עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by extra,

טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by fibrook,

שלום חברים היום הייתי בחנות ושיחקתי במכשיר איזה חצי שעה. יש לי שאלות על המכשיר הנ"ל: 1) העברת קבצים מהמחשב לנגן - עד כמה פשוטה ההעברה? האם לוקח המון זמן? האם זה כמו בIPOD שהוא צריך לבצע קידוד מיוחד עם התוכנה שלו? האם התוכנה משתמשת בשיטת DRAG AND DROP פשוטה? 2) אני אוהב לראות את הקבצים שלי מחולקים לפי אלבום או שנה. האם ניתן לסנן לפי שנה? 3) כמו כן עניין מאוד עקרוני: מכיוון שאין במכשיר את שיטת התיקיות (ממש עדיפה בשבילי..) הדבר הכי קרוב זה סינון עפ"י ALBUM. אולם כאשר אני נכנס "לתיקייה" של אלבום מסויים, לא מופיעים שם השירים עם מספר השיר כפי שמופיע באלבום בצמוד לשם השיר.- לפי מה שאני חוויתי זה שיש להיכנס למצב נגינה (ללחוץ PLAY) ואז שם זה מראה בפינה השמאלית העליונה את מספר הטרא…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by maoir84,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים למחשב אבל לא זבל המליצו לי על CREATIVE ובנתיים ראיתי שני דגמים את דגם 230 שעולה 70 ש"ח ודגם 250 שעולה 140 ש"ח(פי שניים!) ההבדל העיקרי הוא בRMS הבדל של RMS לטובת הדגם המשופר אני לא יודע אם שווה לי לשלם פי שניים רק בשביל הבדל כזה חוצ'מזה קניתי מערכת אתמול של LG וחשבתי לחבר את הרמקולים למחשב ולמערכת (זה אפשרי?) אני רוצה מפצל שיהיה קבוע ולא כל פעם להעביר מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Or_s2006,

שלום חג שמח! יש לי שאלה שווה לקנות Icemat Siberia Headset לבזבז כמעט 410 שקל על האוזניות האלו? בתודה וחג שמח אור

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. העיקר בכותרת , אין עוד בקשות , בינתיים חושב על logitech x540

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את הכרטיס קול שיש לי על הלוח (asus commando) רציתי לדעת איך הכרטיס הבא CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 ואם יש משהו אחר שאתם ממליצם (תקציב עד 400 ש"ח ) הכרטיס מיועד למשחקים וקצת סרטים תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  7. האם ניתן להשתמש ברמקולים רגילים כאינדיקטורים של תקלות חומרה כמו נגיד כ.מסך תקול. שישמשו מעין רמקולים "למארז" במחשב שלי יש לוח ישן P4P800SE של אסוס אשמח לדעת אם הוא תומך ברמקולים פנימיים. תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. לא קניתי עדיין נגן אבל מעניין אותי דעת אם אני צריך לצרוב את כל הסרטים במכה אחת או שאפשר להוסיף sessions. האם הנגן יקרא רק את הסשן האחרון? את כולם? אף אחד? האם יש אחידות בעניין או שאצל כל נגן זה שונה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. שלומות לכולם, הזמנתי לי A2 דנדש, ושכחתי להזמין אוזניות. אבל לא נורא, פשוט נקנה בארץ... המטרה היא לקנות אוזניות כפתור בטח שלא יותר מ-100 ש"ח. כרגע אני מסתכל על ה MX450. השאלה היחידה שיש לי היא אם יש להם את הכבל המוזר הזה של מאוחרי הצוואר או שהם "כרגיל" כלומר לכל אוזניה יש אורך חוט שווה מהפיצול? אם זה המקרה (מאחורי הצוואר) אבקש המלצות לאוזניות עם חוט רגיל. תודה מראש רום.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by marvje,

כמו שכתבתי כאן http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=137505.0 שהכרטיס קול לא עבד לי (אני מתכוון רק המיקרופון, הקול עצמו עבד).. אז הצלחתי לתקן את זה ששמתי את הכרטיס בסלוט אחר וזה עבד (המיקרופון), היום שמתי כרטיס רשת והעברתי את הכרטיס קול לסלוט אחר, ושוב אותה בעיה שהמיק לא עובד רק שאני נותן נשיפה חזקה רואים משהו קטן - סתכלו בתמונה , החלפתי חזרה לסלוט הקודם ואותו דבר, שאני נכנס לוונטרילו זה מה שמופיע אני לא יודע מה הבעיה כבר, עדכנתי דרייברים מה Windows update מהאתר של החברה.. זה ממש קריזה של הכרטיס =\ נ.ב. הכרטיס זה CMedia PCI 8738.. נ.ב.2 ביטלתי את הכרטיס המשולב דרך הביוס. תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. [ltr]my friend has a headset of "Numark". while they are connected to the headphones connection (front speakers) of the computer sound card (simple Realtek AC'97), the volume is very low. but, when they are connected to a MP3 player, the volume is very high. I've already checked the volumes on Play Control, and everything is alright there. I also wanted to ask if with Sennheiser HD280Pro I might have the same problem (Sound Blaster Live)?[/ltr]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by kaki356,

צריך תמיכה בHDMI 1.3,1080P,ניגידיות גבוה הטלוויזה תשמש לPS3 ולצפייה בHD

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by roei88,

לסאבוופר שלי היצאות לרמקולים הם כזה שתי חוטים לכל רמקול.. ורמקול אחד התקלקל לי(נקרע החוט), יש לי מערכת סטריו עם חיבורים כאלה אבל זה בסלון ואני לא יקח משם את הרמקולים. אפשר לקנות רמקולים כאלה? אם כן כמה זה צריך לעלות ואיפה יש? תודה 8)

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות 42 LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. שמעתי שהמסכים של סמסונג טובים למשהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by iNi,

שלום.. חיפשתי תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי בהרבה מקומות אז חשבתי אולי יעזרו לי לפתור את זה פה.. ככה הכנסתי מוזיקה לנגן והכל טוב ויפה כאשר אני מדליק אותו אני מחכה דקה לוחץ על Music וכאשר אני לוחץ הנגן מתכבה והוא פותח את עצמו מחדש.. אם אני נכנס לפעולות אחרות שומדבר לא קורה (יעני הכל תקין) וזה רק קורה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה.. מישהו יכול לעזור לי?! או שזה רק בטיפול של טכנאי?? תודה לעוזרים..

16. Started by aytek,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by oron1g,

איך אני עושה את זה? אין לי יציאה בפאנל האחורי אלא יש איזה פלאג (אם לקרוא לזה ככה) על הלוח אם שדרכו אני מחבר כבל בשביל יציאה דיגיטלית (אם הבנתי נכון) לא ממש הבנתי איך אני עושה את זה והייתי שמח אם מישהו שיודע היה מסביר לי הלוח אם הוא GA-945P-S3 של ג'יגהבייט הנה הסבר מדויק מהMANUAL של הלוח: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by omerba,

שלום, אני קונה מחשב חדש, החלטתי גם לשים מערכת 2.1 התקציב לרמקולים די פתוח. כלומר חשבתי להוציא 400 שקל על הATP3. אבל עם יש מערכת שעולה 200 שקל יותר וממש ממש יותר טובה אז סבבה. עכשיו אני אשתמש בזה פחות לגיימינג ויותר לסרטים סדרוצ וקצת מוזיקה, הווליום לא יהיה מטורף, וגם לא חשוב לי במיוחד הבאס, אלא שאני אוכל להבין בעיקר דיבור(בסרטים או בסדרות). לא נראה לי בחדר שלי יש מקום ליותר מ2.1 (מה שווה 5.1 אם הרמקולים לא יהיו מאחורי...) מה אתם ממליצים לי? איך הATP3? האם הוא OVERKILL למטרותי? ומה בכלליות אני צריך לחפש?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. Started by asafgolan,

האם אני ארגיש הבדל באיכות התמונה בין 1080P ל720P ב1680X1050, למרות שזוהי לא רזולוצית FULL HD?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by _BooM_,

Via AC97' Vinyl אחרי פירמוט התקנתי ועדכנתי את הדרייברים אך הסאונד יוצא מקוטע ועם רעשים. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by shiranbi,

Hi When I connect the computer to the tv I hear a humming sound and small waves appear on the tv when I disconnect the tv from the antenna the humming and the waves disappear does anyone have any idea what I should do to fix the problem without having to disconnect the cable all of the time

22. Started by Iko89,

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708411 אם אני אקנה אותו אני אחליף לממיר HD .. בעיקרון יחובר למחשב כ. מסך GTX260 ושאר המפרט בצד

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. חבר שלי קונה טלוויזיה חדשה. איזה טלוויזיה במחיר הזה הכי כדאי?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by Idan-h,

אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by זקן ארציאלי,

שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ראשונים שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com בהצלחה (-: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים