אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם, טוב, לאחר שנים רבות עם 2 רמקולים זולים החלטתי להתקדם גם למערכת סראונד איכותית (עד כמה שאפשר). אני לא הכי מבין בכל העניין לכן אני מבקש את עזרתכם. אני מחפש מערכת 5.1 שתהיה שמישה גם למחשב (Mp3 בעיקר, משחקים וסרטים) וגם למערכת CD רגילה. הכוונה במערכת היא רק לרמקולים וסאב, בעתיד אני מתכוון לקנות נגן CD (רגיל, לא מערכת עם טייפ, רדיו וכו..) ולחבר אותה לרמקולים\מחשב.. לא ממש מתמצא בעניין אבל בטוח שהדבר אפשרי. (אולי בעזרת רסיבר ?). בעניין המחיר אני גם לא מתמצא, אפשר למצוא משהו איכותי בסביבות ה 800 ש"ח .. ? * לא יודע עד כמה זה חשוב, אבל אני לא צריך שהיא תספק ווליום גבוה כל כך, לצערי אני גר עם אנשים שזה מפריע להם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.shopping.com/xPF-YP_MT6Z_1_GB
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של JVC קצת ישנה אבל די חזקה ושומעים די טוב. הבעיה שזה סטריאו ו2 המרוקים תלוים מאחורי(מפריע אבל לא ממש) אני אוהב לשמע "מכל החדר" יעני בסראונד מוזיקה מכמה רמקולים 4 נניח. חבר שלי קנה דיוידי+רמקולים בדיוטי של לג'י ודווקא שומעים מצוין והבאס טוב ודי מפתיע. חשבתי לקנות גם כזה אבל חבל על המערכת הטובה שיש לי. למישהו יש רעיון מה לעשות המגבר של המערכת ה-120*2 וכל רמקול כמובן 120 וואט,אז זה קצת בעיה להוסיף עוד 2 רמקולים. ולקנות מגבר ועוד 2 רמקולים זה גם כבר מספיק כסף לקנות את המערכת של lg וזהו.... בעעעע. נ.ב אני רוצה סטלייטים+סאב עקרונית
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן והוא מתלבט :s05: בין IRIVER H10 5 GB לבין ARCHOS GMINI
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא מזמן פתחתי דיון כאן בפורום אודיו, על רמקולים סטריאו שאני מעוניין לקנות עד 3500 ש"ח. עכשיו הבקשה קצת משתנה וכך גם התקציב. אני מועניין שתתנו לי פרטים על בוקסות גדולות 12/17 אינצ' והמלצה תואמת למגבר בשביל הבוקסות. התקציב שלי גדל ל-6000 ש"ח לבוקסה אחת+מגבר(בוקסה אחת בגלל שאני חושב שבתקציב הנ"ל אני אוכל לקנות רק בוקסה אחת, מה גם שזה יספיק לי נראה לי) אתם יכולים להגיד לי בבקשה כמה בדיוק מהתקציב הנ"ל אני אמור להקציב למגבר? מה אתם אומרים על הבוקסה הזאת: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1095 ? או על זה: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?cPath=59_394_398&products_id=1079 נ.ב- יש איזה מידע כלשהו שאנ…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן בנפח של מינימום 20G. התקציב שלי הוא 2000 שקל. 100,200 יותר לא יהרגו אותי... הכי חשוב לי זה(מן הסתם...) איכות טובה, יומן(אם יש) ומשחקים(לא חייב להיות יותר מדי מושקע בקטע הזה) אם יש לו עוד תכונות טובות זה סבבה(צבעוני וכו') בהתחלה הייתי סגור על אייפוד, אבל עכשיו כבר לא כ"כ.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
IceBreak הבטחתי וקיימתי (קצת מאוחר אבל..). חברה הוא מדהים הוא ממש יפה לפי דעתי היפה בחבורה (קניתי את הלבן). נשמע מצויין, אוזניות איכותיות אבל אני אקנה יותר איכותיות (אם יש הצעות), הממשק שלו סבבה (קצת פחדתי בהתחלה) אמרו לי שצריך להכנס בתפריט כדי לשחק בווליום, שטויות בזמן שהשיר מתנגן הטאצ' משמש להגברה והנמכה של הווליום. בקיצור סקסי בטירוף. http://photos.walla.co.il/zenmicro4g תגובות ......................
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. היתי היום בדיזינגוף סנטר בחנות של ציוד אודיו בקומה העליונה, סמוכה לחנות של ציוד אודיו כבד לתקליטנים וסטודיו.. ראיתי שם מבחר גדול של אוזניות סנהייזר אך המוכר לא הסכים לתת לי לשמוע בהם כי לא היה עלי מזומנים.. :-\ "כשתירצה לקנות נשמיע לך משאתה רוצה.." רציתי לשאול מה אתם חושבים על החנות הזו (בעיקר על המחירים שבא) או שכדאי יותר להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
The price is about 500NIS, we already have speakers, just the radio itself... Thnx !
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לכרטיס קול ממוצע יש 3 יציאות - אחת ירוקה, אחת אדומה ואחת כחולה. עכשיו, הירוקה לפלט, האדומה לקלט..ולמה משמשת הכחולה?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני שואל עבור חבר שמעוניין לחבר סט תופים דיגיטליים למחשב בתקציב הנמוך מ 400 ש"ח.(כבר ראיתי את הEMU 04040 - לא מעניין - יקר מדי) אני חושב שסאונד בלאסטר LIVE - + כבל המחבר בין יציאת הגסטיק ל MIDI יספיקו לו - הצרה שאיני מוצא חנות שמוכרת כבל זה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=251 האם מישהו ראה או שמע ? ניר
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ליקנוט שם ipod והו מטלבת עם ליקנוט משם. עם מישו יודע תוח כאמה זמן זה מגיעה אז שיחתוב פו{כי זה מה שהו רוצה לדעת} תודה לעוזרים Compu-Amrica.com עריכה:שיניתי לנושא אחר בקשר לאתר הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קנה ציוד של DJ והתאמן בו כבר הרבה.. בגלל שאהבתי את מה שהוא עשה אמרתי לו שכדי שיחבר את הציוד למחשב ויעשה כמה סטים יפים בשבילי.. הוא הסכים, חיברנו את הציוד למחשב הכל הלך טוב אבל האיכות לא יוצאת הכי טובה. הכוונה היא דיי סבירה, אבל אנחנו לא מבינים למה יש רעש שמפריע.. חשבתי שזה חשמל ססטי, אז קניתי חיבורים יותר איכותים למחשב ועדיין אותה הבעיה אני חייב לציין האיכות דיי טובה, אבל עדיין הרעש הזה מפריע.. זה מן "תססססססססס" כזה חח אני לא יודע איך להסביר אני מקווה שמישהו יעזור לי למצוא פיתרון לבעיה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
SONY MDR-EX71 או sony mdrex51lp או shure e2c מה הכי טוב מאלה ומה הכי פחות? ועוד שאלה האוזניות sennheiser שבאות עם איריבר איזה דגם זה? והאם הם טובות?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממש בקצרה, כי נכנסתי לפורום כדי לקרוא על הבשורות הטובות וללמוד עליהם ולא לשבת שעה ולהבין איך אני מקמפל את הקוד שלהם לגירסה ברת עידכון... אפשר להתקין רוקבוקס ולנגן שירים!!! יייששישיישש!! זה אומר שאפשר: לקרוא עברית כמו בני אדם לעשות פלייליסטים על המכשיר למחוק קבצים, לשנות שמות קבצים, אולי גם ID3 (לא בדקתי עד היום ועכשיו כבר שווה לבדוק) ואולי אחד מהכי מגניבים: אפשר לשחק משחקי גיים בוי על האיריבר!!!!!@#$!@# אההההה... אני באקסטזה. עכשיו רק חבל שיש לי עוד יומיים עד שאני אגיע למחשב בבית :-\ עריכה: כמובן שאני מדבר קצת בעיניים עצומות עדיין לא התעמקתי בכל מה שאין ולא מיושם.. עוד יכול להיות שאגלה שאפשר לנגן MP3 שיש בהם רק ליין תופים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממצב אחים שלי?!?! אממ רציתי לשאול אם מישהו כאן ממליץ לי על נגן mp3 בערך ב-200-350 שח ,אפשר להתגמש קצת... גם אני קצת חיפשתי פה ושם וראיתי את זה: http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif מה אתם אומרים? יש לכם מה להציע לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הממיר הזה להמרת סרטי וידאו אנלוגים האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אנשים! אנשים, שלום ! אני רוצה סוף-סוף לקנות לי רמקולים למחשב . אבל זה גם מעורר בעיה, איזה רמקולים לקנות? אני חיפשתי באינטרנט ומצאתי לי שתי זוגות של רמקולים: 1. LOGITECH Z-640 2. LOGITECH X-230 עכשיו השאלה שמתעוררת לי זה מה יותר טוב מבין שני אלה? אני לא מתעסק במשהו ספציפי אני פשוט רוצה רמקולים טובים ואיכותיים. אני יודע שיש ביניהם הבדל של מספר רמקולים (אחד הוא 5.1 והשני הוא 2.1) אבל בין שאר המפרט של הרמקולים אני לא מבין. את שני זוגות הרמקולים האלה אני יכול לקנות ב 400 ש"ח אז עם אפשר תגידו מה שווה את הכסף יותר? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם DFI LAN-PARTY 875 PRO ;D
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את התרגום ? כקובץ SRT
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השיטות מבחינת איכות שמע סופית ?