אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחותי המעפנה הזאת שברה את הדיסקמן שלה ואני רוצה לקנות לה "עלק" (אמא שלי תשלם) חשבתי ללכת על הנגן ה Muvo NX 128MB Creative שיהיה חזק וקצת קשה להרוס אותו הרבה רשמו עליו שהוא עמיד אבל אני רוצה לעדעת עליו דבר אחד אפשר להרחיב לו אתה זיכרון ???? אם לא תנו הצעות אחרות עריכה : ניזכרתי במצע הזה של בזק בין לאומי והיתקשרתי לבדוק מודבר על מיני איפוד הדור החדש אם ה18 שועות נגינה ואחריות אצל ידע תיקשורת לשנה מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנגן (לא בארץ) אבל אני רוצה לוודא אם אפשר לקנות לו עוד סוללה נטענת ומטען נפרד רק לסוללה?
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ישן מהפנטיום 3 שלי הכרטיס זה CREATIVE SOUND BLASTER LIVE VALUE עכשיו קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ובלוח אם יש כבר כרטיס קול כאילו מובנה בו עכשיו אני שואל אם כדאי להשם את הכרטיס קול של CREATIVE במחשב החדש ? ואם כן אז זה לא יעשה בעיות כי יש כבר כרטיס מובנה?
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי 5 רמקולים סידרה 6 של B&W ועכשיו קניתי LCD 37" HDTV עם כל החיבורים החדישים ביותר יש לי עוד DVD ישן מהדיוטי פרי של LG שכבר עושה בעיות ורסיבר DENON AVR-1602 את הרסיבר אני נותן לאחי והדיוידי נראה לי ילך סתם לסלון לשימוש של פעם ב.. אני רוצה לקנות לעצמי רסיבר ודיוידי חדשים שיתאימו לרמקולים ולטלויזיה החדשה בצורה הטובה ביותר לא חשבתי עוד על כמה לבזבז על הסיפור הזה אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי לכמה שנים טובות ויתנו לי את המקסימום מהטלויזיה והרמקולים אני ישמח לשמוע את דעתכם
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום באתר של KSP יש שם את הרמקולים האלה KSP 500W sub + 2sp אין להם תמונה שלהם אז בגלל זה אני רוצה לדעת אם משהו יודע אם הם טובים או כדי להשקיע עוד קצת לCREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרמקולים הם רק למשחקים לא למוזיקה
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר DVD קורא divx קורא את כל הפורמטים בקיצור, הוא תומך כתוביות בעברית,ותומך בכתוביות sub ו srt . יש לי בעיה עם גודל הגופן כיצד ניתן לשנות את גודל הכתוביות ? המכשיר dv-4360 של ניופאן
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש ברשותי DVD של חברת UPXUS (לא שווה כלום) אני מחפש אולי כדי לעדכן לו את התוכנה, מישהו מכיר אתר כזה? הוא קורא DIVX מעולה אבל סרטי DVD צרובים הוא כל כמה דקות מפקסל לי את הסרט.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
היום הייתי בתערוכה של הרכב ובין הביתנים ראיתי גם את הביתן של הi-audio אז כמובן שהלכתי לראות אותו,בכל מקרה ראיתי נגן וידיאו שממש מצא חן בעיני של ROSELL ורציתי לדעת אם מישו שמע על החברה הזאתי? ואם יש לה נגנים אמינים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אחותי מעוניינת לרכוש את הדיסקמן הזה ורציתי לדעת אם למשהו יצא להתעסק איתו או שיש לו אותו... http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3355 והמלצה ששמעתי פה על MP3/MP4 IMP150 Iriver הוא נראה יותר טוב... השאלה אם יש אותו למשהו פה ומה דעתו עליו
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
הלכתי לבסוף עד הJVC 5042 רסיבר שעלה לי בדיוטי פרי 150 דולר + סט של 5 רמקולים של ELTAX UNIVERSE שעלה 99 דולר ..עלה הכל 249 דולר!!!...ותגידו דרך אגב ...אני יודע שאני לא צריך לצפות ליותר מידי מהרסיבר ועוד יותר לא מהקמקולים של ELTAX ..אבל מישהו שמע אותם האם הם שווים 99 דולר או שקניתי משהו מזעזע!!!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
הייעוד של המחשב הוא 50% מוסיקה, 25% משחקים, 25% קולנוע ביתי. בהתחלה חשבתי ללכת על הלוג'יטק X-530 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5606) שצריכים לתת תמורה מצויינת למחיר. אבל יש בעיה שאני שומע הרבה מוסיקה, ובשביל לא להתבאס מסאונד פחות במוסיקה צריך לשים מערכת טובה... אז חשבתי על שתי אפשרויות אחרות: או על הלוג'יטק Z-5300 (http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5605) שנחשבת מערכת מצויינת וגם פופולארית, או על אלטק לנסינג GT5051 (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=10004) שראיתי רק אחד פה בפורום ממליץ עליה, כנראה בגלל שהיא פחות פופולארית או חדשה, לא יודע. מה אתם אומרים??
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי מצטער שאני מוסיף עוד ת'רד כזה לפורום, פשוט קשה למצוא משהו עם הדרישות המדויקות שלי אני מחפש נגן MP3 מבוסס הרדיסק עם 20GB. ויתרתי על האופציות: Karma - גדול מדי iPod - לא מספיק פיצ'רים iAudio - רוצה מסך על המכשיר עצמו אז נשאר לי רק iRiver H320. יש בו הכל. החסרון הוא שהוא טיפה עבה. אני אשמח לקבל ייעוץ לאופציות נוספות מלבדו בעקרון אני יכול לקנות בארה"ב אבל מעדיף לקנות בארץ לפני, עם אחריות. אם אני הולך על הH320 לא אכפת לי לשים עוד 500 שקלים ולקנות בארץ. בכולופן בהנחה שאני קונה בארה"ב, שהמחיר לא יעלה על 350 דולר פלוס מינוס
-
- 79 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פלזמה של סמסונג,חדשה שקנה, מחוברת לרסיבר קנווד במערכת קולנוע בסלון. בצפייה בטלויזיה יש דיליי מעצבן בשמיעה. רואים, אחרי שניה שומעים וזה ממש מציק. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הם עולים בסביבות ה-1,600 ש"ח עכשיו רציתי לדעת אם הם טובים ושווים את הכסף או ששווה לקחת את ה-yamaha tss10 את ה-creative T5900? ומה מיוחד בסט הזה? במיוחד לעומת הסט Z640 שעולה בסביבות ה-600 ולעומת ה-Z5500 שעולים פי 2. שאלה מורכבת אבל אני אשמח לתשובות, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתנצל אם הדבר עובר על חוקי הפורום, אך אין זה אתר מתחרה, הוא בכלל לא קשור לחומרה, כך שאני מתנצל מראש אם תהיה זו בעיה . בזמן האחרון , שמנו לב כי יש מחסור בידע בנושא הגאדג'טים בארץ . שמנו לב כי יש אנשים שלא מודעיםבכלל לדבר אשר נקרא PDA, והנגן היחידי שהם מכירים זה Ipod. ולכן , החלטנוכי ברצוננו לשנות זאת , החלטנו לפתוח אתר בו תעלנה יום ביומו ידיעות בנושאותביא לכם את עולם הגאדג'טים אליכם הביתה . למרותשאתרי חומרה רבים מנסים להשלים את החסר ומשתדלים לכתוב כמה שיותר ידיעותבנושא, עדיין יש הרגשה שחסרה בארץ קהילת גאדג'טים . האתר, קם עם הצבת מטרה- לגרום לקהילת הגאדג'טים בארץ לגדול . יש לציין, אין אנו מתיימריםלהתחרות עם אתרי חומרה גדולים אחרים בארץ, וזאת משום שאנו לא מתמקדיםבעולם הח…
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה דיון מושלם... אני גם חדש בפורום וגם קיבלתי את הH10 החמוד שלי D: אני מאושר עד הגג!!!!!!!!! ... בקרוב שאראה את המכשיר יותר לעומק אני אביא ביקורת עליו שאני אכין... (אם אתם רוצים)... המכשיר עצמו קטן (קטן זו לא מילה, פיצפון ) והמסך 1.5 אינץ', פשוט מדהים מומלץ ב-ח-ו-ם לכל מי שמתלבט, ואני אחד שהתלבטתי חודשיים (!) בין האייפוד מיני (שאגב בחנות אמרו לי שהוא לא טוב לעומת האייריבר הזה) לH10. עשיתי את הבחירה הנכונה לדעתי אם מישהו רוצה ביקורת שיגיד, ומי שרוצה המלצה לגביו שיגיד. אמממ.... מה אגיד לסיום? אני מקווה להנות בפורום פה!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל... מה דעתכם?...
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול 5.1 לרמקולים קריאייטיב שקיניתי ממה שהבנתי ה5.1 של קריאייטיב ושל stlabs זה בול אותו דבר חוץ מהמותג ולכן גם המחיר. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לעזור לי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בסביבות 200-300 שח איזה אני יכול לקנות באיזה מכרז או משהו?
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב, אז קיבלתי את הנגן הזה לפני איזה שבועיים והבטחתי שאני יעשה עליו ביקורת, אז הנה היא. :] מפרט טכני: 512MB USB 2.0 תמיכה ב: MP3, WMA, WMA DRM רדיו FM באיכות מעולה. הקלטה. USB 2.0 למעלה מ-15 שעות ניגון עם סוללת AAA אחת בלבד. באנדל: נרתיק לנגן. רצועה לזרוע (למתאמנים). אוזניות סטריופוניות. סוללת AAA. כבל USB 2.0. מדריך מהיר למשתמש. דיסק עם Musicmatch Jukebox Software, מדריך מפורט למשתמש ודרייבר ל-Windows 98. מידות: 7.2 ס"מ-אורך 3.2 ס"מ-רוחב 2.05 ס"מ-עובי מחיר: 550 ש"ח. כמה תמונות של הנגן, אני לא צילמתי את הנגן, התמונות נלקחו מהאינטרנט, אני מביא המון תמונות לא בהכרח של הדגם של ה-512 שהוא בצבע כחול, אני יביא גם תמונות של דגמים אחרים שהם צבע אדום ואפור,…
-
- 47 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות הבאות? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=0-N82E16826106328ד
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם הרמקולים הבאים טובים http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=36-116-153
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-