אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה כמה שיותר זול יותר טוב המסך שלי הינו סמסנוג 23 אינץ' FULL HD אני רוצה לראות שידורי טלוויזיה באיכות טובה אין צורך בעריכה או הקלטה של תוכניות כרגע שידורי הטלוויזיה הם כבלים אנלוגיים ללא ממיר של הוט ראיתי את הכרטיס הבא : כרטיס טלוויזיה ועריכת ווידאו תוצרת Aver Media דגם AVerTV Super 007 FM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042&CatCode=359 במחיר של 130 ש"ח כדאי או לא כדאי ואם למישהו יש רעיון יותר טוב אני אשמח אגב המחשב שעליו ירוץ כל העסק הינו P4 3 GHz 1 giga ddr1
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך LCD בגודל 37 אינץ' FULL HD המסך ישמש לחיבור PLAYSTATION 3 ניגון סרטי בלו ריי וחיבור המחשב למסך עדיפות למסך שיש לו יציאת HDMI 1.3 או גרסה מתקדמת יותר. הצפיה תהיה ממרחק של 2 מטר. התקציב הוא 15K מה אתם אומרים שכדאי לקחת ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שרכש לאחרונה את הPV80 מיורוקום רציתי לשאול איפה המסך הזה מיוצר איפה ניתן לרכוש באספקה מיידית ובמחיר טוב. בכמה מקומות ששאלתי או שאמרו שאין כבר להשיג או שזרקו לי מחיר בשמיים
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולכם , יש לי כרטיס מסך LEADTEK GeForce GTX460 768MB GDDR5 לוח אם - H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI ביציאת כרטיס המסך ישנה יציאה mini HDMI אותה חיברתי ל- "TV SHARP 32 עם כבל HDMI (10 מטר - אולי זה קשור) + מתאם HMDI (קטן לרגיל) אני מקבל תמונה אך הקול עובר דרך הרמקולים של המחשב (המחוברים לכרטיס קול שעל לוח האם) ה- realtek audio manager מזהה את המסך וכאשר אני בוחר את יציאת ברירת המחדל דרך ה-TV (כפתור ימני+audio device) עדיין לא מתקבל סאונד דרך ה-TV . ניסיתי לעדכן את הDRIVERים של הכרטיס מסך - לא עזר אשמח לעזרתכם . כפיר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! רכשתי רמקול בלוטוס של sony דגם: bsp10 ברגע שאני מטעין את הרמקול הטענה ראשונית אמורה לדלוק נורה אדומה קבוע וכאשר ההטענה מסתיימת נדלקת נורה ירוקה הטענתי את הרמקול ונדלקת נורה אדומה לכמה שניות ונכבית המוכר אמר לי שצריך לפרוק את הסוללה ואז להטעין את הרמקול ניסיתי להדליק את הרמקול והוא לא הגיב אז יצאתי מתוך הנחה שהסוללה מרוקנת וצריך להטעין אותו ניסיתי להדליק אותו בזמן ההטענה והוא עבד אבל מה הסיבה שהנורה האדומה נדלקת לכמה שניות ונכבית ולא נשארת דלוקה קבוע חיברתי את הכבל usb למטען מקורי של סמסונג ישירות לחשמל והמנורה דלקה בצבע אדום באופן קבוע מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אילו אוזניות מהשתיים עדיפות ? sony mdr cd380 או koss portapro ? או שמא משהו אחר בכלל .. אני מחפש משהו בטווח 250-350, שיהיה נוח, איכותי ועדיף עם חוט ארוך.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות דיסקמן, וחשוב לו שהוא יקרא MP3, ושיהיה לו צג LCD. התקציב עד 350 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם (: במזל טוב קניתי לי כבל קומפוננט ( אדום, ירוק וכחול ) לחיבור ה 7900GS ל LCD. שיחקתי עם ההגדרות בנוגע לרזולוציה... דבר ראשון זו ה LCD שיש לי: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ב 1080i המסך קפץ, אז הורדתי ל 720i וזה מעולה. הרזולוציה היא 1280X720, במצבים אחרים זה פשוט לא היה ניראה טוב. בכל אופן, כרגע מה שחסר לי במסך זה רק הפינות, נגיד בשעון שלמטה, רואים רק סיפרה אחת... במקום " המחשב שלי"אני רואה "שב שלי" ( וכמובן גם האייקון קצת נמחק ) האם יש משהו לעשות עם זה? זה לא כזה גרוע, אבל זה סתם מעצבן לפני הקומפוננט הייתי עם כבל SVIDEO, האיכות נראתה יותר כמו תמונה של צייר ממש לא טוב, עכשיו התמונה פשוט חלקה, אפשר אפילו לקרוא מסמכים וגם אתרי אינטרנט דר…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה שתתאים לי למשחקים עם nvidia 3d vision מה צריך לבדוק ? * 120HZ, משקפיים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טלוויזית סמארט - תלת מימד גודל 40-42 בערך תקציב עד 6 אלף - אפשר לחרוג אם זה קריטי למשהו שהוא משמעותית טוב יותר מרחק צפייה לא מעל 2 מטר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH עד 200 שקל - עם כפתורי שליטה על הוויליום והעברת שירים. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול חיצוני שאוכל להקליט איתו מוזיקה צריך שיהיו לו כניסות דיגיטאליות וכניסות אנאלוגיות שיוכל לעבוד עם תוכנת קיו בייס ובנוסף שיוכל להתחבר למחשב נייד ללא בעיות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר את הPS3 למסך מחשב, ואם אני קונה כבל HDMI TO DVI ע"מ לעשות זאת, אני משער שלא יהיה לי סאונד... (המסך שלי Samsung SyncMaster 740BF) פיתרון? (יש לי גם מערכת סטריאו ליד הPS3 והמחשב, אם זה עוזר איכשהו לבעיה)
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הראשון הוא Samsung LA32b450 השני: Sharp LC32D44 LCD שניהם באותו מחיר מה עדיף ולמה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי כולם! היום ששמעתי שירים דרך ה-ITUNES וגם אחרי זה דרך ה-Media Player שמתי לב שלא שומעים בכלל את הסאב וופר. ניסיתי למצוא את הסיבה ולא כזה הצלחתי, מה שכן גיליתי זה שבתוכנה שאחראית על הקול (Realtek HD Audio Manager) כשסימנתי את ה-BOX של "Enable Bass Managment" אז התחילו לשמוע את הסאב, אבל עדיין חלש הרבה יותר ממה שהייתי רגיל לשמוע אותו במחשב הישן. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
החלטתי שחבל על הכסף להוט, אני מחפש המלצה לסטרימר נוח לתפעול, מה שחשוב לי: -DVB-T2 (עידן פלוס) -חיבור לאינטרנט -סטרים נוח מהמחשב/פלאפון -זכור לי שראיתי פעם סטרימר שמגיע ממש אם שלט שהוא מקלדת קטנה, ונוח לחפש בו תוכניות -אפליקציות (נטפליקס, mako וכו'..) יש חיה כזאת שמשלבת את הכל או לפחות את הרוב? תודה רבה לכם מראש
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי באנדל חדש, ועל הלוח יש את הALC889A, שתומך ב7.1 ובסאונד HD מצד שני, יש לי את הEXTIGY החיצוני והנוח אין לי רמקולים 7.1, האם יש סיבה מספיק טובה להשתמש בכרטיס OB? הרמקולים הנוכחיים , altec lancing ada880
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אחד כזה של WD (מחירו 150 ש"ח באופיס דיפו) אבל אין לו חיבור למסך מחשב. האם יש כאלה שמתחברים גם לרשת הביתית? האם אפשר לנגן ישירות ממחשב ברשת ולהציג על מסך מחשב שנמצא בסלון (אין לי בסלון טלויזיה אלא מסך מחשב שלא מחובר למחשב. מדי פעם אני מחבר אליו נייד אם אני רוצה לראות סרט אך אני מעוניין לחסוך ממני את הטרחה הזו ולכן אני מחפש סטרימר מתאים). תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני צורב סרט לDVD בSVCD אז יש DVD שלא קורא את הסרט אני הורדתי SPIDERMAN 2 מאתר שהסרט מוכן כבר לצריבה ל SVCD אם קובץ CUE אבל שאני רוצה לראות את הסרט אז זה רושם לי שהתוקף עבר או משהו כזה איך אני יכול לסדר את זה שהDVD יקרא את הסרט?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כהמשך לדיון שהתפרצתי אליו בבוטות בקישור הזה מחפש כרטיס קול ייעודי או USB לא כל כך משנה לי, בתקציב של עד 300 ש"ח. קודם כל אני רוצה שיהיה לו אפשרות לסראונד וירטואלי שיעבוד לי עם אוזניות steel series siberia v2 (ספציפית הגרסה בחיבור 3.5) ודבר שני שמאוד חשוב לי, איכות הקלטה של המיקרופון שתיהיה טובה בווליום סביר וללא רעשים. כרגע עם הכרטיס המובנה אני צריך להגביר את הווליום של ההקלטה עם בוסט מהדרייבר או להגביר אחרי ההקלטה בתוכנת עריכה וזה מוסיף רעשים מיותרים לצליל. יצא לי לעבוד עם מיקרופון USB ושם לא היו לי הפרעות לצליל והסאונד היה בווליום יחסית גבוה אם כי איכות ההקלטה הכללית היתה די גרועה בגלל שהמיקרופון היה "זול". לכן חשבתי בהתחלה על כרטיס קול USB עם המיקרופון של הסיברי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אלה הרמקולים שיש לי: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31HSGEW2WEL._SL500_AA280_.jpg משהו כזה ... PCWorks Cambridge SoundWorks הם ממש טובים, אבל אני רוצה להתחדש קצת, לקנות משהו חדש, חזק יותר, ואיכותי יותר. בנוסף לאלה יש לי גם מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם רמקולים ענקיים וחזקים שמסוגלים להרעיד מים שבתוך כוס שנמצאת קומה מלמטה. אז אני עובר לחדר גדול יותר עכשיו, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות, יש לך המלצות לתת לי על רמקולים טובים עד 600-500 שקל? הסתכלתי בכיוון של X530 של לוגי'טק ( יש לי G15 וG5 אז אני רוצה לסגור מעגל: ) ... מה אתם אומרים על הX530?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם יש משהו סביר במחיר כזה אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות בסביבות המחירים האלו..! תודה!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש רעש מוזר ברמקולים שלי , אני מתכוון לא כשאני שומע משהו , יש מין רעש מעצבן כזה "שששששששש" האם זאת תקלה ברמקולים עצמם? או שאפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ביקורת חדשה באנגלית על אחת מהקופסאות הטובות ביותר (וגם בין היקרות ביותר) כיום בשוק למדיה. הקופסה שייכת למיניקס ההונג-קונגית, חברה ששמה הולך לפניה כבר שנים בתחום המיני PC כמו גם קופסאות אנדרואיד. כמו רוב הקופסאות שלהם, גם זו מכילה ערכת שבבים של אמלוג'יק שתומכת בכל הפורמטים החדשים. החל מאטמוס ועד דולבי ויז'ן, ואפילו 8K - אבל באמת (לא כמו הקופסאות הסיניות שטוענות שתומכות ואז מתרסקות כשמנסים לנגן עליהם קבצים כאלה). עם זאת, היא הרבה יותר יקרה מהקופסאות הסיניות שאפשר למצוא בארץ או בעלי אקספרס, אז היא לא ממש לכל אחד/אחת. לפרטים וביקורת מלאה, הקליקו על התמונה.
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
- 1 follower
-