עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אחותי מעוניינת לרכוש את הדיסקמן הזה ורציתי לדעת אם למשהו יצא להתעסק איתו או שיש לו אותו... http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3355 והמלצה ששמעתי פה על MP3/MP4 IMP150 Iriver הוא נראה יותר טוב... השאלה אם יש אותו למשהו פה ומה דעתו עליו

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by MOsheAInouz,

לא משהו מפציץ.. שיהיה חמוד שישמעו טוב ולא חרא כמו האוזניות של ב30 שקל של טק וחברות כאלה.. התקציב הוא יום עבודה ככה.. +- 150 שקל גמיש אחורה יותר מקדימה אבל אם ממש צריך בקשות : שיהיו טובות אבל - אני רוצה שהם לא יהיה כפתור כאלה שנכנס לאוזן, אבל שיהיו יכולות להתקבץ כאילו להתקפל כדי להכנס לתיק של נייד.. שלא יהיו בומבסטיות השימוש הוא מוזיקה וסרטים בלבד, לא משחק. חשבתי בכיוון הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1000 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523638 מה דעתכם? נוטה לשניות יותר.. גם מחיר טוב וגם נראות טוב.. השאלה האם הם טובות.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by AstaL,

מישהו שמע על הרמקולים האלה? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=391474 http://www.m-audio.com/products/en_us/LX421System-main.html

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by aleXtazi,

שלום!!!! יש לי את הלוח GA-7N400-L n עכשיו יש שם כרטיס קול מובנה של ac97 עכשיו ככה הביאו לי רמקולים של 5.1 ויש שם חיבורים של 3 חוטים שזה 3 בננות אז השאלה שלי עם יש איזה תוכמנה שאני יכול לכוון ככה שהיציא של המיקרופון תוכל להיות יציא של הסאב למשל היה לי את זה בלוח הישן שלי שזה היה אותו דגם רק GA-7N400-L1

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by zohar678,

בכול פעם שאני שם סרט כל שהו לא משנה איזה אני מקבל כתובית על המסך hard disk מדובר על DVD שמחובר לטלויזיה ולא צורב DVD. אף פעם לא קרה לי דבר כזה מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  7. צריל המלצה לכרטיס קול חזק יחסית ! ליצירת מוזיקה עריכת סאונד ! קיובייס וכו' תקציב 800! ש"ח ץגובות בונות בבקשה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by orlevi_85,

בתוכנה יש את ה - Equalizer ואני רוצה שהוא ישתנה אוטומטית לפי הסוג מוזיקה שאני שומע.. עכשיו יש שם לחצן auto ואני לוחץ עליו וזה לא משתנה... גם שאני לוחץ על on או לא וה auto דלוק זה עדיין לא עוזר..! יש איזה שהיא דרך לעשות שהוא ישתנה לבד לפי סוג המוזיקה..? תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by maazg,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 למחשב למשחקים מוסיקה וסרטים בתקציב של עד 500 ש"ח וחשוב שיהיה כפתור לשליטה בבאס מה אתם ממליצים ומאיזה חנות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. שלום אנשים, יש לי כרטיס מסך מובנה מחובר ב- D-SUB למוניטור - צג המחשב. בנוסף יש לכרטיסיציאת DVI-D. קניתי כבל מתאים כלומר צד 1 DVI צד שני HDMI במטרה להעביר את התמונה ללא קול ולצפות בסרטים באמצעות טלויזית LCD בעלת כניסת HDMI. בפועל מה שקורה הוא שעד שה-XP עולה רואים בשני הצגים מהרגע שה-XP עובר את שלב העליה כלומר לפני הוא מגיע ללוח הבקרה אני מצליח לראות בטלויזיה ובמוניטור את השלב הראשוני - כך שאני מניח שSETUP מוגדר כהלכה, אלא שלאחר עלית ה-עוד לפני קבלת שולחן העבודה התשדורת לטלויזיה מפסיקה ואני מקבל תצוגה רק על המוניטור (צג המחשב). כרטיס המסך שלי מובנה 6150 NVIDIA לוח ASUS M2NPV-VM אשמח לקבל עזרה כיצד אפשר לצפות בטלויזיה לאחר עליית הXP ניסיתי המון אפשרויות עם תפריט כרטיס המסך…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by kalda01,

אם יש פה מישהו שרכש לאחרונה את הPV80 מיורוקום רציתי לשאול איפה המסך הזה מיוצר איפה ניתן לרכוש באספקה מיידית ובמחיר טוב. בכמה מקומות ששאלתי או שאמרו שאין כבר להשיג או שזרקו לי מחיר בשמיים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת איזה אוזניות ממולצות עבור משחקים ? תקציב: עד 400 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ערוצים: 5.1 תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by Evilized,

יש לי כרטיס מסך 4850 עם יצאית TV OUT שאותה אני מחבר לטלויזית CRT עם כבל S-VIDEO רואים בטלויזה אבל התמונה קופצת וזזה לכל מקום ולא רואים ברור הבעיה בחיבור או בטלויזיה? נ.ב אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא סליחה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  14. העיקר בכותרת , אין עוד בקשות , בינתיים חושב על logitech x540

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by nof-y,

שלום מחפשת מערכת קולנוע ביתית בתקציב נמוך ראיתי באינטרנט את המערכת קולנוע ביתית של graetz מדגם: HT790 שעולה 400 ש"ח. היא כוללת דיוידי משולב עם רסיבר סאב ו5 רמקולים קטנים. אני יודעת שזה בטח נראה לכם עלוב מאוד אבל אני מתכוונת לשים אותה בחדר קטן יחסית ואני לא מחפשת איכות מטורפת, מטעמי תקציב. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המערכת הזאת ..האם האיכות של הרמקולים סבירה? 50 ואט לסאב זה נמוך מאוד או שזה סביר לחדר קטן? אני מודעת לזה שזה מוצר מדבקה ושהם פחות איכותיים.אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת המון תודה! נופר הנה לינק : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QAHT790 וזה המפרט: רסיבר משוכלל הכולל מפענח AC3 / Dolby-Digital רדיו AM/FM הספק כללי של RMS 105w פאנל ד…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by MDK,

חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. Started by J0n1,

יש לי את המכשיר הבא AV-745DX של Graetz צרבתי סרטון עם כתוביות SRT והוא עובד בסדר (סימני הפיסוק בסוף המשפט מגיעים להתחלתואבל ניחא) אבל הכתוביות ממש קטנות ולא מצאתי אף דרך להגדיל אותן, יש דרך? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 עד 750 שקל שניתן לקנות בחו"ל ! לרמקולים logitech X540 תודה !

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אשמח לשמוע דגובות.!! תודה-THANKS

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by Internal,

טוב חבר שלי חובב מוזיקה והוא רוצה רמקולים על רמה למחשב בעיקר לשמיעת טראקים אני לא כזה מבין ברמקולים אז שואל ממכם אנשים חכמים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  21. שלומות לכולם, הזמנתי לי A2 דנדש, ושכחתי להזמין אוזניות. אבל לא נורא, פשוט נקנה בארץ... המטרה היא לקנות אוזניות כפתור בטח שלא יותר מ-100 ש"ח. כרגע אני מסתכל על ה MX450. השאלה היחידה שיש לי היא אם יש להם את הכבל המוזר הזה של מאוחרי הצוואר או שהם "כרגיל" כלומר לכל אוזניה יש אורך חוט שווה מהפיצול? אם זה המקרה (מאחורי הצוואר) אבקש המלצות לאוזניות עם חוט רגיל. תודה מראש רום.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by edenbd,

כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש LCD לחדר. אני מעריך שצריך לא יותר מ 26 אינץ', החדר שלי לא גדול. חשוב שתתמוך ב HD, כי אני מתכוון לחבר אותה למחשב ולראות ממנה תכני HD - 720p. המלצות יתקבלו בברכה. עוד שאלה אגב, לא יהיו בעיות בעזרת כרטיס 8600GT לצפות על ה LCD ב HD? עכשיו אני רואה HD על ה LCD של המחשב 19 אינץ' ועובד מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. יש לנו עדיין טלוויזיה 28" CRT בסלון שהגיע הזמן להחליף, ואנחנו מחפשים אחת חדשה LCD. אין לנו מושג אם ללכת על HD או על full HD, אני משער שזה יהיה תלוי במחיר, וכאן מגיעה השאלה. מה התקציב המינימלי לטלוויזית HD עם איכות צפייה ושמיעה טובה ומה התקציב המינימלי לטלוויזית full HD עם אותה האיכות? סתם להשוואה, אני משתמש במסך LCD Samsung 2253BW בחדר והאיכות שלו מעולה בשבילי. השימושים הם רק בתור טלוויזיה לצפייה, סרטים סדרות וכו'. אין אקסבוקס או משהו דומה, ומרחק הצפייה הוא 4 מטר + היא תהיה ליד דלת הגינה, מקווה שיש טלוויזיות שזה לא הורס את התמונה שלהם.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by Omer DA,

אני מתלבט בין שתי דגמים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1258 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1262 השימוש העיקרי שלי יהיה לשמיעת מוזיקה..והרבה פחות למשחקים..המחיר אותו דבר השאלה היא מה נחשב יותר איכותי

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by ofir667,

מישהו יכול לתת לי המלצה לשני רמקולים שאני אוכל לחבר לmp3, אני צריך רמקולים טובים ולא יקרים מדי עד 250 ש"ח

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.