עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by maoir84,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים למחשב אבל לא זבל המליצו לי על CREATIVE ובנתיים ראיתי שני דגמים את דגם 230 שעולה 70 ש"ח ודגם 250 שעולה 140 ש"ח(פי שניים!) ההבדל העיקרי הוא בRMS הבדל של RMS לטובת הדגם המשופר אני לא יודע אם שווה לי לשלם פי שניים רק בשביל הבדל כזה חוצ'מזה קניתי מערכת אתמול של LG וחשבתי לחבר את הרמקולים למחשב ולמערכת (זה אפשרי?) אני רוצה מפצל שיהיה קבוע ולא כל פעם להעביר מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. שלום אני מתכנן לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לי לקנות כנראה אזמין מNEWEGG

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by VoliSuS,

היי.. יש לי בעבודה רמקולים שלאייפוד שתוך כדי עבודה אפשר לחבר את האייפוד ולשמוע מוזיקה בכל מקרה הבעיה שלי אין אייפוד.. יש לי MP3 (החיבור של הרמקולים הוא חיבור כמו של האייפוד טאצ'..) רציתי לדעת אם יש כבל כזה שאפשר לחבר אותו לרמקולים ולאמ פי שלי.. כאילו ממיר כזה מחיבור של האייפוד טאצ' לחיבור רגיל כמו של אוזניות תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by liorper,

יש לי כרטיס מסך 9800 גיטי של נוידיה טלויזיה lcd 32 אינץ של lg אני מחבר את הטלוזיה למחשב בעזרת כבל hdmi משני הצדדים שאני שם את בטלוזיה ערוץ hdmi1 זה מראה לי רק את הרקע של המחשב זה כאילו המשך של המסך של החמשב הרגיל שלי ...אם אני מזיז את העכבר עוד ימינה מהמסך של המחשב שלי אני רואה את העכבר בטלויזיה . בהגדרות שמתי נכון את הרזולוציה 1360 על 768......יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את זה ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. <p><p>איזה gauge אני צריך בשביל הרמקולים הספציפים? </p><p>מדובר בגרסה היותר ישנה של הרמקולים בלי החוטים עם הבננות בקצה אלא שצריך להשחיל בתוך חור וללחוץ על החוט עם הברגה.</p><p>והאם יש אופציה טובה להזמנה מאמזון </p><p>גם כן אני רוצה כבל של אוזניות איכותי שצד אחת שמאל ימין והקצה השני שפיץ יחיד שיכנס ל <strong>Asus Xonar Essence STX</strong></p><p>ליציאה היותר איכותית בכרטיס שמיועדת לאוזניות</p></p>

7. http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision_PVP/4505-6499_7-31415781.html?tag=pdtl-list נראה אחלה מכשיר ואם משהו יודע אם הוא אמור לצאת בזמן הקרוב?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. Started by rollita,

שלום החלטתי לקנות את ה- ifp795 ואני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בערך. לא מחברת koss (היא מעולה אבל אני קונה מאתר שלא מוכר אותה). (אגב, אני לא משתמש בו לספורט, אלא שכיוון שהפסיקו את ייצור ה- ihp120 וקשה להשיג אותו בחו"ל הבחירה הבאה היא ה- ifp - מה אתם חושבים על זה?)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. שלום לכם... אני שוקל להחליף את הרמקולים למשהו חדש / טוב יותר... ;D אז אני אולי אמכור את הרמקולים הנוכחיים.. מישהו יכול לשער הערכת מחיר שהרמקולים האלו שווים היום, לא כולל קופסא, אבל עם כל החלקים?!? : http://www.mysuperpc.com/pcworks_contents.jpg אלו הם רמקולים של Cambridge SoundWorks מדגם PCWorks. רמקולים חזקים עם איכות מדהיייימה גם בווליום גבוה וסאבוופר מעולה...! תודה מראש, עודד .ב.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  10. שלום, ברצוני לרכוש אוזניות חדשות שיחליפו את הSennheiser HD280 שאמנם שירתו אותי נאמנה, אך אני נאלץ להחליפן עקב שחיקה מוגברת והתפרקותן המוחלטת הקרבה ובאה. האוזניות יחבורו כדרך קבע למחשב, כ. הקול שברשותי הוא Creative Audigy 2 Value ואני שומע מגוון רחב מאוד של סגנונות, החל מבלאק מטאל, דרך אינדי, פאנק רוק, ג'אז, אמביינט וכלה במוזיקה קלאסית. כך שאני (חושב ש)צריך אוזניות מאוזנות שמפיקות צליל מדויק, חזק ונקי בתחום תדרים רחב. כמו-כן, גם איכות הקבצים שאני שומע נעה מMP3 של 256KBPS, דרך קבצי OGG, קבצי FLAG וAPE למיניהם, וכלה באלבומים המקוריים שקניתי. התקציב הבסיסי כאמור הוא 1000 ש"ח, אבל באפשרותי וברצוני לשלם סכום רב יותר בתנאי שהאוזניות מצדיקות זאת. ידוע לי שכרטיס הקול שברשותי א…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

אחרי 5 שנים עם השור הגיע הזמן להחליף. אני מחפש אוזניות IN EAR עד 150 דולר וכבר לא ממש מעודכן מה מומלץ היום. השימוש שלי זה רוק מכל מני סוגים, חלק כבדים וחלק פחות וכל מני דברים מסביב. אני רוצה אוזניות מאוזנות כמה שיותר שנשמעות טוב ב"ALL AROUND". אז מה כדאי לקנות?

13. Started by Internal,

טוב חבר שלי חובב מוזיקה והוא רוצה רמקולים על רמה למחשב בעיקר לשמיעת טראקים אני לא כזה מבין ברמקולים אז שואל ממכם אנשים חכמים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Venturer to Release Budget HD DVD Player for the Holidays http://www.highdefdigest.com/news/show/Industry_Trends/Venturer/Hardware/Venturer_to_Release_Budget_HD_DVD_Player_for_the_Holidays/905

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?

16. Started by S1BoY,

אז ככה, אני רוצה לקנות את ה LOGITECH Z2300 אבל אני לא מוצא שום חנות באזור אשקלון - אשדוד שמוכרת אותם... אולי מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא מרוצה ממנו ואמרו לי שהwin-tv-pvr-150mce נותן את האיכות הכי גבוהה שכרטיס יכול...זה נכון?ואם אני יחבר את אותו המסך(שברזולוציית 1920x1200) בכבל ישירות אני יקבל איכות צפייה יותר גבוהה נכון?אם אני מחבר מסך מחשב(נדבר כרגע על שלי t240) לטלויזיה אני יקבל את אותה איכות כמו מסך טלויזיה רגיל?או שבגלל הרזולוציה הגבוהה זה יהיה מפוקסל?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by ward,

אם אפשר לבקש מכם .. לתת לי המלצות למקרן לצפיה ב TV במחיר עד 5000 שח ... שימוש ביתי.. תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by zilkanir,

שלום, לאחר ניסיון כושל(מבחינת תאימות וזיהוי) עם 2יח' של Auzentech X-Plosion החזרתי אותם לחנות.. הכרטיס היה די אידיאלי בשבילי, אני מחפש כרטיס בעל יציאות דיגיטליות שמוציא היטב סראונד, מקודד Dolby Digital וDTS עם דרייברים פשוטים ונוחים עם איכות שמע כמה שיותר טובה. יש המלצות? יש לי אפשרות לרכוש את הX-Fi elite pro אך לא השתכנעתי שהוא ממש יענה על הדרישות שלי , ושהוא ממש ייעודי לסראונד.. גם השלט והקונסולה די מיותרים לטעמי , העדיפות ליציאות דיגיטליות על הכרטיס.. בכל מקרה יש כאן לאנשים ניסיון וחוות דעת על הכרטיס? הכרטיס יחובר דיגיטלית ל Z-5500. תודה

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by BENMOSH,

שלום. קניתי היום אייריבר H320 ואני ממש זקוק לעזרה. 1:לגבי עברית-הבנתי שהוא יכול לקרוא עברית הפוך ושיש היום תוכנות שבעזרתן האייריבר תומך בעברית. הבעיה אצלי היא שכאשר אני מוריד שירים בעברית כל מה שמופיע לי זה קווים. הגירסה שיש לי היא 1.08. 2:בקשר ל-OTG-כאשר אני מחבר את המצלמה לאייריבר אני רואה שהמצלמה מגיבה לנגן אבל כל הנסיונות שניסיתי להעביר מהמצלמה תמונות ישירות לנגן הם לא הצליחו. אז אשמח אם מישהו ידריך אותי אפילו בקצת בקשר לשתי נקודות אלו בפרט ולנגן עצמו בכלל

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Commintern,

ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם:

22. Started by muam,

היי, אבא שלי נמצא בניו יורק כרגע, והוא יכול להביא כרטיס קול בזול משם. השאלה שלי היא: איזה כרטיס קול חיצוני הוא הכי מומלץ וכדאי? כמובן שלא במחירים מופרזים כמו RME ב-1500$...

23. Started by aytek,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  24. מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. היי. אני צריכה רמקולים למחשב שיהיו באיכות הכי סבירה שיש במחיר בסביבות ה-200 שקל. יש לי כרטיס קול תומך ב-5.1 ערוצים. אבל מבחינתי שיהיו גם רק 2.1. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים