אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום! ישנם אוספים של קבצי סאונד באיכות גבוהה, בהם הקלטות של כלים שונים, כדוגמת תופים, חצוצרות, וכלים נוספים המכסים תווחי תדרים שונים. כל המטרה של האוספים האלה היא לבדוק מערכות סאונד. מהיכן אני יכול להשיג/לקנות אוספים אלו ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 חמוד כזה... 4/5/6 גיגה מיקרו/מיני איך שתקראו לזה... אני רוצה לקנות מ EBAY חשבתי על ה ZEN MICRO אבל אני כל הזמן קורא דברים טובים על ה IRIVER ועל ה IAUDIO... מישהו מוכן לעשות לי סדר? מה הכי מומלץ?
-
וכמה בחו"ל? ומה אתם אומרים באופן כללי על הרמקול? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כשאני מחבר מכשיר למערכת המערכת לא מנגנת דברים מסויימים, לדוגמא: הגיטרה הראשונה ב-WISH YOU WERE HERE, הגיטרה ב-STAIRWAY TO HEAVEN והבתים ב-ELENOR RIGBEY, האם יש דרך לתקן את זה? תודה רבה, רועי
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שיגבירו נגן MP3 עם אופציה אולי גם לחבר אותם למחשב, הרעיון הוא שיהיו לי רמקולים נורמליים במדור בצבא . חשבתי לקנות Creative M2600 או משהו כזה, אבל אז נזכרתי שמדובר ברמקולים 2.1, אני לא בטוח איךם זה נראה בפועל, אבל אם אני מבין נכון - זה אומר שהבאס אמור להגיע בכבל נפרד מהבננה של L/R , לא ? כלומר - ייתכן שאלו רמקולים שנועדו למחשב עם יציאה אחת ל L/R ועוד יציאה ל Sub/Center , ובנגן MP3 מה לעשות ... יש רק L/R. בקיצור , השאלה היא האם הדאגה שלי הוא מוצדקת ? האם רמקולים ב2.1 דורשים שני פורטים כדי לנגן את כל הטווחים ? או שאני סתם מבולבל בגלל המערכת 5.1 שלי שיש לה 3 כבלים? ועל הדרך - , JBL Inspire M2600/ AL vs2421 /Logitech 240 ,eacan מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני רוצה להגיד תודה לפורום ולכל האתר בכלל שנתן לי את ההשראה לכל ה"שטויות" שאני עושה. טוב אז ככה אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא הורישה שלי מערכת סטריאו וטלויזיה, את הסטריאו חיברתי ללא בעיות מיוחדות אבל יש לי בעייה עם הטלויזיה. היא טלויזיה קצת ישנה [הרבה ישנה] ויש לה מאחורה חיבור כזה כמו שיש בממירים הדיגיטלים של הוט (אולי גם יס) האם יש סיכוי שאני יראה את המחשב שלי על מסך הטלויזיה?..תודה רבה.. ניר.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In EAR טובות לשמיעת מוזיקה עם תדרים גבוהים כמו טראקים של Space Cat Domestic Pixel Eskimo DNA הנה מצאתי את אלה: http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181790&DB27635=27636&DB27645=27648&DB27639=27640&DB66411=66413&DB66385=129470&orderby=price אשמח אם תמליצו לי על כמה טובים שיספיקו לי ושיתפסו לי באוזן טוב תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש בידי מערכת קולנוע ביתית Panasonic sa-pt465 ורציתי לדעת איך אני מגיע איתה למקסימום איכות צליל דרך המחשב כבלים, כרטיס קול, הגדות וכו'.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לשמוע דיעות על רמקולים הסביבות ה- 300 ש"ח ? שמעתי רמקולים לא רעים של לוג'יטק (X220 נראה לי) אבל אני מבין שיש לקריאטיב רמקולים מקבילים שהסאב הוא מעץ... הייתי שמח לשמוע דעות ממי שמכיר את הרמקולים. המוזיקה שאני שומע היא מאוד מגוונת - ג'אז, אלקטרוני,רוק ומטאל. תודה מראש לעונים....
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4003/1052026 אזהרה כולל פרסומות מפגרות ... מה הבדל בין המספקים 720P ל 1080I והאם זה לפלזמה או ל LCD או גם למסך רגיל ? מה המספרים הללו מציינים מה זה HD מה ה READY TO HD ואם באמת יש משהו שראה מה זה באמת .. אני ראיתי את המסכים הללו ב BUG ואני חייב לציין שלא ראיתי שום הבדל משמעותי שמסביר למה שחקני פורנו כלכך מפחדים ממנו.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ציינתי את הגירסה של הדוידי , שאני מנגן דיסק dvd עם מספר סרטים אז הסרט נתקע לי תיקעות קלות , ובנוסף לזה יש לי בעיה עם השמע אני שומע את קול של הסרט חזק לעומת האנשים שמדברים חלש מאוד אין פרופורציה איך אני מסדר את זה בדוידי או בטלוויזה ? תודה רבה לכם .
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן חברים! עייפתי מלרכוש אוזניות שמתיימרות להיות איכותיות במחירים של 200-300 ש"ח, ואני מכוון עכשיו קצת יותר גבוה לליגה אחרת של אוזניות. אני מעוניין בסט אוזניות ומיקרופון איכותי, שישמש אותי בעיקר לגיימינג ומוזיקה - בתקציב של כ700 ש"ח. יש לי כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם הלוח-אם מדגם GA-H77-D3H. תודה מראש לכל מי שעוזר! [h=3][/h]
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של לוג'יטק (4.1 THX), אני לא זוכר את הדגם המדויק, אבל המערכת הזאת נחשבה לספינת הדגל של לוג'יטק לפני 3~ שנים. יש בעית קרוסאובר קטנה, חלק גדול מהבאסים יוצאים דרך הרמקולים הרגילים ולא מהסאב, אני רוצה להגביר את הבאס עם הבאס-בוסט של הכרטיס קול, אבל כל מה שקורה זה שיוצאים יותר באסים מהרמקולים הסאטלייטים, ובאיזה שהוא שלב זה נשמע נורא. הרמקולים האלה מיודעים להגיע לווליום מטורף (500W RMS), אבל הבאס-בוסט עוצר אותי בחצי מהווליום משום מה. אם למישהו יש הצעות לדרך כלשהי לסידור הבעיה, בבקשה עיזרו לי. כל מה שאני צריך זה לסדר שהבאס יצא מהסאב ולא מהרמקולים הרגילים. חוץ מזה - בחיים שלי לא נהנתי מהרמקולים כמו שאני נהנה עכשיו, הכל נשמע מדהים לחלוטין!
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פלזמה של סמסומג http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=television&type=tv&subtype=plasmatv&model_cd=PS42C91HX/XSG ו DVD של פיוניר dv420v קניתי כבל HDMI 1.3 וחיברתי אבל אני לא מצליח לראות את התמונה... בדקתי ומצאת שהפלזמה היא HDMI 1.2...הגיוני שזאת הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני שמחוברת למחשב במקום רמקולים, היא מחוברת לכרטיס הקול של הלוח אם, אין לי כרטיס קול חוץ ממנו. הרבה פעמים כשאני משחק או שומע מוזיקה, אז מתחיל זמזום מעצבן מהרמקולים של המערכת והוא נמשך כמה דקות כל פעם.. מה אפשר לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס דיסק קשיח 20GB מינימום, הנה המאפיינים הרצויים: 1. שיהיה UMS (כלומר בלי שום צורך בתוכנות כדי להפעיל) 2. זמן סוללה טוב 3. כמה שיותר קטן ודק 4. רצוי שיהיה רדיו 5. איכות כמובן.. (של הסאונד, של המכשיר וכו) אין צורך במסך צבעוני, אבל רצוי שיהיה USB2GO להוריד תמונות למכשיר בעקרון כרגע לדעתי המכשיר שיהיה לו הכי טוב זה ה- X5L, אני רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות שעונות על הדרישות? האם למישהו פה שיש X5L התקין רוקבוקס עליו? האם תיקנו שם את הבאג של זמן הסוללה ואיך היציבות והביצועים?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד איזה שבועיים לחו"ל (הפלגה) ויש לי הזדמנות מצויינת לבקש מהם נגן DVD (להחליף את הנגן המיושן שלי שלא קורא בכלל DIVX), חשבתי שתוכלו להמליץ לי על נגן כזה (אין לי מושג מה הם מוכרים שם בדיוטי פרי).... לא משהו בומבסטי אבל שכן יתמוך בכל הפורמטים כולל תרגום עברית. אני גם מעוניין ב DVD מקליט, ובמחלקה הזאת אין לי בכלל מושג, האם הדבר הזה טוב? (סוגי ההקלטה, תפעול פשוט, כמה שעות באיכות סבירה אפשר להכניס על DVDRW אחד SL). אם אפשר גם מחירים זה יהיה פצצה. תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רמקולים של חברת JVL, אני מעריך שהם בני 20 שנה בערך לפי הצבע של העץ וגם לפי מצב הפטיפון שבא איתו (נרכשו באאותו זמן). הרמקולים עצמם דומים בגודל שלהם לJBL L110 (לא בחנתי אותם מקרוב כי הם תלויים בגובה 3 מטר). אני רוצה לדעת אם הרמקולים שווים משהו (בדיקה כמובן), אין לי כרגע מגבר שאני אוכל לחבר את הרמקולים (אולי רק עוד חודש)... מישהו מכיר את החברה הזאת? חיקוי של JBL או מקור ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי בחיבור קבוע למחשב השולחן שלי (Lenovo, M55e). חיבורי האודיו של המחשב בנויים כך שכל חיבור אודיו חיצוני, מפסיק את האודיו הפנימי. לכן, אני מעוניין להתקין כרטיס קול נוסף, חיצוני, בחיבור USB 2. האם תוכל/י להציע כרטיס קול מתאים? בדקתי את המצאי בשוק והוא בעיקרו USB 1.1. משונה בעיני להשתמש בפרוטוקול זה במקום ב- USB 2.0. הכרטיס היחיד שמשתמש ב- USB 2.0 הוא כרטיס קולוZM-RSSCוZalman שקראתי עליו בקורות לא מחמיאות. רן
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קיבלתי איזה דיסק עם מעריב לנוער שיש בו 2 שירים... עכשיו אני קולט השיר שוקל 130 מגה ל 13 דק' ובאיכות 1411 איפה מורידים שירים בכזאת איכות?? יש לי סיכוי למצוא שירים שאני רוצה בכזאת איכות? חח
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יודע למה זה ואיך אני מתקן את זה?????? כרגע אין לי אף לא שיר אחד בנגן..... תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
סביבות 2500 שקל משהו כזה?... למשהוא יש המלצה למערכת אולי כדאי לייבא מחול?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-