אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי זקוק להמלצה, ואשמח אם תוכלו לעזור לו, התקציב שלו הוא 450 ואם החריגה שווה את זה, אז 500. אפשר גם המלצות מחו"ל אם התקציב לא יחרוג אחרי מע"מ ומכס. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
CREATIVE X-Fi XtremeGamer ראיתי אותו ב-ksp ב-475 ש"ח. האם אני אשמע באיכות סאונד בהרבה יותר טובה מאשר בכרטיס קול המובנה שיש לי?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי את האוזניות שציינתי בכותרת הם טובות? הצרכים שלי הם רק משחקים תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת שלי ליציאה של החיבורים האחוריים. כיצד אני מגביר אותה? על מנת למוע תקין אני צריך לשים את המערכת על הכי הרבה ווליום. יש לאביט איזהשהוא מיקסר ? (כמו לקראטיב?) או שלהשתמש עם המיקסר של חלונות? בנוסף לכך: יש לי כרטיס קול של כראטיב 5.1 שעלה 210 ש"ח הוא עדיף על האונבורד שאני מקבל מ ABIT ? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800 גיטי של נוידיה טלויזיה lcd 32 אינץ של lg אני מחבר את הטלוזיה למחשב בעזרת כבל hdmi משני הצדדים שאני שם את בטלוזיה ערוץ hdmi1 זה מראה לי רק את הרקע של המחשב זה כאילו המשך של המסך של החמשב הרגיל שלי ...אם אני מזיז את העכבר עוד ימינה מהמסך של המחשב שלי אני רואה את העכבר בטלויזיה . בהגדרות שמתי נכון את הרזולוציה 1360 על 768......יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום ! יש לי את ה - Creative X-Fi XtremeMusic ויש לי את הרמקולים Creative Inspire GD 580 5.1 . http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9137&nav=0 עכשיו יש את הדבר הזה שקיבלתי עם הרמקולים, מן רסיבר כזה או לא יודע איך לקרוא לזה ... שאם תראו באתר יש לו גם כמה יכולות פיענוח או משו. שאליו מתחברים בעצם הרמקולים, יש לו ארבעה חיבורים - 2 אנלוגי [ירוק/שחור/כתום], [אדום/לבן], 2 דיגיטלי - קואקסיאלי ואופטי. אליו מתחבר הפלייסטיישן 2 בחיבור אופטי, הממיר של HOT בחיבור אנלוגי [אדום/לבן]. אליו גם מתחבר הכרטיס קול וכל ספריית הוידאו, סאונד ומשחקים. השאלה שלי עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטים לרסיבר הזה ולרמקולים בעצם. ל - X-Fi יש …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
החל ממאי 2008 כל סרטי הHD של WB (ואחותה הקטנה NEW LINE, שהוציאו את סרטי "שר הטבעות") יצאו בלעדית בפורמט הנ"ל. מה אתם אומרים...?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה אפשר המלצה לאוזניות+מיקרופון עד 350 שח Sony Street Style DRG250DP HEADPHONE Logitech® Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset Logitech® Premium Stereo Headset אלו למחשב?? Logitech® Stereo USB Headset 20 או משהו אחר בין 150 שח ל 350 שח אפשר הסבר למה כדאי לי להוציא יותר כסף על כל סוג של אוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי סרט שאני רוצה להכניס לו כתובית לצמיתות בכדי שאוכל לראות את הסרט בdvd .. הדוידי תומך ב-divx.. אז השאלה שלי: איזו תוכנה עושה זאת? ומה יהיה גודל הסרט לאחר הכנסת הכתובית אם הסרט היה שוקל לפני זה 700 מ"ב? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1)הרמקולים ישמשו הרב למשחקים ושירים 2)ועוצמה לא חשובה לי אלא איכות סבירה למחירים של הרמקולים האלה http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=74 http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=SPK003&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=zap בבקשה תחזירו לי תשובה מהר
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
היי, יש לי טלוויזית LCD של Samsung C530. אני מנסה לחבר את הטלווייזיה אבל זה פשוט לא הולך. את מסך הBIOS אני רואה מעולה, אבל כאשר הווינדוס עולה, התמונה פשוט עפה! הכרטיס מסך שלי מובנה( Intel® HD Graphics) והחיבור מתבצע ע"י כבל HDMI to HDMI. כאשר אני מוןחק את הדרייבר של הכרטיס מסך, אני כן מצליח לראות תמונה בטלוויזיה(גם בווינדוס), אבל אז הכל מקורטע בגלל שאין דרייברים של הכרטיס מסך. בsafe mode גם אני מצליח לראות תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא את המחשיר הזה מחו"ל ויש לי כמה שאלות... -האם ניתן לחבר את החשיר גם בלי רשת אלחותי אלה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שאני רוצה שהוא יסתנכרן איתו? -האם אפשר לעשות נגינה של קבצים באופן מקומי מההארד דיסק בלי שמחשב שאיתו הוא מסונכרן יפעל? -האם הוא יעבוד עם טלוויזיות CRT רגילות עם חיבור קומפוננט שהם לא מסך רחב? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT וטלוויזיה של סמסונג. המחשב מחובר גם לטלוויזיה, ושאני מעביר בטלוויזיה לPC אז מתי שאני מדליק תמחשב מה שרואים במסך של המחשב רואים גם בטלוויזיה, הטעינה והכל. עד שמגיעים ל"ברוך הבא", מאז כבר לא רואים בטלוויזיה כלום. יש איזה משהו שצריך לשנות בהגדרות או משהו כדי שזה יסתדר? תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בחיפושים אחרי TV LCD לא יקרה לשימוש - כללי (בסלון) מרחק צפיה 3-5 מ , נתקלתי בזו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3053851 http://www.haier.com/products/product.asp?proID=5957 [אתר היצרן, כולל מדריך למשתמש] היא מיועדת גם לצפיה בסרטים מה-PC. עלות במכרזים - כ 6300 ש"ח. מה המומחים כאן אומרים ? יש למישהו ניסיון אישי ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסות לדגמים שלהם. כל עצה תבורך! צריך להחליט אם לממש קניה במכרז או לבטל... עריכה: הנה תקציר המפרט - רזולוציה גבוהה: 1366X768 פיקסלים רמת ניגודיות ביחס 1:1000 רמת בהירות 600cd/m² זמן תגובה 8ms HDMI כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית תמונה HD עם סאונד דיגיטלי כללי מסך ''40 בטכנולוגיית LCD מסדרת LCD TV HAIER. רזולוציה…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב אוזניה בודדת במקום אחת מה-2 אוזניות שיש לי באוזניות. ( האוזניה הבודדת בעלת מתקן תלייה על האוזן) חתכתי זוג אוזניות ישן (שעובד) וחיברתי ל (+) ול (-) בהתאמה את האוזניה הבודדת. (ניתקתי רק את ה RIGHT מהזוג הישן) לא שומעים כלום . חיברתי חזרה את האוזניה המקורית החתוכה, ואיזה פלא - אפילו איתה לא שומעים כלום. מה אני עושה לא בסדר? לא מספיק לחבר את הכבלים 1 ל-1 על מנת שאני יקבל סאונד?? ( יש מעין חוט תפירה שכבלים מלופפים סביבו אולי הוא קשור??) בבקשה אם מישהו יודע, אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז עשיתי *טיפה* שיעורי בית. ברגע שאני אחליט מה אני קונה, אני גם אזמין אודיג'י 2. זה משאיר לי בעקרון עד 1000 שקל ככה בשביל הרמקולים. הבעיה זה שאני לא ממש מוצא סט 5.1 (הסתכלתי על קרייטיב ולוג'יטק) שפשוט צועק "price/performance!"... יש את ה-Logitech X530 שנראים לי טיפהל'ה חלשים מדי. יש את ה-Z5300 שלא נראה לי נותנים הרבה יותר מדי שיפור ביחס לכסף (כמעט 1000 שקל יותר). במחנה של קרייטיב אני רואה את ה-5900 שנראים סבבה. סטים אחרים נראים או חלשים מדי, או יקרים מדי. הרושם שלי היה שמה שאני באמת רוצה זה ה-Creative I-Trigue 5600 - אבל לא מוכרים אותם בארץ. שימוש? מוזיקה, רוב הזמן. שומע המון מוזיקה, כמעט כל זמן שאני משתמש במחשב. אבל אני גם משחק משחקים מדי פעם ומתפנן לי שהם יהיו בסראונד, …
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום העם אפשר קישור לעידכון גרסא של מכשיר Apex DVX815 אבל אני צריך את העדכון הכי חדש שיצא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הראשונים של הלוגיטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 והשניים של סנסהייזר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9094 הקטע הוא שאני לא רציתי להשקיע באוזניות יותר מ-150 ש"ח אבל הסנסהייזר נראות טוב מבחינה מקצועית, החיסרון שלהם שאין להם מיקרופון שאני צריך, בקיצור אם ההבדל בינהם לא משו שאני ירגיש אני הולך על הלוגיטק, עכשיו אם יש משו במחיר הנ"ל שדיף אני לקבל הצעות. תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי, יש לי נגן MP3 של חברה JAM התקנתי את התוכנה שבאה עם הנגן,עד כאן הכל בסדר. אני מנסה להוריד שירים לנגן,אבל משום מה כלום לא יורד... ניסיתי לפרמט את הנגן על ה-XP אבל הוא(ה-XP) רשם שאי אפשר לפרמט אותו... תוכלו לעזור לי? בתודה, אסף. עריכה:מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה מרחק הצפיה האידיאלי לצפיה במסך LCD 32" HD READY? תודה!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש ברשותי ALTEC LANSING ADA890.... הכבלים של הרמקולים לא מספיק ארוכים ואני רוצה להאריך אותם...... לשני הקדמיים יש חיבור שונה מהשניים האחוריים..... איך אני יכול להאריך את הקדמיים והאחוריים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום.. חיפשתי תשובה לשאלה שלי אך לא מצאתי בהרבה מקומות אז חשבתי אולי יעזרו לי לפתור את זה פה.. ככה הכנסתי מוזיקה לנגן והכל טוב ויפה כאשר אני מדליק אותו אני מחכה דקה לוחץ על Music וכאשר אני לוחץ הנגן מתכבה והוא פותח את עצמו מחדש.. אם אני נכנס לפעולות אחרות שומדבר לא קורה (יעני הכל תקין) וזה רק קורה כשאני רוצה לשמוע מוזיקה.. מישהו יכול לעזור לי?! או שזה רק בטיפול של טכנאי?? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי, אבא שלי נמצא בניו יורק כרגע, והוא יכול להביא כרטיס קול בזול משם. השאלה שלי היא: איזה כרטיס קול חיצוני הוא הכי מומלץ וכדאי? כמובן שלא במחירים מופרזים כמו RME ב-1500$...
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-