אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי רסיבר בבית עם 3 או 4 רמקולים+וופר. רציתי לשאול אם אפשר לחבר את הרסיבר למחשב? או שצריך רכיב מיוחד? כרטיס קול אחר שהוא לא אונבורד? מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ZVM ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות. אוזניות שאפשר להסתובב בחוץ איתם וחשבתי על שתי דגמים cx-300 וpx-100 מי יותר טובות וגם אני שומע רק מטאל .
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש ברשותי ArChos Gmini XS 200 והמחשב מסרב לזהות אותו .. הוא נותן לי את ההודעה הבאה .. יש לי Windows XP Sp1 מעודכן ופרטי מערכת בחתימה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איזה דגמים מומלצים? אני אחבר אותם למחשב ואצפה בהם בסרטים בעיקר, מוזיקה ומשחקים. איזה סוג חיבור הכי טוב? אני ממש לא מבין בתחום הזה, מישהו מוכן לעזור? תודה רבה. שכחתי לרשום - אבא שלי נוסע לארה"ב מחר לארה"ב (פלורידה) ואני זוכר שהיו שם באיזור שהוא יהיה חנויות כמו: CompUSA, Best Buy ו Circuit City. יכול להיות שהיו עוד, אני לא זוכר, בקיצור, אני רוצה לקנות משם אוזניות.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לאחר חודשים של אי פעילות בפורום חזרתי עם שאלות יש בידי אפשרות לקנות נגן MP3 של IRIVER : IFP795 ושאלותיי הן: האם כדאי לקנות? מה איכות ההקלטה? זמן סוללה? אחריות?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חבר שלי זקוק להמלצה, ואשמח אם תוכלו לעזור לו, התקציב שלו הוא 450 ואם החריגה שווה את זה, אז 500. אפשר גם המלצות מחו"ל אם התקציב לא יחרוג אחרי מע"מ ומכס. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את הFX 6021, האם קורה משהו לסאב וופר או למחשב אם אני שם את הסאב וופר צמוד למחשב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800 גיטי של נוידיה טלויזיה lcd 32 אינץ של lg אני מחבר את הטלוזיה למחשב בעזרת כבל hdmi משני הצדדים שאני שם את בטלוזיה ערוץ hdmi1 זה מראה לי רק את הרקע של המחשב זה כאילו המשך של המסך של החמשב הרגיל שלי ...אם אני מזיז את העכבר עוד ימינה מהמסך של המחשב שלי אני רואה את העכבר בטלויזיה . בהגדרות שמתי נכון את הרזולוציה 1360 על 768......יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות את הכרטיס Sound Blaster Audigy 2 ZS Gamer דרך AMAZON ב116$ ולשלוח אותו לחבר שנמצא בארה"ב ויביא לי אותו בעצמו (ז"א אין משלוח) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו והאם ניתן למצוא משהו עדיף במגבלת המחיר הזו? (טוב, אולי חריגה ממש קטנה) הפרטים של הכרטיס: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9571 קצת ביקורות עליו בAMAZON: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000WA8AU/002-0258226-4265604?v=glance עריכה: 1. אני אכן גיימר. 2. אתה בטוח שההבדל הוא רק בתוכנות המצורפות? (אני די בטוח שקראתי השוואה בינהם באתר של CREATIVE ויש הבדלים באיכות - אני פשוט לא מוצא את העמוד הזה עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אפשר חריגה של 500 - 250 ש"ח אבל עדיף שלא. לא חייב הדגם הכי מתקדם בעולם . המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD או פלזמה עד 9 אלף שקל, כעיקרון מומלץ שיהיה 32 אינץ'. חברות מועדפות ? סוני, טושיבה וLG. היעד של המסך, הוא לסלון עכשיו לא יזיק אם תהיה תמיכה בHDTV כמובן. אמ...ועוד משהו מומלץ שיהיה בחברות כמו מחסני חשמל, שקם אלקטרוניק, ובכלל רשתות גדולות כי שם יש לי הנחה.... מה יש לכם להציע ? נ.ב. מומלץ פחות מ 9 אלף...
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת פרטים על הרמקולים הנידיים הללו מישהו שמע אותך? איך העוצמה שלהם ביחס לגודל הקטן הזה? הם משתלמים בכלל אלו הרמקולים - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2778&catcode=213 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הראשון הוא Samsung LA32b450 השני: Sharp LC32D44 LCD שניהם באותו מחיר מה עדיף ולמה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4850 עם יצאית TV OUT שאותה אני מחבר לטלויזית CRT עם כבל S-VIDEO רואים בטלויזה אבל התמונה קופצת וזזה לכל מקום ולא רואים ברור הבעיה בחיבור או בטלויזיה? נ.ב אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא סליחה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חברה אני מחפש בנרות נגן MP3 עם רדיו שיש לו מקום להוסיף זיכרון של sandisk SD נפל לידי כרטיס של 512 מגה ואני רוצה לקנות נגן שיתאים לכרטיס... וכמובן שיהיה לו רדיו... עכשיו מישהו מכיר כזה נגן שאפשר להכניס לו כזה זיכרון??? ראיתי נגן אחד של נאפה - NAPA וחוץ ממנו כלום!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור למכשיר??? דרך אגב IRIVER של קראייטיב יש להם בכלל חריץ הרחבה????
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מחפש לקנות כמו שכתוב בכותרת, נגן DVD נייד. הנגן צריך להיות עם חיבור לטלוויזיה באיכות טובה, שיקרא XVID DIVX וכל שאר הפרורמטים הנפוצים חשוב גם שיקרא כתוביות כמו VOBSUB אפשר להציע גם נגנים שלא זמינים בארץ.. תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי התקציב הוא גג 1000 ש"ח, בשאיפה ל 700-800 +-. בעיקרון אני מעוניין במערכת סטריאו פשוטה, בעלת רמקולים באיכות הדומה ל ATP3 של altec lansing. ?(מאוד מרוצה מהם במחשב). אפשרות נוספת היא לקנות סטריאו ורמקולים בנפרד, כאשר אחבר למערכת רמוקלים ATP3 שאקנה במיוחד (האופציה המועדפת עלי, השאלה היא האם קיימת סטריאו בעלת חיבור מתאים לרמקולים האלה, וגם במחיר של כ 300 כי ATP3 עולה כ 450) הסטריאו תשמש לשמיעת דיסקים ורדיו. שאלה נוספת שאינה קשורה, האם ישנן מערכות שביכולתן לקרוא דיסק שירים באופן רנדומלי, ללא קשר לסדר השירים? והאם ישנן מערכות בעלות חיבור USB, שאליו יהיה ניתן לחבר דיסק און קי המכיל שירים, והין יקראו את השירים? תודה רבה לממליצים אסף
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מעונין להמיר כמות גדולה של קלטות שמע לMP3. חשבתי על האופציה לחבר מכשיר לשכפול קלטות (במהירות 16x) לכרטיס קול עם יכולת הקלטה של 192 khz (כמו terratec phase 28) - ב12 khz אחרי פריסה (אין לי שום בעיה שזה יהיה 12, מדובר בקבצי דיבור) השאלה היא האם זה יהיה אפשרי או שקצב כזה גבוה של נתונים לא ניתן לפרוס (אני אקליט ב192 ואפרוס ע"י תוכנות עיבוד קול מוכרות). עוד שאלה האם אתה יודע מידע על יכולות ההוצאה של השמע מהמכשירים הנ"ל (Telex או Graff) או על דרכים לחיבורם לכרטיסי קול הנ"ל? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אז עשיתי *טיפה* שיעורי בית. ברגע שאני אחליט מה אני קונה, אני גם אזמין אודיג'י 2. זה משאיר לי בעקרון עד 1000 שקל ככה בשביל הרמקולים. הבעיה זה שאני לא ממש מוצא סט 5.1 (הסתכלתי על קרייטיב ולוג'יטק) שפשוט צועק "price/performance!"... יש את ה-Logitech X530 שנראים לי טיפהל'ה חלשים מדי. יש את ה-Z5300 שלא נראה לי נותנים הרבה יותר מדי שיפור ביחס לכסף (כמעט 1000 שקל יותר). במחנה של קרייטיב אני רואה את ה-5900 שנראים סבבה. סטים אחרים נראים או חלשים מדי, או יקרים מדי. הרושם שלי היה שמה שאני באמת רוצה זה ה-Creative I-Trigue 5600 - אבל לא מוכרים אותם בארץ. שימוש? מוזיקה, רוב הזמן. שומע המון מוזיקה, כמעט כל זמן שאני משתמש במחשב. אבל אני גם משחק משחקים מדי פעם ומתפנן לי שהם יהיו בסראונד, …
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 מחנות בארה"ב (ויש מישהו שמוכן לשלוח לי אותו).. הבעיה היא המכס.. האם יש דרך שבה המכשיר לא יעצור לבדיקה במכס ? (ואז אאלץ לשלם עוד 40% בערך) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי הרבה זמן אני מחפש הזדמנות טובה לקנות נגן ועכשיו ההזדמנות הגיעה שאחותי טסה לתאילנד. אז ככה יצא לי כבר לפתוח דיון על איזה נגן לקנות אבל לא יצא מזה כלום כי רק התחילו להתווכח שם אנשים על איזה חברה\נגן יותר טוב ושחכו את המטרה של הדיון. בכל מקרה מה שחשוב לי בנגן זה: שיהיה 20GB ומעלה. זמן סוללה לפחות של 12 שעות ומעלה. יכולת לראות סרטים מלאים. שיהיה אפשרות לסדר את השירים בתקיות בדיוק כמו במחשב (ולא שהנגן ישנה את הסדר לפי ID3 TAG כמו שהאי פוד מיני שהיה לי היה עושה). שיהיה שליטה מאוד מאוד נוחה במכשיר. כמו כן די חשוב לי תמיכה (אפילו מלאה) בעברית. בכל מקרה הנגנים שאני מכיר שבערך בדרישות האלה הם X5L ו IPOD VIDEO והסיבה היחידה שאני לא קונה את הIPOD היא בגלל שאפשר לסדר שם את השירים …
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-