אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין 2 רמקולים: Logitech Z2300 Creative Gigaworks T3 חשוב שהבאס יהיה ממש ממש ממש חזק ושיוכל להפיל קירות מעוצמה. כמובן גם שהרמקולים יהיו איכותיים ומדויקים. אם יש רמקולים טובים יותר בטווח המחיר הזה בבקשה תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות את הכרטיס Sound Blaster Audigy 2 ZS Gamer דרך AMAZON ב116$ ולשלוח אותו לחבר שנמצא בארה"ב ויביא לי אותו בעצמו (ז"א אין משלוח) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו והאם ניתן למצוא משהו עדיף במגבלת המחיר הזו? (טוב, אולי חריגה ממש קטנה) הפרטים של הכרטיס: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9571 קצת ביקורות עליו בAMAZON: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000WA8AU/002-0258226-4265604?v=glance עריכה: 1. אני אכן גיימר. 2. אתה בטוח שההבדל הוא רק בתוכנות המצורפות? (אני די בטוח שקראתי השוואה בינהם באתר של CREATIVE ויש הבדלים באיכות - אני פשוט לא מוצא את העמוד הזה עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בקרוב אני עובר דירה ולחדר החדש שלי אני רוצה לסדר טלוויזיה ומחשב על אותו המסך. השאלה שלי היא מה יותר משתלם/עדיף לי לקנות?: - כרטיס טלוויזיה + מסך 22'' (מרחק צפייה יהיה בערך 2-3 מטר, אם המסך צריך להיות גדול יותר אני פתוח להצעות) - טלוויזית LCD ולחבר את המחשב אלייה. בתכלס אני מצד אחד צריך כרטיס טלוויזיה לעריכת וידאו מצד שני אולי מבחינת רזולוציה עדיף כבר לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב לצפיה באיכות גבוהה יותר התקציב נע בסביבות ה2K שקל. מה אתם חושבים? הצעות? תודה מראש. ~בן~
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם על קנית כרטיס קול לאוזניות של ZALMAN 5.1... עכשיו אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים, יש לי עד 800 שקל אבל לא יודע איזה כרטיס לקנות :ך
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נהרסו לי האוזניות ואני צריך לקנות אוזניות חדשות אני רוצה לקנות משהו טוב אם עוצמת שמע חזקה אני אולי קונה מהאתר הזה http://www.newegg.com
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל סליחה על הבורות..אני פשוט לא מבין בכל הקטע הזה של אודיו... :s05: אז ככה.. א.מה קובע את איכות הקול? הרמקולים או הכרטיס קול? והאם הדבר שקובע לבדו יתן לך איכות קול טובה... ב.ראיתי שיש כרטיסים קול של 2.1 5.1 ו-7.1 מזה המספרים האלו והם הם קובעים את איכות הקול? ג.איזה רמקולים וכרטיס קול מולצים היום במחיר של ביחד עד 500 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הדילמה הגדולה היא האיכות. 1)האם לקנות אחד יד שניה בשוק הפשפשיםDUAL אם נמצא אחד 1229 הדגם המיתולגי ולחפש לו חלקים (רצועות מחטים ראש וכדומה ) זה אפשרות אחת 2)אפשרות שניה חברת נמארק שראיתי בכלי זמר פטיפון שמיועד לתקליטנים אבל בהחלט משוכלל מספיק לבית 33.3 45 ובאתר החברה יש דגם גם עם 78.(בכסף אפשר לקנות הכל) 3)BELT או DRIVE. - רצועה או מנוע.לדעתי רצוי מנוע כי רצועה נשחקת עם השימוש.מה שפוסל את הדגם שמתחבר למחשב ב usb - USB אחד ולא 2 המהיר. תקציב - היום אני רואה זה ללא גבולות פטיפונים עולים יותר מכל מקור צליל אחר.כבר יותר זול לקנות DVD נגן MP3 או טלפון סלולרי. כרגע אין תקציב ברור אבל אני רוצה דעות בעד ונגד ישנים מול חדשים.לדעתי חדשים יותר טובים כי הם מתוכננים יותר טוב.אבל דעות…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעונין להמיר כמות גדולה של קלטות שמע לMP3. חשבתי על האופציה לחבר מכשיר לשכפול קלטות (במהירות 16x) לכרטיס קול עם יכולת הקלטה של 192 khz (כמו terratec phase 28) - ב12 khz אחרי פריסה (אין לי שום בעיה שזה יהיה 12, מדובר בקבצי דיבור) השאלה היא האם זה יהיה אפשרי או שקצב כזה גבוה של נתונים לא ניתן לפרוס (אני אקליט ב192 ואפרוס ע"י תוכנות עיבוד קול מוכרות). עוד שאלה האם אתה יודע מידע על יכולות ההוצאה של השמע מהמכשירים הנ"ל (Telex או Graff) או על דרכים לחיבורם לכרטיסי קול הנ"ל? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי... תוכלו להמליץ על DISK ON KEY שהוא גם MP3 PLAYER , טייפ מנהלים , רדיו מובנה (יש כאלה בשוק... ). אני מחפש אחד באזור ה400 שקל (ל 256 מגה), ובנתיים ראיתי דגמים של חברת CLUBBIN אבל החנות בירושלים (רחוק) והייתי רוצה לבדוק אותם.. מישהו מכיר חנות , דגמים אחרים שאפשר להשיג במרכז ? ואם בכלל הנגנים האלו שווים משהו (עוצמת סאונד) , בעיקר לשימוש אישי ,עם אוזניות... תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
א'. האם מישו יודע את הSPEC המדוייק של הATP3? וואטים וכו'.. לא הבנתי כלום מהPDF שלהם... ב'. אם אני רוצה לחבר גיטרה למחשב זה דרך החיבור Input של הרמקול? האם חיבור גיטרה למחשב (שישמש כמגבר [בין השאר]) יכול לפגוע באחד מהדברים (מחשב/גיטרה)? האם יש סיכוי שמשו יישרף או משו? האם להקליט ולהשמיע בו בזמן יכול לפגוע ברכיבים? ג'. בקשה לרמקולים זולים, מאד. אולי הרקולס, או משו כזה? בכל מקרה, עד 100 שקל. ואני יודע שאין רמקולים טובים ב-100 שקל, אבל תנסו למצוא בבקשה. P= ועוד משו... מישו מכם מכיר תוכנה לאקווילייזר? פעם היה לי Eq של אביט, שקיבלתי עם הלוח אם, אבל משומה זה נעלם כל פעם מחדש... כל פעם שאני מתקין תדרייברים מחדש של הלוח אם זה חוזר, אבל נעלם אחרי כמה זמן...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 מחנות בארה"ב (ויש מישהו שמוכן לשלוח לי אותו).. הבעיה היא המכס.. האם יש דרך שבה המכשיר לא יעצור לבדיקה במכס ? (ואז אאלץ לשלם עוד 40% בערך) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מתחיל בימים אלו בחקירות וחיפושים אחר מערכת אודיו שאני מתעתד לרכוש בעתיד (הלא מיידי לצערי, כרגע רוב המרשרשים עדיין לא בכיסי). באופן בסיסי, המערכת אמורה לשמש כמעט אך ורק למוזיקה (ק"ב בכלל לא, משחקים אולי 3%-5% מהזמן). כרגע עומדות שלוש שאלות עיקריות על הפרק. שאלה ראשונה, הרמקולים. חיפוש וקריאה של הרבה אשכולות פה בפורום הניבו מספר אופציות שאותן אני מתכנן ללכת ולשמוע - Triangle Titus 202 System Audio SA205 / 210 Epos es12 (M12.2?) כדי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר, אני מעוניין לקנות אותם יד שניה. מעיון בלוחות האינטרניטים המקובלים, לא מצאתי אף אחד מהם זמין כרגע. השאלה היא, בעיקר מתוך חוסר הכרות עם אותם לוחות, מהו קצב ההתגלגלות פחות או יותר של הרמקולים הנ"ל? משהו שצץ …
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD Graetz AV747 במפרט שלו כתוב שהוא קורא divx צרבתי דיסק בפורמט avi והוא לא מראה לי את הסרט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שהוא כן ינגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, את עזרתכם בבחירת רמקולים למחשב לצורכי שמיעת מוזיקה בעיקר. מדובר בשולחן 1.50 על 0.75 מטר. שולחן העבודה שלי בעצם http://img207.imageshack.us/img207/3597/img06161.jpg החדר הוא 3*4 מטר. ואני רוצה רמקולים טובים, ואין לי בעיה להוציא עד טווח של אלף לרמקולים מצויינים למוזיקה. ראיתי את הסולו 7, הם דיי גדולים ואין לי מקום לשים אותם. הם לא מתאימים לשולחן. הסולו 6 נראים לי מעולים, ולכן כמעט אלך לכיוונם. בוואלה שופס ראיתי אותם הכי זולים בארץ ב730שח. (אם מישו יודע אחרת לתקן) והסולו 8 בקיאספי כרגע עולים באזור ה850(מבצע של יום שישי השחור) משהו שאני רוצה לציין, יש לי בבית מגבר ימהה RX-420V מלפני 6 שנים בערך. הוא חדש(מבחינת שימוש), השתמשתי בו חודשיים והוא נכנס לק…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים עם גרסת הFW האחרונה כבר ורציתי לשאול איך אני צריך לצרוב את הכתוביות אם הסרט כדי לראות אותן והאם המכשיר תומך בכתוביות בעברית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STav890&cfm=FFE78E26#bidders_list דגם : bluedio av890 הן בעלות חיבור 3.5" שזה בערך פותר לי את כל הבעיות שאפשר (חיבור מחשב וסלולר לרמקולים בצורה אלחוטית, אזניות למחשב ולסלולרי, חיבור לרדיו ברכב...) 170 שקל כולל משלוח. האם המותג הזה מוכר? מצאתי כמה ביקורות משתמשים דיי חיוביות באנגלית אשמח להמצלה לדגמים נוספים בעלי מפרט דומה (חיבור 3.5, טעינת USB, פורמט V2.0) ובתחום המחירים הנ"ל (ומטה...) תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום... אז כמו בכותרת אני מחפש הזמנה לאוזניות שנכנסות לתוך האוזן, ושיהיו נוחות וקלות מאוד, ויציבות (שלא יפלו) בזמן שאני רץ. אני מעדיף אוזניות בטווח ה- 50-100 ש''ח, כן פחות אבל לא יותר.. אני מניח שאין מה להמליץ כ''כ בתקציב הזה, אבל בכל זאת אשמח להמלצה בסיסית, או אפילו שם של חברה טובה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי mp3 256 usb2.0 של data ואיבדתי את הדיסק המצורף, מישו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אם בא לכם תעזרו לי Iaudio A2 או Istation I2 מה לדעתכם עדיף .... אני כבר כמה ימים שובר את הראש עכשיו אני נוטה לקראת ה A2. או לחכות שיגיע ה V43 לארץ של istation? ( הA2 מגיע עוד כ שבוע לארץ - אז יש לי שבוע להחליט) ה I2 כבר נמצא בארץ.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אין לי יותרמידי תקציב אבל אני גם לא כלכך מעודכן במה שהולך עכשיו אז עם אפשר את האוזניות הכי משתלמות מבחינת מחיר/עלות
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-