אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הטובה ביותר לחבר נגן MP3 לרכב? או יותר נכון מה הדרך הכי טובה וזולה (בעייתי הא?) לשמוע MP3 בקלות באוטו מבלי לצרוב דיסקים? אז יש מכשיר עכשיו שמתחבר למצית של הרכב ונקרא MP3CAR ויש לו כניסה לכל דיסק און קי. אתה מחבר את הדיסק און קי למכשיר כשאתה נכנס לאוטו והמכשיר הקטן הזה משדר בתדר FM למערכת של האוטו את השירים שעל הדיסק און קי ואתה שומע את המוזיקה כמו תחנה ברדיו(אין קישור ישיר בין המכשיר לרדיו ברכב- מגניב הא?). האפשרות השניה היא פשוט לחבר מיני פי אל מאחורי המערכת ברכב ולהוציא את החוט שיתחבר בצד השני לנגן MP3 שיש לך (חייב נגן במקרה הזה ולא רק דיסק און קי). יש לציין כי במקרה הזה יש צורך גם בבטריות לנגן בניגוד לאפשרות הקודמת. האפשרות השלישית היא כמובן לקנות מערכת שקוראת …
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם (אני מקווה שזה הפורום הנכון)! קיצר לא מזמן קניתי DVD של איזו להקה, והמוכר הדביל בחנות אמר לי שזה לא בדיוק DVD אלא מעין VCD, בדוד הזה יש גם טראקים של מוזיקה, וגם טראקים של ווידאו, עכשיו המוכר הדביל אמר שמערכת רגילה תקרא את הטראקים של האודיו, אבל בשביל הווידאו צריך DVD. כמובן שזה לא כדלקמן, ורק DVD בכלל יכול לקרוא את הדיסק הזה. עכשיו אני רוצה לשמוע את הדיסק הזה באוטו למשל. אז השאלה שלי היא איך אני עושה ריפ לשירים בDVD הזה, וקצת יותר מסובך, איך אני עושה ריפ לווידואים בDVD הזה. חשוב להדגיש שקניתי את הדיסק הזה, ואין פה שום ווארז ודברים לא חוקיים.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אמממ טוב אז הבעיה היא כזאת במשחקימחשב כאשר מישהו במשחק הולך מצד שמאל של השחקן שלי אני שמעתי בעבר רק בשצד שמאל ואם מירה רץ בצד ימין הייתי שומע אותו רק באוזנייה ימינית לא ידוע מה קרה לא משנה איפה הולכים יורים אוכלים לא משנה מה מכונית הוקפת לא משנה אנישומע בשתי האוזניות ואני ל אמבדיל בצדדים מה אפשר לעשות?? בדקתי חיבורים DXDIAG תקין המחשב פועל ב CO STERO בהגדרותשל הכרטיס קול ב DEMO עדיין שומעים בשתיהאוזניות כאשר אמורים לשמוע בצד אחד בהגדרות האוזניות על HEADPHONE וניסיתי כמ המשחקים ומנהל התקנים תקין :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני קניית אזניות רחוב לנגן mp3 . אני מחפש אזניות כפתור - earbud או תעלה - canal בסביבות 200-300 ש"ח. אחרי קריאה כאן ובפורומים אחרים אני מתלבט כרגע בין Sennheiser MX 550 , Koss The Plug ו- MDR-EX51LP Sony . אם יש למישהו המלצות בעד או נגד אחת מהן (או כולן) מבחינת נוחות, איכות שמיעה ומחיר , אשמח לשמוע אותן. בנוסף אם יש דגמים מומלצים אחרים - זה מאד יעזור גם. כמו כן אני זקוק למקומות, בהם ניתן לרכוש את האזניות - רצוי באיזור חיפה. אם לא שכחתי משהו, אז זהו... הרבה בקשות - מקווה, שיהיו גם הרבה תגובות : תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות לו STOP כמו שצריך והוא רושם לי THE DEVICE GENERIC VOLUME CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW.,TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. וזה לפעמים עושה את זה ולפעמים לא מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה אוףףף :'(
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי שיראה לי באמת את ההבדל בין אונבורד למשהו איכותי ,הכרטיס מיועד למשחקים ולמוזיקה שווה בשווה (משהו חוץ מ-audigy zs) התקציב עד 450-400 שח. שוב אני מצטער על הצפת ההודעות פשוט הרווחתי את הכסף בעבודה קשה ואני לא רוצה לבזבז אותו סתםע ל משהו שאני לא יואהב ובינתיים כואבות לי האוזניים מרמקולים זולים וכרטיס קול אונבורד פשוט. טוב אז 400-450 שח למשחקים ולמוזיקה בעיקר דאנס ראפ פופ ורוק קל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת על איזה נגן MP3 אתם ממליצים לקנות. אלה הדרישות שלי מהנגן: אפשר להשתמש בו בריצות/בזמן ספורט. איכות סאונד טובה. מחיר דיי זול.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי את מערכת הרמקולים X-530 של Logitech: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 הלוח אם שלי הוא A7N8X (not delux)[ והייתי בטוח שהוא תומך במערכת 5.1. אך כאשר באתי לחבר את הרמקולים החדשים התפלאתי לראות שיש לי רק חיבור אחד לרמקולים (בנוסף לחיבור הרמקול והיציאה). אני לא מבין איך זה ייתכן (אולי אני מפספס משהו ?) כאשר כתוב באתר במפורש: בכל מקרה.. כעת אני מחפש כרטיס קול למערכת שקניתי.. אני די מוגבל בתקציב כי בכלל לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אחד. מה דעתכם על ה Sound Blaster Live 5.1 של Creative ? יש את זה ב200 ש"ח בנועה.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום!!!!! ברצוני לרכוש אזניות למטרת משחקים כמו cs ולמטרת מוסיקה גם כן.....(פחות למוסיקה ויותר למשחקים....) תקציבי הינו בערך 300 שקלים.... ראיתי את האזניות של זלמן שנראו לי בסדר אבל רציתי בכל זאת להתייעץ איתכם לפני שאני סתם קונה.... חוות דעת על הזלמן והמלצות לאזניות אחרות באותו גבול התקציב, יתקבלו בברכה..... תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!!!! :-*
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חיפוש לא עזר וככה גם לא ה Manual
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים אני צריך לדעת בדיוק כי אם יש הבדל באיכות הצליל אני הולך על zs אבל כמו שהבנתי שאין הבדל חוץ מיציאת ה-firewire כלומר בשני הכרטיסים יש בדיוק אותן מספר יציאות והכל חוץ מ פיירוייר? נכוןן?זאת אומרת שאיכות הקול שווה ואף יכל להיות טובה יותר מאחר שיש פחות הפרעות ורעשים בין הרכיבים?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תקציב עד 350 שח.כל המשחקים ..אני מחפש משהו שלא נשמע כמו אוזניות של 50 שח משהו שלא רואה אותם?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אם כן כיצד ניתן למנוע את הפגיעה? אם אפשר להתייחס לכל סוג בנפרד? (סגורות, פתוחות, כפתור...)?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
עשיתי הכל לפי ההוראות (התקנתי את תוכנת ITunes ) חיברתי את ה-IPOD וכתוב DO NOT DISCONNECT מה זה אומר ??? וכל השירים הפכו לקבצי MPEG Layer 3 Audio ITunes
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הMINI IPOD 1)איך איכות השמיעה בו ? האם הוא נוח? 2)יש משהו שיכול להגן עליו .. שאם הוא נופל ניפלה קטנה הוא לא שובת חיים ..? 3)והאם הוא יותר טוב מH10 מבחינת של איכות של שירים ונוחות? תודה מראש לכל מי שעוזר TOREF עריכה:לא שמתי לב ששמתי את זה בחומרה ובציוד הקפי שאחד המנהלים יעביר את הדיון הזה לפורום אודי וקונלוע ביתי..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מערכות הרמקולים הבאות למכשיר הDVD שממקומם בחדרי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137857 או http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4911149 איזה מערכת רמקולים מומלצת ואמינה יותר?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן כזה (כנראה בגודל 4 ג'יגה) וכשאני עושה חיפוש ב zap.co.il אני רואה שני מכשירים שככל הנראה הם אותו דבר אבל אחד מהם עולה 1100 והשני 200 ש"ח יותר.... מישהו יודע מה זה? והאם יש גירסה "מעודכנת" לאי פוד מיני או שאי פוד מיני זה אי פוד מיני וזהו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שמתי לב שלאחרונה היתה ירידה חדה במחירים, ולכן ברצוני לקנות מכשיר קורא DivX התומך בכתוביות במחיר מינימלי (350 ש"ח לערך) 1. מה מומלץ ? 2. היכן ניתן למצוא את עדכוני החומרה לDivXים הזולים ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
realtek ALC850 v2.3 ל-cmedia 9739A אני מודע לכך שהם לא כרטיסים טובים אבל מי מבינהם טוב יותר ועדיף?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב מבין אלה http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/m3/ או http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=H320&Cat2Cat1ID=1927&Cat2ID=0 ומה ההבדל בניהם תודה.
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אתמול סוף סוף קיבלתי את הgmini 400 שלי מארה"ב אחלה מכשיר אבל זה לפעם אחרת. : רציתי לדעת אם למשהו יש תוכנה טובה שממירה קבצי וידאו למכשיר?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול על הלוח (on bord) ואני מעוניין לרכוש את הרמקולים הללו : http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=267 האם רמקולים מסוג זה יתאימו לכרטיס הקול או שהם יהיו "כבדים" בשבילו? האם המחיר בחנות הזו נחשב לטוב? עוצמת הרמקולים היא: 2 רמקולים צדדיים 5 וואט RMS כל אחד. סאבוופר 11 וואט RMS דירוג עוצמה: 21 וואט RMS. 38 וואט RMS עוצמת מערכת. עוצמת סינון רעש: 75 dB [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
PIONEER VSXD-514 5X120W
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית רמקולים bose acostimass 10 5.1 רסיבר hrman/kardon avr 230 והסאב לא מספיק לי אני רוצה שהכסאות ממש ירעדו שאני שומע מוזיקה או רואה סרט אתם ממליצים לי לשדרג משהו?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-