עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SinMaker,

יש אוזניות אלחוטיות אחרות שמתאימות לספורט שהן עדיפות באותו טווח מחיר (עד 210 ש"ח)? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by wizzede2,

הופניתי למערכת הבאה שכוללת רמקולים אלחוטיים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=151621 הרעיון שהרמקולים אלחוטיים ולא צריך להתעסק עם חוטים ממש מפתה, אבל קצת מרתיע אותי העובדה שהם אלחוטיים. האם זה לא סיכון לקחת רמוקלים אלחוטיים? מה קורה במקרה של קצר או בעייה? קשה לתקן את הדברים האלה, האם למישהו יש ניסיון עם רמקולים אלחוטיים?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  3. חבר רוצה לקנות אוזניות IN-EAR עם בידוד סביר ואיכות שמע טובה עד כמה שאפשר, התקציב הוא 100 ש"ח עם חרגיה ל150. אחרי ישיבה ארוכה ברשת הגעתי למסקנה שבארץ אין טעם לקנות בגלל המחירים המופקעים ושהכי משתלם מבחינת עלות ביצועים יהיו הM9, למישהו יש "קונוסים" לדגם הזה? המוסיקה שהוא מתכוון לשמוע איתן היא מטאל ופופ.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  4. ערב טוב! לפני שעה קלה טכנאי של הוט התקין במחשב שלי ממיר של הוט (שמתחבר לכרטיס טלוזיה). הבעיה שיציאות שמע של ממיר, מתחברות לכניסות של הרמקולים, כך שאני נאלץ להוציא את החוטים שמחבורים למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ולהקשיב לטלוזיה. איזה רכיב אפשר לקנות ואיפה, שיאפשר לי לשמוע גם את המחשב וגם את הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Hapasan,

אני שוקל לקנות את הטלויזיה הנ"ל ב-4800 ש"ח כולל הובלה והתקנה. מצאתי ביקורת אחת בלבד ברשת על הטלויזיה ואת הדגם באתר של סוני. הטלויזיה עצמה נראית טובה לעין, אבל אני מחפש חוות דעת של מישהו שיש לו אותה. אם הטלויזיה הזו לא מומלצת, אשמח לקבל המלצה לטלויזיה אחרת בגודל 40"-42". נראה לי שאני מעדיף את סוני, ממה שראיתי בחנות - איכות התמונה טובה יותר בטלויזיות שלהם. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dwhore,

שלום, קיבלתי לפני יומיים מיני דיסק ועכשיו אני לא מצליח להקליט שירים... ואם אני מצליח יש כמו "הפרעות" כאלה בהעתקה.. אני מחבר תמיני דיסק דרך כבל אופטי שמתחבר לכמו מתאם כזה - כרטיס קול מסתבר שהוא מתחבר לUSB עכשיו אני צריך לדעת אם יש איזה תוכנה מומלצת או איזה דרך לחבר את זה שיפתור תרעשים.. תודה ד"א, התוכנה שהצלחתי להקליט דרכה היא Sonic Stage..

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by mazoneli,

ברשותי הרסיבר הנ"ל, הייתי מעוניין לחבר את המחשב מיציאת ה HDMI ומהרסיבר דרך ה monitor out לחבר ל TV, האם אני אראה משהו למרות שלא אשתמש ביציאת HDMI, או במילים אחרות האם הרסיבר "יפצל" את הסיגנל. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by Lirans,

שלום אני בהתלבטות איזו מן הטלויזיות לקנות sony 32bx400 vs samsung 32d550 הטלויזיה תחובר למחשב לצורך משחקים וסרטים בhd מה שמעניין אותי זה איכות התמונה והלאג רמקולים, תמיכה בmkv והשאר לא מהווים חשיבות תודה

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  9. Started by crik,

שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מחשב ישן שיש עליו winXP ן-win 98 עכשיו ב-98 הוא לא מזהה תכרטיס קול ואין קול וב-XP הוא מזה אותו כ Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) עשכיו אני לא מוצא תדריבר לוינ 98... אם מישהו ימצא אז תדוה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. שלום הביאו לי טלווזיה מדגם Samsung le26b450c4w פה אתם יכולים לראות יותר פרטים עליה http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html עכשיו יש לי שאלה כתוב שיש לה חיבור S-VIDEO אני לא מוצא אותו על הטלווזיה איך הוא בכלל נראה? למה כי אמרו לי כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר אני צריך לדבר עם YES שיביאו ממיר שמתחבר עם S_VIDEO

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Tzach_n,

אהלן חבר'ה, פותח כאן טופיק על הנושא הזה, עשיתי חיפוש וראיתי שלעוד כמה אנשים הייתה את הבעיה הזו ולא הגיעו לפתרון. יש לי GTX 260 עם יציאת DVI וחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל DVI-> HDMI. בהתחלה הכל היה נראה סבבה אבל אז כשהתחלתי לנגן איזה סרט אז נהיו קצת רעשים כאלה של זמזומים וקליקים קטנים כאלה מהטלוויזיה. עוד לא הספקתי להתעסק עם ההגדרות של NVIDIA אבל רציתי לשאול, ראיתי שיש כרטיס PCIX (שימו לב לא מדובר בכרטיס מסך אלא משהו כזה http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2006/09/black_magic_intensity.jpg) שנותן שני יציאות של HDMI מהמחשב, אם אני מתקין אותו במחשב שלי ומוציא ממנו כבל HDMI לתוך הטלוויזיה אני אוכל לקבל תמונה באיכות HD שמעבירה גם סאונד ומסתנכרנת עם החומרה שיש לי על הל…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by yoavgo,

יש לי רמקולים של mission , עם חיבור Hf ו Lf . על הרמקול רשום numinal impadence 6 Ohms . הכבל שמתחבר מחולק לשני כבלים שרשום עליהם 2.5 ו 4 Ohms . השאלה שלי זה איזה מהם צריך להתחבר ל HF ואיזה ל LF .

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by galgalgal2001,

מחפש רמקולים 2.1 במחיר 800-1000 שישמשו להקלטות של מוזיקה אין לי דריגות מיוחדות לרמקולים כרגע חוץ מזה שיוכלו לתת לי סאונד אמיתי ולא סאונד שעריך יותר מידי בEQ פנימי תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -או שיש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. שלום, הLCD שיש לי עכשיו בחדר התחיל להשתגע. נראה לי שיהיה יותר משתלם לקנות חדש מאשר לתקן (האחריות נגמרה). לצערי אני מוגבל לגודל של 26-28 אינץ' מטעמי מקום (אני לא חושב ש30 אינץ' יכנסו לשם). התקציב הוא בסביבות ה2000-3000, לא חקוק באבן. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. הורדתי כמה וכמה דרייברים וזה פתח לי את האפשרות שבוחרים 2 מסכים אבל זה פשוט לא מזהה. החיבור תקין בוודאות, השתמשתי בו בקביעות עד אתמול ב WIN XP. דגם כרטיס המסך gainward bliss 7600gt pcx והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי את הt6100 והכבלים של הרמקולים האחוריים קצרים מדי... מישהו יודע מה שם הכבל או איפה אפשר לקנות לו מאריך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, קבלתי דיסק של METALLICA - BLACK ALBUM אבל הוא בDTS וכשאני מסנה להפעיל אותו יש רעשי לבן (ככה זה נקרא?) כמו שלג בטלוויזה... רק בלי טלוויזה עכשיו, אני צריך אולי איזה ציוד מסויים, תוכנה בשביל להפעיל את זה? או שאולי בדיסק פגום? תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. לפני קנייה של טלוויזיה שתענה על כל צריכיי.והם לא הרבה, FHD,מסך גדול שאחבר למחשב כדי להריץ בין השאר משחקים\וHD 1080 מה ההבדלים בין כל אלה והאם זה שאלה של העדפה אישית?ומה נותן תמונה איכותית יותר? בכמה משפטים אם אפשר :-\

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by shuy,

בהרבה מסכים (כמו גם בשלי) יש חיבור RS232 עבור מתקן שליטה חיצוני (כמו מחשב למשל), נניח ואני מחבר את המסך שברשותי למחשב בעזרת כבל RS232, האם אפשרי לשלוט בו?, האם למישהו יש תוכנה עבור המטרה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by shay1554,

בס"ד היי לכולם יש לי מגבר פיוניר משהו מהרמות הטובות שיש בשוק היום ,שהוא יודע להעביר לי גם תמונה וגם קול ניסתי אתמול לחבר לו מחשב שיש לו חיבור DVI מהחיבור DVI של המחשב חיברתי לו מתאם לHDMI כי אין למגבר את החיבור DVI. עכשיו אם היה HDMI אז הייתי יכול לראות לשמוע ביחד וזה היה סוגר לי את הסיפור , אבל מיכוון שהוא עובד דרך הDVI אז אין קול האם אפשר לחבר חיבור שהוא HDMI (דיגיטלי) וחיבור ביחד של האודיו (אנלוגי לדוגמא קבל RCA)????

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by dman22,

אני מחפש אוזניות למחשב עם הדברים הבאים: - עם מיקרופון - אלחוטיות - איכות שמע טובה - מחיר בינוני (עד 350 ש"ח) - נוחות עזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by עוד מישהו,

שלום, היו ברשותי כמה אוזניות IN EAR אחד מהם היה האוזניות של סנייהזר ה -CX300 שנהרסו :\ ובדרך גם גרמו לכאבים באוזניים אחרי שהיו המון זמן באוזן. וה- JBL220 שנהרסו לי. בכל מקרה יש ברשותי הזדמנות לקחת משהו אחר או לקחת את ה -JBL מהחנות באג, רק באג. מכיוון שיש לי אחריות ועדיין אין את האוזניות האלו בבאג, אולי יש המלצות לאוזניות IN EAR אחרות. ואם צריך אני הוסיף כסף לאוזניות. תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.