עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. ההורים שלי נוסעים עוד איזה שבועיים לחו"ל (הפלגה) ויש לי הזדמנות מצויינת לבקש מהם נגן DVD (להחליף את הנגן המיושן שלי שלא קורא בכלל DIVX), חשבתי שתוכלו להמליץ לי על נגן כזה (אין לי מושג מה הם מוכרים שם בדיוטי פרי).... לא משהו בומבסטי אבל שכן יתמוך בכל הפורמטים כולל תרגום עברית. אני גם מעוניין ב DVD מקליט, ובמחלקה הזאת אין לי בכלל מושג, האם הדבר הזה טוב? (סוגי ההקלטה, תפעול פשוט, כמה שעות באיכות סבירה אפשר להכניס על DVDRW אחד SL). אם אפשר גם מחירים זה יהיה פצצה. תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by איש מטורף,

יש לי את הנגן Zen Touch שמספק איכות סאונד מדהימה, יחסית לנגן MP3, ואתמול נשברו (יותר נכון נקרעו) האוזניות שהגיעו עם הנגן. עכשיו התחלתי לחפש אוזניות חדשות בתווח מחירים של 200-300 שקלים והתמקדתי באוזניות "ספורטיביות" כמו In Ear וBehind the neck. כמה שהייתי רוצה אוזניות איכותיות גדולות, זה בלתי אפשרי בגלל שאני רוכב על אופניים ואוזניות גדולות הן פשוט לא נוחות. אני מתלבט בין כמה אוזניות: Sennheiser PMX-60, Creative EP-630, Sony MDR-EX71SL או אחיהן הקטן Sony EX51. המטרה בהתחלה הייתה מציאת אוזניות קטנות, קלות, נוחות וניידות, בגלל זה נמשכתי לאוזניות In Ear אבל הPMX-60 הצטרפו לרשימה בגלל הביקורות המהללות ברחבי הרשת. יש לכם המלצות לבחירה ואיזה מבין האוזניות האלה הן המשתלמות ביותר? …

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by benor,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות דיסקמן, וחשוב לו שהוא יקרא MP3, ושיהיה לו צג LCD. התקציב עד 350 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. שלום, רציתי לדעת איזה אוזניות ממולצות עבור משחקים ? תקציב: עד 400 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ערוצים: 5.1 תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות שיחליפו את הSennheiser HD280 שאמנם שירתו אותי נאמנה, אך אני נאלץ להחליפן עקב שחיקה מוגברת והתפרקותן המוחלטת הקרבה ובאה. האוזניות יחבורו כדרך קבע למחשב, כ. הקול שברשותי הוא Creative Audigy 2 Value ואני שומע מגוון רחב מאוד של סגנונות, החל מבלאק מטאל, דרך אינדי, פאנק רוק, ג'אז, אמביינט וכלה במוזיקה קלאסית. כך שאני (חושב ש)צריך אוזניות מאוזנות שמפיקות צליל מדויק, חזק ונקי בתחום תדרים רחב. כמו-כן, גם איכות הקבצים שאני שומע נעה מMP3 של 256KBPS, דרך קבצי OGG, קבצי FLAG וAPE למיניהם, וכלה באלבומים המקוריים שקניתי. התקציב הבסיסי כאמור הוא 1000 ש"ח, אבל באפשרותי וברצוני לשלם סכום רב יותר בתנאי שהאוזניות מצדיקות זאת. ידוע לי שכרטיס הקול שברשותי א…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by oz150,

שלום חברה, יש לי מקרן ויונסוניק PJD5 123 השאלה שלי, איך עושים מצב חיסכון בחיי המנורה? תודה מעריך!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להתקין למחשב מערכת סראונד הכוללת 4 רמקולים. חבר שלי אמר שזה אפשרי - אבל איך?!? עכשיו למחשב שלי מחוברת מערכת ולה 2 רמקולים - שכאילו זה יוצא שמשניהם לא שומעים אותו דבר כלומר סטריאו. יש לי עוד מערכת שלא מחוברת עם 2 רמקולים אחרים, איך אני עושה שיהיה לי סראונד מ-4 כיוונים שונים? תודה מראש "YASSER".

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by Srulz,

אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by lipa,

יש לי את הלוח ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset שכולל כרטיס קול (משולב) ויש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS מה יותר איכותי בניהם לשמיעת מוזיקה ? ובכלל במה עדיף להשתמש ?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  11. כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי: http://desmond.imageshack.us/Himg833/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg171/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg220/sc ... res=medium רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים . תודה רבה מראש לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. אני שוקל לרכוש אותו ב-400 שקל ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות כלשהן לידיעתכם. כמו כן אני לא בטוח מהמפרט (הדל ביותר) אם הדבר הזה צורב על משוכתבים (DVD+RW) למרות שסביר להניח שכן (אני לא אוהב להניח שום דבר אף פעם). מישהו יודע מה הדגם המדויק כדי שאוכל לחפש אותו בגוגל? אם יש לו אח תאום יותר מוכר (הסינים אוהבים להוציא מאותו מפעל אלף "דגמים" שהם אותו דבר בדיוק), אשמח לדעת את שמו בישראל. http://www.mega-sale.co.il הולכים לקטגוריה "טלוויזיות LCD ו-DVD" ואני מדבר על המכשיר העליון מצד שמאל ב-399.99 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. Started by עמיר,

מישהו השתמש בזה ? יש המלצות ? מה לחפש ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. בין האוזן לאוזניה יש "שקית" בד כזאת שנתפסת לאוזניה ובתוכה יש ספוגיות. הספוגיות עצמן הלכו פארש עם השנים. אם יש תחליף לדחוף לתוך ה"שקית" או בכלל לקנות את כל ה"שקית" הזאת עם הקליפסים שמתאימים לדגם שלי, או אפילו של דגם אחר העיקר שזה יתפס טוב על האוזניות שלי (אפילו המוזרות של ה 477 בסדר אם זה יתפס טוב). למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בקילומבו חיפה לא היה :< תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. שלום לכם פורום אודיו, אני מעוניין במערכת רמקולים חדשה למחשב, חשבתי על תצורה של 2.1 אבל אתן לך את הפרטים ותציעו לי אתם. המטרה של המרמקולים זה בעיקר מוסיקה בווליום די גבוה זה אומר שכנראה יהיה עדיף 2.1 (כי 5.1 הבנתי שיותר למשחקים ולסרטים וד"כ פחות טוב במוסיקה), לפעמים אני גם צופה בסרטים אבל בד"כ אני צורב ורואה בטלויזיה, זה בו נגיד שמוסיקה זה מה שחשוב. סגנונות מוסיקה שאני שומע זה ראגאי, דאנס, והיפ הופ אם זה צריך להשפיע על ההחלטה. התקציב נע סביב 100-400. חשבתי על הatp3 , מה אתם אומרים? בתודה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. לינק לווידאו: http://hdvforever.com/blog/HDDVD.wmv קרדיט ל- http://www.hometheater.co.il

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. Started by lamer4ever,

שלום לחברי הפורום הנכבדים, שאלה לי אליכם: יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שאין לי קשר עין איתה . איך אני יכול בדרך כלשהי לנגן על הטלוויזיה סרטים דרך המחשב ולהמשיך להתעסק בעניינים אחרים במחשב? חיפשתי קצת בפורום ומצאתי שאפשר "להאריך" את המסך ושהטלוויזיה תהיה המשך של הדסקטופ אבל הפתרון הזה לא תופס פה בגלל שאין לי קשר עין עם הטלוויזיה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by zilkanir,

שלום, לאחר ניסיון כושל(מבחינת תאימות וזיהוי) עם 2יח' של Auzentech X-Plosion החזרתי אותם לחנות.. הכרטיס היה די אידיאלי בשבילי, אני מחפש כרטיס בעל יציאות דיגיטליות שמוציא היטב סראונד, מקודד Dolby Digital וDTS עם דרייברים פשוטים ונוחים עם איכות שמע כמה שיותר טובה. יש המלצות? יש לי אפשרות לרכוש את הX-Fi elite pro אך לא השתכנעתי שהוא ממש יענה על הדרישות שלי , ושהוא ממש ייעודי לסראונד.. גם השלט והקונסולה די מיותרים לטעמי , העדיפות ליציאות דיגיטליות על הכרטיס.. בכל מקרה יש כאן לאנשים ניסיון וחוות דעת על הכרטיס? הכרטיס יחובר דיגיטלית ל Z-5500. תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  19. ביום בהיר אחד (אתמול ) נעלמו כל השירים מה ה IPOD של ידידתי .. האם יש איזה שהי דרך לשחזר את זה ? או שזה TOTAL LOST ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by wow,

1 מה יש ב-340 שאין ב-140 2 מה נותן לי המסך LCD שיש בדגם החדש 3 האם ב-340 יש שלט עם מסך כמו ב-140

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by IGk,

צריך המלצה לאוזנית למחשב שהיו סגורות (אטומות לרעש) ב300-450 שקל לא חובה מיקרופון... למשחקים כמו AA ו-BF 2 הציעו לי את המדוזה 5.1 או Sennheiser HD215 עם למישהו יש רעיון אחר אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by ETB,

היום משום מה הכרטיס קול הפסיק לעבוד, ואין שום אינדיקציה שהוא נהרס. כאשר אני משמיעה שיר באחד התוכנות מוזיקה האקוליזר מראה שמשודר צליל, אבל לא ובוקע שום צליל מהרמקולים. הכטיס קול שלי הוא הכרטיס המובנה בלוח של הNF7-S, בדרך כלל מחובר לכרטיס קול הרסיבר שלי, אבל גם באוזניות וגם ברמקולים ג'נרים שחברתי אין קול. במנהל התקנים אין שום אינדיקציה שהשתבש משהו. ניסיתי לראות אולי זה בעיה בWin XP, אבל התקנתי את המעכרת הפעלה מחדש על H.D חילופי, והתקנתי את הדריברים הכי הדכניים לערכת שבבים, כל התקנה עוברת נפלא, אבל עדיין אין קול. למישהו יש מושג מה הבעיה? אני רוצה לפתור את הבעיה לפני שאני יצתרך להסחב עם כל המחשב לפנדה. אני חושד שזה בעיה חומרתית.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. לגבי האוזניות, אני רוצה שיהיו איכותיות עם טווח טוב. אני רוצה קטנות שנכנסות לאוזן בלי קשת מעל הראש, ולא סובלות מאוברלוד(זה מה שיש לSONY שלי, שיש לי אותם כבר 6+ שנים, ואני לא רוצה לשחוק את האיכויות שהגיעו עם הנגן שלי, שההבדל ביניהם לאלה של סוני הוא שמיים וארץ). לגבי המערכת, הדגם: NSX-SZ50. נשבר לי רמקול אחד מהמקוריים שהגיעו איתה, ומאז כל רמקול שאני מחבר נותן אובר באס רציני ומעצבן, שכאשר שומעים רדיו לא ניתן להבין מה מדברים. מה ההצאות? רמקולים שנכנסים לתדר או יש דרך להוריד את הבאס לגמרי(אני מוריד לפחות את כל האופציות הגלויות מהתפריט וזה לא מזיז הרבה).

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by אסף ב,

שלום אני מתלבט בין 2 טלויזיות LCD מה לקנות? LG 32LC41: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=581928 או Samsung LA32S81B: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576888 חשוב לי שהיא תתחבר טוב למחשב ותהיה חדה כי רוב השימושים שלי יהיו בתצוגה מהמחשב תודה

25. Started by diablo4u,

צריך עזרה בבחירת טלוויזיה LCD 32 התקציב כ2500 שקל - אשמח לשמוע המלצות וכן חוות דעת על זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718690 תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים