עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם אפשר לעשות את הדרך ההפוכה? מדיסק מוכן לקובץ במחשב? נניח שברצוני להעתיק דיסק מיני לאיירוור שלי, שלא בעזרת הקלטה אנלוגית (מבחינת מהירות ההקלטה) האם יש תוכנה ההופכת דיסק מיני לקובץ במחשב? אם כן, מהי, ואיפה אפשר להוריד אותה?? מקווה שיש פתרון, תודה לכל המשיבים, עידו.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים קניתי מערכת רמקולים 5.1 מדגם X530 של לוג'יטק עכשיו, אני חושב איך למקם אותם בחדר, זה דיי בעייתי, לא חשבתי על זה תכלס לפני הקניה יש לי טלוויזיה 29" בחדר, שדרכה אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב (מחוברת למחשב ב SVIDEO) הטלוויזיה הזאת נמצאת בערך מטר וחצי ממסך המחשב (19") אבל בזווית של 90 מעלות אליו בערך משהו כזה : (לא מדוייק במידות, לפי העין ולא לפי סרגל או משהו) כלומר כשאני רואה משהו ב TV אני בד"כ שוכב במיטה, מול ה TV וכשאני מול המחשב (למשחקים בין היתר) אז אני מול מסך המחשב, בזווית 90 מעלות לזווית שבה אני צופה ב TV איך למקם את הרמקולים ? האם קיים למשל פתרון תוכנתי שמשנה את תפקיד הרמקולים במבצבים שונים ? הרמקולים אמורים להיות פתרון סאונד לחדר כלומר גם לסר…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by geebor,

שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום לכם אני צריך אוזניות כפתור, כאלה שיחזיקו טוב בפעילות גופנית, לצורך שמיעת מוזיקה ב-MP3 (מוזיקת מיינסטרים, לא משהו יוצא דופן). הדרישות שלי לא גבוהות, בסך הכל שיחזיקו טוב באוזן ושיהיו איכותיות. אני לא בדיוק יודע כמה אוזניות כאלה אמורות לעלות, אבל התקציב המקס' הוא בערך 100 ש"ח, אם אפשר בפחות - אז עדיף. תודה! אייל

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. שלום, יש לי רמקולים בתצורה 2.1 (שני רמקולים עם סאב וופר), ושני הרמקולים של הסטריאו מחוברים לסאב וופר בפלאג נשלף והסאב מחובר לשקע הירוק בלוח אם. השאלה שלי אם אפשר להוציא את שני הרמקולים מהסאב ולחבר אותו לג'ק הירוק בלוח האם ואת הסאב וופר לחבר בניפרד לשקע של הבאס בלוח אם. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. שלום קראתי בכל מיני מקומות שאנשים מחברים תממיר ב Usb למחשב יש לי את החיבור חיברתי למחשב עכשיו המחשב אומר לי שיש חומרה חדשה אבל אין לו דרייבר השאלה שלי היא איך אפשר שיראו את מה שהממיר משדר? תודה לעוזרים לא ידעתי אם זה קשור לפורום הזה אז אם לא תעבירו בבקשה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by assafidan6,

http://netoshops.co.il/product.asp?productid=6941&CatCode=125 תיראו איך זה ותסבירו לי...!!! תודה לעוזרים...!!!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by galz,

יש לי רמקולים דיי ישנים של קריאייטיב. אחד מחיבורי הנחושת דיי קרוע. החיבור בנוי כך שיש חוט עטוף, מתוכו יוצא חוט נחושת ובקצה יש כסף. הבעיה היא שהכסף מחובר לנחושת ממש על קצה דק. אני יכול לגזור את החלק הזה, לחשוף עוד חוט נחושת, ולחבר אותו? או שזה לא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by rept0rix,

מסך SONY LCD דגם KDL46V4000 מחיר 9500שח?קדי לקנות? מיועד לחדר סלון מרחק מהטלוויזה 4.5 שימוש ב .PSP DVD , HOTHD? PS3.XBOX360 יש חלונות ברקה *

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. מה המשמעות של כל עמודה, מה השינויים שזה עושה בסאונד, האם יש הבדל משמעותי, ואיך משתמשים בזה בדרך כלל כדי להתאים לאווירה או כל שאר הסיבות שתרצה לווסת אותו. תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. כרטיס קול ?CREATIVE 5.1 Live Value? לרמקולים Inspire T2900 ? ישנה מאוד את האיכות? למה בכלל צריך ת'כרטיס קול? תודה!

13. Started by Flea,

היי אני רוצה לחבר את המערכת קולנוע למחשב שלי.. אם אני לא טועה הם 6 רמקולים קטנים וסאב.. משמע 6.1 לא? או שיש שם 7.1 לא זוכר במדיוק. עכשיוו, יש לי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live .. לא בטוח בדגם המדויק אבל במנהל התקנים וב EVEREST כתוב ככה: Creative SB Live! Value (CT4830) והשאלה היא כמו בכותרת.. האם הוא יוכל לנצל את הרמקולים האלה וישמעו טוב את כל הרמקולים?? תודה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by nore0,

היום אני בא להתעין ת'IPOD וההודעה הזאת עלתה לי מה זה אומר השירים ימחקו לי מהאיפוד

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. המחשב של חברה שלי, והבעיה היא זו: יש לה M2V של אסוס עם הרלטק הזה אונבורד, וכל פעם שעושים ריסטרט אין סאונד, אחרי התקנה של הדרייברים ואתחול הכל עובד, עד האתחול הבא, שבו שוב ין סאונד. מה מקור הבעיה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Cyron,

האם בעזרת נגן DIVX אני יכול לקרוא דיסק DVD-+R שצרבתי עליו מספר סרטים ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by stolen,

שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. ניתן להמיר ע"י NERO VISION בקלות ובמהירות רק לפתוח את התוכנה....לייבא את הוידאו... EXPORT בחלון לבחור memoey stick video (psp) וללחוץ EXPORT זהו!! למי שרוצה לקודד עם כתוביות העניין פשוט ש"י שימוש בתוכנה PQ DVD to iPod Video Converter כשהתוכנה VOBSUB מותקנת במחשבכם שימו את קובץ הכתובית באותה תקייה עם קובץ הסרט (לפני הקידוד) הסרט והכתובית צריכים להיות בעלי שם זהה....הסיומת שונה כמובן ישר איך שהתוכנה מעלה את הסרט ומקודדת אותו ניתן לראות החץ הירוק של VOBSUB בסרגל הכלים התחתון.... מכיוון שבPQ ניתן לראות את הסרט במהלך הקידוד, רואים כמובן את הכתוביות רצות עליו. מקווה שחידשתי משהו למישהו תהנו.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. צריך המלצה לרמקולים 2.1 למטרת משחקים במחיר עד 350... על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח, חשוב לי מאוד שהגירסאת EAX תיהיה גבוהה ושלא יהיו בעיות עם משחקים שמשתמשים ב EAX (ע"ע Realtek ALC883). הייעוד שלי הוא מוסיקה וסרטים בעיקר, הכרטיס הולך להקנות מ eBay. עריכה: אני יכול לקחת את הכרטיס Creative Soundblaster LIVE 24bit SB0410 ב 87 ש"ח כולל משלוח, שווה? אני צריך די דחוף כי המכרז עוד מעט נגמר.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום, ניסתי להפעיל קובץ מדיה פלייר (מהאתר של מיקרוסופט נראה לי) מסוג 720P והווידאו והאודיו רצו מסונכרנים בצורה יפה. כאשר קובץ מסוג 1080P בקושי ראו משהו התמונה קפצה בדילוגים כל כמה שניות. תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by JSK,

יש לי במחשב בעיה מעצבנת נורא בקול. יש לי את הדרייברים האחרונים של Realtek (לוח GA-945P-S3 ). הבעיה היא שלא שמעים טוב בכלל. בחלק מהדברים לא שומעים כמעט כלום ובחלק שומעים ממש גרוע ורק את הרקע ולא את השירה נניח. שיחקתי עם כל האפשרויות של הדרייביר הסרתי והתקנתי עשרות פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה. (אם זה לא מתאים לפה תעבירו פשוט לא מצאתי מקום אחר)

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. קניתי בח.י בכפ"ס היבואן הרישמי טלוויזיה מתצוגה 32lc53...עלתה 2800 שקל.. ואני לא רואה בה טוב עם המחשב, אחרי ריבים ממושכים איתם הם הציעו לי אותו טלויזיה או טלווזיה 32lc43 מה יותר חדש מביניהם ?והאם הם תומכים בנייטיב רייט ... קראתי לטכנאי של ח.י הם באו ולקחו את הטלוויזיה והשאירו לי טלווזיה חלופית מאוד טובה שהייתי מאוד מבסוט ממנה דגם 26lg30r ראו בה מצוין ... עכשיו אני שוקלת לקנות במקום כל הסיבוך הזה את אותה טלווזיה רק 32 אינץ... עכשיו השאלה היא כזאת הטלווזיה שאני אוהב עולה יותר זול מהשניה היא עולה 2745 ש"ח בעוד שמה שיש לי עכשיו עולה 3050 ש"ח איך זה יכול להיות ..? האם הדגמים שאמרתי פה הם תומכים בנייטייב רייט ..? רצויי לציין שיש לי כרטיס מסך hd 4850 palit ati עם שתי יציאות dvi …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. יש לי כרטיס קול PROMEDIA OPERA 64PCI עם צ'יפ Trident 4DWave-DX וכבר מצאתי לו דרייבר לXP... השאלה היא איך הוא בהשוואה לכרטיס ONBOARD של רילטק שיש לי על הלוח...

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by mena,

אוקיי יש לי ZVM ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אוזניות שאפשר להסתובב בחוץ איתם וחשבתי על שתי דגמים cx-300 וpx-100 מי יותר טובות וגם אני שומע רק מטאל .

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים