אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לרמקולים 2.1 למטרת משחקים במחיר עד 350... על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי במחשב בעיה מעצבנת נורא בקול. יש לי את הדרייברים האחרונים של Realtek (לוח GA-945P-S3 ). הבעיה היא שלא שמעים טוב בכלל. בחלק מהדברים לא שומעים כמעט כלום ובחלק שומעים ממש גרוע ורק את הרקע ולא את השירה נניח. שיחקתי עם כל האפשרויות של הדרייביר הסרתי והתקנתי עשרות פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה. (אם זה לא מתאים לפה תעבירו פשוט לא מצאתי מקום אחר)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר אקסבוקס למסך מחשב 24 אינץ' LCD ולסאבוופר 5.1 של 4Q (פשוט, רק יציאות אנאלוגיות שמתחברות למחשב). העניין הוא, שאני מעוניין להשתמש בכבל HDMI ובמפצל אופטי. בנוגע למסך אין לי בעיה, כי יש לו יציאת HDMI, הבעיה זה עם הסאב שהוא מיושן. האם יש דרך כלשהי לחבר את האקסבוקס למחשב בעזרת כבל אופטי (לוח אם מסוג gigabyte ga-x48-ds, שיש לו יציאה של SPDIF שרשום עליה SPDIF OUT) ככה שבאותו זמן גם הסאבוופר והרמקולים יהיו מחוברים למחשב (יציאות אנאלוגיות) ואני אוכל לשמוע דרכם את הסאונד מהבוקס? חשוב לי אבל לא לרדת לכבלים של RCA/VGA ולהפסיד את האיכות של HD מהבוקס. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רמקולים פשוטים למחשב, והאמת שזה בסדר בשבילי. השאלה היא האם המערכות האלו הן שיפור משמעותי, ואם כן, מי מהן טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי את ה Z5500 איזה כרטיס קול אפשר ועדיף לקנות השימוש בעיקר לסרטים ומוזיקה יש איזה כרטיס אומנם ללא חברה אך ניראה חמוד http://www.musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php/cPath/66_67/products_id/1322
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום כרטיס טלוויזיה Pinnacle PCTV 110i ויש שם 3 כניסות: מצלמת וידיו אנולוגית, כבלים ווידיו... אני מחבר מצלמה אנולוגית ואיך אני מחבר קול?? מישהו יודע?? אין שם עוד כניסות...מוזר...
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול האם ניתן לצרוב מספר סרטים על דיוידי אחד, ולצרף כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור את הסרט הרצוי ואת הכתובית המתאימה לו (הכוונה מבלי להדביק את הכתוביות לתוך הסרט)? אני מתכוון לצורה שכמו שבוחרים פרקים, שיהיה ניתן לבחור סרט, ואת הכתובית המתאימה לו. ???
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש פיתרון זול להצגת סרטים לילדים שלי. התקציב שלי נע בין 2500-3000 שקל לכל החבילה הכוללת מסך+נגן DVD + רמקולים נפרדים או משולבים במסך ! העדפות: א. אם אפשר שיהיה גם בטלויזיה וגם בנגן חיבור HDMI לצורך תמיכה עתידית וחיסכון בחוטים ובלאגן. ב.שהנגן יתמוך DIVX/XVID ואם אפשר גם ב X264 או בפורמטים דומים של HD. ג.שהנגן יוכל להציג תרגומים בעברית ללא בעיות מיוחדות. תודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לשימוש ביתי עם המחשב. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. אוזניות לשימוש בייתי, שמיעת מוזיקת רוק לכל סוגיו, לא שומע מוזיקה אלקטרונית. טיפה למשחקים. 90% מוזיקה ו-10% משחקים. חשוב שהאוזניות יהיו מעל הראש, לא בתוך האוזן. שיהיה סאונד מעולה למוזיקה, לא ממש חשוב היופי, ורצוי שלא יהיה מותג שמשלמים בשבילו יותר, כמו SkullCandy. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, אז אתם מוזמנים לתת הצעות גם לאוזניות שאי אפשר להשיג בארץ. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב הנ"ל ורציתי לדעת איזה הכי כדאי לי לקנות כנראה אזמין מNEWEGG
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כרטיס מסך מובנה מחובר ב- D-SUB למוניטור - צג המחשב. בנוסף יש לכרטיסיציאת DVI-D. קניתי כבל מתאים כלומר צד 1 DVI צד שני HDMI במטרה להעביר את התמונה ללא קול ולצפות בסרטים באמצעות טלויזית LCD בעלת כניסת HDMI. בפועל מה שקורה הוא שעד שה-XP עולה רואים בשני הצגים מהרגע שה-XP עובר את שלב העליה כלומר לפני הוא מגיע ללוח הבקרה אני מצליח לראות בטלויזיה ובמוניטור את השלב הראשוני - כך שאני מניח שSETUP מוגדר כהלכה, אלא שלאחר עלית ה-עוד לפני קבלת שולחן העבודה התשדורת לטלויזיה מפסיקה ואני מקבל תצוגה רק על המוניטור (צג המחשב). כרטיס המסך שלי מובנה 6150 NVIDIA לוח ASUS M2NPV-VM אשמח לקבל עזרה כיצד אפשר לצפות בטלויזיה לאחר עליית הXP ניסיתי המון אפשרויות עם תפריט כרטיס המסך…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב אוזניה בודדת במקום אחת מה-2 אוזניות שיש לי באוזניות. ( האוזניה הבודדת בעלת מתקן תלייה על האוזן) חתכתי זוג אוזניות ישן (שעובד) וחיברתי ל (+) ול (-) בהתאמה את האוזניה הבודדת. (ניתקתי רק את ה RIGHT מהזוג הישן) לא שומעים כלום . חיברתי חזרה את האוזניה המקורית החתוכה, ואיזה פלא - אפילו איתה לא שומעים כלום. מה אני עושה לא בסדר? לא מספיק לחבר את הכבלים 1 ל-1 על מנת שאני יקבל סאונד?? ( יש מעין חוט תפירה שכבלים מלופפים סביבו אולי הוא קשור??) בבקשה אם מישהו יודע, אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי דגמים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1258 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1262 השימוש העיקרי שלי יהיה לשמיעת מוזיקה..והרבה פחות למשחקים..המחיר אותו דבר השאלה היא מה נחשב יותר איכותי
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הרבה שנים עם המיקרולאב ועשו את העבודה, מפריע לי הסאב הנפרד משיקולי מקום.. מעוניין להתחדש באידיפר r2000 שאלתי היא האם הדגם הנ"ל יתן סאב טוב למרות שאין תיבה נפרדת? אני לא שומע בווליום גבוה, משמש לגיימינג וסרטים.. האם יורגש שיפור באיכות הצליל בין האדיפר למיקרולב גם בווליום נמוך? האם יורגש סאב באדיפר בווליום נמוך? עד כמה אדיפר בדגם הזה מהווה שדרוג ממיקרולב בדגם שלי? רוצה להחליף בעיקר בגלל חיבור אופטי לסטרימר שקניתי
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז עשיתי *טיפה* שיעורי בית. ברגע שאני אחליט מה אני קונה, אני גם אזמין אודיג'י 2. זה משאיר לי בעקרון עד 1000 שקל ככה בשביל הרמקולים. הבעיה זה שאני לא ממש מוצא סט 5.1 (הסתכלתי על קרייטיב ולוג'יטק) שפשוט צועק "price/performance!"... יש את ה-Logitech X530 שנראים לי טיפהל'ה חלשים מדי. יש את ה-Z5300 שלא נראה לי נותנים הרבה יותר מדי שיפור ביחס לכסף (כמעט 1000 שקל יותר). במחנה של קרייטיב אני רואה את ה-5900 שנראים סבבה. סטים אחרים נראים או חלשים מדי, או יקרים מדי. הרושם שלי היה שמה שאני באמת רוצה זה ה-Creative I-Trigue 5600 - אבל לא מוכרים אותם בארץ. שימוש? מוזיקה, רוב הזמן. שומע המון מוזיקה, כמעט כל זמן שאני משתמש במחשב. אבל אני גם משחק משחקים מדי פעם ומתפנן לי שהם יהיו בסראונד, …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי את LEFT 4 DEAD, שבו שיתוף הפעולה בין השחקנים הוא קריטי להתקדמות. הגעתי למסקנה שאני צריך איזה מיקרופון כדי לדבר עם האנשים. עכשיו אני יודע שיש אוזניות + מיקרופון, אבל אני לא מעוניין באזניות, רק במיקרופון. למישהו יש המלצה? כמו כן יש לי דיבורית BLUETOOTH שכרגע אני לא יכול לחבר למחשב כי אין לDONGLE שלי דרייברים לVISTA. אבל זאת נראית לי כמו אחלה אופציה. מישהו משתמש בזה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
לסאבוופר שלי היצאות לרמקולים הם כזה שתי חוטים לכל רמקול.. ורמקול אחד התקלקל לי(נקרע החוט), יש לי מערכת סטריו עם חיבורים כאלה אבל זה בסלון ואני לא יקח משם את הרמקולים. אפשר לקנות רמקולים כאלה? אם כן כמה זה צריך לעלות ואיפה יש? תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הלכתי לפי ההוראות שהם ציינו, הפעלתי קודם את עדכון החומרה, וא"כ לחצתי על הקובץ שנקרא "iPodHE Install.exe" אבל זו ההודעה שקיבלתי : למי יש נסיון עם ההודעה הזו , ומה אפשר לעשות ???
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-