עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Israeltomer,

איך אפשר לבדוק פיקסלים שרפים???????? ואם זה במסך 47?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. שלום רב, ברשותי טלוויזית LCD בחדר, אשר מחוברת ישירות לכרטיס מסך במחשב(NVIDIA 7600GT), דרך כבל HDMI-DVI. במסך המחשב שלי, שגם הוא מסך LCD, ישנם לא מעט פיקסלים שרופים, ואני מודע לכך. אך ישנה תופעה מתמשכת שפשוט מוציאה אותי מהכלים - בכל צפייה בוידאו כלשהו, סרט, סרטון וכו', על גבי מסך הטלוויזיה שבחדרי, מופיעים בדיוק אותם פיקסלים שרופים הנמצאים על מסך המחשב, ובאיזשהו אופן "פלאי", מועתקים לי גם למסך הטלוויזיה. יש לציין שלאחר בדיקה שלי, מסך הטלוויזיה נקי מפיקסלים שרופים, והם מופיעים אך ורק כאשר הטלוויזיה מתקשרת עם הכרטיס מסך והמחשב.(לאחר הפעלת אופציית הCLONE דרך הדרייבר של הכרטיס מסך). אשמח לקבל הסבר ודרך אפשרית לפתירת תופעה מעיקה זו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dror D.,

קניתי היום את המסך "Samsung LA40B550 40 מחנות הקרובה למקום מגוריי ואחרי כמה שניות של בדיקות בביתי גילתי שלמסך ישנם שלושה פיקסלים תקועים. הפיקסלים התקועים ממוקמים בצד שמאל וימין של המסך , בצד שמאל של המסך ישנם שני פיקסלים תקועים שמחוברים בצורה אנכית ולכן זה יותר מורגש מהפיקסל שבצד הימיני (דרך אגב הפיקסלים התקועים הם בצבע אדום). מרגע שגילתי את הפיקסלים התקועים אני שם לב לקיומם כמעט בכל תוכן שאני צופה בו. לפי מה שהבנתי מקריאה של מקרים דומים תיהיה לי קצת בעיה להחליף את המסך מכיוון שהפיקסלים התקועים לא ממוקמים במרכז המסך, בתעודת האחריות רשומה החברה "רטפון" כמספקת האחריות ולא רשום שם דבר לגבי מדיניות הפיקסלים התקועים\שרופים. אשמח לשמוע תובנות של מישהו בנושא הזה (במיוחד ממי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by o-s-h-r-i,

מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש... תקציב 2000 שקל.. למען הקלטות בעיקרר...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by bennyye1,

יש לי מערכת ישנה ( מעל 10 שנים), גדולה ומאסיבית. המערכת עצמה מאוד גדולה עם מקום ל2 קסטות, 5 דיסקים קיצור ענקית. הרמקולים שלה עובדים מעולה והם מה שחשוב לי. השאלה שלי, איך אני יכול לפרק מתוכה רק את המגבר ולהפריד אותו מתוך כל המערכת? יש רעיונות?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by contA-,

קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by re5pect,

שלום אני הזמנתי מחו"ל אייריבר H10 ואני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד עידכוני פירמואר פרט לאלו של החברה

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by Michael^_^,

כנראה שמחקתי או שפשוט נמחקה איכשהו התיקייה שבה צריכים לשים את הקובץ של הפירמוואר אז מה אני צריך לעשות? כי הגרסה במכשיר שלי לפי מה שהבנתי הינה 1.30 ויש כבר 1.40 ועוד מעט יוצא הפירמוואר החדש עם העברית!!!! וייי בבקשה תעזרו לי, תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  9. Started by pom23,

האם הפירמוור הבא הוא רשמי? האם מישהו כבר עידכן איתו? http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  10. הלינק: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=27978 רק למחזיקי H10 אמריקאי!

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by Xian,

רציתי לדעת, איך אני מפרמט את האיפוד שלי. ראיתי שאפשר לפרמט ע"י לחיצה ימנית על הכונן ושם יש אופצית פירמוט, אבל האם גם התוכנות ימחקו שיש על האיפוד, או רק השירים? נ.ב- כשאר אני אומר תוכנות אני מתכוון לנגן עצמו באיפוד...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. Started by ProzacH,

היי, יש לי אייפוד ננו, ופירמטתי אותו (ז"א פירמוא, לא דרך ה IPOD UPDATE ) עכשיו הוא לא עולה........ אמממ אופס ? זה משהו שלא הייתי צריך לעשות ? מה אני עושה? תודה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מערכת מיקרו DVD פשוטה ונחמדה שיש לה רק בעיה אחת: חוסר בכניסה של מקור אודיו חיצוני. אני כל כך רוצה לחבר את המחשב למערכת הזו! האם ניתן לבנות באופן עצמאי כניסה כזאת? אני מוכן לקחת את הסיכון בבנייה עצמאית של "קומפוננטה" כזו. וגם אם זה יצא לא אסטטי. האם זה אפשרי טכנית? הערכה גסה כמה זה יכול לעלות? איפה ניתן לקבל הסבר כיצד לבצע זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. הי, בקרוב עובר לדירה חדשה שבה אצתרך מערכת מדיה לסלון, המערכת צריכה להיות מסוגלת לנגן HD ו3D בקלות וכמובן משחקים ב3D למסך FHD 55inch אז חשוב שתהיה חזקה מאד. המחשב שיש לי במשרד בבית(במפרט בצד) הוא חזק מאד ויקר - חשבתי לשלוח ממנו כבל HDMI נוסף לסלון ולהשתמש בו גם שם אך המרחק הוא 25 מטר - כנראה שרחוק מדי(?), אשמח לטיפ או עצה, או שפשוט אקנה מחשב מדיה חזק ונמשיך כאן לבחור מפרט.. תודה!

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

שבת שלום לכולם, יש לי טלויזית LED Samsung 40" מחוברת ב-HDMI לממיר,הממיר מחובר למערכת קולנוע בכבל אופטי. עד כה כאשר חברתי מחשב נייד עם HDMI הייתי מקבל את הסאונד מהטלויזיה ולא מהמערכת. איך ניתן לבצע את? אשמח לפיתרון.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. נחמד שכל כרטיסי הקול המובנים תומכים ב7.1 , אולם מדוע אין אף לוח אם עם יציאת קול HDMI שמאפשרת לחבר אותו לרסיבר שיש לו כניסה כזו? אומנם יש אפשרות לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI , אבל מה אמור לעשות אותו אחד שלא מעוניין לשדרג במחשב ישן יחסית כרטיס מסך אך ורק בשביל עניין הקול. כמובן שבאופן תאורטי ניתן לקנות רסיבר עם 7.1 כניסות אנלוגיות ,אולם הבעייה שאין כמעט רסיברים חדשים עם 7.1 כניסות כאלו ..... דוגמא : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR608&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש גם סטים של מערכות רמקולים למחשב ,אולם הסטים הללו ,תומכים במקסימום של 5.1 ערוצים. רעיונות איך יוצאים מהמבוי הסתום הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, יש לי מערכת בידור ביתית פשוטה של סמסונג דגם ht-e453hk זה בעצם נגן DVD (שיש לו כניסות גם של AUX, SPDIF ומשדר גם FM) עם סט רמקולים 5.1 עד עכשיו היה מחובר רק למחשב עבד מצוין ראיתי תכנים בסראונד בלי בעיה. לא היה לי עוד ציוד עם יציאה אופטית לחבר למערכת. לאחרונה קיבלתי טלויזיה lg 55uk6300yvb ששם כן יש יציאת אופטית. אבל כשאני מחבר אותה למערכת בידור ורואה תכנים שאמורים להיות בעלי שמע 5.1 (נגיד סרטים בנטפליקס) הרמקולים האחוריים עדיין לא עובדים. עברתי על כל ההגדרות שמע של הטלויזיה וגם של המערכת לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור. חשבתי אולי לשנות הגדרות שמע בטלויזיה דרך הservice menu אבל כמה שלא חיפשתי לא הצלחתי לגשת לתפריט הזה בדגם הזה. אולי המערכת הבידורית לא מסוגלת בשום מצב…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by גדעון,

האם מישהו מכיר PLUG IN לWINAMP שיודע להתחבר ל CDDB? (מקבל רשימת שירים כשמנגנים דיסק מקורי) ???????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by doreiny,

שלום חברים. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, מצטער אם לא. הייתי רוצה לדעת אם יש פלאג אין סטנד אלון לווינדווס שאפשר לשחק בסאונד 5.1 שלא דרך תוכנת אאודיו.. כרגע משתמש ב foobar2000 עם chanel mixer רציתי לדעת אם יש כלי כזה שתופס על כל מערכת ההפעלה ולא רק על תוכנה בודדת. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by assaf12,

איפה אפשר לקנות פלאג מונו איכותי?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  21. טוב...כמו הכותרת אני צריך פלג אין שיורד את השירה או הדיבור משירים עדיף שיעבוד עם וינאמפ...למרות שלא חייבים תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by almogila,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה שמטרתה העיקרי הוא חיבור של משחקי טלוויזיה כגון XBOX 360 ו PS3 איזה סוג טלוויזיה ואשמח אם תציינו דגם עם חיבור HDMI שאתם ממליצים עליו.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by alon83438,

הפלונטר כתוב שהם מוכרים את הקריאטיב LX500... בכל מקום אחר כולל אתר הבית של קריאטיב לא כתוב על דגם ה500.. (512 מ"ב) אלא רק על ה100 (128) ו200 (256....) מה אתם חושבים? להאמין להם?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  24. Started by nas,

אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון , באיזור ה 40 אינצ' , מה ההיתרונות בפלזמה ומה בLCD ? HD יהיה עדיף..

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה בגודל של 42 אינץ', עד המחיר של 8K-10K למסך, איזה מסך LCD או פלזמה ניתן למצוא שיהיה טוב לשידורי טלוויזיה (אני מבין ששידורי HD לא יהיו כאן בשנים הקרובות), ועדיין יהיה טוב גם לסרטים. אודה לכם מאוד אם תמליצו על פלזמה ועל מקבילה שלה בLCD. תודה, אלעד.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.