עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TheBlackTulip,

חברה אני מחפש בנרות נגן MP3 עם רדיו שיש לו מקום להוסיף זיכרון של sandisk SD נפל לידי כרטיס של 512 מגה ואני רוצה לקנות נגן שיתאים לכרטיס... וכמובן שיהיה לו רדיו... עכשיו מישהו מכיר כזה נגן שאפשר להכניס לו כזה זיכרון??? ראיתי נגן אחד של נאפה - NAPA וחוץ ממנו כלום!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור למכשיר??? דרך אגב IRIVER של קראייטיב יש להם בכלל חריץ הרחבה????

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Started by sufgi,

מחפש לקנות כמו שכתוב בכותרת, נגן DVD נייד. הנגן צריך להיות עם חיבור לטלוויזיה באיכות טובה, שיקרא XVID DIVX וכל שאר הפרורמטים הנפוצים חשוב גם שיקרא כתוביות כמו VOBSUB אפשר להציע גם נגנים שלא זמינים בארץ.. תודה מראש :]

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by Radeon38,

הדילמה הגדולה היא האיכות. 1)האם לקנות אחד יד שניה בשוק הפשפשיםDUAL אם נמצא אחד 1229 הדגם המיתולגי ולחפש לו חלקים (רצועות מחטים ראש וכדומה ) זה אפשרות אחת 2)אפשרות שניה חברת נמארק שראיתי בכלי זמר פטיפון שמיועד לתקליטנים אבל בהחלט משוכלל מספיק לבית 33.3 45 ובאתר החברה יש דגם גם עם 78.(בכסף אפשר לקנות הכל) 3)BELT או DRIVE. - רצועה או מנוע.לדעתי רצוי מנוע כי רצועה נשחקת עם השימוש.מה שפוסל את הדגם שמתחבר למחשב ב usb - USB אחד ולא 2 המהיר. תקציב - היום אני רואה זה ללא גבולות פטיפונים עולים יותר מכל מקור צליל אחר.כבר יותר זול לקנות DVD נגן MP3 או טלפון סלולרי. כרגע אין תקציב ברור אבל אני רוצה דעות בעד ונגד ישנים מול חדשים.לדעתי חדשים יותר טובים כי הם מתוכננים יותר טוב.אבל דעות…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by eladbu,

האם קיים קייס לאיאודיו X5L שהוא לא העור השחור הזה? אני מחפש משהו מסיליקון!כי השחור פשוט נראה זוועה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  5. יש לי כרטיס קול CREATIVE 5.1 LIVE! הרמקולים שלי הם שני רמקולים סלוניים של חברת YAMAHA + רמקול CENTER של חברת PEERLESS (רמקולים לא של מחשב אלה של קולנוע ביתי) אשר מחוברים לרסיבר. את כרטיס הקל חיברתי לרסיבר בעזרת יציאה אחת ושני כניסות, (כזאת שרוצים לחבר לדוגמא דיסקמן למערכת סטריאו). השאלה שלי האם זאת האופטימיזציה בנוגע לחיבור הרמקולים לכרטיס הקול שלי דרך הרסיבר? בנוסף אני משתמש בכבל חשמל רגיל לחיבור בין הרמקולים לרסיבר ונאמר לי שעדיף לקחת את הממולצים שבחנויות וכבלים עבים יותר שהם מביאים איכות צליל גבוהה יותר. האם זה נכון? אני שואל בגלל שיש לי מקרים שאני שומע כמו מן צליל שריטה כזה ברמקולים, כאילו של הפסקת חשמל, המוסיקה/משחק או לא משנה מה עובדים וזה לשנייה אחת מאיין הפרעה, וז…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. אוזניות שמיועדות למשחקים ושמיעת מוזיקה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. אהלן חבר'ה, בביתי מסתובבים להם פריטי וינטאג' איכותיים.. להלן חשודים מס' 1 - רמקולי טאנוי מקוריים 12 אינצ'. החבר'ה האלה די גדולים.. החשד שלי הוא ששנת היצור היא איפה שהוא סביב 1968. להלן תמונות בתוך גוף הרמקול מופיעה הלוחית הבאה שנותנת מספר מודל הבאים בתור - זוג רמקולים של כף. גם אלה די ישנים ומצבם פחות טוב. אני בטוח ששני הזוגות שווים לא מעט כסף ואם רק אדע את הדגם אוכל לברר כמה הם שווים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי התקציב הוא גג 1000 ש"ח, בשאיפה ל 700-800 +-. בעיקרון אני מעוניין במערכת סטריאו פשוטה, בעלת רמקולים באיכות הדומה ל ATP3 של altec lansing. ?(מאוד מרוצה מהם במחשב). אפשרות נוספת היא לקנות סטריאו ורמקולים בנפרד, כאשר אחבר למערכת רמוקלים ATP3 שאקנה במיוחד (האופציה המועדפת עלי, השאלה היא האם קיימת סטריאו בעלת חיבור מתאים לרמקולים האלה, וגם במחיר של כ 300 כי ATP3 עולה כ 450) הסטריאו תשמש לשמיעת דיסקים ורדיו. שאלה נוספת שאינה קשורה, האם ישנן מערכות שביכולתן לקרוא דיסק שירים באופן רנדומלי, ללא קשר לסדר השירים? והאם ישנן מערכות בעלות חיבור USB, שאליו יהיה ניתן לחבר דיסק און קי המכיל שירים, והין יקראו את השירים? תודה רבה לממליצים אסף

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. שהרמקולים יתחברו למחשב בעיקר למוזיקת רוק ומטאל, בבקשה המלצות מכמה תחומי מחיר ומה הכי משתלם יחסית למחיר. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. אני מעונין להמיר כמות גדולה של קלטות שמע לMP3. חשבתי על האופציה לחבר מכשיר לשכפול קלטות (במהירות 16x) לכרטיס קול עם יכולת הקלטה של 192 khz (כמו terratec phase 28) - ב12 khz אחרי פריסה (אין לי שום בעיה שזה יהיה 12, מדובר בקבצי דיבור) השאלה היא האם זה יהיה אפשרי או שקצב כזה גבוה של נתונים לא ניתן לפרוס (אני אקליט ב192 ואפרוס ע"י תוכנות עיבוד קול מוכרות). עוד שאלה האם אתה יודע מידע על יכולות ההוצאה של השמע מהמכשירים הנ"ל (Telex או Graff) או על דרכים לחיבורם לכרטיסי קול הנ"ל? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  11. שלום העם אפשר קישור לעידכון גרסא של מכשיר Apex DVX815 אבל אני צריך את העדכון הכי חדש שיצא תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. יש לי שני רמקולים רצפתים גדולים ואני רוצה לחבר אותם למחשב... איך אני עושה את זה ? רסיבר? מגבר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by alon83438,

אהלן! אז אני מתלבט בין הcreative muvo2 4GB וכמובן iriver ihp120 האם 160 דולר שווים את ההבדל? חשוב לציין ש: -אין לי למלא אפילו את הקריאטיב בשירים, אבל ההארדיסק שלי יחסית קטן אז אולי ה20 ג"ב של האייריבר יכולים לעזור פה.. -הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בלילה ובאוטובוסים ובטיולים. -אין לי ממש צורך ביציאות או כניסות אופטיות. -אני אזרח טוב ומשלם מכס... והקריאטיב פטור ממכס ככה שזה יותר מ160 דולר הפרש.. בערך 200...

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by geebor,

שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. אני רוצה לחבר את המחשב ל-PIONEER VSXD-514 מיועד בעיקר למוזיקה. נראה לי שאני לוקח את creative digital music LX במחיר 202 ש"ח. http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=10246&nav=0 http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SND&DRID=9202748 יש עוד אפשרויות? יש משהו משתלם יותר בתוספת מחיר קטנה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. אני מתחיל בימים אלו בחקירות וחיפושים אחר מערכת אודיו שאני מתעתד לרכוש בעתיד (הלא מיידי לצערי, כרגע רוב המרשרשים עדיין לא בכיסי). באופן בסיסי, המערכת אמורה לשמש כמעט אך ורק למוזיקה (ק"ב בכלל לא, משחקים אולי 3%-5% מהזמן). כרגע עומדות שלוש שאלות עיקריות על הפרק. שאלה ראשונה, הרמקולים. חיפוש וקריאה של הרבה אשכולות פה בפורום הניבו מספר אופציות שאותן אני מתכנן ללכת ולשמוע - Triangle Titus 202 System Audio SA205 / 210 Epos es12 (M12.2?) כדי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר, אני מעוניין לקנות אותם יד שניה. מעיון בלוחות האינטרניטים המקובלים, לא מצאתי אף אחד מהם זמין כרגע. השאלה היא, בעיקר מתוך חוסר הכרות עם אותם לוחות, מהו קצב ההתגלגלות פחות או יותר של הרמקולים הנ"ל? משהו שצץ …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by Satlan,

סאפ אני שומע בווינאמפ שירים וזה, עכשיו הבאס שלי חזק מדי ... איך אפשר להנמיך אותו נב הוא כבר מונמך פיזית

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by Gilandals,

אני מחפש עכשיו לקנות DVD מקליט, בסביבות ה 1000 ש"ח..לא בלו ריי. יש המלצות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום, יש לי רמקולים בתצורה 2.1 (שני רמקולים עם סאב וופר), ושני הרמקולים של הסטריאו מחוברים לסאב וופר בפלאג נשלף והסאב מחובר לשקע הירוק בלוח אם. השאלה שלי אם אפשר להוציא את שני הרמקולים מהסאב ולחבר אותו לג'ק הירוק בלוח האם ואת הסאב וופר לחבר בניפרד לשקע של הבאס בלוח אם. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by sagigi21,

שלום, אני מעוניין לבחון מערכת סראונד 5.1 עם סרט איכותי באיכות HD. 720\1080. ברשותי סרטי MKV מקובצים. אני יודע שבסרטים כאלה חתכו מסרט המקור(בלוריי) את האפקטים של הסואנד ולכן אני תוהה אם אוכל לראות גם כך ב-5.1 או שזה יספק לי רק 2.1 וגם לא באיכות מטורפת. והאם בסרט DVDR מלא אוכל לקבל 5.1 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. יש לי חדר די קטן משהו כמו 10 מ"ר. אני מתלבט בין מערכת 2.1 או 5.1 ה5.1 תמיד יעבדו 5 רמקולים ..(בסרטים במוסיקה..) יש לי כרטיס קול לוח אם (P7P55D LE) אני אצתרך לקנות כרטיס קול עוד או שזה לא חובה יהיה??

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  22. כפי הנראה דגם ה-LTD המקורי של סדרת ה-A900, הלא הוא ה-A900LTD היה מוצלח מאוד ונמכר בקצב טוב, כיוון שכעת Audio-Technica מכריזה על דגם חדש. הדגם החדש דומה מאוד לדגם הקודם, אך נאמר כי הוא מכיל דרייבר שונה שתוכנן לגרסא מוגבלת זו בלבד. ההבדל העיקרי על הנייר לעומת כל שאר האוזניות בסדרה הוא השימוש במגנט Permalloy לעומת הנאודיוניום הנפוץ בשאר הדגמים. הנאודיוניום בדר"כ נחשב לעדיף מבינהם, אך אני מניח שאנחנו לא האנשים הנכונים להתווכח עם אודיו-טכניקה מחירים/זמינות/כמות היחידות שתיוצר/ביקורות על המוצר עדיין לא שוחררו. אך כפי העולה מכמה דפים ברשת, אודיו-טכניקה מאפשרת לתושבים המקומיים בשבועיים הקרובים טרם השנה הסינית החדשה. מקווה שאכן מתברר שמדובר בדגם מיוחד ששונה בצליל שלו מה-A900 ב…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by assafidan6,

http://netoshops.co.il/product.asp?productid=6941&CatCode=125 תיראו איך זה ותסבירו לי...!!! תודה לעוזרים...!!!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by BreezeNET,

תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים