אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=2957 מה שאני לא הבנתי פה אחרי שאני מחבר את זה לUSB של המחשב עם אני יכול לחבר את זה לרסיבר שלי כתוב שם חיבור DIN 9 PIN מישו יודע מה הוא החיבור הזה ועם יש אותו ברסיברים תודה זה הכל
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
באתי עם תקציב של 3500 אמרו לי לא מספיק. אני רוצה מערכת קולנוע ביתית טובה עם שמות של חברות רמקולים קדמיים באיכות סנטר ואחוריים באיכות אם צריך גם סאב באיכות בעיקר לשימוש סרטים אבל גם מעט למוזיקה רסיבר ורמקולים זה מה שצריך מצדי רסיבר של חברה אחת ו-6 רמקולים של 6 חברות שונות אבל מה בערך התקציב הנדרש להרכבת מערכת טובה אבל בלי השתוללות (מן הסתם לא 20 אלף וגם לא 10 אלף) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות נגן PMP מסוים, כנראה שאת ה ARCHOS 504 80G. נאמר לי שהאוזניות שבאות עם נגנים כאלו בדרך כלל לא יעשו את העבודה כמו שצריך בסוג המוזיקה שאני שומע (וכולל הרבה באס) - Metal על הרבה מסוגיו. האם יש לדעתכם צורך לקנות יחד איתו גם אוזניות כלשהן (ואם כן, אילו?)?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יצא המכשיר הזה בגרמניה? כמה בערך הוא עולה בגרסא הכי נמוכה מבחינת מקום? האם יש משהו יותר משתלם לקנות כלומר נגן אחר? האם הוא תומך עברית? :-\
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מערכת למחשב שלי, התקציב הוא עד 5 אלף (ניתן להתגמש אם צריך) אני לא מבין יותר מדי בתחום, אני לא בטוח אם אני צריך 5.1 או 7.1, אם צריך מגבר וכו', אשמח אם תסבירו לי קצת לגבי כרטיס קול - אני עומד להשתמש בה בשני מחשבים, ולכן אני לא בטוח אם כדאי לי להשקיע בשני כרטיסי קול טובים (גם עלולות להיות לי בעיות דרייברים על הלינוקס), או שעדיף להשתמש במובנה ולהוציא כבל אופטי למגבר. מה אתם חושבים ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול ורמקולים חדשים למחשב שלי ואנ צריך את עזרתכם. יש ים של מוצרים וכל אחד טוען ששלו יותר טוב ואיבדתי לגמרי את עצמי בנסיון למצוא את השילוב ה"אולטימטיבי"... כמה עובדות: - המחשב בבית משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק כבד. כמעט לא למשחקים ובכלל לא לסרטים. המוזיקה המושמעת היא לרוב או mp3 באיכות גבוהה או CD מקורי. - גודל החדר שלי הוא 6 מטר על 3.5 מטר. - אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל ב2 המוצרים ביחד. please help me! תודה!!! שי
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד איזה שבועיים לחו"ל (הפלגה) ויש לי הזדמנות מצויינת לבקש מהם נגן DVD (להחליף את הנגן המיושן שלי שלא קורא בכלל DIVX), חשבתי שתוכלו להמליץ לי על נגן כזה (אין לי מושג מה הם מוכרים שם בדיוטי פרי).... לא משהו בומבסטי אבל שכן יתמוך בכל הפורמטים כולל תרגום עברית. אני גם מעוניין ב DVD מקליט, ובמחלקה הזאת אין לי בכלל מושג, האם הדבר הזה טוב? (סוגי ההקלטה, תפעול פשוט, כמה שעות באיכות סבירה אפשר להכניס על DVDRW אחד SL). אם אפשר גם מחירים זה יהיה פצצה. תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי... ראיתי בהרבה תמונות וסרטונים באינטרנט שהסאב וופר של המערכת נמצא על חתיכת קרטון או משו דומה. זה משו חשוב או שזה סתם ככה? כי אצלי הוא יושב על הריצה ורציתי לדעת אם זה משנה משו? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אגש ישר ולעניין כי כבר היתה לי שגיאה("an error occured on explorer...") ככה שטקסט ארוך ומפורט נמחק בשניה לפני 2 דק' F U C K I N G S H I T ! ! ! ! ! :s05: בכל אופן, (מקווה שלא עצבנתי אף 1 עם ההקדמה הארוכה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת איכשהוא [זה היה או לכתוב על זה בעצבים ולהרוס תמקלדת או לבעוט במחשב, מאחר ואין לי יותר מידי כסף לביזבוזים החלטתי להרוס רק ת'מקלדת] ) לעניינינו, חיברתי ת'מחשב לטלביזיה- רואים סבבה! מה שלא הצלחתי זה להקליט מהטלביזיה- את אות המחשב. מה שעשיתי זה לחבר את המחשב לTV ע"י 3 כניסות RCA VIDEO/AUDIO IN כמו כן חברתי את יציאות RCA VIDEO/AUDIO LINE-OUT לוידאו ע"י חיבור SCART 21 פינים (…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב. לצורך מוזיקה, וגם לצורך משחקי מחשב, הכוונה היא שהאוזניות ידעו למקם את הצליל כדי שאוכל לדעת מהיכן הוא בא במרחב. בדקתי קצת וראיתי אוזניות שנראות מצוינות, Sennheiser EH-350, אני מעוניין לקנות אוזניות מבית סנהייזר בעיקר. האם האוזניות ידעו לעשות את העבודה טוב? תודה מראש, PsyFire
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב. נא עזרו לי בעצתכם בבחירת כרטיס טלויזיה. אני מתלבט בין כרטיס Hauppauge WinTV PVR150 MCE Low Profile w/Microsoft Remote לביןCOMPRO VideoMate E600F Real time HW MPEG 2 MCE PCI-E מה דעתכם ומה היתרונות והחסרונות של כל כרטיס. באם אתם ממליצים על כרטיס אחר נא כתבו. תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי מערכת רמקולים של 2 רמקולים + CENTER ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה סוג הרמקולים: Wastra ולפי מה שהבנתי זה חברה גרמנית , יש לי אותם מהחנות הישנה של אמא שלי ואין לי מושג איך לחבר אותם, הרמקולים נראים ככה: עכשיו לשאלות: איזה חוטים אני צריך ואיך אני מחבר אותם ? באיזה מקום לחבר כל חוט ואיך אני מחבר את הממיר הזה בכלל לטלוויזיה ? האם יש בהם באס בכלל או שצריך להוסיף סאבוופר ? חסר לי 2 הרמקולים הגדולים האם זה ישפיע (לא מבחינת עוצמה, האם שם נמצא הבאס או משהו כזה..)? אשמח להסבר מ 0 עד לסוף.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להשוות שני מיקרופונים; וכאילו שהמידע לא מספיק מורכב - הם גם כתבו את המידע אחרת. אז הנה הדברים שאמורים להיות לגבי אותו נושא: Capsule: 1) Capsule type: 6 mm electret condenser 2) Element : back electret-Condenser Sensitivity: 1) Sensitivity at 1 kHz into 1K ohm: 10mV/Pa (-40 dBV, re. 0 dB = 1V/Pa) 2) Sensitivity : -63 dB +-3 dB ( 0 dB=1V/ microbar 1,000 Hz indicated by open circuit ) Self noise: 1) S/N ratio: 70 dB A-weighted 2) Signal-to-Noise Ratio <110dBu אודה לכם אם תשוו בין הנתונים; וגם תגידו איזה מיקרופון יותר חזק באיזה תחום.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתכוון מבחינת ההתנגדות שנוצרת, האם האוזניות יכולות לדרוש התנגדות ברמה כזו שתפגע ברכיבי ההגברה הפנימיים של האייפון (כמובן שאני מדבר על חיבור בלי מגבר חיצוני).
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום!! ברצוני לרכוש נגן אמפי3 (רצוי מאוד קריאטיב). חיפשתי הרבה וראיתי שני נגנים שבאים בחשבון (מבחינת גודל פיזי, זיכרון ומחיר) הנגן הראשון בנפח 512 מ"ב lx500 (מפלונטר) או בשמו השני - רוהומבה. הזיכרון מסוג זיכרון פלאש, יש לו מסל אלסידי גדול, רדיו ואפשרות להקלטת קול. מחיר: 1500 ש"ח הנגן השני הוא מובו2 בנפח 1.5 ג"ב. הזיכרון מסוג מיני הארדיסק (הנגן עצמו קטן ממינידיסק) אין לו רדיו ואין אפשרות להקלטת קול. המחיר: 1300 ש"ח הרדיו וההקטלה לא כ"כ חשובים לי. הנפח חשוב לי הרבה יותר, אך אני מפחד מקפיצות (יש לי עכשיו נגן דיסקים עם ג'י-פרוטקשן שהוא כל הזמן קופץ) לכן אני רוצה לדעת מה עדיף... תודה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי בחיפוש בפורום ולא מצאתי אני פונה אליכם בשאלה בדקתי בהגדרות של הנגן והאפשרות של הצגה מסומנת בV אבל מה? איזה קבצים צריך כדי לראות את המילים על המסך?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב את השמות של השירים כי זה מופיע לי במספרים איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני שוקל קניה של אוזניות ( לא ear phones ) , כשהתקציב הוא 200 ש"ח. יש אפשרות להזמין דרך mustop את הפיליפס מחיר של 180 ש"ח. השאלה היא אם יש זוג עדיף במחיר הזה ( עדיף בארץ כמובן ) ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-