עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by cobmetal,

שלום ! אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה במחיר עד 450+- , שאני אוכל להקליט דרך ממיר של יס או הוט ולהשתמש בלוח השידורים שלהם . תודה .

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by tulicooli,

ראיתי אצל חבר באוטו שיש לו טייפ כזה של קלטות\קסטות ויוצא משם חוט והוא מתחבר לMP3 איפה אני יכול להשיג כזה דבר וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. עשיתי סוג של פירמוט לכל הקודקים, ועכשיו אין לי סראונד. נראה לי שהסאונד סתם משוכפל בכל הרמקולים, בכל מקרה נדמה לי שזה לא נשמע כמו שצריך. יש לי Z-5500 ו- Xtreme Music, ב- Audio Console אני על Entertainment ועל 5.1, אז לא נראה לי שזה העניין. אני חושב שזה משהו עם ה- AC3 Filter, ניסיתי לשחק שם בהגדרות אבל לא עזר... לא נגעתי בזה מאז הסטאפ הראשוני, מישהו זוכר אולי?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by dragon772,

בצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי את ה-750DJ כבר שנה. ואני מרגיש שכבר מיציתי אותו לגמרי. האם ה-940 זה שדרוג כדאי מה-750DJ? האם יורגש הבדל משמעותי באיכות ב-940 לעומת ה-750DJ? אני שומע בעיקר Dubstep,Rock. והתקציה שלי לאוזניות חדשות, הוא 1500 שקלים. האם כדאי לשדרג ל-940? תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by asilbob,

MX5021וAltec Lansing FX6021וAltec Lansing חשבתי הרבה על אחד הרמקולים האלו מה יותר כדאי ? מה יותר יפה חזק איכותי ? יש לי תATP3 ואני ממש ממש מרוצה אז בגלל זה בא לי על החברה אזות ..... עם יש לכם עוד אפשריות לרמקולים אולי יותר מומלצים אז זה יהיה יותר טוב ... כי אני זוכר שפעם הייו ממלצים על הרמקולים היום אני לא יודע -עכשיו הששאלה השנייה שלי אני רוצה לקנות כרטיס קול שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ..... אבל שיהיה לי כמה שיותר זול ...... אין בעיה שיהיה קצת יקר בשביל שיהיה שיא האיכות אבל לא להגזים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. יש לי רמקולים של CREATIVE הדגם הוא INSPIRE T5900 יש 5 רמקולים קטנים וסאב. זה קישור כדי לראות את הנתונים המדוייקים http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 הרמקולים עבדו סבבה עד לפני שבוע שהתחילה הבעיה כשניסיתי להגביר את הווליום דרך השלט של הרמקולים. תמיד השלט הגיב כמו שצריך והגביר בעדינות, בהתאם לכמה שדרשתי ממנו. עכשיו כשאני רק נוגע בגלגלת שעל השלט ומזיז אותה קצת בנסיון להגביר, הרמת ווליום שהוא מגיע אליה פשוט לא הגיונית. ממוזיקה שקטה זה הופך לפול ווליום בלי שבקושי נגעתי... תנסו לעזור לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by The_overclocker,

למוזיקה, אם אפשר מחו"ל (רק שיהיה נוח להזמין, ולא יהיו בעיות). או אם בארץ אז יהיה ממש טוב (רק אם המחיר לא יהיה :-\ ) תודה :-* חשבתי אולי על ה HD212 - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 זה Pro ? אם לא האם יש הבדל בין ה פרו ללא פרו ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. מה דעתכם? המחיר הוא 550 ש"ח וcreative ידועים באיכות הכ. קול הטובים שלהם וזה כ. קול שמשמש גם כמגבר חיצוני לנגנים ולפי האתר גם משפר את איכות השירים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by leonid87,

אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by asilbob,

M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by gal_X66,

לד full hd שימוש של טלוויזיה + סוני ולפעמים מחשב רצוי של פיליפס אלא אם יש המלצה למשהו אחר ואיכותי באותה מידה איך זו דרך אגב ב2500? [h=1]Philips 42PFL3108H LED[/h] מאפייני מפתח גודל מסך 42 אינטש טכנולוגיה LED Smart TV לא תלת מימד ללא High Definition Full HD DVB-T ממיר דיגיטלי כולל שנת השקה 2013 תאריך כניסה לזאפ 10/2013 מאפייני תצוגה רזולוציה 1920X1080 יחס ניגודיות לא זמין בהירות לא זמין תדר תצוגה 100 Hz זמן תגובה לא זמין זווית צפייה לא זמין יחס גובה לרוחב לא זמין מאפייני שמע הספק הרמקולים 2 x 10 Watt נגן מדיה פנימי סוגי תכנים תמונות , מוזיקה , וידאו פורמטים נתמכים לא זמין חיבורים כניסות אחוריות Scart - 21pin , USB , HDMI x 2 , VGA כניסות קדמיות USB …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by DORAZABI,

קניתי רמקולים של פיוניר Pioneer SRS33TB עם רסיבר הרמן AVR 158 חיברתי הכל למחשב עם כל מה שנדרש וזה עובד לי אבל אני שם לב שהרמקולים האחוריים מקוטעים אבל לא באופן מורגש..רק למי שמנסה להקשיב..אני מקריב את האוזן לרמקול האחורי וקולט שנגיד זמר שר אז לפתע אני שומע כככככ ואז נעלם לו הקול ואז אחרי כמה שניות שוב זה חוזר כאילו באופן מקוטע. חיברתי את הכבלים כמו שצריך ואין לי מושג מה הבעיה...כשאני משחק במחשב ושם מוד GAME אז הם עובדים טוב אבל המוד מיוזיק לא עובד טוב ברמקולים האחוריים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. למשחקים סרטים ושירים :DJsmile:

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. עקרונית אני צריך רק את היציאה של המיקרופון

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. רכשתי ב"הום סנטר" במיטב כספי (50 שקל לדעתי) שלט אוניברסלי פשוט כזה, בלי שם מותג או אתר שאפשר לחזור אליו ואני לא מצליח למצוא את הקוד לDVD היונדאי (Hu2010 למי שמעניין) שברשותי, יש למישהו מושג מאיפה אני מקריץ קודים לדבר הזה, זה לא מופיע בטבלא מהחוברת של השלט ואני לא מצליח למצוא את זה בסריקה... עזרתכם תזכה אתכם בפרס נדיב (אולי איזה סמיילי נדיב של מלא נשיקות)....

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. היי לכולם, יש לי הקלטה שנעשתה לפני 40 שנה על סליל אודיו מגנטי (רצ"ב תמונות). על הצד של הקופסה כתוב שהסרט הוא מסוג LR. רציתי לשאול - היכן אפשר להעביר את ההקלטה ל-CD או MP3 וכמה בערך זה עולה? תמונות: http://img28.imageshack.us/g/img4236o.jpg/ תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by eranir,

שלום לכולם. חזרתי אליכם אחרי סבב קריאת ביקורות רציני, בעקבותיו קרה לי מה שתמיד קורה לי כשאני מתחיל להסתובב בפורומים האלה יותר מדי (ולראיה, התעניינתי ה-VS930 וסיימתי עם dell2407, התעניינתי ב-e6750 וסיימתי עם q6600) והחלטתי להשקיע יותר בשביל לשפר את האיכות. אז כרגע אני מתלבט בין דגמים שונים מאשר בפעם האחרונה: דגמי 2.0: * Logitech Z10 * Creative GigaWorks T40 דגמי 2.1: * Logitech Z2300 * Altec Lansing FX4021 למעט ה-Z10 (עליהם לא מצאתי מילה רעה), כל הרמקולים קיבלו תשבוחות ברוב הביקורות, וטונים טיפה צורמים מביקורת אחת או שתיים לכל היותר. העניין הוא, שקיבלתי את הרושם כאילו הדבר הוא כך במרבית הרמקולים שאינם מהווים קופסאות פלסטיק. גם ביקורות של צרכנים, עפ"י רוב מתלהבים מהסט החדש …

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  19. ואם כן אז איך ?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  20. היי לכולם יש לי LCD:טלויזיה Panasonic Viera THL32C10 LCD ‏32 ‏אינטש פנסוניק ורשום במפרט שיש לה כניסת אוזניות....קניתי כבל שמצד אחד מתחבר לכניסה הזאת ומצב שני 2 בננות לבן ואדום לסאונד כדי לחבר רמקולים חיצוניים הבעיה שחרשתי על הטלוויזיה ולא מצאתי את הכניסה הזאת... מישהו לעזאזל יודע איפה זה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by Tchr0,

שלום אני מחפש כרטיס קול פשוט ואיכותי במחיר זול כמה שאפשר סביבות 100 שקל, לשימוש כללי מוזיקה משחקים [הוא סה"כ מחליף את הכרטיס המובנה בלוח אם שהתקלקל] שיהיה תוצרת ידועה [יש משהו חוץ מקריאטיב?] וישיהיה מתאים מינימום לסטריאו 2.1 והכי חשוב שייתמך בווינדוס 7

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. אז ככה.. חבר שלי יש לו מחשב נייד של דל.. הוא מחפש מערכת סטריאו נורמלית שתומכת AV .. בשביל לחבר אותו בצורה כלשהיא (הוא יודע איך) למחשב הנייד הקטע שבדקנו חנויות חשמל.. ואמרו לו שהמערכות היום לא תומכות בAV... וניתקלנו במערכת סטריאו נחמדה מאוד... http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SCAK770&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=11&aff=Zap〈=HE הקטע שיש שם אפשרות חיבור למחשב בצורה אלחוטית.. אבל לא ברור אם זה מחשב נייד או נייח ואם נייד אז איזה התקן אמור להופיע בנייד על מנת לתמוך באפשרות של השמעת שירים במערכת הסטריאו ללא כבל.. או האם צריך לקנות בנוסף התקן בלוטות שתומך בזה.. רשום שזה כולל קישור אלחוטי למחשב מוכן..מה זה אומר בבקשה תעזרו לי!! האם אפשר לחבר את הסטריאו שיש באתר למחשב נ…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by yakir360,

יש לי לוח אם של ASUSTeK Computer INC והדגם שלו הוא P5GLV-MX אני לא מצליח למצוא ללוח אם שלי דריבר לכרטיס קול שלי בבקשה זה דחוף לי הכרטיס קול...... תודה מראש יקיר אטיאס!!!!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. שלום רב, צריך המלצה לרמקולים מקלדת ועכבר אלחוטיים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לסטריאו. יש לי MX5021 שמחוברים לכרטיס המובנה. איזה כרטיס מומלץ? אני מעוניין גם לקנות טלוויזית LCD 37 שתשמש אותי בעיקר בתור מסך מחשב,סרטים וקצת טלוויזיה. היא צריכה להיות FHD ולתמוך בNR עם ציפוי מט, וסטנד מסתובב. עד סביבות 3500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.