עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kukishin,

microlab 2.1 asus z170 win 10 אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האם הוא מומלץ וכדאי לקנות אותו ? או שה-Xtreme Music עדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  3. Started by tiktoka,

יש לי רמקוליםן של logitech 5.1 , יש לי אותם כשנתיים +. עכשיו שחזרתי מהבית אחרי הצבא שמתי לב שאחד מהם פשוט מת , שאני מנסה להגדיר את הרמקולים ארבע מתוך 5 עובדים טוב ואילו השני משמיע באס בנוסף לבאס. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני עובר דירה והחלטתי לחדש את אפשרויות הסאונד שלי. מחפש רמקולים למחשב, שמשמש למשחקים אבל בזמן האחרון רוב הזמן אני עם אזניות (ככה כשיש ילד קטן בבית). מחפש גם רמקולים ל-HTPC שיש לי בסלון שמשמש לסרטים וקצת משחקים, יש מרחק של כ-4 מטר מהטלויזיה מחפש רמקולים 2.1 כי לא רוצה להעביר כבלים בכל הבית. התקציב להכל הוא כ-1000ש"ח עם אפשרות לחרוג בעד 300 ש"ח, כמובן שרוב התקציב אמור ללכת לכיוון ה-HTPC

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by kEv,

אני מחבר את המחשב עם כבל שבקצוות הוא צהוב שמתחבר לטלוייזיה וככה אני רואה אבל מה? אני רואה שחור לבןןןןןןןןןןןןןןןן ואיייייייי אתם לא יודעים איך אני מתעצבן אני שינית את הגדרות בפורמט וכלוםםםםםםםםםם אני עדכנתי את את הדרייברים וזה עבדדדדדדדד אבל אחרי זה אני הוצאתי את הכבלללל שוב פעם שחור לבןןןןןןן נוווווווווווווו עזרההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  6. התקנתי דרייברים לפורטיסימו 7.1 שלי הסרתי אבל אני לא מצליח להתקין מחדש אולי מישהוא יודע היכן הוא מתקין את הקבצים בספריית הוינדוס על מנת שאוכל להסיר אותם

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by ic10,

שלום האם במערכות 5.1 כששומעים מוסיקה ושאר דברים, האם שומעים אותם בכל הרמקולים למרות שמוסיקה היא ב 2.1? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. שלום, יש שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. ישנם סוגים מסויימים של אוזניות שיש להן מיקרופון מובנה שתומך רק במכשירי iDevice רציתי לדעת למה עושים את החסימה הזו ודופקים לקוחות בעלי android ו WP וגם עם יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ולגרום לאוזניות לחשוב שנעשה שימוש ב iDevice שבפועל אני אשתמש במכשיר android. לא מצאתי מידע על הנושא בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. חברה נהרס לי המיקרופון שלי, ואני רוצה ליקנות מיקרופון איכותי שישמעו אותי חלק בתוכנות דיבור וכוליי, שמעו אותי די חרא במיקרופון הקודם כמו מאוורר על המיקרופון שבצעם אין שום מאורר בכיוון שלו או ביכלל בחדר. תודה מכול הלב לעוזרים!!

10. יש לי בעייה מאוד מוזרה בכרטיס קול של הלוח אם. בהתחלה חשבתי שזו בעייה תוכנתית (דרייברים וכאלה), אך לא כך הדבר, מחקתי והתקנתי מחדש 3 פעמים את הדרייברים של הכרטיס ללא שום הצלחה וגם פירמוט של הוינדוס לא עזר. אני חושד מאוד שקרה משו לכרטיס קול מבחינת חומרתית. מה שמחזק את זה אפשר לראות בתמונה הבאה. מה שמסומן באדום זה בעצם החיבורים של הבננות על גבי הכרטיס שנראים דהויים מאוד, ולפי מה שזכור לי במצב תקין הצבעים אמורים להיות יותר בולטים וחזקים. עוד משו שאני זוכר שהיה קורה שהכל היה עובד הוא שברגע שהייתי מנתק את אחת הבננות היה קופץ לי חלון שהודיע על ניתוק של החוט מהמחשב ועכשיו זה לא קורה. מה שמסומן בכחול אני זוכר שבכלל לא הופיע כך. כשהכל עבד כל הדיגיטל הזה לא היה...היה כתוב משו אחר …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by dman23,

אז אתמול כניסת ה HDMI הפסיקה לפעול לחלוטין ניסיתי כבלים שונים וניסיתי לחבר ל PS3 ול YES ואין כלום חיבור קומפוננט נותן רק תמונה ואין סאונד מי מכיר את הבעיה ויודע מה עלות תיקון של דבר כזה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by zivi99,

מחפש מערכת שקוראת פורמט MP3 וצרובים, כולל טייפ רדיו -וCD. גובה מקסימלי: 42 ס"מ רוחב מקסימלי: 75 ס"מ עומק מקסימלי: 36 ס"מ חשבתי על המערכת הזו: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-AudioSystem&model_id=473438 עדיף עם מסך. תודה!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by comablack,

יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by insert,

מחיקה=] רשמתי במקום הלא נכון סליחה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב\מדיה סנטר מסוג ZBOX בעל כרטיס ויציאת HDMI לטלוויזיה. כשאני מנסה לראות סרט מדיסק בלוריי חוקי לגמרי אני מקבל הודעת שגיאה(בעזרת VLC). עם איזה נגן ניתן לראות את הסרט?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by Alex89,

אני מיתלבט בין שלושה נגני MP3 ואני צריך שימליצו לי איזה עדיף: Iriver H10 5GB Creative Zen Micro 5GB Apple iPod MINI 6GB לגבי גודל האיכסון אפשר להמליץ יותר, ב CREATIVE אני חושב שכדאי לקנות 20GB כי זה אותו גודל ועולה באיזה 150 ש"ח יותר. יש לי עוד שאלה האם כדאי לקנות MP3 (אחד מאלה) בסין(זה לא יבוא במשלוח יש מי שיביא את זה לכאן)? אם כן אז צריך להיתחשב בכך שאני יוכל לקבל תמיכה למכשיר בישראל.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by dzbeda,

שלום, קניתי את הסטרימר Minix Neo X8-H מבוסס אנדרואיד מחול. כאשר אני מתקין עליו את האפליקציות VOD כמו של רשת והוט הרזולוציה גדולה ואני לא רואה את התוכן שדרכו אני יכול לנווט כמו בפלאפון. האם אפשר לעשות עם זה משהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום חברים! עוד ביקורת חדשה באנגלית על קופסה חדשה מבית UGOOS. היא אמנם זולה ביחס לאחיה הגדול (SK1), אבל מציעה תמיכה משופרת בשירותי הזרמה (STREAMING) עם רשיונות לנטפליקס ודירוג DRM גבוה. יש להדגיש שהיא מבוססת על ערכת שבבים של REALTEK RTD1325 ומערכת הפעלה של GOOGLE ANDROID TV - מה שמגביל את מגוון האפליקציות והמשחקים שאפשר להריץ עליה. בנוסף לכך, אין לה חריץ הרחבה לאחסון, ורק 32GB נפח אחסון מובנה. לפרטים נוספים, הקליקו בשביל הביקורת המלאה:

20. שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. קודם כל אני רוצה לדעת אם מישהו חושב שיש אוזניות יותר טובות למחיר בארץ לשימושי משחקים(counter-strike 1.6) מוזיקה(אלקטרונית ומטאל) והקלטות בכל מקרה אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות אותן בירושלים. והצעה לכרטיס קול עד 1000 שקל להקלטות סראונד 5.1 לפחות תמיכה בפורמטים של HD ושיוציא את המיטב מהאוזניות. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. שלום, יש לי כרטיס קול Creative XtremeGamer, ולוח אם Gigabyte 945P. מזה כמה זמן הסאונד אצלי לא נקי וישנם ציקצוקים סטטיים בדפדפן פיירפוקס שלי (כשאני ביוטיוב במסך מלא בHD למשל) ובמשחקים ברזולוציה גבוהה. הרמקולים שלי תקינים מאחר וחיברתי אותם למחשב אחר והפעלתי את אותם הדברים והציקצוקים נפסקו. האם הבעיה אופיינית ללוח אם או מעבד שלא מחזיק את עיבוד הסאונד, או שאולי הכרטיס דפוק ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.