עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by The incredible,

אפשר לעשות לרמקול מוגבר / פאסיבי בלוטוס? הבנתי שכן...

2. Started by luXi,

שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  3. אני מחפש לקנות נגן מוזיקה מהסוג של האייפוד וכל אלה... קיצר הייתי בקניון הקרוב וראיתי תדברים הבאים: archos Gmini XS200 זיכרון של 20 ג'יגה ב1450 שקל אייפוד מיני 6 ג'יגה ב1400 שקל אייפוד 20 ג'יגה ב2500 שקל אייפוד 40 ג'יגה ב3000 שקל אולימפוס mrobe עם זיכרון של 5 ג'יגה ב1400 שקל I RIVER עם זיכרו ןשל 40 ג'יגה ב2000 שקל I AUDIO עם זיכרון של 20 ג'יגה ב1700 שקל I AUDIO עם זיכרון של 40 ג'יגה ב2000 שקל עכשיו....מה מפה הכי טוב? אני לא מבין בחברות ואיכות וכל זה... אולי יש אפילו יותר טובים שפשוט לא ראיתי בקניון...? על מה אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by jambo7,

אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. שלום כולם, אני מעוניין לקנות להורים שלי טלויזיה לסלון. מרחק הצפיה הוא כ-3.5 מטרים. היא לא תהיה תלויה על הקיר. חובה טלוויזיית LED (לא פלסמה או LCD). תלת מימד הוא אופציונלי אבל במידה ויש את האופציה - אעדיף שהמערכת תהיה אקטיבית ולא פאסיבית. הכרחי - איכות שמע גבוהה וגם ווליום גבוה. לא רצוי שהרמקולים של הטלויזיה ייהרסו אחרי שנתיים-שלוש. הכרחי - טלויזיה עם שם מותג ולא מחברה עלומת שם. ראיתי כמה דגמים של סמסונג אבל שמעתי ביקורות לא טובות על השלטים שלהם. יש למישהו המלצה? יש עוד מידע שאני יכול לספק בכדי לעזור למבינים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by JohnClark,

היי אני משתגע כבר הרבה זמן עם האוזניות של המינידיסק שלי (Sony) - האיכות בהן פשוט גרועה ביחס לאוזניות שמקבלים עם נגני Creative למשל. קיוויתי שתוכלו לייעץ לי. ההורים שלי טסים לספרד בסוכות וחשבתי לקנות אוזניות בדיוטי פרי. אילו אוזניות כדאי לקנות? אני צריך אוזניות קטנות (In-Ear) שיהיה להן סאונד חזק (יש לי אוזניות איכותיות של סוני שפשוט שומעים בהן ממש חלש במינידיסק) אין תקציב מוגדר, אבל אני משער שיותר מ200 שקלים אני לא אשים, אלא אם כן זה ממש משתלם. תודה!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by asilbob,

אני רוצה לקנות תאוזניות 202 בהתחלה חשבתי על KSC75 אבל בסוף אני הולך על הHD202 מה אתם אומרים ?

8. הייתי רוצה לדעת למה הטלויזיה SONY 32W5500 עולה 3500 שקל יותר מהטלויזיה LG 32LH70YR למרות שהנתונים של הLG יותר טובים מה SONY ושתיהן 32 אינץ'... למשל הניגודיות, וגם לLG יש תמיכה בBLUETOOTH ולSONY אין. (הLG עולה 4000 שקל והSONY עולה 7500 שקל) מה ההבדל באמת בין הטלויזיות, כי אם יש כזה הבדל במחיר אז חייב להיות הבדל באיכות של הטלויזיות והייתי רוצה לדעת מהו. תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. יש הצעות?....כרגע אני עם 2 מתחרים בין הלוגיטק X-530 לבין קרייטיב Inspire P5800 מה אתם אומרים?...איזה מערכת יותר טובה... השימושים הם לרוב סרטים וגם משחקים....??.. על הנייר האיכות של הלוגיטק נראית יותר טובה עם SNR גבוהה יותר....

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. 1.טוב אז אני קראתי כל מיני תגובות ורציתי לשאול איזה דגם הכי טוב או הכי כדי משהו כזה קיצר... אז דגם ראשון :Logitech X230 דגם שני:JBL CREATURE 2.1 אם יש דגמים טובים בתחום אז אני ישמח שתציינו. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. Started by it4chi,

שלום, אני רץ לפחות שלוש פעמים בשבוע וחשבתי לשלב גם מוזיקה. אני מתכנן לקנות את ה-Clip, אבל הבנתי שהאוזניות המצורפות ממש גרועות ולכן אני מעוניין לרכוש את ה-CX300 בנוסף. איך האוזניות הנ"ל מתפקדות בריצה? הן נופלות מהאוזניים או נשארות יציבות בפנים? הן נהרסות מזיעה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Iriver H-10 הגרסא של 6 ג'יגה - מחיר : 1220 ש"ח Iriver H-10 הגרסא של 5 ג'יגה - מחיר: 1194 ש"ח Ipod mini הגרסא של 4 ג'יגה - מחיר : 1138 ש"ח Archos Gmini XS100 3 ג'יגה - מחיר: 999 ש"ח זה בערך התקציב שיש לי, ואני רוצה לפחות 2 ג'יגה אם יש לכם הצעות אחרות מה טוב. אם אפשר בפחות מהתקציב הזה [אני בספק רב] אז אני מעדיף בפחות. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by Blinker,

היי לכולם, נפל לידי פטיפון Philips GA-212 במצב קשה, עם קצת עבודה גרמתי לו להידלק, להסתובב ואף לנגן, כרגע בתהליכי Restoration. לפטיפון מגבר Phono מובנה אך יש לו בעיה באחד הערוצים, אחרי דקה או 2 הערוץ מתחיל לזמזם וכלל לא מוציא סאונד. מצאתי את הסכימה שלו והיא דיי פשוטה, אבל לפני שאני רץ להחליף את כל הרכיבים על הבורד, האם יש חשודים ספציפים שגורמים לבעיה? חשבתי על קבלים... אבל אני לא בטוח כי זה רכיבים ישנים יחסית שאני לא בטוח בהתנהגותם ולא בטוח בזמינות רכיבים חליפיים. האם יש מישהו מבין פה או שיכול לכוון אותי למישהו שמבין? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Loui1410,

היי קניתי היום נגן MP3 של MPIO דגם FY600 256MB... אחרי שקניתי שמתי לב שהסלולה בו AAA ולא נטענת, ואני רציתי נגן עם סלולה נטענת.. וגם אין בו איקואליזר... אני חושב להחליף אותו בMPIO FL300 256MB או בiRiver iFP-790 256MB... מה אתם חושבים? להחליף אותו לאחד מאלו או שהוא בסדר גמור ואין צוריך להחליף? הנה הקישורים: MPIO FY600 - ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=83&scat=221&tcat=33 MPIO FL300- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2487&scat=221&tcat=33 iRiver iFP-790- ק' http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by yotam360,

איזה MP3 הכי שווה לקנות בתקציב של 1500 ש"ח? שיהיה לפחות 1GB שיהיה אפשר לראות בו קליפים וסירטונים שיהיה אפשר להקליט בו ולשמוע רדיו בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by mani007,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להשיג תכבל הזה בארץ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  18. אהלן. מצאתי בבית , פטיפון מאובק קטן שעמד בפינה לבדו. החלטתתי להחזיר אותו לימי הזוהר שלו. הבעיה - אין לי שמץ של מושג איך ולאן מחברים אותו צריך הסבר בדיוק לאן זה מתחבר? (למגבר/רמקולים/משהו אחר...) קחו בחשבון שאני לא מבין במילימטר בדברים האלה, מה שאתם אומרים לי זה מה שאני מעביר לבחור מהחנות חשמל שאני הולך לקנות את מה שצריך... תודה מראש. הוספתי תמונות של החיבורים, אבל הם נראים כמו שתי יציאות מאוד עבות, מסומנים באדום ושחור (אם זה משנה) וביניהם יש עוד כבל מאוד דק, שיוצא ממנו חוט חשמל שנראה כאילו זה קרוע (נראה כמו החיבורים לרמקולים שפשוט מכניסים לבפנים חוט חשמל שנתפס) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by 8-Ball,

שלום לכולם, קנו לאחי אייפוד וידאו 60 ג'יגה, ויש איתו כמה בעיות, הוא העתיק שירים עם התוכנה שבאה איתו איזה 300 שירים ואחרי הניתוק מהמחשב השירים כאילו נמחקו והם לא מופיעים ברשימת השירים. יש דרך להעתיק את השירים בלי התוכנה? לאיזה תיקיה צריך להעתיק אותם? ולאיזה תיקיה את הסרטים והתוכנות? באיזה פורמטים הוא תומך? ועוד שאלה חשובה, יש איזה עידכון גרסא אולי? איך אפשר לשפר את התמיכה בעברית? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. אני מתלבט בין מספר דגמים וטכנולוגיות למסך לשימוש ביתי כללי. קבלתי הצעה למסך 42 של פיליפס מדגם 3188h במחיר של 2400 שח. יש לי 3 שאלות 1 - האם יש דגם עדיף או שהדגם יספק 2 - האם פלזמה 43 אינצ 720p עדיפה? (מרחק מהמסך הוא כ-2.5 מטר) 3 - האם קיימים מסכי IPS בתקציב הזה או קצת יותר, והאן שווה להוסיף לכך? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. האוזניות האלו ידועות כאוזניות שמחלקות את התדרים באופן מושלם? טרבל, מידל, בס? כי זה חשוב לי מאד. אני שומע מטאל, רוק, פופ קל, הרבה גיטרות. לא טרנסים. זה יתאים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by mluggy2,

אני מחפש נגן Flashי ספורטיבי, כזה שיחזיק מעמד תחת פעילות מאמץ וכושר. נדלקתי על ה-Iriver IFP190 אבל הנפח (256 מגה בלבד) קצת מאכזב. האם מישהו התנסה עם הנ"ל ו/או יכול להמליץ על נגן דומה בתקציב של ~ 1000 ש"ח? הדרישות האופטימליות מבחינתי: עיצוב ספורטיבי עם אפשרות רצועה, 256 מגה לפחות, רדיו FM וסוללה נטענת. אופציית הקלטה אינה חיונית. תודה ולהת', מיכאל

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  24. שלום יש לי קובץ WAV של הופעה באורך של 80 דקות... אני רוצה לחתוך כל שיר בנפרד אבל שזה יהיה מדוייק (שכל שיר יתחיל בדיוק מאיפה שהשיר הקודם הסתיים) יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול להכניס בה את הקובץ הארוך, לסמן בה (לדוגמא) 14 נקודות, ושכל קטע בין שתי נקודות יהפוך לקובץ MP3 נפרד? (וככה כל שיר יתחיל בדיוק מאיפה שהקודם יסתיים) התוכנה לא חייבת להיות חינמית.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש רמקולים טובים למחשב (אם אפשר shelf) לא איכפת לי מהסאונד במשחקים בסרטים וכו'.. איכפת לי רק מאיך שישמעו בהם מוזיקה.. אני שומע מוזיקת רוק בעיקר אם זה חשוב או רלוונטי או משהו... יש מצב שאני ארצה לחבר אותם גם לנגנים כלשהם אם זה רלוונטי גם.. עד 500 שקל אם זה מעט התקציב גמיש...

• 1 תגובה
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.