עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הכותרת אומרת הכל... אני מקווה שזה הפורום המתאים

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום לכולם. קיבלתי היום הרבה כסף ועכשיו אני מעונין לקנות נגן. אני רוצה משו שיהיה טוב ויספק אותי למשך זמן שמעתי שiriver טובים וקראייטיב אבל אני לא ממש מבין בזה. אשמח לקבל הצעות.. בתודה אופק

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. אחותי מעוניינת לרכוש את הדיסקמן הזה ורציתי לדעת אם למשהו יצא להתעסק איתו או שיש לו אותו... http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3355 והמלצה ששמעתי פה על MP3/MP4 IMP150 Iriver הוא נראה יותר טוב... השאלה אם יש אותו למשהו פה ומה דעתו עליו

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  4. אמור להיות כזה?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by goldeye,

היי אני מחפש מפרט למחשב לקולנע ביתי אני צריך אפשרות לשמור על המחשב וידאו (הקלטה מהטלוויזה) וגם לראות מהחשב המחיר נע בין 3000-10000 שקל תנו לי הצעה בבקשה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  6. אולי איזשהו דרך לשדר את זה לרדיו או שיש בו line out? אודה למי שיעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  7. יש לי מערכת קולנוע ביתית שהמגבר שלה התקלקל (נותן הודעת תקלה כשמדליקים אותו, ולא מגיב לכלום), לקחתי אותו לסוני והם רוצים 1000¤+ לתיקון. מישהו מכיר מעבדות אחרות שיודעות לתקן מוצרים כאלו? תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. אז ככה, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב. x-fi xtreme audio. עדיין אין לי מיקרופון, רציתי לדעת מה אני צריך בשביל הקלטות באיכות טובה+ מה כולל ומה המחירים. רציתי לדעת אם כרטיס הקול elite pro של קריאייטיב יכול להתאים או שלא. שתפו אותי בידע שלכם לגבי זה. *מיקרופון *כרטיס קול ומה עוד צריך בעצם!? תודה =)[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 15:46:43 איפה העזרה אנשים?! =)

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by maazg,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 למחשב למשחקים מוסיקה וסרטים בתקציב של עד 500 ש"ח וחשוב שיהיה כפתור לשליטה בבאס מה אתם ממליצים ומאיזה חנות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. הרמקולים מיועדים לחדר גדול (בערך 20-25 מ"ר) טווח מחירים 800-1000 מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה . תודה לכל המגיבים...

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. Started by Abyss3,

אני באמת כבר מתוסכל מהמצב הזה, אני לא יכול להשתמש ב-In Ear כי זה לא נוח, זה נופל לי מהאוזן והדרך היחידה בשביל שזה ישאר באוזן זה לדחוף את זה כל כך עמוק עד שיש ואקום עם עור התוף, האוזניה היחידה שהתנסיתי איתה הייתה ביטס טור מזוייפות, ניסיתי את כל הגדלים של הגומיות, החל מהקטנים ביותר לגדולים ביותר וזה פשוט לא נכנס כמו שצריך לאוזן... חשבתי לקנות In Ear איכותיות בכל מקרה, אבל מה יקרה אם זה לא יתאים גם? אני אפילו לא אוכל להחזיר את זה לחנות... לעומת זאת יש לי אוזניות של אפל, הלבנות הסטנדרטיות והן פשוט תענוג, הסאונד אומנם לא High end, אבל זה נוח וזה מחזיק לי באוזן כל כך טוב שגם בזמן אימון אינטנסיבי הן נשארות במקום. יש למישהו הצעה לאוזניות כפתור איכותיות? למה לעזאזל מייצרים רק In E…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by Evilized,

יש לי כרטיס מסך 4850 עם יצאית TV OUT שאותה אני מחבר לטלויזית CRT עם כבל S-VIDEO רואים בטלויזה אבל התמונה קופצת וזזה לכל מקום ולא רואים ברור הבעיה בחיבור או בטלויזיה? נ.ב אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא סליחה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by zachbachar,

שלום אני מחפש טלוויזה LCD 32" עד 4K. הטלווזיה תשמש בעיקר לצפיה בYES אך גם תחובר למחשב עם יציאת HDMI לשם צפיה בסרטים באיכות של FULLHD אני מחפש טלווזיה עם כמובן כניסות HDMI וFULLHD ואני זקוק להמלצותיכם.. תודה לעוזרים..!!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by יונתן4,

שלום כשהרמקולים דולקים אני שומע רשת ב' דרך המסך שלי הם תמיד באותו מקום ותמיד היה זמזום אבל ורק לאחרונה אני שומע ממש חזק יחסית מה לעשות? המסך הוא VIEWSONIC 930 והרמקולים הם גרוטאות בלי סאב תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. צריך המלצה לרמקולים 2.1 למטרת משחקים במחיר עד 350... על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. אז ככה אני רוצה להוסיף ל CARPC שלי כרטיס קול. המטרה איכות ועוד איכות בלבד! מה ברכב? 1 סאב וופר סט קומפוננט קדמי עכשיו לכמה שאלות, לפי הדרישות לפי מה שיצא לי לקרוא, כרטיס קול חיצוני (USB\FIREWIRE) נחשבים ליותר איכותיים ובעלי SIGNAL TO NOSIE נמוך וטוב יותר מכרטיס PCI. החסרון היחיד זה השימוש הרבה במשאבי מערכת. האם מידע זה נכון? עכשיו לדרישות: חשוב שיהיה תמיכה ב ASIO. חשוב שיהיה תמויכה בתוכנה שהולכת לנהל את הכרטיס לרבות חיתוכים, time alignment, ועוד היא KX PROJECT רצוי מעל 5V ביציאות יתרון קל לכרטיסים בעלי יציאות RCA ולא יציאות רגילות. אשמח לקבל המצלות, כרטיסים מומלצים, וכיוונים כללים לבחירת הכרטיס שלי. התקציב פחות או יותר משתנה בכללי עד 1000 ש"ח למרות שהבנתי שה Audigy 2 עובד…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by itays333,

היי ;] אוקיי שמעו, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ללא המערכת עצמה, עכשיו אני רוצה לעשות עם זה מש'ו שזה לא ישכב סתם במחסן. לרמקול יש פשוט יציאה של שני חוטים חשופים כאלה... אם אני לוקח כבל של אוזניות (עם שולט עוצמת סאונד כזה) ובמקום האוזניות מחבר (מלחים) את הרמקולים יש איזהשהוא סיכוי שזה יעבוד? או שזה לא עובד ככה? יש איזהשהיא דרך אחרת שאני יכול לעשות את זה? מהי? תגובות ;]

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. אני לא כל כך מתמצא באוזניות, אז אולי זה נורמאלי, לפעמים כשאני מזיז חלונות, או לוחץ בתוך תפריט התחל, או סתם ככה מדי פעם, צצים להם רעשים סטטיים. (לא היסטרי, אבל עדיין..) יש אפשרות להעלים אותם לחלוטין? ממה הם נובעים? תודה עריכה: נראה לי שהצלחתי להעלים אותם (או בכל אופן להפחית) ע"י חיבור האוזניות אל כרטיס הקול ישירות, ולא אל הFRONT PANEL תודה בכל אופן

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  19. שלום לכם אני צריך אוזניות כפתור, כאלה שיחזיקו טוב בפעילות גופנית, לצורך שמיעת מוזיקה ב-MP3 (מוזיקת מיינסטרים, לא משהו יוצא דופן). הדרישות שלי לא גבוהות, בסך הכל שיחזיקו טוב באוזן ושיהיו איכותיות. אני לא בדיוק יודע כמה אוזניות כאלה אמורות לעלות, אבל התקציב המקס' הוא בערך 100 ש"ח, אם אפשר בפחות - אז עדיף. תודה! אייל

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 עד 750 שקל שניתן לקנות בחו"ל ! לרמקולים logitech X540 תודה !

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  21. היי, כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה בלוח אם Asus P5SD2-X (כן...מובנה ) הרמקולים שלי הם Logitech X-230 וקצת אחרי שרכשתי אותם התחלתי לשמוע קולות מעצבנים בנוסף לפלט הרגיל (פכפוכים ו"שריטות") בהתחלה חשבתי שמדובר ברמקולים אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר הכל עבד מצוין. אז עכשיו אני לא יכול לשמוע כלום במחשב בלי קולות רקע איומים. וצריך כרטיס קול חדש דחוף. התקציב שלי הוא בין פחות או יותר 150-250 ש"ח. אני יודע שזה תקציב דיי רחב, והסיבה היא שאני פשוט מחפש תמורה טובה למחיר , ואני לא כל כך מתמצא בכרטיסי קול. אני לא מחפש כרטיס "סופר דופר" רק כרטיס שיעשה את עבודתו נאמנה וישמיע צלילים כראוי ברמקולים שלי (Logitech X-230 2.1). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. Started by EAD,

היי קשה לי להגדיר תקציב אז תסלחו לי (אחרי שאקבל קצת הצעות - אעדכן את התקציב!) הרעיון הוא כזה אני רוצה משהו איכותי, שאוכל לחבר ישירות לכרטיס הקול כלומר לחבר את הכרטיס למגבר (אני מניח שחייבים כזה) או מגבר עם PRE או רסיבר או משהו בסגנון. בקיצור משהו נחמד ואת זה לחבר לרמקולי מדף נחמדים מבחינת מחיר ממש קשה לי לזרוק סכומים, ואני גם רוצה משהו שלא יתפוס המון מקום, שאוכל למקם על השולחן מחשב ולא יתפסו חתיכת גודל מפלצתי. ולגבי מחיר, לא יודע לגבי המגבר, אבל נניח שרמקולים עד 5 גג ושיתאימו למשחקים וכו', כלומר עם באסים יפים ועמוקים (ככול שאפשר ברמקולי מדף), בלי עיוותים, הפרדת צלילים טובה וכו'.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by omr,

קניתי עכשיו אוזניות חדשות - JBL refernce 220 , וקראתי באיזשהו מקום באינטרנט, שהכי טוב לעשות להם burn ולהשמיע בהם מוסיקה משהו כמו יומיים רצוף... כדאי לעשות את זה? זה משהו שיכול לפגוע באוזניות?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  24. לא מחפש לטובת HTPC אלא להפיכת המחשב לטלוויזיה ורדיו. חשובה לי איכות ההקלטה והדחיסה, תאימות הכרטיס לויסטה, שלט ועבודה חלקה ללא צריכת משאבים מיותרת. מתכנן להכניס את הכרטיס לשימוש במחשב C2D עם מעבד E6750 ו-4096MB RAM. ראיתי המלצות על הבאים: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge (חסר רדיו :-[) WinFast PVR3000 Deluxe אשמח להמלצות נוספות וחידודים בנוגע לאופציות שכבר הבאתי! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  25. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STav890&cfm=FFE78E26#bidders_list דגם : bluedio av890 הן בעלות חיבור 3.5" שזה בערך פותר לי את כל הבעיות שאפשר (חיבור מחשב וסלולר לרמקולים בצורה אלחוטית, אזניות למחשב ולסלולרי, חיבור לרדיו ברכב...) 170 שקל כולל משלוח. האם המותג הזה מוכר? מצאתי כמה ביקורות משתמשים דיי חיוביות באנגלית אשמח להמצלה לדגמים נוספים בעלי מפרט דומה (חיבור 3.5, טעינת USB, פורמט V2.0) ובתחום המחירים הנ"ל (ומטה...) תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.