עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by J S Bach,

היי, אשמח להמלצה על מסך טלוויזיה בגודל שנע בין 32"-42". הדבר היחידי שחשוב הינו איכות התמונה. צפייה בתכני FHD ותכנים ברזו' SD (פחות). שוב, התקציב עומד על 3000 ש"ח, אלא אם ניתן להשיג משהו טוב משמעותית בחריגה קלה (!). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  2. לא כולל נגני MP3., מעבר לזה הכל ב-30 אחוז פחות. לדוגמה רמקולים GigaWorks T40 Series II או HD50 שעולים בארץ כמעט 900 שח, יעלו עם משלוח דרך mustop.com בערך 500 שח. ;D

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by J0n1,

אז ככה... יש מצב טוב מאוד שבקרוב אני אצטרך לחבר את המחשב למגבר, מגבר 2 ערוצים, אני מניח שהוא יתחבר בRCA או איך שלא מחברים למגבר. כיום יש לי כרטיס OB, הAC97... אני מחבר את ה540 של לוג'יטק דרך כל הכניסות של הסראונד, ואז הPS2 דרך האופטי. ואז נשאר מיקרופון,LINE IN, ואופטי OUT, שלא עוזר לי, כי רוב הסיכויים שהמגבר יהיה וינטאג'. אז בואו נעשה סדר: המחשב מחובר לרמקולים 5.1, לPS2 ולממיר לסרוגין,והוא יתחבר גם למגבר/רסיבר, לכן מה שאני צריך זה: 1. יציאה ל5.1 2. שתי כניסות אופטיות (אחד PS2, ואחד הממיר) 3. יציאה למגבר אין לי ממש תקציב, כי אני לא יודע כמה דבר כזה עולה, 50$ יחשב המקסימום (אם אפשר) אני לא מחפש כרטיס איכותי במיוחד, בינתיים אני מסתדר מצוין עם הOB, פשוט אין לי יותר…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. היי, יש לי בעיה מוזרה. אני עם TV samsung MU7000 ורסיבר YAMAHA V681, הם מחוברים עם HDMI ARC. אני משתמש ברסיבר כHUB שאליו מחוברת הטלוויזיה (על שלל אפליקציותיה) ובחיבור אחר, מחשב סלוני. הכל עובד יופי. אני שומע את הסאונד של נטפליקס מהטלוויזיה דרך הרסיבר, וכשעובר עם הSMART HUB של הTV למחשב, אז גם הוא נשמע דרך הרסיבר. אבל... ב99% מהפעמים, אחרי שאני מכבה ומדליק את הטלוויזיה, היא עוברת למצב "רמקול טלוויזיה" במקום "מקלט HDMI" ואני צריך שוב להכנס להגדרות הקול ולבחור ברסיבר. הרסיבר עובד תמיד, לא מכבה אותו, כך שזה לא נראה שהטלוויזיה לא מוצאת את הרסיבר. ישבלתי לחבר גם את המחשב לטלוויזיה במקום לרסיבר, ולהשתמש בTV כHUB, אבל לא נראה לי שזה ישנה משהו. מה עושי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by apelzig,

הדגם הנ"ל של החברה האלמונית (לפחות לסחבק) הוא זול ביותר ביחס למתחריו (Kiss, Xoro ושות'), אך לפי המפרט הוא מבטיח לא פחות. השאלה שלי היא האם הוא גם מקיים את מה שהוא מבטיח והאם, באופן כללי, נגני ה - Divx הקיימים כיום בשוק הישראלי בשלים מספיק. אז השאלות שלי ככה: (לגבי הדגם הספיציפי הזה ובכלל): - האם הוא קורא גם כתוביות עבריות בהצלחה (את כול הפורמטים הנפוצים [sub,srt,txt], סימני פיסוק כמו שצריך וכ"ו) ? - האם נוצרות בעיות קודאקים שלא נפתרות בקלות (האם עידכון הוא עניין אינטגרלי ופשוט והאם הוא תלוי בזמינות התוכנה ע"י החברה [כמו דרייברים] ) ? - החיבור והממשק בין הטלוויזיה והרסיבר קלים ? אם יש לכם הערות נוספות, אני אקבלן בשמחה. בתודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. http://img22.imageshack.us/img22/2605/logi002.jpg יש בתמונה 8 כבלים 4 רמקולים מחוברים לסאב 1 סנטר מחובר לסאב ושלושת הנותרים העליונים הם פשוט מהסאב למחשב ? כי אני הבנתי שיוצאים מהסאב למחשב 5 פינים, לא ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by momi,

למי יש את הניסיוןלחבר את הפלזמה החדשהשל LG (זאת שיכולה גם להקליט) למחשב

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  8. Started by HumanFly,

שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by ARI_ARI,

אחרי שחיברתי את הממיר של הוט למחשב הכל טוב ויפה ועובד מצויין דרך התוכנה המקורית של הכרטיס TV. אבל אני רוצה להשתמש בMEDIA CENTER אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יקח את התמונה מהSVIDEO. ערבה בבקשה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...

11. שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות עם עדיפות לעורפיות עם באס טוב בעיקר. אין לי תקציב בשמיים, ולרוב אני מסתובב איתם בחוץ, בדרך לעבודה וכו. עד לאחרונה היו לי פיליפס שקניתי ב80 שח שעשו את העבודה מעולה. יש למישהו הצעה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by Davidvays,

שלום יש לי אוזניות sony wh1000mx3 וכשאני בשיחת טלפון זה מפעיל לי את הרעשי רקע ללא אפשרות כיבוי האם מישהו יודע איך לכבות את זה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by Hatzi6,

היי קיבלתי הצעת מחיר זהה לשתי המכים שציינתי בכותרת. הינה קישור שמצאתי שעושה את ההשוואה https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ba1212ccd1 תהיתי מה ההבדל ובמה כדאי לבחור בהתחשב שאני בעיקר משתמש בטלויזיה לסרטים (נטפליקס/חיבור ישיר מהמחשב/פלקס) ממה שאני מבין לסאמסונג יש תמיכה טובה יותר מבחינת צבעים (frc) אבל מצד שני לTCL יש תמיכה בdolby הבנתי נכון? במה כדאי לבחור?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  14. יש לי iPod Touch 2ND ואני רוצה לקנות להם אוזניות איכותיות. אז ככה.. המאפיינים שצריכים להיות. -אוזניות קשת -אטומות מפני הסביבה -שלא ישבו על כל האוזן אלא על חלקה בסגנון של px -מוזיקה מועדפת - היפ הופ,טראנסים ורוק -שהיו יפות אני הרבה בחוץ... -שיבינו מילים גם ולא רק המוזיקה עצמה ד"א שמעתי בpx100 ולא הייתי מרוצה. האיכות טובה אין ספק אבל הקטע שזה לא אטום שיגע אותי. יש המלצות?.. עריכה: מה אתם אומרים על וHD212וSennheiser וhd202.. מה ההבדל בינהם ולמה ה212 עולות כפול? לפי מה שהבנתי שתיהם טובות מאוד בבאס אבל מה אם בא לי דודא לרוק?!? זה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by Zmosh,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. אבל הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך שלי הוא twintech 8800gt 512mb שהוא נחשב של nvidia ויש לו 2 יציאות dvi ויציאה אחת svideo .שממנו יש 3 בננות של rca יוצאות. כרגע המחשב מחובר לטלוויזיה ע"י אחת הבננות rca וסאונד שנלקח מהכרטיס קול ומחובר לטלוויזיה ע"י 2 בננות rca . ניסיתי לחבר את שלושת הבננות ע"י rca לטלוויזיה אבל רואים שחור לבן מטושטש כזה וגם אחרי משחק בהגדרות כרטיס המסך לא לסדר את זה(לא ניסיתי מצב extended כמו במדריך האמת). מה שכן בהגדרות הוא זיהה את הטלוויזיה בתור רזולוציה hd 720 . אני רוצה לנסות לקנות כבל dvi ל hdmi ולחבר ככה את המחשב לטלא אבל איך אני מחבר מהמחשב לטלא כבל סאונד? השאלה אם לנסות לחבר את המחשב ע"י ה svideo ? ולנסות שוב לשחק אם ההגדרות או דרך ה dvi ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. דרישות: 1080P לפחות 2 יציאות HDMI רצוי VGA סאונד לא משנה - כנראה יחובר סט 2.1 זול כלשהו שיומלץ בפורום אודיו http://hwzone.co.il/community/threads/551071-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-2-1-%D7%A2%D7%93-200-%D7%A9-%D7%97 האם אלו מומלצות בטווח המחירים הנמוך מאוד הזה? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4820,4008,3178271,4824&db1418467=3985639&db4140=170330&noidx=1&orderby=price תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני מחפש אוזניות סופר איכותיות למחשב, שיכללו גם מיקרופון ויתנו לי אפשרות להנות מסאונד איכותי מבחינת מחירים נראה לי כול מחיר כמעט (סה"כ לפי מה שראיתי אין דברים יותר מידי יקרים בתחום הזה) יש מוצרים שאתם ממש ממליצים עליהים בחום שיספקו סאונד עשיר וחם ואיכותי ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי תקציב של עד 3000 שקל ל - LCD ו - 1000 שקל לאודיו, מומלץ גם שיהיה DVD כחלק מהמערכת (אבל לא חובה). נתונים / דרישות נוספות : - LCD צריכה להיות 32 אינץ'. - זה לחדר 8 מטר אורך על 4 מטר רוחב על 2 מטר גובה, בקשר לפיזור של הרמקולים באמת אין לי מושג אשמח שכחלק מההמלצה גם ימליצו לי על זה. - אם כדי לחלק את התקציב בצורה שונה, אני גם אשמח לשמוע מה אתם מציעים. - מה מרחק הצפיה המומלץ מ - LCD 32'?. מקווה שזה מספיק מידע, אם לא תציינו אני ישתדל להוסיף בהקדם, תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. { יכול להיות שיש פה דבר כזה או שעלה פה דיון כזה ואם כן אני מצטער פשוט אני לא יודע איפה וחיפשתי בכל האתר... אז אם כן אני ישמח לקבל קישור :-\} אני מחפש מילון מונחים כזה שמפרט אל כל מיני נצונים ומילים באנגלית שקשורות לאודיו ומוזיקה וסאונד בעיקר... או שכל אחד יכתוב פה מילים ופירוש שלהם לדגומא מה הכוונה שאומרים RMS423 משהו כזה וכו' אני ממש ישמח אם תענו וכל אחד ישתף אותנו בידע הנרחב שלו... כי אני מחפש מערכת טובה רמקולים וכו וההיתי רוצה להרחיב את ידיעותי ובמקום להיות בור והעם הארץ כמו שאני תודה מראש בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. יש לי כרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA-G1975X. קוראים לו Creative 24bit Live! ורמקולים יש לי Logitech X-210 הוא טוב? אם אני אשדרג אותו לכרטיס קול שעולה בערך 500 ש"ח אני אראה הבדל בשמע, ישמעו בהרבה יותר טוב? שמעתי מחבר שייצאו כרטיסי קול 32bit, יש כרטיסי קול כאלה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. אהלן ניסתי לחבר את המחשב שלי IBM T42 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 למסך LCD של פיילוט - PIL42CH דרך כבל VGA העניין שהוא שהמחשב אינו מזהה את המסך ולא ניתן להגדיר את רזולוציית המסך של ה LCD שהיא FULLHD 1920X1080 ניסתי כמה דברים 1. שהמחשב והמסך ה LCD יציגו את התמונה באותו זמן 2. שהמסך מציג את התמונה של המחשב בלבד. והמחשב לא מציג את התמונה 3ץ ניסתי את תוכנה POWERSTRIP - וכפיתי על המחשב את הרזולוצינ FULLHD אבל אז קרה שמסך הטלויזיה הגדיל את התמונה כך שלא כל התמונה נכנסת ב LCD יש לציין שהכבל VGA הוא איכותי , הוא הגיע עם מסך מחשב שקניתי LG והוא משדר בכל 15 הפינים. אשמח להצעות כיצד להציג את המידע שבמחשב ב FULL HD על ה LCD? כי כל מה שניסתי לא הלך

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by idobh2,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה חיצוני.. בדיוק אחד כזה שלא תלוי במחשב - מישהו מכיר את הWinFast TV Pro II? בעיקרון הדבר שהכי חשוב לי הוא שהוא יעבוד נורמלי ב16:9 - מישהו יודע משהו על זה? ושאלה אחרונה - עד כמה הוא שונה מה WinFast TV Pro 1680? הבדל משמעותי?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by xytkhi,

בטיפשותי הכנסתי את הדונגל ל USB של מחשב ישן שמריץ XP SP3 רציתי לבדוק אם עובד דרך המחשב הזה כשהכנסתי את הדונגל ל USB המחשב לא זיהה כלום גם לאחר התקנת דרייברים אח"כ שהחזרתי את הדונגל למחשב השני המחשב לא מזהה את הדונגל וגם לא מזוהה שום כניסה דרך ה USB וזה עבד על המחשב הזה ! כנראה הדונגל נשרף איכשהו או נדפק בגלל המחשב השני אז הלך המכשיר או יש אפשרות לתקן? נ.ב בדקתי אותו גם ב 2 מחשבים אחרים ואין שום תגובה עליו

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. כותרת. תודה לכל העוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.