עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PT,

פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by vsync,

מוכרים אותו פה http://zap.co.il/model.asp?model_id=411643 וממה שאני רואה זה מחיר ממש טוב יחסית לתמורה, אבל הבעיה שאני לא מכיר את החברה בכלל.. מה דעתכם ? ???

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by ilaysk,

שלום יש לי את האוזניות שציינתי בכותרת הם טובות? הצרכים שלי הם רק משחקים תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. ציינתי את הגירסה של הדוידי , שאני מנגן דיסק dvd עם מספר סרטים אז הסרט נתקע לי תיקעות קלות , ובנוסף לזה יש לי בעיה עם השמע אני שומע את קול של הסרט חזק לעומת האנשים שמדברים חלש מאוד אין פרופורציה איך אני מסדר את זה בדוידי או בטלוויזה ? תודה רבה לכם .

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. בין האוזן לאוזניה יש "שקית" בד כזאת שנתפסת לאוזניה ובתוכה יש ספוגיות. הספוגיות עצמן הלכו פארש עם השנים. אם יש תחליף לדחוף לתוך ה"שקית" או בכלל לקנות את כל ה"שקית" הזאת עם הקליפסים שמתאימים לדגם שלי, או אפילו של דגם אחר העיקר שזה יתפס טוב על האוזניות שלי (אפילו המוזרות של ה 477 בסדר אם זה יתפס טוב). למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בקילומבו חיפה לא היה :< תודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by zekit,

שלום,תגידו לי יש דבר כזה טלוויזה 32 אינצ' LCD באיכות טובה יחסית בתקציב של עד 3.6 אלף שקל?? למטרה של בעיקר לרצפות בסרטים (מYES ומה המחשב שלי) וגם אם אפשר שתיהיה טובה למשחקים (אני חושב לקנות 360 בבוא מין הימים)

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by IGk,

צריך המלצה לאוזנית למחשב שהיו סגורות (אטומות לרעש) ב300-450 שקל לא חובה מיקרופון... למשחקים כמו AA ו-BF 2 הציעו לי את המדוזה 5.1 או Sennheiser HD215 עם למישהו יש רעיון אחר אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by Cupid Me,

היום ראיתי בנועה שהגיעו ה-XFI גיימר החדשים למי שהתעניין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6586 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6584

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by Asher88,

שלום, על פי המדריך הבא (אנגלית) http://jiggafellz.isa-geek.net/eac/ המדריך מסביר איך להמיר למספר פורמטים אני השתמשתי ב FLAC. השאלה היא: יש כבל שמחבר בין הצורב DVD ל כרטיס קול של המחשב, אצלי הכבל לא מחובר, השאלה היא מה מטרת הכבל הרי שגם בלי הכבל אני מסוגל לשמוע שירים מדיסק מקורי, אז למה הוא קיים והאם זה פוגע באיכות ההמרה ל FLAC שהכבל לא מחובר לכרטיס הקול? (זה יעזור לי אם מישהו יעבור על המדריך שנתתי כדי לבדוק את העניין של הכבל כי אני לא ראתי משהו על זה. --- ועוד משהו שנזכרתי בו עכשיו, במידה וגיביתי ל FLAC דיסק מקורי אני מקבל קובץ CUE, לא הבנתי למה משמש ו אם אני ארצה יום אחד לצרוב את ה FLAC לדיסק כדיסק AUDIO סטנדרטי שמתנגן איך אני עושה את זה מקבצי ה FLAC שיש לי?. תודה…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. שלום לכם פורום אודיו, אני מעוניין במערכת רמקולים חדשה למחשב, חשבתי על תצורה של 2.1 אבל אתן לך את הפרטים ותציעו לי אתם. המטרה של המרמקולים זה בעיקר מוסיקה בווליום די גבוה זה אומר שכנראה יהיה עדיף 2.1 (כי 5.1 הבנתי שיותר למשחקים ולסרטים וד"כ פחות טוב במוסיקה), לפעמים אני גם צופה בסרטים אבל בד"כ אני צורב ורואה בטלויזיה, זה בו נגיד שמוסיקה זה מה שחשוב. סגנונות מוסיקה שאני שומע זה ראגאי, דאנס, והיפ הופ אם זה צריך להשפיע על ההחלטה. התקציב נע סביב 100-400. חשבתי על הatp3 , מה אתם אומרים? בתודה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  11. שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? ) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס הקול…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by ranran,

מי מהם עדיף הפרש המחירים הוא כ-100 ש"ח יותר לקריאטיב המטרה העיקרית היא משחקים..ואחרי זה סרטים וטיפה מוזיקה מבחינת הכסף אין בעיה ההפרש של ה100 שקל לא רציני השאלה מה יותר טוב שאני מחפש ביקורות על X530 אני מוצא המון טובות על הT6060 בקושי מוצא אך מכמה שמצאתי אמרו שהם טובים יותר למשחקים חוץ מזה שהם יפים יותר לטעמי גם מה אתם אומרים חברים מה כדאי? ובבקשה אם יכולים לענות לי זריז כי אני מתכוון עוד השבוע לקנות...תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by orlevi_85,

בתוכנה יש את ה - Equalizer ואני רוצה שהוא ישתנה אוטומטית לפי הסוג מוזיקה שאני שומע.. עכשיו יש שם לחצן auto ואני לוחץ עליו וזה לא משתנה... גם שאני לוחץ על on או לא וה auto דלוק זה עדיין לא עוזר..! יש איזה שהיא דרך לעשות שהוא ישתנה לבד לפי סוג המוזיקה..? תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by avi333,

אני מחפש המלצות לדיויאיקס טוב (אני לא ממש מבין בנושא) אני רוצה בעיקרון דייאיקס שאני יוכל לצרוב סרט עם תרגום (לא מובנה) והוא ישלב את שתיהם לבד (לפי מה שהבנתי יש כזה תקנו אותי אם אני טועה...) ואם על הדרך למישהו יש המלצה לטלויזיה 21' שטוחה לא דקה.... תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

יומיים עברו מאז הזמנתי את הATP3 מNETS*OPS תמורת 398 ש"ח כולל משלוח (ואפילו קיבלתי טיפול לקוסמטיקאית ל2 אנשים (נשים בלבד) מתנה ) קיבלתי אותם בהתרגשות רבה, משלוח עד הבית (ועוד לא עולה אפילו שקל), לתדהמתי גיליתי שהסאב פשוט ע-נ-ק במידותיו (שזה דבר טוב) בהתלהבות רבה חיברתי אותם למחשב, הצליל פשוט מדהים לעומת מה שאני רגיל אליו (A4TECH ASW15) הם מגיעים לווליום גבוה מאוד בלי עיוותים, ניסיתי למתוח את הגבול וסובבתי עד הסוף (מקווה שלא הרסתי ) והצליל התעוות אבל זה הגיוני כי הווליום היה מחריש אוזניים.. לטעמי רמקולים מעולים בסכום הזה :xyxthumbs:

17. מוצעים לי ה T5400 של קריאטיב יד שניה!(צריך להדגיש ) ב 400 שקל. או לקנות ATP3 חדשים ב 370 . מה עדיף? מטרות , מוזיקה , סרטים וקצת משחקים.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by FARKASH7,

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. האם צריבה מדיסק אודיו מקורי ב48x באמת פוגעת באיכות השמע בכלל? זה אמנם גורם לסידירום שקורא אותו לעבוד קשה יותר אך ברגע שהוא מצליח לקרוא את הדיסק המידע הוא בדיוק אותו מידע אז איך בדיוק איכות הצליל נפגע? אם אני אקח דיסק אודיו מקורי ואקח את הצריבה שלו (שכמובן צרבתי במהירות הגבוהה ביותר האפשרית) ואפעיל עליהם בדיקת CRC איכשהו והתוצאה תהיה זהה מה אז? גם לפי הידוע לי הדיסק עושה לעצמו תמיד בדיקת CRC ואם יש שגיאה אתה בכלל לא תצליח לקרוא מהדיסק (תקבל הודעה מחלונות: שגיאה בבדיקת יתירות מחזרורית {CRC}) האם שימוש בכבל גרוע בחיבור דיגיטלי פוגעת באיכות? איך בדיוק? לפי הידוע לי התשובה לשאלות האלו היא כן אך מה שאני לא מבין זה איך מידע דיגיטלי יכול להתעוות? הרי זה רק אחדים ואפסים איך זה יכו…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by nimrodh,

שאלות בשביל חבר שלי: 1. האם הוא תומך בעברית? (לא תפריטים, שמות של שירים וכאלו). 2. איך מתבצעת העברת השירים למכשיר? האם זה מסדר את השירים אוטומתית דרך ID tags? או שזה פשוט תקיות? או פלי ליסטס? אם לא יש נגן 1GB לא יותר יקר מ750 ש"ח שתומך בעברית, שלא נטען רק דרך usb או שיש לו סוללות עם תפריט נוח?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by Dimer,

לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by pergola,

איך הרמקולים 1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing 2.1 מישהו מכיר אותם ויכול לתת לי ביקורת עליהם השימוש בעיקר למשחקים(גיימר) אבל גם רואה הרבה סרטים וסדרות ושומע הרבה מוזיקה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by J0n1,

יש לי את המכשיר הבא AV-745DX של Graetz צרבתי סרטון עם כתוביות SRT והוא עובד בסדר (סימני הפיסוק בסוף המשפט מגיעים להתחלתואבל ניחא) אבל הכתוביות ממש קטנות ולא מצאתי אף דרך להגדיל אותן, יש דרך? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. האם זה משפיע על הבאסים אם הממברנה פלסטיק או קרטון? יש הבדל משמעותי ביניהם ? הסאב עשוי פלסטיק יעמוד אורך זמן יותר מהעשוי קרטון ? כי יש לי סאב פיוניר 1000 וואט W306 ואני כמעט מוכר אותו ורוצה לקנות סאב לנזר 1600 וואט MaxPro124D עשוי מקרטון ואני מתלבט לקנות או לא בגלל ממברנת הקרטון . בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.