אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני לא מבין בטלוויזיות לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה :] הבנתי בתקציב הזה אפשר להביא משהו טוב.. רצוי 42 אינץ' ( אם אפשר יותר אז יותר טוב אבל לא נראה לי חח ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום , כרגע אני מחליף טלוויזיה לLCD עם HD ואני מחפש רסיבר חדש שיהיה בוא חיבור לכל הדברים שאני צריך יש לי 5 רמקולים של בוסטון אקוסטיקס... אני צריך לחבר לרסיבר 3 לחיבורי HD שזה PS3 ,XBOX360 ו ממחיר של יס HDMAX אני רוצה לחבר את כולם שישמעו גם בסראונד. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל , אבל אין לי בעיה לחרוג אם הדברים שביקשתי עוברים את התקציב... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, לאחר ניסיון כושל(מבחינת תאימות וזיהוי) עם 2יח' של Auzentech X-Plosion החזרתי אותם לחנות.. הכרטיס היה די אידיאלי בשבילי, אני מחפש כרטיס בעל יציאות דיגיטליות שמוציא היטב סראונד, מקודד Dolby Digital וDTS עם דרייברים פשוטים ונוחים עם איכות שמע כמה שיותר טובה. יש המלצות? יש לי אפשרות לרכוש את הX-Fi elite pro אך לא השתכנעתי שהוא ממש יענה על הדרישות שלי , ושהוא ממש ייעודי לסראונד.. גם השלט והקונסולה די מיותרים לטעמי , העדיפות ליציאות דיגיטליות על הכרטיס.. בכל מקרה יש כאן לאנשים ניסיון וחוות דעת על הכרטיס? הכרטיס יחובר דיגיטלית ל Z-5500. תודה
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לשירים וסרטים. אני מתלבט בין ה X540 T6060 (אשמח להמלצה מביניהם) בכל אופן, השאלה היותר חשובה, איך תולים את הרמקולים על הקיר? זה אמור להיות בעיה?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש אחד שמוכן להסביר לי מה זה בדיוק ואיך אני מנצל אותו או מה אני אמור לעשות בשביל לנצל את הפונקציה הזו?? קצת התבלבלתי מכל מיני הסברים ואני רוצה לעשות סדר קצת בבלגן.. הבנתי שזה קשור למשחקים עם ויסטה אבל מעבר לזה אני לא יודע עוד... אשמח גם לקבל קישורים להסברים אפילו יותר מפורטים (עדיף לא באנגלית).
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי דגמים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1258 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1262 השימוש העיקרי שלי יהיה לשמיעת מוזיקה..והרבה פחות למשחקים..המחיר אותו דבר השאלה היא מה נחשב יותר איכותי
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך למחשב החדש שלי מסך 32' שאותו אני יחבר למחשב התקציב הוא 3.7K ואני לא לגמרי יודע כמה זה עולה אז תעדקנו אותי בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הארקוס שלי(הבעיה היא במחשב..)... יש לי archos av 500 עם 100 ג'יגה... עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב לא מזהה אותו...ובמחשבים אחרים הכול פועל חלק.... אוליי אני צריך דרייורים או משהו כזה.... תעזרו לי בבקשה זה דחוףףף!! תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אני מחפש מקרן יד שניה שעולה 2000 ש"ח, יש המלצות? דברים שאני צריך לשים לב אליהם וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7675553&type=product&productCategoryId=pcmcat52600050007&id=1134702498076 איך התועלת לעומת המחיר?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי HD212, שמתי עליהם EQ מתאים ואני מאוד אוהב אותם. משתמש בעיקר למוזיקה ולעיתים רחוקות משחקים. כרגע יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם של אינטל והסאונד נשמע לא רע בכלל. אתמול חשבתי אולי לשדרג כרטיס קול למשהו אחר וראיתי בזאפ כרטיס קול של קריאייטיב 7.1 שעולה באזור ה200-250 ש"ח. עד כמה גדול יהיה השיפור באיכות המוזיקה עם הכרטיס הזה? שווה את ההשקעה או שבשביל שיפור מורגש צריך להשקיע יותר? חיים
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה, מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהב ז"א שהוא טוען את הסוללה? בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות עד 300ש"ח, מעדיף שיהיו פתוחות שלא יבשלו לי ת'אוזן יש אוזניות של חברות אחרות שניתן לקנות במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אממ אני אנסה להסביר בפשטות כמה שיותר.. עד היום היו לי רמקולים של 2.1 ערוצים..ווהם עבדו סבבה נמאס לי מהם אז היום קניתי 5.1 ערוצים של קריאטיב SBS 580 הבעיה היא שהמדיה פלייר והמחשב בכלל לא מזהה לי את הרמקולים כ5.1 אלא עדיין כ2.1 והלוח אם שלי תומך עד 7.1 ערוצים ככה שזה לא הבעיה.. ניסתי להתקין מחדש את הכרטיס קול אבל ללא הצלחה. וניסיתי להוריד דריברים מאתר קריאטיב אבל גם ללא הצלחה.. מה שכן מוזר מאוד הוא שלפעמים אבל רק לפעמים המחשב מזהה אותם כ5.1 ערוצים לכמה דקות ואז הוא מחליט שנמאס לו אז הוא חוזר להיות 2.1 יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי 200 שקל עכשיו אני צריך לקנות רמקוליים אחוריים למערכת בבית למה הישנים הם גועל נפש+גדולים מידי... בכל מקום ששאלתי אמרו לי שאם כבר אני לוקח 2 רמקולים ב200 שקל עדיף לקנות סט של רמקולים 2.1 למחשב ולקחת מהם ת'רמקולים ולשים כי זה הכי משתלם בתקציב הזה... מה אומרים ועל מה ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד איזה שבועיים לחו"ל (הפלגה) ויש לי הזדמנות מצויינת לבקש מהם נגן DVD (להחליף את הנגן המיושן שלי שלא קורא בכלל DIVX), חשבתי שתוכלו להמליץ לי על נגן כזה (אין לי מושג מה הם מוכרים שם בדיוטי פרי).... לא משהו בומבסטי אבל שכן יתמוך בכל הפורמטים כולל תרגום עברית. אני גם מעוניין ב DVD מקליט, ובמחלקה הזאת אין לי בכלל מושג, האם הדבר הזה טוב? (סוגי ההקלטה, תפעול פשוט, כמה שעות באיכות סבירה אפשר להכניס על DVDRW אחד SL). אם אפשר גם מחירים זה יהיה פצצה. תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
למחשב חדש בן שלושה ימים.. כרטיס קול Sound Blaster® Live! 5.1 של קריאטיב שהיה שייך למחשב קודם.. או הכרטיס המובנה ה-Realtek AC-97 שבא על גבי הלוח DFI nForce4 ultra infinity ??
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסרט הראשון שהכנסתי לנגן היה בסדר, עבד ועדיין עובד טוב. לפעמים הוא רושם לי "Not Support Skipping" אבל אחרי זה מראה את הסרט. עכשיו, הבעיה: הכנסתי סרט לנגןצ (Honey למי שרוצה לדעת) והוא רושם לי: "Not Support Skipping" ולא מראה את הסרט. גם אחרי מספר נסיונות זה לא עוזר. כמו כן לפני שהכנסתי את הסרט הזה אחי ניסה להכניס את הסרט, יותר נכון הופעה, של Linkin Park בטקסס וזה הראה לו אותו דבר. אולי מישהו יודע מה הבעיה\פתרון ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-