עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DarkSight,

יש לי טלויזית פלאזמה בגודל 42 אינצ' שתומכת בשני סוגי החיבורים מה מבניהם יהיה יותר איכותי מבחינת איכות תמונה? אני לא ממש מכיר את הHDTV ואין לי מושג מה בדיוק האיכויות שלו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  2. המערכת הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/alkol-c1301291556/22414165 בעיקר איך היא ביחס למחיר, והאם ניתן למצוא משהו יותר טוב במחיר דומה (למחשב).

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. Started by redead,

יש לי כרגע מערכת קולנוע ביתית שמורכבת מרסיבר של דנון , 2 רמקולים קידמיים ישנים ולא כולכך ריכותיים , סנטר ו2 אחוריים יותר חדשים ואיכותיים של AREN ACOUSTIC .. עכשיו השאלה האם כדי להוסיף ולהשקיע גם בסאב וופר? כמה הוא יוסיף? כמה יעלה לי כזה בערך ביד שניה היות ואין לי רצון להשקיע הרבה כסף. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אין לי תקציב ממש גדול אני מחשב רמקולים 2.1 יעני ביחד עם סאב בבופר שיעלה בין 150 ל200 משהו כזה הרמקולים הקודמים שהיו לי זה SBS370 Creative 2.1 ואני ממש מרוצה מהם אבל זמנם עבר... והם התקלקלו . ועכשיו אני מחםפש משהו חדש לקנות חשבתי על SBS390 Creative 2.1 אבל אני לא יודע מה ההבדל ביניהם... והאם שווה בכלל לקנות אותם... דעתכם מאוד חשבוה לי... או שאם אתם יודעים אולי על מערכת 2.1 אחרת שעומדת בתקציב שלי אני מאוד ישמח...

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mor_shalev,

מתי יגיע לארץ הX-FI החדשים--> ל GAMER??

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. סוף סוף הגיעו אוזניות ה PX-100 הם ממש נוחות כאילו והן לא שם איכות הצליל הרבה יותר טובה מהאוזניות המעפנות שהיו לי לפני... כעת ניתן לזהות המון יותר פרטים בשירים MP3 [וגם אין הדחיסה שמורידה פרטים...] אבל ציפתי ליותר מכך משום מה אני מרגיש שהן לא מנוצלות מספיק... [שומע מכרטיס קול מובנה] מה ניתן לעשות כדיי לשפר את העניין? :-\

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by Or ei,

אני מחפש רמקולים חדשים לבית אחרי שהישנים הלכו נהרסו הצעות עד 300 שקל, לא לחרוג בקשה תודה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by UBS,

שלום בקרוב יהיה לי H340 ורציתי לדעת איזה אוזניות אשר לא "IN EAR" כדאי לי לקנות התקציב הוא בערך עד 700 שקל אפשר להתגמש ועדיף כלפי מטה אבל אם יש משהוא טוב במיוחד אז זה בסדר אני צריך אוזנות נוחות וניידות ושלא יגמרו את הבטריה של הנגן מהר אני חשבתי על PX-200 האם הם טובות ? או שאני אקח משהו אחר ? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. Started by 100BATISTA,

היי עשיתי פורמט למחשב וכמה ימים שאני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול הזה כי אין לי מושג איך בבקשה עזרו לי פה בהדרכה כלשהי :-[

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  11. לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  12. אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי כרטיס Winfast tv 2000 rm שמחובר ליס . טכנאי של יס הרכיב בננה קטנה לכרטיס ויש תצוגה. אבל אין קול. הלוח אם הוא MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN אולי התלבלתי בחיבור הכבל אודיו הקטן שבכרטיס טלווזיה,לאן הוא אמור להתחבר? בכל אופן,התוכנה של הכרטיס מנגנת סרטים עם סאונד.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by XDude,

שלום, יש לי 2 רמקולים של מערכת סטאריו ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותם למחשב? כל רמקול שני חוטים אחד שחור אחד אדום. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by ishapach,

היי החליפו לי את הלוח אם לIL9 PRO של ABIT עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול מסיבה זו או אחרת... יש לי ויסטה והתקנתי דריברים שהורדתי מהאתר של החברה וזה לא פועל מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by KF,

קניתי היום מיבוקס 4S . בטלוויזיה בחדר רואים ממש חלק ויפה בנטפליקס. לעומת זאת בטלויזיה בסלון רואים ממש גרוע (כאילו ריבועים,איכות ג'יבריש). מה יכולה להיות הבעיה ? *בחדר הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה *בסלון הסטרימר מחובר ישירות לרסיבר (VSX924) https://imgur.com/a/3SxNVre#PSL8u1N

17. Started by ofershap,

http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-tuch-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 מישהו מכיר את האתר הזה? למישהו יש ניסיון עם האתר? בארה"ב זה אמור לעלות משהו כמו 250 דולר מבחינתי זה הנגן שהכי מתאים לי ומקבלים אחריות לשנה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by mtnm,

היי, מצאתי את האוזניות cx500 במחיר סביר בebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390001082626#ReturnPolicy שמעתי שיש גם אנשים שמוכרים אוזניות מזויפות. השאלה שלי זה אם זה נראה לך אמין כי לא הצלחתי למצוא חנות בארה"ב שעושה משלוחים לארץ. תודה, מתן

20. שלום כולם ! עם שיחרורי מצה'ל נמאס לי בשעות מוזרות של הלילה להעיר את כל הבית עם המוזיקה שאני שומע לכן החלטתי לקנות אוזניות ( ), אני רוצה המלצה לאוזניות עד 400 ש'ח שלא יהיו In Ear מה שכן חשוב שזה החוט שלהם לא יהיה קצר כמו הMX300 של סינהייזר החוט קצר מידי (אני מחבר את האוזניות למחשב) אז זהו בגדול, אשמח לקבל המלצות+ חנויות לרכישתן בתודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by MDK,

איזה מהמערכות לדעתכם עדיף? שימו לב כי האזטק עולה 1000 ש"ח בערך ואילו ה-לוג'יטק עולה פי שתיים!!!! חוץ מזה, האזטק הוא 5.1, ואילו הלוג'יטק הוא רק 4.1. עוד דבר - שמעתם על המערכות הבאות: YAMAHA TSS-1W * * 5.1 & Decoder * * White Color ??? : ומה עם - Teac PM-2000 ? ? ? הנה פרטים עליו: 5.1 SYSTEM Dolby Digital Decoder Built-in Dolby® Digital amplifier Built-in digital and analog converter IR Remote controle Watts in RMS: Subwoofer 45 Watt Center 15 Watt Satellites 4 x 15 Watt Frequency range: Subwoofer 50 Hz - 250 Hz Center 140 Hz - 20 KHz Satellites 140 Hz - 20 KHz

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by -OmeR-,

מה אתם אורמים על Creative Inspire 5.1 M5300 אני יכול להשיג ב-432 ש"ח. אם יש רמקולים יותר טובים ששוים חריגה קצת אז תציעו גם. תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by -Sky_Lord-,

היי, מקווה שאני מפרסם את זה במקום רלוונטי, לא בדיוק הצלחתי להחליט איפה כדי. בכל מקרה, יש לי בפלאפון תוכנה של שליטה מרחוק (מעין שלט אוניברסלי). התוכנה עובדת מעולה עם רוב המכשירים שאני רוצה, אבל לא עם הממיר של YES. בעקרון התוכנה היא לפי חברות\מכשירים, אבל מכיוון שחברה עלומת שם מייצרת את הממיר של YES זה לא עובד לי. מה שכן אפשר להכניס קודים ידנית לתוכנה, עשיתי חיפוש באינטרנט אבל ללא הצלחה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by audigy,

http://asia.creative.com/support/drivers/welcome.asp?region=1&OS=%23WinXP%23∏=%23sb_audigy%23&Select=Get+Files&Submit=Get+Files&x=29&y=6

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by roes,

הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894

• 8 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.