עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tsachi,

האם לכרטיס flyvideo2000 של life view יש יציאה של וידאו...? ואיפה אני יכול למצוא תוכנה לכרטיס ודרייבר מעודכנים

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה. תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות. בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה. מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  3. אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by tranquil,

הי... תוכלו להמליץ על DISK ON KEY שהוא גם MP3 PLAYER , טייפ מנהלים , רדיו מובנה (יש כאלה בשוק... ). אני מחפש אחד באזור ה400 שקל (ל 256 מגה), ובנתיים ראיתי דגמים של חברת CLUBBIN אבל החנות בירושלים (רחוק) והייתי רוצה לבדוק אותם.. מישהו מכיר חנות , דגמים אחרים שאפשר להשיג במרכז ? ואם בכלל הנגנים האלו שווים משהו (עוצמת סאונד) , בעיקר לשימוש אישי ,עם אוזניות... תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by Elevation,

1 . http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10052&nav=0 2 . http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=9771&nav=0 מי מהם עדיף? והאם האוזניות של הסלים באמת כאלו טובות?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by LRa,

האופציה היחידה שעלתה לי לראש היא Altec Lansing 221... הרמקולים טובים ? תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  7. אני מתחיל בימים אלו בחקירות וחיפושים אחר מערכת אודיו שאני מתעתד לרכוש בעתיד (הלא מיידי לצערי, כרגע רוב המרשרשים עדיין לא בכיסי). באופן בסיסי, המערכת אמורה לשמש כמעט אך ורק למוזיקה (ק"ב בכלל לא, משחקים אולי 3%-5% מהזמן). כרגע עומדות שלוש שאלות עיקריות על הפרק. שאלה ראשונה, הרמקולים. חיפוש וקריאה של הרבה אשכולות פה בפורום הניבו מספר אופציות שאותן אני מתכנן ללכת ולשמוע - Triangle Titus 202 System Audio SA205 / 210 Epos es12 (M12.2?) כדי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר, אני מעוניין לקנות אותם יד שניה. מעיון בלוחות האינטרניטים המקובלים, לא מצאתי אף אחד מהם זמין כרגע. השאלה היא, בעיקר מתוך חוסר הכרות עם אותם לוחות, מהו קצב ההתגלגלות פחות או יותר של הרמקולים הנ"ל? משהו שצץ …

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. דגם media 100 לבנים ויש חיבור לסאבוופר קיבלתי מתנה לא מצאתי קישור מה אומרים??? האם שווים משוה או לזרוק לפח ישר? נדב

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. בו נניח שאני לוקח מגבר שיש בו 4 ערוצי הגברה סטריופונים 4x100watt RMS ולוקח 2 רמקולים שיכולים לעמוד בהספק אמיתי של 250RMS ומחבר מערוץ A+B 1 לרמקול ימין אחד ומA+B 2 מחבר שוב לרמקול ימין עוד אחד וככה גם לרמקול השמאלי, השאלה שלי האם זה יעבוד והאם זה יתן את ההגברה של 4 הערוצים ביחד על 2 הרמקולים ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by evman007,

ראיתי שמוכרים אותו שם ב250 שקל שם- מישהו יודע פרטים עליו? אני מעוניין לחבר את המערכת ה5.1 האנלוגית שלי תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by stim ostin,

שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה של חברת iriver . יש למישהוא חוות דעת עליו ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by Nemesis,

עקב מותו בטרם עת של נגן ה MP3 הגנרי, אני מחפש נגן אחר שיקח את מקומו. שמתי עין על ה Creative Muvo Sport, שעולה כ 650 ש"ח. דרישות: איכות שמע סבירה זמן עבודה טוב זיכרון 256 מ"ב לפחות. אפשרות להרחבה תהה מבורכת. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=10794&nav=1 אם אתם לא ממליצים על המכשיר הזה, אולי תוכלו להמליץ על מכשיר אחר בתקציב של עד אלפייה (עדיף פחות אם אפשר, אבל אם אין ברירה - לא נורא) תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. Started by X-Gamer,

איך הם טובות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  14. Started by Bulzeye,

שלום. רציתי לשאול האם ניתן לצרוב מספר סרטים על דיוידי אחד, ולצרף כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור את הסרט הרצוי ואת הכתובית המתאימה לו (הכוונה מבלי להדביק את הכתוביות לתוך הסרט)? אני מתכוון לצורה שכמו שבוחרים פרקים, שיהיה ניתן לבחור סרט, ואת הכתובית המתאימה לו. ???

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

כמה היום צריכים לעלות רמקולים כאלה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום! ברשותי כרטיס קול Creative Live ורמקולים Voica בקונפיגורציה 5.1. שתי בעיות: 1. כשעושים Test ל-Center הוא פועל, אך בפועל הוא לא משמיע כלום.. 2. הבעיה החמורה והחשובה יותר: בזמן השמעה, באופן רנדומלי, של שירים או סרטים, לעיתים בוקע מהרמקולים רעש צורם של "בזז", ממש כמו קצר של שניה והכל חוזר לתקינותו. התקנתי את הדרייברים מחדש אך ללא הועיל. Please :'( תודה מראש! אלון

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. אני מחפש נגן MP3 חמוד כזה... 4/5/6 גיגה מיקרו/מיני איך שתקראו לזה... אני רוצה לקנות מ EBAY חשבתי על ה ZEN MICRO אבל אני כל הזמן קורא דברים טובים על ה IRIVER ועל ה IAUDIO... מישהו מוכן לעשות לי סדר? מה הכי מומלץ?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by bugosdckh,

האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by matan-b,

היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. קניתי ac 160, ובכל פעם שאני מדליק את הנגן מחדש, אני צריך בהגדרות להדליק את הbluetooth. האם קיים נגן עם אופציה להגדיר שידליק אוטומטית את הbluetooth ויעשה pair אם הוא מוצא חיבור מה-device list שלו ? ניסיתי לחפש במילות מפתח "auto connect" "memory" "last paired device" "bluetooth settings/options" - עושה רושם שfeature כזה אינו קיים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת איזה אוזניות ממולצות עבור משחקים ? תקציב: עד 400 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ערוצים: 5.1 תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by orenlantis,

יש לי טלויזית LCD מדגםFullHD Sony bravia kdl 40-4000 וכרטיס המסך שלי הוא Geforce 8800 GTX עם 2 יציאות DVI קניתי קבל שקצה אחד שלו הוא DVI והשני HDMI וחיברתי את המחשב לטלויזה המחשב אכן מזהה את הטלויזה ומוסיף לי אותה, הוא אפילו מזהה את הדגם ומכנה אותו SONY TV עד כאן הכל בסדר .... הבעיה היא שלא משנה על מה אני לוחץ או משנה בהגדרות בווינדוס וב nvidia control panel עדיין אני רואה בטלויזה תמונה שחורה! .... ממש כאילו שום דבר לא מחובר מה יכולה להיות הבעיה ומה עליי לשנות משהו בהגרות במחשב או אולי בטלויזה אני יכול לשחק שניסיתי להוריד רזולוציה וכל מיני משחקים שום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  23. שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by termal,

שלום קנית לפני שנתיים מערכת קולנוע עם 5 רמקולים עכשיו אני רוצה לבדוק את הרמקולים עם עובדים טוב כמו שצריך עם לא נהרס שום רמקול בכל רמקול אחד יעני הקופסה יש אחד קטנטן אחד בינוני ושתיים גדולים איך אני בודק אותם... במערכת יש אפשרות לבדוק עם הם עובדים אבל זה לא בדיקת רמקול רמקול קטן וגדול זה עובר לפי הסדר עם מסודים ימין שמאל .... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. העיקר בכותרת , אין עוד בקשות , בינתיים חושב על logitech x540

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.