עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, האוזניות שקיבלתי עם הדיסקמן שלי היתקלקלו, ואני לא סובל אוזניות שנכנסות לאוזן כמו שקיבלתי עם האייריבר H320 שלי אז אין לי ברירה אלא לקנות חדשות אני ממש מבקש ממכם לתת לי המלצות לסוג של האוזניתו ולמקום הקנייה, עדיף לא באינטרנט, הנה קצת פרטים: תקציב: כרגע כ300 ש"ח יכול לעלות עד בערך 350 אולי טיפטיפה יותר אבל זה מה שיש כרגע...... סוג: כמו שכבר ציינתי, אוזניות קשת רגילה ולא קשת עורפית, אם יש בתקציב הזה אוזניות שחוסמות רעים אז מה טוב.... ועוד פרט חשוב, האוזניות הם לנגן, לכן צריך ששהן יהיו קופקטיות שמידת האפשר, ולא אוזניות DJ בנוסף, חשוב שההתנגדות לא תהיה גבוהה! תודה רבה מראש לכל העונים וגם לאלה שרק קראו...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by Killer Storm,

שלומות, אני רוצה לדעת משהו בנוגע למערכת Logitech Z-5500 - 5.1 Digital נגיד ויש לי כרטיס קול כמו Audiophile192 של M-Audio ואת המערכת הנ"ל אני יכול לשמוע בסראונד גם דרך היציאת AC3 של הכרטיס ? או שזה לא יעבוד ויהיה רק סטריו ב5 רמקולים ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. ברצוני לחווט מהמחשב לטלויזיה בסלון, בכדי שאוכל לצפות בסרטים השונים אשר במחשב מהטלויזיה.. המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא כ10 מטרים.. האם אפשר לעשות את זה מבלי שהאיכות תפגע? גם הצליל וגם התמונה.. האם אתם יכולים להמליץ על קבלים מחברות מסויימות? מה בערך יהיו המחירים.. אני צריך ששני הקצוות של הקבל וידאו יהיו RCA רגיל, והקבל צליל, צד 1 RCA (אדום לבן) צד שני בננה רגילה. תודה!

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by piro,

הורדתי כמה סרטים מ emule וכשניסיתי להפעיל אותם הוקפץ לי error בקשר ל codec, הרצתי תוכנה שנקראת gspot codec information והיא הראתה לי שחסר לי codec AC3 שהקוד שלו הוא 0x2000 חיפשתי אותו ברשת אבל לא מצאתי, תוכלו לעזור? ולהסביר לי בדיוק מה הבעיה? תודה piro

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by tavor21,

קניתי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר ו5 רמקולים וסאב הבנתי שהסאונד הכי טוב למערכת הזו זה DTS רציתי לדעת איך אני יכול לצרוב או לנגן במחשב את הDTS ולצרוב לDVD בצורב מסחרי של פיליפס DVR75 שמעתי שצריך כרטיס מיוחד או משהו כזה בבבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by FatherBoard,

כשאני משתמש ב-DB באייריבר, אז כל קבצי ה-MP3 מופיעים בחלוקה לפי אלבום, אבל קבצי ה-WMA לא מופיעים... יש לי כמה אלבומים שכל השירים בהם הם ב wma, והאלבומים בכלל לא מופיעים ברשימה... זה אמור להיות ככה...? ???

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by DJ_Ladi,

אני מתרגש... סאונד נקי כל כך וחזק סאונד עם עוצמה ולא חנוק כמו ברסיבר מגבר מדהים בשביל 1200 שקל תמונות מחר

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Or ei,

בקיבוץ פה רוצים לקנות רמקולים חדשים לטקסים אבל הם בעיקר למסיבות שאנחנו עושים התקציב הוא 5 אלף שקל , צריך או זוג או 4 רמקולים סבירים אני מקווה שאתם יודעים לאיזה סוג רמקולים אני מתכוון

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. היי לכולם, יש לי בעיה קטנה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112825.0 אני מחפש את המוצר הזה בארץ בתקווה שהוא יפתור לי את הבעיה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=73390&item=5761518230&rd=1

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. אשמח לקבל את דעתכם לגבי מסך טלוויזיה LCD 24-26 אינץ תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by alonezer,

שלום זה הכבר הפעם השלישית שאני כותב על זה אבל בפעמים הקודמות זה היה הצעות אבל עד עכשיו כבר בערך מצאתי מה שאני רוצה אז זה ככה: זו הטלוויזיה: 32" http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=467&ProductID=12867&VariantID=12868〈=he וזה המערכת: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=639&ProductID=10312&VariantID=10313〈=he אשמח לדעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  12. צריל המלצה לכרטיס קול חזק יחסית ! ליצירת מוזיקה עריכת סאונד ! קיובייס וכו' תקציב 800! ש"ח ץגובות בונות בבקשה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

אין לי יותרמידי תקציב אבל אני גם לא כלכך מעודכן במה שהולך עכשיו אז עם אפשר את האוזניות הכי משתלמות מבחינת מחיר/עלות

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  14. רציתי לדעת בבקשה שאם אני קונה כבל DVI ל- HDMI ( מכיוון שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס סוג הכרטיס 8800GT 512MB EVGA SC ) אני צריך לחבר גם כבל בשביל האודיו שיהיה לי? כי שמעתי חלק אומרים שצריך כבל ויש כאלה שאומרים שלא צריך ורציתי לדעת אם באמת צריך או לא ואם כן תביאו לי בבקשה קישור אל קניית כבל כזה ואם אפשר מהחנות KSP...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס PVR זול מKSP אשדוד[br]פורסם בתאריך: 12.07.2009 בשעה 12:09:53 up

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by gooloo1,

שלום, מבקש המלצה לקניית Video Streamer, ללא דיסק קשיח וכו', משהו פשוט לשימוש וטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by idanoosh10,

אני מתלבט בין 2 רמקולים: Logitech Z2300 Creative Gigaworks T3 חשוב שהבאס יהיה ממש ממש ממש חזק ושיוכל להפיל קירות מעוצמה. כמובן גם שהרמקולים יהיו איכותיים ומדויקים. אם יש רמקולים טובים יותר בטווח המחיר הזה בבקשה תמליצו.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. מחפש כרטיס שרצוי שיהיו לו התכונות הבאות... 1.תמיכה ב מדיה סנטר של ויסטה 2.איכות צפיה טובה 3.איכות הקלטה טובה(רצוי תועמת לאיכות הצפיה) 4.שיהיה לו אפשרויות כגון pause בזמן אמת 5.רצוי גם שלט חיחי^^ תודה רבה מראש!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני מועניין לרכוש את המכשיר Novatron IAMM NTD-35 ... בפנדה מחשבים (איפה שאני מתתכון לרכוש את המכשיר) זה מגיע בלי הארד דיסק (אני בכל זאת מתכוון לקנות הארד דיסק אצלם בשביל המכשיר) אבל אני חושב שניתן יהיה לבקש מהם (כמובן בתוספת תשלום) להרכיב במכשיר את הארד דיסק החדש ... אם הם לא יסכימו איך אני מרכיב לבד את הארד דיסק לשם ?.. אני צריך לשים ג'אמפר ב - Master, לחבר את הכבל IDE (כי זה לא תומך ב - Sata) ואת כבל החשמל ?.. איך אני מכין Partition בהארד דיסק בלי לחבר את הארד דיסק למחשב ?.. אם אין דרך להכין Partition בלי לחבר את הארד דיסק למחשב אז כשאני מחבר למחשב את הארד דיסק, להכין את ה - Partition כשאני כאילו בא להתקין את ה - Windows ואז כשזה מכין זה מבקש לפרמט את …

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. Started by DjBlack,

שלום רציתי להתייעץ איתכם על קנית כרטיס קול לאוזניות של ZALMAN 5.1... עכשיו אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים, יש לי עד 800 שקל אבל לא יודע איזה כרטיס לקנות :ך

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by lior007,

היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים לשימוש עם המחשב ופליסטיישן 3 עם תקציב של 1000 שקל בערך הקנייה בארץ תודה.. מישהו?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. בקרוב אני עובר דירה ולחדר החדש שלי אני רוצה לסדר טלוויזיה ומחשב על אותו המסך. השאלה שלי היא מה יותר משתלם/עדיף לי לקנות?: - כרטיס טלוויזיה + מסך 22'' (מרחק צפייה יהיה בערך 2-3 מטר, אם המסך צריך להיות גדול יותר אני פתוח להצעות) - טלוויזית LCD ולחבר את המחשב אלייה. בתכלס אני מצד אחד צריך כרטיס טלוויזיה לעריכת וידאו מצד שני אולי מבחינת רזולוציה עדיף כבר לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב לצפיה באיכות גבוהה יותר התקציב נע בסביבות ה2K שקל. מה אתם חושבים? הצעות? תודה מראש. ~בן~

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by ARI_ARI,

אחרי שחיברתי את הממיר של הוט למחשב הכל טוב ויפה ועובד מצויין דרך התוכנה המקורית של הכרטיס TV. אבל אני רוצה להשתמש בMEDIA CENTER אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יקח את התמונה מהSVIDEO. ערבה בבקשה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.