עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dids22,

בקרוב אני יקנה מערכת סטראו איך לדעת איזה טוב ו? איזה לבחור? יש חברות מומלצות?? הקיצר תסבירו קצתתת תוודה

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, אני דניאל וקבלו ממני מדריך קצר ופשוט לקניית אוזניות: טוב דבר ראשון כמו בכל קניה אתם צריכים לבחור לאיזה מטרה הקניה: אפשרויות: DJ - אוזניות יקרות מאוד, איכותיות,בעלות אטימות גבוהה מוזיקה בדיסקמן - המחיר משתנה, אפשר להשקיע ואפשר לא מחשב: משחקים - לא צריך להשקיע, עד 250 שקל TOP!! מוזיקה - משתנה עריכה ויצירת מוזיקה חובבנית מ250 עד 650 שקל בערך עריכה ויצירת מוזיקה רצינית - 650+ אחרי שהחלטנו בוא נסתכל על הפרטים, למשל אני רוצה אוזניות לעריכת מוזיקה חובבנית ומשחקים, אז אני אלך אל אוזניות עד ה300 שקל ככה, אבל אפשר יותר (בשביל המוזיקה), על מה אני מסתכל? 1. קשת/טווח תדרים: תינוק בן 1 ומטה שומע בין 20-20000 הרץ, כל 10 שנים אדם מאבד מטווח שמיעתו 1000 הרץ, בנוסף נדיר מא…

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by dadon_n,

קניתי מערכת creative lx 520 ויש לי בעיות בהפעלת כל הרמקולים,חיברתי את כולם הגדרתי אותם בכרטיס קול אבל שאני משמיע מוסיקה רק הרמקולים הקדמים פועלים והסאב. אם אתם יכולים לעזור תגיבו בקשה

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

מה האוזניות הכי טובות שאפשר לקנות בתקציב של 300 שקל? אני רוצה אוזניות למוזיקה, יאנו שיהיו FLAT לא +בס או +לטרבל ואני מדבר על גם יצירת מוזיקה לא סתם לשמוע.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by swg,

השאלה שלי היא האם אפשר למחוק שירים באמצעות ה-ipod עצמו או שחייבים את המחשב/מק'?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. אני מחפש אוזניות אחלחוטיות עם מיקרופון משולב. מישהו יכול להמליץ לי על דבר כזה,מחפש הכי זול שאפשר. לא מצאתי בשום מקום :'( תודה מראש

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  8. הכוונה לנגן איכותי יש לי כסף בנפח של 512mb שמגיע עם אוזניות איכותיות סנהייסר או משהו בסגנון

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Grado SR80 vs Sony mdr-v150 מבחינת הגודל לא הקלאסה. זאת אומרת מה יותר גדול מבחינת מיימדים. 1.http://www.gradolabs.com/product_pages/sr80.htm 2.http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000092YPR/103-3109395-8437465?v=glance \\\ http://images.amazon.com/images/P/B000092YPR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg אשמח לתשובות מהמכירים בדגמים אלו. {לי יש את ה-150 אני פשוט רוצה חוות דעת על הגודל של ה-80 ביחס ל-150}

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  10. שלום. אני מעוניין לדעת מה עדיף יותר , להזמין רמקולים מהארץ או מחו"ל? אני רוצה לשאול אתכם על איזה רמקולים אתם ממליצים? התקציב שלי הוא כ-3000 ש"ח , התקציב די גמיש. ואני מעוניין ברמקולים למטרת מוזיקה(סטריאו) כמו כן , אני צריך להכניס לתקציב גם מגבר(זה אפשרי בכלל בתקציב הזה?) נ.ב - בקרוב אני אסע לחנויות על מנת לשמוע דגמי רמקולים , בנתיים הייתי רוצה שתתנו לי כיוון לאיזה סוג רמקולים ללכת.

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  11. אהלן איפה אפשר למצוא בארץ במחיר נורמלי את הGARDO SR60 רצוי באזור ירושלים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חבר`ה שלום רב! מה שלומכם? ברשותי מגבר מסוג HARMAN KARDON AVR 1500 אני מחפש רמקולים סטליטים אכותיים (אני יכול רמקולים סטליטים כיוון שאין לי מקום בחדר לקמולים ריצפתיים) יש לכם המלצות על משהו שיתאים לי למגבר?? תודה רבה!!!!

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. טוב אז קודם כל סליחה על הבורות..אני פשוט לא מבין בכל הקטע הזה של אודיו... :s05: אז ככה.. א.מה קובע את איכות הקול? הרמקולים או הכרטיס קול? והאם הדבר שקובע לבדו יתן לך איכות קול טובה... ב.ראיתי שיש כרטיסים קול של 2.1 5.1 ו-7.1 מזה המספרים האלו והם הם קובעים את איכות הקול? ג.איזה רמקולים וכרטיס קול מולצים היום במחיר של ביחד עד 500 ש"ח תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. סןף-סוף החלטתי לקנות רמקולים וחשבת לקנות את הרמקולים האלה: LOGITECH Z-640 ועכשיו אני צריך את דעתכם בנוגע להם העם הם שווים 400 ש"ח (זה הסכום שאני יקנה אותם). נ.ב. אני שומע מוזיקה ואוהב סרטים, אז תגידו ותכתבו עם הם טובים לזה אני לא מחפש שלמות אלה תמורה לכסף. עם יש לכם הצעות אחרות לרמקולים טובים אז גם תכתבו אותם, התקציב שלי הוא מקסימום 500 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים!!!!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  15. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות למחשב בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא עד 350 בערך חברים שלי המליצו לי על הדגם הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 של זלמן. אפשר בבקשה חוות דעת? חבר אחר שלי שאני תופס ממנו כיותר מבין אמר לי שאני לא ימצא אוזניות איכותיות יחד עם מיקרופון Build in אז יש לי שאלה כזאת. יש אפשרות לקנות אוזניות אחרות ולקנות מיקרופון בנפרד ואיכשהו לחבר בינהם או יש איזה מיקרופון נוח שאני לא יצטרך להתעסק איתו יותר מדי. כי אני צריך לדבר תוך כדי שאני משחק. או בשביל משחקים וסרטים אני לא צריך יותר מהדגם שהראתי למעלה. תודה מראש =}

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Sa,

התקציב עד כ 300 ש"ח המטרה היא למשחקי מחשב... ולמוסיקה שאני שומע על המחשב... חשבתי לקנות אולי אוזניות עם מיקרופון מובנה אבל אמרו לי שככה המיקרופון בא על חשבון האוזניות ועדיף לקנות אוזניות איכותיות + מקירופון בעשר שקל ^^ בכול מקרה עזרה... אמ.. אגב.. אני גם חושב לקנות נגן Mp3 בסיגנון iriver h10 אז האם כבר להתחשב בזה ולקנות אוזניות שגם יהיו איכותיות לזה? או שבמילא במחיר הזה אלה אוזניות שוות באיכותן לאוזניות שמקבלים בבאנדל כבר ולכן לא להתייחס לנתון זה?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  17. שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שלום, רציתי לשאול איך כל הקטע של הLYRICS בנגנים כמו למשל של PROSOUND עובד? מה אני צריך לעשות לשים קובץ טקסט עם מילות השיר וזהו זה יראה לי אותם בנגן ? או שיש רק קבצים מיוחדים שצריך לחפש בנרות בשביל למצוא... ? עכשיו אני מתלבט בן אם לקחת את הנגן של PROSOUND כי יש בו את האפשרות הזו או בן הנגן של SANDISK שלפי מה שהבנתי אין בו את האפשרות להציג מילים של השיר... אז משיהו יודע האם בנגן של SANDISK יש LYRICS ?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  19. האם אני יכול לחבר שתי מערכות סטריאו למחשב? זאת אומרת שתי חיבורי line in, האם יש איזה כרטיס קול שתומך בזה או משהו בסגנון?

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by ScreameR,

יש כרטיס עם יציאה קואקסאלית\אופטית במחיר שווה לכל נפש ? מצידי שיהיה לו רק יציאה אחת... תודה.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  21. קראתי את הביקורת על הנגן באתר והחלטתי ללכת לכיוון של לקנות אותו בביקורת כתוב שהיבואן בארץ החליט למכור אותו עם תוספת אוזניות של סנהיזר בנתיים דרך אתר ההשוואות זאפ יש 2 חנויות שמוכרות את הנגן השאלה שלי אם בטוח דרכן גם הנגן מגיע עם האוזניות או לא.. (אל תגידו לי על לחפש בפורומים כי לא מצאתי שאלה על משהו ספציפי כזה..) הנה הלינקים לחנויות: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=294&Item_Id=19060 http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=iAUDIO-M3L-20G&Cat2Cat1ID=95&Cat2ID=328&aff=Zap

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Dror-l,

תגידו, האוזניות האלה נראות לכם טובות או שאני משלם בעיקר על המחיר? http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_PADepartmentAccessories_Headphones_StreetStyle&ProductSKU=MDRG74SL&TabName=specs&var2= אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע (אבל רק אוזניות קשת אחורית)... תודה!!! עידכון: קראתי עכשיו בפוסט על "תרבות האוזניות" שיש את ה- koss 55 האם הן יותר טובות ממה שנתתי?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by טל,

אני מחפש כרטיס קול בסיביבות 500-600 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  24. http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/650x650/MDRNC6.jpg שווה לקנות? 40$

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. שלום רב, בקשותי לוח אם מסוג ABIT N7SA שיש בו כרטיס קול מובנה, והמחשב עצמו מחובר ביציאה אופטית למגבר מסוג HARMAN KARDON 1500 השאלה שלי היא מה נותן לי הכרטיס קול AUDIGY 2 האם אני ישמע יותר טוב סרטים וכו,? תודה רבה על העזרה!!

• 8 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים