עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי את המחשב HP Pavilion dv9750ej ואני רוצה לדעת האם יש אפשרות להפעיל DVD או סרט בפורמט XVID ישר כשאני פותח את המחשב, לפני שהווינדוז עולה. תאורתית שיפעל כמו נגד DVD נייד..הרי יש כבר מסך, ואני מאמין שהרכיבים האלקטרונים קיימים.. (המטרה היא למשל כדי לראות סרט בטיסה, ללא צורך להעלות את הווינדוז שגוזל כל כך הרבה משאבים..) האם יש אפשרות כזו? אם כן, איך מבצעים את זה בדיוק? תודה!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by omr,

קניתי עכשיו אוזניות חדשות - JBL refernce 220 , וקראתי באיזשהו מקום באינטרנט, שהכי טוב לעשות להם burn ולהשמיע בהם מוסיקה משהו כמו יומיים רצוף... כדאי לעשות את זה? זה משהו שיכול לפגוע באוזניות?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  3. טוב כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות אוזניות, כאשר הדרישה העיקרית היא נוחות, ורק אחר כך האיכות (זה לא שאיכות לא חשובה לי, אבל יותר חשוב לי שהאוזניים לא יכאבו) גם הייתי מעוניין באוזניות שמונעות רעש מהסביבה כמה שיותר, כמובן טוב ככה, האוזניות ישמשו לH10 החדש שלי (שאני מאוד מרוצה ממנו אגב, תודה על כל ההמלצות מהפורום עליו!) את האוזניות אני רוצה לקנות בארץ או בדיוטי פרי (אבא טס לחו"ל מאוד מאוד בקרוב[4 לספטמבר) אבא טס לגרמניה, אבל אני לא יודע כמה זמן יהיה לו להסתובב שם [בברלין] (או כמה חכם זה לשלוח את אבא לקנות אוזניות...) התקציב שאני מוכן לתת זה בערך 150-200 ככה, אני ממש מעדיף לא יותר (מספיק כסף הוצאתי על הiriver,לא?) אני יודע שיש כל מיני סוגי אוזניות, אבל אני לא יודע בדיוק…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by ruth1,

קניתי את המקרן אך לא ניתן לראות סרטי AVI במקרן.מצורפת תוכנת המרה למכשיר אך הוא לא ממיר את סוג הקובץ הזה . האם מישהו יודע כיצד כיצד ממירים סרטי וידאו מסוג AVI למקרן הזה ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. אני מחפש אוזניות עורפיות אטומות לשימוש בנגן MP3. עד 100$. אפשר לחרוג טיפה אם יש צורך. תודה עריכה: מצאתי את האוזניות האלה של sennheiser. האם מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ או להזהיר? איך מתבטאים ההבדלים בין הדגמים האלה? (רשמתי את ההבדלים היחידים בינהם שמצאתי) PMX 100 dynamic, open 15 - 27,000 Hz http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500501 PMX 200 dynamic, closed Frequency response (headphones) 10.....21000 Hz http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500502?Open&print=#

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. אז ככה, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב. x-fi xtreme audio. עדיין אין לי מיקרופון, רציתי לדעת מה אני צריך בשביל הקלטות באיכות טובה+ מה כולל ומה המחירים. רציתי לדעת אם כרטיס הקול elite pro של קריאייטיב יכול להתאים או שלא. שתפו אותי בידע שלכם לגבי זה. *מיקרופון *כרטיס קול ומה עוד צריך בעצם!? תודה =)[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 15:46:43 איפה העזרה אנשים?! =)

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. ההגדרות כמו: תאורת מסך.... וכו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by AdamS,

שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by Tommy,

קיבלתי מגבר בן כמה עשרות שנים לפי דעתי חברת Technics דגם SU-V6X זה מגבר STEREO השאלה הוא האם הוא שווה משהו ? פשוט אין לי רמקולים לבדוק איתו

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. יש לי מערכת סטריאו של Sharp - CDBK210 יש לי אותה בערך שנתיים ולא מזמן המגש התחיל להתקע לפעמים המגש יוצא ולפעמים לא...מה אתם אומרים אני יכול לתקן את זה איכשהוא?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. אני צריך המלצה לרמקולים חדשים, טובים ועמידים - בסכום של עד 200 ש"ח, עם אפשרות חריגה עד 250 ש"ח. רמקולים שימושיים, לכל המטרות.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by bobby323,

בלי יכולות משחק מיועד למסנג'ר ב wifi

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום, התחדשתי בדנון x3700h ורמקולים של מוראל sp3 חמישה יחידות וסאב אקטיבי של מוראל גם אך מהגרסה הישנה שלהם. מה הקונפיגורציה האופטימלית למערכת הזו מבחינת hz, main/lfe וכו.. תודה לעוזרים.

16. Started by ofir5300,

יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

יומיים עברו מאז הזמנתי את הATP3 מNETS*OPS תמורת 398 ש"ח כולל משלוח (ואפילו קיבלתי טיפול לקוסמטיקאית ל2 אנשים (נשים בלבד) מתנה ) קיבלתי אותם בהתרגשות רבה, משלוח עד הבית (ועוד לא עולה אפילו שקל), לתדהמתי גיליתי שהסאב פשוט ע-נ-ק במידותיו (שזה דבר טוב) בהתלהבות רבה חיברתי אותם למחשב, הצליל פשוט מדהים לעומת מה שאני רגיל אליו (A4TECH ASW15) הם מגיעים לווליום גבוה מאוד בלי עיוותים, ניסיתי למתוח את הגבול וסובבתי עד הסוף (מקווה שלא הרסתי ) והצליל התעוות אבל זה הגיוני כי הווליום היה מחריש אוזניים.. לטעמי רמקולים מעולים בסכום הזה :xyxthumbs:

18. Started by Ghosthunter,

האם יש דרך להפוך את הGAMEBOY שלי (COLOR או ASVANCE יש לי את שניהם) לנגם MP3? הבנתי שיש קסטות שיכולים לחבר למחשב ולהעביר קבצים מהמחשב לקסטה וההפך. איך אני עושה את זה, והאם הכינו תוכנה(או BIOS מסויים) שיכול לקרוא MP3 ולנגן אותו בGAMEBOY? תודה!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by idoleff,

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג? האמת שאני אהיה בצרפת בשבוע הקרוב, כך שגם לקנות שם בא בחשבון... ובכלל, מה אמורה להיות העלות של דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by fish123,

אני חשבתי לקנות וידאו חדש שמשולב בו DVD. יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש ואיכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? הוידאו הישן שלי מחובר דרך SCART לטלוויזיה, אז יכול להיות שבגלל החיבור הוא מקליט גרוע... ויש לי עוד שאלה על חיבורים שמתי לב שיש כבלים שמחוברים למחשב כמו S-VIDEO, RGB, HDMI... מה לדעתכם החיבור הכי טוב שקיים היום?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by TuborgRed,

סוף כל סוף הרמקולים שלי הגיעו (morel 85.1 ) ..ובהתלהבות התחלתי לחבר אותם לרסירבר (ימאהה 457) , הבעיה היא כזאת, לסאבוופר יש 2 כניסות (R ו L ) ... ולא כל כך ברור לי מדוע , בכל אופן ברסירבר יש לי רק יציאה אחת לסאב.. בספר ההדרכה הם אומרים שצריך לחבר עם כבלי INTERLINK , מה זה אומר ? (יש לי כבל RCA סטנדרטי). תודה!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by telzur,

אני לא ממש מבין בזה אפשר המלצה לאוזניות+מיקרופון עד 350 שח Sony Street Style DRG250DP HEADPHONE Logitech® Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset Logitech® Premium Stereo Headset אלו למחשב?? Logitech® Stereo USB Headset 20 או משהו אחר בין 150 שח ל 350 שח אפשר הסבר למה כדאי לי להוציא יותר כסף על כל סוג של אוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Yonatan-A,

אממ, כמו שכבר אמרתי כאן בדיון קודם שלי, אני רוצה לקנות אוזניות. החלטתי כמובן על הSennheiser סדרת MX. כשנכנסתי לאתר של Music 10, ראיתי שהמחיר של הMX 500 גבוה משל ה550. למה זה? האם הן יותר טובות? מה עדיף לי לקנות? (ההבדל במחיר זניח). אני באמת חייב עזרה מהר, אני ממש צריך לקנות, שכן נכון לעכשיו אין לי עם מה לשמוע מוזיקה באייריבר שלי. המון תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by rollita,

שלום החלטתי לקנות את ה- ifp795 ואני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בערך. לא מחברת koss (היא מעולה אבל אני קונה מאתר שלא מוכר אותה). (אגב, אני לא משתמש בו לספורט, אלא שכיוון שהפסיקו את ייצור ה- ihp120 וקשה להשיג אותו בחו"ל הבחירה הבאה היא ה- ifp - מה אתם חושבים על זה?)

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים