עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. סביבות 2500 שקל משהו כזה?... למשהוא יש המלצה למערכת אולי כדאי לייבא מחול?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. שלום רב, לאחרונה קניתי כרטיס קול Audigy 2 ZS מיד שניה ולאחר 4 חודש הלך כליל...... אני מתלבט אם לקנות אותו שוב מיד שנייה כי הוא באמת נתן לי איכות טובה מאוד במיקרולאב שלי FC330 מה אומרים.....? יש תקציב עד 200

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by alon83438,

שלום!! ברצוני לרכוש נגן אמפי3 (רצוי מאוד קריאטיב). חיפשתי הרבה וראיתי שני נגנים שבאים בחשבון (מבחינת גודל פיזי, זיכרון ומחיר) הנגן הראשון בנפח 512 מ"ב lx500 (מפלונטר) או בשמו השני - רוהומבה. הזיכרון מסוג זיכרון פלאש, יש לו מסל אלסידי גדול, רדיו ואפשרות להקלטת קול. מחיר: 1500 ש"ח הנגן השני הוא מובו2 בנפח 1.5 ג"ב. הזיכרון מסוג מיני הארדיסק (הנגן עצמו קטן ממינידיסק) אין לו רדיו ואין אפשרות להקלטת קול. המחיר: 1300 ש"ח הרדיו וההקטלה לא כ"כ חשובים לי. הנפח חשוב לי הרבה יותר, אך אני מפחד מקפיצות (יש לי עכשיו נגן דיסקים עם ג'י-פרוטקשן שהוא כל הזמן קופץ) לכן אני רוצה לדעת מה עדיף... תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Gohan,

אוזניות סגורות למשחקים בעיקר ולמוזיקה. יש לי את AKG K.55 כבר 3שנים והם היו טובות - בקושי שמעו דרכם מה קורא בחוץ ושעמו דיי טוב. אבל גם מתחשק לי אוזניות חדשות והם כבר מלוכלכות בטרוף (אין לי מוסג איך לנקות) תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. אני עומד לרכוש את הממיר הזה האם למישהו יש ניסיון מעשי איתו? האם הוא עובד עם קלטות בכל השיטות (PAL+ NTEC ) תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by .AloN,

ערב טוב, סוף סוף יש לי אפשרות לקנות אוזניות אלחוטיות לטלויזיה בארצות הברית והתחלתי לחפש דגמים מומלצים. אחד הדברים ששמתי לב אליהם בזמן האחרון זה שכשאר שומעים DVD עם פס קול של 5.1 במערכת של 2 רמקולים (סטריאו) - הסאונד נמוך בהרבה מאשר אם הייתי שומע בפס קול של 2.0. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות, שכמובן בנויות מ-2 רמקולים, לא "יאבדו" עוצמה. עכשיו אני לא יודע אם אפשרי בכלל שאוזניות יתמכו ויספקו סאונד של 5.1, אבל ראיתי בדגם RS 130 של Sennheiser את הפיצ'ר: Switchable surround sound mode (SRS) ולא הבנתי מה בדיוק אומר, האם הוא אכן תומך ב5.1 ? או כפי שאמרתי מקודם, הוא סך הכל לא מאבד מהעוצמה ? ובכללי, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על האוזניות הללו (או המלצה לאוזניות אחרות), הנה דף הפיר…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by night-fire,

שלום, להורי אין ממש כסף עכשיו ל-dvd אז חשבתי לקחת על עצמי ולעשות להם הפתעה ליום נישואים ולקנות להם (איזה ילד טב אני ;D) אך גם לי אין ממש כסף אז חשבת ללכת על משהו זול וטוב שעולה גג 300 שח' אך אני לא ממש מבין בדברים האלו ורציתי קצת עזרה... חשוב שהdvd יקרא את הפורמטים הבאים: svcd divx xvid ... חבר שלי קנה ממזמן אחד ב-200 עם אפשרות להגדיל את המסך במידה והסרט חצי מסך,אם תוכלו למצוא אחד שעושה את זה אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה ואני מקווה שתעזרו לי מהר כי עוד 20 יום יש להם את היום נישואים.. תודה!!! כמובן שאפשר להעלות את המחיר אבל לא כל כך הרבה... תודה רבה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  8. Started by jambo7,

בחרתי בכרטיס הקול הזה http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653 אבל עכשיו אני רואה שאין לו יציאה לג'יסטיק האם זה יכול להיות הרי בכרטיסים פשוטים יותר יש יציאה לגויסטיק

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by yuvalkob,

הייי יש לי כרטיס קול של קריאטיב (לייב 5.1) ופתאום בלי שום התראה מוקדמת אין לי סאונד גיליתי את זה שפתחתי תוכנת קול (ווינאמפ) והוא כתב שהוא לא מזהה את הכרטיס. ניסיתי בעוד כמה תוכנות ואף אחת לא זיהתה מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. Started by rollita,

שלום החלטתי לקנות את ה- ifp795 ואני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בערך. לא מחברת koss (היא מעולה אבל אני קונה מאתר שלא מוכר אותה). (אגב, אני לא משתמש בו לספורט, אלא שכיוון שהפסיקו את ייצור ה- ihp120 וקשה להשיג אותו בחו"ל הבחירה הבאה היא ה- ifp - מה אתם חושבים על זה?)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by shl122,

שלום לכולם אני עומד על סף קנייה של נגן MP3 ולפני הקנייה רציתי להתייעץ איתכם מה אתם חושבים עליו... http://zap.co.il/model.asp?model_id=36883 מה אתם חושבים על הדגם Clubin VX512FM ?? בתגובות שלכם אבקש להתייחס למוצר ע"פ יחס עלות ביצועים... האם המחיר סביר למה שאני מקבל או שיש בשוק דברים טובים יותר באותו מחיר ?? ובכלל מישהו מכיר את החברה הזאת Clubin והאם היא טובה בתחום הנגנים, למישהו יש נסיון איתה או שלמישהו יש כבר מוצר שלה, איך הוא ?? תודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות נגן מפי3 יו אס בי ואני רוצה לשמוע את דעתכם הנגן הוא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66832&saleNo=595832 בתודה לכל העוזרים LIFE?SYSTEM

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by fuichtva,

מה המשמעות של ההתקן הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. אהלן, אני מעוניין לחבר אקסבוקס למסך מחשב 24 אינץ' LCD ולסאבוופר 5.1 של 4Q (פשוט, רק יציאות אנאלוגיות שמתחברות למחשב). העניין הוא, שאני מעוניין להשתמש בכבל HDMI ובמפצל אופטי. בנוגע למסך אין לי בעיה, כי יש לו יציאת HDMI, הבעיה זה עם הסאב שהוא מיושן. האם יש דרך כלשהי לחבר את האקסבוקס למחשב בעזרת כבל אופטי (לוח אם מסוג gigabyte ga-x48-ds, שיש לו יציאה של SPDIF שרשום עליה SPDIF OUT) ככה שבאותו זמן גם הסאבוופר והרמקולים יהיו מחוברים למחשב (יציאות אנאלוגיות) ואני אוכל לשמוע דרכם את הסאונד מהבוקס? חשוב לי אבל לא לרדת לכבלים של RCA/VGA ולהפסיד את האיכות של HD מהבוקס. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by AnTiSh0ck,

יש לי את הקודק K-LITE עד היום לא היה באודיו בסרטים, עכשיו האודיו לא נשמע, יש רק את האאודיו שבא מהסנטר והשאר לא, יש לציין ששירים הוא מנגן בצורה תקינה והתקנתי WINDVD ו POWERDVD לאחרונה

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by misi,

שלום לכולם, מישהו מכיר, התנסה ברמקולים למחשב SONIC GEAR EVO3? האם זו מערכת כדאית? הם רמקולים 2.1, אני דווקא חשבתי על 5.1, רבל קיבלתי אחד כזו - כדאי לי לבדוק החלפה? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. דגם : GT-P6000 של GIGABYTE . הכרטיס לפי מה שאני מבין בחיבור פשוט PCI SLOT יש לו יציאה של אנטנה , SVIDEO , ו RCA איך מחברים אותו ? כדי לראות תמונה ? איך מקליטים מישהו פעם התקין כרטיס טלויזיה ? יש לי YES . http://www.giga-byte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2780&ProductName=GT-P6000

18. היי לכולם, עשיתי קצת בדיקה באינטרנט ושמתי לב שהמחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מEBAY. לכן, החלטתי לקנות אוזניות מהאתר, ושמתי עין במיוחד על ה CX 500. אני מחפש אוזניות בדיוק באותו סגנון ( IN EAR ) עם סיליקון, ושיתנו ביצועים טובים. קראתי קצת ביקורות על המוצר, והם הולכות לכאן ולכאן. בEBAY מוכרים לי אותן ב 130 ש"ח כולל משלוח. שווה בכלל להשקיע עליהן? או שבכלל שווה לקחת משהו של חברה אחרת במחיר דומה עם ביצועים עדיפים? אשמח לשמוע הצעות מאנשים שקצת יותר מבינים בזה ממני. נ.ב. השימוש העיקרי שלהן יהיה אייפוד. אני כמעט ולא אשמע בהן מוזיקה מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by iCe_bLaSt,

אני מחפש רמקולים שיגבירו נגן MP3 עם אופציה אולי גם לחבר אותם למחשב, הרעיון הוא שיהיו לי רמקולים נורמליים במדור בצבא . חשבתי לקנות Creative M2600 או משהו כזה, אבל אז נזכרתי שמדובר ברמקולים 2.1, אני לא בטוח איךם זה נראה בפועל, אבל אם אני מבין נכון - זה אומר שהבאס אמור להגיע בכבל נפרד מהבננה של L/R , לא ? כלומר - ייתכן שאלו רמקולים שנועדו למחשב עם יציאה אחת ל L/R ועוד יציאה ל Sub/Center , ובנגן MP3 מה לעשות ... יש רק L/R. בקיצור , השאלה היא האם הדאגה שלי הוא מוצדקת ? האם רמקולים ב2.1 דורשים שני פורטים כדי לנגן את כל הטווחים ? או שאני סתם מבולבל בגלל המערכת 5.1 שלי שיש לה 3 כבלים? ועל הדרך - , JBL Inspire M2600/ AL vs2421 /Logitech 240 ,eacan מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by omri44,

שבת שלום. אם אני קונה די וי די שיש לו יצאת HDMI וגם לטלוויזיה שלי יש אני יכול לחבר אותם ולצפות בסרטים באיכות HD? האם גם הסרטים צריכים להיות באיכות HD?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by the-f-master,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Z-2300 של לוג'יטק...אני אצטרך כרטיס קול?או שהכרטיס OB שלי יספיק?(אם זה משנה יש לי P35C-DS3R לוח אם)ואם אני צריך כרטיס קול מה כדאי לקנות?חשבתי על ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הוא טוב?יש יותר טובים ממנו?(השימוש שלי הוא המון משחקים וקצת סרטים ומוסיקה) עריכה:מצאתי את ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ ב-750 ש"ח אז אם אתם נותנים הצעות לכרטיסי קול אחרים שיהיו בערך באותו מחיר תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by ori-silver,

נניח אני ממיר קובץ מקורי (wav) ל-Mp3 ואז בחזרה ל-wav אז ברור שהקובץ wav השלישי לא יהיה כמו הראשון כי הוא הפך בדרך לפורמט losy ואיבד מידע שהאוזן יכולה לשמוע,אבל נניח אני מוריד קובץ ape\flac (עשו rip לדיסק והמירו אותו ל-ape/flac) ואז אני מחזיר אותו ל-wav האם הקובץ wav הסופי יהיה פחות איכותי מהקובץ wav הראשון? האם בין המרה להמרה האיכות יורדת או בגלל שזה המרות בין פורמטי lossless האיכות נשארת?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אם אני רוצה מתאם כזה בערך (לא חייב בידיוק את זה...) http://origin.mine.nu/nokia/pics/ata_vcd.jpg אני מגיע לחנות ומה אני מבקש?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by dani007,

‏CREATIVE‎ - ‏Inspire T6100, 5.1 או X-530 של לוגטיק[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 13:49:43 דחוף אנשים אני לפני קנייה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.