אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב אז קודם כל שלום שכולם ואני שמח להצטרף לפורום 8) יש לי creative live 5.1 ומקלדת שליטה. בכראייטיבים הישנים יש בעיית latency שמפריעה לנגן כי הצליל מגיע לרמקולים\מגבר בערך אחרי שנייה. חשבתי לקנות את האודיג'י שתומך בasio ולא כל כך יקר אבל שמעתי גם על כרטיסים אחרים כמו maya ו revolution שיותר מותאמים למוזיקאים ויותר מקצועיים. מה כדאי לי לקנות שלא יהיה מאוד מקצועני ויקר אבל בכל זאת ישרת את המטרה?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הבאתי לוח אם חדש של GIGABYTE GEFORCE 6100 עכשיו יש לי תבעיה הזאת : The audio driver: Vendor: nVidia Model Corporation MCP51 High Definition Audio Module: snd-hda-intel Motherboard: ASUS M2NPV-VM The problem is: When I was playing the music or sound files, there are some "weeee" sound. It seems to be some high fequency noise. Very ignoring. When I'm using the Windows Vista Beta 2, the sound is ok. Just like the normal. Please help. שאני מגביר שומעים כזה בלי באסים ... איכות גרועה ממש מי שמכיר תבעיה בבקשה !!! שיעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
-
היי , יש אצלי מערכת לוגיט'ק Z5500 המפורסם שמחובר לכרטיס קול מובנה בלוח אם דרך כבל אופטי. אני צופה בסרטים שמקודדים 720P DTS שאמור להפעיל DD DIGITAL או DTS במערכת Z5500. הקודקודים שאני משתמש הוא CCCP ונגן מדיה פליי קלאסי,לפני כמה חודשים פעל הדולבי דיגיטל וכעת לא עובד ,ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של אודיו ולא עוזר עדיין לא מקבל דולבי דיגיטל בסרטי HD שמקודדים DTS,בלו ריי. איך אפשר לסדר שיפעיל הדולבי ? תודה שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שחיברתי את המחשב לטלוויזיה מה עליי לעשות כעת? עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא שאני לא יכול לעבוד באופן ישיר עם הטלוויזיה... אז האם אני יכול לחבר את המסך מחשב גם לכרטיס מסך וכך לערוך את הגדרות התצוגה של הטלויזיה? שי שאלות אחרונות: האם גם ניתן להעביר לטלוויזיה סאונד דרך הכבל...? האם זה משנה לאיזה חיבור HDMI חיברתי אותה? (מפרט בצד,טלוויזיה-samsung a450)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתחובר גם לכרטיס הקול במחשב. אני לא אודיופיל, אולם אני מחפש מערכת של חברה אמינה עם אחריות (לא משהו ב-800 ש"ח מהיוניברס או מחסני חשמל) התקציב שלי הוא כ- 2,000 ש"ח. מה אתם ממליצים לי? מה הכי חשוב לבדוק? אילו חנויות מומלצות? האם מגיע טכנאי על מנת להתקין את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל סליחה על הבורות, כל עניין האודיו והסאונד הוא נושא שאני מאוד חלש בו. בחור שאני מכיר משתמש במחשב שלו בלי שום כרטיס קול, יש לו רסיבר, ומערכת 5.1, והיא יודעת לעבוד באיכות DTS, יש לו DVD שיודע להפעיל את האיכות הזאת, העניין הוא שבמחשב שלו הוא באופן קבוע עובד על Stereo, והוא רוצה לעבוד גם עם המחשב בDTS, השאלה שלי היא האם צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד, או שאפשר לעשות את זה עם מחשב סטנדרטי, באמצעות הדרייבר של REALTEK או משהו, דרך אגב יש לו קודקים וכל הצרכים האלה אם זה רלוונטי. דרך אגב, אם זה חשוב לציין, הוא בנוסף גם עובר עם כבל אופטי מהרסיבר למחשב. תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות קשת בתקציב של כ- 400ש"ח ל-N97 , אני נוטה בגדול לכיוון של Sennheiser. חשוב לי נורא הנוחות והעיצוב,אני יוצא מנקודת הנחה שהאיכות מספיק טובה בשבילי (לא אודיופיל או משהו ) בתקציב של 400 ובייחוד מ-Sennheiser.אני דיי מתחבר Sennheiser HD-418,הם מדהימות מבחינת היופי ואם מישהו יכול לעזור לי לגבייהם מתוך התנסות איתם אני ישמח. רוב המוזיקה שאני שומע היא אלקטרונית-אינדי ככה שהבאס דיי חשוב לי,אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד סוגים בטווח מחיר הזה אני ישמח. תודה. *חשוב לדעת....האוזניות שאני מחפש לא הולכות להתחבר לשום מגבר ככה שהם צריכות להיות מנוצלות הייטב(100% ?) ללא מגבר*
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, כשאני חוזר מיום עבודה, אני רוצה לשבת מול הלפטופ ולראות סדרה בשקט עם אזניות טובות. אני רוצה אזניית קשת, שמכסה את כל האוזן, נוחה, חוטית, עד בערך 700 שקל. כמובן שאם אפשר משהו טוב באיזה 200-300 גם אשמח... ראיתי בזאפ 2 שקיבלו הרבה חוות דעת טובות. Audio Technica ATH-M50X http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=883392 Sennheiser HD380 PRO http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=731935 האם כדאי אחד מאלו? איזה כדאי? האם יש משהו יותר טוב? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! רציתי לדעת עבור כל תדר איזה צליל הוא מפיק לדוג' איזה תדר מפיק באס ואיזה טיבל וכו'... בעקרון התדרים שאני צריך מידע עליהם הם: 50Hz 125Hz 315Hz 800Hz 2KHz 5KHz 12.5KHz אני מחפש כבר שעות ברחבי האינטרנט ולא מצאתי מידע... אשמח אם מישהו יאיר את עיני... תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות האלה כבר הרבה זמן,אין להם מיקרופון מובנה ולא את הקטע של הבקרת עוצמה באוזניות עצמן. כשאני משחק במשחק - לדוגמא counter strike אני יכול להגביר בבקרת המשחק volume ואני שומע פיגוז. אבל כאשר אני שומע ורואה סרט אני שומע ממש ממש חלש,והכל על הכי גבוה באפשריות של המחשב (בקרת עוצמה של המחשב) ובמדייה פלייר! מה עושים? איך אני מגביר לשמוע את הסרט כמו שצריך? וזה לא סרט ספציפי את כולם שומעים חלש,אם אני מעביר לרמקולים כמובן שומעים רגיל,ככה שזה באוזניות אין איזה תוכנה כלשהי? משהו? :'( תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמין מחו"ל את ה-ICEMAT, עכשיו, המוכר מציג שתי גירסאות ל-ICEMAT ולא מצאתי את ההבדל ביניהם, הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. גרסה זולה יותר: http://cgi.ebay.com/NEW-Icemat-Audio-Siberia-Black-Gaming-Headset_W0QQitemZ140262452586QQcmdZViewItem?hash=item140262452586&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 גרסה יקרה יותר: http://cgi.ebay.com/NEW-Icemat-Siberia-Black-USB-Headset-w-7-1-sound_W0QQitemZ110284434309QQcmdZViewItem?hash=item110284434309&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 הבנתי משהו עם USB אבל אני לא בטוח, אני צריך את האוזניות למחשב בשביל משחקים, זה משמע…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפורום הנכון יש לי כרטיס 8800 320 MB כמו שאתם יודעים יש לכרטיס 1 SVIDEO 2 DVI שאלתי היא כזו יש לי מסך וטלויזיה שמחוברים אליו DVI ו-SVIDEO ברצוני לחבר טלויזיה נוספת ליציאה הפנויה ל-DVI עם הצד שני ל-SVIDEO בטלויזיה האם זה יעבוד ואני אוכל לראות סרטים על הטלויזיה הנוספת
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות (בארץ) את הכבל הבא : http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=10367 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי כמה שאלות ברשותכם : יש לי מחשב ואין לי כבלים בבית או ממיר / טלוויזיה וכו' האם ניתן לרכוש כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו לאנטנה ביתית שנמצאת בתוך הבית ? כזאת שקולטת ערוץ 1 או 2 בלבד ? איזה כרטיס TV שווה לרכוש אם התקציב לכך הוא עד 200 ש"ח ? המערכת שלי היא WIN7 . תודה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר שנים קניתי מגבר מצויין של Pioneer SC-LX 73 אני מקשיב בסטריאו פטיפון שמחובר, בנוסף לקונסולת נינטנדו. המחשב מחובר ישירות לטלויזיה והמגבר עובד עם החיבור האופיטי כי אין לו תמיכה ב4K בכל מקרה, לפני כחודש פגע לי ברק בדירה ושרף אותו לגמרי. עלות התיקון הינה 2700 שקלים, רציתי לדעם האם כדאי, אני יודע שהוא ישן, אבל אולי לא עושים כאלו? יש לי כרגע מגבר של Yamaha RX-V6A שכן תומך ב4K אבל משום מה לא הצלחתי להפעיל דרכו HDR אז גם פה אני מחובר רק לסאונד. אין ספק שהוא יותר נוח בממשק, אבל יש פחות הספק לכל ערוץ (100 מול 140) ההיגיון שלי אומר שאולי עם השנים עשו עוד חידושים והמגברים עדיפים, אבל לגבי הגברת phono אני מ…
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע עם סאונד איכותי ומצאתי את זו שמתאימה פחות או יותר לתקציבי > http://www.pompa.co.il/pl_product~HTP072~149~0.htm מה דעתכם?...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברים אני צריך עזרה יש לי נגן iHP-120 שנהרס לי(הדיסק קשיח לא בסדר) התיקון שלו בערך בין 500 ל700 שקל וראיתי שהX5 עולה 1500 השאלה אם יש לי בכלל מה לתקן כי היום חדש לא כל כך יותר יקר אז אם כדאי לי לקנות חדש אם עדיין ה X5L הכי טוב כי ראיתי שיש גם H10 של 20 ג'יגה שראיתי אותו ב1250 בנעה מחשבים אגב:לא חשוב לי לראות סרטים אלא מוזיקה נטו תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה רק מהמחשב וכמו כן הרמקולים מיועדים רק למוזיקה ולא לשימושים אחרים. חשוב לי שיהיו חזקים. הם אמורים להיות מחוברים ישירות למחשב ולא דרך רסיבר או מכשיר חיצוני. אני רואה פרסומים על מערכות קולנוע ביתי בסכומים מגוחכים של 600 שקל שכוללים DVD מגבר וסט רמקולים. האם זה עונה על דרישותיי? כי נראה שהעוצמה של הרבה רמקולים תהיה חזקה וזה מה שאני מבקש. אני לא מבין במושגים ולכן אבקש הפניה למה שאתם ממליצים. תודה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו, יש לי שני רמקולים של סוני די ישנים( יש להם 30 -40 שנה אולי יותר) והיה להם רסיבר זה עם הדיסק הגדול הזה שאפשר להכניס אותו. בקיצור הרסיבר התקלקל לא הצלחתי לסדר אותו וחיברתי את שני הרמקולים לבאס קטן כזה שקניתי איתו עם זוג רמקולים ואני חושב שהרמקולים נשרפו לי.. איך אני יודע אם זה הרמקולים או שזה הבאס הוא זה שנשרף? במידה והרמקולים הלכו אני הייתי רוצה ללכת על משהו אחר למחשב, גם כן עם שני רמקולים ורסיבר טוב רק בשביל המחשב .. אם תוכלו להמליץ לי איך החברה הזאת בכללי? הם נחשבים טובים? http://www.bit-tech.co.il/Category.aspx?CatCode=137 פשוט אף פעם לא שמעתי עליהם
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות על האוזניות Logitech G35 (http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en): 1) לפי לוג'יטק, האוזניות הן כמו 7.1 ערוצים. האם זה אומר שאני אצטרך לקנות כ.קול 7.1? אם כן האם יש איזה מדריך איך מתקינים כ.קול פנימי? 2) האם יש אותן בארץ? 3) יש איזשהן ביקורות עליהן חוץ מבאתר של לוג'יטק? תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הגרף: http://www.headphone.com/buildAGraph.php?graphID[0]=393&graphID[1]=2841&graphID[2]=2941&graphID[3]=&scale=20&graphType=0&buttonSelection=Update+Graph כבר קראתי את ההסבר לגבי הגרף, מאז שפרסמתי את השאלה; אז פשוט הייתי רוצה לדעת מה לדעתכם הגרפים אומרים על שלושה זוגות האוזניות האלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-