עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by CrashZone,

שלום, טוב אז ישר לעניין, בניתי לחבר שלי מפרט, הוא רוצה בעצם מחשב שעושה הכל, הוא מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה, לשמוע ממנו מוזיקה לראות סרטים לעשות הכל. השאלה בעצם היא האם כדאי לקנות רמקולים של מחשב או פשוט לחבר מערכת חיצונית. הלוח הוא k8nf-9. תתיחסו לרמקולים בתקציב של 500 שקל ומערכת רגילה עם רמקולים שנראים מפחיד...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dwhore,

שלום, קיבלתי לפני יומיים מיני דיסק ועכשיו אני לא מצליח להקליט שירים... ואם אני מצליח יש כמו "הפרעות" כאלה בהעתקה.. אני מחבר תמיני דיסק דרך כבל אופטי שמתחבר לכמו מתאם כזה - כרטיס קול מסתבר שהוא מתחבר לUSB עכשיו אני צריך לדעת אם יש איזה תוכנה מומלצת או איזה דרך לחבר את זה שיפתור תרעשים.. תודה ד"א, התוכנה שהצלחתי להקליט דרכה היא Sonic Stage..

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. שלום יש לי 5 רמקולים סידרה 6 של B&W ועכשיו קניתי LCD 37" HDTV עם כל החיבורים החדישים ביותר יש לי עוד DVD ישן מהדיוטי פרי של LG שכבר עושה בעיות ורסיבר DENON AVR-1602 את הרסיבר אני נותן לאחי והדיוידי נראה לי ילך סתם לסלון לשימוש של פעם ב.. אני רוצה לקנות לעצמי רסיבר ודיוידי חדשים שיתאימו לרמקולים ולטלויזיה החדשה בצורה הטובה ביותר לא חשבתי עוד על כמה לבזבז על הסיפור הזה אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי לכמה שנים טובות ויתנו לי את המקסימום מהטלויזיה והרמקולים אני ישמח לשמוע את דעתכם

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by idan1836,

כדאי לקנות את המכשיר הנ"ל מחו"ל ? אני רוצה לקנות ב B&H ! אני צריך פרטים נוספים עליו, אני לא ממש מבין מה מפורט באתר שם..

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שלום יצאה גרסה חדשה של ה FIRMWARE לאייריבר H300 אם מישהו בבקשה יכול לתת לי את העידכון עם עברית.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני רוצה אותו מבוסס HDD קודם כל, אזזזזזז ראיתי שיש כמה אופציות,את: ה IPOD של APPLE ה3XX וה1XX של IRIVER והZEN של CREATIVE. אני רוצה שיהיה 40-60GB,נוח לשימוש איכות שמע טובה ועם שווה אז כמה שיותר פיצרים. התקציב הוא 2500~~~ לא צריך מחו"ל,אני לא רוצה את BUG וכו',אני קונה מהאינטרנט בלי שום חשש. מה שנראה הכי נחמד זה ה340 ב2370 ש"ח.. אני רוצה בבקשה קצת לדעת מה הוא שונה מהאחרים.. נ.ב סורי עם הנושא חרוש אבל בשלושה העמודים הראשונים בחיפוש לא מצאתי כלום.

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Bug,

יש לי שאלה קצת טיפשית, התערבתי עם מישהו... האם איכות הסאונד הסאונד טובה יותר בכונן CD או בDVD ? תודה...

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by ^DaGoN^,

אני רוצה לקנות אוזניות סטראופוניות איכותיות לנגן שלי-SanDisk. תקציב 100 שקל. ולשאלה אחרת, מישהו יודע מה העדכונים של ה-FirmWare האחרון של הנגן שלי עושים? מה הם משפרים? ויש אפשרות שזה ידפוק תנגן אם אני יעדכן? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by yuraxp,

שלום,יש לי מערכת 5.1, ואת הרמקולים האחורים אני רוצה לתלות על הקיר ולכן אני צריך כבל מאריך,קניתי בהום סנטר קבל 5 מטר (RCA שעלה 20 שח, וכמו גם מחבר בין הכבל המקורי ל מאריך 2 יחידות 10 שקל. אולם כשחיברתי את הרמקולים האחורים שומעים חלש משמעותית מהרמקולים שמחוברים עי כבל מקורי. האם קניתי כבלים לא איכותים? שמתי לב שהם גם קצת יותר דקים.האם יש כבלים מיוחדים בשביל זה? תודה יורה.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  10. אני מתנצל אם הדבר עובר על חוקי הפורום, אך אין זה אתר מתחרה, הוא בכלל לא קשור לחומרה, כך שאני מתנצל מראש אם תהיה זו בעיה . בזמן האחרון , שמנו לב כי יש מחסור בידע בנושא הגאדג'טים בארץ . שמנו לב כי יש אנשים שלא מודעיםבכלל לדבר אשר נקרא PDA, והנגן היחידי שהם מכירים זה Ipod. ולכן , החלטנוכי ברצוננו לשנות זאת , החלטנו לפתוח אתר בו תעלנה יום ביומו ידיעות בנושאותביא לכם את עולם הגאדג'טים אליכם הביתה . למרותשאתרי חומרה רבים מנסים להשלים את החסר ומשתדלים לכתוב כמה שיותר ידיעותבנושא, עדיין יש הרגשה שחסרה בארץ קהילת גאדג'טים . האתר, קם עם הצבת מטרה- לגרום לקהילת הגאדג'טים בארץ לגדול . יש לציין, אין אנו מתיימריםלהתחרות עם אתרי חומרה גדולים אחרים בארץ, וזאת משום שאנו לא מתמקדיםבעולם הח…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by aquarius,

האם שווה לקנות את הרסיבר הבא DENNON AVR1705 במחיר של 1990?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by yarz,

התקציב שלי הוא בסביבות ה750 שקל מוכן לקנות גם יד שניה ולא מתכוון להזמין מחו"ל אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות משהו חזק חשוב לי באסים מטורפים ואיכות צליל בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by 15GB,

שלום לכולם...אני חדש בפורום אז נעים מאוד.. יש לי שאלה קיבלתי מכשיר IPOD 15GB וקיבלתי אותו מחבר משמע הוא משומש... קיבלתי איתו חיבור ל-USB ומטען לסוללה של המכשיר...ולא קיבלתי עם זה שום תוכנה או דרייברים להתקנה למחשב... וכן יש לי את התוכנה ITUNS האם צריכה להיות אצלי תוכנה מיוחדת שמותקנת במחשב כדי שהמחשב יזהה את החומרה החדשה?...והאם בכלל אמורים להגיע עם זה דרייברים או תוכנה שאותה אני מתקין למחשב חוץ מהאיי טונס.. פליז HELP ME בתודה מראש,עמית

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by MacGyver,

http://www.ipodlounge.com/index.php/news/comments/mix-podcast-station-hebrew-dutch-levy-subway-crime/l] החלק השני....מדבר על המאבק בעניין התמיכה בעברית..... עריכה.......אני לא מאמין שזה מה ששמתי בלינק.....(הלינק תוקן...! חג כשר ושמח! איתן

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. יצא לאחרונה עדכון חדש לסדרת ה- (1.28) IRIVER H3XX . השאלה שלי היא איך זה מסתדר עם העדכון לעברית שיצא פה באתר (1.27)? צריך להתקין את שניהם, או רק אחד מהם? איך מתקינים עדכון בכלל..? אגב- הקישור לעדכון החדש מהאתר של IRIVER - http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=42 תודה לכל מי שעונה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. העידכון העדכני להיום הוא sdmx1-v1.02.zip (http://www.sandisk.com/retail/dap-firmware.asp) העידכון "לא תומך" בעיברית ז"א הוא מציג את התווים של העיברית, אבל כיוון שבארץ הקודש החליטו לכתוב הפוך (או שהשאר החליטו לכתוב הפוך) זה מציג את הכתב הפוך בקיצור, רציתי לגעת, איך אפשר, בעזרת איזה תוכנה, או למצוא מידע בנוגע לשינו הFIRMWARE או שאיפה אפשר למצוא עדכון חומרה עצמאי לנגן הזה? הייתי ממש רוצה לדעת איך אפשר להתעסק בתוכנה שלו נ.ב. הקבוץ של העידכון מסתיים בסיומת של ROM. ותופס כ 400 -500 קיי תודה לכול העזרה או ניסיונות העזרה אגב. הנגן מצויי-ן! (שזה אומר, אני ממש שמח שקניתי נגן ב 781 שקל (כולל משלוח של פחות מ 24 שעות מהחנות ניר-טק [tt]http://www.nirtech.co.il/[/tt]) ולא…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן (לא בארץ) אבל אני רוצה לוודא אם אפשר לקנות לו עוד סוללה נטענת ומטען נפרד רק לסוללה?

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by Bug,

המלצות ל DVD סביר בתקציב של עד 600 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Roach,

שלום! אני מתכנן כבק זמן רב קניית מערכת סאונד חדשה למחשב ונגן MP3 חדש (מאז שהמינידיסק שלי נגנב)... הנה מה שחשבתי אליו לבינתיים: רמקולים: altec lansing FX6021 כרטיס קול: creative audigy 2 value נגן MP3: Mpio HD300 הרמקולים והכרטיס קול הם לא מכספי ככה שמגבלות התקציב הם קטנות יחסית :-) הנגן הוא בעיקר מכספי אז הנושא הוא אחר... השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למוזיקה (לא סרטים ולא משחקים) ככה שאני צריך משהו שיענה על הצורך הבסיסי של השמעת מוזיקה באיכות גבוהה, אני לא עוסק בעריכת קול וכו'... בקשר לנגן למרות הבעיות שיש איתו (נתקה לפעמים) הרבה אנשים ממליצים עליו , יש לו הרבה תכונות שאני רוצה (ogg, line in, radio) ובנוסף יש עליו מחיר מצויין (יחסית לארץ) במחסני חשמל - 1600 ש"ח... אז הייתי …

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by dddd01,

ברשותי מכשיר DVD קורא divx קורא את כל הפורמטים בקיצור, הוא תומך כתוביות בעברית,ותומך בכתוביות sub ו srt . יש לי בעיה עם גודל הגופן כיצד ניתן לשנות את גודל הכתוביות ? המכשיר dv-4360 של ניופאן

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. אז לאחר הרבה מאוד התלבטויות,החלטות,החלפת החלטות(ואייס ברייק יכול לאשר זאת..... ) הגיע האייפוד מיני 6GB בצבע ירוק שלי ........ אני פשוט יכול להגיד שזה לא פשוט לחכות לפתוח משהו כזה כל החג........ רשמים -המכשיר פשוט נוח לתפעול ואני עד עכשיו נהנה מכל רגע..... לצערי אפל הוציאו מהמכשיר את המטען קיר ולכן נאלצתי לקנות אחד וגם מי שהביא לי את זה(מגרמניה...) קיבל גם עוד כבל USB2.0 אז אם מישהו צריך אני מוכר-הוא סגור לחלטוין.... גם הזמנתי את הסוני MDR_EX51 וגם אותם קיבלתי באותו יום..... אה ועוד משהו-----אני צריך ג'סטה ממישהו.....המיני לא מגיע עם כיסוי לפתח של הדוק קונקטור ואני די אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי כזה או להביא למפגש.... אני אשמח לתת על זה משהו מגניב כזה לתפוס אוזניות…

• 51 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by miki26,

האם אפשר לחבר 2 כרטיסי קול במחשב אחד וע"י לשמוע ב4 רמקולים במקום ב 2. שאלה 2: איך אפשר לחבר מחשב למערכת CD ישנה עם רמקולים מרשימים(אני לא מדבר על מתאם דרך הקסטה ואין לי את החיבור המיוחד הזה שיש במערכות יותר חדישות)

24. Started by taotao,

יש לי כרטיס קול ישן מהפנטיום 3 שלי הכרטיס זה CREATIVE SOUND BLASTER LIVE VALUE עכשיו קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ובלוח אם יש כבר כרטיס קול כאילו מובנה בו עכשיו אני שואל אם כדאי להשם את הכרטיס קול של CREATIVE במחשב החדש ? ואם כן אז זה לא יעשה בעיות כי יש כבר כרטיס מובנה?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  25. אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …

• 0 תגובות
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים