אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לבחון מערכת סראונד 5.1 עם סרט איכותי באיכות HD. 720\1080. ברשותי סרטי MKV מקובצים. אני יודע שבסרטים כאלה חתכו מסרט המקור(בלוריי) את האפקטים של הסואנד ולכן אני תוהה אם אוכל לראות גם כך ב-5.1 או שזה יספק לי רק 2.1 וגם לא באיכות מטורפת. והאם בסרט DVDR מלא אוכל לקבל 5.1 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לרכוש מסך פלאזמה או LCD עד תקציב של כ8000 ש"ח, מגודל של 32" ומעלה. אני לא ממש מבין בדגמים, לכן אני יכול לבקש מחברי הפורום שמבינים בעניין להמליץ על על מספר דגמים? בנוסף לזה אני לא יודע אם זה בכלל נכנס בתקציב, אבל קיימים מסכי LCD או פלאזמה טובים בגודל של לפחות 32" שהם HD-READY? אם כן אני אשמח מאוד אם תמליצו לי גם על כאלה. בתודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול x-fi ואיתו הגיע שלט , וזה נראה כאילו חלק מהמקשים אמורים להיות מוארים, אבל אני לא מצליח להפעיל את התאורה שם. האם ישנם מקשים שאמורים להיות מוארים וכיצד מדליקים את התאורה בשלט (אם קיימת) ? * אם שאלה זו שייכת לנושא אחר בפורום אז אנא העבירו כי לא ידעתי לאן זה ממש שייך
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הכוונה שאפשר לראות את מה שאתה מקליט, ולהעביר אחורה או לעצור את הצפייה בזמן ההקלטה, כמו שאפשר ביס מקס.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים - קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל דווקא כן אולם במסך שלא אקבל כאב עיניים בצפייה כי הוא קטן אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפש עוצמת שמיעה חזקה כמה שיותר אך איכותית גם כן !!, וכן אני מחפש גם רדיו מובנה טוב! ואם ניתן סוללה שתחזיק כמה שיותר ( מכשירים בקטגורייה שאני רוצה עם סוללות שאינן יחודיות כגון AA או AAA שנית…
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחרונה קנית טלוויזיה,ועכשיו אני מחפש לקנות רמקולים ולהתחיל להנות מהסרטים שאני רואה ושומע חשבתי על ה Z5500 השאלה היא כזאת האם z5500 יכולות להספיק למערכת קולנוע ביתי?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס קול FIREBOX: http://www.zzounds.com/item--PRSFIREBOX צריך בשבילו חיבור FireWire (שאני מניח שאין לי שכן אין שקע מתאים בגב המחשב...) איך אני מתקן את המצב העגום הזה? 8)
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לאתר/ים שמשווים מערכות סראונד?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
המחשב של חברה שלי, והבעיה היא זו: יש לה M2V של אסוס עם הרלטק הזה אונבורד, וכל פעם שעושים ריסטרט אין סאונד, אחרי התקנה של הדרייברים ואתחול הכל עובד, עד האתחול הבא, שבו שוב ין סאונד. מה מקור הבעיה לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אבא שלי עכשיו בחול והוא רוצה לקנות Mp3 הוא איפוד נאנו או קריאיטיב zen 6 ג'יגה.. אם הוא קונה אחד מהם יש אפשרות להוסיף עברית ? הם באנגלית.. אה והם עם בטריה פנימית או חיצונית? כאילו בטריות רגילות שמכניסים כמו כל דבר אחר... ואם הבטריה היא פנימית וקבועה אז אפשר לטעון אותה רק מהמחשב(usb) או שיש אפשרות לטעון גם דרך החשמל בקיר תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום חברהס אז ככה אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי גם לגיימינג וגם למוזיקה כי מה שנוצר בגלל המערכת אז גם הזמן מיתוננים על הרעש ואי אפשר לשחק/לישמוע מוזיקה כמו שצריך ולכן חשבתי ליקנות אוזניות מה שאני צריך בעצם שאני אני שומע משהו באוזניות אז שלא כל העולם ישמע שיהיו נוחות אוזניות בלי מיקרופות-עדיפות תקציב עד 700 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום ההתלבטות שלי היא בין Logitech X-530 50W 5.1 Speaker system ל - Creative 5200 Inspire 5.1 הלוגיטק יקר ב 35 שקל אבל זה זניח בטווח מחירים שלהם תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ניתן להמיר ע"י NERO VISION בקלות ובמהירות רק לפתוח את התוכנה....לייבא את הוידאו... EXPORT בחלון לבחור memoey stick video (psp) וללחוץ EXPORT זהו!! למי שרוצה לקודד עם כתוביות העניין פשוט ש"י שימוש בתוכנה PQ DVD to iPod Video Converter כשהתוכנה VOBSUB מותקנת במחשבכם שימו את קובץ הכתובית באותה תקייה עם קובץ הסרט (לפני הקידוד) הסרט והכתובית צריכים להיות בעלי שם זהה....הסיומת שונה כמובן ישר איך שהתוכנה מעלה את הסרט ומקודדת אותו ניתן לראות החץ הירוק של VOBSUB בסרגל הכלים התחתון.... מכיוון שבPQ ניתן לראות את הסרט במהלך הקידוד, רואים כמובן את הכתוביות רצות עליו. מקווה שחידשתי משהו למישהו תהנו.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב יש לי גם רמקולים , וגם אוזניות +מקרופון , עכשיו רציתי לדעת האם שי אפשרות שאני יכול לקנות מפצל וכך לחבר את שתיהם יחדיו , או שאני יקנה כרטיס קול נוסף ב30 שקל ואז כל פעם שארצה להשתמש אצטרך להיכנס לקונטרול פאנל ולשנות את הכרטיס קול ? אני לא יכול לחבר את האוזניות לרמקולים בגלל החיבור של המקרופון לצערי . אם יש לכם תרונות אחרים אשמח לשמוע , בלי השקעה של יותר מ50 שקל .. זה פשוט משגע אותי כל פעם להתכופף (3-4 פעמים ביום ...)
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LCD מדגםFullHD Sony bravia kdl 40-4000 וכרטיס המסך שלי הוא Geforce 8800 GTX עם 2 יציאות DVI קניתי קבל שקצה אחד שלו הוא DVI והשני HDMI וחיברתי את המחשב לטלויזה המחשב אכן מזהה את הטלויזה ומוסיף לי אותה, הוא אפילו מזהה את הדגם ומכנה אותו SONY TV עד כאן הכל בסדר .... הבעיה היא שלא משנה על מה אני לוחץ או משנה בהגדרות בווינדוס וב nvidia control panel עדיין אני רואה בטלויזה תמונה שחורה! .... ממש כאילו שום דבר לא מחובר מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לשנות משהו בהגרות במחשב או אולי בטלויזה אני יכול לשחק שניסיתי להוריד רזולוציה וכל מיני משחקים שום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לראות על מסך הטלויזיה את מה שמקרין מסך המחשב. חיברתי כבל SVIDEO למחשב והיציאה לטלויזיה הינה COMPONENT, ולא רואים כלום. שמעתי שNVIDIA תקעה את האפשרות בכרטיסים, היתכן? תודה! ליאור
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-