אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים. בתור לקוח של HOT התעניינתי על ה-LCD שבמבצע שלהם והתקשרתי למוקד שירות שלהם, כל מה שהצלחתי להוציא מהם שזה LCD 20 של LENCO, המוקדנית לא ידעה את הזמן תגובה של הטלוויזיה או את הדגם אז אחרי חיפוש קל בגוגל מצאתי את הטלויזיה שהם מדברים עליה והנה היא http://www.isfar.co.il/lenco/product.asp?family_id=93&catalog_id=175&id=789 רוצים עליה 80 שח בחודש ב-36 תשלומים שזה יוצא 2880 שח. רציתי לשמוע את דעתכם אם הדיל הזה שווה משהו כי כרגע אח שלי נמצא עם טלוויזיה רקובה שאני לא מאחל אותה לאויבים הכי גרועים שלי.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אוזניות חדשות בשביל ה-H340 כי האוזניות שמקבלים עם המכשיר לא נוחות. האם מישהו מכיר אוזניות איכותיות ונוחות? (מה עם ה-PX200?) תקציב 40-80 דולר (אני קונה בארה"ב). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן היה לי GMINI 120 מכשיר חביב מאד... נגנב ע"י זבל כאשר הייתי בשמירה!!! תמות זבל!!!! עכשיו אני צריך המלצה לנגן של כ 10-20GB בתקציב של כ 200 דולר... כמובן שניתן קצת לשחק עם הנפח והמחיר תודה
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום! אנחנו (אני והמשפחה שלי) קונים טלוויזה חדשה, ורצינו שהיא גם תהיה מוכנה לעתיד לHDTV. עכשיו, רציתי לשאול מה הרזולוציות של 720P ו1080I במובן של מספרXמספר (כמו 1024X768). תודה!
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בלהקליט שיחות טלפון עם יש קזו אפשרות ?? עם כן תודיעו לי בבקשה ממולץ ישירות למחשב
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
קניתי סט רמקולים חדש...לא סטאליסטים אלא "גדולים" ואני מתלבט איפה הכי כדאי למקם אותם...ובאיזה גובה? בעיקר אני מתלבט לגבי הסנטר....חובה שהוא יהיה על הטלויזיה כי זה לא אסטטי כל כך אם לא אז איפה? ובקשר לאחוריים באיזה גובה הם צריכים להיות מעל לספה?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות אוזניות shure e2c ראיתי אותם באמאזון בערך 300 שקל ובארץ ראיתי באיזה אתר רוצים בערך 800 שקל זה הבדל אדיר כדי להזמין מחול אני צריךכרטיס אשראי בינלאומי או שמקומי מספיק?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3637 או זה. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1911 תודה- גיל. אני לא מתכוון לקנות, זה רק סקרנות.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לסרטים עד 400 שקל.... בגלל שאני די חירש בכל הקשור לאיכות של הסאונד אז חשבתי במקום ללכת על 2.1 ברמה גבוהה אז אפשר ללכת על יותר רמקולים ברמה פחות גבוהה... אז למישהו יש המלצה לאיזה רמקולים טובים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות את השנאי הזה יחד עם המיני ושהוא לא יעשה בעיות... בחנות מציעים אותו כתוספת לאיפוד מיני אך רציתי להיות בטוח... http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=ac-usb&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=17 השנאי הזה מתחבר לשקעים בישראל או לא??
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם גנבו לי את האוזניות הלבנות של המיני אייפוד שלי. השאלה היא אם אפשר לרכוש את אותם האוזניות או לקנות משהו אחר? ואם כן אז איזה אוזניות בתקציב של 300 שקל שיתאימו לאייפוד.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה, יש לי סנהייזר HD202 ואודיוטרק מאיה 7.1 ויש לי פול רעש רקע, דיסטורשן כזה, וזה מעצבן, ושמעתי את האוזניות דרך מע' סטריאו וזה נקי וחזק! (ד"א במחשב זה גם חלש) קיצר מה לעשות?! אחד מהם לא טוב? או: האוזניות צריכות מגבר או משו? מה לעשות!?!!?!? תגיבו PLZ!!!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המודעה: http://www.playerblog.com/archives/000567.shtml הפירמוור : http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=685&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= רק לגיסה האמריקאית!!! לארופאית בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה AV420 ואני צריך תוכנה לקידוד סרטים טובה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הלכתי לסינמה פרדיסו(אחלה חנות אגב, הבן אדם שם מאד מאד מקצועי), והוא הציע לי מערכת שכוללת מסך פזלמה של PIONEER 42', רסיבר של MARANTZ שעולה 2500 ש"ח אם אני לא טועה(אני לא זוכר את הדגם המדוייק, אך אני זוכר שהוא מעביר 80 ואט לכל רמקול, ותומך 7.1). הרמקולים הם wharfdale diamond 9 , 5.1. כאמור, המערכת הזאת עולה כ24000 ש"ח. מטרת המערכת היא משהו כמו 95 אחוז קולנוע ביתי, 5 אחוז מוזיקה אני כמעט לא שומע מוזיקה בכלל, אז הרבה יותר חשוב לי אפקטים בסרטים. השאלה שלי-יש אלטרנטיבות? משהו שאתם ממליצים לשנות? במסגרת התקציב כמובן... רמקולים סטליטיים לא באים בחשבון... אודה על כל תגובה והמלצה, כי הארנק הולך לשקול הרבה פחות אחרי שאקנה את המערכת
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי לוקח? למישהו יש התנסות? (כמובן עם השניים, ביקורות חד צדדיות לא יעזרו לי) ביקורות? מישהו יודע מה איכות השמיעה בגראדו? אני אישית לא ממש מכיר אותם... אני נוטה יותר לסמוך על סנהייזר אבל לפי מה שאמרו לי הגראדו לוקחות... ועוד משהו - מישהו יודע כמה הן בערך אמורות לעלות, שאני אוכל לתאם עם המוכר? (עוד לא יודע איפה אני אקנה) אה, ד"א, בנוגע לסוגריים - יש הצעות למקומות שבהם ניתן לקנות תאוזניות האלו בזול? (כמובן בלי קומבינות)
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את תשובותכם וקראתי ביקורות נשארה לי רק שאלה אחת בקשר ל AUDIGY 2 ZS VS VALUE האם ההבדל היחידי הוא ביציאת FIREWIRE? בביקורות שקראתי ראיתי שב ZS יש דריברים עם מגוון אפשרויות, האם יש אותם גם ב VALUE? תודה לעונים. מצטער אם כבר נמאס לכם לשמוע פשוט אני לא רוצה לשלם 500 ומשהו שקל ובסוף לגלות שחוץ המיציאה אין הבדל, כאשר ב KSP יש ב 270 את ה VALUE.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך חנות אמיתית(לא באינטרנט) באזור לוס-אנג'לס(בסיטי, לא בוואלי) שמוכרת iriver h10 20 gb ו iaudio x5L, אם אפשר לכתוב גם את הטלפון של החנות. בתודה מראש Zilberberg
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
Dear**** ****r, Thank you for contacting iriver customer service. Yes, we know that our engineers have implemented the Hebrew in the wrong way. It will be fixed through next firmware upgrade. Would you keep watching www.iriver.com for further notice? If you have further enquiries, please feel free to contact us again. Regards, Alice אני מקווה שהם באמת מתכוונים לכך .... ובאמת בפריימוור הבא הם יסדרו את זה ....
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
האם מישהוא יודע האם יצא X5L בארצות הברית? אם כן מה מחירו ואיפה ניתן לקנות אותו באזור לוס אנג'לס? אם הוא לא יצא בארה"ב מתי הוא אמור לצאת?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קניתי את גירסאת ה6 גיגה לפני 4 ימים העברתי למכשיר שירים דרך הIRIVER PLUS כל הTAGIM בסדר ומעודכנים וגם הפכתי אותם והעיברית מוצגת לי בסדר גמור ..רק שיש בעיה אחרת יש לי אלבומים כפולים וכשאני נכנס לאלבום למשל "15 הדקות של אסף אמדורסקי" הוא מראה לי רק שיר אחד מתוך האלבום ולא את כולם ..כשהעברתי את השירים בהתחלה זה לא קרה זה קרה לי רק לאחר כשעה של שימוש במכשיר פתאום כל השירים שהיו באלבום נעלמו ונישאר רק שיר אחד באלבום + בBROWSER של הנגן אני רואה את כל הקבצים אך באלבום הם לא מופיעים לי + כשאני בוחר בARTIST את האפשרות לנגן את ALL אז כשזה מנגן שיר באנגלית הכל בסדר אבל כשאני לוחץ על כפתור השיר הבא והשיר הבא הוא עיברית אז השיר העיברי מתנגן אבל על המסך מוצג עדיין שם השיר הקודם ?!?!...…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי שהגיע הזמן לשפר את מערכת הקולנוע בסלון של הבית. המטרה היא לחבר לטלויזיה מחשב ישן עם יציאת סאונד למגבר ורשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את הסאונד למגבר בעזרת יציאה אופטית כדי לקבל מקסימום איכות. מישהו יכול להמליץ על כרטיס קול סביר עם יציאה אופטית. לא צריך יותר מידי מתוחכם, רק עם יציאה אופטית. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באתי עם תקציב של 3500 אמרו לי לא מספיק. אני רוצה מערכת קולנוע ביתית טובה עם שמות של חברות רמקולים קדמיים באיכות סנטר ואחוריים באיכות אם צריך גם סאב באיכות בעיקר לשימוש סרטים אבל גם מעט למוזיקה רסיבר ורמקולים זה מה שצריך מצדי רסיבר של חברה אחת ו-6 רמקולים של 6 חברות שונות אבל מה בערך התקציב הנדרש להרכבת מערכת טובה אבל בלי השתוללות (מן הסתם לא 20 אלף וגם לא 10 אלף) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לדעת למי הייתה התנסות יד-ראשונה עם המכשיר הנפלא הזה; אני שוקל לקנות אותו, ורציתי לשמוע קצת תגובות "מהרחוב" לפני שאני מבזבז לי להנאתי 300$. קודם כל, מהי ההתרשמות הכללית שלכם מן המכשיר? האם הוא תומך בעברית? האם ממשק המשתמש (גם על המחשב) פשוט? האם הוא מסוגל להציג תמונות בלי לשנות אותן (בניגוד לאייריבר)? איך הסרטים? איך הגודל (ביחס לאייפוד לדוגמא)? אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב בכ"ז, אבל האם אפשר לקנות אותו בארץ הקודש? אם כן איפה..? ואם יש לכם משהו להוסיף אתם מוזמנים... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות iriver h10 20gb. יש לי מספר שאלות: א)האם ניתן לראות באיזה שהוא מקום את הiriver h10 20gb בארץ? ב)מה הן התכונות שלו? ג)האם יש נגן אחר שאתם ממליצים לי לקנות(בנפח של 20gb)? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-