עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shibby15,

אני מחפש משדר שכזה. ברור לי לחלוטין שאני לא מקבל איכות בשמיים אבל עדייף לשמוע את המוזיקה שלי באיכות מעפנה מאשר מוזיקה של אחרים באיכות לא הרבה יותר טובה. יש המלצות מדברים שהתנסיתים איתם או שמעתים דברים טובים?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. יש לי שאלה. חשבתי על זה, האם אפשר לחבר לכרטיס טלווזיה (בעל כניסת RCAX3) את הסוני פלייסטיישן 2 שלי? ולראות את התמונה במסך של המחשב. (שיוצא בHDMI/DVI) אשמח אם תענו לי אורי. וד"א. איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ בכל טווח מחירים. איכות הכי קרובה לשידור טלוויזיה רגיל. עם VISTA MEDIA CENTER ככה שיהיה תואם, ושלט

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by o.s,

שלום, ראיתי כאן הודעה בפורום לגבי חיבור ה LCD למחשב והיה רשום שבסיטיואציות מסוימות(מרחק,תמיכה ב NR) עדיף לחבר ע"י כבל של VGA-VGA במקום כבל של DVI ורציתי לדעת מה עדיף במקרה שלי של אורך כבל של 10 מ' (התכוונתי לקנות את זה :כבל DVI-HDMI שעולה 300 ש"ח מהיפרטרוניקס) ולגבי ה NR , בכל מקום שאני מחפש לדעת אם ה LCD שלי תומך בו LG - 37LC41 יש רק שאלה בלי תשובה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by ro,

היי חברה, אני מריך רמקולים למשחקים וסרטים למחשב ביתי. אני לא צריך עוצמה גדולה אלא רק איכות סבירה. חשבתי על ה1.5 של קריאיטב שעולים בסביבות ה400 ש"ח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by GWeizman,

מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by avidan28,

היי כולם.כחולה מוזיקה הצלחתי להשיג להשיג לוח אם שכולל בתוכו את שבב הקול של אנוידיה.הלוח מבוסס nForce 2 תוצרת אסוס. עשיתי השוואה סאונד בין הכרטיס המובנה לבין ה 1212M והם דיי מתקרבים לאיכות דומה.האם זה יתכן? הציפסט הזה מיושן מאד יחסית אולם הוא היה יחודי בזמנו עם השבב הזה.האם דבר כזה יכול להיות שכרטיס ישן ישתווה לכרטיס חדש כמו ה 1212M ועוד מובנה בלוח אם...?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by chilik,

חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם חשבו לקנות תווי קניה ולי יש איפוד נאנו. ורצית לשאול: באיזו חנות כדאי לי את תווי הקניה ב-bigbox או ב-bug? תודה ישי

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  8. צריל המלצה לכרטיס קול חזק יחסית ! ליצירת מוזיקה עריכת סאונד ! קיובייס וכו' תקציב 800! ש"ח ץגובות בונות בבקשה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by AmL1,

יש לי את האפשרות לקחת או דנון avr1610 או הרמן avr142...מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש

11. סביבות 2500 שקל משהו כזה?... למשהוא יש המלצה למערכת אולי כדאי לייבא מחול?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

או כל דבר אחר שיתחבר לטלווזיית CRT?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by tomse,

שבוע טוב, יש לי מערכת רמקולים של 2 רמקולים + CENTER ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה סוג הרמקולים: Wastra ולפי מה שהבנתי זה חברה גרמנית , יש לי אותם מהחנות הישנה של אמא שלי ואין לי מושג איך לחבר אותם, הרמקולים נראים ככה: עכשיו לשאלות: איזה חוטים אני צריך ואיך אני מחבר אותם ? באיזה מקום לחבר כל חוט ואיך אני מחבר את הממיר הזה בכלל לטלוויזיה ? האם יש בהם באס בכלל או שצריך להוסיף סאבוופר ? חסר לי 2 הרמקולים הגדולים האם זה ישפיע (לא מבחינת עוצמה, האם שם נמצא הבאס או משהו כזה..)? אשמח להסבר מ 0 עד לסוף.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. יש לנו עדיין טלוויזיה 28" CRT בסלון שהגיע הזמן להחליף, ואנחנו מחפשים אחת חדשה LCD. אין לנו מושג אם ללכת על HD או על full HD, אני משער שזה יהיה תלוי במחיר, וכאן מגיעה השאלה. מה התקציב המינימלי לטלוויזית HD עם איכות צפייה ושמיעה טובה ומה התקציב המינימלי לטלוויזית full HD עם אותה האיכות? סתם להשוואה, אני משתמש במסך LCD Samsung 2253BW בחדר והאיכות שלו מעולה בשבילי. השימושים הם רק בתור טלוויזיה לצפייה, סרטים סדרות וכו'. אין אקסבוקס או משהו דומה, ומרחק הצפייה הוא 4 מטר + היא תהיה ליד דלת הגינה, מקווה שיש טלוויזיות שזה לא הורס את התמונה שלהם.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, בעיקרון לנגן IAudio X5.. האוזניות שמגיעות איתו צורמות באוזניים אם מעלים את הווליום מעל 25 ככה אם אקווליזר וזה מעצבן.. אז אני רוצה אוזניות שיישמעו טוב גם עם אקווליזר עד 200 ש"ח עם חריגה, אני יכול להתפשר בשביל איכות.. אה, כן, כמעט שכחתי - רצוי מאוד שהאוזניות יהיו זמינות בנתניה, זה די בעייתי בשבילי להזמין מהאינטרנט כי זה כרוך בכרטיס אשראי ואבא שלי אמר שהאוזניות אני מממן אחרי הנגן... :] תודה רבה לעוזרים, אופיר

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by YAc,

שלום, קניתי את הטלווזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# אבל יש מין דבר כזה קו שעולה במסך והאיכות לא משהו, לא רואים מובן כ"כ והקו הזה הוא יחסית גדול וזה נראה מהפלורסנטים מאחור. זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by itays333,

היי ;] אוקיי שמעו, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ללא המערכת עצמה, עכשיו אני רוצה לעשות עם זה מש'ו שזה לא ישכב סתם במחסן. לרמקול יש פשוט יציאה של שני חוטים חשופים כאלה... אם אני לוקח כבל של אוזניות (עם שולט עוצמת סאונד כזה) ובמקום האוזניות מחבר (מלחים) את הרמקולים יש איזהשהוא סיכוי שזה יעבוד? או שזה לא עובד ככה? יש איזהשהיא דרך אחרת שאני יכול לעשות את זה? מהי? תגובות ;]

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by alonlior,

שלום קניתי לפני מספר שבועות את הנגן הנ"ל והוא מעולה. רק עכשיו אני רוצה לנסות להעביר סרטים לנגן, אבל כמובן נדרש להמיר את הסרטים לפני שיהיה אפשר לצפות בהם דרך הנגן. רציתי את הגרסא העדכנית של jetaudio לכן הורדתי אותה דרך האתר שלהם (jetaudio basic) והשתמשתי בסיריאל שקיבלתי עם הדיסק. הכל עובד יפה חוץ מדבר אחד, רשום לי שגרסאת הbasic מוגבלת ויכולה להמיר עד 30 שניות בלבד מתוך הסרט השלם וכדי להמיר את כל הסרט עלי להיות מצוייד בגרסאת ה-plus. ניגשתי לדיסק שקיבלתי עם הנגן במטרה למצוא שם את גרסאת הplus שרק איתה או עם גרסאת וידאו מורחבת של התוכנה, אוכל להמיר מעבר ל-30 שניות, ולהפתעתי גם בדיסק שקיבלתי עם הנגן נמצאת גרסאת ה-basic. ישנה אפשרות לקנות את גרסאת הplus אבל משהו פה לא נראה לי …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by bengg,

חברה אני מחפש את הרמקולים Z5500 למכירה מהרשת הכי זולה שאפשר למצוא אותם .. כאילו שמחירם יהי זול יחסית או שמישהו כאן מוכר את הרמקולים האלו מוכן לקנות אותם .. ואגב זה ילך טוב עם כרטיס הקול elit pro של קריאטיב ?.. תודה רבה לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by shl122,

שלום לכולם אני עומד על סף קנייה של נגן MP3 ולפני הקנייה רציתי להתייעץ איתכם מה אתם חושבים עליו... http://zap.co.il/model.asp?model_id=36883 מה אתם חושבים על הדגם Clubin VX512FM ?? בתגובות שלכם אבקש להתייחס למוצר ע"פ יחס עלות ביצועים... האם המחיר סביר למה שאני מקבל או שיש בשוק דברים טובים יותר באותו מחיר ?? ובכלל מישהו מכיר את החברה הזאת Clubin והאם היא טובה בתחום הנגנים, למישהו יש נסיון איתה או שלמישהו יש כבר מוצר שלה, איך הוא ?? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by sagi_10,

אני צריך המלצה לרמקולים טובים אבל לא יקרים עד 200 שח אפשר לחרוג עד 250

דיונים חדשים בפורומים