אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, שדרגתי בשבוע שעבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי עם מסך LCD 42 של פיליפס. אל המסך חיברתי Laptop של חברת Dell שכבר לא בשימוש (ברזולוציית HD). חיברתי את המחשב אל המסך בחיבור VGA (מאחר ואין למחשב יציאת HDMI). ברצתי גם את תוכנת ה MC של ווינדוס 7 וגם התקנתי את XBMC, אבל יש לי שתי בעיות. וכרגע יש לי שתי בעיות די מציקות: 1. כשאני עובר למסך מלא בסרטי HD הסרט מקרטע (הסרט יושב ברשת פנימית על מחשב אחר שלי). 2. כשאני מנגן ב XBMC ועובר למסך מלא, הסיגנל בטלוויזיה נעלם ומתנגן רק ב Laptop. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז אחרי נבירה באשכולות ובמדריכים צמצמתי את אפשרויות הקניה שלי לשתי אוזניות IEM ורציתי לשמוע את דעתכם או אפילו ניסיונכם עם קצת מזל.. כרגע אני מתלבט בין הSennheiser ie7 ל Shure SE425 . יש למישהו ניסיון איתן? ראיתי שבמדריכים בתקציב של עד 1000 ₪ מומלץ על ה Sennheiser ie7 אבל המדריכים נכתבו בתקופה שלפני סדרת ה shure se xx5 אלא בתקופת ה se xx0 לפי מה שהבנתי יש הרבה הבדל .. הזוג הקודם שלי היה sennheiser cx550 ז״ל :'( אז אני יודע שאני אוהב את הצליל של sennheiser.. תודה מראש חברה ושיהיה לנו שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת קולנוע של LG משולבת עם DVD ו-VIDEO. היא מחוברת למחשב ע"י כבל, אני תמיד שומע כך מוזיקה. בשבוע האחרון אני לא יכול לשמוע מוזיקה, כל דקה\שתיים לערך המערכת נכבת. היא לא מצליחה לעבוד יותר מדקה רצוף ונכבת. מה יכולה להיות הבעיה? ואולי איפה אפשר לסדר את זה בבאר-שבע? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מפעיל סרט מסוים (לא בכל הסרטים ) , אין קול של הדיבור של השחקנים יש רק מוסיקה בלי הקול שלהם .. מישהו יודע איך ניתן לתפור את זה ?? יש לי קודאק K-LITE הכי חדש . תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני רוצה אוזניות שיתחברו לפלא, נוקיה 5800 XM, האוזניות שהגיעו איתו הן מין הסתם זבל נוראי. בקיצור צריך אוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח, אפשר מחו"ל ואיביי. דרישות: אטימות-חשוב מעוד שיבודדו מרעשים חיצוניים. באס טוב וצליל טוב בכללי. עמידות-מן הסתם צריכות להיות עמידות לזיעה, אני לא מזיע הרבה יחסית אבל בכל זאת פעילות ספורטיבית מאומצת. עד עכשיו ממה שגיששתי קצת ראיתי את הJBL 220, איך הן? הן עולות 28 דולר בערך כולל משלוח מאיביי, מה אתם אומרים? תודה, ניצן
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573#details או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1806 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, קניתי רמקולים חדשים! CREATIVE T6060! עכשיו, כרגע יש לי OB REALTEK HD בתור כרטיס אודיו (מובנה). שווה להשקיע את הכסף בCreative Audigy SE 7.1? יהיה שיפור משמעותי? השימוש העיקרי הוא משחקים (גם מוסיקה המון וקצת סרטים). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה.. אני כבר מאוד קרוב לקניית ה- shure se535. אתמול שוב פעם ג'וק האודיו העלה לי רעיון חדש. אם כבר אני הולך רחוק, למה לא עד הסוף ? עכשיו אני מבקש את עזרתכם בלהחליט האם שווה לי לקנות את השור, או להמשיך לחסוך, וללכת עד הסוף על ה-JH AUDIO 16 PRO ? למי שהתנסה בדגמי הJH, גם ב-13, ושמע גם את השור 535, מה היא חוות דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מהם הרמקולים הזולים הכי איכותיים שאפשר לקנות היום ? מצאתי את אלה ב300ש"ח באופיס דיפו http://www.divoom.com.br/revo-3.asp מבחינת נתונים הם הכי טובים, הרמקולים והסאב מעץ, ויש שלט אלחוטי ותצוגה גרפית. מישהו שמע אותם פעם ? ללכת על זה ? המחיר ממש טוב לאיך שזה נראה נגדם יש את הAltec Lansing VS2421 שיש באותו מחיר של 300 ש"ח אבל קראתי שיש להם בעיות של רעשי רקע... ואם להשוות את הדגם החדש (המשולשים האלה) של ALTEC ל DIVOOM, הם ממש חלשים. מה אתם אומריןם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה, מנהל הפורום בבקשה תמחק יום נהדר
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי אוזניות steelseries.. 5hv2, ראיתי שיש גרסה שמגיעה עם כרטיס קול USB ויש גרסה זולה יותר במאתיים שקלים שבאה ללא הכרטיס USB. השאלה היא האם הכרטיס מאפשר ביצועים טובים יותר כל כך בהשוואה לכרטיס אונבורד? יש לי לוח אם gigabyte z68x ud3hעם : Realtek ALC889 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channel Support for Dolby® Home Theater Support for S/PDIF Out האם יש כדאיות להשקיע בזה 200 שקלים יותר? או שהכרטיס אונבורד אמור להיות מסוגל לתת תוצאה מספקת? המון תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הדרייבר עושה לי המון בעיות התקנתי וינדוס אקס פי חדש עידכנתי דרריברים של הלוח אם ושל הציפסט ביטלתי את הציפ של המוסיקה built in דרך הביוס ובאתי להתקין את הדרייברים של הפורטיסימו 7.1 שלי מה רבה ההפתעה הוא מראה כאילו הכל הותקן אך בפועל שום דבר לא מותקן ואפילו רשום במנהל ההתקנים unsupported customized crystal sound fusion audio device איך לעזזל מתקינים את הדרייבר??!!?!?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח תוכנה או כשהדפדפן מעלה אתר, יש הפרעות קשות בווינאמפ. התקנתי כבר פעמיים את הדרייבר וזה לא עזר. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, אחרי שנאלצתי להתקין מחדש את החלונות (98SE, HEB enabled), ובעקבות זאת את הדרייברים לכל החומרות. המפרט שלי: מעבד AMD Athlon XP1.8Ghz, FSB 266 לוח אם GigaByte AMD 7VRXP - AC97, לצערי - rev 1.0 זיכרון DDR-RAM Kingston 256MB, PC-333Mhz כרטיס מסך GeForce 4 MX440 nVidia DD64MB+T.V רמקולים + סאב Creative 2.1 Cambridge Inspire2400
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187864.0 עדכנתי ביוס. עכשיו המסך הכחול השתנה לDriver IRQL not less or equal ועכשיו גם מוזכר הקובץ portcls.sys. לפני כן אני חושב שזה היה רק irql. כמו כן, קיבעתי את הIRQ בBIOS. יש עוד משהו חוץ מלהתחיל להחליף חלקים? התקלה הזו ממש מעצבנת. עדכון: נכון לכרגע עושה רושם שתקין למרות שלא ניסיתי משחקים. אשמח אם תגיבו.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מכיוון שאין לי ולו את פיסת המידע הראשונה בנוגע לאוזניות, אשמח להמלצה לאוזניות לצורכי שמיעת מוזיקה מהמחשב. כעקרון, מה שחשוב לי זה איכות הסאונד והנוחות שלהן, עדיפות לאוזניות שסוגרות את כל האוזן ולא מאפשרות דליפת סאונד החוצה ומבחוץ. התקציב הוא 200-400 ש"ח, כמובן שעדיף לכיוון ה200. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ואיזה אוזניות ממולץ לקנות עם התנגדות גבוהה או נמוכה?? (יש לי H320 [אם זה משפיע בכלל] )
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1300 ש"ח בזאפ. האם יש יתרון משמעותי לטלוויזיות יקרות יותר ששווה את ההפרש? הנה מפרט מאחת החנויות: טלוויזיה 32" HD READY LCD פנל 1366X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי 3 כניסות HDMI וחיבור USB לתמונות ומוסיקה זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים גודל מסך 80 ס"מ (32") פנל HD READY 1366 X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי כניסת HDMI תצוגה גודל מסך אלכסוני נראה 80 ס"מ/ 32" רזולוציה: HD READY 1366 X 768 פנל כחול סריקה פרוגרסיבית תצוגת תפריט על גבי המסך בהירות: 500 cd/m2 זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים מערכת שמע סראונד וירטואלי/ דולבי Digital Amplifier- לאיכות שמיעה גבוהה מספר רמקולים 2 הספק הרמקולים (ואט): 10 + 10 מצבי…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מחפש המלצה למגבר פשוט ביותר, יש לי שני רמקולים של Cerwin Vega LS-10, ועוד זוג Cerwin Vega קטנים קטנים יותר שהגיעו איתם בסט, סה''כ 4 רמקולים. כרגע יש לי Denon AVR-1602 שהוא מאוד ישן, וגדול. אני מחפש מגבר שיוכל להתחבר לטלווזיה [ 32'' LCD ] ולמחשב [ כ.קול 7.1] [ אפשרי להתחבר לשניהם ולשנות ערוצים לפי בחירה?] ושיהיה כמה שיותר קטן. אני לא ממש חסיד של איכות אז בעיקרון כל מגבר שיעשה את העבודה ויהיה קומפקטי זה בסדר מבחינתי. עדיפות לחדש. בקשר לתקציב אין לי ממש מושג מה טווח המחירים, אז פשוט אסתכל על ההמלצות שלכם ואחליט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://ae.lge.com/products/model/detail/37lg55.jhtml# עוד מעט היא תיהיה אצלנו בבית ורציתי לדעת איך היא למישהו כאן יש אותה?בHD היא מוציאה שידורים טובים? ובכלל איך היא באופן כללי...
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי microlab SOLO 7 (לא 7C (הבדלי הספק)) ואני רוצה להוסיף סאב כי זה מה שבאמת חסר לרמקולים הללו. אני מחפש סאב אקטיבי במחיר גג עד 700 ש'ח. אני לא מכיר חברות או הספקים כדאיים (כש הSOLO 7 עם 110W RMS) לכן אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתעניין ב2 דגמים שנראים לי מאד דומים- הראשון הוא הInspire T6100 והשני הוא הInspire T6060. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ובמיוחד איזה רמקולים מבין השניים כדאי לקנות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי. אני מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למשבח משני לשימוש בסיסי. ראיתי את שלושת אלו: Creative Inspire SBS 245 Altec Lansing BXR1220 Logitech S-120 לכולם יש סקירות טובות בזאפ - שאלה מה הכי מומלץ, והאם יש אופציות אחרות בתווך המחירים זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=60965&saleNo=271304 אני רוצה לחבר אותם לרסיבר ואז למחשב אני משיג ב1800 שווה??? אני ישמע טוב וחזק ??
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-