אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי,אז לאחר שהייתי עם siberia steelseries v2 ו- akg k518 החלטתי לשדרג לאוזניות שיתאימו יותר למוסיקה וסרטים. אני שומע הרוב r&b , האוס , מטאל (פחות) , ראפ ושירים יותר שקטים של להקות כמו coldpaly , kings of leon וכו' .. המליצו לי על shure srh750dj קראתי עליהם גם הרבה ביקורות טובות אך רציתי לדעת אם יש אוזניות אחרות שגם כדי לבדוק? עדיפות לאוזניות 'סגורות' אין צורך במיקרופון מובנה אך אם זה מגיע עם מיקרופון זה גם טוב תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מערכת קולנוע ביתי 5.1 ואני רוצה לחבר אותה למחשב (7.1) כדי שאני אוכל לשמוע (במשחקים וסרטים ) ב - 5.1 איך מחברים , ומה צריך להגדיר ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וידאו שצולם במסרטת DVD , רואים אותו במסרטה אבל כששמים את התקליטור במחשב לא רואים כלום.מה יכולה להיות הסיבה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי חברה הSSv2 בנות ה-3,4 מתחילות לא לספק תסחורה והמיקרופון בכלל.. אז אשמח אם תמליצו לי על אוזניות קשת עד 300 אם צריך איזה חריגה של 50 שח חשוב שיהיה מיקרופון ושיתאימו לאיזה 70 אחוז מוסיקה כל השאר גיימינג סרטים וזה.. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קניתי בראקודה ואני לא ממש מרוצה מהם במיוחד אחרי שראיתי את ה SIBERIA וה 5HV2 אני שוקל להחליף אותן ואני מתלבט מה כדאי ? וגם הברקודה עושות לי הרבה בעיות 5HV2 בלי USB או SIBERIA V2 USB אני מתכוונן בעיקר למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר. שימוש עיקרי טיפה משחקים, בעיקר שירים. חשוב לי שיהיה להם שליטה נוחה מרחוק (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 500 שקל אני חושב שזה מספיק, במקרה קיצוני אני מוכן לעלות עד 600 שקל. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עבור כל תדר איזה צליל הוא מפיק לדוג' איזה תדר מפיק באס ואיזה טיבל וכו'... בעקרון התדרים שאני צריך מידע עליהם הם: 50Hz 125Hz 315Hz 800Hz 2KHz 5KHz 12.5KHz אני מחפש כבר שעות ברחבי האינטרנט ולא מצאתי מידע... אשמח אם מישהו יאיר את עיני... תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש המצלות על איזה מסך לקנות עד 6000 בגודל 32 ושוקנים איזה דברים חשובים יהיו בטלווזיה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי פה קצת בפורום אבל מכיוון שהאילוצים שלי פה הם קצת שונים מהמקרים שמצאתי אני בכל זאת צריך עצות. קניתי טלויזיה חדשה של Marantz- LCD עכשיו, בתצורה הקודמת הממיר של HOT מחובר דרך הוידאו לטלויזיה (כבל אנטנה) מהממיר יצא כבל Composite (הצהוב אדום לבן) לכיוון ה DVD (הצהוב מיותר כמובן) מ- ה- DVD יצא כבל Composite (צהוב אדום לבן) לכיוון ה TV לצורך צפייה ב DVD כמובן. עכשיו, בטלויזיה החדשה שקניתי הקומבינה המסובכת הזאת לא עובדת טוב בכלל, ניסיתי בכל מיני וריאציות ורואים ממש רע. התצורה הכי טובה הייתה שחיברתי את ה Composite ישירות מהממיר לטלויזיה אבל אז אני כמובן מפסיד: א. אין לי עוד מקום לחבר את ה DVD ב. הוידאו יוצא לגמרי מהמשוואה כי אין לו שום תקשורת עם הממיר. אני רוצה את עצת…
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות over-ear או on-ear, עדיפות ל-over, עד 500-600~ שקל. כמו כן רצוי שיהיו מתקפלות, לאו דווקא להליכה ברחוב אבל כן שיהיו נוחות לנשיאה בתיק. השימוש הוא במחשב נייד ונייח, בעיקר למוסיקה וקצת לסרטים. עדיף שיהיו יחסית אטומות, במיוחד מהכיוון של דליפת צלילים החוצה. אשמח להמלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ערוציים משהו איכותי למחשב שלי יש לכם המלצות בטווח מחיר ככה של עד 650 ש"ח אני מצאתי שתי מערכות נחמדות של קריאטיב מה דעתכם עליהם ומה עדיף וגם מה הבדל בינהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=607 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=6076 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש (עם כ.קול 4.1) ואני שוקל לקנות גם רמקולים 4.1 הבעיה אצלי היא שאני לא יכול לתלות את הרמקולים על הקירות מכיוון שהעברת כבלים על הקירות לא באה בחשבון. האם שווה להשקיע ברמקולים 4.1 אם אני מתכוון לשים את כולם על השולחן או האם שווה להשאר עם הרמקולים הרגילים שלי (שהם טובים אבל רק 2.1). אם כדאי לקנות חדשים על מה אתם ממליצים? (אני מחפש משהו זול אבל שתהיה איכות טובה, אני לא משוגע שמבדיל בין האיכויות הכי קטנות של הסאונד אבל אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו סתם) אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה רכשתי את ה-Z-2300 של Logitech ואני מאוד מאוד מרוצה מהאיכות שלהם. הבנתי שבעזרת חיבור המערכת למחשב עם כבל אופטי, אוכל לקבל איכות טובה הרבה יותר מהאיכות שאני מקבל כרגע בעזרת הכבל הירוק ה"רגיל" שאיתו בדר"כ מחברים מערכות. כרטיס הקול שלי, כפי שמצוין במפרט בצד, הוא ה-SupremeFX X-Fi. קודם כל, אשמח לדעת מהו בכלל הכבל האופטי (איך הוא נראה וכו'). מהו מחירו של הכבל האופטי? איך אני מחבר את המערכת עם הכבל האופטי? תודה רבה לעוזרים, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מ.אודיו משהו טוב לרכב יש לכם המלצות או איזה קישורים שאוכל לעיין שם תקציב 3K רדיו דיסק + טוויטרים +מגבר +4 רמקולים ורק האיכותיים ביותר
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הציעו לי את הנגן הבא (דגם MP-F55) http://www.mpman.com/e_image/eng_main.asp ב 300 שקל (יד שנייה). הוא כולל 32 מגה זיכרון ויש לי אפשרות לקנות עוד 128 מגה (גג) זיכרון של SmartMedia ב 200. מה דעתכם עליו? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לחבר למחשב שלי מגבר שאוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך. אין לי כסף כרגע אז אני לא יכול לקנות משהו. יש לי מערכת מאוד ישנה של סוני (בערך בגילי - 15 שנה) המערכת מחולקת לחמישה חלקים, נגן דיסקים, רדיו, אקולייזר, טייפים, ומגבר. חשבתי על לקחת את המגבר לבדו ולחבר אותו למחשב, זה אפשרי? המגבר הוא Sony D705 ומי שצריך תמונה [מכירת המגבר ב eBay מצאתי במקרה] : http://tinyurl.com/33tgj9 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 שקל (שיחוברו לווקמן , אם הפרט הזה חשוב) איכותיות כמה שאפשר . וכמו כן , האם צריך להגדיל את התקציב או שניתן למצוא אוזניות איכותיות בתקציב הנ"ל ? תודה.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם JAMO נחשבת לחברה טובה בתחום הקולנוע הביתי. אני בדרך לקניית מערכת 5.1 של החברה ב5000 כולל מגבר איכותי, יש משהו יותר משתלם סביב המחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי טלווזייה SAMSUNG LCD LA40D503 FULL HD לפני שבועיים 40" . עכשיו חיפשתי בחוברת שלה והפכתי את האינטרנט בחיפוש אחר מידע עליה. ולא מצאתי כלום! אני פשוט לא כ"כ מבין בטלוויזיות, ורציתי לדעת כמה דברים אם תואילו בבקשה לעזור לי .. - איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תראה את הביצועים הטובים ביותר? - האם היא קוראת קבצי avi ? mkv? ואיך? כי חיברתי את הדיסק און קי שלי וזה קלט רק קבצי mp3 וקבצי תמונה. - האם אני חייב סטרימר בשביל לראות סרטים כמו שצריך ב HD ? - אם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם ה HDMI היא תציג פול HD ? אני פשוט בור בכל נושא הטלוויזיות. תודה מראש וסליחה על החפירה !
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
לאחרונה נתקלתי בלהקה NightWish ואין לי מושג איך להגדיר את הג'אנר שלהם... כדי לכם לחפש את הטראקים הבאים שלהם: Ever Dream Phantom Of The Opera Bless The Child Slaying The Dreamer תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-