עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני מועניין לרכוש את המכשיר Novatron IAMM NTD-35 ... בפנדה מחשבים (איפה שאני מתתכון לרכוש את המכשיר) זה מגיע בלי הארד דיסק (אני בכל זאת מתכוון לקנות הארד דיסק אצלם בשביל המכשיר) אבל אני חושב שניתן יהיה לבקש מהם (כמובן בתוספת תשלום) להרכיב במכשיר את הארד דיסק החדש ... אם הם לא יסכימו איך אני מרכיב לבד את הארד דיסק לשם ?.. אני צריך לשים ג'אמפר ב - Master, לחבר את הכבל IDE (כי זה לא תומך ב - Sata) ואת כבל החשמל ?.. איך אני מכין Partition בהארד דיסק בלי לחבר את הארד דיסק למחשב ?.. אם אין דרך להכין Partition בלי לחבר את הארד דיסק למחשב אז כשאני מחבר למחשב את הארד דיסק, להכין את ה - Partition כשאני כאילו בא להתקין את ה - Windows ואז כשזה מכין זה מבקש לפרמט את …

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by azsxazsx,

יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by Idan-h,

אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. צריך המלצה על אוזניות IN EAR שישמשו בעיקר למוזיקה בסגנון POP\ROCK תקציב של עד 1000ש"ח . יש גם אופציה להזמנה מחו"ל קחו בחשבון שה MP3 שלי הוא בעצם מכשיר בלאקבארי 9300 או סאנסה קליפ תודה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by FARKASH7,

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא. בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר) הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות. יש לי כמה שאלות, קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר. דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. אשמח לקרוא מה דעתכם על הטלוויזיה הנ"ל תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. הורים שלי החליטו לקנות טלווזיה חדשה תקציב גג 4500 ש"ח הם כנראה רוצים ללכת על CRT טובה ראיתי את טושביה 34CH7 שנראת טוב נראה שיש לה את כל החידושים כולל תמכיה ב 1080I הבעיה היא שיש לה רק אחריות לשנה והם רוצים לקנות טלווזיה שתחזיק להרבה זמן הסיבה שזה נראה לי מוזר השנה כי לטלווזית ממותגים פחות טובים יש אחריות ל+4 שנים על המסך מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות או על טלווזיה אחרת

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. שלום! ברשותי כרטיס קול Creative Live ורמקולים Voica בקונפיגורציה 5.1. שתי בעיות: 1. כשעושים Test ל-Center הוא פועל, אך בפועל הוא לא משמיע כלום.. 2. הבעיה החמורה והחשובה יותר: בזמן השמעה, באופן רנדומלי, של שירים או סרטים, לעיתים בוקע מהרמקולים רעש צורם של "בזז", ממש כמו קצר של שניה והכל חוזר לתקינותו. התקנתי את הדרייברים מחדש אך ללא הועיל. Please :'( תודה מראש! אלון

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by almogas,

שלום לכולם.. אבא שלי עכשיו בחול והוא רוצה לקנות Mp3 הוא איפוד נאנו או קריאיטיב zen 6 ג'יגה.. אם הוא קונה אחד מהם יש אפשרות להוסיף עברית ? הם באנגלית.. אה והם עם בטריה פנימית או חיצונית? כאילו בטריות רגילות שמכניסים כמו כל דבר אחר... ואם הבטריה היא פנימית וקבועה אז אפשר לטעון אותה רק מהמחשב(usb) או שיש אפשרות לטעון גם דרך החשמל בקיר תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by stolen,

שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. ואני רוצה רק בארץ (מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה) , או אם אפשר לינק לאתר אינטרנט שמוכר בסלובניה או קרואטיה.. שיש לו אבל חנות לא רק באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  13. כל השאר עובד טוב מאוד, אבל כשאני נכנס למשחק GRAW2 לא שומעים כלום! זה היה לי ככה גם עם R6V. קיצר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Frozen-Ice,

שלום יש לי אתה Z-5500 וכרטיס קול CREATIVE X-Fi Fatality (עולה 1600 ש"ח) אז מבחינת איכות וחלקים יש ;D ;D ואצלי בדבר הזה שהגיע עם הרמקולים כתוב INPUT: DIRECT ואז אפשר לשמוע ולשחק עם האפקטים והכל אבל אם מחליפים ל OPTICAL או ל COAX אז אז יוצאת הודעה שאומרת NO DIGITAL DATA והשאלה שלי היא האם צריך להיות ככך ? או צריך לחבר את הרמקולים בצורה אחרת בכדי להגיע לאיכות מרבית ?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by ZeppeliN,

היי... רציתי לדעת איך המגבר Yamaha V359 בהשוואה לV361 ובכללי איך ההצעה הזאת: http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?CategoryName=stereo&AuctionId=1584 תודה נ.ב: אני לא יודע אם זה חשוב אבל הטלויזיה היא SHARP WD1E 42

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Gohan,

אוזניות סגורות למשחקים בעיקר ולמוזיקה. יש לי את AKG K.55 כבר 3שנים והם היו טובות - בקושי שמעו דרכם מה קורא בחוץ ושעמו דיי טוב. אבל גם מתחשק לי אוזניות חדשות והם כבר מלוכלכות בטרוף (אין לי מוסג איך לנקות) תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. נשרף לי הכרטיס קול שלי ועכשיו אני לא יודע איזה לקנות. וחוץ מזה יש משהו שאני לא מבין... ראיתי כרטיבי קול עם 2 יציאות ושרשום עליהם שהם 5.1 זה הגיוני? איך אפשר לשמוע היקפי עם י יציאות בלבד? http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5416

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

יומיים עברו מאז הזמנתי את הATP3 מNETS*OPS תמורת 398 ש"ח כולל משלוח (ואפילו קיבלתי טיפול לקוסמטיקאית ל2 אנשים (נשים בלבד) מתנה ) קיבלתי אותם בהתרגשות רבה, משלוח עד הבית (ועוד לא עולה אפילו שקל), לתדהמתי גיליתי שהסאב פשוט ע-נ-ק במידותיו (שזה דבר טוב) בהתלהבות רבה חיברתי אותם למחשב, הצליל פשוט מדהים לעומת מה שאני רגיל אליו (A4TECH ASW15) הם מגיעים לווליום גבוה מאוד בלי עיוותים, ניסיתי למתוח את הגבול וסובבתי עד הסוף (מקווה שלא הרסתי ) והצליל התעוות אבל זה הגיוני כי הווליום היה מחריש אוזניים.. לטעמי רמקולים מעולים בסכום הזה :xyxthumbs:

19. השוואה די מקיפה של 4 מכשירים שיכולים לשמש כ Media Machines. די מעניין לראות מה יש בשוק ומה היתרונות והחיסרונות של כל מכשיר. חבל שלא ביצעו השוואה ל HTPC סטנדרטי: http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/11/28/Media-Machines/p1

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. אני צריך לקנות היום אוזניות אני רוצה אוזניות סראונד 5.1 איכותיות ביותר עם באסים גבוהים. המליצו על אלו שבכותרת ..מה יותר טוב מבינהם? אם יש לכן עוד המלצות על אוזנית 5.1 איכותיות ביותר,תציעו. (:

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by azoulai,

שוטטתי באינטרנט לפתע מצאתי מיני mp3 של הדגם הידוע h10 הוא נרשם תחת הכינוי: H10Jr. מישהו שמע על זה או מכיר את זה? הדגם ממש הקסים אותי הוא יותר קטן מ-h10 ויותר עבה ממנו, יש אותו לפני מה שהבנתי בשני דגמים 1 ג'גה וחצי ג'גה. מה אתם אומרים? קישורים תומכים: http://www.iriver.co.jp/product/?H10,pcolumn,95 http://www.pconline.com.cn/digital/audio/pingce/mp3/0510/713624.html http://www.iriver.co.jp/product/?H10JR http://www.mobilewhack.com/reviews/iriver_h10jr_mp3_player.html

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by avinin1,

אהלן, אני נמצא כרגע בדילמה די גדולה..אני על כרטיס קול למשחקים - מצד אחד יש את הXTERMEGAMER/MUSIC ואת הXONAR DG, ומצד שני יש את הTITANIUM החדש שיצא ויש לי תקציב בשביל להביא אותו - הבעיה היא לוח האם שברשותי הוא INTEL G31 עם PCI-E אחד שכבר תפוס ע''י כרטיס המסך שברשותי..אז נשאר רק PCI אחד פנוי. הדילמה היא בעיקרון: האם הTITANIUM HD באמת שווה את הכסף שבו גם אצטרך לשדרג את כל הלוח האם שלי לחדש (על מנת שיהיה לי עוד PCI-E פנוי בשבילו) גם להרכיב, לקנות RAM חדש בגלל שהDDR2 שלי כבר לא ממש בשימוש. קצת חבל לי על כל זה מכיוון שהמחשב נקנה מפני שנה וחצי והוא מתפקד כמו חדש ומעלה הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר חוץ מהקרייסיס 1. אחרי בירור קטן, חשבתי אולי בכל זאת ללכת על הXTERMEGAMER/MU…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. שלום לכם... אני שוקל להחליף את הרמקולים למשהו חדש / טוב יותר... ;D אז אני אולי אמכור את הרמקולים הנוכחיים.. מישהו יכול לשער הערכת מחיר שהרמקולים האלו שווים היום, לא כולל קופסא, אבל עם כל החלקים?!? : http://www.mysuperpc.com/pcworks_contents.jpg אלו הם רמקולים של Cambridge SoundWorks מדגם PCWorks. רמקולים חזקים עם איכות מדהיייימה גם בווליום גבוה וסאבוופר מעולה...! תודה מראש, עודד .ב.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  24. לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  25. http://www.shopy.co.il/groupsales/3062 בנתיים הוא נראה לי כנגן נחמד ופרקטי. מה דעתכם?

דיונים חדשים בפורומים