עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by עמיר,

מישהו השתמש בזה ? יש המלצות ? מה לחפש ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה להשים מחשב בסלון בעיקר לסרטים. השאלה שלי זה מה חשוב שהיה בוא כדי שיהיה מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. בהמשך לדיון הקודם שכבר שלושה ימים לא עניתם לי בו האוזניות מיודעות בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים. אני אשתמש בהם גם למשחקים, אבל זה ממש לא משמעותי אז אל תקחו את זה בשיקול. התקציב הוא 200-250 ש"ח, ואולי גם חריגה ל-300 ש"ח. אני לא רואה שום סיבה לקנות אוזניות במחיר יקר יותר מזה! חשבתי על ה-Zalman Real Surround Sound 5.1, אבל כבר המלצתם לי שהם חרא של אוזניות (שני משתמשים דיברו מנסיון אישי), אז החלטתי לוותר! לא חשוב לי אם האוזניות סגורות או פתוחות, וגם הגודל לא חשוב לי (למרות שכדאי שיכסו את כל האוזן, יותר נוח כך). אני לא יכול להזמין מחו"ל. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. עוד מעט אני מתחדש במסך. אני אחבר את המחשב אליו. כרגע הרמקולים שלי לאותו מסך הם Z-640 של לוג'יטק. האם ניתן לחבר את הרמקולים לרסיבר, ואז למחשב. שהאות והצליל יהיו יותר איכותים מאשר הכרטיס קול של הלוח אם שלי? הלוח אם- DFI lanparty nF4 ultra-d הרסיבר : ONKYO TX-SR603E קישור לרמקולים העלובים [עצוב] http://www.techwarelabs.com/reviews/aud ... tech_z640/ תודה! עריכה****, שכחתי לציין, שהרסיבר מחובר כבר לפלזמה למערכת 5.1 בסלון, DVD , וידיאו, CD PLAYER מאוד ישן, YES MAX עוד מעט וידיאו +DVD משולב של LG.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום יש לי את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 אלה לוגיטק x-220 יש להם חיבור לאוזניות אני לא משתמש בו אבל פעם ניסיתי וראיתי שאי אפשר להגביר ולהנמיך את הווליום אז רציתי לדעת אם זה בכול הרמקולים ככה או שזו בעיה ברמקולים שלי ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  6. אני ממש מתלבט (אני רוצה מכשיר זול וטוב עם DIVX ורצוי כתוביות נראה לי שמצאתי ב 200 ש"ח אבל אני מעדיף לשאול מומחים! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8116356&type=2&product=1&= לינק לפרטים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by yotamavi,

אני מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לשירים וסרטים. אני מתלבט בין ה X540 T6060 (אשמח להמלצה מביניהם) בכל אופן, השאלה היותר חשובה, איך תולים את הרמקולים על הקיר? זה אמור להיות בעיה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  8. יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by E_M777,

צהריים טובים! אחרי הרבה המלצות רכשתי את הרמקולים של altec lansing mx5021 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050 רמקולים באמת נהדרים,תענוג שלא נגמר עכשיו הגעתי לשאלה החשובה,קניתי מחשב חדש לאחרונה הלוח אם של ג'יגהבייט דגם EP45-DS3L (מעבד Q6600 אם זה משנה) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2844 על הלוח מובנה כ.קול - Intel® High Definition Audio בעיקרון אני די מרוצה סה"כ,אבל תמיד שואף ליותר רוב העיסוק שלי הוא בשירים ופחות במשחקים וכ"ו ואני מעוניין לשמוע בצורה הטובה ביותר אז ככה האם באמת יהיה הבדל משמעותי (בלי להעליב אבל רק מניסיון אישי) בין כרטיס קול מובנה HD לעומת כרטיסים חיצוניים? מי שיוכל לפרט טיפה לגבי התוצאה השונה (אם ישנה) ובאיזה סטאפ כמובן…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. אהלן, האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי היתקלקלו, ואני לא סובל אוזניות שנכנסות לאוזן כמו שקיבלתי עם האייריבר H320 שלי אז אין לי ברירה אלא לקנות חדשות אני ממש מבקש ממכם לתת לי המלצות לסוג של האוזניתו ולמקום הקנייה, עדיף לא באינטרנט, הנה קצת פרטים: תקציב: כרגע כ300 ש"ח יכול לעלות עד בערך 350 אולי טיפטיפה יותר אבל זה מה שיש כרגע...... סוג: כמו שכבר ציינתי, אוזניות קשת רגילה ולא קשת עורפית, אם יש בתקציב הזה אוזניות שחוסמות רעים אז מה טוב.... ועוד פרט חשוב, האוזניות הם לנגן, לכן צריך ששהן יהיו קופקטיות שמידת האפשר, ולא אוזניות DJ בנוסף, חשוב שההתנגדות לא תהיה גבוהה! תודה רבה מראש לכל העונים וגם לאלה שרק קראו...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. Started by blue_wolf,

שלום לכם , יש לי בעיה שלא נתקלתי בה בעבר .. יש לי מחשב NEO 3 865PE MSI התקנתי את הדריבר ALC850 AC97 (כרטיס קול ) התקנתי מקודדים KLITE FULL ניסיתי את הנגנים VLC, BSPLAYER, MEDIAPLAYER 10 אך יש לי בעיה שאני לא בטוח עם זאת בעית תוכנה או חומרה כאשר אני מנגן שיר אני שומע אותו מעוות או כמו זכוכוית שנשברות ואילו בדריבר עצמו כאשר אני מבצע טסט לסאונד אני שומע היטב את הצלילים בסטריאו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by timac,

שלום. דוד שלי נוסע עוד מעט לארה''ב ואני רוצה לבקש ממנו כרטיס קול יש לי כרגע אוזניות של סנהייזר HD 415 ואני מחפש כרטיס קול תואם.. חשבתי על זה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8014926&type=product&productCategoryId=cat01053&id=1156203598151 הכרטיס מיועד אך ורק למוזיקה לא לשום דבר אחר תקציב עד 100 דולר בערך.. תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by raziv1,

שלום לכולם, שאלתי אולי קצת מבלבלת, האם יש הבדל באיכות הצפיה בין כרטיס פשוט לבין כרטיס יקר, או שיש הבדל רק בביצועי הכרטיס (מהירות,צפיה חלקה וכו')? תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. היי לכולם, עשיתי קצת בדיקה באינטרנט ושמתי לב שהמחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מEBAY. לכן, החלטתי לקנות אוזניות מהאתר, ושמתי עין במיוחד על ה CX 500. אני מחפש אוזניות בדיוק באותו סגנון ( IN EAR ) עם סיליקון, ושיתנו ביצועים טובים. קראתי קצת ביקורות על המוצר, והם הולכות לכאן ולכאן. בEBAY מוכרים לי אותן ב 130 ש"ח כולל משלוח. שווה בכלל להשקיע עליהן? או שבכלל שווה לקחת משהו של חברה אחרת במחיר דומה עם ביצועים עדיפים? אשמח לשמוע הצעות מאנשים שקצת יותר מבינים בזה ממני. נ.ב. השימוש העיקרי שלהן יהיה אייפוד. אני כמעט ולא אשמע בהן מוזיקה מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by mihFir,

אהלן, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, הלוח אם הוא Asus striker extreme , הכרטיס קול שמגיע עם הלוח אם - זה מה שמחובר. עכשיו כאשר אני פותח את התוכנה TS - Teamspeak 2 פתאום יש לי צליל של אורגן כנסייה, מופיע לי אייקון בצורת טלפון שחור עם אנימציה של השפורפרת עולה ויורדת. מתי שאני בתוכנה רוצה לשמוע אנשים מדברים, הוא פשוט עושה כל מני רעשים פעם ב... וזהו ... מה אני אמור לעשות... חשוב לציין שביצעתי ריסט מספר פעמים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by yosiqqq,

שלום אני רוצה ליקנות נגן DVD שתומך בDIVX ובכתוביות בעיברית (אם אפשר אז עם כמה שפחות סיבוכים בהוספת כתוביות בעיברית) ואני רוצה נגן עד המחיר של 1000 ש"ח שיהיה כמה שיותר איכותי במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  17. אני יודע שבשביל לחבר את הסוני למחשב אני צריך כניסה אופטית , אפשר למצוא כרטיס קול , 5.1 עם כניסה כזו שלא יעלה יותר מה 200 שח .?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by m_g,

ראיתי שיש שני סוגים אחד זה sennheiser pmx80 ואחד sennheiser pmx70 אחד ירוק אחד כתום ושניהם נראים בדיוק אותו הדבר (מלבד לצבע ולשם) מה הבדל ביניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by dsane,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7675553&type=product&productCategoryId=pcmcat52600050007&id=1134702498076 איך התועלת לעומת המחיר?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. Started by TAsraf,

אני מחפש אוזניות In EAR טובות לשמיעת מוזיקה עם תדרים גבוהים כמו טראקים של Space Cat Domestic Pixel Eskimo DNA הנה מצאתי את אלה: http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181790&DB27635=27636&DB27645=27648&DB27639=27640&DB66411=66413&DB66385=129470&orderby=price אשמח אם תמליצו לי על כמה טובים שיספיקו לי ושיתפסו לי באוזן טוב תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  21. שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח, חשוב לי מאוד שהגירסאת EAX תיהיה גבוהה ושלא יהיו בעיות עם משחקים שמשתמשים ב EAX (ע"ע Realtek ALC883). הייעוד שלי הוא מוסיקה וסרטים בעיקר, הכרטיס הולך להקנות מ eBay. עריכה: אני יכול לקחת את הכרטיס Creative Soundblaster LIVE 24bit SB0410 ב 87 ש"ח כולל משלוח, שווה? אני צריך די דחוף כי המכרז עוד מעט נגמר.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by sos,

שלום! אני יודע ששאלו את השאלה הזאת המון בפורום, ולכן עשיתי חיפוש לגבי זה. מצאתי המון דיונים לגבי נגני DIVX אבל כל אחד המליץ על נגן אחר ולכל אחד היה תקציב שונה, אז אני מצטער שאני פותח עוד דיון על נושא זה אבל אני ממש צריך את עזרתכם. טוב אז בקיצור אני צריך נגן DVD שיתמוך ב-DIVX (כולל אפשרות לשדרוג, וגם אם מישהו יכול להסביר לי איך הולך הקטע של השדרוג? אני הולך לחנות והם משדרגים לי את המכשיר?) ושיתמוך בכול הפורמטים המוכרים של הסרטים. אני לא צריך מכשיר שיהיה לו מיליון יציאות וכניסות...אין לי מערכת קולנוע ביתית או רמקולים סופר איכותיים...יש לי טלוויזיה ואולי אני יחבר לו רמקולים של הסטריאו. חשובה לי האיכות תמונה במיוחד לגבי סרטי DIVX ואם תוכלו להמליץ לי על נגן טוב שיענה לצרכים של…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by יונתן4,

שלום כשהרמקולים דולקים אני שומע רשת ב' דרך המסך שלי הם תמיד באותו מקום ותמיד היה זמזום אבל ורק לאחרונה אני שומע ממש חזק יחסית מה לעשות? המסך הוא VIEWSONIC 930 והרמקולים הם גרוטאות בלי סאב תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. יש בידי מערכת קולנוע ביתית Panasonic sa-pt465 ורציתי לדעת איך אני מגיע איתה למקסימום איכות צליל דרך המחשב כבלים, כרטיס קול, הגדות וכו'.. תודה!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by D-Bang,

אני רוצה לקנות אוזניות למיני דיסק שלי לפי מה שקראתי בפורום האוזניות המומלצות הן סוני EX 71 / MDR888 או MX500/400 א. יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? ב. איזה עדיפות בינהן (גם מבחינת עלות) ג. יש בארץ מקום בו ניתן לקנות אותם???? ומה ההבל בין סוני 51 ל 71?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.