אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלומות יש לי פטיפון Sony PS-242 ויש לי בעיה איתו.. לקחתי אותו למתקן פטיפונים שיחליף לי מחט וראש והוא אמר לי שבראש שסוני שמו אין ברגים והוא לא יכול להוציא אותו כדי להכניס אחד חדש.. יש למישהו מושג איך אמורים להוציא את הראש של הפטיפון הזה? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז במהלך הביקור שלי אצל סבא וסבתא היום סבתא דיווחה לי שהיא עשתה סדר ומצאה עשרות תקליטים שבעבר היו שייכים לדודים שלי ביניהם פינק פלויד בוב מארלי ועוד הרבה אמנים שאני ממש אוהב אז בכל מקרה חשבתי על קניית פטיפון טוב.. אשמח לקבל רעיונות לפטיפונים מחירים וכול בתודה מראש, דור
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
הדילמה הגדולה היא האיכות. 1)האם לקנות אחד יד שניה בשוק הפשפשיםDUAL אם נמצא אחד 1229 הדגם המיתולגי ולחפש לו חלקים (רצועות מחטים ראש וכדומה ) זה אפשרות אחת 2)אפשרות שניה חברת נמארק שראיתי בכלי זמר פטיפון שמיועד לתקליטנים אבל בהחלט משוכלל מספיק לבית 33.3 45 ובאתר החברה יש דגם גם עם 78.(בכסף אפשר לקנות הכל) 3)BELT או DRIVE. - רצועה או מנוע.לדעתי רצוי מנוע כי רצועה נשחקת עם השימוש.מה שפוסל את הדגם שמתחבר למחשב ב usb - USB אחד ולא 2 המהיר. תקציב - היום אני רואה זה ללא גבולות פטיפונים עולים יותר מכל מקור צליל אחר.כבר יותר זול לקנות DVD נגן MP3 או טלפון סלולרי. כרגע אין תקציב ברור אבל אני רוצה דעות בעד ונגד ישנים מול חדשים.לדעתי חדשים יותר טובים כי הם מתוכננים יותר טוב.אבל דעות…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי מערכת קולנוע לחדר של LG שכוללת רמקולים ו-DVD שכולל בתוכו מין רסיבר (דגם LH-D6230), אתמול רכשתי טלויזיה GRAETZ (דגם GR-C5439F). חיברתי את ה-DVD לטלויזיה דרך חיבור ה-Video In וכל מה שקשור ל-DVD ולסרטים עובד כרגיל. לאחר מכן חיברתי מה-Audio Out של הטלויזיה אל ה-AUX של ה-DVD כבל RCA כפול לשמאלי ולימני. יש לי כבלים רגילים של הוט (ללא ממיר דיגיטלי) ובכל הערוצים הסאונד עובד ברמקולים של המערכת אך יש דיליי (פיגור- בין הסאונד של הטלויזיה לסאונד של הרמקולים) באורך של כשנייה וחצי, מאוד מעצבן!!!! בדקתי את כל החיבורים והכל מחובר כשורה ... מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את הרמקולים ATP3 המצוינים אבל לאחרונה שמתי לב שכשאני עולה לרמות ווליום מסוימות (אפשר לומר גבוהות, אבל לא מעבר לגבול ובהחלט הגיוניות לדעתי) נהיה פידבק מהסאב וופר של בס עצבני שנפסק רק כשאני מוריד את הווליום. הרמקולים אצלי נמצאים על השולחן משני צידי המסך והסאב וופר מתחת לשולחן צמוד לקיר. רמת הבס ברמקולים היא על החצי, ורמת הטרבל היא איפשהו באמצע בין הסוף לחצי. למה זה קורה? זה קורה רק לי? יש משהו לעשות? ניר.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה היה לי סרט מאוד רע עם אוזניות של RAZER שהחלפתי עקב מה שחשבתי היה בעיה עם המיקרופון שלהם לאחר ההחלפה התברר לי שטעיתי והבעיה היא באופן וודאי תוכנתית הבעיה היא שאם אני מדבר עם מישהו בכול תוכנת צא'ט קולי שהיא,אני מקבל פידבק ישיר ממה שאני שומע,כלומר: אני רואה סרטון ביוטיוב>מדבר כמה שניות>החבר שלי שומע אותי ואת הסרטון שלי למרות שאני עם אוזניות. ניסיתי הסרה והתקנה של הדרייברים אך לשווא,עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? ואם כן איך אפשר להתגבר עליה? זה הורס לי לגמרי את הניסיון להנות ממשחקים שבהם אני צריך תקשורת, תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
המכשיר נקנה לא מסוכן מורשה כך שאין באפשרותי לעדכן את הקושחה באזהרת הסוכן המורשה נאמר שמכשירים מאזור 3 (זה המכשיר שברשותי) יקלקלו את המכשיר באם יעדכנו (אין לי רצון להטמיע את הכתוביות אלה רק לצרוב) תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לא יודע כמה הוא עולה בארץ.. אבל כאן בסינגפור מישהו מוכר אותו בשווי הזה. האם זו מציאה מטורפת שאסור לי לפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו כבר קנה את הפייבר בוקס של הוט ? אני ממש רוצה לקנות כי שמעתי שהוא משלים את הלוק של הסלון אני מחפש חוות דעת אישית של מישהו שכבר משתמש בפייבר בוקס של הוט אולי תוכלו להעלות קצת תמונות
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לעשות פינת קשב לצהרון. סוג של מסיבת אזניות קטנה. *לפחות 10 אזניות אלחוטיות שמשמיעות את אותה הרצועה. *הסאונד מגיע ממחשב נייח. *איכות סבירה, לא משהו למסיבת אזניות, שלא יהיה יקר מידי. איך אני בונה מערכת כזו? הרי כל האזניות צריכות להתחבר לאותו הבסיס וגם אם הייתי מצליח לחבר 10 אזניות לבסיס אחד, הייתי משלם על 9 בסיסים לחינם. ברור שיש פתרון פחות עקום מזה... האם יש איזו עדיפות לאופן החיבור למחשב? (usb,חיבור אזניות(הירוק במחשב), שן כחולה) אשמח לכל רעיון וגם לדגמים. תודה, שגיא
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הורדתי דיסק מלא שהוא טרק אחד איך אני מפצל אותו לשירים בודדים?יש תוכנה מסוימת?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ עם יציאת HDMI. אני מניח שהיציאה יודעת להוציא סראונד (לא נבדק עדיין) האם קיים כבל שבצד אחד יש HDMI וצד שני יש גם HDMI בשביל התמונה (שיחובר לטלויזיה) וגם יציאת סאונד אנלוגי (RCA אחד) שיחובר למגבר? המגבר ישן ואין לו כניסות HDMI. או מי יודע על פתרון אחר בשביל להשתמש בלאפטופ כמדיה סנטר ולקבל סראונד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחבר את המחשב שלי לATP3 ורסירבר. 1. אני רוצה לקנות מפצל PL3.5 ל- 2 יציאות נקבה PL 3.5 רציתי לדעת אם חיבור דבר כזה לכרטיס קול פשוט של קריאטיב שיש לי עכשיו וכל פעם שמיעה במערכת אחרת לא יהיה עליו לעומס שיגרום לשריפת יציאה (דבר שקרה בלוח אם שלי )..? או שכל פעם לנתק ולחבר את הכבל של המערכת שאני ירצה לשמוע ממנה תהיה אופציה בטוחה יותר? 2.אני מחר קונה 2 מאריכים PL זכר ל PL נקבה כל אחד 5 מטר ואז כבל שמתפצל ל2RCA רציתי לדעת אם זה יגרום לירדה באיכות השמיעה מבחינת האורך של הכבל. אני קונה אותם מחר אז חשובה לי הדעה שלכם. אני מתכוון לשמוע בסטריאו, זאת אומרת לא כל חמשת הרמקולים אלא רק ה-2 הקדמיים לצורך מוזיקה בלבד. לא סרטים ולא משחקים. המוזיקה שתושמע תהיה באיכות MP3 320KBS ג…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רצית לשאול האם ישנה אפשרות בכרטיס קול פשוט (onboard) כמו שיש לי לפצל את הסאונד כך שנגיד אני אשמע במשחק flight simulator את דיבור פקחי הטיסה דרך האוזניות, ואת שאר הסאונד דרך הרמקולים. אם זה אפשרי תפרטו בבקשה איך או עם איזה תוכנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש לקנות מפצל שישב על היציאה של הרמקולים הקידמיים מהכרטיס קול וצד אחד שלו יכנס לטלביזיה וצד שני לרמקולים של המחשב עכשיו אבא שלי אומר שזה יכול לשרוף את הכרטיס קול בגללל שבמקום לדחוף את החשמל חרמקול אחד הוא צריך לדחוף לשנים אז רציתי לשאול יש מצב שאני עושה את זה ומשו שם נשרף ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שכרטיס אחד ישמעו משהו אחד ומהכרטיס השני משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 (microlab x23 אם זה משנה). לאחרונה מצאתי רמקולים ישנים (אבל מעולים) של מערכת סטראיו ששימשה אותי. חיברתי את הרמקולים האלה במקום 2 הרמקולים הקדמיים במערכת. עכשיו, נוצרה בעייה קטנה של חוסר איזון מכיוון שמקדימה יש גם סנטר וגם את 2 הרמקולים האלה (שגדולים פיזית הרבה יותר מאלה של מיקרולאב וגם כל אחד מהם מכיל סאב טוויטר ורמקול לתדרי אמצע) ומאחורה יש רק את 2 הרמקולים של מיקרולאב. חשבתי לקחת את 2 הרמקולים של המיקרולאב שהסרתי ולהוסיף אותם לרמקולים האחוריים, ככה שיהיו לי 2 רמקולים על הצ'אנל של הback left ו2 רמקולים על הצ'אנל של הback right. (גם כדי שתיהיה עוצמה כפולה מאחורה וגם כדי לא להשאיר רמקולים חסרי שימוש - כואב לי הלב לראות אותם שוכבים). החוט שמחבר את הרמקולי…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כמה בוסקות ואני רוצה לחבר אותן לרמקול אחד עכשיו איך אני יכול לפצל את הבאסים שיילכו לוופר הצלילים הגבוהים לטוויטר והאמצעיים למיד?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים של creative 5.1 sbs 560 והבעיה היא שאני פתאופ שומע שירים ברמקולים ולפעמים יש כאלה פיצוצים קטנים שנישמעים מהרמקולים מה אני אמור לעשות תודהה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מדי פעם יש פיצוצים כאלה מהרמקולים,בא ונעלם החיבורים נקיים ומחוברים טוב. זה לא בשיר ספציפי,כדאי להחליף במסגרת האחריות? גם יש לי בעיה עם הכפתור ווליום שהוא לא כ"כ עובד טוב,כל נגיעה קטנה בכפתור מעלה אותו לווליום גבוה ורק אז הוא חוזר לווליום הנורמלי.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
לאחרונה אני שומע כל כמה זמן ( לא מדוד , די אקראי ) כל מני פצפוצים ופקפקים כאלה מהרמקולים ה SETUP שלי הוא כזה : מהמחשב USB לDAC חיצוני שהוא גם PREAMP ממנו למגבר ימאהה וממנו ל4 רמקולים ששזורים כזוג. יכול להיות שזה בגלל החורף או שמשהו התחרבש שם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-