אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לנגן על פסנתר דרך המחשב יש לי כל מיני תוכנות שמאפשרות לנגן מהמקלדת הרגילה אבל זה כמובן לא נוח בכלל שמעתי שאפשר לחבר כל מיני אורגנים ומקלדות למחשב דרך חיבור מידי . איך זה מתבצע? האם יש מקלדת רגילה בצורת קלידים של פסתר שאפשר בעזרתה לנגן ? (המחשב מפיק את הצלילים) או שאני חייב לחבר מקלדת או אורגן שמפיק את הצלילים בעצמו ומעביר אותם למחשב דרך חיבור midi או משהו כזה? אשמח לקבל הסברים ו/ או הפניות להסברים בנושא
-
- 4 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
היום, לפני כמה דקות קיבלתי את המכשיר המדהים הזה תוך 5 דקות כבר היו בו 4 אלבומים שלמים בכל מקרה, עכשיו אני לומד לשלוט עליו (אין כמעט כפתורים ) ולא מצאתי איך לכבות אותו, רק מצאתי איך לשים אותו בהמתנה, מישהו יכול להגיד לי איך מכבים את ה"שמן" הזה? תודה ד"א קיבלתי בחינם עם הפאלפון של אמא שלי אז אין צורך להגיד לי שעשיתי טעות
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חוץ מאודיופיל מכיוון ששם אין כרגע , אני מחפש אפשרויות אחרות . עדיפות גבוהה ( אם לא מוחלטת ) שהחנות תהיה באיזור חיפה . ( הכוונה לGrado Sr 80 )
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר הנ"ל בנפח 30 ג'יגה, האם קיימת אפשרות להתקין עליו עברית?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי את המיקרופון הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=2680 אומרים לי ששומעים אותי מצוין, אבל רק כאשר אני מדבר קרוב למיקרופון. בקושי שומעים אותי אם אני מרחיק אותו בכמה סנטימטרים ובוודאי שאני לא יכול להעמיד אותו על השולחן ולדבר מרחוק... הווליום של המיקרופון מכוון למקסימום וזה עדיין ככה...... יש דרך לקנפג את זה או שהמיקרופון פשוט פגום או מעפן מטבעו?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום ידידי, אני יסכם את הדברים , ברצוני אוזניות למחשב, גודולות, שיכסו את כל האוזן, האוזניות מיועדות למשחקים. רציתי שהן יהיו באיכות 5.1, אם זה נכנס בתקציב, אני רוצה משהו איכותי וטוב, שיהיו גדולות מאוד כאלה ויכנסו את כל האוזן. לא אכפת לי אם יהיה להן מיקרופון מובנה, זה לא מפריע לי, אך יש לי מיקרופון מצויין כרגע ואין צורך להוסיף על זה כסף. ראיתי דגמים יפים של זלמן (בפנדה ראיתי), אך ממראה ראשוני הכי הרשימו אותי הדגמים של סנסייר (HD 202 , HD505 ושוט..) בקשר לתקציב, הוא די פתוח, רצוי בין 100 ש"ח ל300ש"ח, אך פה הנקודה שלי, אם תגידו לי, שבשביל מוסיקה ומשחקים, אוזניות של יותר מ100 ש"ח, הן פחות טובות מבחינת ביצועים על הנייר, אבל אני לא ירגיש הבדל וגם ב100 אפשר לקבל אוזניות מצויינות,…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הפורום במשך שעות רבות ידנית ובאמצעות החיפוש ורציתי למצוא משהו אחד כמו שרבים מהמבקרים מחפשים: רמקולים 5.1, לסרטים משחקים ומוזיקה בתקציב 600-700 ש"ח מה עדיף? 1. INSPIRE 5.1 5200 Creative - במחיר של כ-600 ש"ח. 2. INSPIRE 5.1 T5900 Creative - במחיר של כ-722 ש"ח. 3. Logitech X-530 - במחיר של כ-600 ש"ח סה"כ המחירים מאוד דומים, וההתלבטות מאוד קשה. האם תוכלו לפתור את הסוגיה אחת ולתמיד מנסיונכם? (אני יודע שהאוזנים הכי טובות לבחירה..) תודה מראש וסליחה על פתיחת הנושא החדש! יוםטוב
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך להוציא רישיון, והחלטתי שבכסף שיישאר לי בצד אני אשדרג את המערכת רמקולים שיש לי כרגע (Altec Lansing ATP3)... התקציב המשוער הוא בסביבות ה-1000 שקלים, אני יודע שזה דיי נמוך ואני מעוניין לדעת במה הכי כדאי להשקיע בתקציב הזה מבחינת איכות סאונד, אמינות וזמינות באזור שלנו... אני כמובן מדבר על מערכת 2.1 שהיעוד שלה יהייה לשמיעת מוזיקה. מה ההצעות שלכם?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-L3000_Limited_Edition_Leather_Headphones.html
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן היום הייתי בתל אביב ורציתי לקנות את הPX100 אבל לא היה במלאי וממש התבאסתי אז נכנסתי לכלי זמר לראות אם להם יש את הPX100 ולא היה... אבל היו שם אוזניות שדי משכו לי את העין אז המוכר שאל אם אני רוצה לשמוע והן היו ממש איכותיות וגם עלו רק 180 (הPX100 עולה 350~) http://www.akg.com/products//powerslave,id,825,pid,825,mynodeid,214,_language,EN.html אז מה דעתכם על הAKG K24P ועל המחיר (180)? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להביא במקסימום 100$ כרטיס קול מארה"ב, לשימוש עם מערכת 2.1 של אלטק לנסינג MX5021, אני שומע מוזיקה 80% מהזמן, אז מקסימום איכות למוזיקה, סרטים ומשחקים פחות חשוב. חשוב גם שתהיה אפשרות להקלטה איכותית מLINE-IN (למשל לחבר למגבר של גיטרה לצורך הקלטה). אם יש כרטיס יותר טוב, עם תאימות ל5.1 (לא חשוב כ"כ), שמתאים לדרישות ושיריץ אוזניות כמו שצריך, אשמח לקבל המלצה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל האוזניות יש דגם רגיל(e2 לדוגמא) ודגם עם c(e2c לדוגמא). מה ההבדלים?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! ברשותי מחשב המופיע בחתימה וכרטיס קול על לוח האם: Audio, based on the HDA codec Realtek ALC861 supporting 7.1 surround sound audio with front line-in/out and S/PDIF jacks שימושים: בחיים לא ראיתי סרט במחשב, השימושים בעיקר מוזיקה ומשחקים. אני מת ל-surround. עלות: 500 ש"ח? אני מבקש יותר מדי? אפשר קצת יותר. אשמח לכל הערה\הארה\הצעה\גיחוח.. :-) תודה מראש לכולם!! אלון
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס קול Creative Live ורמקולים Voica בקונפיגורציה 5.1. שתי בעיות: 1. כשעושים Test ל-Center הוא פועל, אך בפועל הוא לא משמיע כלום.. 2. הבעיה החמורה והחשובה יותר: בזמן השמעה, באופן רנדומלי, של שירים או סרטים, לעיתים בוקע מהרמקולים רעש צורם של "בזז", ממש כמו קצר של שניה והכל חוזר לתקינותו. התקנתי את הדרייברים מחדש אך ללא הועיל. Please :'( תודה מראש! אלון
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר כי כבר חיברתי אבל אני לא יודע אם זה יכול לעשות לא משהו... אז זה לא הורס אותו או משהו כזה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי.. בכל הדיונים שאני רואה פה בין השניים אומרים שהאייפוד חרא והאייריבר טוב בגלל הפיצ'רים. אז אחת ולתמיד אולי תוכלו לענות לי (מהשוואה שאתם ערכתם) מי מהשניים יותר טוב מבחינת אודיו נטו בלי פיצ'רים, בטרייה וכו' הipod mini או הiriver h10? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דודים שלי טסים לח"ול בעוד כפחות מחודש והם אמרו שהם יקנו לי מה שאני רוצה עד 200 דולר. עכשיו אני רוצה נגן MP3, משהו כמו IPOD שאוכל לאכסן עליו שירים וחיי סוללה ארוכים. התקציב הוא 200 דולר אני רוצה נגן עם 5-20GB [שיהיה חיבור למחשב כמובן]. ואם אפשר גם לינק לחנות [נ.ב:הם יהיו בניו גירזי].
-
אין לי כח להתעסק יותר מדיי אני רוצה לקנות רמקולים, טובים, שתומכים לפחות באיזה טכנולוגיה טובה כמו THX או DOLBY ונותנים חווית משחק ומוזיקה ממש טובים, ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח. הרמקולים שאני מחפש הם רמקולים שנותנים חווית משחק ומוזיקה מלאה. 4.1 או 2.1 הרמקולים שלי פשוט נדפקו, הסאב וופר נדפק ואני צריך חדשים, והיה לי יומולדת שלא קניתי בא מתנה, אז אני רוצה לנצל את זה תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד . מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר. האם יש משהו בפורום שיש לו את א…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשש רסיבר לקולנוע ביתי שלי... ואני אל צריך עוצמה של 120 וואט כמו שה514 מספק כי יש לי חדר קטן אבל הוא נראה לי איכותי יותר מה301... קיבלתי את ה301 מקרוב משפחה שעוסק בציוד לקולנוע ביתי והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול להחליף את ה514 כי המחיר שלהם ממש דומה... אז השאלה אם מבחינת איכות מי יותר טוב בלי להתייחס לעוצמה כי אני לא צריך עוצמה... דרך אגב בחיפושים בגוגל אתרים מראים שה301 הוא 50 וואט כל ערוץ ובעצם הוא 75... אז מה עדיף לדעתכם? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שקניתי לאחרונה - Creative inspire 5200 5.1. חיברתי אותם על פי השרטוט והם עובדים אך מהרמקולים האחוריים אני שומע ללא הפרדה של ימין ושמאל. כלומר , שני הרמקולים פועלים בו זמנית. עשיתי autotest באודיו מנג'ר של Realtek והרמקולים הקידמיים והסנטר/סאב עובדים בסדר , אך באחורייים רק צד שמאל עובד, ואז שני הרמקולים פועלים ואילו בתור הצד הימני אין צליל בכלל. מישהו כבר נתקל בבעיה כזו ? אם כן אשמח לדעת את הפתרון. המערכת שיש לי היא : פנטיום 4 3.0 ג'יגה כרטיס NVIDIA 6600 256 MB כרטיס קול מובנה (7.1) על לוח האם - ASUS P5GD1-VM 1 ג'יגה זכרון Win XP - SP 2 תודה מראש על העזרה. עמיר.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לשדרג רסיבר וחבר שלי הציע לי לקנות ממנו רסיבר סגור באריזה עם אחריות לעוד 5 שנים של denon דגם AVR-1905 במחיר של 2300 שקל השאלה היא איך הרסיבר הזה? ואם הוא שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ואיזה אוזניות ממולץ לקנות עם התנגדות גבוהה או נמוכה?? (יש לי H320 [אם זה משפיע בכלל] )
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-