עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MiD,

בתקציב של עד 500-600 ש"ח, רצוי פחות במידת האפשר. בינתיים אני בכיוון SanDisk m240. מה דעתכם עליו? האם כדאי להתפתות לזולים יותר כמו PROSOUND וטופ, כמו זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819629 או משהו בסגנון? יש גם את זה: http://reviews.cnet.com/Samsung_YEPP_YP_MT6X_512MB/4505-6490_7-31288600.html?tag=pdtl-list שיש עליו ביקורות טובות, אך לא מצאתי אותו בזאפ. איפה אפשר למצוא בארץ ומה המחיר? מה ייצא הכי משתלם? תודה!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by mich4,

הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by avinin1,

אהלן, אני נמצא כרגע בדילמה די גדולה..אני על כרטיס קול למשחקים - מצד אחד יש את הXTERMEGAMER/MUSIC ואת הXONAR DG, ומצד שני יש את הTITANIUM החדש שיצא ויש לי תקציב בשביל להביא אותו - הבעיה היא לוח האם שברשותי הוא INTEL G31 עם PCI-E אחד שכבר תפוס ע''י כרטיס המסך שברשותי..אז נשאר רק PCI אחד פנוי. הדילמה היא בעיקרון: האם הTITANIUM HD באמת שווה את הכסף שבו גם אצטרך לשדרג את כל הלוח האם שלי לחדש (על מנת שיהיה לי עוד PCI-E פנוי בשבילו) גם להרכיב, לקנות RAM חדש בגלל שהDDR2 שלי כבר לא ממש בשימוש. קצת חבל לי על כל זה מכיוון שהמחשב נקנה מפני שנה וחצי והוא מתפקד כמו חדש ומעלה הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר חוץ מהקרייסיס 1. אחרי בירור קטן, חשבתי אולי בכל זאת ללכת על הXTERMEGAMER/MU…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. האם אני אוכל להכניס סרט 480 על 576 ל iRiver H320 ??????? לאחר ביצוע ההמרה ?????? ויש לי גם כמה 320 אל 240 ו384 על 282 =הסרט אם תרגום מובנה , ישנה משו = ?????? בבקש תענו לי בכן או לא זה לא לוקח הרבה זמן !!!!!!!!!!!! ואיך ממירים ??????????????????????? ואם אבוד כיאלו אי אפשר לשנות גודל בשביל להכניס את זה לתוך האיריבר ?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by Lyor,

הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין אוזניות אוטומות לרעשים (לא נגד-רעשים) לבין האוזניות ה"פתוחות" בלי קשר כל כך למחיר. אני אתן דוגמא: HD 215 שאטומות נגד HD 600 של סנהייזר. הייתי מעוניין לדעת את הייתרונות/חסרונות של האוזניות הללו (לא חייב באופן ספציפי אלא בכלליות). בקיצור, אני הייתי רוצה לדעת מי שווה יותר לקנות (שוב.. בלי קשר למחיר). תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. אהלן אנשים, אני מחפש אוזניות-קשת סגורות בתקציב של עד 500 שקל. אני קונה אותן לאבא שלי ליומולדת והן מיועדות בעיקר לצפייה בטלוויזיה אבל גם קצת למוזיקה (רוק וקלאסית) וסרטים במחשב...הן צריכות להיות סגורות כי השימוש בהן יהיה בעיקר משעות הערב ומעלה (אבא רואה סרט, אמא צועקת להנמיך, אתם מבינים ת'עניין...). אחרי קצת מחקר הבנתי הבנתי שהMDR V6 הן לא רעות לתקציב שלי... קראתי בסקירה בהד-פיי שהן די נייטרליות ולא צבועות, אפילו "אנליטיות", מה שנובע מהיותן אוזניות מוניטור בעיקרון. הבנתי שהן די מאוזנות בתדרים (הבאס יורד ממש נמוך אבל לא "בומי" שזה אוקיי) והסאונד יחסית מאוד מפורט. נשמע כמו דיל טוב. מה אתם אומרים עליהן? מצאתי גם את הHD215 של סנהייזר, שהצליל שלהן לפי מה שהבנתי די דומה ("קר",…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Demon.M,

תטווח מחירים 200-400 ש"ח למערכת הפעלה 7 מעדיף שלא יהיה יו אס בי או חיצוני לגמרי (אלא אם יש לכך יתרון משמעותי). לצורכי צפיה ואולי לכידת וידאו (YES) תודה מראש לכולם !

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. שלום לכולם אני נוסע עוד פחות מחודש לתאילנד ואני מחפש לקנות שם אוזניות טובות לנגן שלי משהו איכותי ועם אפשר זול וגם אוזניות למחשב למשחקים משהו טוב אני יודע שהמון פעמים שאלו אותכם על מה הכי ממולץ אבל ראיתי שרק בארץ ולא בחול אז בגלל זה אני שואל תודה מראש לכול העוזרים!! עריכה חשבתי על גם איזה DVD נייד שיש שם עם מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  9. http://www.shopy.co.il/groupsales/3062 בנתיים הוא נראה לי כנגן נחמד ופרקטי. מה דעתכם?

10. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס קול של חברת CREATIVE למוזיקה וסרטים - פחות למשחקים - אבל יש לי בעיה. נאמר לי שהדגם XTREME GAMER יוכל להתאים לי. (תקנו אותי בבקשה אם אני טועה). אני מחפש מקסימום סאנוד ואיכות בתקציב של עד 600 ש"ח. - (אפשר יותר אם מישהו קורא). יש לי לוח אם של חברת ASUS דגם M2N. יש לי חיבור אחד של PCI-E X 16 2 חיבורים של PCI-E X 1 ו3 של PCI X 2.2 הכרטיס שאני מחפש ניתן לחבר אותו רק ב PCI 2.1. השאלה שלי היא, מה עושים? אני די תקוע ואני מחפש כבר הרבה הזמן כרטיס קול טוב למחשב שלי. הייתי רוצה לדעת אילו אופציות לדעתכם אני יכול לנסות לעשות? (קראתי שיש גם את הכרטיס XTREME AUDIO PCI-E X 1 - איך הכרטיס והביצועים שלו לעומת הראשון והבנתי שהוא לא מבוסס על X-FI, וכמובן מה דעתכם על…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Master Boo,

שלום לכולם, החלטתי להקדיש קצת תשומת לב גם לנושא הסאונד במחשב שלי אני נוטה לכיוון כרטיס Audigy בשילוב עם רמקולים Logitech X-530. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את כרטיס הAudigy Value 7/1 של קרייאטיב, ולהשתמש רק ב5.1? או שזה חייב להתאים? שאלה בטח נובית, אבל אני נוב גמור בתחום. כמו כן אשמח לדעות על הבחירה שלי, אם יש משהו אחר מומלץ בתחום. תודה רבה על העזרה, אביתר.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שמעוותת מיתרי קול של בני אדם... מה שאני מדבר עליה זה כמו מה שיש בפרסומות של כלבוטק בערוץ 22? אז כזאת אם אתם מכירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by artifakt,

שלום אני מחפש רמקולים חדשים ואיכותיים אז חשבתי ללכת על הדגם הזה.לאחי יש את הדגם L3500 והם מעולים!!! אז חיפשתי אם עדיין מוכרים אותם ומסתבר שלא , נתקלתי בדגם החדש והמשופר http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14097 מה אתם אומרים?מתי הוא יגיע?כמה הוא יעלה?איך האיכות שלו?הוא למחשב רגיל? תודה מראש לעוזרים artifakt

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  14. הייתי בטוח שהפס קול זה משהו אחיד שלא מופרד מהדיבוב(זה לא דיבוב זה פשוט הקולות של האנשים שמדברים)..ומשום מה זה מופרד אצלי..ההגדרה שלי ב WINDOWS זה על DESKTOP SPEAKERS ואני הפעלתי דרך ה WAVETERMINAL...(פעם ראשונה שזה קורה אחרי הרבה שנים מאז שקניתי אותו)

15. Started by tm1988,

ניסיתי בעזרת שתי תוכנות להפוך את שמות הטגים אבל משום מה זה לא יוצא לי לעברית הפוכה אלא למשהו מוזר הנה תמונה: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. 1 האם אני יקבל את הגירסה האירופאית? (אני קונה בארץ) 2 אני מקבל בארץ את כל האביזרים או שיש חנויות שמורידות דברים? (אולי תוכלו להגיד לי מה בדיוק אמור להיות בפנים כדי שאני יתקשר לברר בכדי שלא יעבדו עלי) 3 אני מקבל את הכיסוי עם הפתח או שכולו אטום? (אני מתכוון לזה שאפשר לשלוט על כל הכפתורים מבלי להוציא החוצה את הנגןן. 4 העברית עובדת חלק? (חוץ מזה שצריך להפוך את השמות של השירים) 5 תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by gabbay,

האם כבר יש תמיכה בעברית ( לא הפוכה )? :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שלום לכולם, את עזרתכם בבחירת רמקולים למחשב לצורכי שמיעת מוזיקה בעיקר. מדובר בשולחן 1.50 על 0.75 מטר. שולחן העבודה שלי בעצם http://img207.imageshack.us/img207/3597/img06161.jpg החדר הוא 3*4 מטר. ואני רוצה רמקולים טובים, ואין לי בעיה להוציא עד טווח של אלף לרמקולים מצויינים למוזיקה. ראיתי את הסולו 7, הם דיי גדולים ואין לי מקום לשים אותם. הם לא מתאימים לשולחן. הסולו 6 נראים לי מעולים, ולכן כמעט אלך לכיוונם. בוואלה שופס ראיתי אותם הכי זולים בארץ ב730שח. (אם מישו יודע אחרת לתקן) והסולו 8 בקיאספי כרגע עולים באזור ה850(מבצע של יום שישי השחור) משהו שאני רוצה לציין, יש לי בבית מגבר ימהה RX-420V מלפני 6 שנים בערך. הוא חדש(מבחינת שימוש), השתמשתי בו חודשיים והוא נכנס לק…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום. אני צריך אוזניות סבירות, זולות והכי חשוב אמינות שאפשר למצוא בתקציב הזה, כי האוזניות הקודמות של הנגן שלי נדפקו. בתור אחד שלא מבין כלום בסאונד ואוזניות, זה מה שאני מחפש - אני צריך אוזניות מהסוג שנכנסות לאוזן (קטנות כאלו, לא מהסוגים של ה- A700, שסוגרות על כל האוזן) ושיהיו קלות ויהיה אפשר להתנייד איתן (בריצה). איך הדגם הזה? AHP112iE של אלטק לנסינג תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. Started by gogoman,

אני צריך עזרה בקניית אוזניות עד 200 ש"ח למוזיקה מזרחית ורוק בעיקר.. אני רוצה שיהיו בהם באסים חזקים ושיישמעו טוב את הגיטרות והתופים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. חבריות בוקר טופ !!!! ת'שמעו... החלטתי שאני רוצה אוזניות אודיופיליות... עכשיו.. הבנתי שברובן צריך מגבר... וכן... אני יודע שהאודיו-טכניכה לא צריך מגבר כי יש לו רק 40 אוהם... עכשיו.. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר.. הדגם XR-A100... האם המגבר שלה יספיק לאוזניות אודיו פיליות ? האם חיבור האוזניות שלה מספיק טוב ? יש לי את המפרט הטכני שלה... תגידו מה אתם צריכי לדעת כדי לענות לי... צודהה

23. איזה נגן יענה על שלושת רשימות התנאים הבאות? (כל רשימה מדורגת מהחשוב לפחות חשוב) המראה של המוצר ממש לא חשוב לי חובה: 0) בין 1 גיגה ל 4 גיגה 1) איכות סאונד מעולה 2) חיי בטריה ארוכים 3) קטן 4) קל 5) נוח לתפעול 6) קל להחזיק 7) מוצר עמיד ובעל חיים ארוכים נחמד אם יש אבל לא הכרחי: 1) רדיו 2) אפשרות הקלטת קול ו line in 3) אפשרות לשמיעת פורמטים כמו ogg vorbis ו wma 4) equlizer 5) פנס 6) אפשרות להרחבת זיכרון חשוב שלא יהיה: 1) מסך גדול וצבעוני 2) touch screen 3) אפשרות להצגת סרטים 4) המון אפשרויות שלא חשובות לנגן סאונד (ע"ע ipod) אני לא בטוח לאיזו רשימה לשייך את השימוש של בטריה או טעינת של הנגן עצמו.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. אני מנסה להתקין את האיי פוד החדש, וחיברתי אותו למחשב בפיירוויר וחיברתי את כל הכבלים.. ואפילו האייפוד מראה לי שהוא נטען על ידי הפיירווייר מה שאומר לי שהוא בעצם מחובר כי אחרת הוא לא היה נטען... בהתקנה הוא אומר לי שצריך לחבר אותו למחשב כדי להגדיר אותו, והוא בעצם מחובר והוא שוב אומר לי שהמחשב לא מזהה אותו ושאני יחבר אותו ואני לא מבין מה לעשות, מה יכולה להיות הבעייה? בינתיים דילגתי על השלב הזה בתהקנה אבל התוכנות שבעזרתן אפשר להעביר אליו שירים לא מזהות אותו אז הוא לא פועל לי בינתיים :\ אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה או מה אני יכול לעשות בבקשה שיעזור. תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. יש לי כרטיס טלוויזיה של פינקל עם וידאו אין ווידאו אאוט..... עם איזה תוכנה או איך אני מקליט מהוידאו למחשב? אני מחבר את הוידאו למיטב הבנתי לכרטיס לחיבור ה- video in ואז עם תוכנה אני מקליט למחשב וזהו....נכון? אם כן אז עם איזה תוכנה? אם לא אז איך?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים