עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Chymes,

חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by alon83438,

שלום!! ברצוני לרכוש נגן אמפי3 (רצוי מאוד קריאטיב). חיפשתי הרבה וראיתי שני נגנים שבאים בחשבון (מבחינת גודל פיזי, זיכרון ומחיר) הנגן הראשון בנפח 512 מ"ב lx500 (מפלונטר) או בשמו השני - רוהומבה. הזיכרון מסוג זיכרון פלאש, יש לו מסל אלסידי גדול, רדיו ואפשרות להקלטת קול. מחיר: 1500 ש"ח הנגן השני הוא מובו2 בנפח 1.5 ג"ב. הזיכרון מסוג מיני הארדיסק (הנגן עצמו קטן ממינידיסק) אין לו רדיו ואין אפשרות להקלטת קול. המחיר: 1300 ש"ח הרדיו וההקטלה לא כ"כ חשובים לי. הנפח חשוב לי הרבה יותר, אך אני מפחד מקפיצות (יש לי עכשיו נגן דיסקים עם ג'י-פרוטקשן שהוא כל הזמן קופץ) לכן אני רוצה לדעת מה עדיף... תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by ELiA,

המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by ETB,

היום משום מה הכרטיס קול הפסיק לעבוד, ואין שום אינדיקציה שהוא נהרס. כאשר אני משמיעה שיר באחד התוכנות מוזיקה האקוליזר מראה שמשודר צליל, אבל לא ובוקע שום צליל מהרמקולים. הכטיס קול שלי הוא הכרטיס המובנה בלוח של הNF7-S, בדרך כלל מחובר לכרטיס קול הרסיבר שלי, אבל גם באוזניות וגם ברמקולים ג'נרים שחברתי אין קול. במנהל התקנים אין שום אינדיקציה שהשתבש משהו. ניסיתי לראות אולי זה בעיה בWin XP, אבל התקנתי את המעכרת הפעלה מחדש על H.D חילופי, והתקנתי את הדריברים הכי הדכניים לערכת שבבים, כל התקנה עוברת נפלא, אבל עדיין אין קול. למישהו יש מושג מה הבעיה? אני רוצה לפתור את הבעיה לפני שאני יצתרך להסחב עם כל המחשב לפנדה. אני חושד שזה בעיה חומרתית.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. יש לי 200 שקל עכשיו אני צריך לקנות רמקוליים אחוריים למערכת בבית למה הישנים הם גועל נפש+גדולים מידי... בכל מקום ששאלתי אמרו לי שאם כבר אני לוקח 2 רמקולים ב200 שקל עדיף לקנות סט של רמקולים 2.1 למחשב ולקחת מהם ת'רמקולים ולשים כי זה הכי משתלם בתקציב הזה... מה אומרים ועל מה ממליצים?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by brum,

שלום יש שאלות לי: אני רוצה לחבר את הנייד לטלויזיית LCD . להפתעתי לא מצאתי כניסת DVI לטלוויזיה והמוכר אמר שבטלויזיות החדשות של פיליפס הכניסה היא SVIDEO . לנייד יש יציאת SVIDEO - האם חיבור כבל ביניהם יספיק? האם צריך הגדרה מיוחדת במחשב עבור זה? והאם יהיה לי גם סאונד? שאלה שניה: איזה כבל אני צריך כדי לחבר מחשב (אחר) למערכת הסטראו ולאן אני מחבר? תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. אני צריך המלצה לנגן לקרוב משפחה , הדרישה הכי חשובה היא : שיהיה פשוט , העברה פשוטה וגם די חשוב שהממשק יהיה פשוט . איכות האודיו לא צריכה להיות גבוהה , אבל גם שלא תהיה נמוכה . תקציב : מומלץ לא לעבור את ה600 , כמה שפחות - יותר טוב . אני מעדיף לא מינידיסקים ודיסקמן Mp3 בגלל המדיות ובגלל שהרבה יותר פשוט לגרור את הקבצים .

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. אני מחשב מסך לשימושים האלה בעיקר.. גם כדורגל/כדורסל משחקים וכדומה.. תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. היי אני לקראת קניה של נגן חדש ושמתי לב שה independent שלו היא 16ohms ובאוזניות שיש לי כרגע היא 26ohm השאלה היא אם לא תהיה בעיה אני לא כלכך מבין בנושא אם לא תהיה בעיה מבחינת ההפרשים האלו שתבטא בווליום או משהו וההתלבטות אני מעוניין גם לקנות אוזניות חדשות ואני די מתלבט בין ה monster insparition ל bowers and wilkins p5 שניהן קורצות לי ועל הmonster לא מצאתי כמות מידע גדולה בקשר לטווח תדרים וכו תודה מראש

10. יש לי בבית APEX 811, אני רוצה מערכת שתיהיה חזקה עם סאב טוב ואם באמת צריך אז גם רסיבר. (לפי מה שהבנתי רסיבר לא יכנס לי ממש בתקציב).

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. יש לי כזה דבר: 1. AKG 240 DF 2. BEYERDYNAMIC DT880 3. SENNHEISER HD600 4. DAN CLARK ETHER 2 נראה לי שזהו זה. מה דעתכם?

12. Started by TaMiRn2,

אם אני רוצה מתאם כזה בערך (לא חייב בידיוק את זה...) http://origin.mine.nu/nokia/pics/ata_vcd.jpg אני מגיע לחנות ומה אני מבקש?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by E_M777,

צהריים טובים! אחרי הרבה המלצות רכשתי את הרמקולים של altec lansing mx5021 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050 רמקולים באמת נהדרים,תענוג שלא נגמר עכשיו הגעתי לשאלה החשובה,קניתי מחשב חדש לאחרונה הלוח אם של ג'יגהבייט דגם EP45-DS3L (מעבד Q6600 אם זה משנה) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2844 על הלוח מובנה כ.קול - Intel® High Definition Audio בעיקרון אני די מרוצה סה"כ,אבל תמיד שואף ליותר רוב העיסוק שלי הוא בשירים ופחות במשחקים וכ"ו ואני מעוניין לשמוע בצורה הטובה ביותר אז ככה האם באמת יהיה הבדל משמעותי (בלי להעליב אבל רק מניסיון אישי) בין כרטיס קול מובנה HD לעומת כרטיסים חיצוניים? מי שיוכל לפרט טיפה לגבי התוצאה השונה (אם ישנה) ובאיזה סטאפ כמובן…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by asdzxc16,

כשאני מחבר את המחשב לטלווזיה אז הטלווזיה עושה רעשים של פיצוצים קטנים כאלה כול כמה שניות וזה לא בעייה בכבל כי המוכר בחנות בדק איתי את הכבל על אותה טלווזיה מדגם Skyworth בחנות ועבד שמה חלק בלי רעשים והכבל זה DVI HDMI עכשיו השאלה שלי אם זה בעיה מהמחשב ואם כן זה יכול להיות מהכרטיס מסך? יש לי כרטיס מסך מסוג 8800 GT של NVIDIA תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by timac,

שלום. דוד שלי נוסע עוד מעט לארה''ב ואני רוצה לבקש ממנו כרטיס קול יש לי כרגע אוזניות של סנהייזר HD 415 ואני מחפש כרטיס קול תואם.. חשבתי על זה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8014926&type=product&productCategoryId=cat01053&id=1156203598151 הכרטיס מיועד אך ורק למוזיקה לא לשום דבר אחר תקציב עד 100 דולר בערך.. תודה.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. אני מדבר על המכשיר שהאתר הזה מייבא http://www.ictv.co.il/ בגדול הוא נראה סבבה וממש דבר שווה אבל מצד שני נראה קצת חשוד....מישהו קנה את זה כבר?,יש משהו דומה יותר טוב\משתלם? מה דעתכם שווה לקנות אותו במקום כל הסיבוך עם הכבלים של ה10 15 מטר ?,אפשר לחלק את זה ל4 תשלומים של 150 אבל עדיין זה 600 שקל בערך,לא הוצאה קטנה יחסית לדבר כזה .וגם האתר כתוב ברמה של ילד קטן ויש אפילו קצת שגיאות כתיב,למרות שחוץ מזה העסק נראה דיי רציני תהייה חנות הדגמה ברשל"צ,יש להם תמיכה טכנית וכו'....מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by motorishta,

שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. http://computers.walla.co.il/?w=/4/963804

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. לדעתכם.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. אז ככה אני רוצה להוסיף ל CARPC שלי כרטיס קול. המטרה איכות ועוד איכות בלבד! מה ברכב? 1 סאב וופר סט קומפוננט קדמי עכשיו לכמה שאלות, לפי הדרישות לפי מה שיצא לי לקרוא, כרטיס קול חיצוני (USB\FIREWIRE) נחשבים ליותר איכותיים ובעלי SIGNAL TO NOSIE נמוך וטוב יותר מכרטיס PCI. החסרון היחיד זה השימוש הרבה במשאבי מערכת. האם מידע זה נכון? עכשיו לדרישות: חשוב שיהיה תמיכה ב ASIO. חשוב שיהיה תמויכה בתוכנה שהולכת לנהל את הכרטיס לרבות חיתוכים, time alignment, ועוד היא KX PROJECT רצוי מעל 5V ביציאות יתרון קל לכרטיסים בעלי יציאות RCA ולא יציאות רגילות. אשמח לקבל המצלות, כרטיסים מומלצים, וכיוונים כללים לבחירת הכרטיס שלי. התקציב פחות או יותר משתנה בכללי עד 1000 ש"ח למרות שהבנתי שה Audigy 2 עובד…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by parker8,

אני לא חושב שאני אשקיע יתר מזה, אז אם אפשר את הרמקולים הכי טובים בכסף הזה, אני אשמח. Logitech/Creative תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים, ואני שם דגם גדול על [glow=red,2,300]משחקים[/glow]! אני רוצה סראונד כזה שאני ארגיש כאילו אני באמת נמצא שם, ושהבאס יפוצץ ת'חלונות של השכנים עד כמה שאפשר ובהתאם לתקציב. מוכן לתת 450 ש"ח עבור הרמקולים, עבור החוויה, אבל מוכן להשקיע אף יותר רק אם הרמקולים באמת שווים את זה. אני חשבתי על Logitech X-530, או קצת יותר מקצועי Logitech G51 (שהרמקולים הללו במיוחד למשחקים). תודה על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. אני יודע שבשביל לחבר את הסוני למחשב אני צריך כניסה אופטית , אפשר למצוא כרטיס קול , 5.1 עם כניסה כזו שלא יעלה יותר מה 200 שח .?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by m_g,

ראיתי שיש שני סוגים אחד זה sennheiser pmx80 ואחד sennheiser pmx70 אחד ירוק אחד כתום ושניהם נראים בדיוק אותו הדבר (מלבד לצבע ולשם) מה הבדל ביניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by Asher88,

שלום, על פי המדריך הבא (אנגלית) http://jiggafellz.isa-geek.net/eac/ המדריך מסביר איך להמיר למספר פורמטים אני השתמשתי ב FLAC. השאלה היא: יש כבל שמחבר בין הצורב DVD ל כרטיס קול של המחשב, אצלי הכבל לא מחובר, השאלה היא מה מטרת הכבל הרי שגם בלי הכבל אני מסוגל לשמוע שירים מדיסק מקורי, אז למה הוא קיים והאם זה פוגע באיכות ההמרה ל FLAC שהכבל לא מחובר לכרטיס הקול? (זה יעזור לי אם מישהו יעבור על המדריך שנתתי כדי לבדוק את העניין של הכבל כי אני לא ראתי משהו על זה. --- ועוד משהו שנזכרתי בו עכשיו, במידה וגיביתי ל FLAC דיסק מקורי אני מקבל קובץ CUE, לא הבנתי למה משמש ו אם אני ארצה יום אחד לצרוב את ה FLAC לדיסק כדיסק AUDIO סטנדרטי שמתנגן איך אני עושה את זה מקבצי ה FLAC שיש לי?. תודה…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים