אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אנשים. סאטלייטים זה לא רמקול אמיתי. Repeat אין תנאי עצירה. 8) בניגוד לבחורה, שם החלק העליון (טרבל ברמקול - חזה ופה אצל הבחורה) והתחתון (הבאס ברמקול - האגן אצל הבחורה) הם המהנים ביותר, אצל רמקול יש חשיבות אדירה גם למיד. המיד נותן את הבשר, הנוכחות והווקאלים. זה לא קיים כמעט בסאטלייט! I know I'm gonna be flamed!
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעוד כחצי שנה אני מתעתד לרכוש בדירה החדשה מסך "55 LED בתקציב של כ 10K, חשבתי במקום הנ"ל לרכוש מקרן איכותי, הבנתי שזה לא ריאלי, בשל 2 סיבות עיקריות: 1. צפייה של מספר שעות ביום תדרוש החלפת הנורה בכל 1.5-2 שנים בעלות של כ 2K כל פעם. 2. צפייה בסביבה שבד"כ היא מוארת בעייתית מבחינת השימוש במקרן. לכן האופציה הריאלית היא לשלב מקרן + מסך, להלן חישוב העלויות, אשמח לדעת האם אני בכיוון או שממש לא: 1. רכישת מקרן - סדר גודל של 4K - 8K, האם זה טווח המחירים למקרן טוב? 2. בניית קיר גבס, חציבה בתקרה לטובת התקנת המקרן וכל הנדרש לטובת מסך מאחורי מקרן - 2K. אני מתכנן שיפוץ גדול בדירה מהקבלן, ובמידה ואני מוסיף את הנ"ל לכל השיפוץ, אני מניח שיעלה משמעותית פחות מאשר מישהו שמזמין רק את העבודה הנ"ל…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קניתי השבוע LCD 37 של Haier , הדגם הבא: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=3950 קודם כל אני רוצה לציין שאני ממליץ עליה מאוד!!! החברה חדשה ולא מוכרת אבל המוצרים שלה באיכות וגימור מעולים! ראיתי אותה ליד הדגמים החדשים של LG , TOSHIBA , SAMSUNG ועוד כמה מותגים יקרים והיא הייתה האיכותית ביותר והיפה ביותר! השאלה שלי היא עם איזה כבל הכי איכותי לחבר ממיר של YES לטלוויזיה הזו? כרגע היא מחוברת בRCA רגיל... בחנות אמרו לי שהכי איכותי זה SCART TO SCART , זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה.. בינתים היא מחוברת עם יציאת S-VIDEO ונראה לי שאני יכול להשיג איכות קצת יותר טובה מזה.. יש לטלויזיה מלא יציאות מאחורה כולל HDMI גם שמתי לב שכרגע ההגדרות של הטלויזיה הם על קצב רענון של 25 MHZ ואי אפשר לשנות את זה למשהו יותר גבוה.. עכשיו השאלה שלי היא איזה כבל לקנות? והאם אפשר לחבר כבל HDMI מכרטיס מסך גיפורס 9600 ,לטלויזיה? אני משתמש בחיבור הטלויזיה למחשב כדי לראות סרטים דרכה.. זה כל מה שאני צריך.. הטלויזיה היא 26" infinity תודה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי אוזניות נחמדות (px100) שבקרוב יוחלפו ליותר טובות, אני שוקל להחליף כרטיס קול, ואולי לקנות מגבר ואז חשבתי על זה, שהתוכנות שאני דוגם איתם את הדיסקים (במקרה הטוב, וברע מוריד מוזיקה באיכות גרועה), בטח משפיעים הרבה יותר על איכות השמע מהרבה דברים אחרים אז למישהו יש להמליץ על תוכניות איכותיות לדגימה של מוזיקה מדיסקים? או מקורות אלטרנטיביים למוסיקה איכותית (מבחינה פיזית....) וגם עד כמה יש הבדל בין הדגימות השונות? ובאיזה רמה של ציוד צריך בשביל להבדיל בין הרמות? (128, 192 וכו')
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הורדתי כמה קטעי AUDIO ואני מבין שהאיכות צריכה להיות טובה מאוד. עכשיו מישהו יודע אולי עם איזו תכנה אפשר לנגן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך חלקים מהשיר ואני רוצה לחבר כמה שירים בייחד, עם איזה תוכנה אני מבצא את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי סרט בלו ריי אמיתי 48GB, ויש לי המון תיקיות ודברים לא מובנים, זה עובד עם מדייה פלייר או משהו בסיגנון אך אני רוצה שזה יפעל בצורת תפריט ובחירה וכדומה (משום מה זה מנגן לי רק בצרפתית). יש לי תיקיות: BACKUP BDJO CLIPINF JAR META PLAYLIST STREAM בכל אחת עשרות קבצים. ניסיתי להפעיל את הסרט עם POWER DVD 9 ועם SPLASH LITE ועם MEDIA PLAYER וגם CLASSIC PLAYER אף אחד לא קרא את זה... תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם אני מחבר כבל רמקול (שני חוטי הנחושת הצמודים) לרמקול ולצד השני של הכבל אני מלחים RCA זכר לחיבור לסראונד למערכת , יש מצב מישהו מהם נשרף? תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
האם הוא כולל תחנת עגינה או רק כבל USB? אני מזמין מחול ורוצה לוודא שיש לי כל מה שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חובבני אם עדיפות ליד ראשונה ( למרות שבהנתי שאין לי ממש מה לחפש שם ) גם יד שנייה במצב טוב יהיה בסדר. אני מחפש משהוא די פשוט אני לא הולך להופיע במועדונים בתל אביב או משהו כזה רק אירועים קטנים ( עד 70 איש ) ואולי לעשות כסף מהצד ככה. ראיתי את זה: http://www.netoneto.co.il/pl_product~CDJ240~19~63.htm נראה שהוא עונה על הצרכים שלי אני רק לא רוצה להתחיל לרוץ ממעבדה למעבדה ולחפש מחירים במקרה של תקלות. ( הבנתי שזה רגיש אצל קונרולים זולים ). ואני יודע ש"זול זה יקר". למבד זה אני מתקוון גם לערוך שירים שאני וחברים שלי כותבים. אני לא מתקוון לזרוק על זה מעל 2000 שח, (אני יודע שזה מוריד את רוב האפציות). ושוב אני לא רוצה משהו שימות לי אחרי שנה אלה שיחזיק שנתיים שלוש ככה. תודה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQMP512pro זהו נגן מצויין ב-250 ש"ח... בנוסף לאוזניות בס שאקנה ב-60 ש"ח - איך נשמעת לכם העיסקה (דגש על איכות)?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום קודם כל מה נישמע טוב אז ככה קניתי את מערכת ה-x530 כמו שהמליצו לי רבים אבל הופתעתי לגלות שרק שתיים עובדים התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים ואמרו לי שצריך להוריד איזה תוכנה שקוראים לה kx משהו והמחשב שלי ינגן בכל הרמקולים כיאילו עכשיו הוא מנגן בצורה מסויימת וצריך לשנות תהגדרות ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לעזור לי או לתת פתרון לבעיה... בתודה מראש עידו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות. על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה... ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!) הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן אנשים חבר שלי רוצה לקנות מסך LED תלת מימד בארץ בתקציב של עד 12K - הוא מוכן לחרוג קצת. בינתיים ממה שראינו התלהבנו מ- Sony HX800 ודווקא נראה לו אופציה טובה- מה אתם אומרים? איך התלת מימד במסכים של סוני? יותר טוב משל סמסונג/פנסוניק? הערה: עד 42" מקסימום. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי בעיה כזאת, אני קונה מחשב עוד שבועיים,ורוצה לחבר אןתו לטלויזיה לצפייה של סרטים,עכשיו יש לי בעיה לגבי האודיו כי אין לי יציאת AUX במערכת סטריאו,למרות שהיא באמת טובה,רק לא מבין איך אין... עכשיו מה הייתם מציעים לי לעשות: 1.לחבר כבל RCA בין הכ.קול לAUDIO בטלויזיה,הטלויזיה MONO. 2.לחבר את הכ.קול למיקרופון במערכת,וכך להשתמש בה,אמור להיות סטריאו. 3.להשתמש ברמקולים של המחשב.(אולי לקנות חדשים,אבל אני לא הכי בעד). 4.לוותר ולעזות הכל במחשב,גם צפייה ואודיו של הרמקולים. מה יהיה הכי טוב ואיכותי לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי. אני צריכה רמקולים למחשב שיהיו באיכות הכי סבירה שיש במחיר בסביבות ה-200 שקל. יש לי כרטיס קול תומך ב-5.1 ערוצים. אבל מבחינתי שיהיו גם רק 2.1. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן מדובר כאן על הרמקולים: http://www.pch.co.il/docs/pd-938365072.htm רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון איתם אשר יכול להמליץ או לא להמליץ לי עליהם בעיקרון חשוב לי המפענח הפנימי לפרו לוג'יק ו-DTS לכן הלכתי בכיוון הזה בתודה מראש לכול העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש המלצה לסידור רמקולים 5.1 לטלויזיה בחדר שינה. הבעיה שהטלויזיה ממוקמת בצורה לא הכי נוחה אז רציתי המלצות לסידור וגם אם יש אפשרות להמלצה ל5.1 מומלצים במסגרת הBLACK FRIDAY עד 600 שקלים. תמונות מצורפות כאן: http://srv1.jpg.co.il/8/547a53543a654.jpg http://srv1.jpg.co.il/4/547a539b3187e.jpg http://srv1.jpg.co.il/7/547a53ae75b8d.jpg תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן וסהלן......... אני רוצה לקנות נגן MP3 מבוסס הארד דיסק (נמאס לי מהדיסקמן MP3 שלי)......... האיריבר לפי דעתי יותר משתלם (מהאייפוד) מבחינת זמן חיי הבטריה, עיצוב וכסף... הם עולים כמעט אותו דבר והאיפוד סתם מכוער.................... אני יכול להסתפק ב20 גיגה אבל אם זה תוספת כמו 500 שקל אז אני אלך כבר על 40 גיגה........ אני יודע ש40 גיגה זה המון בשביל MP3 אבל זה לא רק לזה הבאמת זה יכול להכיל כל סוגי הקבצים (בלי דיסקים יותר! יאי)..... ד"א שמעתי אצלכם שיוצא עכשיו דור חדש לאיריבר iHP3xx הוא נראה באמת יותר טוב וסוף סוף טיפה צבע במסך (למרות שהוא מראה רק תמונות וקבצי טקסט )...................... מה לפי דעתכם הכי כדאי לי לקנות (יש לי אפשרות לקנות בחו"ל, דיוטי פרי ובארץ) בתקציב …
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר שיש לו תקציב 700 שקל הוא רוצה לקנות 2.1 למחשב שלו..... על מה אתם ממליצים? והאם מישהו מכם מכיר חנות באזור ירושלים שיתן לנו לשמוע ברמקולים האלו..... יש לו כרטיס קול SM4 מובנה על לוח אם רוקלייק של אינטל.. האם כדאי לקנות כרטיס קול יותר טוב ורמקולים ב700 או רק רמקולים? וזה לשימוש עיקרי מאוד במוזיקה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות טובות (לא in-ear) איך האוזניות האלו? Sennheiser HD 201 האם יש משהו ברמתם או עדיף מהן בעלות שלהם בסביבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-