עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אנשים, יש לי כרטיס מסך מובנה מחובר ב- D-SUB למוניטור - צג המחשב. בנוסף יש לכרטיסיציאת DVI-D. קניתי כבל מתאים כלומר צד 1 DVI צד שני HDMI במטרה להעביר את התמונה ללא קול ולצפות בסרטים באמצעות טלויזית LCD בעלת כניסת HDMI. בפועל מה שקורה הוא שעד שה-XP עולה רואים בשני הצגים מהרגע שה-XP עובר את שלב העליה כלומר לפני הוא מגיע ללוח הבקרה אני מצליח לראות בטלויזיה ובמוניטור את השלב הראשוני - כך שאני מניח שSETUP מוגדר כהלכה, אלא שלאחר עלית ה-עוד לפני קבלת שולחן העבודה התשדורת לטלויזיה מפסיקה ואני מקבל תצוגה רק על המוניטור (צג המחשב). כרטיס המסך שלי מובנה 6150 NVIDIA לוח ASUS M2NPV-VM אשמח לקבל עזרה כיצד אפשר לצפות בטלויזיה לאחר עליית הXP ניסיתי המון אפשרויות עם תפריט כרטיס המסך…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by orel13orel,

קניתי מסך SANSUI FULL HD 32 דגם :LCT32SDFT ובננוסף יש לי המסך Mag CK2255W 22" יש לי מעכרת הפעלה ווינדוס 7 ,כ.מ geforce 8600gt 1024mb pcie בנוסף יש בו יציאות: DVI ,VGA ,S-VIDEO . אני רוצה לחברת את הMAG דרף חיבור הVGA ואת הSANSUI דרך כבל DVI TO HDMI שיש לי גם. המחשב לא "קורא" את הTV דרך חיבור הHDMI ולא נותן לי לשנות את ההגדרות ב"הגדרות תצוגה" של המסך מספר2 אך הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה וכאשר אני לוחץ "החל " הוא מחזיר את ההגדרות למצב הקודם!!!!! אני יודע שהבעיה במחשב כי אני הצלחתי לחבר בין הלפטופ לTV עם HDMI TO HDMI כבל( ושם גם שמעו). מה לעשות??? תודה מראש ,אוראל.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ביתית(רדיו דיסק) זולה עם איכות צליל סבירה. הייתי בחנות למוצרי חשמל אבל היו להם שם מערכות יקרות יותר. על מה הייתם הולכים מהאפשרויות שיש באתר זאפ? http://i.zap.co.il/models.asp?Sog=E-AudioSystem&DB58943=58944&orderby=price מכירים חנויות זולות לא באינטרנט? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by lazygecko,

נאמר לי שאם יש לי אינטרנט בכבלים אז אפשר לקלוט את ערוצי הבסיס ללא הממיר. זה נכון ? איך עושים את זה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by -LosNir-,

היי, לאחרונה רכשתי את ה Hauppauge PVR-150 MCE ואני מעוניין לדעת מהן הפעולות שצריך לבצע כדי לקבל את איכות התמונה המירבית, טיפים גם כן יתקבלו בשמחה.. אני כרגע משתמש ב Windows 7 32bit RTM ויש לי בעיות עם ה WinTV, אחרי ריסטרט הוא מציג תמונה אבל לאחר כמה דקות אני מקבל מסך שחור ורק ריסטרט מסדר את הבעיה. בנתיים אני משתמש ב DScaler בשביל קונסולות וכו'. הבעיה העיקרית היא ב MCE של 7, ההגדרות הולכות בצורה חלקה אבל יש Delay של 2-3 שניות ב LiveTV, ב DScaler זה לא קורה, מה ניתן לעשות? כמו שכבר ציינתי, אשמח לטיפים והמלצות לגבי סוגי Codecs והגדרות מומלצות. אגב, המסך הוא 24" של סמסונג מחובר דרך DVI, והמקור זמנית הוא Playstation2 מחובר ב Composite. תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. יש לי מערכת Z5500 וכשאני מנגן סרטים עם dolby digital דרך המחשב, הווליום נורא נמוך ואני ממש צריך לגביר המון בשביל לשמוע משהו. זה לא ככה דרך הממיר של יאס שאני רואה נשיונל גאורפיק לדוגמא (שם הסאונד הוא דיגטלי). בסאונד אנלוגי הווליום גם נשמע כמו שצריך. אני עם ווינדוס ויסטה ומשתמש בKMPLAYER שיחקתי עם ההגדרות של ה ac3 (העליתי את הווליום המרכזי, שיחקתי עם הגדרות מוכנות מראש וכו') אבל זה לא עוזר אולי אני מפספס משהו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by WarMachine,

אהלן אנשים, אני מתכוון לרכוש מסך LCD 32 בימים הקרובים. מסך זה ישמש אותי בעיקר לשידורי ספורט (SD), סרטי HD שיוזרמו מהלפטופ וחיבור של PS3. מרחק הצפייה יעמוד על 2 מטר בערך ולכן 32 זהו גודל אידיאלי לדעתי. לאחר סקירה קצרה של דגמים שונים ומחירים שונים צמצמתי את הבחירה שלי לשלושה דגמים: Sony KDL 32S5600 Samsung LA32B530 LG 32LH70YR כל הדגמים מציעים בערך את אותם פיצ'רים, כולם תומכים בFHD ובערך בסביבות אותם מחירים, השאלה כאן היא באיזה מהם כדאי לבחור מכיוון שכולם באים מחברה טובה עם הרבה המלצות. אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by avinin1,

אהלן, אני נמצא כרגע בדילמה די גדולה..אני על כרטיס קול למשחקים - מצד אחד יש את הXTERMEGAMER/MUSIC ואת הXONAR DG, ומצד שני יש את הTITANIUM החדש שיצא ויש לי תקציב בשביל להביא אותו - הבעיה היא לוח האם שברשותי הוא INTEL G31 עם PCI-E אחד שכבר תפוס ע''י כרטיס המסך שברשותי..אז נשאר רק PCI אחד פנוי. הדילמה היא בעיקרון: האם הTITANIUM HD באמת שווה את הכסף שבו גם אצטרך לשדרג את כל הלוח האם שלי לחדש (על מנת שיהיה לי עוד PCI-E פנוי בשבילו) גם להרכיב, לקנות RAM חדש בגלל שהDDR2 שלי כבר לא ממש בשימוש. קצת חבל לי על כל זה מכיוון שהמחשב נקנה מפני שנה וחצי והוא מתפקד כמו חדש ומעלה הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר חוץ מהקרייסיס 1. אחרי בירור קטן, חשבתי אולי בכל זאת ללכת על הXTERMEGAMER/MU…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. לצערי לא מצאתי ביבואן ובאף מקום אחר,אני מתלבט אם לחכות לgr7 הגרסה החדשה או לקנות את הbass editon מפה>> http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR07-BASS-Edition-High-Fidelity-Professional-Stereo-Inner-Ear-Earphones-/380504885821?pt=US_Headphones&hash=item5897dbca3d או http://www.amazon.com/Edition-Dynamic-Isolation-Earphones-Earbuds/dp/B00ATWLG8Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1390417766&sr=8-1&keywords=gr7+bass השאלה אם אין חשש לזיופים ומאד אשמח אם תעזרו לי להחליט ואגב האם ידוע פה למישהו מתי אמור לצאת הגרסה החדשה של gr7 ?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by DORAZABI,

אני מחפש מערכת קולנוע עם סאונד איכותי ומצאתי את זו שמתאימה פחות או יותר לתקציבי > http://www.pompa.co.il/pl_product~HTP072~149~0.htm מה דעתכם?...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by arielman22,

שלום אשמח לקבל המצלות לטלויזיה 32" עד תקציב של 2000 ש"ח מה שחשוב לי שאני אוכל לחבר אותה למחשב נייד באיכות צפייה טובה ושיהיו הרבה חיבורים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by RGL2006,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by roes,

1. רק כרטיסי Creative תומכים ב EAX ? 2. EAX נותן שיפור רב ומורגש לקול במשחקים?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by shlosi,

שלום לכולם, אז אחרי שהתחדשתי בטלוויזיה 50 אינץ', הגיע הזמן גם למערכת סאונד שתעשה לי כיף. עם רמקולים נראה לי שאני אסתדר, יד2 מלא בדברים שנראים לא רע בכלל. אבל ברסיברים אין לי מושג איפה מתחילים, לא מבין בזה כלום אין לי בעייה לקנות חדש או יד שנייה, ולא רוצה להשקיע יותר מידי. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mataNzi,

someone knows when Sennheiser PC 160 (the new series that combined SK gaming in the process of making) to Israel?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by tryf,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מערכת קולנוע ביתית בערך ב 10,000 ש"ח (זה כולל גם טלוויזיה ב 5.5K). התלבטתי בין 2 מגברים: 1. denon avr1912 2. onkyo tx-nr609 אני אנסה לסכם פה את מה שהבנתי כדי שאנשים אחרים יוכלו להנות מהמחקר הקצר שעשיתי. טוב .... נתחיל. ה denon זכה בבחירת העורך באתר CNET בקטגוריית ביניים. יש לו מערכת כיול אוטומטית טובה יותר מאשר ה onkyo. איכות הקול שלו טובה יותר מזו של ה onkyo. תומך ב airPlay של apple. הוא קצת יקר יותר מה onkyo. מבצע upscaling פחות טוב מאשר ה onkyo. מחיר: 3,745 ש"ח ה onkyo מבצע upscaling יותר טוב מאשר ה denon. אבל איכות הקול שלו פחות טובה. מערכת הכיול האוטומטית שלו פחות טובה מזו של ה denon. אינו תומך ב airPlay של apple. הוא יותר זול מהdenon. מחי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shahar91,

אני מעוניין לקנות כבל המתאים לאייפוןו ו/או HTC עם אפשרות של דיבור(מיקרופון) וכפתורי שליטה על הנגן. זה מיועד לאוזניות של akg k450 רציתי לקנות את הכבל של akg q460 אבל הוא עולה 28$ וזה יקר מדי בשבילי.. יש כבל שהוא בסיגנון של הכבל של akg q460 שלא יוריד מאיכות השמיעה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. יש לי משהו שעניין אותי כבר המון זמן. מה המשמעות של " תמיכה ב 5.1" , "תמיכה ב 7.1" ? שהכרטיס יכול להוציא סאונד ב "פורמט" של 5.1 או שאפשר לחבר אליו את כל 6 הרמקולים? למשל אצלי יש את ה JBL Creature II הרמקולים מחוברים לסאב והסאב מחובר ליציאה הירוקה בכרטיס הקול.( כרטיס onbord) האם אני יכול לחבר את הסאב וכל רמקול בניפרד לכרטיס הקול? ועוד משהו קטן , כרטיס קול יחודי (לא on bord) , יביא לשיפור רציני ברמת הסאונד לעומת כרטיס on board? או שאני לא ירגיש את ההבדל עם הרמקולים שלי? תודה!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by mushee,

שלום לכולם... אני חושב לרכוש את הכרטיס m-audio revolution 5.1 בכדי לחבר לרסיבר sony STR-DG510 שמחובר למערכת רמקולים של jamo (סדרה 6). השאלה שלי האם הוא ייתן שיפור בסאונד של מוזיקה ובעיקר של סרטים (DD, DTS) על פני הכרטיס קול שמובנה בלוח אם שלי gigabyte 945ps3 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by idanm19,

היי ! מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו בארץ ? (היבואן PAN-SYSTEMS אומר שיביא אותו בעוד שבועיים, אבל בכל זאת..)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז קצת סיפור רקע. הE2C SHURE שימשו אותי מ2007 עד 2010. היתה להם אחלה איכות בניה וצליל עמוק ונעים אבל תמיד הפריע לי החוסר פרוט שלהם וכל הצלילים הגבוהים נשמעו בצורה מעורפלת קצת. לפני שנתיים בערך הם הוחלפו לאטימוטיק HF2 שמאוד הרשימו אותי לטובה. קצת פחות באסים אבל צליל הרבה יותר מאוזן, יותר מפורט ואוזניות שפשוט יותר כייף להקשיב להם. חבל לי שגם האוזניות האלה הגיעו לסוף חייהם. הכבל מתחיל להיקרע בצד שמאל והגיע הזמן למצוא משהו חדש.. התקציב שלי כרגע הוא בערך 100-120 דולר והאוזניות שעומדות על הפרק הם: SHURE 215 ששמעתי עליהם דברים טובים KLIPSCH S4I והWESTONE UM1 או הWESTONE 1 (מה ההבדל בניהם?) שומע בעיקר רוק, רוק קלאסי ומוסיקה אלקטרונית. ואוהב אוזניות מדוייקות ומפורטות לא רוצ…

23. Started by r0iX,

שלום. הייתי רוצה לדעת איך עושים את הUMS TRICK לאייריבר H10 האמריקאי? ואם זה לא חוקי או משהו, מסנג'ר:Roi054@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. שלום דרושים רמקולים למחשב עם חוטים ארוכים כלומר מהמחשב עד ליחידה הראשית של הרמקול שיהיה חוט ארוך, וכן מהיחידה הראשית לרמקולים עצמם חוט ארוך (חשיבות גדולה לחוט מהמחשב) התקציב עד 250 עם קצת זליגה הגודל של הרמקולים, עדיפות לקטנים ואיכותיים. עד עכשיו היו logitech S220 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Cryptonite,

שלום,אני מחפש מסך LCD או פלזמה לחדר שינה שיחובר למחשב התקציב הוא עד 3500 ש"ח (זה בסביבות 20-30 אינץ' במרחק 2.5-3 מטר..) ואני מעדיף של חברת LG ומשהו חשוב- שהמסך לא יהיה מטושטש בחיבור למחשב, ושיהיה חד וברור גם ממרחק 3 מטר (היה לי ניסיון בחיבור S-Video ויש משחקים מטושטשים בLCD) תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.