אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
החודש אני טס לקנדה ויש לי תלבטות קשה: או לקנות את האייריבר ihp120 בקנדה שזה יוצא זול מאוד או לחכות ולקנות בארץ את ה hi-md (אני סגור על דגם כבר- mzn-h900) מה היתרונות של ה hi-md על האייריבר או ההפך? האם יהיה משתלם לקנות את האייריבר? איזה סיבה יש לא לקנות את האייריבר? לפי מה שקראתי על נגנים עם כונן קשיח הם שבירים והכונן קשיח יכול לההרס תוך כמה טילטולים...זה ככה באייריבר? ממה הוא בנוי? אני צריך משהו שיחזיק בנסיעות בשטח, בטיולים במדבר ובתנאים קשים....האייריבר יעמוד בדרישות? אני נוטה יותר לכיוון ה hi-md לא יודע למה, זה נשמע יותר חדשני ויותר מבטיח נ.ב. אין מצב שה hi-md יצא החודש (100 אחוז קראתי על זה בפול פורומים) אז על תגידו לי לקנות אותו בקנדה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי כבל RCA לPL אבל שחיברתי את המחשב למערכת היו זמזומים מהרמקולים חשבתי אולי הבעיה בכבל אז קניתי אחד חדש מהום סנטר אבל גם איתו היו בעיות הבעיה לא במגבר של המערכת כי שומעים רדיו מעולה... והבעיה כניראה גם לא בכבל כי חיברתי את המחשב לכניסת AV של הטלוויזיה ושומעים בטלוויזיה טוב את המחשב... אבל אם אני מחבר את הכבל לAUX של המערכת ואפילו שהקצה השני לא מחובר לכלום והמערכת מכוונת לAUX (כאילו לא משמיע רדיו או דיסקים או קלטות.. נימצאת במצב AUX בקיצור) אז היא משמיעה זמזומים אבל חלשים יותר... מה יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לתקן אותה? כי ניראה לי שהבעיה היא רק בכניסה של הAUX במגעים... וכמה יעלה רק ביקור של טכנאי או משהו יכול להיות שבכלל שווה לקנות רמקולים רגילים למחשב
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן..... אני כבר המון זמן מכחה לסדרת הH300 של אני נהר כי אני מת לקנות את הH340....... אני משוטט מדי פעם באתר שלהם (בעיקרון האתר הנורווגי שלהם כי הוא הכי מועיל מכולם)...... והופתעתי לגלות שיש שם הודעה 2004 06 23: H320 in stock We are shipping H320. האם זה אומר שהם מוכרים את הH320 כבר? והאם זה אומר שבקרוב ימגרו את הH340?? כדאי לי לחכות לו ולא לקנות את הJUKEBOX של קריאטיב נכון? '>http://nordic.iriver.se/#
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום המרחק בין המחשב למגבר הוא 7 מטר. המגבר והרמקולים חדשים ואיכותיים מאוד (מעל 10000 ש"ח) האם יש כבל אופטי באורך כזה ? אם כן, איפה אפשר לקנות ? אם לא, האם כבל קאוקסלי איכותי יהיה טוב, ואיפה אפשר למצוא כבל באורך כזה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות למיני דיסק שלי לפי מה שקראתי בפורום האוזניות המומלצות הן סוני EX 71 / MDR888 או MX500/400 א. יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? ב. איזה עדיפות בינהן (גם מבחינת עלות) ג. יש בארץ מקום בו ניתן לקנות אותם???? ומה ההבל בין סוני 51 ל 71?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור, האם הסט טוב למוזיקה? ובכלל עד כמה הסט מוצלח? ידוע לי שבמוזיקה עדיף 2.1 אבל אני רוצה גם למשחקים ולסרטים.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בסיגנון הזה, 5.1. חשתי על ZALMAN אבל אין להן בקר לשליטה על הווליום עכשיו ראיתי את אלה, ב100¤ פחות ונראים הרבה יותר טוב. מה דעתכם? http://www.geniusnet.com.tw/product/product.asp?pdtno=498
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך רסיבר יד שניה למחשב והוצע לי רסיבר של חברת ROTEL יישן ..... איך הם ? אמינים איכותיים ? זה רסיבר בן 13 שנה.. 350 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת אני מחפש נגן DVD לטלויזיה בסלון (29" אם זה משנה) שיקרא קבצי DIVX וכו' וכתוביות! מה המחירים של הנגן הזה היום ויש דגמים מומלצים? לפני כמה חודשים ראיתי פרסומות בעיתון של כלמני בסביבות ה500 שקל אבל לא ידוע חברה ומחיר... אשמח לקבל המלצות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יצא המכשיר הזה בגרמניה? כמה בערך הוא עולה בגרסא הכי נמוכה מבחינת מקום? האם יש משהו יותר משתלם לקנות כלומר נגן אחר? האם הוא תומך עברית? :-\
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
באתי עם תקציב של 3500 אמרו לי לא מספיק. אני רוצה מערכת קולנוע ביתית טובה עם שמות של חברות רמקולים קדמיים באיכות סנטר ואחוריים באיכות אם צריך גם סאב באיכות בעיקר לשימוש סרטים אבל גם מעט למוזיקה רסיבר ורמקולים זה מה שצריך מצדי רסיבר של חברה אחת ו-6 רמקולים של 6 חברות שונות אבל מה בערך התקציב הנדרש להרכבת מערכת טובה אבל בלי השתוללות (מן הסתם לא 20 אלף וגם לא 10 אלף) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני צריך מיקרופון למחשב שיהיה ניתן לדבר איתו ממרחק של כ 30-40 סנטימטר מבלי שאני אצטרך לצרוח...מיקרופון שיעמוד לו איפשהו ליד המקלדת ופשוט ישמעו אותי טוב. מישהו יכול להמליץ על דבר כזה? (אני מדבר כמובן על מיקרופון שיעבוד ככה *מבלי* שאני אפעיל את אופצית one microphone boost שגורמת לפידבק איום נורא.)
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עם אני מזמין את הגירסה האמריקנית של האייריביר אני לא יוכל ליראות במכשיר קליפים וסרטים?? חשוב לי לדעת!!! רק מי שיודע בטוח שאפשר שיגיד לי בבבקשה אחרת לא שווה להזמין את הגירסה האמריקנית של זה...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אם אני צורב משו בפורמט ATRAC הזה של סוני, אז אני לא יכול להשמיע את זה אחרי זה בדיסקמנים/מערכות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
כמו שכתבתי כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=137505.0 שהכרטיס קול לא עבד לי (אני מתכוון רק המיקרופון, הקול עצמו עבד).. אז הצלחתי לתקן את זה ששמתי את הכרטיס בסלוט אחר וזה עבד (המיקרופון), היום שמתי כרטיס רשת והעברתי את הכרטיס קול לסלוט אחר, ושוב אותה בעיה שהמיק לא עובד רק שאני נותן נשיפה חזקה רואים משהו קטן - סתכלו בתמונה , החלפתי חזרה לסלוט הקודם ואותו דבר, שאני נכנס לוונטרילו זה מה שמופיע אני לא יודע מה הבעיה כבר, עדכנתי דרייברים מה Windows update מהאתר של החברה.. זה ממש קריזה של הכרטיס =\ נ.ב. הכרטיס זה CMedia PCI 8738.. נ.ב.2 ביטלתי את הכרטיס המשולב דרך הביוס. תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מזמן שאני מחפש מגבר לביתי ולבסוף החלטתי ללכת על הnakamichi אך איני יודע היכן למצוא אותו התקשרתי להמון חנויות ואמרו שאין יותר כאלו בארץ. אשמח את תעזרו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הי המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו עם מפענח AC3 דרך כרטיס AC97, עם יציאת SPDIF. כשאני מנגן DVD מהמחשב, יש סיגנל של 5.1 ובאמת שומעים בסראונד. האם יש אפשרות לשמוע בסראונד גם סרטי divx או סרטים אחרים ישירות מהמחשב (לא DVD)? (כשאני מנגן אותם מופיע לי no input במפענח) תודה גלעד
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל HDMI, את הרסיבר חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI. חשוב לציין שיש לי עוד מסך 22" שמחובר ישירות למחשב. כשאני מכבה את הרסיבר המחשב קולט שהטלויזיה "מנותקת" וישר מעביר את כל התצוגה למסך הקטן וזה מעצבן כל פעם לסדר את ההגדרות מחדש. חשבתי שאולי אני אוכל להשאיר את הרסיבר דלוק כל הזמן למרות שניראה לי שזה יקצר את חייו אז אולי זה לא רעיון טוב...... בנוסף גם כשאני מכבה את הטלויזיה (מהשלט ומהכפתור עצמו) זה כאליו שניתקתי את הטלויזיה מהמחשב ואני חייב לכבות את הטלויזיה בלילה כי זה מפריע לי לישון (עם אור של 22" אפשר להסתדר אבל לא של 37"). יש משהו שאני יכול לעשות??????? נ.ב טלויזיה PANASONIC 37 לא זוכר דגם מדויק, ורסיבר ONKYO TX-SR 607 תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני חיפשתי ולא מצאתי תוכנה כזו :-\ תוכנה אשר מוציאה את הפלט הסאונד הסטריאופוני מהכרטיס קול דרך היציאה הדיגיטלית (לא משנה אם אופטי או קואקסיאלי), על הערוצים האחוריים בנוסף. למי שמכיר את הרסיברים של YAMAHA , יש להם מצב של 5CH STEREO. לבסוף אני צריך שיעבור אות אשר ישדר אות סטראו לקדמיים ולאחוריים. תודה מראש לעוזרים, בני. עריכה: טוב אני אתן לכם קצת השראה: http://img266.imageshack.us/img266/848/nvmixerur5.jpg
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-