עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amitrotem,

שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by davidreznic,

אני נוטה לכיוון מסך LCD, מכיוון שהטלוויזיה נמצאת בסמוך לקיר שכולו זכוכית ופונה לכיוון מערב, כך שרוב הזמן שאני צופה הטלוויזיה יש שמש מבחוץ. מרחק הצפייה בסביבות 3.5 מטרים. הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכנים המשודרים דרך הממיר (לא HD) ובסרטי DVD. אשמח לקבל הצעות לחברה / גודל מומלץ / הערות

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Spirox,

אני מחפש טלוויזיה לצפייה בכבלים, ופה ושם בסרטים שאעביר באמצעות USB. גודל 46"~50". אני רואה שהמחירים מתחילים מה-2,000 שקלים ועולים צפונה. השאלה, עד כמה ההפרש מורגש בין הטווחי מחירים? כי אני כן בהעדפה לקנות בכמה שיותר זול, אבל שתהיה באיכות סבירה. שמתי עין על: http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22989751 שמאוד זולה. דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kobiperez,

שלום הלכתי היום למספר חנויות במטרה לקנות טלויזיה שתחובר למחשב באמצעות כבל HD, אני התבלבלתי מרוב דמגים סוגים ואנשי מכירות שכל אחד אומר לי משהו אחר. השימושים העיקרים יהיו סרטים ומשחקים כאמור היא תחובר למחשב. חשוב שאיכות תמונה תיהיה ברמה גבוהה תמיכה ברזולוציה FULL HD ואם אפשר לקבל קצת אינפורמציה על קצב ריענון של התמונה כי הציעו לי כמה דגמים בעלי קצב ריענון 100hz. התקציב הוא בין 4000-4600 ואם אין ברירה אפשר לחרוג ב 100 תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by HaVoC_850,

קצת מבולבל מכל העניין הזה של FULL HD או HD Ready מה עדיף מה ההבדלים בשימושים אני יושב משהו כמו 3 מטר מהמסך אם זה משנה העדפה למסך של 32" מעבר לזה שבאמת אין לי מושג מה עוד לשאול תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  6. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול לא יקר מדי (בסביבות ה- 500-800 ש"ח), בעל כניסת מידי, שישמש אותי להקלטת שירה (ואולי מעט כלי נגינה, אבל פחות חשוב). אני בעקרון עובד עם Reason + Cubase. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מה אתם אומרים על M-Audio audiophile 2496? (נראה לי מתאים למדי). הקטע הוא שהוא עולה 780 ש"ח ברוב החנויות שבדקתי, אבל שמתי לב שאפשר להזמין אותו מאתרים בחו"ל במחירים של 90$. גם אם מוסיפים לזה 50$ משלוח זה משתלם טילים. יש סיבה להפרש הזה? יש סיבה לקנות את זה בחנות בארץ בכל זאת? שאלה נוספת (שאלתי קצת בפורום מפרטים אבל לא קיבלתי תשובות מספקות): אם הייתי רוצה להשקיע במחשב חדש שהמטרה העיקרית שלו היא עריכת אודיו עם תוכנות סטייל Reason ו- Cubase, על מה אני צריך לשים דגש? כמה כסף ב…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. שלום רב יש במחשב שלי HDMI (בכרטיס מסך) והוא מחובר ל רסיבר ב כבל HD ומשם יוצא ל LCD האיכות תמונה שלי מעולה! אני מוריד סרטים ב HD אבל הבעיה שלי מתחילה ב אודיו... רציתי לדעת ולקבל המלצות לגבי רכישת כרטיס קול עם יציאה אופטית דיגיטלית (בכדי לחבר אותו לרסיבר ולהנות מ דולבי דיגיטל לפחות) בטווח מחירים עד 300 שקלים הזמנתי את הכרטיס הזה בינתיים ואשמח לשמוע מה דעתכם למרות שהוא לא ממותג http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWAX:IT כשהוא יגיע האם אני אמור להרכיב אותו על המחשב שלי במקום הכרטיס שיש לי או בנוסף? ההרכבה היא פשוטה? תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shaymor26,

שבת שלום ושנה טובה אני כרגע עושה שיפוץ בדירתי והחשמלאי הכין לי תשתית צינורות בפינות הקיר ל2 רמקולים קדמיים ואחוריים (לתלייה) אני רוצה לקנות מערכת בתקציב של גג 2500 ש"ח, שתתן לי סאונד חמוד. המרחק בין זוג הרמקולים הקדמיים לזוג האחוריים עומד על 3 מ' דרישות: רוב המדיה שלי מגיעה מהמחשב יש לי כרטיס מסך עם 2 חיבורי HDMI וכרטיס קול מובנה עם יציאות צבעוניות פשוטות כאלה. חשוב לי ש3 מכשירים יהיו מחוברים לרסיבר בו זמנית: 1. מחשב - חובה. 2. סוני 3 3. ממיר YES MAX TOTAL רמקולים: 5.1 - כלומר סאב, סנטר, 2 אחוריים, 2 קדמיים. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת שתתאים לי במסגרת התקציב. תציעו דברים גם אם חורג קצת. לא משנה לי לקנות את הרמקולים בנפרד ואת הרסיבר בנפרד...וגם לא …

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by zamir12,

[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]התקציב שלי הוא באזור ה- 2000-2500 ש"ח המטרה מבחינתי היא שהמערכת תשמע כמה שיותר טוב (מבחינת סאונד - סראונד וכו') בשימוש רגיל בטלויזיה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה/רגילה במחשב, משחקים מתקדמים במחשב (הגדרות גבוהות 1080P ותומכי סראונד / 3D) (יש לי מחשב נייד חזק מאד), דיויודי/בלו ריי/ נגנים פחות מעניינים אותי, אני לא משתמש בזה כמו כן אשמח לתכונות מיוחדות, כמו קריוקי, הקלטה וכו' בד"כ המחשב הנייד מחובר לטלויזיה ... אז שתוכל לתמוך בזה .. מבחינת סאונד, והבנתי שהיא גם משפרת את התמונה??? אני לא מבין גדול, אבל אעדיף אחת שתומכת במכשירי בלוטוס, …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Manifold,

שלום, כיום יש לי מערכת 4.1 ישנה מאוד (אני מאמין שהיא אצלי כבר יותר מ 15 שנה), של Creative Labs, שבזמנו קניתי יחד עם ה SoundBlaster Live Value (שכבר אינו בשימוש). היא מחוברת לכרטיס קול OnBoard של Realtek, על לוח אם Gigabyte P55-UD3L כיום היחידה של הסאב משמשת גם כמגבר. אני מעוניין להחליפם במשהו חדש: אני מעוניין לרכוש רמקולים (5 סטלייטים + סאבוופר) למחשב. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים, ומדי פעם משחקים, וקצת מוזיקה. אני רוצה משהו ברמה טובה, שאוכל לשמוע היטב ולהנות ממנו. לגבי תקציב, אין לי מושג מה סדרי גודל של המחירים וייתכן שאני מנותק. חשבתי להשקיע כ 1000 שקל, אבל זה לא קשיח: אם למשל תאמרו לי שבעוד 200 שקל אקבל משהו הרבה יותר טוב שווה לי לשלם יותר. 1) אשמח להמלצות על רמק…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  11. שלום, ברשותי SBLIVE 5.1 והייתי שמח לממש את הפוטנציאל שבו עם רמקולים 5.1 מכיוון שאני לא רוצה לזרוק סכום עתק הייתי רוצה לדעת איזו רמקולים אני יכול לרכוש עד 500 שקל שיתנו לי את המקסימום איכות סאונד במחיר הזה... אשמח לתגובות ולינקים והסברים כי אני לא כלכך מבין בתחום הרמקולים.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. שלום, ברצוני לרכוש זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר Onkyo TX2000 (כבן 27 שנה) לאחר שביררתי מעט מסתבר שמספק לכל רמקול כ 40W. התקציב שעומד לרשותי הינו 3000-3500 ש"ח. אילו רמקולים טובים אוכל לרכוש בסכום זה, לאילו פרמרטרים עלי להתייחס בבחירת רמקולים שיתאימו מצד אחד לרסיבר הנ"ל וישמשו את הבא אחריו במידה ויחליט לצאת לפנסיה דוגמאות לפרמטרים: הספק, נצילות, כמה דרייברים בכל רמקול וכמובן פירמה שאפשר לסמוך עליה. תודה!

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by iyehuda,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי 3 הצעות תגידו מה כדי אם כדי : 1.אלטק לסינינג דגם 2121 2.1 256 ש"ח 2.קריאטיב דגם 370 2.1 מחיר 180 ש"ח 3. WINNER HN480B 2200W 2.1 מחיר 100 ש"ח 4. HN21 2800W 2.1 WINNER מחיר 50 ש"ח שמעתי את האלטק בחנות עוצמה מאד מאד חזקה אבל נשמע קול מאד מתכתי אולי בגלל שהציבו אותם במקום פתוח

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by irina20,

שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by irina20,

שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by PuG3o6,

קניתי סטריאו .VSX-323 מדיוטי פרי ואני מחפש רמקולים לקולנוע ביתי 2 קדמי 1 סנטר 1סאב ו 2 אחור גודל חדר 5X5 רוצה רמקולים תלויים בעיקר לסרטים ולספורט

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zini1,

שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

אני מחפש רמקולים למוזיקה בלבד, חשוב לי: עוצמה גבוהה לא מתעוותים אופי צרחני אך נעים לאוזן שהיו מחברה איכותית(KEF , קרווין וגה, אינפיניטי, וכו) האמת לא אהבתי תKEF החדשים אבל לא משנה.. המוזיקה שאני שומע: האוס טראנס טראקים מזרחית רמיקסים ראפ היפ הופ וכו, קיצר כמעט הכל הם יחוברו או למגבר שמוציא 100RMS אמיתי או למגבר של סוני שכתוב עליו 50X5 אם יעזור הדגם הוא STR DE245 תקציב: ככה 1000 קצת יותר קצת פחות תגובות רק מאלה ששמעו את ההמלצה שלהם לא לפי דברי אחרים! תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by ClubCaliber,

אהלן. יש לי פאנל של קלריון Clarion DB186MP שתי קומפוננטים 6.5 של JBL לא זוכר את הדגם אחורים גם 6.5 בדלתות מקורים של האוטו חשבתי על אולי לשדרג את המערכת בסאב ומגבר (מגבר להכל אם יש כזה דבר) בסכום של עד 1500 שקל אולי בעתיד נוסיף גם קומפוננטין מאוחרה איך הסאב הזה? JBL GTO1260BR לחץ להגדלה סאב וופר ‏12 ‏אינטש GTO1260BR JBL והמגבר הזה? מגבר לרכב JBL CS-60.4 ד

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by UBS,

שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  23. Started by lior322,

אני נכנס לתפריט מוזיקה איך אני מדפדף בתיקיות? זהו הסתדרתי תודה בכל זאת

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  24. יש לי לוח אםלוח אם GAM61PS3וGigabyte שעליו יש כרטיס קול REALTEC 7.1 CHANNEL + S/PDIF ככה מופיעה במפרט של אתר החברה בנוסף על הלוח אם עצמו אפשר לחבר עפ פלג יציאה coax ואופטית וזה מה שעשיתי עדכנתי דרייברים עדכניים מאתר החברה והמחשב מחובר עם coax למגבר של יאמהה rx-v457 כאשר אותו מגבר היה מחובר למחשב הישן הוא כן ניגן dts ן ac3 מהמחשב . עכשו שאני מחבר את המחשב למגבר ומנגן לדוגמא קובץ ac3 שנבדק במחשב אחר ומנגן אותו או עם vlcplayer או power dvd אחרי שאפשרתי להם לנגן דרך הspdif המגבר מזהה שהוא מקבל dts ומופיע על הצג אבל הסאונד לא נשמע רק רעש סטטי שנקטע וחוזר כאשר אני מנגן קובץ לר dts ומנגן לא דרך spdif המגבר מנגן יפה בנוסף בווליום כונטרול של windows העמודה של הspdif לא נגישה…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by iurkin,

שלום לכולם, אתמול רכשתי DVD של Mieler דגם ML-6500 ואני מרוצה מאוד ממנו. יש לי רק בעיה קטנה, הכתוביות נראות קטנות ובגופן מוזר. אני חייב לציין שהכתוביות לא מובנות וזה דיי מציק ומעיק. חיפשתי ב-MANUAL ובגוגל ולא מצאתי שום פיתרון. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר לי איך לשנות את הפונט של הכתוביות, אני אשמח מאוד.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.