עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי SB live value 24bit 7.1 רמקולים אנלוגים 5.1 (5 קטנים וסאסמגבר) התוכנה של קריאטיב (הדי ישנה) לא מסתדרת עם הדריברים של ויסטה לSB ולא מצליחה לעשות BR (ככה שאין לי באס) אני מחפש תוכנה אלטרנטיבית שתעשה את זה מישהו מכיר?, יודע? ורצוי כזאת שתעבוד על 64ביט

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by Swed,

אני קונה שבוע הבא מסך חדש. ואני צריך כרטיס טלויזיה עד 350 שקל כדי שאני יוכל לראות טלויזיה בחדר במסך מה אתם ממליצים אני לא מבין בזה עדיפות לחנות סקאי פיסי משם נקנה המסך

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by idani1983,

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=407895&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation מה דעתכם על הנגן הבא? הם הוא טוב?ץ ואלי מישהו יודע אן צריך לשנות את הפורמט של הסרטים או שפשוט מעבירם אליו את הסרטים וניתן לראות אותם? תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  4. אז ככה.. אני קונה עוד חדוש ת'רמקולים Cerwin Vega E712 שהם 300 RMS... ויש לי כרגע זוג רצפתי של פיוניר 80W... אני לא כל כך מבין בעסק ... מישהו יכול להמליץ לי איזה מגבר אני צריך? בסביבות ה3000 שקל... שיחזיק לי את כולם כמו גדול... ויוציא מהם את המקסימום [ואולי סנטר עצבני בהמשך] אם אפשר עזרה אני ישמח\ המלצות על רמקולים אחרים..

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  5. לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. עשיתי סוג של פירמוט לכל הקודקים, ועכשיו אין לי סראונד. נראה לי שהסאונד סתם משוכפל בכל הרמקולים, בכל מקרה נדמה לי שזה לא נשמע כמו שצריך. יש לי Z-5500 ו- Xtreme Music, ב- Audio Console אני על Entertainment ועל 5.1, אז לא נראה לי שזה העניין. אני חושב שזה משהו עם ה- AC3 Filter, ניסיתי לשחק שם בהגדרות אבל לא עזר... לא נגעתי בזה מאז הסטאפ הראשוני, מישהו זוכר אולי?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by llivny,

חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל HDMI, את הרסיבר חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI. חשוב לציין שיש לי עוד מסך 22" שמחובר ישירות למחשב. כשאני מכבה את הרסיבר המחשב קולט שהטלויזיה "מנותקת" וישר מעביר את כל התצוגה למסך הקטן וזה מעצבן כל פעם לסדר את ההגדרות מחדש. חשבתי שאולי אני אוכל להשאיר את הרסיבר דלוק כל הזמן למרות שניראה לי שזה יקצר את חייו אז אולי זה לא רעיון טוב...... בנוסף גם כשאני מכבה את הטלויזיה (מהשלט ומהכפתור עצמו) זה כאליו שניתקתי את הטלויזיה מהמחשב ואני חייב לכבות את הטלויזיה בלילה כי זה מפריע לי לישון (עם אור של 22" אפשר להסתדר אבל לא של 37"). יש משהו שאני יכול לעשות??????? נ.ב טלויזיה PANASONIC 37 לא זוכר דגם מדויק, ורסיבר ONKYO TX-SR 607 תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by ברק2000,

האם כדאי לקנות כרטיס קול בשביל harman kardon soundstick 2? בשביל משחקים, שירים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי: http://desmond.imageshack.us/Himg833/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg171/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg220/sc ... res=medium רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים . תודה רבה מראש לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by rjjb7,

יש ברשותי את הדברים הבאים: - 2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת פנימית כשאחד מהם מחובר לאינטרנט חיצוני בראוטר. - 2 מערכות סטריאו כאשר כל מערכת מחוברת למחשב אחר. - לכל מערכת סטריאו מחוברים 4 רמקולים כאשר בכל חיבור אחורי במערכת של רמקולים מלופפים 2 רמקולים (2X2 = 4) - וכעת, נוספו לי עוד 5 רמקולים קטנים של מערכת קולנוע ביתי VERTEX + סאב וופר כאשר כל אלה בלי חוטים כלשהם אלא רק הרמקולים+ סאב בעצמם. - כל אחד מחמשת הרמקולים החדשים ממוקמים באיזור אחר בחדר וכך גם הסאב. שאלתי היא: מה היא הדרך הכי טובה לחבר את חמשת הרמקולים החדשים והסאב לשאר אמצעי השמע כך שאשמע בצורה הכי טובה ואיכותית בהכי פחות כסף לתופסות כלשהם לפריטים שיש ברשותי (פריטים בסגנון של סוויץ' למערכות / מגבר חיצוני / חוטים לר…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  11. יש לי מערכת קולנוע ביתית שהמגבר שלה התקלקל (נותן הודעת תקלה כשמדליקים אותו, ולא מגיב לכלום), לקחתי אותו לסוני והם רוצים 1000¤+ לתיקון. מישהו מכיר מעבדות אחרות שיודעות לתקן מוצרים כאלו? תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. זהו הכרטיס שמגיע עם הרבה מלוחות האם של ASUS. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. אז ככה הייתי היום בשזר וקניתי כבל של חיבור דיוידי למחשב בישביל סאונד(לדיוידי מחוברת מערכת 5.1) אז ככה הכבל הוא מצד אחד מתחבר ל מחשב לכרטיס קול ובצד השני הוא מתחבר לדיוידי שתי בננות אחת אדמוה ואחת לבנה וזה באמת הבננות שיש מאחורי הדיוידי הם כזה אחת מעל השניה הצהובה בכלל במקום אחר אז ככה חיברתי הכל טוב ויפה אבל לא שומעים סאונד מהרמקולים אז למה זה ? מה עשיתי לא טוב ? יש משו לא מוגדר אולי ? אגב הרמקולים מחוברים לדיוידי בחיבור חוטים חשופים כאלה שמכניסים לתוך מפרצים שיש על הדיוידי אם אתם יודעים מה זה ואתם יכולים לעזור אז תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…

15. Started by wow,

1 מה יש ב-340 שאין ב-140 2 מה נותן לי המסך LCD שיש בדגם החדש 3 האם ב-340 יש שלט עם מסך כמו ב-140

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by MDK,

לאחר שחיפשתי בחיפוש בפורום ולא מצאתי אני פונה אליכם בשאלה בדקתי בהגדרות של הנגן והאפשרות של הצגה מסומנת בV אבל מה? איזה קבצים צריך כדי לראות את המילים על המסך?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.

18. Started by asdasdasd,

אני צריך רסיבר יד שניה למחשב והוצע לי רסיבר של חברת ROTEL יישן ..... איך הם ? אמינים איכותיים ? זה רסיבר בן 13 שנה.. 350 ש"ח תודה.

19. Started by Dimer,

לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by זקן ארציאלי,

שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ראשונים שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com בהצלחה (-: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. הבנתי שCREATIVE הכי טובים בכרטיסי קול.. תנו לי הצעות לכרטיס קול חדש אני מרכיב מחשב.. ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעלה מחיר סביר... ! ושיהיה איכות שמיעה אדירה למשחקים תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  22. אז ככה אני רוצה להוסיף ל CARPC שלי כרטיס קול. המטרה איכות ועוד איכות בלבד! מה ברכב? 1 סאב וופר סט קומפוננט קדמי עכשיו לכמה שאלות, לפי הדרישות לפי מה שיצא לי לקרוא, כרטיס קול חיצוני (USB\FIREWIRE) נחשבים ליותר איכותיים ובעלי SIGNAL TO NOSIE נמוך וטוב יותר מכרטיס PCI. החסרון היחיד זה השימוש הרבה במשאבי מערכת. האם מידע זה נכון? עכשיו לדרישות: חשוב שיהיה תמיכה ב ASIO. חשוב שיהיה תמויכה בתוכנה שהולכת לנהל את הכרטיס לרבות חיתוכים, time alignment, ועוד היא KX PROJECT רצוי מעל 5V ביציאות יתרון קל לכרטיסים בעלי יציאות RCA ולא יציאות רגילות. אשמח לקבל המצלות, כרטיסים מומלצים, וכיוונים כללים לבחירת הכרטיס שלי. התקציב פחות או יותר משתנה בכללי עד 1000 ש"ח למרות שהבנתי שה Audigy 2 עובד…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by D-M-X,

כמה בערך יעלה נגן MP3 מבוסס פלאש של 256 מגה או 512 בתאילנד? חבר שלי נוסע וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי ואל תציעו לי את המובו או את האייריבר אני רוצה אחד שעולה 350 שח בארף ל256 מגה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by scylla,

מישהו יכול לעזור, האם הסט טוב למוזיקה? ובכלל עד כמה הסט מוצלח? ידוע לי שבמוזיקה עדיף 2.1 אבל אני רוצה גם למשחקים ולסרטים.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים