עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם השאלה שלי היא אני יכול לחבר רמקולים של Creative 6.1 לכרטיס קול 5.1?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by Airtel,

לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. הבנתי שCREATIVE הכי טובים בכרטיסי קול.. תנו לי הצעות לכרטיס קול חדש אני מרכיב מחשב.. ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעלה מחיר סביר... ! ושיהיה איכות שמיעה אדירה למשחקים תודה מראש :]

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. כמה הרץ אני אמור לכוון ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  5. Started by omr,

קניתי עכשיו אוזניות חדשות - JBL refernce 220 , וקראתי באיזשהו מקום באינטרנט, שהכי טוב לעשות להם burn ולהשמיע בהם מוסיקה משהו כמו יומיים רצוף... כדאי לעשות את זה? זה משהו שיכול לפגוע באוזניות?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  6. המחשב של חברה שלי, והבעיה היא זו: יש לה M2V של אסוס עם הרלטק הזה אונבורד, וכל פעם שעושים ריסטרט אין סאונד, אחרי התקנה של הדרייברים ואתחול הכל עובד, עד האתחול הבא, שבו שוב ין סאונד. מה מקור הבעיה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  7. תקשיבו אני יודע שאני צריך דרייבר של קול אבל אני לא יודע איזה דרייבר אני צריך.... אז מישהו יכול לעזור לי ? כאילו איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך לשים? אם אני משמיע ב WINAMP משהו זה מה שכתוב לי...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. Started by Ancient1,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=124

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. התקציב נע בסביבות ה 200 ש"ח אני מעדיף אוזניות IN EAR ללא אטמים(אלא אם כן יש אופציה לשמוע בלי האטמים) שיהיו איכותיות (אני שומע בעיקר רוק ומטאל)שהיו נוחות לשימוש בעלות צליל נקי ועמידות שלא יתפרקו אחרי חצי שנה. ובקיצור זהו תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  10. אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש

11. יש לי ממיר של הוט כל שאר הפרטים נמצאים במפרט מימין עכשיו תראו אני שומע תמיד בכל ה4 רמקולים חוץ משאני רואה טלויזיה במחשב שאז אני שומע רק בצד שמאל (רמקול שמאלי קידמי ושמאלי אחורי) חיברתי את הרמקולים ללוח בחיבורים FRONT speaker וrear speacker *עכשיו אני רואה שיש הדבל בין המדריך שקיבלתי עם הלוח לבין זה שאני רואה עכשיו באיטרנט על הלוח שלי אחד אומר שחיבור של האחורי זה של הצד והשני אומר הפוך אבל אם אני מחבר את זה לחיבור השני שהאיטרנט אומר שהוא כיביכול האחורי אני לא שומע בוא...*

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by asaorgad,

החלתתי שאני יקח את ה G3 של IAUDIO אבל קראתי בביקורות שהאוזניות חרא... אז אני צריך לקנות אוזניות אחרות עד 150 ש"ח מה אתם ממליצים אני מעדיף לא אוזניות שאתה תוקע בתוך האוזן כי הם תמיד נופלות

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. טוב יש לי גם רמקולים , וגם אוזניות +מקרופון , עכשיו רציתי לדעת האם שי אפשרות שאני יכול לקנות מפצל וכך לחבר את שתיהם יחדיו , או שאני יקנה כרטיס קול נוסף ב30 שקל ואז כל פעם שארצה להשתמש אצטרך להיכנס לקונטרול פאנל ולשנות את הכרטיס קול ? אני לא יכול לחבר את האוזניות לרמקולים בגלל החיבור של המקרופון לצערי . אם יש לכם תרונות אחרים אשמח לשמוע , בלי השקעה של יותר מ50 שקל .. זה פשוט משגע אותי כל פעם להתכופף (3-4 פעמים ביום ...)

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by aleXtazi,

שלום!!!! יש לי את הלוח GA-7N400-L n עכשיו יש שם כרטיס קול מובנה של ac97 עכשיו ככה הביאו לי רמקולים של 5.1 ויש שם חיבורים של 3 חוטים שזה 3 בננות אז השאלה שלי עם יש איזה תוכמנה שאני יכול לכוון ככה שהיציא של המיקרופון תוכל להיות יציא של הסאב למשל היה לי את זה בלוח הישן שלי שזה היה אותו דגם רק GA-7N400-L1

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by mena,

אוקיי יש לי ZVM ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אוזניות שאפשר להסתובב בחוץ איתם וחשבתי על שתי דגמים cx-300 וpx-100 מי יותר טובות וגם אני שומע רק מטאל .

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. איזה דגמים מומלצים? אני אחבר אותם למחשב ואצפה בהם בסרטים בעיקר, מוזיקה ומשחקים. איזה סוג חיבור הכי טוב? אני ממש לא מבין בתחום הזה, מישהו מוכן לעזור? תודה רבה. שכחתי לרשום - אבא שלי נוסע לארה"ב מחר לארה"ב (פלורידה) ואני זוכר שהיו שם באיזור שהוא יהיה חנויות כמו: CompUSA, Best Buy ו Circuit City. יכול להיות שהיו עוד, אני לא זוכר, בקיצור, אני רוצה לקנות משם אוזניות.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by zvkel,

toshiba 42wp48 ומה ההבדלים בינו לבין ה 42wp37 או ה42wp47

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by idanoosh10,

אני מתלבט בין 2 רמקולים: Logitech Z2300 Creative Gigaworks T3 חשוב שהבאס יהיה ממש ממש ממש חזק ושיוכל להפיל קירות מעוצמה. כמובן גם שהרמקולים יהיו איכותיים ומדויקים. אם יש רמקולים טובים יותר בטווח המחיר הזה בבקשה תמליצו.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by fish123,

אני חשבתי לקנות וידאו חדש שמשולב בו DVD. יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש ואיכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? הוידאו הישן שלי מחובר דרך SCART לטלוויזיה, אז יכול להיות שבגלל החיבור הוא מקליט גרוע... ויש לי עוד שאלה על חיבורים שמתי לב שיש כבלים שמחוברים למחשב כמו S-VIDEO, RGB, HDMI... מה לדעתכם החיבור הכי טוב שקיים היום?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  20. אני לא יודע אם זה קשור לנושא הפורום, אבל אני זקוק לעזרה, המערכת החדשה שלי, שקניתי לפני כחצי שנה הפסיקה לקרוא דיסקים, כל הדיסקים שלי מקוריים ולא צרובים, ולא הייתה לי שום בעיה איתם לפני כן, אנא, אם מישהו יודע מה הבעיה, עזור לי

21. אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום השאלה בכותרת אני מחפש נגן DVD לטלויזיה בסלון (29" אם זה משנה) שיקרא קבצי DIVX וכו' וכתוביות! מה המחירים של הנגן הזה היום ויש דגמים מומלצים? לפני כמה חודשים ראיתי פרסומות בעיתון של כלמני בסביבות ה500 שקל אבל לא ידוע חברה ומחיר... אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by orlevi_85,

בתוכנה יש את ה - Equalizer ואני רוצה שהוא ישתנה אוטומטית לפי הסוג מוזיקה שאני שומע.. עכשיו יש שם לחצן auto ואני לוחץ עליו וזה לא משתנה... גם שאני לוחץ על on או לא וה auto דלוק זה עדיין לא עוזר..! יש איזה שהיא דרך לעשות שהוא ישתנה לבד לפי סוג המוזיקה..? תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by The Winter King,

החל ממאי 2008 כל סרטי הHD של WB (ואחותה הקטנה NEW LINE, שהוציאו את סרטי "שר הטבעות") יצאו בלעדית בפורמט הנ"ל. מה אתם אומרים...?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים