עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור usb ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת AV בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI, אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מתכוון לאיזה פתח במחשב.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. Started by MushMush,

הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by gilad_mos,

הי המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו עם מפענח AC3 דרך כרטיס AC97, עם יציאת SPDIF. כשאני מנגן DVD מהמחשב, יש סיגנל של 5.1 ובאמת שומעים בסראונד. האם יש אפשרות לשמוע בסראונד גם סרטי divx או סרטים אחרים ישירות מהמחשב (לא DVD)? (כשאני מנגן אותם מופיע לי no input במפענח) תודה גלעד

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by moonjib,

האם יש אתר שבו יש אינדקס נגנים עם specs מופרט וביקורות? יש חיה כזאת? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: משהו סטייל DPreview.com של המצלמות. http://www.dpreview.com/ תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש מסך (האמת שלא טלויזיה) אך ורק לצפייה בתוכן מהאינטרנט. הם יש טלויזיות רגילות שמסוגלות לקרוא כל סוג קובץ מהwifi או מ disk on key? כמובן שעדיף wifi אבל גם DOK זה סבבה ואני מוריד הרבה HD ואני יודע שwifi לא תמיד זורם על זה (סטוגודוש). הייתי ממש מעדיף לא לקנות סטרימר ולא לנסות למצוא פיתרון של HDMI over WIFI אלא שהמסך יטפל בקריאה של כל סוגי הקבצים. ספציפית אני מסתכל על מסכים 42-46 עד 3K אם טיפה אופצייה לגלוש מעבר אם צריך. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Dr-XP,

האם הריסבר הזה טוב ושווה קניה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=845655

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי תקציב של 900 (וזה גם הרבה) אז מה הכי כדי? נגן MP3 על כרטיסי זיכרון או הארד דיסק או דיסקים? מיני דיסק? ווקמן (LOL)?? מה שחשוב לי זה שיהיה הרבה דקות נגינה קל להכניס שירים קומפקטי, צליל סביר (משהו ברמה של MP3) וכמה שיותר זול

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by oferziv1,

שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. יש לי זוג רמקולים קטנים המתחברים לסאב קטן, שהוא מתחבר לכניסת ה SOUND במחשב. הבעיה היא שמהרמקולים ומהסאב הקטן יוצא זמזום חלש אך מעצבן - בזזזזזזזזזזז ;D הרחקתי מכל מכשיר אלקטרוני שיכול להפריע - לא עזר. אפילו ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב, הרחקתי מכל דבר אחר, וחיברתי לשקע חשמל אחר בכלל בבית - עדיין אותו בזזזזז 1. האם זה אומר שמקומם של הרמקולים הללו הוא בזבל, או שיש מה לעשות ? 2. אני מעוניין בזוג רמקולים קטנטן לחיבור למחשב לשמיעת הסאונד (משהו מאוד פשוט, בלי סאב ובלי שום תחכום, רק כדי לשמוע את הסאונד) יש המלצה למשהו קט, סביר וזול ? תודה !

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by G-FoRcE,

שמתי לב לזה שהם ממש זולים יחסית... הוא סתם צעצוע או שווה בדיקה? איך האיכות?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי, יש ברשותי כיום רסיבר YAMAHA RX-V430: http://www.ciao.co.uk/Yamaha_RXV430__5734833 אני רוצה לשדרג ל Harman Kardon AVR130, http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=AVR130&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&aff=Zap השאלה כאן היא אם אני אשמע הבדל משעותי?, כמו יותר באס, באס עמוק יותר ואיכות שמע טובה יותר? יש לי שאני רמקולים של ELAC מדגם LS100 שעלו לי בזמנו 2500 ש"ח, חברה לא מוכרת בארץ שמשתווה ברמה ל B&W. וסאב 12" WESTRA: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1970# תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. ועוד דבר... למה בכלל הם לא מוסיפים את האפשרות של עברית, או לפחות את הבעיה הכי גדולה של הממשק להם: זה שאי אפשר לערוך או ליצור פלייליסטים... (כל הקטע בנגן עם נפח איכסון ענק, זה שאתה יכול להחליט פתאום מה אתה רוצה לשמוע, ויש לך את זה על המקום, אבל אם אי אפשר לתכנת כמה שירים או תיקיות קדימה, אז זה מאבד את כל הפוטנציאל שיש במכשיר כזה, כי ממש לא נוח לגעת במכשיר כל רגע. או שיכול להיות שיש עדכונים בעוד מקום חוץ מהאתר שלהם בחיפוש, כי לא יכול להיות שכבר חודשים או אני לא יודע לפני כמה זמן המכשיר ייצא לשוק, זה כל מה שיש להם לעדכן.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. מצד אחד המליצו לי לקנות את ה AKG K518 אבל מאוד קשה להשיג אותם בארץ. את האוזניות K430 ראיתי ואני באמת לא יודע מה לחשוב עליהם. אני מחפש אוזניות לנגן עם איכות שמע טובה סגורות on ear וחשבתי ששני הדגמים האלה הכי מתאימים בתקציב שלי. מה דעתכם? הייתי שמח אם תעזרו, כרגע אני בלי אוזיות (נקרעות בתקרית מצערת) ואני לא רוצה לקפוץ לקניה לא נכונה. אשמח לקבל עזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avihai007,

יש לי מערכת של KENWOOD והלך לי הרסיבר, יש לי את ה-CD הטייפ וה-DVD של KENWOOD שעדיין עובדים, אז אני צריך רק רסיבר. אני צריך שיהיה משהו עם אכות סאונד ממש טובה, ושיתאים ל-5.1 לפחות, ואם אפשר גם המלצה לרמקולים אז עדיף אבל זה פחות חשוב. אני לא כותב תקציב כי אני לא יודע כמה כדאי להשקיע, אז אני צריך עזרה גם בזה. תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. צריך המלצה לרמקולים קטנים 5 וסאב איכותיים שיחוברו לרסיבר למערכת קולנוע ביתית עד 800 ש''ח הם בעיקר לסרטים וטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. Started by ew89,

היי חברה יש לי כבר את ה DAC הזה תקופה ולאחרונה התחיל לעשות בעיות באוזניה בצד ימין מתחילים לשמוע חלש או לא לשמוע בכלל, רק אם אני משחק קצת עם החיבור שם שומעים אבל עדיין חלש יותר ומצד שמאל יש מה לעשות? או רק לקנות חדש?

18. לפי מה שכתוב הוא מתפקד ממש עם כל מה שצריך, איפה ההבדל בינו לבין כרטיס טלויזיה ? http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+Hybrid+Pro+Stick+%28320e%29.htm

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by מתן123,

שלום יש לי שאלה פשוטה אין לי קול במחשב ואין לי את הדיסק של הכרטיס קול רציתי לדעת איך אני מוצא את השם של הכרטיס קול ואני כבר יוריד דרייברים מהאינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. שלום יש לי את המערכת רמקולים שלי לוג'יטק Z-640 עכשיו אני כבר שנתים מפנטז על Z-5500. אבל המחיר בשמיים. הכרטיס קול שלי הוא Onboard הלוח אם שלי הוא במפרט. עכשיו עם אני אקנה כרטיס קול איכותי יותר, אני אשמע יותר טוב 5.1? כי ברמקולים האחוריים, לא שומעים לצערי כלום. כמעט. התקציב לא נקבע, אבל לא יקר לכרטיס מסך. השימושים הם בעיקר סרטים ומוזיקה. הרבה סרטי DD\AC3\DTS. תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מעצבנת בסאונד יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רמקולים altec lansing atp3 (2.1) ומקלדת logitech Internet Navigator special edition שמחוברת דרך PS2 (תמשיכו לקרוא ותבינו למה כתבתי את זה) אממ אז הבעיה היא כזאת כשאני שומע שירים (MP3) יש מידי פעם הפסקות והפרעות בסאונד הפסקות אני מתכוון שאני שומע את השיר ופתאום לשניה אחת השיר כזה נפסק וממשיך מאותה נקודה והפרעות זה נגיד באמצע השיר אני שומע כזה "צט" באמצע לאיזה שניה מאוד מעצבן זה בדרך כלל קורה כשאני כותב נגיד כמו למשל עכשיו. אבל כשאני משחק נגיד במשחקים ודברים כאלה ושומע MP3 אין את ההפרעות האלה מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  22. תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים.. והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה .. אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה.. אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447 אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר. אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומע…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by danielb,

מה אתם אומרים על ה akg k26p ? האם ה sennheiser px100 עדיפות? אני מעדיף את הakg בגלל שהם אטומות יחסית אבל אם הסאונד בpx100 משמעותית יותר טוב אני אקח אותן

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by GanJaval,

יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by idanaz,

שלום לכולם יש לי בעיה שמציקה לי בזמן האחרון כשאני מחבר את המחשב למגבר . על ידי כבל בעל יציאה אחת מהכרטיס קול שמתפצלת לשנים(אדום , לבן ) יש לי הפרעות בסאונד הכוונה היא שיש קול רקע מעומעם לכל אורך הסרט , אבל עם אני מחבר לTV אז אין את קול הרקע המעצבן שמקשה על צפייה בסרט. האם זו בעיה במתח או בכניסה של ה AUX במגבר או שהכבל לא תקין בבקשה עזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!! נ.ב ניסיתי לחבר את הכבל גם לכניסה אחרת במגבר כמו VTR 2 וכד' הכרטיס קול הינו כרטיס קול מובנה על לוח של ASUS A8N E AMD תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.