עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני מועניין לרכוש את המכשיר Novatron IAMM NTD-35 ... בפנדה מחשבים (איפה שאני מתתכון לרכוש את המכשיר) זה מגיע בלי הארד דיסק (אני בכל זאת מתכוון לקנות הארד דיסק אצלם בשביל המכשיר) אבל אני חושב שניתן יהיה לבקש מהם (כמובן בתוספת תשלום) להרכיב במכשיר את הארד דיסק החדש ... אם הם לא יסכימו איך אני מרכיב לבד את הארד דיסק לשם ?.. אני צריך לשים ג'אמפר ב - Master, לחבר את הכבל IDE (כי זה לא תומך ב - Sata) ואת כבל החשמל ?.. איך אני מכין Partition בהארד דיסק בלי לחבר את הארד דיסק למחשב ?.. אם אין דרך להכין Partition בלי לחבר את הארד דיסק למחשב אז כשאני מחבר למחשב את הארד דיסק, להכין את ה - Partition כשאני כאילו בא להתקין את ה - Windows ואז כשזה מכין זה מבקש לפרמט את …

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. Started by BreezeNET,

תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by udist,

יש לי ויכוח עם חבר... הוא טוען שבחיבור מפצל אוזניות לנגן, הבטרייה תיגמר מהר יותר בגלל שמחוברים שני זוגות של אוזניות. אני טוען שלא כי לדעתי העוצמה מתפצלת לשני זוגות האוזניות. אז שתי שאלות- 1. מי צודק? מה באמת קורה כשמחברים שתי אוזניות לאותו נגן? 2. בהמשך לשאלה, מהי צריכת החשמל כשלא מחובר לנגן אף זוג? (הנגן עובד אך ללא אוזניות)

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by danieln9,

יש לי קובץ ווידיאו ורציתי לדעת איך אני מוציא ממנו את הקול ושומר את הקול כMP3 או לא משנה מה כי אפשר להמיר. בתודה דניאל נורמן

5. Started by Idan-h,

אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Kayfun4ik,

שלום, איני יודע האם זה הפורום המתאים אני צריך עזרה בבחירת נגן MP3 דרישות איכות שמע נפח 16GB לפחות קטן סוללה שמחזיקה לאורך זמן רדיו (יתרון) אני לא מתכוון לצפות בסרטים דרך הנגן. נ.ב. המוצרים של "אפל" לא מתאימים כי צריך מחשב שמסנכרנים את הנגן איתו ואילו לי לא היה מחשב קבוע ממנו אני מעדכן את המוזיקה. הנגן ישמש אותי בטיול תרמילאים אני טס באמצע שבוע הבא לכן צריך המלצה דחוף - תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by kEv,

איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? דרך דיגיטלית ככה שיפעלו כל הרמקולים אחד אחד... צריך כבל וגם כרטיס קול כי אין לי יציאה דיגיטלית מהמחשב יש לי רק מהרסיבר.. איפה אני יכול לרנות כרטיס עם יציאת דיגיטלית וכמה זה יעלה לי תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. היי, אני מחפש אנשים שכבר בנו cmoy / apheared 47 בשביל שאוכל להתייעץ איתם בתהליך

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. צריך המלצה לרמקולים 2.1 למטרת משחקים במחיר עד 350... על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום לכולם, הסרט הראשון שהכנסתי לנגן היה בסדר, עבד ועדיין עובד טוב. לפעמים הוא רושם לי "Not Support Skipping" אבל אחרי זה מראה את הסרט. עכשיו, הבעיה: הכנסתי סרט לנגןצ (Honey למי שרוצה לדעת) והוא רושם לי: "Not Support Skipping" ולא מראה את הסרט. גם אחרי מספר נסיונות זה לא עוזר. כמו כן לפני שהכנסתי את הסרט הזה אחי ניסה להכניס את הסרט, יותר נכון הופעה, של Linkin Park בטקסס וזה הראה לו אותו דבר. אולי מישהו יודע מה הבעיה\פתרון ? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  11. לכרטיס Compro VideoMate H900F: http://www.skypc.co.il/pl_product~H900F~12~0.htm יש בעיות סנכרון בין האודיו והוידאו מתי שמקליטים?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. החודש אני טס לקנדה ויש לי תלבטות קשה: או לקנות את האייריבר ihp120 בקנדה שזה יוצא זול מאוד או לחכות ולקנות בארץ את ה hi-md (אני סגור על דגם כבר- mzn-h900) מה היתרונות של ה hi-md על האייריבר או ההפך? האם יהיה משתלם לקנות את האייריבר? איזה סיבה יש לא לקנות את האייריבר? לפי מה שקראתי על נגנים עם כונן קשיח הם שבירים והכונן קשיח יכול לההרס תוך כמה טילטולים...זה ככה באייריבר? ממה הוא בנוי? אני צריך משהו שיחזיק בנסיעות בשטח, בטיולים במדבר ובתנאים קשים....האייריבר יעמוד בדרישות? אני נוטה יותר לכיוון ה hi-md לא יודע למה, זה נשמע יותר חדשני ויותר מבטיח נ.ב. אין מצב שה hi-md יצא החודש (100 אחוז קראתי על זה בפול פורומים) אז על תגידו לי לקנות אותו בקנדה

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by TiGeRGuY,

שלום, יש ברשותי רמקולים פשוטים של סוני מדגם SRS-A45. תכננתי להוציא את הדרייברים ולשים אותם בתוך קופסאות מסויימות. (להכין תיבה לדרייברים) מכיוון שאין ברשותי גישה לעץ חשבתי על פרספקס. האם הפרספקס יהרוס את הסאונד? כרקע הקופסא המקורית עשויה פלסטיק. תודה!

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by aleXtazi,

שלום!!!! יש לי את הלוח GA-7N400-L n עכשיו יש שם כרטיס קול מובנה של ac97 עכשיו ככה הביאו לי רמקולים של 5.1 ויש שם חיבורים של 3 חוטים שזה 3 בננות אז השאלה שלי עם יש איזה תוכמנה שאני יכול לכוון ככה שהיציא של המיקרופון תוכל להיות יציא של הסאב למשל היה לי את זה בלוח הישן שלי שזה היה אותו דגם רק GA-7N400-L1

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by amit_amit,

שלום לכולם יש לי תקציב של 2K ואני רוצה לקנות מגבר ו2 מדפיים ואם אפשר גם סאב אממ אני גם רציתי לקנות מגבר מנורות ואני לא יודע עד כמה זה כדאי ואם זהבכלל נכנס לי לתקציב אז תודה לעוזרים, עמית

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. Started by zohar678,

בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by guy shapira,

ברצוני להזמין רמקולים מאמאזון, ורציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה כסף אני פטור ממכס, וכמה צריך לשלם אם אני עובר את הפטור. תודה גיא שפירא

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Ido Gabriel,

ראשית הייתי רוצה לומר תודה רבה על העזרה תמיד טוב לדעת שיש איפה לשאול שאלות ולקבל עזרה באופן מהיר ואיכותי. ברצוני לרכוש נגן MP3 ולאחר התלבטויות רבות החלטתי להעזר בכם כדי לבחור את הנגן האולטימטיבי בשבילי הדרישות שלי לנגן הם זכרון: 40 ג'יגה לפחות (רצוי יותר אפילו) רדיו: שיהיה סוללה: בעלת חיים ארוכים צג: צבעוני (יכולת צפייה בקטעי וידאו\ תמונות) USB ON THE GO (חשוב מאוד) לאחרונה נתקלתי בסידרת X5 של I AOUDIO שנראתה כמושלמת אך לרוע המזל הבנתי שכדי להטעין\להעלות קבצים עלי תמיד להשתמש במתאם\עריסת הטעינה דבר שלפי דעתי הוא מסורבל ולא נחוץ. האם למישהו יש רעיון לנגן איכותי שכזה? עלי לבקש תגובה בהולה מכיוון שאני קונה את הנגן ברצה"ב והאדם שיביא את זה איתו בחזרה לארץ חוזר ביום שישי. שוב …

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  19. אני לא יודע אם זה קשור לנושא הפורום, אבל אני זקוק לעזרה, המערכת החדשה שלי, שקניתי לפני כחצי שנה הפסיקה לקרוא דיסקים, כל הדיסקים שלי מקוריים ולא צרובים, ולא הייתה לי שום בעיה איתם לפני כן, אנא, אם מישהו יודע מה הבעיה, עזור לי

20. Started by anri,

יש לי רמקולים של Yamaha הדגם הוא Yamaha NSP100 קישור - http://zap.co.il/model.asp?model_id=27134 רציתי לדעת איך הם ? (אני לא מבין גדול במערכות קולנוע רמקולים וכו' )

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision_PVP/4505-6499_7-31415781.html?tag=pdtl-list נראה אחלה מכשיר ואם משהו יודע אם הוא אמור לצאת בזמן הקרוב?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. Started by homart,

ואיזה אוזניות ממולץ לקנות עם התנגדות גבוהה או נמוכה?? (יש לי H320 [אם זה משפיע בכלל] )

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת איזה אוזניות ממולצות עבור משחקים ? תקציב: עד 400 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ערוצים: 5.1 תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by MDK,

חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. http://cgi.ebay.com/UNIVERSAL-DOCK-REMOTE-AV-S-VIDEO-FIT-APPLE-IPOD-BLACK_W0QQitemZ160180913867QQihZ006QQcategoryZ84082QQtcZphotoQQcmdZViewItem הינה המוצר שהזמנתי , אך אפשר לחבר את ה dock עם האייפוד לה 5.1 רמקולים .

• 7 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.