עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aviran_n,

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן . אז ככה: 1. אפשר לגרום לו חזק יותר? 2. האם כדי לקנות אוזניות ב200 שקל , או להשאר עם מה שקיבלתי(mx200)? אם כן אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות טובות? 3. ניתן להמיר את הפורמט Mp3 לופרמט אחר ובכך לשפר את איכות הסאונד? אם כן אז איך? 4.בפעם הראשונה שהטענתי את הנגן (לפני יומיים) הטענתי רק שעתיים וחצי עד שהמנורה כבתה. זה יגרום לנזק תמידי לסוללה? האם כדי לי עכשיו להטעין אותו איזה 10 שעות .זה יעזור? תודה רבה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. אני מעוניין באוזניות עד 300ש"ח, מעדיף שיהיו פתוחות שלא יבשלו לי ת'אוזן יש אוזניות של חברות אחרות שניתן לקנות במחיר כזה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. עוד מעט אני מתחדש במסך. אני אחבר את המחשב אליו. כרגע הרמקולים שלי לאותו מסך הם Z-640 של לוג'יטק. האם ניתן לחבר את הרמקולים לרסיבר, ואז למחשב. שהאות והצליל יהיו יותר איכותים מאשר הכרטיס קול של הלוח אם שלי? הלוח אם- DFI lanparty nF4 ultra-d הרסיבר : ONKYO TX-SR603E קישור לרמקולים העלובים [עצוב] http://www.techwarelabs.com/reviews/aud ... tech_z640/ תודה! עריכה****, שכחתי לציין, שהרסיבר מחובר כבר לפלזמה למערכת 5.1 בסלון, DVD , וידיאו, CD PLAYER מאוד ישן, YES MAX עוד מעט וידיאו +DVD משולב של LG.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by stav_r,

שלום. בתור גיימר במשחקים און ליין (cs:s) אני עומד בפני רכישת אוזניים ואני מתלבט בין שני סוגים : סוג א' http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=9523 סוג ב' http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=10011 מה הבדל בינהים והם זה שווה את ההבדל ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אני ממש מתלבט (אני רוצה מכשיר זול וטוב עם DIVX ורצוי כתוביות נראה לי שמצאתי ב 200 ש"ח אבל אני מעדיף לשאול מומחים! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8116356&type=2&product=1&= לינק לפרטים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by orlf,

אממ אני אנסה להסביר בפשטות כמה שיותר.. עד היום היו לי רמקולים של 2.1 ערוצים..ווהם עבדו סבבה נמאס לי מהם אז היום קניתי 5.1 ערוצים של קריאטיב SBS 580 הבעיה היא שהמדיה פלייר והמחשב בכלל לא מזהה לי את הרמקולים כ5.1 אלא עדיין כ2.1 והלוח אם שלי תומך עד 7.1 ערוצים ככה שזה לא הבעיה.. ניסתי להתקין מחדש את הכרטיס קול אבל ללא הצלחה. וניסיתי להוריד דריברים מאתר קריאטיב אבל גם ללא הצלחה.. מה שכן מוזר מאוד הוא שלפעמים אבל רק לפעמים המחשב מזהה אותם כ5.1 ערוצים לכמה דקות ואז הוא מחליט שנמאס לו אז הוא חוזר להיות 2.1 יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by aquarius,

האם שווה לקנות את הרסיבר הבא DENNON AVR1705 במחיר של 1990?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by Iko89,

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708411 אם אני אקנה אותו אני אחליף לממיר HD .. בעיקרון יחובר למחשב כ. מסך GTX260 ושאר המפרט בצד

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by diablo4u,

צריך עזרה בבחירת טלוויזיה LCD 32 התקציב כ2500 שקל - אשמח לשמוע המלצות וכן חוות דעת על זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718690 תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by NO FEAR,

אני מחפש רמקולים לחדר למשחקים מוזיקה וסרטים עם דגש על המוזיקה והסרטים. כמו שרשום בכותרת התקציב שלי הוא 300-400 שקל ומוכן להוסיף עוד קצת עם יש צורך בכך. תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. היי אני לקראת קניה של נגן חדש ושמתי לב שה independent שלו היא 16ohms ובאוזניות שיש לי כרגע היא 26ohm השאלה היא אם לא תהיה בעיה אני לא כלכך מבין בנושא אם לא תהיה בעיה מבחינת ההפרשים האלו שתבטא בווליום או משהו וההתלבטות אני מעוניין גם לקנות אוזניות חדשות ואני די מתלבט בין ה monster insparition ל bowers and wilkins p5 שניהן קורצות לי ועל הmonster לא מצאתי כמות מידע גדולה בקשר לטווח תדרים וכו תודה מראש

13. Started by liho,

מישהו יודע למה למכשיר creative zen touch אין תמיכה בעברית ואפילו אין אפילו את האותיות הפוך ,יש פשוט ריבועים מישהו יודע??

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by asdzxc16,

כשאני מחבר את המחשב לטלווזיה אז הטלווזיה עושה רעשים של פיצוצים קטנים כאלה כול כמה שניות וזה לא בעייה בכבל כי המוכר בחנות בדק איתי את הכבל על אותה טלווזיה מדגם Skyworth בחנות ועבד שמה חלק בלי רעשים והכבל זה DVI HDMI עכשיו השאלה שלי אם זה בעיה מהמחשב ואם כן זה יכול להיות מהכרטיס מסך? יש לי כרטיס מסך מסוג 8800 GT של NVIDIA תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. לדעתכם.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. היי לכולם, עשיתי קצת בדיקה באינטרנט ושמתי לב שהמחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מEBAY. לכן, החלטתי לקנות אוזניות מהאתר, ושמתי עין במיוחד על ה CX 500. אני מחפש אוזניות בדיוק באותו סגנון ( IN EAR ) עם סיליקון, ושיתנו ביצועים טובים. קראתי קצת ביקורות על המוצר, והם הולכות לכאן ולכאן. בEBAY מוכרים לי אותן ב 130 ש"ח כולל משלוח. שווה בכלל להשקיע עליהן? או שבכלל שווה לקחת משהו של חברה אחרת במחיר דומה עם ביצועים עדיפים? אשמח לשמוע הצעות מאנשים שקצת יותר מבינים בזה ממני. נ.ב. השימוש העיקרי שלהן יהיה אייפוד. אני כמעט ולא אשמע בהן מוזיקה מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. אני יודע שבשביל לחבר את הסוני למחשב אני צריך כניסה אופטית , אפשר למצוא כרטיס קול , 5.1 עם כניסה כזו שלא יעלה יותר מה 200 שח .?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב שיתחבר לרמקולים 5.1 Z5500 של לוג'יטק בחיבור אופטי, ומדי פעם אני יחבר אליו גם את הגיטרה הייעוד של הכרטיס הוא בעיקר מוזיקה וסרטים קצת משחקים והגיטרה. התקציב כרגע לא מוגבל (יענו כל כרטיס בא בחשבון אבל אל תתנו דברים לא הגיוניים (אפשר להגיד עד 1500 ש"ח בערך) אממ אני מתלבט בין האקסטרים אודיו, לאקסטרים מיוזיק ולא פטליטי פלטינום שלמיטב הבנתי הוא זהה לאקסטרים מיוזיק רק עם באנדל טוב יותר...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. Started by TAsraf,

אני מחפש אוזניות In EAR טובות לשמיעת מוזיקה עם תדרים גבוהים כמו טראקים של Space Cat Domestic Pixel Eskimo DNA הנה מצאתי את אלה: http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181790&DB27635=27636&DB27645=27648&DB27639=27640&DB66411=66413&DB66385=129470&orderby=price אשמח אם תמליצו לי על כמה טובים שיספיקו לי ושיתפסו לי באוזן טוב תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by sos,

שלום! אני יודע ששאלו את השאלה הזאת המון בפורום, ולכן עשיתי חיפוש לגבי זה. מצאתי המון דיונים לגבי נגני DIVX אבל כל אחד המליץ על נגן אחר ולכל אחד היה תקציב שונה, אז אני מצטער שאני פותח עוד דיון על נושא זה אבל אני ממש צריך את עזרתכם. טוב אז בקיצור אני צריך נגן DVD שיתמוך ב-DIVX (כולל אפשרות לשדרוג, וגם אם מישהו יכול להסביר לי איך הולך הקטע של השדרוג? אני הולך לחנות והם משדרגים לי את המכשיר?) ושיתמוך בכול הפורמטים המוכרים של הסרטים. אני לא צריך מכשיר שיהיה לו מיליון יציאות וכניסות...אין לי מערכת קולנוע ביתית או רמקולים סופר איכותיים...יש לי טלוויזיה ואולי אני יחבר לו רמקולים של הסטריאו. חשובה לי האיכות תמונה במיוחד לגבי סרטי DIVX ואם תוכלו להמליץ לי על נגן טוב שיענה לצרכים של…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by יונתן4,

שלום כשהרמקולים דולקים אני שומע רשת ב' דרך המסך שלי הם תמיד באותו מקום ותמיד היה זמזום אבל ורק לאחרונה אני שומע ממש חזק יחסית מה לעשות? המסך הוא VIEWSONIC 930 והרמקולים הם גרוטאות בלי סאב תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי אוזניות מדגם creative EP630 (אני חייב להגיד שהאוזניות הללו ממש טובות) אבל נתקלתי בבעיה ואין לי פתרון. כשאני מסיים להאזין לmp3 אני מחזיר את המכשיר + את האוזניות לתיק אבל לאוזניות האלה אין שום נרתיק שיגן עליהן וכמו כן אין לי נרתיק לmp3 (נגן flash). אני רוצה לשמור עליהן לטווח הארוך ולא סתם לגלגל אותן על הנגן ולזרוק לתיק. האם יש למישהו פתרון או המלצה? חבל שחברות האוזניות לא חושבות על מוצר הולם שיעזור לנו הצרכנים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  24. יש לי מסך עם כניסת SVIDEO וממיר של HOT עם יציאת SCART יש לי כבל שרשום עליו SVIDEO TO SCART וחשבתי שהוא יכול לחבר את הממיר למסך. זה לא עובד... אז טעיתי נכון?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by ranran,

מי מהם עדיף הפרש המחירים הוא כ-100 ש"ח יותר לקריאטיב המטרה העיקרית היא משחקים..ואחרי זה סרטים וטיפה מוזיקה מבחינת הכסף אין בעיה ההפרש של ה100 שקל לא רציני השאלה מה יותר טוב שאני מחפש ביקורות על X530 אני מוצא המון טובות על הT6060 בקושי מוצא אך מכמה שמצאתי אמרו שהם טובים יותר למשחקים חוץ מזה שהם יפים יותר לטעמי גם מה אתם אומרים חברים מה כדאי? ובבקשה אם יכולים לענות לי זריז כי אני מתכוון עוד השבוע לקנות...תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.