עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by hiyal,

http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=31 זה הדיוידי איך הוא ??? האם שווה או לא ? ויש לי בעייה קטנה אני מכניס סרט שתומך ב5.1 ושומעים על סטריאו למישהי יש דיוידי כזה ויודע איך לשנות את זה?? יש בדיוידי אפשרות של שמיעת כל 5 הרמקולים ובבדיקה שומעים בכולם אבל בסרט סטריאו

2. מישהו יכול להגיד לי איך המרפט של הLCD37 אינטצ' הזאת? אני רוצה לקנות אותה.. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1579&CategoryID=138&Page=1

3. שלום רב, אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית עד 1000 שקל., חשבתי על HTZ121 Pioneer עולה 950 בזאפ. השאלה שלי היא כזאת: קודם על האיכות של הסאבוופר ושל הרמוקלים הנל? האם זה שזה חברת פיונר כבר אומר שזה איכותי? והשאלה נוספת היא כזאת, נכון לעכשיו אני מחפש הארדיסק נייד ישירות לטלויזיה רואה כך סרטים אך הבעייה שלי היא בזה שהטלויזיה לא תומכת באיכות סאונד DTS ולכן כל פעם אני צריך להשקיע חצי שעה בהמרת קידוד הסאונד לפני שאני מעביר אותו להארדיסק, אז השאלה אם עכשיו אני יחבר את ההארדיסק לDVD ואת הDVD אני יחבר לטלויזיה ב HDMI ואז אם אני ינסה לראות סרטים באיכות סאונד DTS זה יעבוד? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shab669,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר 5.1 ערוצים. הזמנתי כרטיס מסך עם יציאה קאוקסיאלית. האם כבל קאוקסיאלי אחד יספיק לחבר את המחשב למגבר, ואיתו אני יוכל גם לראות סרטים ב 5.1 ערוצים, וגם לשמוע מוסיקה בסטריאו, או שאצטרך להעביר עוד כבל PL-RCA למגבר?

5. Started by omr,

קניתי לא מזמן את האוזניות Reference 220וJBL, ועשיתי להם burn והתחלתי לשמוע בהם... הבעיה היחידה בהם זה שהווליום ממש נמוך... יש אפשרות להגביר את הווליום של האוזניות איכשהו? כי הווליום באמת נמוך... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by Israeltomer,

איך אפשר לבדוק פיקסלים שרפים???????? ואם זה במסך 47?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. קניתי מאיביי (מסיבה מסויימת אני לא יכול להדביק פה כלום....) אבל אחרי חצי שנה בערך גיליתי שאני שומע באותו רמקול הרבה יותר חלש מכל השאר. יש לי מערכת 5.1 Logitech X-540 איפה אני יכול לקנות בארץ משהו איכותי (לא לשכוח מדובר בכבל 10 מטר)?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by moran_l,

שלום ברשותי נגן iaudio מדגם m3l. הנגן ברשותי מספר ימים ועבד לשביעות רצוני. היום קרתה לי תקלה שאני לא מצליח לפתור. תצוגת המסך (lcd) של השלט (לנגן עצמו אין מסך) הפסיקה לעבוד. ביצעתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. RTFM 2. חיזוק החיבורים של השלט לנגן, ניתוק וחיבור מחדש של החיבור הנ"ל. 3. חיבור למחשב ב-USB 4. חיבור לחשמל (טעינה) 5. כיבוי והדלקה של הנגן מספר פעמים 6. Reset לנגן עוד רעיונות מה אפשר לעשות, לפני שאני פונה ליבואן ? תודה.

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  9. Started by erezalon,

עוד חודשיים בערך יש לי יום הולדת ואני מתכנן לקנות LCD לחדר. אני צריך שתמליצו לי על משהו בסביבות ה3000 ש"ח, לא יודע בקשר לגודל, אבל המרחק צפייה הוא כ2.5-3.0מטר. הטלוויזיה תשמש בשביל HD, בשביל שידורי כבלים(HOT)ולחיבור למחשב. לכן חשוב שיהיה לה את החיבורים המתאימים (גם PS3 גם ממיר וגם מחשב). עדיף שהיא תהיה מעוצבת יפה ובצבע שחור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by OutRaGe,

שלום אני מעוניין לרכוש אוזניות שישמשו אותי במחשב בזמן שההורים ישנים.. רמקולים טובים יש(ATP3) ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מדי העניין שאת ה-HD201 אני יכול להשיג במחיר דיי טוב(100 או קצת פחות) אגב אין לי מגבר או משהו בסגנון...קראתי קצת שערכם יורד בלי מגבר ...נראה לי קצת מוזר לאוזניות במחיר כזה איך הם ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. Started by do_k,

הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by roy998,

אהלן, רציתי לקנות את הרמקולים Microlab Solo 6c שהבנתי שמאוד מומלצים. כיום יש לי רמקולים ישנים שלLogitech עם סאבוופר והבנתי שעם כמה שהSolo 6c יהיו טובים הבאסים שאני רגיל אליהם מהסאבוופר לא יהיו קיימים וזה יחסר לי. אשמח לשמוע מאנשים שמבינים או מכירים את הSolo 6c יודעים להגיד לי איך הם יהיו לשימוש של שירים בעיקר וגם סרטים. ואם כדאי/לא כדאי/ או יכול לעבוד בכלל יחד עם סאבוופר- Morel Sub8 ? (אם ספציפית עם האחד הזה לא ובכללי זה כן מתאים להוסיף סאבוופר לרמקולים אז אשמח לעצה לאחד מתאים בתקציב של עד 1000 ש"ח יד 1/2)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר שיש לו תקציב 700 שקל הוא רוצה לקנות 2.1 למחשב שלו..... על מה אתם ממליצים? והאם מישהו מכם מכיר חנות באזור ירושלים שיתן לנו לשמוע ברמקולים האלו..... יש לו כרטיס קול SM4 מובנה על לוח אם רוקלייק של אינטל.. האם כדאי לקנות כרטיס קול יותר טוב ורמקולים ב700 או רק רמקולים? וזה לשימוש עיקרי מאוד במוזיקה תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם יש למשהו מושג על כרטיס קול איכותי שיוצא בקרוב ? או יצא ? כרטיס עם אלמנטים שמשפרים את הסאונד במוסיקה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. השמוש העיקרי הוא שמיעת מוזיקה דרך הs4 לא מעוניינות ב in ear או קשת וכמובן שאטומות ולא לוחצות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, קיבלתי אתמול רמקולים משומשים (מוניטור אולפני) של חברת Tannoy. http://www.tannoy.com/StudioSummary.aspx?q=33.14 אני מבין שהם יותר למטרות סטודיו וכו' אבל מכיוון שהם אצלי חשבתי אולי לנסות להשמיש אותם, לצרכי או קולנוע ביתי/מוזיקה או כרמקולים למחשב.. אני מבין שהחיבור הוא חיבור balanced, אך מעבר לכך אין לי שום ידע כיצד לאפשר למקור השמע הרצוי לעבוד עם הרמקולים הללו. אשמח לסיוע והבנה האם זה בכלל אפשרי ואם כן אז באיזה עלות (חובת רכישת כרטיס קול/מגבר/וכו' וכו').. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מחבר את הלאפטופ שלי לטלויזיית סנסאוי דרך חיבור VGA הכל היה בסדר עד שמשהו השתבש והתצוגה לא מכוונת וכל ניסיון שלי לכוונה לא מצליח נסיתי לאפס את ההגדרות בטלויזיה ובמחשב ועדיין רואים על הפנים. למישהו יש עצה איך אפשר לכוון כמו שצריך??

20. חברת Canon הודיעה כי תרכוש את חלקה של חברת Toshiba במיזם המשותף שלהם, חברת .SED LTD הרכישה באה בעקבות תביעה שהוגשה נגד Canon מטעם חברת Nano-Proprietary, בטענה שהרישיון שהוענק ל-Canon בשנת 1999 לשימוש בטכנולוגיה של Nano-Proprietary, לא חל גם על Toshiba. בכך הופכת Canon לבעלת השליטה הבלעדית במיזם לפיתוח וייצור מסכיי SED, דבר היכול להוות מקור הכנסה גדול - אך גם סיכון לא קטן לחברה עצמה, שצופה בשנים הקרובות ירידה בדרישה ובריווחיות המוצרים שלה. מקור: Aviran's Place

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Dano,

שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…

22. Started by EAD,

טוב נו מה ארשום כל דבר פעמיים?! אוקיי, יודע מה אני ארשום פה קצת בקצרה, אז ככה כדי לבחון את הPICO כDAC, בדקתי איך הוא פועל עם הAQUA שלי. כלומר, חיברתי אותו לUSB ומיציאת האוזניה שיש לו, לAQUA שלי (באמצעות כבל מתאים של מיני לRCA). לכן גם נוח לבדוק ככה, כי זה בין לבדוק את הAQUA כשמחובר לDAC שלי (OMZ בגרסה 4.2 עם PRE AMP בפנים ומגבר אוזניות) לבין הDAC הפנימי של PICO. את העוצמה של הPICO שמתי על משהו כמו 75-80 אחוז, עוצמה גבוהה שלא תוריד מן הLINE מצד אחד, ומצד שני עוד לא תתן עיוותים כמו ששמים ב100 אחוז נניח. אז איך שומעים? טוב מעולה, מה חשבתם? ;D וברצינות, הDAC שלו מאוד איכותי, ההרגשה היא שהסאונד מאוד "זורם" קשה להסביר ואולי זה בגלל חיבור הUSB. אבל באמת שDAC פני…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by darkie,

שלום, קניתי לאחרונה את הרמקולים Solo4C ואינני מצליח לחבר את הרמקולים מאחד לשני. העלתי תמונה על מנת להמחיש את הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 101.3k צפיות
  24. קניתי מיקרופון פשוט וסטנדרטי למחשב (30 ש"ח), כזה דק עם סטנד. Win XP+ SB Live Value. חיברתי אותו ליציאה של המיקרופון (בוודאות, אל חשש...), אבל כשאני מקליט ב-Sound Recorder - שומעים חלש לאללה!! ממש בקושי רב, אלא אם כן אני שם פול-ווליום ברמקולים, ואז שומעים לפעמים בעוצמה נורמלית, אבל עם רעשי רקע וצריחה דקה וגבוהה של הרמקולים - נו צורם כזה, מכירים? (בקיצור לא טוב). המיקרופון כאמור עובד, ועושה סימן של גלי קול בהקלטה, אם כי נמוכים מאד. בדקתי שזה מחובר כמו שצריך - בסדר. כמובן בדקתי שזה לא על MUTE ,ואז ניסיתי את אשף הכיוונון של ה-XP: הורדתי ואח"כ הרמתי ווליום של המיקרופון לחוד, של ה-LINE-IN לחוד, וגם ביחד את שניהם - כלום ! זה חלש לאללה! לא עוזר ! בכלל, איך עובדים ע…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.