אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.wallashops.co.il/a/dap.aspx?ai=2597760&cfm=EB1BBA384C23 אני וחברה שלי עברנו לדירה ביחד ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתי שתתן חוויה קולנועית בסרטים וגם תשמיע מוזיקה כמו שצריך. הסלון לא גדול מאוד, 3.4*3.4 מטר בערך. המערכת תתחבר ל xtremer Ultra. אני לא אודיופיל אבל אני נהנה מאוד מסאונד עמוק ומדויק (יש לי אוזניויות סנהייזר HD598 עם מגבר, ו soundsticks 2 של הרמן קרדון במחשב).
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין להתחיל להשתמש בSKYPE דרך המחשב. עכשיו חשבתי אולי לקחת את האוזניות+מיקרופון בטכנולוגיית BLUETOOTH. הבנתי שמוטרולה טובים בזה. אז מה ההמלצה שלכם? אני מעדיף איכות שמע טובה ואיכות מיקרופון טובה. אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אבל אני מניח שאני מוכן להשקיע עד איזה 500-600 ש"ח גם לאוזניות+מיקרופון וגם למתאם BLUETOOTH שצריך לחבר למחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע בחדר סוני3. lcd 32 אינצ' FHD ומחשב שולחני. אני רוצה לקנות מערכת (5.1) ולחבר את הכל לרמקולים של המערכת. מה המכשירים שאני זקוק להם כדי לחבר הכל לרמקולים ואיך אני עושה את זה ? התקציב הוא 1000 ש"ח. תודה.!.!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי... חזרתי מארה"ב לאחרונה וקניתי אותם ב700 ש"ח לאחר שהמכס בשדה שדד לי 100 ש"ח.. עכשיו... הרמקולים האלה הם פשוט פצצה... עוצמה חזקה כזאת ברמקולים שמיעודים למחשב זה מטורף.. בכל מקרה.. קראתי פה שאי אפשר לקנות אותם בארץ שזה באמת חבל... עכשיו לביקרות קטנה... כמו שקראתי פה שמפעילים אותם ב 10 אחוז זה באמת כבר חזק מאוד.. הבאסים במערכת הזאת הם כל כך עמוקים ונקיים שזה פשוט מדהים... השליטה המרכזית אכן נחמדה... אבל לא משהו מיוחד.. הרמקולים עצמם נראים נחמד... ועוד יותר נחמד אם מורידים מהם את הכיסוי.. כרגע אני שומע עם כרטיס קול onboard.. אך ה audigy 2 יגיע בקרוב.. אז אני מקווה לשיפור נוסף בקול... מקווה שעזרתי למישהו שמתלבט מה לבקש מדודים או חברים( ממש ממש טובים, וחזקים בשבי…
-
- 61 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז אני פשוט מחבר את הממיר לרסיבר משם? או שעדיף כבל עם 2 rca? תודה.. ועוד שאלה, כבל coax הוא פשוט "פין לפין"?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דגם מומלץ של טלויזיה לסלון 42"? והאם 42" נחשבת לפלסמה או ל-LCD? שמעתי שסמסונג ו-LG נחשבות לטובות בתחום, האמנם?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת 5 רמקולים שמחוברים למחשב, הבעיה שהכרטיס שלי מוציא רק ל-2 רמקולים. 2 שאלות: 1. אם אני יקנה כרטיס קול 5.1 או 7.1 אז אני יוכל לחבר את כולם? (באמצעות המגבר כמובן) 2. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף מבין 3 הראשונים?: (ואולי יש כרטיס אחר שאתם ממליצים בתקציב הזה?) http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB46617=46621&orderby=price ואגב מה ההבדל בינם? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, ה-iRiver H340 שלי מת. היה לי עוד אחד, ואותו איבדתי. באמת, אני מאוד מוכשר.. ב-iRiver שלי הותקנה הקושחה של Rockbox והייתי מרוצה מאוד מאיך שהוא נשמע באוזניות שלי. סה"כ המכשיר, למרות היותו ישן - סחב בקלות כמעט כל סאונד שנתתי לו להשמיע. עכשיו, אני מחפש את היורש שלו. בתקציב של עד 1200 ש"ח (אבל מן הסתם עדיף הרבה פחות ואני מאמין שאפשר) אני מחפש נגן שיש לו יכולת להשמיע קבצי FLAC (או שאפשר להתקין עליו Rockbox) ושמוציא סאונד חם וקריספי, כמו שה-iRiver האהוב שלי ידע להוציא. חשוב להדגיש שלא משנה לי המשקל שלו - הריבר היה בלטה כמו הטלפונים הישנים של נוקיה - חשוב שיהיה לו הארדיסק גדול, כי אני מתכוון להפציץ של בקבצי FLAC. ו-16 ג'יגה זה לא מספיק בכלל בשבילי. תודה לכל מי שנו…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
גם הויסטה לא מזהה אותם כ5.1 וגם הדרייבר של REALTECK שבא עם הלוח אם, ובבדיקה של הצליל הם פשוט מדלגים עליהם, למרות שהם עובדים בסרטים וכדומה, אבל כסתם נילווים ולא כ 5.1. אנא עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של ימאהה לפני כ- 14 שנה. מחוברת לכרטיס קול - ASUS DX1. לאחרונה, הרמקולים התחילו לצרום בווליום לא גבוה במיוחד. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי לוח ga-965p-ds3 (rev3.3) מותקן עליו כרטיס קול alc888 של realtek על הלוח מותקנת יציאה אופטית וקואקסיאלית ניסיתי לחבר את המחשב לרסיבר באמצעות היציאה הקואקסיאלית לא עובד משום מה. ניסיתי לחבר באמצעות כבל RCA איכותי. אותו כבל עובד כאשר אני מחבר את הדיוידי... מישהו יודע אולי למה?[br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 21:39:49 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? עד עכשיו היו לי את הK414P, האם הK512 טובות יותר מה414?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ב 70 דולר, אפשרי קניה בארה"ב, חשוב לי שיהיו נוחות לישיבה ארוכה, עם באס איכותי אך לא עוצמתי מדי, ראיתי המלצות כאן באתר ל GARDO S-60, אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהן לא נוחות, בנוסף קראתי על hd-500 כאן באתר אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהבאס שלהן מעוות. אנא התייחסותכם ועצותיכם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב שלי זה 300, אני משתמע בהם בעיקר למוסיקה אם זה באחוזים משו כמו 70 מוסיקה 30 סרטים ומידי פעם משחקי מחשב אם זה חשוב זה הכרטיס קול שלי Gigabyte GAMA78LMTUS2H חיפשתי קצת וזה ומצאתי את אלה http://ksp.co.il/?uin=16133 http://ksp.co.il/?uin=15343 וזה גם http://ksp.co.il/?uin=8812 רק שלגבי 5.1 אני לא בטוח אם במחיר הזה הרמקולים טובים.. תודה על העזרה והמחירים יותר מ300 כי יש 20% אז זה יוצא 300....
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה ממש מעניין אותי לדעת בתור אחד שלא מבין בציוד אם המערכת שלי בסלון שווה משהו... המערכת מחוברת לSANSUI RZ-8150 ישן. הסנטר הוא : SoundWave CS-100 הקדמיים הם : NHT 1.5 וה REARS: SoundWave SL-50 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום וברוכים לת'רד ה"מה יש לכם" של פורום אודיו וקולנוע ביתי בת'רד זה תציינו (או תתנו לינק למוצר באתר החברה) אילו מוצרים מתחום האודיו והקולנוע יש לכם. מגניב?כן אם תוכלו גם לתת פירוט או ביקורת קטנה על המוצר זה יהיה אחלה בחלה. טוב אני חושב שכתבתי כל מה שצריך אז אני אתחיל: -יש לי אוזניות סטריאופוניות של VIVANCO מדגם sr-620 (הייתי נותן לינק לאתר אבל הכל כתוב בצ'כית או רוסית), לפי דעתי הלא מקצועית הן בעלות איכות חומרית מצוינת חוץ מהבד הפנימי שנוהג לתקלף. הסאונד מדהים לפחות לטעמי עם שילוב טוב של buss, אפילו בהגברה גבוהה. חוץ מזה הם כיפיות, עם כבל ארוך (3 מטר~), ונוחות לזמן רב (למשל שהייה במטוס ל16 שעות). נ.ב: שכחתי לציין שהן אוזניות צדפה, כלומר מתלבשות על כל האוזן. ולא…
-
- 133 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מאריך אוזניות למרחק של כמה מטרים בודדים, שאוכל לחבר אוזניות למחשב ולשמוע במיטה שלי. האם יש מאריך מומלץ? ומה עדיף? שלט שהוא מתאם מ3.5 ל2.5 או מתאם בלבד? (מבחינת האיכות בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש אולפן הקלטות, אין לי כלכך רקע בנושא הזה, אני צריך עזרה קלה. לפי מה שהבנתי צריך לקנות מיקסר ומיקרופון, לחבר למחשב , לרכוש תוכנה של הקלטות ולהתחיל לזוז... האם זה כלכך פשוט? (האולפן נועד להקליט ברמה טובה סקיצות, ודרך אגב יש לי כרטיס קול של M-AUDIO-FAST-TRACK - אם זה יכול לעזורלי במשהו... הוא ללא ECHO .. תודה רבה מראש!)
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אנשים: קודם כל, אני מחפש מערכת סאונד טובה למחשב למשחקים ומוזיקה בסביבות ה-500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג ב- 100/200 ש"ח אם המערכת ממש שווה את זה... אז חשבתי על VS4121 של אלטק אבל מקריאת רשמים של אנשים (בעיקר בחו"ל) הבנתי שישנן עם הרמקולים 2 בעיות רציניות: 1. לרמקולים יש בעייה רצינית עם צלילי mid-range במוזיקה, הם מפיקים אותם באיכות נמוכה או כלל לא. זה קורה בעיקר בצלילים אקוסטיים.. הבנתי שזה איכשהוא קשור לעובדה שהטוויטרים מופנים כלפי מטה.. 2. הסאב-וופר משמיע רחש סטטי (hum) מעצבן למדי שמובחן מאוד כשאין צלילים יותר גבוהים בו-זמנית. הבנתי שזה קשור לזרם החשמל הביתי אזל זה בחו"ל... מישהו כאן מכיר שהבעיות האלה אכן מופיעות ברמקולים האלה, ואם הן רציניות? ד"א המלצות גם על Log…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זאת הכותרת הכי טובה שיכלתי לחשוב עליה... בכל אופן מדובר בדיסקמן אמפים של סוני, דגם 501 אם אני לא טועה (הוא לא פה לידי). בכל אופן בזמן האחרון הוא נכבה מכל טילטול קטן, וזה מסוגל לשגע את השכל, במיוחד כשהולכים ברחוב איתו וכל ירידה טיפה מהירה של מדרגה או קיפצונת מהכביש למדרכה מכבה אותו. זה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הוא מסוגל להתחיל לשרוק, לצפצף ולטעון בעוז no-cd בזמן שהדיסק נמצא עוד בפנים.... האחריות עדיין בתוקף, השאלה אם זה דבר שבכלל ניתן לתיקון או שזאת תסמונת גיל העמידה ללא פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי קניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים. אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד. אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות? מה אני יכול לעשות עכשיו? להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ברשותי רסיבר HARMAN/KARDON AVR142 וסט רמקולים של JAMO ההספקים של הרמקולים הם 120W לקדמיים ו 100 לאחוריים ולסנטר התנגדות הרמקולים כולם היא 6 אום (בנוסף יש סהב וואפר שאני לא יתיכס איליו ) עכשיו המערכת מגיע לווליומים ממש חזקים למרות ששמעתי באנטרנט שהרסיבר שלי מגיע רק ל 70W לערוץ (לא יודע אם נכון או לא) והרמקולים עצמם הם 120W/100W עכשיו פעם אחת (בטעות) המערכת הוגברה ל +20DB (המקסימום של הרסיבר) עכשיו זה היה נישמע רע ההורדתי את הווליות במהירות והכול חזר לעבוד כרגיל עכשיו לפי זה אני אמור להבין שהרמקולים עברו את גבול היכולת שלהם ולכן זייפו אבל איך זה ? אם הרסיבר מספק 70W והם דורשים 120W ? אם הם הגיע למקסימום שלהם אז זה אומר שהרסיבר עבר את ההספק שלו כמעט פי 2 ??? אי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת קולנוע ביתית שכוללת מגבר , דיוידי , רמקולים 5.1 . רציתי לשאול : 1.אם תהיה בעיה לחבר אותם למחשב ? ואם לא אז איך אני מחבר אותם . 2.האם צריך לקנות כרטיס קול חדש (כרגע יש לי מובנה על הלוח-אם AC97 ) כדי לספק איכות סאונד גבוהה יותר ? ואם כן , האם ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? יהיה בחירה טובה . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש זוג רמקולים סבירים בעיקר בשביל מוסיקה כשהמקור הוא נגן MP3. אין לי בעיה עם יד שנייה, אבל התקציב הוא 500 ש"ח ואני בספק אם יהייה אפשר למצוא זוג מדפיים עם מגבר פנימי בסכום הזה, ומגבר חיצוני יהייה יקר מידי. חשבתי על הT20 של קריאייטיב, אבל אני לא יודע אם שווה להשקיע את האקסטרא 160 ש"ח שצריך (הם עולים סביבות ה660 אאל"ט). לגבי יד 2- באתר ש "יד 2" אין מי-יודע-מה מבחר ומה שכן יש שם די מעפן, ואין לי גם זמן לשבת כל יום ולחפש (עשיתי את זה במשך חודש עם הרכב שקניתי וזה כבר יוצא לי מכל החורים ) אין לי כל כך זמן ללכת ולשמוע מערכות אז אני רוצה לצמצם את הרשימה...
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-