עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני מנסה להשוות שני מיקרופונים; וכאילו שהמידע לא מספיק מורכב - הם גם כתבו את המידע אחרת. אז הנה הדברים שאמורים להיות לגבי אותו נושא: Capsule: 1) Capsule type: 6 mm electret condenser 2) Element : back electret-Condenser Sensitivity: 1) Sensitivity at 1 kHz into 1K ohm: 10mV/Pa (-40 dBV, re. 0 dB = 1V/Pa) 2) Sensitivity : -63 dB +-3 dB ( 0 dB=1V/ microbar 1,000 Hz indicated by open circuit ) Self noise: 1) S/N ratio: 70 dB A-weighted 2) Signal-to-Noise Ratio <110dBu אודה לכם אם תשוו בין הנתונים; וגם תגידו איזה מיקרופון יותר חזק באיזה תחום.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  3. החלטתי לקנות אחד משנ יהמרקולים הבאים אבל אני לא יודע מה להחליט וצריך עזרה. סט 1: LX - 7000W שהאזנתי לרמקולים הקידמיים והוא נשמע טוב מאוד. http://www.crazyedi.co.il/products/27641 סט 2: : XL900 ADC לרמקולים השניים יש נתונים גבוהים יותר על הנייר אבל לא האזנתי להם. ולדם יותר נמוך יש ביקורות טובים. איזה מהם לבחור? נ.ב הרסיבר Yamaha HTR5930 יחזיק את הרמקולים האלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by Arik.G,

שלום, אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה ובהחלט נהנה ממוזיקה איכותית. התחלתי עם זה דווקה בתחום הרכב, היתה לי מערכת מכובדת מאוד שכללה סט 3 חלקים בבמה הקדמית מוגברת חצי אקטיבי. (ללא סב ושטויות אחרות) , בצער רב עקב קיצוצים בתקציב והפחד מפריצות מכרתי את המערכת. כרגע אני רואה שהאופציה היותר זולה (יחסית) שלי כדי לחזור ולהנות ממוזיקה זה תחום האוזניות. טוב לאחר ההקדמה, הדרישות: אני הולך לשמוע בעיקר מוזיקה מהמחשב, FLAC וקבצי לוסלס. אני מאמין שאני יכול לכוון לכיוון סט אוזניות כמו ה SR80 (תחום מחירים כזה) מה עוד אני יצטרך להשקיע כדי באמת להוציא את המקסימום מאוזניות טובות? קראתי את הדביק, אני מבין שאני יצטרך מקור טוב (כרטיס קול) ומגבר אוזניות. מה האופציות שלי, אין לי מושג מה המחירים של ה…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. דבר ראשון מדובר בנגן הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1476137 הבעיה היא שהמכשיר מגיע בנפח 1001mb, אבל אינו מאפשר להעתיק יותר מ-850mb. השערה סבירה היא שהנגן מקצה את הנפח הנותר לטובת שימוש ברשמקול, אבל זה יותר מציק מאשר עוזר. מישהו יודע איך עוקפים את המגבלה הזאת?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by אריק,

בימים אלו אני מתכוון לרכוש כרטיס קול של Creative המיועד בעיקר למשחקים ושמיעת מוסיקה (אלקטרונית 99%) ההתלבטות שלי היא בין.. Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ל.. Creative X-Fi Xtreme Audio ניסיתי להתייעץ עם מספר אנשים האם יש הבדל משמועותי לצרכים שלי בין שני כרטיסי הקול שמצדיק הפרש של 300 שח" אך עושה רושם שחוץ מהמותג Fatal1ty ובאנדל שונה אין הבדל באיכות הסאונד ובשורה תחתונה אני יקבל את אותה רמת ביצועים וסאונד לצרכים שלי. אני מניח שממש חשוב שאני יציין שאני משתמש אך ורק באוזניות. HD515 אם זה משנה. ואין בכוונתי להשתמש ברמקולים וכדומה. אז שאלתי היא כזאת. אין לי בעיה להוסיף 300 שח" ולקנות את ה Fatal1ty אבל מישהו יכול לאשר לי שאכן יש הצדקה להפרש המחירים או שכדאי…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by shakedd,

יש לי את הרמקולים microlab solo7c יש לי כרטיס קול מובנה ואני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא עושה לי רעשים שאני שומע מוזיקה עושה לי כול איזה דקה רעש כזה מציק "ציוץ" כשאני מחבר את הפאלפון שלי ושם מוזיקה אני לא שומע את הרעשים אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני לא כול כך מבין בזה התקציב שלי הוא 200-400 אפשר גם יותר אם זה שווה את זה אבל אני לא הולך להשקיע אלפי שקלים עכשיו בזה סה"כ זה רמקולים זולים את אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על כרטיסי קול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  8. שלום, מקווה שאני רושם בפורום הנכון ברצוני להתחבר לשירות של הערוצים החינמיים של עידן פלוס אך איננו מבין בזה כלום.. אבקש עזרתכם בהמלצה על ציוד מתאים שכולל סטרימר אלחוטי שאפשר לראות דרך הטלויזיה סרטים הנמצאים במחשב כמו כן, בממיר הזה של עידן פלוס צריכה להיות אנטנה פנימית? או שיש צורך לחבר אנטנה חיצונית? לא הבנתי את הנקודה הזו... (יש או אין כאלה עם אנטנה פנימית) יש גם משהו שראיתי באינטרנט אבל אני לא רוצה לקנות משהו רק בגלל פרסום בגלל שאני לא מבין בזה כלום... http://stockcenter.co.il/product_info.php?products_id=116961 בתודה, אלי.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה לקבל את התשובה לה אני מחפש .. כרגע יש לי Altec Lansing VS4121 ,רמקולים מצוינים הם אצללי כבר 4 5 שנים שירתו אותי מצוין אבל הגיע הזמן להשתדרג... אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה , אני אוהב יותר באס ואני מחפש את הרמקולים שגוברים על האטלק שלי... מה אתם מציעים ?...

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by Amit Shani,

שלום חברים, אני מעוניין באוזניות חדשות. השימוש העיקרי הוא לחדר כושר, לא חייב שיהיה מיקרופון, אבל שישמעו מעולה עם בס ושיראה ממש טוב. הכיוון שלי הוא בעיקרון BEATS - או הSOLO או הSTUDIO או הWIRELESS, מה הכי מומלץ? והאם יש אוזניות טובות במחירים קצת יותר שפויים? ובכל מקרה אם אני קונה BEATS מאיפה הכי משתלם? אפשר להזמין מהאתר של BEATS הרשמי? סליחה על הסרבול. בתודה מראש, עמית. נ.ב: יש לי עדיפות לאוזניות אלחוטיות.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by Itai Loushy,

הי, מחפש לקנות רמקולים למחשב שולחני. עד עכשיו הייתי עם soundstick של Harman Kardon ומאד מרוצה. הם התקלקלו אחרי 3 שנים ולפני שאני קונה שוב את אותו הדגם חשבתי להתייעץ כאן האם מישהו מכיר אופציה טובה יותר. התקציב נע בין 800 ל-1500 (כמה שפחות יותר טוב מן הסתם....). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by liran87,

אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 למחשב, למוזיקה סרטים ומשחקים, מוכן להשקיע עד ה600 ש"ח. רציתי לקנות את logitech speakers x540 לפי מה שקראתי הם רמקולים מאוד טובים ביחס למחיר שלהם מה גם שיש להם שליטה עם שלט והכבלים שלהם לא קצרים יחסית לאחרים, אלה שתי דברים שגם חשובים בשבילי. אך לצערי כבר אין אותם למכירה, אז מה כן ממולץ לקנות היום? תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. יש לי מחשב AMD ATHELON 3000, לוח אם EPOX 8KDA3J, זכרון 512*2, כרטיס מסך MSI 9800 PRO PLUS 128MB?TV,DVI וצורב די וידי של LG.(כרטיס קול 6.1 מובנה) רמקולים 5.1 CREATIVE. אני קונה עכשיו מסך LCD 26-30'' לחדר, ואני רוצה לחבר אותו, בנוסף למסך מחשב שלי. המטרה הסופית הוא שימוש במחשב לצפיה בסרטים(DVD, AVI...) על המסך החדש. השאלה היא מה אני צריך לעשות בשביל זה, והאם אני יכול בצורה נורמלית להתשמש ברמקולים של המחשב של כאשר אני צופה בטלוויזיה או משחק ב PS2. המון תודה מראש, ניב..

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by Dolche,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה על קניית מערכת אודיו בתקציב של כ-3,000 ש"ח. אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם LCD. אני זורם על רמקולים רצפתיים גדולים.. בנוסף אני אצטרך רסיבר וסאב כנראה, אבל אתם יודעים יותר טוב. אשמח לשמוע המלצות! תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by starline,

שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את המודעה יש ברשותי technics quartz sl-q300 ונשברה לי המחט.. המחט מסוג : epc-p30 אם מישהו ירצה תמונה אני יעלה.. מי שיודע איפה אני יכול להשיג מחט כזו שיעזור לי בבקשה! תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם! כבר זמן מה שברצוני לקנות נגן MP3 בעל נפח סביר שישמש אותי לעיתים קרובות בזמן הנסיעה והחזרה מבית הספר, משהו מהיר, קל ואיך לא - זול (יחסית למוצרים בשוק). לאחרונה נמכר נגן MP3 בנפח של 256mb ב-Walla Shops במחיר מפתה של 300 שקל, מפתה מפתה אבל די מפוקפק. האופציה השניה היא נגן MP3 מתוצרת Creative מדגם - MuVo 256mb TX שיכול להירכש במחיר של 500 ש"ח בתאילנד ע"י חבר, בארץ מחירו 800 ש"ח בחנות הזולה יותר בזאפ. החבר נמצא בתאילנד עד מחר שלהם (הפרש השעות הוא +5 שעות אצלהם) ואז נוסע ליפן. לכן אני חייב להחזיר לו תשובה באימייל עוד היום בלילה כדי שהוא יקרא אותה על הבוקר ויעשה מה שצריך.. באותה הזדמנות יש לי שאלה נוספת ליודעים - האם המחירים ביפן של דברים כאלה זולים מתאילנד? אני ר…

17. היי, אני בימים הקרובים יכול לרכוש מארה"ב אוזניות. כרגע יש לי את הHD 202 ואני רוצה להשתדרג בהרבה לאוזניות בערך ב100$. אני משתמש באוזניות בבית כך שלא חשוב לי סגורות או פתוחות אלא הנוחות. אני בשתמש בהם להכל כלומר: מוזיקה (פופ, רוק, קלאסי, שחורה), משחקים וסרטים, מה שאומר שיש חשיבות לבאס איכותי ומהיר. אחרי מחקרים באינטרנט הגעתי לפיינליסטים ואני צריך עזרה לבחור בניהם: AKG K81DJ (55$) equation RP-21 (100$) alessandro ms1 (100$) Sennheiser HD 555 (100$) Sennheiser HD 280 (60$) audio-technica ATH A700 (120$) Grado SR-80 (95$) אני יודע שהבאתי מבחר די גדול הבעיה היא שלא יצא לי לנסות אף אחד מהם ואני צריך להחליט בימים הקרובים ולכן אני אסמוך עליכם. נ.ב מישהו מכיר חנות באזור המרכז שפתו…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by alex321,

קיבלתי תרמקולים לפניי שבוע רמקולים חבל על הזמן אני חייב לציין .... אתמול רצינתי ליתלות אותם על הקיר ולהפתעתי גיליתי שלא שלחו לי ברגים לתלייה ...אחריי שיחה על תמיכה טכנית אמרו לי שלא מגיעים ברגים עם הרמקולים שצריך לקנות בנפרד ...ניראה לי שעבדו עליי כי אחרת למה שלחו לי שניי מתאמים מפלסטיק לתלייה על הקיר ....ואת הבורג שמתברג לתוך הרמקול עצמו לא שלחו מישהו יודע על מה אני מדבר??? אשמח לתשובה שתפתור לי תבעייה תודה

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by David23,

שלום אני מתלבט בין שתי אופציות , השימוש זה סרטים ומוזיקה ,התקציב עד 5k יחובר לטלווזיה lgc8 מקור שמע יהיה סטרימר/ממיר יס או הוט חשבתי על שתי רמקולים שקועים בתקרה בגודל 8 אינץ וסאב ומגבר או מערכת 5.1 של מורל שתתלה בתקרה ומגבר . אשמח להמלצה לדגמים או לאיזה כיוון ללכת תודה בתמונה זה הסלון כולל המידות ומיקום הרמקולים השקועים

20. לאחר שקראתי את מרבית הדיונים כאן על אוזניות למיניהן, ולאחר קריאת ביקורות ברשת הגעתי לצומת דרכים בקשר לכמה אוזניות. טווח המחירים הוא זהה כמעט,למעט הסוני, והרכישה תהיה דרך אמאזון כי אין אף אוזניות,שוב,למעט הסוני,שמשווקות בארץ. להלן ההתלבטויות: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/sony-mdr-ex81-earphones-ipod/ Sony MDR-EX81 Earphones http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/ultimate-ears-superfi-5-pro-ipod/ Ultimate Ears super.fi 5 Pro http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jays-q-jays-earphones/ Jays q-JAYS http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/10/jays-q-jays-review.php http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/etymotic-res…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tal7420,

שלום לפני שאני מאבד את שפיותי אני זקוק לעזרתכם..... היה לי מחשב...למחשב הזה חיברתי אוזניות לרמקולים של לוגיטק ושמעתי נהדר... כעת יש לי מחשב חדש.....למחשב הזה אני מחבר את אותן האוזניות לאותם רמקולים של לוגיטק....ואני שמעתי ווליום נמוך בכ-50% מהווליום המקסימלי במחשב הקודם. כשהאוזניות לא מחוברות הסאונד חזק וטוב....אבל זה לא יעיל כל עוד אני לא גר לבד..... הורדתי דרייברים. הייתי בלוח הבקרה. הכל על ווליום של 100% קניתי אוזניות זולות של סילבר-ליין כדי לבחון האם הכרטיס קול שלי שונא ספציפית את האוזניות הנוכחיות...וגם בהן אני שומע חלש... מה אני אמור לעשות? מה? לקנות אוזניות יקרות..? שבגלל שזה מוצר סטרילי אני לא יכול להחזיר אותן אם הן לא טובות? אני אפילו לא יודע מה הבעייה ומדיבור עם…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by guest123,

אהלן! אז ככה, יש ברשותי אוזניות של corsair כמעט שנה כמדומני(hs1) עם כניסת usb. תתפלאו,אבל אלו האוזניות המקצועיות הראשונות שקניתי.(אני מניח שיש כאלו שיתחלחלו למקרוא מה שרשמתי על זה שהן "מקצועיות"). תכל'ס,הן אחלה,אתם יודעים איך זה,הכל יחסי בחיים וביחס לאוזניות הקודמות ההבדל מאוד מהותי וגם בגיימינג וגם במוזיקה וסרטים נהניתי מאוד איתן,ועודני. אבל... אני רוצה להשתדרג,רוצה לטעום טעם מוזיקה משובחת באוזניי, כי כשאני בא הביתה אחרי יום עבודה אין כמו "לעוף באוויר" עם מוזיקה איכותית. אני שומע הרבה סגנונות: דאבסטפ(!),האוס,פרוגרסיב האוס,רוק(לא הרבה אבל מתכוון לשמוע יותר רוק גם), פסיכודלי,מוזיקה קלאסית-ראו הערה לגבי הרוק,אלה בעיקר. וכאן אתם נכנסים לתמונה...אני מבקש את עזרתכם למצוא את ה…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. חיפשתי קצת בנעוץ ולא מצאתי את מה שאני מחפש השאלה שלי כאזת: איך אני עורך קובץ כזה הכוונה להוסיף לו כתוביות וצפיה בDVD? חשוב לציין: יש לי מושג איך להיתעסק עים קובץ AVI והמרתו לDVD, התוכנות שאני משתמש בהם לא יעלות לפורמט הזה, תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by wesam1,

האמת שאני לא מכיר את החברה הזאת אבל הרמקולים נראים מרשימים מבחינה טכנית ומפתים לקניה ומחירם די זול ויחסית לרמקולים אחרים כמו x540 ו-x530 של logitech הם נראים טובים יותר מבחינה טכנית ומחיר. מצד שני שם החברה הלא כל כך ידוע ומחירם הזול גורם לי להיות קצת סקפטי. אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה ואם יש מישהו ששמע אותם ו/או השתמש בהם מאוד יעזור. שימושים:משחקים/סרטים/מוזיקה. תודה רבה. קישורים: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2244 http://www.galsale.co.il/Product.aspx?productid=2578 http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11944

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  25. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות של AKG אני מעוניין בדגם הסגור שלהם . הדגם הוא K414P הבעיה היא שאני מצאתי את הדגם הקודם שלהם שהוא K26 P הישן והטוב ... השאלה היא כזאתי מישהו אולי יודע מה ההבלדים ולמה שונה שם של הדגם יש שוני כולשהו באלמנטים של האוזניה שזה שווה את זה .. כי את הK26 אני יכול לקנות במחירמבצע וזול יותר המדגם החדש תודה רבה לכולם ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.