אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? מישהו יכול לייעץ לי כי אני לא רוצה לנתק את הבטרייה אני חושב שזה יפגע בהרד דיסק. למישהו יש רעיון או משהו? זה ממש מלחיץ!
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא מתכון להצית עוד דיון בסגנון IPOD VS IRIVER. רק רציתי לדעת משהו. שמתי לב שאתם ממליצים על כל הנגנים חוץ מאייפוד. אחד הסיבות לכך היא שאייפוד מגיע עם הכי מעט אפשרויות ובאנדל דל. מקובל. אבל אתם גם טוענים שאייפוד הוא הנגן הגרוע ביותר מבחינת איכות סאונד. למישהו יש הוכחה לכך או או שאתם טוענים זאת בגלל שנאתכם לאייפוד?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
חשבתי על LOGITECH Z5500 איך הם ? יש לי LCD 32 אינץ בחדר אפשר לחבר אליה והכל ? האם הרמקולים האלה טובים או שיש משהו עדיף מבית CREATIVE וכו' ?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי בחיפוש בפורום ולא מצאתי אני פונה אליכם בשאלה בדקתי בהגדרות של הנגן והאפשרות של הצגה מסומנת בV אבל מה? איזה קבצים צריך כדי לראות את המילים על המסך?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מחשב מסך לשימושים האלה בעיקר.. גם כדורגל/כדורסל משחקים וכדומה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום פורום חומרה ותוכנה - אני מקווה שתוכלו לעזור לי יש לי מקרופון פשוט שחיברתי אותו לחריץ האדום (לאיפה שצריך לחבר,נכון?) ואני יכול להקליט איתו ברשמקול , אבל אני לא מצליח להפעיל אותו במשחקים ... , אני משחק בSCCT ואם אני רוצה להשתמש במקרופון במשחק אז אני צריך להיכנס לvoice setup ואז המחשב בודק את חומרת הקול שיש - אבל בסוף הוא תמיד עושה לי את הבעיה הזאת: http://img248.echo.cx/my.php?image=18em1.jpg בבקשה משהו יכול להגיד לי מה לעשות? יש לי כרטיס קול מובנה שקוראים לו sound max תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן עם רדיו בטווח מחיר של עד 400 ש"ח מה הנקודות החשובות בנגנים ? והאם יש איזשהו מוצר עדיף. שרון
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, להורי אין ממש כסף עכשיו ל-dvd אז חשבתי לקחת על עצמי ולעשות להם הפתעה ליום נישואים ולקנות להם (איזה ילד טב אני ;D) אך גם לי אין ממש כסף אז חשבת ללכת על משהו זול וטוב שעולה גג 300 שח' אך אני לא ממש מבין בדברים האלו ורציתי קצת עזרה... חשוב שהdvd יקרא את הפורמטים הבאים: svcd divx xvid ... חבר שלי קנה ממזמן אחד ב-200 עם אפשרות להגדיל את המסך במידה והסרט חצי מסך,אם תוכלו למצוא אחד שעושה את זה אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה ואני מקווה שתעזרו לי מהר כי עוד 20 יום יש להם את היום נישואים.. תודה!!! כמובן שאפשר להעלות את המחיר אבל לא כל כך הרבה... תודה רבה רבה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר, התנסה ברמקולים למחשב SONIC GEAR EVO3? האם זו מערכת כדאית? הם רמקולים 2.1, אני דווקא חשבתי על 5.1, רבל קיבלתי אחד כזו - כדאי לי לבדוק החלפה? תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לאחותי בקרוב יש יומלדת, והבנתי שהיא דיי מעוניינת באוזניות קצת יותר איכותיות מכל הזבל שיש לכולם בדרך כלל. התקציב הוא בסביבות ה100 ש"ח, הוא קצת גמיש. אחותי לא אודיופילית, היא רק רוצה אוזניות שיוכלו להשמיע בצורה סבירה ונעימה, משהו שייתן תמורה למחיר, ושהיא תוכל להרגיש בהבדל באיכות בין האוזניות הקטנות שמקבלים מתנה לבין האוזניות שאני אקנה לה. מחכה להמלצות :-)
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! ישנם אוספים של קבצי סאונד באיכות גבוהה, בהם הקלטות של כלים שונים, כדוגמת תופים, חצוצרות, וכלים נוספים המכסים תווחי תדרים שונים. כל המטרה של האוספים האלה היא לבדוק מערכות סאונד. מהיכן אני יכול להשיג/לקנות אוספים אלו ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי נוסע עוד מעט לארה''ב ואני רוצה לבקש ממנו כרטיס קול יש לי כרגע אוזניות של סנהייזר HD 415 ואני מחפש כרטיס קול תואם.. חשבתי על זה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8014926&type=product&productCategoryId=cat01053&id=1156203598151 הכרטיס מיועד אך ורק למוזיקה לא לשום דבר אחר תקציב עד 100 דולר בערך.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שבת שלום. אם אני קונה די וי די שיש לו יצאת HDMI וגם לטלוויזיה שלי יש אני יכול לחבר אותם ולצפות בסרטים באיכות HD? האם גם הסרטים צריכים להיות באיכות HD?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי זוג רמקולים רצפתיים של jbl e-80 התקציב שלי עד 2500 ש"ח השימוש בעיקר למוזיקה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לצרוב מספר קבצי AVI למדיית DVD-R ולצפות בסרטונים במכשיר DVD שולחני (פיוניר DV-355). מה אני צריך לעשות בשביל זה? כל נסיונות הצריבה שעשיתי עם נרו לא פעלו (ה-DVD לא מזהה את הדיסק או את הקבצים שעליו). תודה מראש וסליחה מראש עם הת'רד לא שייך לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים - התקציב שלי עד 200. חשבתי על הרמקולים האלו creative sbs a-300 . איך הם ? יש לכן המלצות לרמקולים טובים זולים יותר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה של האודיו התקנתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח, ואפילו הורדתי מהאתר של אסוס דרייברים שום דבר לא עובד תמונה של האודיו אחרי התקנת הדרייבר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שיגבירו נגן MP3 עם אופציה אולי גם לחבר אותם למחשב, הרעיון הוא שיהיו לי רמקולים נורמליים במדור בצבא . חשבתי לקנות Creative M2600 או משהו כזה, אבל אז נזכרתי שמדובר ברמקולים 2.1, אני לא בטוח איךם זה נראה בפועל, אבל אם אני מבין נכון - זה אומר שהבאס אמור להגיע בכבל נפרד מהבננה של L/R , לא ? כלומר - ייתכן שאלו רמקולים שנועדו למחשב עם יציאה אחת ל L/R ועוד יציאה ל Sub/Center , ובנגן MP3 מה לעשות ... יש רק L/R. בקיצור , השאלה היא האם הדאגה שלי הוא מוצדקת ? האם רמקולים ב2.1 דורשים שני פורטים כדי לנגן את כל הטווחים ? או שאני סתם מבולבל בגלל המערכת 5.1 שלי שיש לה 3 כבלים? ועל הדרך - , JBL Inspire M2600/ AL vs2421 /Logitech 240 ,eacan מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות למיני דיסק שלי לפי מה שקראתי בפורום האוזניות המומלצות הן סוני EX 71 / MDR888 או MX500/400 א. יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? ב. איזה עדיפות בינהן (גם מבחינת עלות) ג. יש בארץ מקום בו ניתן לקנות אותם???? ומה ההבל בין סוני 51 ל 71?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום המרחק בין המחשב למגבר הוא 7 מטר. המגבר והרמקולים חדשים ואיכותיים מאוד (מעל 10000 ש"ח) האם יש כבל אופטי באורך כזה ? אם כן, איפה אפשר לקנות ? אם לא, האם כבל קאוקסלי איכותי יהיה טוב, ואיפה אפשר למצוא כבל באורך כזה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אם אני צורב משו בפורמט ATRAC הזה של סוני, אז אני לא יכול להשמיע את זה אחרי זה בדיסקמנים/מערכות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי Z4i וחיברתי אותם לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי (GB 965P-S3) רציתי לשאול אם כרטיס קול בנפרד מהלוח אם יוכל לשפר לי את איכות השמיעה של מוזיקה / סרטים ברמקולים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש המלצות? חשוב שיהיה נוח,ושהמיקרופון יהיה באיכות טובה. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-