג בארץ..)
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חבר שלי מעונין ברכישת נגן MP3 ועדין מתלבט. האם משהו יכול להמליץ על חנות רצינית עם מבחר? משהו דומה להנדי בתל-אביב. או שהוא יאלץ לנסוע לתא בכל זאת המון תודה מראש על הטיפ לכל הצפונים שבכם
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-