אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אתם מכירים את האוזניות האלה ZALMAN 5.1...זה שווה לא? עולה רק כ- 300 שקל...נשמע חשוד 8) אני חושב שמישהו פה אמר פעם שאוזניות זה לא מתאים לסראונד או משהו ושזה לא טוב. מה אתם אומרים..? נ.ב. --- זה נחשב אוזניות אבל זה 5.1 ערוצים אז איך הכרטיס קול יזהה את זה ? דבר נוסף : איך ניתן לשלוט על הווליום של האוזניות חיצונית למחשב, אם אין את הגלגלת הזו
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתלבט בין SonicGear Evo8 SonicGear Evo7(מה ההבדל מהEvo8 - כי העוצמות אותו דבר) Philips SPA5300
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזית LCD בגודל של בין 32 ל42 אינץ' עד 5500ש"ח, לא ידעתי אם לפנות לכאן או לפורום אחר אז נקווה שצדקתי שפניתי לכאן עריכה : מצטער, נא להעביר לאודיו וקולנוע ביתי.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.geminidj.com/djx3.html האם מישהו יודע מה הן שוות? כי הן לא יקרות בכלל על פניהן נראות סבבה...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי קובץ ווידיאו ורציתי לדעת איך אני מוציא ממנו את הקול ושומר את הקול כMP3 או לא משנה מה כי אפשר להמיר. בתודה דניאל נורמן
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בנגן במחיר של עד300 עם איכות שמיעה (פחות אכפת לי העיצוב, מותג וכו'..) הנפח הדרוש הוא בין 4GB ל8GB.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
וכמה בחו"ל? ומה אתם אומרים באופן כללי על הרמקול? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=124
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מערכת שמע לשימוש כללי (ל-סרטים, מוזיקה ומשחקים) בתקציב של עד 2500 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא כפי שמפורט מימין. יש לי חדר יחסית קטן (בערך 8 מ"ר). מה שחשבתי עליו זה ה-FX6021 בתוספת כרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic. כעת יש לי שתי שאלות: 1. האם המערכת 2.1 הנ"ל היא המתאימה ביותר לצרכים שלי? 2. האם הכרטיס קול מתאים לי ועד כמה הוא נחוץ (האם אני ארגיש שיפור לעומת הכרטיס שמובנה על הלוח אם?). יום טוב ותודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים עד 1000 שקל פלוס מינוס זה לחדר קטן מאוד אני מאוד אוהב לשמוע את המשחקים חזק מאוד כמו BF2 כמובן שאני מתכוון ל 5.1 או יותר זה למשחקים יש לי כרטיס קול של קראטיב X-FI XTREMEMUSIC כרטיס מאוד טוב אני יודע שכבר שכולם שואלים את זה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהוא מעניין עדיף שייהו לויניים כול עוד זה לא פוגע באיכות כי איכות הרבה יותר חשוב ואני גם מחפש לרמקולים מעמד אם משהוא מכיר מעמד לרמקולים זה ברזלים דקיים כאלה אני ישמח מאוד לדעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LCD מדגםFullHD Sony bravia kdl 40-4000 וכרטיס המסך שלי הוא Geforce 8800 GTX עם 2 יציאות DVI קניתי קבל שקצה אחד שלו הוא DVI והשני HDMI וחיברתי את המחשב לטלויזה המחשב אכן מזהה את הטלויזה ומוסיף לי אותה, הוא אפילו מזהה את הדגם ומכנה אותו SONY TV עד כאן הכל בסדר .... הבעיה היא שלא משנה על מה אני לוחץ או משנה בהגדרות בווינדוס וב nvidia control panel עדיין אני רואה בטלויזה תמונה שחורה! .... ממש כאילו שום דבר לא מחובר מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לשנות משהו בהגרות במחשב או אולי בטלויזה אני יכול לשחק שניסיתי להוריד רזולוציה וכל מיני משחקים שום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן חברים! עייפתי מלרכוש אוזניות שמתיימרות להיות איכותיות במחירים של 200-300 ש"ח, ואני מכוון עכשיו קצת יותר גבוה לליגה אחרת של אוזניות. אני מעוניין בסט אוזניות ומיקרופון איכותי, שישמש אותי בעיקר לגיימינג ומוזיקה - בתקציב של כ700 ש"ח. יש לי כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם הלוח-אם מדגם GA-H77-D3H. תודה מראש לכל מי שעוזר! [h=3][/h]
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך לדעת עליהם פרטים כי אני לא מכיר אותם ולדעת עם הם שווים 400 שקל הרמקולים לשימוש שמיעת מוזיקה ויצירת מוזיקה במחשב
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול האם ניתן לצרוב מספר סרטים על דיוידי אחד, ולצרף כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור את הסרט הרצוי ואת הכתובית המתאימה לו (הכוונה מבלי להדביק את הכתוביות לתוך הסרט)? אני מתכוון לצורה שכמו שבוחרים פרקים, שיהיה ניתן לבחור סרט, ואת הכתובית המתאימה לו. ???
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ראשית הייתי רוצה לומר תודה רבה על העזרה תמיד טוב לדעת שיש איפה לשאול שאלות ולקבל עזרה באופן מהיר ואיכותי. ברצוני לרכוש נגן MP3 ולאחר התלבטויות רבות החלטתי להעזר בכם כדי לבחור את הנגן האולטימטיבי בשבילי הדרישות שלי לנגן הם זכרון: 40 ג'יגה לפחות (רצוי יותר אפילו) רדיו: שיהיה סוללה: בעלת חיים ארוכים צג: צבעוני (יכולת צפייה בקטעי וידאו\ תמונות) USB ON THE GO (חשוב מאוד) לאחרונה נתקלתי בסידרת X5 של I AOUDIO שנראתה כמושלמת אך לרוע המזל הבנתי שכדי להטעין\להעלות קבצים עלי תמיד להשתמש במתאם\עריסת הטעינה דבר שלפי דעתי הוא מסורבל ולא נחוץ. האם למישהו יש רעיון לנגן איכותי שכזה? עלי לבקש תגובה בהולה מכיוון שאני קונה את הנגן ברצה"ב והאדם שיביא את זה איתו בחזרה לארץ חוזר ביום שישי. שוב …
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לדיויאיקס טוב (אני לא ממש מבין בנושא) אני רוצה בעיקרון דייאיקס שאני יוכל לצרוב סרט עם תרגום (לא מובנה) והוא ישלב את שתיהם לבד (לפי מה שהבנתי יש כזה תקנו אותי אם אני טועה...) ואם על הדרך למישהו יש המלצה לטלויזיה 21' שטוחה לא דקה.... תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-