עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by polegs,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. logitch x540 Creative T6200 .2 אני מכיר את עומצת הסאונד של X540 ואני יודע שהוא מדהים וכך גם הבאס, אבל שאלתי בפורום אחר והם אמרו לי שה-T6200 הוא המתחרה שלו ושהוא יותר טוב ממנו. אז רציתי תגובה מצידכם... תודה מראש polegs:)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by Dr.Drek,

שלום כולם! הנורא מכל קרה...ואני זקוק לעזרתכם הדחופה... אז היום חזרתי מהצבא, וקיבלתי לידי סוף סוף את הכרטיס שאליו ייחלתי חודשים... אז עשיתי DISABLE של הצ'יפ של גיגהבייט (לוח אם) והתקנתי את הכרטיס של הרקולס בעזרת ה CDROM המצורף. החלטתי לבדוק את איכות הסאונד ע"י שמיעת MP3 שאני רגיל לאבחן בהם... ואז שמתי לב לנורא מכל: בזמן שניגנתי, אם פתחתי איזהשהוא חלון, אקספלורר, או אאוטלוק אקספרס , אפילו לפעמים IRC....המוסיקה הואטההההההה והתעוותה... בדיקה קלה, הראתה כי ה CPU מגיע מדי כמה שניות ל 45% למרות שאף תוכנה מלבד WINAMP עובדת!!! אינני מבין את זה?! הרי קניתי את הכרטיס על מנת להוריד את העומס מהמעבד! אפילו עם הצ'יפ על הלוח אם, זה לא היה ככה!!! מה הבעיה?!!?!? עזרה ? אנא? מישהו? הושיעני…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by Ido Gabriel,

ראשית הייתי רוצה לומר תודה רבה על העזרה תמיד טוב לדעת שיש איפה לשאול שאלות ולקבל עזרה באופן מהיר ואיכותי. ברצוני לרכוש נגן MP3 ולאחר התלבטויות רבות החלטתי להעזר בכם כדי לבחור את הנגן האולטימטיבי בשבילי הדרישות שלי לנגן הם זכרון: 40 ג'יגה לפחות (רצוי יותר אפילו) רדיו: שיהיה סוללה: בעלת חיים ארוכים צג: צבעוני (יכולת צפייה בקטעי וידאו\ תמונות) USB ON THE GO (חשוב מאוד) לאחרונה נתקלתי בסידרת X5 של I AOUDIO שנראתה כמושלמת אך לרוע המזל הבנתי שכדי להטעין\להעלות קבצים עלי תמיד להשתמש במתאם\עריסת הטעינה דבר שלפי דעתי הוא מסורבל ולא נחוץ. האם למישהו יש רעיון לנגן איכותי שכזה? עלי לבקש תגובה בהולה מכיוון שאני קונה את הנגן ברצה"ב והאדם שיביא את זה איתו בחזרה לארץ חוזר ביום שישי. שוב …

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by איתייי,

אז ככה פירמטתי את המחשב ומשום מה פתאום האייריבר החליט לא לעבוד לא משנה מה עשיתי איתחלתי אותו עשיתי הכל פשוט שום דבר לא עובד...אני לא מגיע לתפריט תקועה לי הודעה על המסך כל הזמן שתוקעת לי את המכשיר אוףףףף אני יכתוב לכם את ההודעה אולי מישהו יודע על מה אני צריך לעשות חוץ ממה שעשיתי.... system files missing to restore the system files' connect h10 iriver plus.. עשיתי ממש הכל אין לי מושג איך אני יוצא מזה גם בחנות עצמה לא יודעים כלוםםם בתודה מראש... איתי..

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by chelsky26,

ערב טוב , אני יציין שאני דיי חדש ואני לא כל כך מבין בעסק אשמח לעזרה קניתי מערכת קולנוע ביתית, עכשיו חיברתי אותה והשאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל ת'רמקולים בטלוויזיה? אוטוטו מתחיל משחק של ריאל הייתי רוצה לשמוע דרך הרמקולים. אני יציין שיש לי רק 3 כבלים, 1 hdmi , אחד צהב של וידיאו, ואחד של הרדיו, האם צריך קבל נוסף כלשהו? אם כן, איתכן שלא קיבלתי אותו באריזה?אשמח מאוד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by shukiarc,

האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by hadash123,

שלום לכולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתי מסוג lg d-6246. חיברתי אותה עכשיו ואני שומע רחשים כמו של תדר רדיו לא טוב מהרמקול המרכזי והאחורי ימני. בדקתי את הקאבלים והרמקולים והחלפתי עם רמקולים אחרים (שעובדים טוב במיקום שלהם) ועדיין שומעים את הרעשים. כל זה קורה כשאני על AUX. כשאני על מצב DVD/CD אני לא שומע את הרעשים (כרגע הכונן לא עובד, אבל כשאני על המצב שלו הרעש מושתק). בנוסף, הרעש הוא באותו הווליום כל הזמן. כלומר, הוא לא משתנה יחד עם הגברת או הנמכת הווליום. אשמח ממש לעזרה כי זה ממש מעיק עלי ואני רוצה לפתור את הבעיה. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. מה קורה חברה, אני עכשיו באולסייל עם אבא שלי, אנחנו בדקנו פה טלויזיה של TOSHIBA סדרת REGZA דגם 47WL66E במבצע מתצוגה, 9750 בערך, 3 שנים אחריות של ניופאן מה דעתכם על המבצע, או על הדגם, מישהו מכיר? כנראה 8MS FULL HD 1:800 ניגודיות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by snuffi,

אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 42 אינצ' בתקציב של 8000-9000 ש"ח... אני מקבל המון המלצות ואני לא יודע במה לבחור.... מישהו יכול להמליץ לי על דגמים טובים במחירים האלו...

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. הX5 יצא כבר בגרסה של 30 ו60 ג'יגה בתאילנד או לא? בקשר לנגן:אבא שלי נוסע לאילנד והוא לא ממש מבין בנגנים אז אני צריך לתת לו 2 דגמים שמהם מה שהוא ימצא הוא יקנה (הוא אמר רק 2) התקציב שלי 350$ אני מתלבט בין H340 או X5 של לפחות 30 ג'יגה אם יצא וZEN TOUCH.... אני צריך לפחות 30 ג'יגה אפשר עוד הצעות... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by raltal,

שלום לכולם, אני צריך עזרה כדי לדעת איזה אוזניות הכי כדאי לקנות אני קונה נגן IRIVER H10 6G ואיתו מקבלים Sennheiser MX400 רציתי לשאול אם אוזניות אלו מספיק טובות כדי לשמוע באיכות הכי גבוה אם יש לכם הצעות לאוזניות אחרות אני מעדיף של KOSS כי יש לי חנות ממש זולה שלהם בכל מקרה תיזכרו שהאיכות הכי חשובה תקציב של 300 שקל בערך עדיף של KOSS תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by D-M-X,

הופיע לי על המסך בנגן rescue mode 1.3 ומופיעים לי 4 אפשרויות 1.foramt all 2.clean up 3.reload os 4.reboot מה אני אמור לעשות מפה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by amit_p,

איזה נגן יותר טוב ויותר משתלם? הcreative nomad muvo2 4GB או הmini iPod 4GB תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הי לכם! אני מחפשת מערכת סטריאו זולה וטובה עד 500 ש"ח. יש לי כמה התלבטויות, אני מצרפת קישורים: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765033 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=RL412G&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&DeptIDReq= http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=9910 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=746295 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=783435 http://www.kama.co.il/product_details.php?product=129866 http://www.kama.co.il/product_details.php?product=109712 וסתם שאלה, מה אתם אומרים על חברת GERMAINE? זה נחשב חברה טובה? כי המוצרים שלהם ממש זולים, השאלה היא האם הם גם איכותיים...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Shadow223,

שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש אוזניות למחשב,וכרגע אלו שני הדגמים שאני מתלבט בניהם. האוזניות מיועדות בעיקר לגיימינג,אך ביצועי מוזיקה חשובים לא פחות.לסרטים ממש לא אכפת לי,אבל שלא יהיה צורם כמובן. לפי הנתונים,האייסמט יותר טובות מה-HD201,מה דעתכם? מה לקחת? אני רוצה לדעת אילו טובות יותר למוזיקה. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. שלום רב, אחרי איזה 5 שנים. נאבדו\נגנבו לי האוזניות CX300 שהאמת מאוד נהנתי מהם. ביחוד את פיצ'ר האטמי אוזניים שהיה ממש מוצלח בעיניי. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, בתקציב של עד 250 שקל אבל שיהיה שדרוג ממש ממש משמעותי מבחינת הסאונד ביחס ל CX300. את המוזיקה אני שומע על גבי IPHONE 4 סגנון המוזיקה נע בין רוק לסוגיו, ישראלי וקצת מכל דבר. אין משהו ספציפי מאוד. ככה שצריך אוזניות שטובות בספקטרום מוזיקה הרחב. ה CX300 האטמי אוזניים שלהם היו נוחים לי בפורמט הכי גדול (מבין שלושת הגדלים) אשמח לקבל אוזניות שיש להם גם גדלים שונים לאטמים. יש לי ידידה עכשיו בארצות הברית, אם המחיר באמת זול שמה משמעותית אשמח לקבל המלצה גם לחנות בארץ וגם למוצר בארצות הברית שניתן לקנות בחנויות הפופולריות בטוו…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. תקשיבו אני יודע שאני צריך דרייבר של קול אבל אני לא יודע איזה דרייבר אני צריך.... אז מישהו יכול לעזור לי ? כאילו איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך לשים? אם אני משמיע ב WINAMP משהו זה מה שכתוב לי...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. שלום רב, מצטער על הלחץ אך יש לי הזדמנות היום להזמין מערכת טובה למחשב. יש לי כיום לוג'יטק X540 אם אני לא טועה. 5.1 מערכת היא אחלה והכול אבל הרמקולים האחוריים עלובים ביותר. חשבתי על Z5450 או Z5500. ההבדל בין השתיים 100 שקלים כול. הZ5450 עם רמקולים אחוריים "אלחוטיים" המשתמשים בסוללות ולכן אני חושש שהאיכות תיהיה כזו... ההספק נמוך בכ200 וואט מהמערכת 5500 שאליה אני יותר נמשך,אבל אתם יודעים מה אומרים-יותר משוכלל יותר טוב (וגם יותר יקר בלעיתים מהמקרים ) אשמח לחוות דעת מעוניין להזמין אפילו עכשיו. תודה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by GoA,

קניתי את X530וLogitech הכל פועל טוב ויפה רק הסנטר לא פועל לי החיבורים טובים ולא עולה לי עוד איזה סיבה יכולה להיות שזה לא פועל עריכה: ניסיתי להחליף תחיבור של הסנטר בחיבור של הרמקול ואז הסנטר לא עבד לי אז זה אומר שהיציאה לא טובה...=\ עכשיו יכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול כי זה מוגדר 5.1 ויש גם ציור שיש שם תסנטר אבל הקטע זה כרטיס קול פשוט ויש לי על זה אחריות כי רק עכשיו קניתי אותם אבל השאלה שלי מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by osyav,

שלום לחברי הפורום. ראשית אני לא מבין גדול באוזניות. ברשותי אוזניות פשוטות של סוני MDR-CD180 (צירפתי צילום). לקחתי מאבא שלי, שהוא מוזיקאי, זמנית אוזניות מסוג " SONY MDR-V6" (צירפתי תמונות) והופתעתי מאוד מההפרש באיכות אפילו מהכרטיס קול הפשוט שלי ABIT AUDIOMAX בכל מקרה, אני רוצה לקנות אוזניות בערך באיכות של הסוני. אם מישהו יכול להמליץ על דגמים, וכן עלויות, שכן אין לי מושג כמה עלו הסוני וכמובן כמה עולות אוזניות דומות באיכותן. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by haim85,

שלום לכולם..רציתי לדעת מזה הסטרימר הזה.. מימה שראיתי זה דבר מדהים וגם יחסית זול.. האם הבנתי נכון זה יכול להיות מחליף לבלוריי המכשיר שכל כך יקר בארץ? ניקח דוגמא יש לי lcd מחשב רסיבר ורמקולים מימה שהבנתי הסטרימר מתחבר איך שהוא או מזהה תמחשב תקבצים שבמחשב למשל יש לי במחשב סרט בלוריי. הסטרימר מזה אותו מהמחשב שלי ומקרין אותו על עlcd ? זה נכון? או שלא הבנתי לגמרה נכון אשמח אם תסבירו לי יותר על הדבר הזה [=

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by idoodi,

יש לי מחשב ומסך טלוויזיה של טושיבה המסך חדש ולכן הוא בעל כניסת usb חיברתי עם כבל פשוט של usb cין המחשב למס אך איני מקבל תמונה כלל..הבנתי שעליי להגדיר את כרטיס המסך אך אינני יודע איך לעשות זאת או כל פיתרון אחר יעזור מאוד..והאם מחשב וטלוויזיה יכולים להתחבר בכלל דרך usb?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by JewBear,

צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.