עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by טל,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם עד 1500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. עזרו לי לכתוב פוסט השוואה והכרעה בין המיני למיניהם... יעזור לי ולאחרים.. כשאחזור אני גם אכתוב.. צריך : השוואות.. ביקורות.. ודעות אישיות !! תודה !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lior322,

איזה נגן יותר טוב ומה עדיף לקנות?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  5. אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. שלום האם יש משהו שמכיר תוכנה שמאפשרת להוריד שירים מתקליטור ישירות לנגן MP3 ללא צורך בשמירה על הדיסק? ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני רוצה לקנות נגן תעזרו לי לבחור 1)rio karma 2)creative micro zen 3)iriver h340 אחים שלי תעזרו לי בבקשה לבחור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כן הנה התמונות של ה gmini 400 של ארקוס 320 דולר באמזון וזה נראה כמו Ipod שוקל כמו Ipod אבל זה ממש לא זה מסך צבעוני סרטים משחקים מוסיקה תמונות... img]www.pvmp3.biz/Gmini_pic/1.jpg

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by eizik26,

שלום אנשים חשבתי לחבר רמקולים 2.1 של מחשב לרסיבר קולנוע ביתי שיש לי בסלון. האם זה אפשרי? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by lior322,

???

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by Omerole,

לפי הביקורת H-120 כן...זה גם ב3XX?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. תקשיבו הזמנתי h320 ופתאום ראיתי את ה גימיני הוא הווינדוס מזהה אותי ישר כמו הארד דיסק אפשר לגרור שירים? ומה יותר גדול משניהם בבקשה אחים שלי עזרה דחוף הזמנתי היום המכשיר צריך להגיע מחר אני מתלבט בין שתיהם ומה אתם חושבים שיותר טוב ומה עדיף

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  13. שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית רצינית מאוד עם טלויזיה 37" LCD HDTV ועם 5 רמקולים של B&W יש לי עכשיו רסיבר לא משהו אבל אני מתכנן לקנות חדש בקרוב וגם דיוידי עלוב וישן ולשאלה... יש לי מחשב עם יציאה של DVI ויציאת סאונד אופטית אני גם ככה מחבר אותו לטלויזיה ורואה עליו סרטים בDIVX ומשחק (האיכות מדהימה) וכמו שאמרתי כבר יש לי דיוידי עלוב שעושה כבר מלא בעיות ואני רוצה לקנות אחד חדש ורציני השאלה זה אם יש הבדל אם אני רואה סרטים בדיוידי דרך הכונן דיוידי במחשב לבין דיוידי רגיל תודה עריכה: היציאות בדיוידי שאני חושב לקנות הם אופטי וכומפוננט והיציאות במחשב הם אופטי וDVI

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. לתמונות : ( השוואה עם דגמים קודמים , סדרת H100 ו H300 ) http://www.misticriver.net/boards/articles.php?action=viewarticle&artid=14 לאתר שכבר מציע את האייריבר למכירה , במחיר מפתיע של 250 דולר : http://www.adorama.com/IRHR1020BL.html?searchinfo=h10&item_no=3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lior322,

תגידו חוץ מלבחור סוג אקולייזר אני יכול לשחק אם האקולייזר כמו שאני רוצה דוגמא כמו בווינאמפ במחשב? תודה למי שעוזר

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  16. http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=227 המחיר זה יורו או לירות שטרלינג?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Black_Devil,

אני מעוניין לקנות Ipod של 20 ג'יגה. חיפשתי ומצאתי 2 סוגים(חברות) : Apple- Apple Ipod 20GB Hp- Apple Ipod+HP 20 GB מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל, אם יש ומה עדיף לי לקנות?! תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  19. קראתי פה מישהו שאומר שיש לו יציאות אופטי וDVI מה זה אומר ? יש לי כרטיס מסך ויש לי יציאה לטלוויזיה יש לי את החיבורים האלה? הכרטיס מסך שלי abit geforce 5600 256mb

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by avi333,

אני רוצה לקנות נגן של אם פי 3 ומצאתי את זה או את זה?? ואם יש לכם הצעות אז תתנו אני מחפש בנפח ג'יגה ומחיר עד 600-650 וניראה לי שבשתיהם אין עברית נכון?? כאילו הם לא קוראים עברית

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. לפני כמה זמן רציתי לשנות את שמות הקבצים שבספריית הMP3 שלי מעברית לאנגלית, בדרך פונטית, ז"א אותיות אנגליות עם מצלול עברי: _____________________________________ אביב גפן - אני בודד ומסכן.MP3 = Aviv Gefen - Ani Buded Vemisken.MP3 _____________________________________ אחרי נבירה באמת אינסופית באינטרנט מצאתי מספר תוכנות שכמעט עמדו בקריטריונים אך לא לחלוטין. בעזרת התוכנה החמודה הזאתי, אפשר: א. לקבל רשימת מילים מסודרת לפי סדר האלף - בית של כל המילים שנמצאו בשמות הקבצים בספריה מסויימת ובכל תת הספריות שבה, ב. לערוך בקלות את הרשימה ב EXCEL ולהוסיף את התרגומים הרצויים לכל מילה. ג. להציג תצוגה מקדימה של שמות הקבצים לאחר השינוי ד. לשנות את שמות הקבצים באופן אוטומטי. התוכנה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20050519_0000123644

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני התקנתי לחבר WINDOWS מחדש יחד עם כל תוכנות בDIVX אך אני שומע בסטריאו בלבד מהכרטיס שהוא אמור להיות 5.1 התקנתי את תוכנת הAC3 FILTER שאיתה אני עובד במחשב שלי אבל הרסיבר לא מציג אות של 5.1 אני מחובר בכניסה הקוקסיאלית והכרטיס קול הינו sound max

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by dids22,

???? כאלו במערכת מוזיקה משתמשים ב 3 ובקולנוע ביתי נראה לי שמשתמשים ב 6 לא?? אז למה תריך 8 ערוצים?

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים