אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. לפני כמה זמן קניתי חיבור של HDMI TO HDMI על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. יש לי כרטיס מסך של ATI READON HD4870, ומתאם DVI TO HDMI שקיבלתי עם הכרטיס מסך. כשחיברתי את הכבל בפעמים הראשונות הכל עבד חלק, גם האודיו וגם התמונה. לאחר כ3 פעמים, הכבל החל להעביר רק תמונה ללא קול. חשבתי שהבעיה אולי במתאם, והבנתי שלקנות מתאם חדש לא יעזור כי רק מתאמים מקוריים של ATI מעבירים קול ותמונה. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מיכוון שיש לי שאיפה לאיכות שמיעה טובה ככל שאפשר (או ככל שהתקציב מותיר) החלטתי לשדרג את חווית השמיעה שלי בעזרת מגבר לאוזניות. רק שיש בעיה אחת, ממש אין לי מושג בנושא, אז החלטתי לבוא לפה ולבקש עזרה. איזה חברה מומלצת? איזה מוצר? מה כדאי לדעת בנושא? וכו' וכו'. בעקרון הטווח מחירים לא ממש משנה, גם אם זה יגיע ל300 שקל זה יהיה סבבה. תודה =]
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שם הקובץ: l*st.s01e18.hr.hdtv.xvid.nbs.avi הווידאו מגיע בקירטועים ובאיחור, אבל האודיו עובד בסדר גמור (AC3) מחקתי את כל הקודקים, והתקנתי מחדש אתK-lite full codec pack (מקודם היה לי SLD) אך עדיין שום דבר לא השתנה. ואני יודע שהבעיה לא בקובץ כי יש לי עוד 2 כאלו שלהם אותה הבעיה. ()battle***r.galac****.1x01.hr.hdtv.ac3.2.0.xvid-bia.avi אז מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן יש לי טלוויזיה פיליפס 8660 משהוא כזה (LED 40") הסטרימר לא מכיר קובץ MKV. יש לי קובץ MKV 1080P ובתוכנת המרה אפשר להמיר לAVI 720P. יש תוכנה כלשהיא שמסוגלת להמיר לAVI 1080P בלי לפגוע באיכות??? ואם מישהוא יודע, מתי יצא עברית לטלוויזיה. תודה לעונים (::
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקרן קול לחדר ספציפית דגם hwf 450 של סמסונג. למחשב שלי מחובר טלויזיה דור 6 של סמסונג.. ישבתי וחשבתי על כל מיני אופציות של חיבור, הרי החיבור בזעזרת כבל HDMI. רציתי לדעת אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל HDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ואת הטלויזיה למקרן אם הוא יוציא את הסאונד של הטלויזיה למרות שהאינפוט הוא מהמחשב והאוטפוט הוא למקרן קול.. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה חודשים אני מתכנן לעבור דירה, ובדירה החדשה אני מעוניין להתקין רמקולים בכל הבית וכן בעיקר אני רוצה שיהיו לי רמקולים באמבטיה(הכי חשוב ). אני מחפש רמקולים שניתן לשדר להם bluetooth (להתחבר לסלולרי) עמידים למים שמתחברים לחשמל (לא על סוללות!) ובקר עמיד למים כדי שאוכל להעביר שירים שיהיה ניתן לשלוט עליהם מתוך המקלחת ושלא אצטרך לצאת כל פעם מהמקלחת על מנת להעביר שיר... קיימים כאלה דברים אך הבעיה היא שמכיוון שזה נמצא בתוך אמבטיה הכל צריך להיות עמיד למים.. חשבתי אולי לקנות טאבלט עמיד למים שאוכל להכניס לאמבטיה ולשדר דרך בלוטוס שירים לרמקולים וגם מצאתי טאבלט עמיד למים אך הבעיה היא שלא מצאתי רמקולים שמתחברים גם לחשמל גם שקולטים בלוטוס וגם עמידים ללחות... יש למישהו א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד זה קורה ברמקול הימני הקדמי.. כל כמה ביטים יש מעין צרימה בתדר גבוה (כמו צפצוף היתוש, לא כ"כ חזק אבל מאוד מאוד צורם בגלל הצדר הווקאלי הגבוה).. זה לא מגעים, הכבל מחובר היטב. הרמקולים אצלי כשלושה-ארבעה חודשים, וזה אף פעם לא קרה לי מקודם. אני חייב עזרה, זה פשוט לא כיף לשמוע מוזיקה עם הצרימה הזאת.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ישלי בסביבות ה-1200 שקל +- להוציא על רמקולים ואני מעוניין לקנות את ה-621 של אלטק או את ה-2.1 של klipsch prosound, איפה לעזאזל אני מוצא אותם ?! הזמנה מחו"ל זה לא ממש אופציה כי אני לא מוכן לקחת את הסיכון לפאק במוצר מה שישלח אותי ליבואן-יצרן ובסוף לעזאזל..... תודה,
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אם אפשר אז שיהיה להם גם מיקרופון, התקציב הוא עד 500 שקל שלא יכאבו באוזן ושלא יתחממו אני שונא שהאוזניים כואבות אחרי שעה של משחק אז שיהיו נוחות מאוד לאוזן
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הכרטיס הוא vibra 128 דגם ct4810. כשהמחשב עולה אז הוא רושם לי שהוא מזהה בקר קול, אך שאני מנסה להתקין אותו באשף (בצורה אוטומטית) זה רושם שהוא לא מצא עדכון כלשהו. יש לי win xp, ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של creative אך גם זה לא עזר. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב גם כדי למקסס שירים, ולהקליט את המיקסים, בין היתר... בשביל זה אני צריך 2 כרטיסי קול, אחד לרמקולים\הקלטה, והשני למוניטור (אוזניות). כרטיס אחד הוא ויברה 128 של קריאטיב, ולצערי יש לי עוד שניים כמוהו, שכאשר ניסיתי להתקין אותם איתו, כמובן שעשו התנגשויות ובעיות. אז השאלה שלי היא, אם אני אביא כרטיס עם שבב אחר, לא יהיו התנגשויות? אני אוכל לעבוד עם שני כרטיסים שונים ללא התנגשויות ובעיות? בבקשה אנשים זה חשוב לי מאוד. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על טלוויזית LCD שתחובר למחשב (שיזרים סרטי HD בעיקר), וקצת לצפייה בטלוויזיה רגילה (יס). הטלוויזיה היא לחדר שלי וגודלה צריך להיות 32 אינצ'. הסתכלתי על דגם של 32LG30R : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704402 אך כמה אנשים אמרו לי שהוא לא משהו... הומלץ לי הדגם הזה : http://d.zap.co.il/model.aspx?modelID=688694& Panasonic TX32LX77 אך אני לא מוצא עליו מידע כמעט באינטרנט מלבד בזאפ ובאתרים בודדים, אפילו באתר החברה הוא לא מצויין (פנסוניק). האם אחד מהדגמים האלו שווה יותר מהשני או שיש בכלל דגם אחר ששווה יותר משניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין מה הסיפור... הורדתי את החבילה העדכנית של K-lite וזה לא שינה כלום... אני שומע בסרטים רק את האפקטים ולא את הדיבור של האנשים... כנ"ל גם בשירים, בעיקר את כל הצלילי רקע ופחות את הבן אדם שר.... (ביוטיוב אני בכלל לא שומע). אם מישהו יודע איך לשנות את זה זה יעזור לי מאוד. בדיוק קניתי רמקולים חדשים F362 ומאז שחיברתי אותם זה קרה (זה בה עם אמפליפייר אולי זה משנה). הדרייבר שלי של SoundMAX ואין בו אפשרות של 2.1 דרך אגב. כרגע זה מוגדר על קואדרופוניים. כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS M-2NE אם זה משנה.. אשמח לעזרה נמאס לי כבר מהדבר הזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, לאחר חיפוש בפורום ובגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לשתי בעיות מרכזיות. 1. לא שומעים ברמקולים האחוריים. יש לי מערכת של לוג'יטק X540 שעבדה מצוין עד לאחרונה. הבעייה לא נעוצה ברמקולים עצמם כי כשחיברתי אותם לשקע של הרמקולים הקדמיים שמעו בהם כמו בקדמיים. עברתי על כל החיבורים הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. פעם מאתר היצרן של לוח האם ופעם מהאתר של רילטק. חשבתי שאולי הבעייה בקודק פק שהיה לי (למרות שבעבר גם איתו זה עבד) הסרתי ועדיין לא עוזר. הכרטיס קול הוא כפי שצויין של Realtek גרסת HD כלומר 7.1 ערוצים ועם יציאה אופטית. הרמקולים מחוברים אנלוגית. הגדרתי גם בווינדוז (XP) שיש מערכת 5.1 ערוצים ובתוכנה של רילטק מופיע שהכל מחובר, אבל כשמנסים לשמוע רק מהאחוריי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית איכותית פחות או יותר שתחליף תרמקולים למחשב, התקציב 1000 שקל להכל וזה חייב לכלול 5.1 או 7.1 לא פחות אין שום סיכוי ל2.0 אני רוצה משהו טוב, המערכת תתפקד בעיקר לצורכי משחקי סימולטורים ופעולה כמו כן מוזיקה טראקים,והיפ הופ. אולי ממש בקטנה מטאל וזאת הבעיה הכי גדולה שרוב המערכות שבאמת מסוגלות לנגן מטאל בצורה טובה עולות סביב ה2500-4500 שקל, התקציב שלי 1000 שקל ואני רוצה תדבר הכי טוב בסכום. בבקשה עזרה, חשבתי על 2 המערכות הבאות מה דעתכם ? COMET http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 זאת עולה 1900 שקל אבל האם זה שווה לקחת תמערכת הזאת כמובן ששמעתי רק דברים טובים על הCOMET ואני מעדיף לא לחרוב לכיוון ה2000 שקל.…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה הצורה בה אני אמור לחבר את הרמקוליים והמגבר למחשב, מגבר Yamaha RX-V520 זוג קדמי mission m74 זוג אחורי ALPAH TECHNOLOGY AL 620 זה הפאנל האחורי של המגבר http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv520/rearlrg.jpg אני מחבר את כל הארבע למגבר בחיבור של הרמקוליים, ואני מוציא למחשב חוט שהוא מתחבר למגבר על או שני יציאות ולמחשב הוא יציאה אחת, אני מחבר אותו ל מגבר באזר של ערוצים, עדיף לי לחבר אחרת?לקנות כבל אחר? עכשיו הבעיה שבכרטיס קול שלי אני אומר לו לשיעשה בדיקה בארבע רמקוליים,אז הוא משמיע צליל רק בקדמיים, שאני שומע מוזיקה אז אין בעה שומעים בהכל, למישהו יש מושג למה? זה כרטיס קול מובנה,לוח אם DQ6 של גיג'ה בית.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי לכולם. רכשתי כבל HDMI ->DVI את המחשב שלי לטלויזיה על מנת שאוכל לראות סרטי DVD ולשחק משחקים ב LCD 42. לאחר שחיברתי את הכבל, בטלויזיה יש מסך כחול ואני לא רואה את מסך המחשב דרכה. האם יש כיוון מסויים או הפעלה ספציפית במחשב? כרטיס מסך מופיע בחתימה. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אנשים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לקניית אוזניות גיימינג שטובות מאוד גם למוזיקה וסרטים. יש לי לוח אם ב-300 ש"ח של gigabyte אני מניח שהכרטיס קול נמצא on board..כי לא קניתי אחד כזה. יש לי כמה שאלות: 1) מה כדאי לי לקנות? אוזניות אולפן כמו hd 205 או אוזניות גיימניג כמו siberiav2 ששמעתי שהן מעולות גם למוזיקה. השאלה בתכלס היא עד כמה אוזניות אולפן טובות לחווית משחק ריאליסטית(שזה חשוב לי) ומנגד עד כמה אוזניות גיימינג טובות לחוויה "קולנועית" בסרט,ושמיעת מפורטת של צלילים בשיר. 2)צריך לקנות לוח אם איכותי בשביל לשמוע כמו שצריך לא? אני מוכן להוסיף על זה עוד 150 ש"ח 3) יש אוזניות כמו plantronics gamecom 777 שבאות עם כרטיס קול שמחובר אליהן ומתחבר למחשב דרך usb..הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, בגודל 42-47 " הבעיה שאין לי תקציב מוגדר. יש לי דרישות ברורות - שתהיה איכות תמונה מטורפת, FULL HD, ושתהיה אמינה. אין לי תקציב מדויק... ברור שאעדיף לרכוש משהו ב 3000 ש"ח, אך אם בשביל משהו איכותי אצטרך לשלם 7000-8000 שח, לא תהיה לי בעיה אם אדע שזאת הבחירה העדיפה. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים במחירים אלה (עדיף כמה שיותר נמוך כמובן) ואולי לתת טיפים כללים מה ב-א-מ-ת חשוב כשבוחרים מסך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי קיבלתי תקציב של 2000+- שקל לקניית כרטיס קול ורמקולים. מוזיקה עדיפות ראשונה סרטים שניה משחקים שלישית. (משחקים בעדיפות נמוכה אבל עדיין אני ארצה להעביר את המערכת הזאת למחשב החדש שיהיה לי מתי שאני ארצה לשדרג) התעייצתי עם מספר אנשים על מספר מערכות ורציתי לדעת מה אתם חושבים ואם תוכלו לענות לי על מספר שאלות. רמקולים: Yamaha Tss10 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_158&products_id=5176 מחיר 1440 Creative Inspire 5700. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=1547 מחיר 2258. בזיגזאג 2080 שקל אבל לקחתי הכל מאתר אחד Creative Inspire GD580 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5285 מחיר 1520 זה …
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס טלויזיה videomate h900f שתי שאלות שאני ישמח לעזרה ממכם: הבעיה הראשונה: חיברתי את ממיר היס שלי לכרטיס טלויזיה דרך חיבור scart(21 פינים) ל svideo והוא מראה לי את התמונה בשחור לבן באיכות גרועה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בנוגע לזה? הבעיה השניה: כאשר אני חיברתי את הממיר דרך rca יש תמונה ציבעונית אך אין סאונד למרות שחיברתי את הכבל: external audio patch cable.. איך אפשר לפתור את זה? אני משתמש windows 7 64 bit 4gb ram AMD phenom2 כרטיס קול מובנה realtek HD תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-