עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by MDK,

הבנתי שיש לו סוללה פנימית של 40 שעות(!!) שזה טוב, וחוסך קניית בטריות חיצוניות.. הוא גם אמור להיות הFLASH הכי טוב של IRIVER (כרגע לפחות)

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by X-Style,

^

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. Started by vsync,

מוכרים אותו פה http://zap.co.il/model.asp?model_id=411643 וממה שאני רואה זה מחיר ממש טוב יחסית לתמורה, אבל הבעיה שאני לא מכיר את החברה בכלל.. מה דעתכם ? ???

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by Idan-h,

אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. דרוש להקלטת כלים חיים + אלקטרוני. אגב, מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=2b0aae232aeed5529a4916b0c8c33c4b ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by gilad059,

שלום לכולם, חיברתי את המחשב לרסיבר דרך ה-SPDIF יציאה קוקסיאלית התקנתי POWER DVD ,FFDSHOW והגדרתי אותם ע"פ מה שלמדתי מכם פה בפורום קבצי AC3 ו.. סרטי DIVX אני מצליח לשמוע רק שקבצי MP3 אני לא מצליח לשמוע .. 1.האם אפשרי לשמוע קבצי MP3 בחיבור דיגיטלי באיכות סטריאו (העיקר לשמוע)ולא לחבר עוד כבלים עם מחבר RCA? 2.אם כן מה יכול להיות מקור הבעיה ? 3.מה לגבי שאר פעולות המחשב ?עליית ווינדוס וכ' ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מערכת שמע לשימוש כללי (ל-סרטים, מוזיקה ומשחקים) בתקציב של עד 2500 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא כפי שמפורט מימין. יש לי חדר יחסית קטן (בערך 8 מ"ר). מה שחשבתי עליו זה ה-FX6021 בתוספת כרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic. כעת יש לי שתי שאלות: 1. האם המערכת 2.1 הנ"ל היא המתאימה ביותר לצרכים שלי? 2. האם הכרטיס קול מתאים לי ועד כמה הוא נחוץ (האם אני ארגיש שיפור לעומת הכרטיס שמובנה על הלוח אם?). יום טוב ותודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. הבקשה בכותרת. [br]פורסם בתאריך: 30.07.2007 בשעה 11:29:35 פליז... אל תכריחו אותי להקפיץ את הדיון (מה שאני מנסה לא לעשות...) אף אחד פה לא מבין באוזניות?!

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by Nparker,

שלום , כרגע אני מחליף טלוויזיה לLCD עם HD ואני מחפש רסיבר חדש שיהיה בוא חיבור לכל הדברים שאני צריך יש לי 5 רמקולים של בוסטון אקוסטיקס... אני צריך לחבר לרסיבר 3 לחיבורי HD שזה PS3 ,XBOX360 ו ממחיר של יס HDMAX אני רוצה לחבר את כולם שישמעו גם בסראונד. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל , אבל אין לי בעיה לחרוג אם הדברים שביקשתי עוברים את התקציב... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by MOsheAInouz,

לא משהו מפציץ.. שיהיה חמוד שישמעו טוב ולא חרא כמו האוזניות של ב30 שקל של טק וחברות כאלה.. התקציב הוא יום עבודה ככה.. +- 150 שקל גמיש אחורה יותר מקדימה אבל אם ממש צריך בקשות : שיהיו טובות אבל - אני רוצה שהם לא יהיה כפתור כאלה שנכנס לאוזן, אבל שיהיו יכולות להתקבץ כאילו להתקפל כדי להכנס לתיק של נייד.. שלא יהיו בומבסטיות השימוש הוא מוזיקה וסרטים בלבד, לא משחק. חשבתי בכיוון הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1000 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523638 מה דעתכם? נוטה לשניות יותר.. גם מחיר טוב וגם נראות טוב.. השאלה האם הם טובות.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. מחפש כרטיס שרצוי שיהיו לו התכונות הבאות... 1.תמיכה ב מדיה סנטר של ויסטה 2.איכות צפיה טובה 3.איכות הקלטה טובה(רצוי תועמת לאיכות הצפיה) 4.שיהיה לו אפשרויות כגון pause בזמן אמת 5.רצוי גם שלט חיחי^^ תודה רבה מראש!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. המטרה שלי לקבל בעיקר כיוונים מדוייקים של הצלילים... למחשקי מחשב. יש לי כרטיס קול Audigy 4 7.1 והתכוונתי ללכת על מדוזות, אבל בסוף המליצו לי על Sennheiser HD555. הפרש במחיר בניהן לא גדול, אך ההשקעה לא קטנה, כך שלפני שאני רוכש, הייתי רוצה לקבל המלצות מכם בנוגע לשני הסוגים האלו של אוזניות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by star010101,

שלום לכל המומחים! קניתי כ.טלויזיה INTEX עם צ'יפסט פיליפס. התקנתי הכל - דרייבר +תוכנה TVR. אחרי וידוא שהכבלים מחוברים כהלכה לממיר YES , יש קול אבל אין VIDEO. המסך שחור לחצתי על COMPOSITE , שום דבר המסך שחור. ממה זה יכול להגרם?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by liho,

יש לי מכשיר mp3 zen touch של creative ויש לי שאלה... באמריקה יש לו שלט אך מסיבה כלשהי אין בארץ...אמרו לי בבאג שגם שלטים של דיסקמנים כגון סוני וכו מתאימים זה נכון?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. אולי איזשהו דרך לשדר את זה לרדיו או שיש בו line out? אודה למי שיעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. יש לי חבר שיש לו סט 5.1 של KODA.... הוא עובד כרגע עם 2 רמקולים שלהם עם הכרטיס קול המובנה הוא מחפש כרטיס קול שיש בו 5 כניסות שיוכל לחבר את כולם... האם אתם ממליצים על משהו? (לא יקר מידי)

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by zohar678,

בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  20. כרגע יש לי PCWORKS 2.1 של CREATIVE יחד עם כרטיס הקול של ה NFORCE 4. אני מעוניין לשדרג לכרטיס קול+ רמקולים 7.1 של קריאטיב. השאלה שלי היא האם כדאי לי , במטרה לראות סרטים באיכות קול גבוהה(AC3) ולמשחקים, האם כדאי לי לרכוש את ה AUDIGY2 ZS בנוסף לרמקולים(שאותם אני קונה בטוח) ולשלם משהו כמו 500 שקל או לרכוש את ה VALUE(ומה לעזעזל ההבדל בינהם? מזה איכות דגימה???) או פשוט להישאר עם הכרטיס קול הקיים(שגם הוא תומך 7.1 לא?) לגבי תקציב תלוי מאוד בהבדל שאני ארגיש, לא רוצה לשלם יותר מכמה מאות בודדים אלא אם כן זה ממש שווה את זה. בברכה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. Started by Bulzeye,

שלום. רציתי לשאול האם ניתן לצרוב מספר סרטים על דיוידי אחד, ולצרף כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור את הסרט הרצוי ואת הכתובית המתאימה לו (הכוונה מבלי להדביק את הכתוביות לתוך הסרט)? אני מתכוון לצורה שכמו שבוחרים פרקים, שיהיה ניתן לבחור סרט, ואת הכתובית המתאימה לו. ???

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. בעבר נטען כי לא ניתן להציג עברית בנגן MP3 של Ergotech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107734.0 כיום קיים נגן של Ergotech מדגם iTop התומך בעברית. נגן זה נראה זהה חיצונית לנגנים מדגמים מוקדמים יותר. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=213&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 האם ניתן לבצע עידכון Firmware לנגן Ergotech מדגם U2125CFP כך שיתמוך בעברית בהצגת שמות הקבצים? http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=231-1-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. שלום, לכל בעלי הiPod שמעונינים בתמיכה עברית למכשיר: קיימת תוכנה חדשה בשם "iHeb" אשר מוסיפה תמיכה עברית מלאה לipod. התמיכה העברית הזו אינה דורשת מן המשתמש להפוך את שמות השירים לפני הכנסתם למכשיר. כרגע התוכנה היא חופשית להורדה!!! בקרו בכתובת http://iheb.zapto.org

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס דיסק קשיח 20GB מינימום, הנה המאפיינים הרצויים: 1. שיהיה UMS (כלומר בלי שום צורך בתוכנות כדי להפעיל) 2. זמן סוללה טוב 3. כמה שיותר קטן ודק 4. רצוי שיהיה רדיו 5. איכות כמובן.. (של הסאונד, של המכשיר וכו) אין צורך במסך צבעוני, אבל רצוי שיהיה USB2GO להוריד תמונות למכשיר בעקרון כרגע לדעתי המכשיר שיהיה לו הכי טוב זה ה- X5L, אני רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות שעונות על הדרישות? האם למישהו פה שיש X5L התקין רוקבוקס עליו? האם תיקנו שם את הבאג של זמן הסוללה ואיך היציבות והביצועים?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  25. אני לא יודע אם זה קשור לנושא הפורום, אבל אני זקוק לעזרה, המערכת החדשה שלי, שקניתי לפני כחצי שנה הפסיקה לקרוא דיסקים, כל הדיסקים שלי מקוריים ולא צרובים, ולא הייתה לי שום בעיה איתם לפני כן, אנא, אם מישהו יודע מה הבעיה, עזור לי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.