עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין להשקיע באוזניות טובות למוזיקה שמכסות את כל האוזן בערך משהו כמו 150-200 שקל... בנתיים אני משתמש בפשוטות של Aiwa HP-X122 עלו לי משהו כמו 120 שקל..והם ממש נחמדות רק שהם לא מעור והציפוי דיי נהרס.. תודה (=

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by swg,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות IPOD מחו"ל מהאתר הזה ואת הדגם הזה: http://www.compu-america.com/Cart.asp?CatID=0 ורציתי לדעת מה קורה בעניין האחריות של המכשיר אם הוא מתקלקל בארץ. האם יש אחריות ללא תשלום בארת כמו כל מוצר שקונים בארץ.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  3. היי, עקבתי אחרי כל המדריכים וקודדתי כמה סרטים וסרטונים לפי כל התנאים: 1. AVI 2. קצר מ 60 דקות 3. שמתי גם ב ROOT וגם בתקייה שנקראת VIDEOS חדשה שיצרתי. 4. וחלקם אפילו קטן מ- 10 מגה... אני לא מצליח למצוא את הסרט על הנגן. רק כשאני במצב Browser אני מוצא אותם אבל אז אני לא יכול לנגן אותם. מה עשיתי לא בסדר? HF עריכה: מסתבר שהנגן לא הגיע עם הקושחה האחרונה שיצאה (1.28 בעת כתיבת שורות אלה) ולכן המכשיר לא "ראה" כלום... עדכנתי קושחה (Firmware) ועכשיו הכל בסדר. נו, לומדים מהנסיון :-)

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by benor,

נדפקו לי אוזניות MX350. רק אוזניה אחת עובדת מבין השניים. במקרה שתהיה אחריות, אני אצטרך להציג קבלות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by no nick,

מבחינת מוזיקה נטו ולא ממפרטים אלא משמיעה איזה הוא הכי טוב? אני שמעתי רק את הipod ואת האחרים לא.. מישהו ששמע יכול לאמר מה הכי טוב? ללא כל קשר לפיצ'רים ולמחיר מחינת איכות ובהנחה שההשוואה נעשתה ע"י אותן אוזניות..

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  6. חברה אני צריך לינקים לחנויות אודיו בהונג קונג (שיהיו באנגלית)

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by liho,

הכותרת אומרת הכל..

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. אני מעוניין כאמור בDVD שקורא את כול הרגילים וגם DIVX .... קורא כתוביות לא מובנות בעברית ושמהחיר יהיה טוב .. אם מישהו מכיר DVD כזה .... אשמח לשמוע . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by ^GunX^,

חבר שלי נוסע לארה"ב , אז הוא רוצה לקנות שם נגן בסביבות ה100 דולר חשוב שיהיה מעל 512 מגה פלאש או לחלופין מבוסס הארדיסק, יש המלצות לנגן מסוים ? מה עם הRio nitrus ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. אני ממש רוצה להחליף את התוכנה של המוזיקה במחשב יש לי soundmax digital audio והיא ממש מעצבנת אותי אפשר להחליף אותה? ולמה כדאי להחליף?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by YakiTraki,

אילו מהפורמטים עדיף?...

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by D-M-X,

היו לי MX550 והם היו מעולות עד שהחתול החליט לאכול את את החוט שלהם ואחרי זה לפח... בחנות שבה קניתי אותם (אתר בשם מוסיקה 10 שזה המקום היחיד שמצאתי בו MX550 באינטרנט) יש גם את הMX500 באותו המחיר... אז מה הקטע? סתם הבדל במספר הדגם או שיש עוד הבדל משמעותי? יש מצב שיביאו לי מארה"ב ויקנו דרך אמזון (הם טובים נכון?) ושם יש רק את הMX500 אז אם אין הבדל אני אבקש משם ואם יש הבדל והוא משמעותי אני קנה פה בארץ תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  14. מחפש אוזניות עד 70$בחול(ארהב),שלא כמו האוזניות שמקבלים עם הIRIVER והIPOD, אוזניות שמנות כמו שיש לDJ ...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by matanyaniv,

הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד). אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by nudnic,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד, לאחר שעברתי על כל ההודעות בפורומים השונים, האם יש עברית לאייריבר H10 יש לי את המכשיר, הוא מגיע עם תמיכה בפונטים של עברית אך העברית הפוכה, האם יש כבר תמיכה בעברית כמו שצריך, או שצריך בינתיים להשתמש בתוכנה חיצונית שתהפוך את העברית כגון FLIP FLOP או הפוך על הופוך???

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  17. רציתי לישאול מה הו האבדל בין ה ipod הרגיל {g4} לבין ה{ipod photo {g4 עם זה מיתבתה בזמן נגינה או בזמן הטאנה או בכול דבר אחר אני מיתכבן לדגם 40 ג'יגה בית תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  18. אני מקוה שזה הפורום הנכון יש לי מצלמת וידאו אנלוגית וכמובן סרטים שאני רוצה להפוך לדיגיטלים ולצרוב על DVD איזה חומרה אני צריך לקנות?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by meidan,

הי, יש למישהו המלצות לכרטיס קול סטריאו באיכות טובה עם יציאה מוגברת לאוזניות (HD485)? פחות חשוב לי איכות הכניסות כי אני לא מתכוון ליצור מוסיקה או להקליט משהו. תקציב: עד 100 דולר בארה"ב. תודה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. היי למבינים, יש לי שתי שאלות: 1. קניתי את הH340 בבאג וקיבלתי מטען, האם הוא מתאים לשימוש גם בנסיעה לארה"ב או שאני צריך להשיג מטען שונה? אם כן, מאיפה אני אמור להשיג כזה מטען? 2. למכשיר יש אפשרות להעביר תמונות ממצלמות דיגיטליות, אילו מצלמות מנסיונכם תומכות בזה (פירמות או דגמים מסויימים) ועל מה הייתם ממליצים? אני טס בשבוע הבא ואני חייב לברר את הדברים האלה כמה שיותר מהר... תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם ביום ראשון אולי אני מזמין את האייפוד מיני מהדור השני עם 4 ג"ב. בחרתי אותו לאחר התלבטות בין הH-10 לסאן דיסק אך האיריבר יקר מידי והסן דיסק לא איכותי כמו האיפוד. עכשיו, מכל הביקורות שקראתי עליו ראיתי שהוא קורא MP3 WAV AIFF ו AAC אך מה שמתריד אותי הוא האם הוא קורא רק MP3 שנלקחו מדיסקים מקוריים או שהוא קורא כל קובץ ולא משנה מאיפה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by swg,

מחקתי את ההודעה הזו כדי שתוכלו להתרכז בזו שלמטה.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by psycho killer,

צריך המלצה לMP3 באיכות נורמלית עד 1ג'יגה ולא הכי יקר אפשר גם 512 אבל שלא יהיה משהו חרא שיהרס מהר או עם איכות גרועה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by Elram,

שלום, יש לי שני רמקולים + סאב של מחשב (די איכותיים של קריאטיב) מחוברים לכניסה אחת בכרטיס קול, שני רמקולי מדף של מערכת הסטראו מחוברים גם הם למחשב עם המערכת ועכשיו קניתי עוד 4 רמקולים שמיכולים להיות גם אחוריים וגם מדף. כרגע שלושת הרמקולים של המחשב מחוברים בכניסה אחת הרמקולים של המערכת בכניסה השניה. חשבתי להוסיף שני רמקולים למערכת כסרראונד בכניסה מאחורי המערכת ולקנות עוד כרטיס קול מכיבן שיש לי עוד מגבר ולחבר אליו את השניים הנותרים. איך זה<? יש רעיונות אחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים